עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה ההבדל אם ASUS מייצרים כרטיס מסך או MSI למה ההבדלים החדים במחיר איזה חברה כדאי לקנות והאם INNO טובים?

2. Started by N N C,

אוקיי, אחרי שקניתי מסך צריך גם כרטיס מסך, לא ? אז ככה, דוד שלי עובד בחברה גדולה יחסית והוא יכול להשיג לי חלקי מחשב במחירים מגוחכים לחלוטין... כרטיסי מסך בהנחה של 40 אחוז... עכשיו שקלתי לקנות בהתחלה 6200 אבל כששמעתי על גובה ההנחה שאני מקבל נדדתי לכיוון 6600 ועכשיו אפילו לכיוון 6600GT. הבעיה היא שיש לי מעבד חלש יחסית AXP1800+ (אם כי אוברקלוק חביב יוכל תמיד לשפר את מצבו) אז מה אתם אומרים ? לקחת GT או רגיל ? (שוב, פעם תזכרו שיש הנחה של 40 אחוז ככה שמחיר זה כזה בעיה...)

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  3. פשוט לא הייתי הרבה זמן באתר ואני לא מעודכן. המפרט שלי הוא E6300 DS3 וספק 450W האם זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3163 ממש ייתן לי שיפור לעומת ה-7950GT 512MB שלי?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by isragal,

שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש עכשיו המוכר הציע לי מסך 9500 1GIGA. עם ספק 420W ביקשתי ממנו לשדרג ל9600 והוא אמר שצריך להחליף לספק כוח יותר חזק וכל השדרוג- החלפת הספק וכרטיס המסך יעלה בסיבות ה 300 שקל כדאי לשדרג? ומה ההבדל בין 9600 ל9500? אני רוצה להריץ את GTA4 על המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. כנראה שונה לאחר עידכון הדרייברים לגרסה 9.1.4.5! [attachment deleted by admin]

6. קניתי את הכרטיס של החברה TUL/POWRCORLOR יש לחברה שתי סוגים 256BIIT/128BIIT איך אני בודק שייש לכרטיס 256BIIT יש לי את התוכנה AIDA32+ Everest אז איך בודקים זה דחוף! :-\

7. Started by XDude,

שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by nehmia,

אני רוצה של LG או SONIC יש לי הנחה אצלם.... הוא לבית אני לא גימר רציני אבל שיריץ משחקים חלק ושיהיה נוח לכל המטרות

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by shlomi767,

את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. מישהו יכול להביא לי בבקשה את הקישור המדויק לאתר שעורך מבחני ביצועיים לכרטיסי המסך השונים? תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by oranShoshany,

אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים משהו כמו קאונטר סטרייק וניד פור ספיד לא יותר מזה עד 550 שקל תודה.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  12. כאשר לכרטיסי NVIDIA יש יתרון ברור בוידאו ?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by moshe51,

ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. Started by most,

דבר ראשון..אני יודע שיש דיון 3DMARK אבל אף אחד לא עונה שם...(יש שם כבר 187 דפים...מי מסתכל)... ולשאלה... עשיתי בדיקה לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6800LE בלי OC ובלי פתיחת צינורות וקיבלתי 2650... אני יודע שהתוצאה נמוכה יחסית למה שהכרטיס אמור לקבל אבל אני רוצה לדעת עד כמה בערך... כמה אמור בערך לקבל 6800LE ב-3DMARK05?... אני יודע שאין תוצאה מסויימת שהוא אמור לקבל ושזה קצת תלוי גם בחברה שמייצרת את הכרטיס אבל בכל זאת...בערך... דרך אגב הכרטיס הוא של INNOVISION... ואם כבר פתחתי דיון על זה אז אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל-1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? 3.האם היא מבטלת את האחריות?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by xgamer,

אוקיי אז יש ברשותי את הכרטיס Hercules 9700 np ואני יודע שהוא כרטיס דיי חזק ... אז רציתי לדעת איך להוציא ממנו את כל מה שהוא יכול בלי אוברקלוק... אני רואה שאנשים פה מדברים על aa af שזה מוסיף מלא בצועים... הפעלתי את זה אך המשחק לא עלה ( MOH:AA) תוכלו לאמר לי איזה שינויים אני צריך לשעות כדי לראות יפה יותר? אני רואה בסדר והפריימים שלי במשחק בסביבות 98FPS ועוד משהו בנוגע להתקנת הדריברים אני מתקין אחד על גבי השני זה לא טוב? ואני רוצה לעדכן ל 3.8 כדאי? תודה רבה רבה לעונים

16. Started by Shizel,

קניתי היום תכרטיס והסבירו לי משהו על HDMI או משהו כזה בקיצור לעשות שהיה אפשר לראות סרטים באיכות HD המסך שלי הוא 226BW SAMSUNG איך אני יכול להפעיל את פונקצית ה HD עם בכלל?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by bushman,

לפני יומיים נהרס לי המסך (הענתיקה) של המחשב והחלטתי כי הגיע הזמן להשתדרג למסך LCD אני צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אם למישהו יש מסך כזה למכירה יד שניה אני אשמח לדבר איתו גם)

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. קיבלנו את הניידים של עתידים שהם T61 LENOVO יש בו כרטיס מסך 389 MB INTEL אני רוצה לשדרג את הכרטיס הזה כי המחשב תותח אבל הכרטיס מסך לא מתאים למשחקים כבדים !!!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. אוקיי אז אני יודע שיש שני סוגי פילטרים, anisotropic ו- antialiasing ב Catalyst כל אחד נקרא בשם שייחדו לו הניחוש שלי זה ש- Smoothvision זה ה- antialiasing ושסינון אנאיזוטרופי זה כמו שנשמע - anisotropic אבל מה זה Truform שמופיע בתחתית הרשימה? מה זה עושה...?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. Started by ביצה,

אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by amisha,

מישהו יודע (מניסיון יהיה הכי טוב) מהן האיכויות שנותנת הכניסה\יציאה הזאת??

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by yakir8,

שלום אני מחפש את הכרטיס 6800 רגיל בתכנולוגיה PCIe שיעלה 1600 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by D-Viper,

אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי מסך אחד של סמסונג שהוא "17 עם זמן תגובה של 4ms, רזולוציה מקסימלית 1280X1024, ניגודיות של 1:700, בהירות 300cd/m^2 ועם חיבור אנלוגי ודיגיטלי. (דגם 760BF). וב-100 שקל יותר ראיתי מסך של LG של "19 עם אותו מפרט, רק שזמן התגובה הוא 8ms. ועוד מסך של סמסונג של "19 עם אותו מפרט שעולה גם בערך אותו מחיר, רק שזמן התגובה הוא גם 8ms והניגודיות היא 1:800. עכשיו השאלה שלי מה עדיף, כי אני לא בטוח שאני זקוק ל-"19 בגלל שהמסך יהיה קרוב אליי, וגם אני לא יודע אם יש הבדל כזה גדול בין 8ms ל-4ms. המסך ישמש בעיקר למשחקים, וגם לטקסט פה ושם.. אז בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. יש פה פרסומת לנועה מחשבים שמהבהבת שחור לבן שחור לבן. כל פעם שהיא מהבהבת אז הצדדים של המסך קופצים בהתאם רק איפה שהפרסומת נמצאת. המסך הוא 753DF. איזה בעיה זאת?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by Shbd,

כמו שאתם רואים המפרט שלי בצד << אני רוצה להחליף את ה- X800XL שלי, אני צריך כרטיס בסביבות ה- 1000 ש"ח. כרטיס שלא יחנוק ויהווה צוואר בקבוק, שיתמוך בכל מה שחדש. אני לא הולך לשחק על רזולוציות מטורפות (1024X768) וגרפיקה בינונית+ בלי יותר מדי פילטרים ושטויות. תודה.

• 9 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים