כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב? r9600xt או Radeon ATI 200P CPI-E ? ואם כדאי לקנות את המחשב בלינק הבא: http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין להחליף את ה-MX 440 שלו במשהו יותר מתקדם ,חשבנו על אחד מהכרטיסים הבאים nvidia fx 6600 or ati radeon 9600xt השאלה איזה מהכרטיסים עדיף ? המפרט שלו הוא : pentium 4 1.8ghz 256mb RDRAM mother board intel marivile תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה ATI RADEON PCI-EXPRESS x16 אז רציתי לדעת אם הוא יותר טוב... תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זה ממש מוזר תמיד לא היו שום הבדלים בין חברות שונות כשמדובר באותו דגם של כרטיס אבל לפי מה שאני רואה בין GIGABYTE ל SAPHIRE יש הבדל והוא של SAPHIRE יש זיכרונות DDR3 256BIT לאומת ה DDR2 128BIT שיש ל GIGABYTE האם אני צודק? לא בדקתי את הקלוקים ככה שאני לא יודע אם הם זהים.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10112 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם. אני מסתובב כבר כמה זמן אבל רק עכשיו התחברתי. לפני כמה ימים קראתי על מערכת שמאפשרת שני כרטיסי מסך עובדים במקביל על אותו לוח אם. אני לא מתכוון ל SLI, עם כמה שזה מגניב- לפי הבנתי SLI מאפשר הכפלה (תאורטית) של קצב הרינדור אבל רק על מסך אחד (נכון?). המערכת כפי שהבנתי מאפשרת להתקין שני כרטיסי מסך שונים, למשל אחד מוציא לשני מסכים והשני לשניים. המערכת ששמעתי אליה הריצה את ה6600 ואת ה 6200 במקביל. מישהוא שמע?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי החלקת שינון וכל האובייקטים מופיעים כשמסביבם יש לי זיג זג ומדרגות ואני לי מושג מה לעשות למרות שניסיתי להעלות את החלקת השינון בהגדרות של נבידיה עד ל8xS זה לא עזר ויש עדיין זיגזגים גם בהפעלה של המחשב בביוס סביב הסמל של"energy" ולא רק במערכת הפעלה וזה מרתיח אותי
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא מפני שאני זכיתי במכירה פומבית ב EBAY של כרטיס NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB Personal Cinema PCI-E חדש, והכרטיס כולל גם יציאות טלויזיה, שלט וסנסור ועוד... בעצם די דומה ל ALL IN WONDER של ATI. הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8721878833 הקטע הוא שחיפשתי באינטרנט כרטיס כזה ולא מצאתי כלל למכירה המוכר עושה רושם של אמין במיוחד !! (אני בעל ניסיון ברכישות קודמות שם) המחיר כולל משלוח מהיר במיוחד הוא כ 650 ש"ח -שזו על פניו עסקה מעולה מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1748 עכשיו השאלה...האם כל הכרטיסים שנזכרו בביקורת הם R480 ? לפי הביקורת כן... האם אפשר לפתוח את כולם לX850XT??? יש אנשים שניסו לפתוח עם פיירבלייד??
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
איזה חברה הכי טובה ל6800GT מבין החברות הללו:INNOVISION,CLUB3D,ALBATRON והאם יש בכלל הבדל גדול ביניהן מפני שהייתי אמור לקנות ALBATRON 6800GT לפני חודש אך בגלל שנגמר ליבואנים בארץ נשארו רק INNOVISION בכל הארץ אז קניתי של INNO3D למישהו יש מושג אם נדפקתי במידה מסויימת? או שאין הבדל רציני משמעותי בין החברות הללו.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, החלטתי לקנות כרטיס מסך יד שנייה וההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחשב שלי לא חזק במיוחד והבנתי שהוא יהווה צואר בקבוק אבל כרגע אין לי ממש תקציב וממש בא לי לשחק קצת. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון: 512 לוח: ASUS A7V333 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON 8500LE לאור המפרט איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר (AGP)? תודה מראש וסוף שבוע פרוע לכולם... : )
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
* שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מרכיב מחשב מכל מיני חלקים שזרוקים אצלי בבית... כרגע יש לי שני כרטסי מסך ואני לא יודע מי מהם כדאי לי לשים. יש לי: dfx Voodo 3 3000 64mb ו nVidia GeForce 2MX 32mb אין לי מושג מי מהם יותר טוב, יותר חזק או יותר עמיד.. תעזרו לי לבחור... בתודה ניר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב אני רציתי לדעת האם יש אפשרות להחלפה מהירה של הפריימרי סקרין בתצורת קלון בכרטיס 6600gt עם הדריברים האחרונים חוץ מהקיצור בשורת המשימות. או אם יש פתרון לתצוגת וידאו בשני המסכים במקביל (אולי הצגה בסופטוור ולא בהרדוור)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב קודם כל הנה המפרט של המחשב שלי כרגע: מעבד: amd athlon 64 bit 3000 לוח: asus k8v-x (אגב זה לא לוח שמתאים לדרישות של הכרטיס החדש שאני רוצה לקנות (pci-x) אז אני כותב עוד כמה זמן הודעה גם בפורום של לוחות זיכרונות וכל זה) זיכרונות: princton 256 x2 כרטיס מסך: nvidia geforce fx 5700 256mb אם אפשר כשעונים על השאלות אז לכתוב לפי הסדר זאת אומרת לא סתם לכתוב תשובה אלא את המספר של השאלה ואז שאני ידע לאיזה שאלה אתם מתכוונים שאלות 1. איזה כרטיס הכי טוב בשוק היום של פי סי איי אקספרס (אני אישית יותר אוהב את nvidia אז אם אפשר להציע את זה) בטווח מחירים של 1500 ש"ח 2. כמה זמן אתם חושבים יקח עד שהכרטיס הזה יתחיל להיתיישן ואני יתטרך להחליף כי אני לא רוצה להחליף עוד שנה אלא עוד הרבה זמן יח…
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר להשיג מגוון דיי רחב של כ.מסך בסביבות 2500 (PCI-E) מישהו מכיר פה משהו ממש משתלם(אם אפשר להסביר למה הוא משתלם)
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו: 1)איזה מכשיר צריך לקנות כדי להעביר? 2)צריך טלוויזיה קרובה או שמספיק רק מכשיר הוידאו? 3)איזה תוכנות צריך ומהו הליך הצריבה ל-DVD? זה השאלות עד עכשיו אשמח אם תענו.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD בתחום ה-1500 שקל עד כה נתקלתי בשתי מסכים: LG L1750SQ Samsung 721S מה עדיף ביניהם ? למישהו יש נסיון עם אחד המסכים ? כמו כן מעוניין לשמוע המלצות על מסכים אחרים בתחום המחירים הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
באיזה חלק של הכרטיס יכולה להיות הבעיה, והאם אפשר לתקן את זה בלי להחליף כרטיס? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-