עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712s.htm http://www.hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=186 שני אתרים רשמיים שונים של VIEWSONIC, בשניהם תיאור של אותו דגם מסך (vg712s). באחד נאמר שיש לו קונטרסט של 1:500 ובשני 1:850. למי להאמין ? האם זה אותו דגם ? האם האתר מהונג-קונג מזוייף ? שני הלינקים שהבאתי פה נלקחו מה"קישור לאתר היצרן" בשני אתרים ישראליים שמוכרים את המסך.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. Started by m280,

שלום עברתי על הנתונים של מסכים באתרי מכירות שונים והחלטתי שעדיף לשאול בפורום מה כדאי לי לחפש במסך החדש, האם רזולוציה של 1024X1280 מספיקה או שעלי לחפש מסך של 1200X1600 ? למה עוד צריך לשים לב במיפרט של המסך מלבד הגודל (17 או 19 ) ? האם מסך של 17 עם רזולוציה של 1024X1280 מספיק טוב עבור צפיה בסירטי DVD ומישחקים ? תודה

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by Aviram,

יש לי מסך ישן של COMPAQ, לא שטוח, 17 אינץ', בקיצור, מסך לא טוב, והורס את העיניים (אבל מחשב חדש יש לי). יש לי מארז שחור, ולכן אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) שחור, 19 אינץ', שעולה בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח. מצאתי שני מסכים, מסך מחשב IBM C190 מסך מחשב Philips 109B רציתי לדעת מי מהם יותר טוב ויותר כדאי. תודה.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by motogt,

השאלה בכותרת עשיתי חיפוש ולא מצאתי, ולחפש בשרשור 8800GT זה התאבדות( 55 עמודים, והספירה נשמכת).

5. Started by domuzy,

פרמטתי את C:, התקנתי את הWIN XP מחדש, התקנתי את SP2 והכל עבד טוב ויפה. תמיד (אחרי התקנת הווינדוס מחדש) הייתי צריך להתקין את הכרטיס של SIS315 מדיסק ההתקנה על מנת שאוכל לראות את המחשב בטלוויזיה. כשהתקנתי את הכרטיס (כשבוע לאחר התקנת SP2) קרה משהו והשתנתה הרזולוציה ל800X600 מ-1024X768. אבל הכרטיס עצמו עדיין לא הותקן- אין לו איזכור בPROGRAM FILES או ב"הסרת/התקנת תוכנות" (שבעבר כן היה גם פה וגם פה). יתרה מזאת, אחי גם הוריד בטעות את ה"עדכון גירסה" שהיה באתר של WINDOWS UPDATE, דבר שהוא טעות כי לא רק שזה לא עוזר, זה גם מחבל ביכולת הTV OUT. השורה התחתונה היא שכרגע הרזולוציה לא טובה, הכרטיס לא מותקן, אין TV OUT, נסיון התקנה עם הדיסק המקורי נתקע והוא לא מאפשר SETUP אלא מציג הודעה :…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by Galit17,

הוא my bus interface is pci-e 3.0 x 16

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. שלום חברים, אחרי יאוש והבטחות חסרות תוכן של ספקים בארץ לגבי זמני אספקה ומחירים ממש לא מושכים (כולל אירוע שבו העלו לי מחיר לאחר!! הזמנה) מצאתי אלטרנטיבה לא רעה, ממליץ בחום למי שיש אפשרות , במילה אחת : AMAZON !!! היום הזמנתי את הכרטיס לכתובת החברה של חבר בסניף-NY והוא אמור להגיע בשבוע הבא עם אחד העובדים: (אגב יש להם דיל נחמד לכרטיס יחד עם מעבד E6600 ב-601$) http://www.amazon.com/EVGA-e-GeForce-8800GTS-Superclocked-Video/dp/B000NGNRV0/ref=pd_bbs_2/104-4238142-8355119?ie=UTF8&s=electronics&qid=1175809185&sr=8-2 עלות: 300$ משלוח ל-NY 7$ סה"כ 307$ לכרטיס שעולה בארץ סביב 2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by liordavid,

יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. שלום רב אבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי על מנת להתאים אותו למשחקים חדשים יחסית אציין שאינני גיימר ואני אשתמש בכרטיס ב99 אחוז מהזמן ספציפית למשחק אחד בלבד P.E.S. 2011 (פרו אוולושיין - כדורגל ) בנוסף שיהיה אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה - כלומר לשחק בטלוויזיה ואולי גם לראות סרטים . אני רוצה לשחק במשחק זה ברזולוציה הכי גבוהה שלו בלי שום תקיעות , אנא ראו את המפרט שלי למטה ( אני חושב שאני צריך להחליף גם זכרון , אשמח לעזרה בנושא זה גם ) intel® Core2 CPU 1,86GHz @6300 1.0GB RAM ,1,86 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300 GS והמשחק רץ בקושי על רזולוציה בינונית התקציב שלי פחות או יותר 600-700 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Shaker,

שאני מפעיל את האוורסט כדי לדעת מה הגדרות המסך הוא נותן את זה: ופתאום זה משתנה אחרי איזה דקה לזה: למה זה ככה? יש לי Gigabyte Geforce 6600GT

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by barelij,

במחשב שלי (בן שנתיים) ישנו כרטיס מסך של ATI דגם X1650 עם זיכרון של 256MB ו chip type 0x71c7. אני מתכוון להחליף את המסך הישן שלי (CRT) למסך LCD מסוג T220P של סמסונג. הרזולוציה שלו היא 1920x1200. השאלה היא האם הכרטיס שיש לי יתמוך במסך החדש. תודה,

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by teddy85,

אני צריך כמה ביקורות אבל אני צריך כשהם ב OC תודה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by Kermit,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. יש לי Geforce 2 MX 32mb ישן (לא 400 או 200) ויש בו יציאת וידאו composite ו-s-video. לצערי איבדתי את דיסק הדרייברים המקוריים ולא הצלחתי למצוא דרייברים לכרטיס שיאפשרו הפעלת היציאות הללו. יציאת ה-VGA עובדת כמובן עם דרייברים של nVidia. לא מצאתי על הכרטיס שום סימנים מזהים לגבי היצרן או הדגם חוץ מהמקודד של הוידאו שעליו כתוב: Chrontel 7008A-T. אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אפשר למצוא דרייברים שיאפשרו להפעיל את היציאות ואחרי שהן יפעלו, אילו תוכנות צריך בשביל לשלוט עליהן (אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה). תודה עמרי

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אם תוכלו לפרט מה ההבדלים חוץ מזה שיש 8ms ב- 730B(אם בשניהם יש Pivot) ואם יש בכלל מסך אחר שעדיף לי לקחת. שימושים - משחקים, סרטים, אינטרנט, מסמכים. תודה!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by Shlompy,

nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.

17. אני רוצה לצפות בהוט במסך המחשב יש לי ממיר הוט קטן THOMSON עם חיבור עגול דומה ל SVIDEO מאחורה ... כתוב A/V OUT ויש לי בכרטיס מסך VIDEO IN שהוא SVIDEO עד כמה שאני יודע ... קיבלתי כבל עם הכרטיס מסך אבל הוא לא מתאים לחיבור של הממיר... מישהו יכול לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by NerVo,

יש לי כרטיס מסך כזה, עכשיו החיבור שיש עליו זה לא SVIDEO זה חיבור 9 פינים קוראים לו גם MINI DIN 9 . אני רוצה לחבר את המשחב לטלויזיזה, ולא מוצא מעביר כזה בארץ, מ 9 פינים ל SVIDEO או משהו כזה כדי שאני יוכל לחבר על המתאם הזה כבר את ה RCA וכאלה. מישהו יכול לעזור לי במציאת מעביר מתאים ל 9 פינים האלה? ואם יש בכלל בארץ?

20. Started by SinfuL-,

קניתי לפני חצי שנה בערך את הכרטיס 7600GT 256MB 128BIT AGP של לידטק לפני כמה שבועות התחילו לי בעיות עם הכרטיס שמתי לב שהמעלות שלו גבוהות יחסית 50-60 במשחקים יש לי בעיות של גרפיקה אני רואה את השמיים מוזרים כאלה עם קווים בכל מיני צבעים (במשחק NFS:C) במשחק אחר יש לי בעיה שונה.. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל המסך פתאום קופץ כזה כאילו חלק מהגרפיקה נעלם וחוזר ממש במאית של המאית שניה לא שמים לב לזה כל כך אבל זה די מעצבן לא עשיתי OC לכרטיס מסך רק למעבד וגם כשאני מוריד את ה-OC זה עדיין עושה את זה. בעיה נוספת היא המחשב קופא פעם ב.. ונתקע ואני חייב לעשות ריסט ועוד בעיה שלא יודע אם זה קשור אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב שהוא מכובה הרבה זמן (בעיקר בלילה) המחשב עולה ואז ע…

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by tenana,

כן מסך קצת ישן אבל יש לי אותו ואני נמצא כרגע על קצב רענון של 85.. ולא נראה לי שזה המקסימלי... כי היה רשום באתר של מאג שברזולוציה 1600*1200 הקצב רענון הוא 86 המקסימלי.. שאלה נוספת.. קצב רענון תלוי איכשהו בכרטיס מסך ? כלומר אם יש לי כרטיס מסך חלש מאוד זה ישנה אם אני אשים על קצב רענון מקסימלי?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. הרזולוציה המקסימלית 1680X1050 אני רוצה כרטיס מסך שינצל את הרזולוציה הזאת הכי טוב ובהכי פחות כסף. תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. זה המפרט שלי: P4 2.4 512MB radeon 9550 256MB חברה צריך המלצה לכרטיס מסך( של GEFORCE )עד אלף שקל . איזה כרטיס טוב אפשר לקנות בסכום הזה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  24. ברשותי כרטיס מסך Radeon - 9800 של Sapphire , אני מנסה להתקין את הדרייברים של Ati , ואחרי התחלת ההתקנה מופיעה לי הודעה ' התקשרות לאתר מרוחק נכשלה' ומפסיקה ההתקנה, איך פותרים את זה? ( זה קורה גם עם דרייברים המקוריים שבאו עם דיסק ההתקנה וגם עם דרייברים שניסיתי להוריד מהאתר שלהם). שאלה נוספת, אני צריך חוות דעת על מסך "19 AOC 9KPLUS . תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. שלום. האם יש תוכנת ניטור פשוטה שמראה את העמוס של כרטיס המסך - הליבה הגרפית? משהו דומה למנהל המשימות של ווינדוס, שם תחת הכרטיסייה Performance אפשר לראות את העומס על המעבד וליבותיו. תודה!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים