עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nitro Viper,

3DMARK 2003 המערכת היא AXP 2500 8rda radeon 9600 pro twinmos (TMD-50B) 512mb 400MHZ יכול להיות שאני אקבל רק 3223?

2. Started by nesber,

מה יש לכם לומר על שתי החברות האלו?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by srami,

טוב, אני יודע ש-P תומך בקצב רענון גבוה יותר, רזולוציה גבוהה יותר ויש לו USB HUB אבל אם אין בכוונתי לעבור 1024X768 האם יש סיבה לשלם עוד 200 ש"ח ל-P ? האם יש הבדל באיכות התמונה ? האם צריך יותר מ-85HZ (שזו המגבלה ב-B) ?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  4. שלום לכולכם, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למערכת מחשב, בבנית המפרט נעזרתי בחברי פורום מפרטי מחשב לבנית מפרט למחשב שקט וחזק. כבר הזמנתי את המחשב אצל pc hardware אבל אני צריך להודיע לחנות לאיזה כרטיס מסך אני מעדיף. כרגע בהזמנה מופיע geforce 440-8x לפי מה שהבנתי בפורום הזה הכרטיסים הטובים (והזולים)לפי הסדר הינם: radeon 8500 radeon 9100 radeon 9000 radeon 9200 מה אתם ממליצים ? ואיפה לקנות ? התקציב צריך להיות עד 500 ש"ח. ואנא שימו לב אני לא משחק במחשב בכלל. יש לי מסך " iiyama 19 . ואני רוצה תמיכה בשני מסכים. משה.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. מסך בסביבות ה-800 ש"ח, אפילו פחות

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by natla,

שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח האם A8V E-SE של ASUS, הלוח מכיל PCI EX16 רציתי לדעת איזה כ.מסך הוא החזק ביותר למחשב זה (למיטב הבנתי מדובר בRADEON X1950/geFORCE 8800) אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום , יש לי שאלה, איזה כרטיס מסך יותר טוב geforce 5500 FX או radeon 9200 pro family ? תענו לי בבקשה זה דחוף .

9. לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by abc465,

יש לי מעבד q9400 מסך t260hd של סמסונג 26 אינטש ואני מתלבט בין 4890 של גיגה בייט שעולה 1090 שח 4870 1 גיגה שעולה 870 שח של ספיר או 4870 512 מגה בייט של ספיר שעולה 746 ואני יכול להשיג גם ב650 חדש מחבר האם בהתאם למפרט שלי שווה באמת לשדרג ולהשקיע או שאני יכול להסתפק ב4870 חצי גיגה אני מתכוון לצפות בסרטי hd ולשחק במשחקים כבדים (קרייסיס ג'י טי איי פרוטוטייפ וכו)

11. היי, שתי שאלות לי: -השאלה הראשונה בכותרת. -עוד שאלה שונה בתכלית:האם כל כרטיס מסך הנקרא בשם RADEON מכיל את השבבים והטכנולוגיה של ATI; לדוגמא ASUS RADEON=ATI? תודה רבה מאוד מראש לעונים...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by bboy,

שלום, בבעלותי כרטיס: Sapphire Vapor-X HD 4870 1GB GDDR5, עם acellero twin turbo dual fan של AC. לאחרונה פתחתי את המחשב לניקיון שגרתי ושמתי לב שמספר גופי הקירור נפלו מכמה צ'יפים על הבורד. שאלתי היא עד כמה קריטיים גופי הקירור האלה והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? מעבר לכך כיצד מומלץ להדביק את גופי הקירור האלה חזרה? דבק דו צדדי רגיל? עושה רושם שככה זה היה מודבק מלכתחילה.. תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by yuvalya,

שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, עיקר השימושים יהיו תוכנות אופיס לביתי אך אני גם מתכוון מדי פעם לשחק במשחקים, לא הכי כבדים, וכן להתשמש מדי פעם לערוך סרטי וידאו שצולמו במצלמת FHD ביתית. האם אחד מהכרטיסים הללו יספיקו או שאצטרך לשדרג על מנת ליהנות מביצועים טובים יותר? Sapphire ATI RADEON 5750 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail עלות 480 ש"ח parkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail עלות 366 ש"ח Sapphire 6570 1GB GDDR3 DVI HDMI עלות 360 ש"ח כמו כן, מהו הספק המומלץ מבחינת הספק לכרטיסים אלו? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by grouchy,

שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by torbi,

שלום לכולם בשעה טובה אני קונה מחשב חדש... אני מתלבט לגבי כרטיס מסך... אני מחפש משהו מצד אחד טוב מספיק על מנת לשחק איתו משחקים כגון פולאוט 3 ושלא אצטרך לשדרג אותו עוד שנה ומצד שני לא יקר... התקציב הוא כ-500 ש"ח עם חריגה של 100 שקל במידה והשינוי ממש משמעותי... בנוסף רציתי לדעת האם כדאי להשקיע אולי בלקנות לוח אם עם שני סלוטים לכרטיס מסך וכך שאצטרך לשדרג אוכל לקנות משהו לא יקר בעתיק והוא יעשה את העבודה יחד עם הכרטיס שיהיה לי עכשיו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by Psycomicro,

לוח אם: Asus P5QPL-AM ספק: Golden Tiger450W סטנדרטי לגמרי זיכרון: 2G DDR2 מעבד: E6500 אני מתלבט באיזה כרטיס לבחור או HD570 או GTX 460 שנראה לי שהוא קצת יכביד על מחשב כזה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by compgt,

שלום לכולם, כאמור ברשותי כרטיס מסך ATI HD5850, לאחר עדכון דרייברים מגרסה 11.3 ל11.9 התחילו להיות "לאגים" בלתי נסבלים ואני לא מדבר על משחקים אלא אפילו בדפדפן או בפורומים, למעשה כל אתר אפילו טקסטואלי. האם מדובר בתקלה ידועה? האם יש לקנפג משהו לאחר ההתקנה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by Freeze,

היי, לאחרונה נשרף לי הכרטיס מסך למחשב הישן שלי, ועכשיו אני מחפש להחליף אותו. המעבד הוא E6400, עם 4 ג'יגה זיכרון (DDR2). הכרטיס מסך שהיה לי שם הוא 8800GTS (הגירסא של ה-640MB ). כאמור, אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח של כ-500 ש"ח, למטרות משחקים (לא Very High - שיריץ כמו שצריך על Medium/High ואני אהיה מרוצה), ובעיקר סרטים 720p (יחד עם זה אני קונה גם מסך חדש, 22 אינצ', 1920x1080). ניתן בהחלט לחרוג אם זה שווה את זה, אבל לא לחרוג לאלפים. עדיפות ל-ASUS מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. Started by avivshaia,

מעוניין בעזרה לקניית כרטיס מסך לצורך PES 2012. תקציב - עד 300 ש"ח. ספק של 400W שבא מובנה עם המארז. לוח -אם GIGABYTE GA-G31M-S2L תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. מה ההבדל בביצועים בין 8800GT ל- 8800GT X2??? אני פשוט אולי אוכל להשיג עוד אחד ורציתי לדעת מה ההבדל בביצועים...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by koko0,

יש לנו טלוויזיה מעפנה של Graetz שכנראה לא מסוגלת להתמודד עם יותר מ60Hz... הטלוויזיה עצמה היא באספקט של 16:9 אבל בדרייברים של ATI האפשרויות היחידות שנתמכות עד 60 Hz זה ב4:3 יש תוכנה אחרת או דרך לעשות את זה 16:9 בCCC ?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. יש ברשותי מחשב שמחובר לפלזמה 42 (LG) - כרגע במחשב יש כרטיס מסך NVIDIA 8400GS. הוא מריץ סרטים חלק, כולל HD ואין תלונות. לאחרונה שקלתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר שיש כבר ברשותי - ATI X1950PRO. מבחינת משחקים - אין לי ספק שהוא הרבה יותר טוב ויריץ הרבה יותר משחקים מ 8400GS. אבל מה לגבי צפייה בסרטים ? איך הוא מול ה-8400GS של NVIDIA ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. השאלה שלי נוגעת ספציפית לכרטיס מחברת גיגהבייט שמגיע עם קירור של זלמן. האם המאוורר עובד תמיד על מהירות מקסימלית ומרעיש? או שהעניין הזה תוקן?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by aviv5g,

לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.