עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני אוהב משחקי מחשב ברשת (BF2 ) ויש לי מעבד של AMD 3000 64BIT 2x512mb זיכרון וכרטיס מסך AGP fx5200 256mb ואני מחפש משהו זול בסביבות 950 ש"ח, משהו שיחזיק לאורך זמן ויתן ביצועים גבוהים למשחקים עתידנים ועד למחשב הבא. ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך בדגם: 6600GT AGPx8 אבל הבעיה שאחרי שחיפשתי והסתכלתי בפורמים ונסיתי להבין אני עדיין בהתבלטות קשה. בנוסף מצאתי משהו משונה ומוזר ויכול להיות שיש כאן טעות (באתר של פנדה) כרטיס מסך מדגם: Point Of View GeForce 6800 128MB TV OUT.DVI AGP ¤699.00 כי הכרטיסים של - 6600GT מתחילים מ- 850 ש"ח ומעלה. השאלות שלי: 1) איזה חברות אתם ממליצים לי לקנות ואם אני יבחר ב- 6600GT Leadtek, Gigabyte ועוד..... (הזולות ביותר עד 950 ש"ח). 2) מה …

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by manz11,

שלום... האם לדעתכם לילד בן 8-9 יספיק כרטיס 7300GS למשחקים וכאלה... מאחר והוא לא מתכוון ללמוד בקרוב עיצוב גרפי ,אך עם זאת האם הכרטיס ייתן את הביצועיים המספקים למשחקים הקיימים היום בשוק.?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by barak_i,

היי לפני כמה שבועות הציעו פה לי לקחת את: MSI NX6200-TD128 ושלחתם לי לינק שבו הוא עולה 330 ש"ח התקשרתי אליהם ואין להם אותו במלאי- יש להם רק איזה כרטיס 6200 של XFX באותו מחיר בדקתי וזה כרטיס שונה לגמרי! אז אני צריך המלצה חדשה לכרטיס עד 350 ש"ח- מקסימום 370! תודה

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by Animor,

אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. הגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, מה שמומלץ מאוד היום הוא כידוע לכולם סדרת 4XXX של ATI, ולכן חשבתי ללכת על ה 4850. אני מתלבט רק בגלל שני דברים: 1. האם המפרט שלי תומך בו (הפרטים בפרופיל) הספק הוא רק 400 ואט ולא 450 כמו שכתוב באתר הרשמי של ATI, אבל לפי מה שידוע לי זה לא אמור להיות בעיה. לגבי הלוח אם יש לי סלוט של PCIE*16, אני מבין שזה כל מה שצריך? 2. מכיוון שהמחשב מחובר לטלויזית 32 אינץ, אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 1300*700. האם בשביל זה כרטיס כמו ה4850 לא פשוט מיותר בשבילי? המטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר כסף, לכן אולי עדיף ללכת על אלטרנטיבה כמו ה 9600GT שעולה היום כמעט 600שח ובטח עוד מעט ירד עוד יותר במחיר. מעבר לשיקול של משחקים, חשוב לי שהכרטיס יהיה כמה שיותר שקט וקר,…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by haim6130,

היי! רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 512MB DDR3 PCIe יכול להחזיק משחקים כמו קרייסיס ואם כן על איזה הגדרות? איכות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  7. איך הכרטיס מסך הזה הוא מוצלח? יש לו בעיית התחממות?? |(הדגם הזה ספציפית) יש אותו פה באתר בלוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/12161/cat/8 שווה?? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. הלך לי כנראה הכרטיס מסך במחשב.. (FX 5500) אני בכלל לא גיימר ולא נוגע במשחקים.. המחשב שלי מיועד לאינטרנט ומוזיקה ! אני צריך כרטיס מסך בחריץ AGP ! חשבתי על הכרטיס GeForce 7600GS 256MB איך הוא? מתאים בשבילי? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=385&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& והאם הגיוני שהוא עולה 389 ש"ח? כי בחנויות אחרות הוא עולה 480 - 700.. יש משו יותר זול וטוב מהכרטיס הזה? אשמח לעצות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by Baz34,

האם ניתן להגדיל זכרון בכרטיסי מסך האופן כללי וספציפי לגבי הכרטיס הנ"ל (החלפת רכיבים קיימים או תוספת לרכיבים שאולי לא מורכבים)? תודה מראש למתייחסים

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by Shocko,

אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה.. Intel Q6600 2GB Ram DDR2 300GB HDD Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך.. אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים בערך, פנטיום 4, ג'יגה זיכרון, xp ( צירפתי תמונה עם פרטי המחשב ) , כרטיס מסך מובנה... אני רוצה לא להיות מוגבל מבחינת משחקים ולשחק באיזה משחק שבא לי, משחקי יריות מגוף שלישי וכאלה. האם יספיק לי לקנות כרטיס מסך טוב כדי לשחק ללא בעיות במשחקים נורמלים + חדשים ? אני לא חושב שיש מצב שאקנה כרגע מחשב חדש... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Liran3331,

טוב אז ככה- לפני חודשיים הייתה איזושהי בעייה בכרטיס מסך והמחשב בכלל לא עלה - כשפתחתי את המחשב היה שלג... לקחתי את המחשב לחנות(לא משנה עכשיו איזה) ואמרתי להם שיש בעיה בכרטיס מסך, כמובן שהם היו צריכים לבדוק ובלה בלה בלה ובסוף התברר שהכרטיס הלך. ביקשתי מהם שיחליפו לי אותו, אמרו שהיצרן יחליף. חיכיתי שבוע וקיבלתי את המחשב עם אותו הכרטיס ששלחתי להם בידיוק - כלומר תיקנו את הכרטיס האם זה אפשרי לתקן כרטיס מסך?!?! כל זאת בתוקף האחריות אתמול צצה לי בעיה שונה, וכל משחק שאני מעלה פשוט תוקע את המחשב ואני צריך לעשות ריסטרט - קפצה לי גם הודעה שהדרייבר הפסיק לפעול (הדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA) ושוב נדפק הכרטיס המתוקן שהחזירו לי הודעתי להם ואמרו לי לבוא אליהם - האם אני יכול לדרוש שיחליפו…

14. האם אתם מכירים בכרטיס מסך היכול לקבל גם כניסת וידאו ולהמיר אותה למידע עבור המסך? ז"א לתצוגה לתוך המסך?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by BioTech,

אהלן חברים, ברשותי כרטיס מסך: Palit 512MB Radeon HD 4850 אני משחק במחשב במשחק Bionic Commando וכל כמה שניות יש לי הודעה שהכרטיס מסך לא מגיב ונעשה לי vpu recover יש לי אפשרות של send\dont send. המממ אני עושה כמה פעמים dont send ואז זה יוצא לי לוינדוס. קורה לי הרבה פעמים ההודעה הזאת שאני משחק במחשב, אם אני אבטל את ה VPU recover המחשב יתקע. מה ניתן לעשות עם זה כך שאוכל לשחק באופן רציף?

16. Started by UserX,

אהלן, למישהו אולי יש מושג אם/מתי/מי ה- 3870X2 אשר יושקו מחר יהיו זמינים בארץ? תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה

18. Started by eliau21071981,

יתכן ש Geforce 8800GT תומך ב DX10.1

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by dravimor,

איזה כרטיס עדיף HD3850 או 9600GT והאם יש הבדלים בין הכרטיסים המיוצרים עי חברות שונות? תודה :

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by xpl0it,

אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  21. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by Shbd,

כמו שאתם רואים המפרט שלי בצד << אני רוצה להחליף את ה- X800XL שלי, אני צריך כרטיס בסביבות ה- 1000 ש"ח. כרטיס שלא יחנוק ויהווה צוואר בקבוק, שיתמוך בכל מה שחדש. אני לא הולך לשחק על רזולוציות מטורפות (1024X768) וגרפיקה בינונית+ בלי יותר מדי פילטרים ושטויות. תודה.

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by BigDragoon,

יש לי 7600GS של MSI עם E6300 ו 2 GB זיכרון ללא OC. אני משחק ב C&C על הרזולוציה הגבוה ביותר ועל כל ההגדרות הכי גבוהות. המשחק עצמו רק חלק בלי בעיות, אבל בסרטוני המעבר יש חוסר סנכרון של הוידאו והקול. (הקול מקדים את הוידאו) ניסיתי להוריד את הגרפיקה ולהוריד את ההגדרות, אבל זה לא השפיע על חוסר הסינכרון. האם הבעייה שהכרטיס מסך חלש מדי? (מוזר כי המשחק עצמו רק בלי בעיות)

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by GuillotineX,

חשבתי לקנות את ה7300gt האם יש כרטיס מסך אחר טוב יותר בתקציב הזה? המפרט: p4 2.8 512 agp מספיק שיריץ HL2,COH,FEAR,Q4,COD2 על הגדרות סבירות בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על חנות מחשבים נורמלית באזור המרכז שמוכרת כרטיסי מסך.

• 9 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.