עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמתי לב שהקירור על הכרטיס(GAINWARD) נראה פחות מאסיבי לעומת אותו כרטיס של חברות אחרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך geforce 8600 שהיה סביר מינוס בזמן שקניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, אבל היום כבר מתחיל להראות את גילו... Tales of Monkey Island מקרטע בקטעים מסוימים, וזה כבר ממש עצוב. המסך שלי תומך ברזולוציה של עד 1024 על 1280 ואני גם ככה בקושי שם לב להבדל מעבר לרזולוציה של 1024 על 768 (במשחקים, לא בקריאת טקסט כמובן...). הבנתי שכרטיס מסך באזור ה500-600 שקלים צריך להספיק לצרכים שלי, אבל אני מתלבט בין הATI 4850 לGeforce 9800. אגב, אני חושב שהלוח אם שלי לא תומך בDDR3 כזיכרון רגיל (GA-965P), האם זה משנה משהוא לכרטיס מסך? (אולי עדיף לקנות גרסה זולה יותר...) תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA CPU Type Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200 הכרטיס מסך שקניתי :8600GT של פאליט התוצאות של הבנצ'מרקים ממש נמוכות לדוגמא: 3dmark2003-13476 3dmark2005-7000 האם זאת בעיה בכרטיס או בשאר הרכיבים ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. אהלן חברה יש ברשותי אסוס n10e כבר כמה פעמים שקורה לי שכשהמחשב במצב עבודה אבל פתאום המסך כבה או פתאום הוא כולו מחליף לצבע אחיד לדוגמא:שחור\לבן\אפילו ורוד פעם אחת. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה קרה שוב אחרי יום ורק פעם אחת עד עכשיו.מה זה יכול להיות? לפני כן ,הייתה תקלה אחרת, המחשב היה מחליף כל פעם את הרזולוציה ולאחר התקנת הדרייבר זה תוקן. האם יש לי בעיה בכרטיס מסך?או שאולי המסך בעיתי? עוד שאלה ברשותכם המחשב מסמן שהכרטיס מסך הוא של ינטל אבל על המחשב עצמו ישנה מדבקה מקורית של אסוס שרשום בה nvidia9300m gs 256m אני לא מבין מה זה אומר?האם יש את הכרטיס הזה בפנים או שפשוט רק ישנה האופציה לשים אחד? אודה לכל מי שתיהיה לו תשובהבבקשה אני חייב תשובות אני די נואש תודה …

6. Started by babu,

לא איזה ספק הוא צריך כמה W הוא לוקח לבד מהמחשב בערך ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  7. אני חייב לדעת זה מעניין אותי כי חבר שלי משגיע אותי!!! מה יותר טוב? Leadtek 6800GT PCI-E או PowerColor X800XL PCI-E לא קשור לכסף..... מה יותר טוב נטו

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by parker8,

חזרתי מחו"ל ואני מנסה להתעדכן במה שהולך מתי מגיעים הכרטיסים החדשים של נוידיה (9XXX) והאם שווה לחכות להם? האם גם ATI עומדים להוציא איזה משהו מעניין? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by saar3,

מה יותר טוב עבור משחקים 9800 או שתי 9600???

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by Dr.Drek,

אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. אני מדבר על גרסאות ה-C3 LITE וגרסת ה-C3 הרגילה . חיפשתי אבל לא מצאתי את הפירוט להבדלים בין שני הגרסאות . ממה שהבנתי ה-C3 הרגיל היא הגרסה היותר טובה . וכל כרטיס 9600 פרו מחברה אחרת הוא הגרסה הכי טובה שיש , כן ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by Or4more,

בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  13. צריך כרטיס הכי טוב שישי ל-agp 4x מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by Mor Abergel,

חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  15. שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי לאחד מאלו: HD4670\GT 240\HD47770 ואני לא יודע איזה. אני אשמח מאוד אם מישהו כאן יוכל לומר לי איזה הכי כדי לי ולמה(שאני אומר למה הכוונה להסביר לי(למישהו שלא יודע מחשבים אבל יש לו אבא שכן יודע... ככה שהוא צריך להסביר לו למה דווקא זה)) הדרישות: כרטיס טוב כדי שאני יוכל לשחק בעיקר במשחקים כבדים וכל זה. הספק שלי הוא 400W בדוק לא גנרי. תודה לעוזרים. בבקשה מהר!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by RDS,

x1950PRO? 6800GT? מה לדעתכם עדיף... בערך אותו מחיר.... תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by daniel_99,

יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם AGPx8 ונראה לי שיש PCI (לא חושב שיש שם PCI-E) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך איכותי להרצת משחקים בסגנון ghost recon ועבודה ב-avid - אנא המליצו לי על משהו בן בן זונה עד 1,000 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  19. אני חפשתי בכול הפורמים ואין התיחסות לכרטיסי המסך הנ"ל אני מחפש כרטיס מסך מקצועי לרינדור אבל לא בסכומים מטורפים של 15 אלף ש"ח מה הכרטיס שיש לו את היחס הטוב ביותר בין מחיר לביצועים. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by liran.be,

שלום לכולם, אני סטודנט, ויש לי מחשב בן 4 שנים לערך. האם יש שידרוג (כ.מסך, זיכרון), שיוכל לעזור לי להריץ סירטי H.D? מפרט: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz CACHE: 2MB Motherboard: ASUS P5GD2-X - has PCI express socket RAM: 2560MB (2*1024 + 2*256). 266/333 MHz תודה רבה, וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by loop13,

אמרו לי שכל הדגמים של 8400 משתמשים בטורבו קש (זיכרון הרגיל של המחשב) זה נכון או שיש דגמים שלא ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by devek,

יש לי בעייה יש לי רזולוציה מעולה במחשב ורואים מעולה אבל הכרטיס מסך שלי לא מזוהה זה נראה כאילו הוא מותקן אבל הוא בעצם לא מזוהה ככה שאני לא יכול להתקין שום משחק וסרטונים שאני מריץ באינטרנט זזים לי לאט עכשיו הבעייה שגם אם אני רוצה לנסות להתקין דרייבר חדש הוא נותן לי להתקין את ה ATI CASLYT SUIT משהו כזה.. בלי האופציה של הDSPALY DRIVER כאילו הוא מותקן כבר משהו הזוי והוא לא מופיע לי בהוספת הסרת תוכניות אז איך עכשיו אני מתקין אותו מחדש? שהמחשב יזהה אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by danielzy,

שאר המערכת : E8400 NO OC 2GB G,SKill CL4 PK 600W ThoughPower Gigabyte EX38 תביאו אתר נורמאלי להעלות תמונות ואני אעלה ובאיזו תוכנה אני בודק טמפרטואות.. 7/3/2008 11:50:21 PM - XP Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu DX9 1680x1050, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen Demo Loops=3, Time Of Day= 9 Global Game Quality: High ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 52.43s, Average FPS: 38.15 Min FPS: 23.81 at frame 160, Max FPS: 50.72 at frame 93 Average Tri/Sec: -27477230, Tri/Frame: -720264 Recor…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by AvigdOr.GT,

יש אולי אפשרות שבגלל שהמחשב שלי רץ ללא SP2 לוינדוס אז איכות הביצועים של המשחקים ירודה? הSP2 יכול לשפר ביצועי מערכת?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  25. Started by laviko1,

יש הרבה הבדל בין GTX 260 250 |????

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים