עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכל חברי פורום תצוגה וגרפיקה! אז ככה : אני חושב לשדרג את כ.המסך שלי (ראו מפרט), אבל אני מתלבט בין כל מיני כרטיסים למשל בין 6600GT\ULTRA לבין X850XTPE\6800 GT\ULTRA. אבל אני לא יודע האם התוספת של הזיכרון בכרטיסי מסך מ-128 ל-256 עושה הבדל כלשהו, או יותר נכון במה ההבדל מתבטא. ודבר שני האם ההבדל בין GT ל- ULTRA הא משמעותי מבחינת ביצועים. אשמח אם תעזרו לי להבין את המושגים הבסיסיים האלה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  2. שלום חברים אני ממש לפני קנייה ויש לי שאלה עבורכם האם שווה לקנות עכשיו 8800 GTS 320 ? או להסתפק ב - 1950PRO ולקנות את ה- GTS עוד 8 10 חודשים ?

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה כשאני מסתכל למשל בsandra או על הזיכרונות עצמם על הכרטיס כתוב DDR SGRAM? מה זה SGRAM? הוא יותר טוב מSDRAM?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by j,

היי לכולם, אני עובד על אוטוקד הרבה, גם 2D וגם 3D, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות... וכמובן שיהיה גם מוכן לויסטה. תודה על העזרה, מחכה לתגובות!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. למסך אחד ולשני מסכים העבודה ב2D בלבד. CUDA יתרון אם יש מנוע חיפוש ועדיף באנגלית לכ. מסך לפי מאפיינים אשמח. תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?

7. Started by GZA3,

לצורך הרכבה ברכב. למישהו יש מחירים לזה ו/או יכול להגיד לי מאיפה קונים ומבררים על זה קצת דברים ?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by xgamer,

שלום, אני חושב לרכוש את הכרטיס מסך הנל, אך יש לי דילמה עקב הספק שיש לי ENERMAX 350W. האם הוא יחזיק את הכרטיס מסך הנל? יש במפרט עוד 2 הארד דיסקים, מעבד E2180, ו2 מאווררים לא רציניים. מה בקשר לקצת OC? עדיין יחזיק?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by Shambik,

אהלן, לא ראיתי בחוקים משהו שמדבר על פרסום כלים או לינקים וגם לא איך ליצור קשר עם מנהלים כאן בפורום, אז אני שואל כאן. עקב כל המצב של חוסר מלאים בחומרה כתבתי כלי שרץ על חנות ניו אג ובודק מלאים, הקוד נמצא בגיטהאב למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה פתחתי גם כמה ערוצי טלגרם שהכלי שלי מעדכן שם השאלה אם אני יכול לפרסם כאן לינק למדריך שכתבתי על הכלי (נמצא בפורום באתר אחר או אם אפשר לפתוח אשכול כאן שיסביר) ואת הלינקים לערוצים בטלגרם תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. יש לי 750 ש"ח לקנות כרטיס מסך איזה לקנות ??

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. אני חפשתי בכול הפורמים ואין התיחסות לכרטיסי המסך הנ"ל אני מחפש כרטיס מסך מקצועי לרינדור אבל לא בסכומים מטורפים של 15 אלף ש"ח מה הכרטיס שיש לו את היחס הטוב ביותר בין מחיר לביצועים. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים

14. טוב אז כמו רבים פה שבטח נתקלו בבעיה בדרייבר של ATI, במחשב נייד/נייח, הנה הפתרון הסופי : להתקין את גירסא 12.6 לבעלי WINDOWS 8 -64 BIT (כמוני): http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/12/Pages/radeon.aspx?os=Windows%20Vista%20-%2064-Bit%20Edition&rev=12.6 ובגירסא הבאה שצריכה לצאת (12.11) אני מקווה שיסדרו את הבעיה של הדרייבר הזה. קצת מיהרתי אז מקוה שיצא ברור.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by talkfir,

היי, לאחר שקניתי את המחשב מksp ובדקתי לרגע את האפשרויות בתפריט של המסך, נתקלתי לתפריט שכולו ברוסית.. האם ניתן לשנות אתזה? או שאני צריך לדווח להם על כך ושיחליפו לי מסך? דבר שני, איך אפשר לבדוק את נושא הפיקסלים השרופים? המסך ,בעל חיבור דיגיטלי בנוסף, מחובר אנלוגית לכרטיס מסך מובנה..רציתי באמת לדעת מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי והאם זה מתבטא באמת במשהו? אם נגיד דיגיטלי יותר איכותי, אז בכמה? כלומר שמים לב? או שעין אדם לא תחוש בהבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by asaf16,

http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=473 או 7600 מKSP שנמכר ב790 של GIGABYTE. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? והאם יש כרטיס שעדיף בטווח של עד 1000 שקל ואם כן, נא לצרף לינק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

כרטיס AGPX8 הכי זול. שימושים: מוזיקה ואינטרנט הכרטיס הנוכחי נשרף. תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by ROEY--1,

שלום לאחרונה רציתי לקנות Sapphire ATI Radeon HD 4850 512MB לאחר ההזמנה התקשרו אליי ושאלו אותי כדרך אגב איזה ספק יש לי אמרתי ש FSP 450W שקניתי שלפי מה שאני יודע מספיק לחלוטין... המוכר טען שמינימום 600W וממליץ על 700-800 וואט.. ואמר כי אם אני רוכש הוא כותב (במחשב שלהם) כי הזהיר אותי ושאני לא יבוא עם בעיות... אני דיי בטוח בזה שאני צודק...אבל עכשיו כל הקטע עם הרישום במחשב נראה לי קצת מוזר... תקנו אותי אם אני טועה...

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by a_a_aa,

איזה כרטיס עדיף? PALIT GEFORCE 7300GS 256MB או Gigabyte Ati Radeon X1300 128MB שניהם במחיר של עד 300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by alextomin,

יצא ה X-850XT של קרוס פייר . הוא יעלה 449 דולר. האם הוא מצדיק את המחיר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. הR9800pro 256BIT עולה 1500 בכל חנות חוץ מכמה בודדות MSI ה6800 gforce 256BIT עולה 1950 MSI שווה להוסיף עוד 450 שקל ולקחת את ה6800?..... או שאני לא ירגיש הבדלים כל כך גדולים במשחקים?.... אם יש הבדלים מהם "? איך אני ירגיש אותם? ואני לא מבין את ה קטע של ה 20FS והפריימם וכל זה של משחקים..מישהו מוכן להסביר?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה הרכבתי מחשב חדש. וקניתי כרטיס GTX295 של GIGABYTE. בחרתי להתקין מערכת הפעלה WIN XP PRO 64BIT ע"מ שיזהה את הזיכרונות וסתם כי בא לי. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון לכרטיס הזה למערכת הפעלה 64bit . לאחר התקנה אני רואה שווינדוס מזהה רק 896MB (בתמונה). העלתי תמונה של הפרטים של הכרטיס גם מהווינדוס וגם מ-EVEREST התקנתי את המשחק GTA4 וכאשר אני מנסה להעלות את הגרפיקה הוא עוצר אותי ב-896MB זיכרון כמו שמראה הוינדוס. אשמח לשמוע האם הכל נראה תקין בהתקנת הכרטיס לפי נתונים הללו? ומה ניתן לעשות במידה ולא? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by alexbmw,

אני לא מדבר איתכם על ה ultra או ה 3870 x2 אלה משהו שונה יותר יקר וחזק מכל אלה לא משנה מה המחיר.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by yoni ^_^,

שלום השבוע יש בידי הזתמנות לשדרג את המחשב במספר חלקים ללא מחיר שזה מעבד AMD 64 וכן אני רוצה באותה הזתמנות ללכת על לוח אם DFI שתומך ב PCI EXpress הבעיה היא שאני עדיין לא רוצה לקנות כרטיס מסך מאחר ויש לי את RADOEN 9700 PRO ולכן אני עדיין רוצה למצות את הכרטיס הזה עד הסוף וגם ככה אני לא ממהר לקנות כרטיס חדש (אם אני אקנה אז כבר כרטיס על) לכן אני רוצה לחכות עם זה הבעיה היא שהכרטיס הזה הוא על תקן AGP והלוח אם על תקן PCI EXpress האם קיים פיתרון לבעיה הזאת ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by Iron~Chef,

ואיך הו יריץ gta חדש

• 7 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים