עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Royz,

של איזו חברה הכי כדאי לקנות? (מותר להמליץ על הכל חוץ מgigabyte - יש לי איתם ניסיון רע מאוד) תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by Yellow,

מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. יש למישהו פתרון ? הדרייברים החדשים יותר טובים מבחינת ביצועים /איכות תמונה , אבל NVIDIA פסחה על אפשרות הVIVO . רק בדרייברים לפני ה81 ניתן להפעיל את הVIVO המדובר .... אם מישהו יכול לתת עצה אני אודה מראש הגולש ...

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by ZUMARA1,

כנראה שATI מנסה להדביק את הביצועים שלה לכרטיס של NVIDIA ה7800GTX 512MB . http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051117231915.html

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. יש לי זיגזגים כמו מדרגות סביב אובייקטים גם במשחקים גם בווינדוס וגם בביוס סביב הסמל של"ENERGY"עשיתי עדכון לביוס אחרי איפוס כמובן ועדיין הבעייה ממשיכה והיא לא קשורה לווינדוס כי שיחקתי גם בהגדרות של המסך וגם בהחלקת השינון[ANTIALISING] וזה גם לא עזר,יכול ליהיות שהכרטיס מסך שלי נדפק או הביוס אם מישהו מבין בזה ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by neo690,

איך אפשר להוריד אבק מהמסך הדק? ???

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by et_gershon,

אוקי יש לי כרטיס מסך של ati radeon 9250 עכשיו גיליתי אחריי שנה בעערך שיש לי תמיכה בחיבור המחשב לטלויזיה עם הקופסא של בכרטיס מגיע מין כבל ממש קצר אשר אחד החורים מתחבר לחור של הכריס מסך לחיבור והשני לא יודע מה עם זה הגיע מין "כבל מאריך" כבל צהוב עם שתי צדדים "שפיצים" שהצד מתחבר לחלק השני של הכבל הקצר עכשיו השאלה שלי לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר את הצד השני של הכבל הצהוב הארוך לטלווזיהי אני לא יודע לאן אבל זה הבעייה השאלה שלי עם יש בממיר של yes מקום לחיבור או שבטלוויזיה יש שלוש חיבורים שהם video input-חיבור בצבע צהוב audio input-חיבור בצבע לבן ועוד אחד של אודיו -חיבור בצבע אדום השאלה שלי היא לאיפה לחבר ועם יש בyes לאיפהשהו תגידו לי לאן ובכלל עם עשיתי עד עכשיו נכון ועוד משהו…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by comablack,

כדי להשתמש ב flashrom צריך להיות בדוס והבנתי שאי אפשר לצאת ל דוס מ xp מישהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Hellcat,

היי חברה מה שלומכם? רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143043 BFG Tech Geforce 7800GTX 256MB וגם לגבי המכיר שלו.... ואם אתם יכולים לקשר אותי לביקורות עליו... או אתרים לקניה במכירים יותר טובים (בארץ או בחו"ל) רב תודות!

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  11. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. Started by leshets,

היי, יש לי היום כרטיס מסך מבוסס על מעבד RADEON 9000 של חברה לא מוכרת (לא זכור לי השם המדויק) ויש לי אפשרות לקנות כרטיס מבוסס FX 5200 של אסוס ב 150ש"ח. שאלותיי הן: האם ההשקעה משתלמת לדעתכם? האם קיים הבדל בין שני הכרטיסים מבחינת יכולות גראפיות (במשחקים)? תודה מראש לכל המשיבים. קישור לאתר הייצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=271&l1=2&l2=7&l3=9

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס שאני רוצה לשפץ GeForce FX 5200 256 MEMORY עכשיו יש לי הרבה גופי קירור של מעבדים ישנים פנטים אחד וכל זה איך אני יכול להצמיד אותם לזיכרונות בצורה טובה יש דבק טרמי או דבק קירור או משהו בסיגנון תודה לכל העוזרים ..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום יש לי כרטיס saphire ati radeon 256 dvi vivo אז הכרטיס הזה יכול גם לשמש ללכידת וידאו מהטלויזיה למחשב עשיתי כל מיני ניסיונות עם virtual dub ועוד כל מיני תוכנות המטרה שלי הייתה להגיע להקלטת סרט של שעה וחצי בקובץ אחד מקודד ל xvid עם סיומת avi שישקול 700 מגה אחרי המון ניסיונות הגעתי למצב שהסרט שקל 700 מגה אבל לא ראו אותו טוב ראו פסים הסאונד לא התאים לדיבור ומידי פעם הסרט קפא לגמרי אני מאמין שזאת בעיית הגדרות מישהו יכול להסביר קצת על איזה הגדרות הכי מומלצות כדי שתצא איכות תמונה טובה ושהסרט ירוץ רגיל והגודל של הקובץ לא יהיה ענק ? ניסיתי לשאול בים מקומות ולא קיבלתי תשובות נורמליות נ.ב - אני רוצה לקודד ישירות מהטלויזיה לפורמט xvid אני בטוח שיש דרך לעשות את זה במקום קודם לק…

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  15. כל הפסים שיש עליהם קו....... וזה מחשב חדש אולי המסך נדפק לי MAG 770T [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Bagheera,

קניתי באחרונה כרטיס Sapphire X800XT VIVO ורציתי לדעת אם מישהו יודע על תוכנה חוץ מהקטליסט שמאפשרת להגדיר את ה VIVO בקטליסט לא מצאתי שום דבר שקשור ל Video In בעיקרון אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על ה Rage Theater Chip יותר טוב. כרגע ה Video in פועל בסדר בתוכנות כמו FlyDS או WinDVR אבל האיכות שלו פחות טובה מהכרטיס טלויזיה העתיק שהיה לי (מבוסס BT848) חלק מזה נגרם מכיוון שהוידאו לא מוצג ב Direct Draw Overlay כמו שהיה בכרטיס הישן שלי ולכן תוכנות כמו FlyDS לא יכולות להכיל אפקטים של Deinterlace וכו. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by shlomibandit,

מה הדריוור הכי עדכני וטוב לכרטיס מסך Extreme N7800GT/2DHTV של אסוס???

18. Started by asdasdasd,

עובד לכם ה TV OUT ???...... זה מראה את הדסקטופ אבל שאני מנגן סרט לא רואים את הסרט.... WTF ? לכם זה עובד ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. היי לכולם יש לי כרטיס 6800GT ומחוברים עליו 2 מסכי LCD ברזולוצית של 1280*1024. כאשר אני משחק במשחקים באחד מהמסכים (והשני סתם דולק) נראה לי שאני מקבל FPS נמוך. האם בגלל ששני המסכים מחוברים אני מוריד בכוחו של הכרטיס ביציאה בה אני משחק ? ושאלתי השניה, באיזה מסך טוב יותר לשחק מבחינת FPS , בזה שמחובר DVI או בשני האנלוגי? תודה.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by mr_x,

שלום! רציתי לשאול חוות דעת על כרטיס שקניתי AGP msi nx6600 vtd128 diamond הכרטיס מגיע כבר שהוא Overclock כך שהמעבד שלו רץ במהירות 400 מגהרץ,והזכרונות (128 מגבייט) ddr3 רצים במהירות 800 מגהרץ. קראתי עליו ביקורות טובות מחו"ל בכך שהוא מתקרב ליכולות של ה- 6600GT

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  21. למשל כאשר אני מריץ 3dmark05 אז בבדיקה הראשונה כשיש הרבה קרבות והרבה עומס יש נקודות צבעוניות במקומות מסויימים ולעפמים יוצאים קווים כאלה מדמויות...אבל זה קורה רק כשהכרטיס במאמץ גבוה...כשהוא מציג הרבה גרפיקה או הרבה פרטים...פעם המאורר שלו לא עבד טוב והיו מלא תקיעות שחייבו רסטרט דרך הכפתור והכול אבל עכשיו שימנתי את המאורר והוא מסתובב מצויין וגם שמתי מתחתיו עוד מאורר גנר'י רגייל לפי המדריך שיש באתר....ובכל זאת במאמץ גבוה יש קצת ארטיפקטים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dids22,

לא מצאתי משהו בחיפוש זה גרסה מוחלשת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב בנט אקשן. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 ואני לא יודע אם הכרטיס מסך טוב. זה הפרטים שלו: ATI Radeon PCI-Express x16 upto 128MB משולב + חריץ הרחבה פנוי PCI-Express x16 זה כל מה שרשום עליו. אם אפשר לדעת אם הוא טוב או לא. וגם אם הוא יותר טוב מ- RADEON 9600XT תודה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  24. מצטער שההודעה ארוכה אבל בבקשה תקראו הכל כדי לנסות לעזור לי.. תודה.!! יש לי בעיה, אחרי כמה זמן שאני משחק בכל משחק, המשחק מתחיל פתאום לפעול מהר מידי.. הכל זז יותר מהר ממה שצריך.. בכל משחק..! גם בfear בhalf life 2 ובGTA ... נגיד בגי טי איי, כל המכוניות זזות בטיל והם מתנגשות אחד בשני.. ובFEAR המהירות של ההליכה שלו זה כמו שהוא רץ והוא טוען את האקדח ממש מהר.. פרמטתי את המחשב כדי לנסות לסדר את הבעיה וכמו כן התקנתי את הדרייבר של הלוח אם (nForce_6.53_WinXP2K_english) ושל הכרטיס מסך (81.85) ואחרי זה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים: 81.94_forceware_winxp2k_english ו- nForce4_amd_6.70_winxp2k_english בדקתי ספייורים ווירוסים ומחקתי אותם.. ושום דבר לא עוזר! לפעמים המשחק עובד יותר מידי מהר,…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by Dano,

האם יש הצדקה לכך שהפרש המחירים בין GT לGTO הוא 100 ש"ח ובין GTO לGTO2 הוא 190 ש"ח או בקיצור מהו המומלץ מבחינה כספית...כאילו אם שווה להוסיף הכסף אני אקנה את היקר אך תלוי מה כדאי..

• 10 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.