כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים? אז ככה, קודם כל, אני לא גיימר! פה ושם אני משחק באיזה משחק, אבל אני לא מגדיר את עצמי כגיימר. לעומת זאת אני גם לא מגדיר את עצמי כמישהו שלא משתמש במחשב, אז נמאס לי מהג'יפה MX440 שלי אז יש לי כמה אפשרויות לשדרוג, אני רוצה שהכרטיס יריץ לי משחקים יפה וחלק, אבל לא בהגזמה. בבקשה בלי שאלות מאיפה, וגם אם אתה יודעים מאיפה(ולא קשה לדעת), זה לא המקום לפרסם את זה. 1. GeXcube R9600PRO 128MB באיזור ה 550 ש"ח. 2. Abit FX5700 128MB באיזור ה 500 ש"ח. 3. MSI TI4200 64MB באיזור ה 250 ש"ח. המטרה שלי היא שיריץ טוב את C&C GENERALS, NFSU2, MOHAA ועוד. השאלה היא אם ה TI4200 יספיק לי? אם כן אני אקח אותו.... אם לא אז יש התלבטות בין ה R9600PRO שהוא קצת יותר חזק לפי מה …
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בגלל שהמעבד חלש (ואני מעוניין לחסוך) אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שעבורו המעבד שלי הוא זה שיוצר צוואר בקבוק אני יודע שזה לא מדע מדוייק ומבקש טווח למי שלא הבין אתן דוגמא: אם אין הבדל בביצועים בין GF2 MX לבין GF4200 (כי המעבד חלש) אני אקנה את ה GF2
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם... הבנתי שהגודל של המסך הזה הוא די גבולי בבחירה בין 640/320... השאלה העיקרית שלי אם בעתיד יהיה הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחירים גם ברזולוציות נמוכות? ההבדל הוא די גדול מבחינת מחיר, 600 ש"ח. תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מדבר על גרסאות ה-C3 LITE וגרסת ה-C3 הרגילה . חיפשתי אבל לא מצאתי את הפירוט להבדלים בין שני הגרסאות . ממה שהבנתי ה-C3 הרגיל היא הגרסה היותר טובה . וכל כרטיס 9600 פרו מחברה אחרת הוא הגרסה הכי טובה שיש , כן ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, האישה עכשיו עובדת הרבה מהבית אז השגתי תקציב למשחק מחשב. חשבתי על BattleField 3 או starCraft 2, אבל... מסתבר שאני לא עובד בדרישות המינימליות. אז ככה: יש לי AMD Athelon X2 4800+ 2.5Ghz 2GB RAM לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI ספק (נראה לי ג'נרי ) 400W, כתוב עליו top T5. מה יכול להתאים? אנ'לא הופך לגיימר - רק רוצה להעביר ת'זמן בסבבה בחודשים הקרובים. תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
חבר'ה מה זה נותן לי אם אני מעדכן ביוס של כרטיס מסך ??? תראו מפרט בצד...כרטיס מסך! כדאי לעדכן ביוס ?
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=13098 עוד לא יצאו, אמורים לצאת בהמשך היום.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב השבוע ב10 אלף בערך , היתכוונתי לקנות את ה ATI X1900XT אבל שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים דור חדש שיתמכו בDX10 .. מישהו יודע כמה זמן אצתרך לדחות את קניית המחשב כדי להשיג אחד כזה ? וכמה הבדלי המחירים יהיו . תודה .
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
http://www.4gamer.net/news.php?url=/news/history/2007.04/20070403202840detail.html תהנו
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברי פורום תצוגה וגרפיקה היקרים! נתקעתי במצב קשה (אפשר לומר D= ) : אני תכננתי לקנות את ה-LG F900P, ששמעתי עליו דברים נפלאים, ואפילו ראיתי אותו ומאוד התלהבתי, אך לצערי הרב, אין להשיג אותו בארץ, והמשלוח של היבואן עומד להתעכב בעוד הרבה זמן (יחסית, בשבילי). בקשתי אליכם היא כך: תעזרו לי לבחור מסך 19" אחר, באיזור של ה-F900P (יכול להיות גם יותר טוב, אבל שהמחיר לא יהיה ממש ממש גבוה.) מה אתם אומרים על ה- Samsung 997DF? ומה עם ה- Iiyama Vision Master Pro454? אם יש עוד דגמים, אשמח לשמוע לעצתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. איני משחק במשחקי מחשב, בניתי מפרט מעולה, עלה די הרבה כסף, ונותר לי לבחור כרטיס מסך. חשבתי לקנות משהו פשוט ב-200 ש"ח, מאחר והדברים איתם אני מתעסק הם Matlab, Pspice, וסביבת פיתוח. האם במקרה הזה, כרטיס מסך פשוט יכול לפגוע בביצועי מחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שאר המערכת : E8400 NO OC 2GB G,SKill CL4 PK 600W ThoughPower Gigabyte EX38 תביאו אתר נורמאלי להעלות תמונות ואני אעלה ובאיזו תוכנה אני בודק טמפרטואות.. 7/3/2008 11:50:21 PM - XP Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu DX9 1680x1050, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen Demo Loops=3, Time Of Day= 9 Global Game Quality: High ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 52.43s, Average FPS: 38.15 Min FPS: 23.81 at frame 160, Max FPS: 50.72 at frame 93 Average Tri/Sec: -27477230, Tri/Frame: -720264 Recor…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי. מעוניין לחבר המחשב בחיבור HDMI לטלוויזיה. לוח האם מסוג asus p7h55-m lx קישור ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/#overview תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. לגבי הנייד, מחשב מדגם: lenovo e420s Intel core i5-2410m 4GB RAM 320GB hard drive AMD radeon HD 6630m 1gb קישור למחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html איך אפשר למנוע החלפה אוטומטית בין כרטיס המסך ה'טוב' (radeon) לבין זה המובנה במחשב (intel)? איך אפשר לוודא שאכן המחשב משתמש בכלל בכרטיס החזק יותר? היו כמה בעיות איטיות במחשב ואני מנסה למצוא את המקור לבעיה... …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני מחפש עידכונים לכרטיס מסך שלי שהוא: (NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB מישהו יכול להביא לי כאן את העידכונים הכי חדשים שלו? ועוד שאלה איך אני בודק טמפרטורה לכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ברשת טוענים כי דור כרטיסי המסך החדש של מפתחת השבבים האמריקאית יתבסס על ארכיטקטורה מעודכנת בשם חדש, לאחר חמש שנות GCN שנת 2016 אמורה להוביל את AMD לדרך חדשה ומסקרנת כמעט בכל הקטגוריות, וכעת אנחנו מקבלים אישור רשמי, לכאורה, לכך שהיא תלווה לא רק בארכיטקטורת ליבות עיבוד כלליות חדשה לגמרי (Zen) – אלא גם בארכיטקטורה חדשה לגמרי לליבות הגראפיות, שתיקרא Polaris (כוכב הצפון). השם Polaris תועד בפוסטר של החברה, ולמרות שאין לנו שום פרטים טכניים בינתיים מדובר בשינוי משמעותי אחרי כחמש שנים בהן מרבית הליבות הגראפיות של החברה התבססו על ארכיטקטורת ה-Graphics Core Next, שהחליפה את ארכיטקטורות ה-VLIW שגם כן ליוו את המפתחת במשך שנים לפני כן. אז מה בנוגע לביצועים? דיווחים …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מעניין אותי עכשו שבערך 280GTX עולה כמו שניים כאלו (אולי אף פחות) אם מישהו הריץ בדיקות אבל לא סתם בדיקות, אלא ממש מקיפות, עם מעבד חזק (שלא יהיה צוואר בקבוק), דרייברים חדישים, ועם ובלי פילטרים. ולבדוק לא רק MAX FPS אלא גם ממוצע ומינימום במשחקים וברזולציות גבוהות ונמוכות. מה אומרים? מעניין אותי באמת מה ההפרש ביצועים אם בכלל, לפי מה שאני רואה זה די זהה בסה"כ. לא? (ואני לא מדבר על MAX, אני מדבר על FPS ממוצע או מינימום)
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי כי הטמפרטורות של הכרטיס לא רציונליות. כאשר המחשב במצב מנוחה נראה שהכרטיס מגיע ל85 מעלות שהמאוורר ב 45% שלא לדבר על העלאת משחקים הכרטיס מגיע ל 100 ויותר מעלות גם שהמאוורר עולה עד ל 75-80 %. בבדיקה שערכתי באתר ATI נראה כי הכרטיס עובד במעלות גבוהות אך לא כמו שציינתי כאן. אני די מיואש מהעניין. ואני לא רוצה לקנות מאוורר נוסף לקירור הכרטיס כי לא זה הפתרון. אשמח לעזרתכם והמלצתכם בעניין. עידן.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות בקשר לאופציות של הדריור 3.7 קראתי את הfaq בפורום הזה ולא היה שם תשובה לשאלותי 1: באופציה של ה-d3d למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings ובפנים יש 2 אופציות שנקראות support DXT texture formats שהיא פעולת לי ומתחתיה יש אופציה שנקראת alternate pixel centr שהיא מכובת לי מה הם עושות ולה אחת עובדת והשניה לא 2:באופציה של ה-opengl למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings וביפנים יש גם שתי אופציות שנקראות force Z-buffer depth force 24 -bit force 16-bit ולבטל והאופציה נמצאת על לבטל ותחתיה יש אופציה שנקראת Triple buffering שהיא עובדת לי למה כול זה משמש והם זה צריך לעבוד או להיות מכבה טוב מצער על כול השאלות אבל אני ממש לא מבין בזה אני…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום המלצה לכרטים מסך 8gb עד 1800 שח, אני רוצה לקנות משקפיי VR אוקולוס 2 ואני צריך כרטיס מתאים ספק כוח שלי הוא 550w אבל המחשב שלי כולל 3 דיסק קשיח ו 3 מאווררים ,השאלה אם הספק יספיק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-