עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by snird,

מממ אני מחפש כ. מסך טוב עד 350 ש"ח לאפיק AGP..... רצוי מאוד שיהיה חנות בכפר סבא או רעננה או פתח-תקווה........ תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  2. כבר די הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, התקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia ובכל משחק עכשיו כשמופעל צל, יש לי לאגים נוראים :s05: וזה לא רק עם הדרייבר האחרון אלא גם עם כמה קודמים (כבר לא זוכר איזה...) זה קורה אפילו במשחקים ישנים כמו quake 3 וזה ממש מעצבן שאני צריך לכבות כל הזמן את הצל.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Asus Geforce4 Ti V8420, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר גם מסך וגם חיבור של TVOUT? על מנת לחבר את ה TVOUT אני צריך לחבר את הכבל (של הTV), ולנתק (!!) את הכבל של המסך, ולעשות RESTART. האם יש אפשרות לעבוד עם שניהם בו זמנית? או לפחות להחליף ביניהם מבלי לעשות RESTART? כשניסיתי להגדיר 2 מסכים בדריבר (Nview) הוא לא זיהה את החיבור השני.... תודה רבה עמרי.

4. יש לי RADEON 9000 PRO ו-XP מותקן CATALIST 3.1 ו-CONTROL PANEL ויש לי בעיה בהגדרה של ה-AGP הוא עלX1 במקום X2 הלוח אם שלי תומך ב-X2 ומופעל ב-BIOS X2 בכרטיס הקודם שהיה לי VOODOO 3-3000 לא הייתה בעיה כזו למישהו יש מושג? תודה

5. Started by Jack_g,

יש לי את המסך הזה: Sony SDMHS94P אני מאוד מרוצה ממנו הוא 12MS ומאוד בהיר זמן תגובה: 12MS יחס ניגודיות: 1:500 בהירות: 400cd/m^2 כניסות: דיגיטאלי-DVI + אנלוגי-D-SUB פיווט: אין כיוון גובה: אין רמקולים: אין הוא ממש אחלה בסרטים וגם במשחקים אבל במשחקים חשוכים כמו DOOM או FEAR כשמגיעים למקום ממש חשוך אפילו אם אני שם אותו על בהירות HIGH שהוא אצלי תמיד על MIDDLE אז בכל זאת זה לא בהיר כמו שזה צריך להיות ומה שהכי מוזר זה שהתמונה עצמה כאילו חשוכה אבל מסביב לתמונה בקצוות של הפאנל יש מין יש הילה כזאת של אור. בכל מסכי ה LCD זה ככה אם לא אפשר לעשות משהו?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  6. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 לאחר שכבר ניתן להשיג אותו במחיר של ה 8800GT כמעט.. האם לדעתכם יהיה חכם לקנות אותו מבחינת ראייה לטווח ארוך ? ההתלבטות שלי היא בעיקר בינו לבין ה 9600GT. אני יודע שישנם הפרשים בביצועים אבל האם 500 שח בערך לא נותנים בכל זאת עדיפות ל9600GT ? תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by PsyDream,

תראו אני מכתנן לקנות מחשב וכנראה לוקח את הכרטיס 8800gt , עכשיו אני כנראה יקח גרסת oc ואני יודע שעוד מעט יוצא ה-9600gt וחשבתי לחכות לקנות אותו אבל אז ראיתי פה: http://www.hardware.info/nl-BE/news/ymickZqWwpWabJY/Eerste_benchmarks_nVidia_GeForce_9600GT/ שה-8800gt לוקח אותו בקלות ככה שאם זה באמת ככה ירד הכרטיס של ה-8800gt לאחר שיצא ה-9600gt ואז זה יהיה לי ממש מעולה.. באמת ה-8800gt יותר חזק מה-9600gt???

8. Started by bennnn,

במפרט של הכרטיס כתוב שהוא תומך ב hd זה אומר שאם אני אריץ סרט בעל hd תהייה תמיכה מלאה?? ונגיד ב 6800 גי טי שאין תמיכה הוא לא יריץ את זה? יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 גיגה זיכרון אני אוכל לראות סרטים של 1080?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by ronimenashe,

קניתי מחשב עם כרטיס מסך של MSI 8600GTS 256 DDR3, השאלה שלי היא איך הכרטיס הזה לעומת הסדרה של 8600 האחרים? מי יותר טוב ממנו מה8600 , איך הביצועים שלו (לא משחק כל כך משחקים, FIFA2008 ודברים כאלה רק) , איך הOC שלו? האם אני צריך להוסיף מאוור כדי לעשות OC? שם מלא זה NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE וגם קניתי מסך של 19 3000:1 LCD 2MS 197VK2A AOC מה אתם אומרים עליו? מתאים לכרטיס? עלה לי 1200 שקל, יש מסך אחר יותר טוב ממנו בסכום זהה שלו שכדי לי להחליף? או שהוא בסדר?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by MeLeH,

טוב אז ב-24 בערך אני קונה מחשב ואני רוצה עצה באיזה כרטיס מסך לקנות... את ה GefForce 8800 GTS 320MB OC של BFG או את ה GeForce 8800 GTS 640 MB הכי זול שאני ימצא ? שמעתי שלמי שיש מסכים גדולים עדיף ת640MB ויש לי מסך 20" (1400x1050) חשוב לי לקבל כמה שיותר איכות וFPS ברזולוציה הכי גבוהה (ציינתי למעלה) במשחקים כבדים וגם קלים... ועוד דבר... ה640MB יותר גדול מה 320MB ? האם הוא יכנס ב Sagitta ? או לTriton אולי גם פוסידון... תודה...

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  11. מה זה אומר לעזזל? http://i42.tinypic.com/2qa3fgn.jpg כרטיס מסך 260GTX gainward golden simple

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. האם אפשר לעשות קרוספייר של שני כרטיסים מאותה סדרה אבל לא של אותה חברה? לדוגמא : X1600PRO GIGABYTE + X1600PRO SAPHIRE?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל S-VIDEO מהכרטיס מסך - מסדרת geforce 9800 GT , אבל המחשב לא ממש מזהה חיבור, באפשרויות של הדרייבר זה אומר שאין טלויזיה מחוברת.. הקצה שמתחבר לכ.מ מתחבר באופן רופף לגמרי והתצוגה על הטלויזיה רועדת ומגיבה לתזוזות שם, וגם לפי הצורה על התקע והשקע יש לי הרגשה שמדובר בחיבור טיפה שונה, הכבל S-VIDEO שלי עובד על כ.מ אחרים, וכן על GEFORCE ישנים יותר. האם זו הבעיה והאם קיים מתאם בין הכבל שיש לי לכ.מ תודה על עזרתכם ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by לוח שנה,

מה עדיף מבחינת ביצועים? תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. Started by hagai-,

רציתי לדעת מה התפקיד של יציאת טלוויזיה, פרט מהאפשרות לחבר טלוויזיה במקום מסך המחשב..???..

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. היי חברים אני מחפש את הדרייברים ההכי עדכניים וטובים לכרטיס מסך, היצר זה גיגה בייט אם זה משנה, הבעיה היא שאני עובד עם 3DS MAX וקראתי ב - TOMSHARDWARE ש - MAX קורס בגלל בעיית בדרייברים של כרטיסה מסך וזה בדיוק מה שקורה לי, אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by shay-h,

שלום .. מצאתי בארון שלי כרטיס טלויזיה דיי ישן .. ואין לי מושג איזה דגם , או כל מושג על פרטים על הכרטיס ... חשבתי לחבר אותו במחשב של אחותי הקטנה ! האם תוכלו לעזור לי למצוא לו דרייברים וכדומה ? (ניסיתי לחפש כבר כמה פעמים אך ללא הצלחה) צילום שלו -- > http://img180.imageshack.us/img180/442/img1760la0.jpg

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  19. כרטיס מסך חזק, שיממש את האופצייה הנוכחית עד כדי את האופצייה הבאה של שדרוג המסך שהוא כרגע 19 דק , ובעתיד כמובן ישודרג ל-22 כנראה. כרטיסי מסך מאתר החנות : www.rsm.co.il הכי זול שמצאתי והוא HD4850 הוא של PALIT ועולה סה"כ 796 ש"ח. איך הוא לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by Galit17,

הוא my bus interface is pci-e 3.0 x 16

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. שלום חברים, אחרי יאוש והבטחות חסרות תוכן של ספקים בארץ לגבי זמני אספקה ומחירים ממש לא מושכים (כולל אירוע שבו העלו לי מחיר לאחר!! הזמנה) מצאתי אלטרנטיבה לא רעה, ממליץ בחום למי שיש אפשרות , במילה אחת : AMAZON !!! היום הזמנתי את הכרטיס לכתובת החברה של חבר בסניף-NY והוא אמור להגיע בשבוע הבא עם אחד העובדים: (אגב יש להם דיל נחמד לכרטיס יחד עם מעבד E6600 ב-601$) http://www.amazon.com/EVGA-e-GeForce-8800GTS-Superclocked-Video/dp/B000NGNRV0/ref=pd_bbs_2/104-4238142-8355119?ie=UTF8&s=electronics&qid=1175809185&sr=8-2 עלות: 300$ משלוח ל-NY 7$ סה"כ 307$ לכרטיס שעולה בארץ סביב 2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by spitzi,

שלום, מישהו יכול לתת לי דוגמא ומחיר לכרטיס מסך מומלץ מכל אחת מהקטגוריות הבאות ? כרטיס חזק. כרטיס חזק מאוד. כרטיס פצצת אטום. המפרט שלי: Pentium i5 2500K Asrock Z68 Pro-3M Antec Neo 520W Kingston Hyper-X Blu 2x2GB Seagate F3 1TB תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by pakomako,

נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אז ככה קיבלתי את המחשב אתמול, ובגלל שה-CRT שלי הוא VGA אז לא היה לא כניסה לכרטיס מסך, במקום זה חיברתי את ה-LCD שלי לכרטיס מסך והתחלתי להתקין ווינדוס ואת כל הדברים שצריך. היום גיליתי שיש בקופסא של הכרטיס מסך מתאם VGA TO DVI אז חיברתי את ה-CRT שלי לכרטיס מסך כמובן דרך המתאם, אך הבעיה היא שהצבעים "מתים" וזה ממש לא קשור למסך שלי, המסך CRT שלי במחשב הקודם הראה צבעים חיים, ולעומת ה-LCD הוא נראה גרוע. מה עושים במצב כזה ? נ.ב התקנתי את הדרייברים של המסך שלי גם לא עזר.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by omripel,

שלום.. אני חדש בפורום פה.. המליצו לי לבוא.. אמרו לי שיעזזרו לי פה.. אוקי, לענין.. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש.. בטוח מחירים של משו כמו 1000-1500.. תוכלו להמליץ לי על משו טוב?! תודה מראש.. עודד.. תעזור לי.. חחחח

• 4 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים