עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. פשוט לא הייתי הרבה זמן באתר ואני לא מעודכן. המפרט שלי הוא E6300 DS3 וספק 450W האם זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3163 ממש ייתן לי שיפור לעומת ה-7950GT 512MB שלי?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שלום... המסך שעכשיו בשימוש במחשב הוא- Packard Bell 15' Model 1015 המסך 19 שלי בתיקון כבר שבוע הוא יחזור עוד שבועיים.. בנתיים אני לא יכול לשחק בכלל על רזולוצייה 800 600 ולא ניתן להעלות מעל זה... המסך משתגע.... ניסיתי 3 דברים.. דרייברים שונים למסך גם לכרטיס מסך וגם את העוזר של מייקרוסופט... אלה לא עזרו.. אולי אתם תוכלו?.... תודה.... צ'יקו

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by cooper,

האם מישהו יודע למה אני צריך לחבר את ה1950XT גם לספק הכוח וגם לדיסק הקשיח, ??? רק לספק כוח לא מספיק :

• 14 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by LEON500,

איזה יותר חזק ה 9800GTX או 8800 GTX ובכמה?? אמרו לי שיצא גם 9900 זה נכון?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  5. שאלה איזה כרטיס מסך עדיף? GIGABYTE GV-NX88T512HP GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E GIGABYTE GV-NX88S512H GEFORCE 8800 GTS 512MB PCI-E RETAIL GIGABYTE GV-NX96T512H-B GEFORCE 9600GT 512MB PCI-E תודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים שיפלוט כמה שפחות חום ורעש ויצרוך מעט חשמל, לא יגזול מהזיכרון הראשי. בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות תלת-מימד ו Fractal למיניהם. כמה שיותר זול עד 200 ש"ח באשדוד. אפשר מKSP, מIQPC או אייבורי. אני רוצה כרטיס שיודע להכנס למצב "מנוחה", מוריד את תדרי הליבה והזיכרון בזמן מנוחה על מנת לפחית את פליטת החום וצריכת חשמל נמוך... עד כמה שזה אפשרי. תוכנות (שימוש לא מאוד כבד ולא בטוח שאשתמש בכולן אבל ברובן במידה כלשהיא מתישהו): ,Bryce,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,Texture Maker,Apophysis,INCENDIA ואולי עוד כמה ששחכתי ... מישהו מכיר? ואם ידוע לכם מה דרוש בשבילן? תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by kobi_af,

MAG 19'' 996 PF זה מסך טוב? אם כן מה יש לכם להציע לי(אני לא קונה זה לידע) באותו מחיר

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  8. כאשר לכרטיסי NVIDIA יש יתרון ברור בוידאו ?

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  9. לאחרונה קניתי מסך DELL 2407WFP. להפתעתי גיליתי שלמרות שלכרטיס ה- FX5200 שלי ישנו חיבור DVI, הוא תומך רק ב-1600x1200 דרך חיבור זה, וצפיה ב- 1920x1200 מתאפשרת רק דרך חיבור ה- VGA. איכות התמונה בחיבור זה טובה, אבל לא מספיקה לי. אני משתמש ב-power strip ואין שום דרך לעקוף את הבעיה הנ"ל. מחיפוש בגוגל התברר לי שאכן חלק מכרטיסי ה- 5200 לא תומכים ב-1920x1200 דרך DVI. כמו שאתם מבינים, מי שמחזיק כרטיס FX5200 כנראה לא משחק ולא זקוק לתלת מימד. מצד שני, מי שקונה מסך 1920x1200 כנראה מתכנן לראות סרטי HD. מכיון שהמחשב שלי מעט ישן (מעבד Athlon 64 300+ עם סוקט 754 וסלוט AGP על הלוח), אני מחפש כרטיס שיענה על הדרישות הבאות: 1. כרטיס AGP 2. יציאות VGA,DVI,S-video (לפחות) ותמיכה ב- 1920x1200 דר…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. שלום לכל המשתמשים היקרים, קניתי היום Gainward GeForce 7600GT AGP לאחי הקטן - והכרטיס עובד סבבה - המשחקים רצים טוב מאוד והכל כצפוי. אבל בעיה אחד יש - כאשר אני מנסה לראות וידאו, כלומר קובץ וידאו של סרט רגיל המחשב נתקע לגמריי ולא זז - לוקח לפתוח את ההתחל כמה דקות ולכן אני כבר לוחץ על כפתור הריסטרט. בקיצור אני כרגע לא יכול לצפות בסרטים - מחפש מהר פתירון לבעיה. חיפשתי בגוגל: "7600GT Problem" ומצאתי גם אנשים שיש להם את הבעיה הזו כאשר מנסים לנגן וידאו - אבל פיתרון לא מצאתי. מחכה לתשובה.

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  11. טוב אחרי שהתקנתי daemon tools pro ועשיתי ריסט הווינדוס פתאום לא עולה יותר הוא מגיע למסך כניסה איפה שמכניסים סיסמא ואז הוא נתקע לבערך 10 שניות ואז המסך מתעדכן ואז שוב נתקע ל10 שניות אחרי שמצליחים להכניס סיסמא המסך נהיה שחור ל10 שניות ואז מופיע לשניה העכבר ואז נהיה שחור שוב לפעמים המסך מאבד תצוגה(נורה ירוקה הופכת לכתומה) ניסיתי להיכנס בSAFE MODE ואז למחוק את הדרייברים של DS ואז למחוק את כל השאר במצב רגיל ואז להתקין מחדש דרייברים אחרים אבל הבעיה מופיעה שוב אפילו עם דרייברים ישנים יותר למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. עשיתי חיפוש אך נמצאו נושאים משנים עברו ואני חושב שהטכנולוגיה התעדכנה קצת מאז , בכל מקרה , אני מחפש כרטיס TV שמיועד בעיקר לצפייה במחשב עם LCD 19 אינץ' , אני מחפש כרטיס שמציג יחסית תמונה טובה + , ולא מעמיס יותר מדיי על המחשב עד כמה שאפשר (ואני יודע שלא הכי מתאפשר במחיר) בטווח מחירים של 200-300 עם חריגה מקסימלית ל 350 תודה רבה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  13. לא מזמן יצא דמו חדש של המשחק BATTLEFIELD2 ולצערי הGEFORCE 4MX שלי לא יכול להריץ אותו.... נראה שאני צריך לקנות כרטיס חדש! אבל! - אני כמעט ולא משחק במחשב בימים אלו וגם לא בעתיד הנראה לעין ולכן אין לי צורך בכרטיסים טובים מדי.. אני גם די קצר בכסף ומוכן להשקיע בסביבות ה- 500 שקלים פלוס מינוס, אני יודע שזה לא הרבה אבל אחרי הכל אני קונה את זה עבור משחק אחד שאני אוהב. הנה דרישות המינימום של המשחק : "shader version 1.4 capable graphics card (ATI 9500 and above or nVidia 5200 and above)." חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4277 מה אתם חושבים? בסכום הזה ניתן לקנות משהו טוב יותר? האם הוא יריץ את BF2 טוב? יש לי: barthon 2500 512K ram

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by CPU-MAN,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך 8800 GTS 320MB בעל 2 חיבורי DVI, הבעיה שלי שאני רוצה לחבר מסך מחשב 19 ו טלויזיה LCD32 ביחד אבל יש בעיות, מסך ה 19 בעל חיבור VGA ולכן יש לי מתאם שצידו האחד DVI והשני VGA ואת ה 32 אני מחבר בכבל HDMI כאשר אני משתמש במתאם שצידו האחד DVI והשני HDMI הבעיה היא ש 2 המתאמים (DVI TO VGA) וה (DVI TO HDMI) מפריעים זה לזה ורק חיבור אחד יכול להתחבר לכרטיס עצמו כי הם צפופים וקרובים מדי זה לזה , רציתי לשאול אם מישהו יכות לתת לי פתרון כלשהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by athi,

אני רוצה לדעת עליו ועוד משהו שנישמע מצחיק מה ההבדלים בנו ובין redyon 9550

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by ilay22,

מצאתי רק דגם אחד של KVM שתומך גם ב DVI וגם ב USB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3980 אני חושב לחבר אליו מסך 30" שדורש חיבור dual link, מישהו יודע אם זה יעבוד? ואם לא, יש KVM שמתאים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. למרות שאני קונה את הGT ביחד עם מחשב חדש והמחשב כבר מגיע ביום שלישי או גג יום רביעי אני מתחיל להתחרט. עכשיו כשראיתי למה ה8800 GTS החדש מסוגל וכשעוד אני יכול להרשות לעצמי בתקציב לשדרג מהGT לGTS החדש אני רוצה באמת לדעת אם אני הולך להתבאס. אני יודע שהGT מעולה ושהGTS יוצא רק עוד חודשיים ושאם כל הזמן מחכים להכי חדש אף פעם לא קונים. אבל בכל זאת לא חבל? אם לא הבהרתי את עצמי נכון אני רוצה חוות דעת של כמה אנשים... לא שזה באמת ישנה את העובדה שאני קונה כבר מחשב חדש וזהו... אבל זה באמת חשוב לי לדעת אם עשיתי טעות שקניתי מחשב חדש דווקא בתקופה כ"כ קריטית. ???

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. ? אני רוצה כרטיס למשחקים ושיעבוד טוב עם 3D MAX =] תודה

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by yotam.m,

יש לי כמה שאלות בקשר ל7300GS אני יודע שהוא לא כרטיס משהו אבל בכל זאת: קודם כל עד כמה הוא גרוע בכל זאת הוא לא כרטיס כל כך ישן? 2)מישהו יודע,ניסה,קרא על יכולות אוברקלוק לכרטיס הזה? הליבה שלו דיי חדשה לא ככה? 3)שמדובר על משחקים חדשים על אילו הגדרות הוא יוכל לרוץ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by Aviko,

נשמע לי טוב, מישו ניסה?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by m280,

שלום עברתי על הנתונים של מסכים באתרי מכירות שונים והחלטתי שעדיף לשאול בפורום מה כדאי לי לחפש במסך החדש, האם רזולוציה של 1024X1280 מספיקה או שעלי לחפש מסך של 1200X1600 ? למה עוד צריך לשים לב במיפרט של המסך מלבד הגודל (17 או 19 ) ? האם מסך של 17 עם רזולוציה של 1024X1280 מספיק טוב עבור צפיה בסירטי DVD ומישחקים ? תודה

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  23. היי. מעוניין לחבר המחשב בחיבור HDMI לטלוויזיה. לוח האם מסוג asus p7h55-m lx קישור ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/#overview תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. לגבי הנייד, מחשב מדגם: lenovo e420s Intel core i5-2410m 4GB RAM 320GB hard drive AMD radeon HD 6630m 1gb קישור למחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html איך אפשר למנוע החלפה אוטומטית בין כרטיס המסך ה'טוב' (radeon) לבין זה המובנה במחשב (intel)? איך אפשר לוודא שאכן המחשב משתמש בכלל בכרטיס החזק יותר? היו כמה בעיות איטיות במחשב ואני מנסה למצוא את המקור לבעיה... …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. של חברת שפיר ? ועוד שאלונת קניתי מסך בפומבי של L1720P של LG מישהו יודע איך הוא במציאות? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by ran07,

אהלן חברה תגידו מה מאמת אין ממש הבדל משמעותי בין GTS ל GT ושתיהם G92 כמו שקראתי במפרט באתר ועוד הרבה שבחים על פריצת הדרך עם GT שמאים על הGTS ההפרש הוא הוא בערך 500 שקל (מעוניין גם OC ) בכל מקרה תראו באתר הזה יש השוואת ביצועים ביו שני הכרטיסים http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3175&p=3 כפי שרואים אין הבדל משמעותי אבל לתווך הארוך שיצאו משחקים יותר חזקים יכול להיות שיהיה הבדל גדול ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים