כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך של VS דגם VP191B ושמתי לב שאין לי אפשרות לגשת ל2 אפשרויות בתפריט המסך (2 האופציות החסומות מסומנות באדום) למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היום הזמנתי את הלוח הזה:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ושמעתי שאפשר להפוך אותו ל-sli!! האם זה נכון?? איך מתבצע התהליך הזה?? בתודה שגיא
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
Sparkle GeForce 6600 Series - SP-AG43DH פשוט מעולם לא שמעתי על החברה Sparkle אז רציתי לדעת מה דעתכם, בתודה מראש. בלוטוס.
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח(בשביל שלמשחקים היהי גרפיקה טובה עד כמה שאוכל בסכום הזה)
-
- 16 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש אבל אני לא רוצה להחליף את כל המערכת עדיין אז הוא צריך להיות בממשק AGP! מה כרטיס ה AGP הכי משתלם (מבחינת ביצועים/מחיר) שיש בשוק היום נראה לי ה 6800GT מתאים פה אה? מה אתם חושבים? מה הכרטיס האחרון שמגיע ב AGP? 6800GT לא? ועוד משהו... אני מעדיף שיהיה נווידיה תודה רבה לעוזרים טל
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן תנו חוות דעת עליה בבקשה. הדגמים הרלוונטים הם lm725 ו lm728 תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי, קניתי מסך 730B של סאמסונג, עשיתי בדיקת פיקסלים ולא ראיתי פיקסלים מתים, אך אל רקע שחור ראיתי זליגת אור מהצדדים דבר שקראתי עליו בעבר בפורום. (כרגע אני על קונטרסט ובהירות בינוניים) השאלה אם יש מה לעשות בעניין? יש איזה כיוון שאפשר לעשות? יש טעם להחזיר את המסך ולקוות שהחדש יהי שונה? או שצריך ללמוד פשוט לחיות עם זה? יש לציין שהזליגה בולטת למדי שרואים סרטים. ??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי מסך MAG 995PFS ואני רוצה שהמסך היה מותאם (אתם יודעים לא יותר מידי הצידה וכו...) אז אני ישמח עם תיתנו לי תוכנה שעושה את זה וגם מאיזה שהיא סיבה המחשב מזהה את המסך כ PROVIEW (וסליחה על כל השאלות הרבות שאני שואל )
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום רב לכל הותיקים פה ! ברצוני לקנות כרטיס מסך PCI-E ולחבר אותו ל-AGPX8 (כי אין לי כוונה להחליף לוח+מעבד בשביל כ.מסך) אז ככה איזה כרטיסי מסך יש בארץ עם אופצייה כזו ? ( אם בכלל ) ועל איזה כרטיס אתם ממליצים ? אשמח תשובה מפורטת בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור לי בנושא זה !!!
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
או קיי השלמתי עם זה... ATI שונאים אותי... אבל לא נורא כי בדיוק עכשיו יש לי יום הולדת. חהחהחהחה :yelclap: :yelclap: אז מה שאני יעשה זה הדבר הבאה... אני מעוניין לימכור את הכרטיס מסך שלי... נראה לי שבאזור ה1000 שקל Sapphire X800 GTO2 256MB ואקנה כרטיס מסך חדש בכסף שאני יעשה ביום הולדת שלי... אחרי הכל זה יום הולדת מיוחד... אני מחליף קידומת... 20 זה גיל מגניב! חהחהחה אז אני חשבתי בלכיוון Nvidia FX6800Ulta או הGT של BFG עכשיו אני לא ראיתי מישהו שמוכר אותם בארץ... אבל מה אתם אומרים? איזה כרטיס כדאי לקנות עכשיו? בסביבות המכיר 2000 או 2200 עם חריגות של 200- 300 שקל... או אולי איזה 7800 שהיה טוב... אבל אני באמת צריך שהיה שווה את הכסף ושהיה טוב ולא כל כך יקר... במכיר שאמרתי מ…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
הכרטיס הזה יצא מתי שהוא לAGP או שלא מתוכננת הסבה ושוק הAGP הולך למות ,לפי שעה בעוד כמה חודשים?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
יצא דריבר חדש Release Highlights: Adds support for GeForce 7800 GTX 512 and GeForce 6800 GS Improved performance for Quake 4 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2 Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html מישהו עם מעבד כפ…
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית. מעבד 2400+ AMD לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 ) זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ. נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק. בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך. בתהחלה חשבתי ללכת על: SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של N…
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מעוניין לעשות עדכון לbios לכרטיס מסך שברשותי geforce fx 5700le מישהו יודע איך? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי בזה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה נ…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html תהנו , דווחו על תופעות טבע חדשות ועל שיפורים בביצועים .
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
למי שלא מכיר ידיעות אחרונות מוציאים כל שבוע מוצר אחד למכרז בין החנויות, שצריכות לשמור את המחיר שהציעו לשבוע שבועיים. המחירים שהחנויות מציעות שם מגיעים לפעמים ל30 אחוז פחות מהשוק. עכשיו שבוע הבא יש מסך LCD ורציתי לדעת אם הוא שווה למשחקים. כרגע יש לי CRT ואני די מרוצה ככה שלא דחוף לי לקנות LCD. הנה המפרט: מסך מחשב דק LCD 17 אינץ' של ViewSonic ביבוא ושירות של אומניטק, דגם VA712, הכולל רמקולים מובנים, בהירות של 350 נרות למ"ר, ניגודיות של 450:1, זמן תגובה של 8 אלפיות שנייה, משקל 4.3 ק"ג, אחריות ל3 שנים. תודה
-
- 56 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-