עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by liav25,

כמו שאתם יודעים באתר של ATI אפשר או להוריד רק את הדרייבר 8.12, או להוריד את הדרייבר תצוגה + התוכנה קאטאליסט 8.12 האם יש שיפור כלשהו בקאטאליסט או שמספיק להוריד את הדרייבר תצוגה עצמו ? הכוונה לפיצ'ר חדש כמו למשל שבCCC 8.10 היה אפשר לראשונה לקבוע מהירות מאוורר של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by Shbd,

כמו שאתם רואים המפרט שלי בצד << אני רוצה להחליף את ה- X800XL שלי, אני צריך כרטיס בסביבות ה- 1000 ש"ח. כרטיס שלא יחנוק ויהווה צוואר בקבוק, שיתמוך בכל מה שחדש. אני לא הולך לשחק על רזולוציות מטורפות (1024X768) וגרפיקה בינונית+ בלי יותר מדי פילטרים ושטויות. תודה.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by shoeyal,

מה אתם חושבים על מסך NU LCD Monitor 19" L-921G מחירו די זול 2400 ש"ח אחריות סבירה 3 שנים(לא יודע מה מדיניות החלפת הפיקסלים) המסך קיבל ביקורות טובות ב ANANDTECH http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=17 "the ViewSonic Q190MB and the NuTech L921G are good buys." והוא זהה ל ViewSonic ולמרות זמן התגובה הגבוה 25 MS אין מריחות . למה לקנות מסך 17 LCD שבמחיר זהה אפשרי לקבל LCD 19 איכותי ? דרך אגב מישהו יודע מי היבואן

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. צריך כרטיס הכי טוב שישי ל-agp 4x מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  5. אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Shnig0,

איזה כרטיס מן הכרטיסים הנל יותר חזק ב-PCI-E 1?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה

8. שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. Started by nim901,

http://www.4gamer.net/news.php?url=/news/history/2007.04/20070403202840detail.html תהנו

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by idan14,

ברור שה420 לוקח בהרבה אבל בכמה בערך האם שווה לחכות בשבילו? כתוב שפי 2 -3 זה הגיוני בכלל

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by daniel_99,

יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם AGPx8 ונראה לי שיש PCI (לא חושב שיש שם PCI-E) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך איכותי להרצת משחקים בסגנון ghost recon ועבודה ב-avid - אנא המליצו לי על משהו בן בן זונה עד 1,000 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by Aviko,

נשמע לי טוב, מישו ניסה?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by Tomerm,

יש לי שלוש שאלות קצרות וחשובות. 1. מהי טמפ' תקינה של כרטיס GIGABITE RADEON 9600 Pro בשעת עבודה ? 2. מעבר לאיזו טמפ' אני אמור להבין שמשהו לא בסדר בקירור המחשב. 3. איזו תוכנה בודקת את הטמפ' ומהיכן ניתן להוריד אותה ? הרבה תודות. הסיבה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות זה כי המעבד והלוח הם בטמפ' 46 - 48c כך שזה נורמאלי, הייתי רוצה לדעת שגם הכרטיס מסך לא מתאמץ יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. היי. מעוניין לחבר המחשב בחיבור HDMI לטלוויזיה. לוח האם מסוג asus p7h55-m lx קישור ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/#overview תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. לגבי הנייד, מחשב מדגם: lenovo e420s Intel core i5-2410m 4GB RAM 320GB hard drive AMD radeon HD 6630m 1gb קישור למחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html איך אפשר למנוע החלפה אוטומטית בין כרטיס המסך ה'טוב' (radeon) לבין זה המובנה במחשב (intel)? איך אפשר לוודא שאכן המחשב משתמש בכלל בכרטיס החזק יותר? היו כמה בעיות איטיות במחשב ואני מנסה למצוא את המקור לבעיה... …

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. שלום. אולי תוכלו פעם אחת ולתמיד לתקן אותי בעניין הזה. מדוע גרסת הדרייבר היא 270.51, בעוד שגרסת הדרייבר על פי מנהל ההתקנים של ווינדוס היא בכלל 8.17.12.6658? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. אני מדבר כמובן על סופטמוד. 1) מה סיכויי ההצלחה? 2) רוב הסיכויים שאני אקנה גיגהבייט, הכרטיסים שלהם נפתחים באחוזים גבוהים? 3) אם הכרטיס הוא באמת אפשרי להפוך לXT, האם הוא כמו XT גם ביכולת הOC? תודה רבה

18. Started by STRENGTH,

מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by arkady,

שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by laviko1,

הייי אני מעוניין לדעת מה הבדל בין דגמי כרטיס המסך GTX260: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5069 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=3828 חוץ הקירור והמחיר מה ההבדלים בניהם? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by kobibo,

רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. מאחר וקניתי מסך 20 אינץ', אני מעוניין לחבר ממיר של HOT (אנלוגי או דיגיטלי) למחשב. הבנתי שאני אצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, אבל אני לא בטוח איזה. אני יודע שלא בכל הכרטיסים ישנה כניסת סאונד, לכן צריך כרטיס שיכלול כניסה כזו. מצאתי ב-ZAP שני כרטיסים עם תגובות טובות: Hauppauge WinTV-PVR-150 ב-550 ש"ח Leadtek WinFast PVR2000 ב-500 ש"ח מה דעתכם עליהם והאם מומלץ משהו אחר? האם אני אקבל איכות תמונה טובה במסך ה-LCD שלי שהוא מדגם 203B? אגב, בנטוויז'ן יש מבצע שמקבלים כרטיס טלוויזיה במתנה. אין לי מושג על איזה כרטיס מדובר, אבל בתמונה של הפרסומת זה נראה כמו Leadtek WinFast PalmTop TV שמחירו כ-400 ש"ח. מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. הזמנתי מPANDAS בבאר-שבע את הכרטיס הזה: GECUBE RADEON HD 3850 512MB DDR3 PCI-E GC-XHD3850PG3-E3 ולאחר יום היתחרטתי והזמנתי את הכרטיס הזה: inno3D Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E האים עשיתי טעות כשהחלפתי את כרטיס המסך אים כן יש אפשרות לחזור לדגם הקודם

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by tomerco,

שלום לא מזמן רכשתי את ה sapphire x1600pro agp 512mb עכשיו הכרטיס לא עבד טוב.. הוא ריצד לי ועבד גרוע.. נכנסתי לאתר של sapphire לפורומים ומצאתי אלפי פניות מאלפי משתמשים שיש להם את הx1600 pro לאפיק הAGP וחווים בעיות דומות.. כרגע לפי איך שזה נראה..יש בעיה עם הsapphire x1600pro agp בכמעט כל motherboard! כדי לא לשאת בהוצאות שכרוכות בהחזרת הכרטיסים האלו מהלקוחות לחברה, sapphire לא יצאה בהודעה רשמית שהכרטיס אכן בעייתי והיא ממשיכה למכור אותו! אני פניתי לsapphire וקיבלתי תשובה כי אני צריך לבצע Bios update לכרטיס מסך! אני לא מאמין כי sapphire ירצו לצאת בהודעה כי כל המשתמשים שרכשו את הכרטיס יצטרכו לבצע Bios update ולכן זה סקנדל! הנה קישור להודעה שלי: http://www.sapphiretech.com/en/f…

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by PJ,

שלום. לפני בערך חודש המסך שלי התחיל להחשיך את התמונה ללא רצוני . הנורה שמראה שהוא עובד נשארת ירוקה ("לא מתחלפת לכתומה) אבל לא רואים תמונה . בהתחלה זה היה מסתדר לבד לאחר כמה שניות , אחרי כך הייתי צריך לטלטל קצת את המסך ועכשיו אני ממש צריך להרביץ לו בשביל שהתמונה תחזור. בנוסף , ככל שעובר הזמן החשכת המסך נעשית לעיתים יותר קרובות. האם עלי להחליף את המסך? אולי לשנות את קצב הרענון? תודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים