עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Impreza,

יש לי בסלון את המסך הזה (הוא לא שטוח) פעם שמעתי שסדרת ה 770 היו בין האיכותיות או שזה היה מספר אחר איך הוא בקיצור?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. שלום... המסך שעכשיו בשימוש במחשב הוא- Packard Bell 15' Model 1015 המסך 19 שלי בתיקון כבר שבוע הוא יחזור עוד שבועיים.. בנתיים אני לא יכול לשחק בכלל על רזולוצייה 800 600 ולא ניתן להעלות מעל זה... המסך משתגע.... ניסיתי 3 דברים.. דרייברים שונים למסך גם לכרטיס מסך וגם את העוזר של מייקרוסופט... אלה לא עזרו.. אולי אתם תוכלו?.... תודה.... צ'יקו

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by Kolshamen,

האם יש סיבה להבדל במחיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=25055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=24823 תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by nore0,

גירסה 1.3.6.1042 ב-Catalyst אני רואה את הטמפ'

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by therealgti,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד:Q8200 לוח אם:ASUS P5QC זיכרון:4g 800 רציתי לדעתי איזה כרטיס כדי לקנות שיריץ לי משחקים בצורה טובה וחלקה עם ביצועים טובים עד 1000 שקל . וקראתי פה בפורום ונתקלתי במושג הזה SLI מה זה סליחה על הבורות... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by *R.S,

בביקורת פה באתר http://hwzone.co.il/reviews/8800/8/ כתבו: "שימו לב לעובדה שבכרטיס ה-GTS חסרים שני שבבי זיכרון; אנו יודעים שהכרטיס הוא בעל 640MB זכרון, אך ה-PCB מאפשר להרכיב שני שבבים נוספים ולהגדיל את הנפח ל-768MB כמו בכרטיס ה-GTX." י 1. מה זה PCB י? 2. מה אתם באים להגיד לי שאם יש לי למשל 2 כרטיסי 8800GTS (הלוואי עליי) אז אני יכול לקחת מאחד הכרטיסים 2 זיכרונות ולחבר לשני ואז יהיה לי 8800GTS עם יותר מ 640MB י??

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by DxCx,

חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by idofr,

היי... אני צריך להחליף דרייבר לכרטיס הנ"ל אבל משום מה אני לא מצליח למצוא שום דרייבר תומך באינטרנט לא באתר פה ולא דרך האתר של ATI מישהו יודע מדוע ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by Liran3331,

טוב אז ככה- לפני חודשיים הייתה איזושהי בעייה בכרטיס מסך והמחשב בכלל לא עלה - כשפתחתי את המחשב היה שלג... לקחתי את המחשב לחנות(לא משנה עכשיו איזה) ואמרתי להם שיש בעיה בכרטיס מסך, כמובן שהם היו צריכים לבדוק ובלה בלה בלה ובסוף התברר שהכרטיס הלך. ביקשתי מהם שיחליפו לי אותו, אמרו שהיצרן יחליף. חיכיתי שבוע וקיבלתי את המחשב עם אותו הכרטיס ששלחתי להם בידיוק - כלומר תיקנו את הכרטיס האם זה אפשרי לתקן כרטיס מסך?!?! כל זאת בתוקף האחריות אתמול צצה לי בעיה שונה, וכל משחק שאני מעלה פשוט תוקע את המחשב ואני צריך לעשות ריסטרט - קפצה לי גם הודעה שהדרייבר הפסיק לפעול (הדרייבר הכי מעודכן של NVIDIA) ושוב נדפק הכרטיס המתוקן שהחזירו לי הודעתי להם ואמרו לי לבוא אליהם - האם אני יכול לדרוש שיחליפו…

10. Started by tamir2,

שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. אני רוצה לדעת מה מהירות השעון הזיכרון ועוד פרמטרים נוספים שאני ידע להבחין םחות או יותר מהם המהירויות הטובות ומהם לא? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה מצב??. טוב אז ככה יש לי את ה6600GT של ליטק ויחד עם הרייורים של הרטיס מסך הותקנה לי תוכנה של הכרטיס מסך רציתי לדעת מה השימושים שלה ומה אני יכול לעשות איתה תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. חברים עזרה דחופה! מתקשרים אלי אומרים לי אין את הכרטיס מסך שאני רוצה במלאי מהר... תגיד לי למה להחליף SHAPPIRE X1950 PRO PCI-E GECUBE 1950 PRO PCI-E ? GeCube - GC-HV195PGA3-D3 ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI+ +S-Video/ HDTV-out +A/V port ,Core Frequency 575MHz,HDTVcable. Slim Fan Cooler Sapphire - SX195P256 ATI RADEON X1950PRO 256 mb Retail Dual DVI - PCIe

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by קלוקיי,

שלום, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך מחדש ואני לא רואה אותו. לא בסרגל הכלים ולא במאפיינים של שולחן העבודה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה חינמית כגון 3DMark Vantage בלי קשר לDX האים יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. שלום לכולם . השאלה היא אם אני יעשה CrossFire עם HD 4850 , הוא יספק ליביצועים טובים יותר מאשרה HD 4870 (כרטיס 1). ההבדל במחירהוא בין 200-300 ש"ח . אז מה אתם אומרים ייתן ביצועים טובים יותר ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  18. רציתי לדעת אם אני צריך להוסיף או לעשות משהו בקשר לקירור שלו או שאיך שהוא ישאר זה בסדר המפרט שלי זה: e8400 ep45-ud3l 4850HD 1GB אבל אין עליו מאוורר יש עליו רק צלעות קירור ספק טירמלטק 600W winstren digital 500GB מארז cm590 והוספתי לו מאוורר כאילו יש עליו עכשיו 3 4GB kingstone heperX cl5 האם אפשר להשאיר אותו איך שככה או שהוא צריך קירור הכרטיס מסך בעזרת הוספת מאווררים או משהו בסגנון כלשהו תודה לעוזרים

19. Started by CouchPatrol,

הכרטיס המדובר- http://ksp.co.il/?uin=20015 ספק הכח 600w codegen

20. Started by Shbd,

כמו שאתם רואים המפרט שלי בצד << אני רוצה להחליף את ה- X800XL שלי, אני צריך כרטיס בסביבות ה- 1000 ש"ח. כרטיס שלא יחנוק ויהווה צוואר בקבוק, שיתמוך בכל מה שחדש. אני לא הולך לשחק על רזולוציות מטורפות (1024X768) וגרפיקה בינונית+ בלי יותר מדי פילטרים ושטויות. תודה.

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  21. http://neowin.net/comments.php?id=30728&category=main חשבתי שזה חשוב ליידע אתכם שעכשיו ATI קיצצו את זמן האחריות לשנה אחת בלבד.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. האופן בו נוכל למצוא את דגמי משפחת ה-ARC Alchemist מתבהר עוד קצת - ויהיה דומה לדרך בה NVIDIA ו-AMD פועלות בתחום כבר שניםלכתבה

23. הכרטיס הזה עוד ישגע אותי , נראה לי אשבור אותו בסוף איך לעזאזל אני שם שתי תמונות שונות על הדסקטופ? כלומר WALLPAPER אחד על המסך ראשון ו-WALLPAPER אחר על המסך שני?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by xena2305,

קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  25. מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים