עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by chubaka,

יש לי ti 4200 ואני לא מבין מה זה filtering וכל זה מישהו בבקשה יכול להסביר לי כמו כן איך אני עושה לו oc? בקיצור איך אני מביא אותו למקסימום יכולת?

2. Started by DJPOWER,

איפה אני יכול לראות את החיישן טמפ' של הלידטק 6200 ראיתי בדיון הזה שהוא נעול או משהו... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129395.0 תודה יונתן עריכה: אני יודע שאפר לראות בתוכנה WINFOX אבל זה לא נותן לי להתקין אותה... גם לא דרך הדיסק וגם לא מהאתר! זה עוצר ב36אחוז

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  3. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by LIRON5721,

ערב טוב, אני צריך לממש אחריות על כרטיס מסך, בנתיים הבאתי כרטיס מסך אחר עד שיתקנו את הכרטיס התקול ואני צריך עזרה בהרכבה. אז מה יש לנו? לוח אם : GIGABYTE P67A UD3 B3 כרטיס מסך: רשום עליו GV-R925128 של גיגהבייט (תמונה) 1.האם הכרטיס יתאים? 2.לפי מה שאני רואה הוא לא צריך מתח מהספק אלא רק מהלוח 3.אשמח לטיפים מה כן ומה לא לעשות 4תודה

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by yotam.m,

אוקיי אז השאלה שלי היא מהו הכרטיס המומלץ ביותר לAGP כיום? כמובן שאין כוונה להשקיע במשהו מטורף כמו ה7800GS שיקר בלי סיבה. אין תקציב מסויים אבל אפשרי שזה ינוע בסביבות ה-700-800. חשבתי על ,6600GT 6600 X1600 שחזק ממנו אבל ברוב החנויות יקר בצורה מוגזמת. ראיתי גם 7600GS בחלק מהחנויות במחיר סביר. מה אתם אומרים מה הכי מומלץ לסוקט המתיישן?

6. Started by Torn,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE TI4400 עם 128 MB של זיכרון, של חברת LEADTEK WINFAST. הכרטיס מציג לי עיוותים עוד לפני שהווינדוס עולה (בביוס גם). וזה כרטיס אומנם לא הכי חדיש, אבל הוא מהיר מאוד ומפעיל משחקים מודרנים בכיף.... בקיצור חבל לי לזרוק אותו ולהשקיע במשהו יקר יותר שלא יתן לי שום דבר. יש לי את הכרטיס שנתיים ובלי אחריות אפשר לתקן אותו? ד"א הכרטיס דפוק במיליון אחוז, בדקתי אותה בעוד מחשב וגם שם הוא עושה עיוותים..

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  7. אני רוצה לקנות כרטיס בסביבות ה300 שח אבל אני לא יודע מה אני רוצה שיהיה בו 1)מה זה HD? 2)מה ההבדל בין PCI ל AGP 3)יש לי 2 מסכים שווה לקנות כרטיס שאיתו אפשר לשים את שניהם? 4)כרטיס של 7600GT עולה 280 שח של POINT OF VIEW ןבערך 450 של ASUS מה ההבדל??? מי שיכול לפרט לפחות על משהו ולתת המלצה על כרטיס אני אודה לו מפרט: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX זיכרון: 1 גיגה (אם צריך אקנה עוד) אני חושב שהספק כח שלי בלאי. איך אני בודק שהוא לא יתאבד לי עם כל המחשב?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  8. הזמנתיי 6800GT של גיגה ביט..... והרבה פה אמרו שהוא כרטיסס חרא ולא כידי ליקנות אותוו אז איך שהוא הצלחתי לבטל תהזמנה אז עכשיו איזה כרטיס אתם ממליצים לי ליקנות בבקשהה תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. פשוט לא הייתי הרבה זמן באתר ואני לא מעודכן. המפרט שלי הוא E6300 DS3 וספק 450W האם זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3163 ממש ייתן לי שיפור לעומת ה-7950GT 512MB שלי?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. יש שני כרטיסים HD3850 8800GT שמוצעים בגרסת 256MB זיכרון ו512MB זיכרון של הכרטיס האם יש הבדל בביצועים? על רזולוציות נמוכות ועל גבוהות? והאם ההבדל בביצועים שווה את התוספת של המחיר?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by Shocko,

אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה.. Intel Q6600 2GB Ram DDR2 300GB HDD Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך.. אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך שמשום מה אני לא מצליח לגרום לATITOOLS לזהות אותו בויסטה למרות שבעבר הצלחתי לעשות לו OC (וגם בבטא 2), לא משנה... בקיצור התייאשתי והחלטתי לצרוב את הקלוקים הממוהרים לכרטיס מסך במקום לשבור אות הראש.... איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by amisha,

אל משנה לי באיזו דרך נעשה את זה כלומר בכרטיס מסך עם הפונקציה הזאת של ה VIVO או כרטיס מסך ועוד כרטיס קליטה בנוסף לכך אני רוצה ביצועים בשניהם עד 1600 שקל הצעות ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by idofr,

היי... אני צריך להחליף דרייבר לכרטיס הנ"ל אבל משום מה אני לא מצליח למצוא שום דרייבר תומך באינטרנט לא באתר פה ולא דרך האתר של ATI מישהו יודע מדוע ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by -Tal-,

היי, פירמטתי את המחשב היום וחיפשתי את הדרייבר שהיה לי בעבר לכרטיס מסך שברשותי - ATI HD5770 , מצאתי את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx הורדתי והתקנתי. השאלה למה ב TASKBAR אין לי מרכז שליטה כמו שהיה לי בעבר. שם יכלתי לשנות את מהירות המאוורים, לראות טמפ' וכן הלאה... תודה!

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by pakomako,

וואי חברה אני קצת מודאג אחד אמר שמי שקנה כרטיסים חדשים וטובים כמו 7800 נדפק זה נכון ?? כאילו מה אני כבר לא יוכל לשחק בגראפיקה גבוהה או רק בלי פילטרים שזה חיסרון גדולל מאד ?? אבל לא יעשו איזה משהו בנידון ?? ועוד כמה זמן בכלל יצאו המחשים התומכים ב DX 10 עוד הרבה זמן לא ? לא להתעצבן אני יודע שדנו מזה כבר הרבה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by dennis14,

תדרגו בבקשה את ארבעת כרטיסי המסך ( ל - pci-e) הבאים לפי יחס ביצועים למחיר (כלומר מי יותר משתלם?) 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12113 2 - http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=2259 3 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857 4 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6899&CatCode=28

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. שמתי לב שהקירור על הכרטיס(GAINWARD) נראה פחות מאסיבי לעומת אותו כרטיס של חברות אחרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by qpalzm,

1. למה כשאני מדליק פילטרים הטקסט נעשה מרוח ומטושטש? (תמונה מצורפת) 2. האם פילטרים גורמים לכרטיס להתחמם יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  20. קיבלנו את הניידים של עתידים שהם T61 LENOVO יש בו כרטיס מסך 389 MB INTEL אני רוצה לשדרג את הכרטיס הזה כי המחשב תותח אבל הכרטיס מסך לא מתאים למשחקים כבדים !!!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA CPU Type Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200 הכרטיס מסך שקניתי :8600GT של פאליט התוצאות של הבנצ'מרקים ממש נמוכות לדוגמא: 3dmark2003-13476 3dmark2005-7000 האם זאת בעיה בכרטיס או בשאר הרכיבים ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  22. מה ההבדל ביציאות בין שני כרטיסים שאחד רשום HDTV DVI HDMI ואחד רשום HDTV 2xDVI. מה ההבדל ביניהם? ומה מהם זה בעצם יציאת HD לטלוויזית LCD?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by parker8,

חזרתי מחו"ל ואני מנסה להתעדכן במה שהולך מתי מגיעים הכרטיסים החדשים של נוידיה (9XXX) והאם שווה לחכות להם? האם גם ATI עומדים להוציא איזה משהו מעניין? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. Started by adirnasri,

קניתי מחשב חדש מעבד : EQ6600 לוח אם: PEARLCREEK 1333MHZ ספק : 500 ליברטי עכשיו אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל המחשב מיועד למשחקים אינטרנט ואיסי אבל 95% ממנו יהיה למשחקים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by Dani3l,

מה זה בעצם FX שמתשתייך לכרטיס מסך ומה ההבדך בינו לMX אם כך? תודה

• 11 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים