כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחירים הללו, לא משהו מפוצץ מדי, יש מצב שאני יכול לעלות עד 700. מדובר בכרטיס ללוח אם שתומך בAGP. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שמתחבר למחשב, להלן הדרשיות שאני צריך לפי סדר החשיבות: עלות זולה. לא ציבועני עדיף שחור-לבן או מונוכורמטי גודל 14' ומטה. אופצינאלי יחידת עיבוד. WI-FI כל הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב עם PCI-e x1 אשר ברצוני להפוך למחשב אשר יציג סרטים ב High Defenition. אני לא מודע למגבלות אשר מציב ה X1 והאם כרטיסים אשר תומכים ב X16 שונים בגודלם או לא תומכים אחורה... אינני מחפש לעשות Encoding עם הכרטיס אלא בשלב זה רק הצגה בעזרת מקודד מובנה של הכרטיס. האם ישנם כרטיסים כאלו? תודה מראש, ליאור.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעסק יותר ויותר בבנית אתרים (Dreamweaver) ובעיצוב גרפי לרשת. (פוטושופ ופלאש) אני מעונין במסך חדש שיקל על העבודה שלי, אבל שאוכל לשחק עליו משחקים (QUAKE4 לדוגמא) בלי לסבול ממריחות, וכמובן לצפות בסרטים בDVD. יש חיה כזאת? (הכ. מסך כרגע הוא 6600GT PCIE) באופן עקרוני האם עדיף CRT או LCD? התקציב הוא בין 2000 ל3000 שקלים. (יותר במקרה שהחריגה ממש שווה את זה) תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
האם יש לו ביצועים טובים? כמובן ביחס למחירו...
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה הזמן תגובה של מסך LCD ?(בערך ) כמה רעינונים יש לכרטיס מסך ? (לדוג, 6800GT) (סערך) אני יודע שיש הרבה סוגים אבל בערך אל תתיננו לי מספר מדויק יתור חשוב לי יחידת המידה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה עם כרטיס מסך RADEON 600 X 256MB כך שאני רואה גרפיקה מטושטשת קווים וריבועים שחורים בתוך המשחקים. אני לא יכול לשחק אפילו במשחקים של סבתא. אודה למי שיעזור...
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת ב ms ופתאום אני קולט מלא נקודות בחלק העליון של המסך נכנסתי לאורסט וראיתי שהטמפ על 90(משהו כזה) חזרתי שוב למשחק אבל רק אחרי איזה 15 שניות התחילו שוב הנקודות המוזרות נכנסתי שוב לאוררסט ולאיזה שניה ראיתי 118!! כיביתי את המחשב ובדקתי עם הקרור מחובר והוא היה מחובר (ד"א הקרור מתחבר לכרטיס על ידי שני פלסטיקים (שלכל אחד מהם יש שני רגלים) אאז הקיצר לאחד הפלסטיקים יש לו רק רגל אחת שתופסת אותו ווהיא גם עומדת להשיבר-אז לא רציתי לגעת) הקיצר הדלקתי את המחשב ובדקתי שוב טמפ' (אבל במנוחה)והיא הגיעה לאיזה 62 והמשיכה לעות ונעצרה על 67 שזה הרבה!!(בדרך כלל הטמפ' במנוחה הית ככה על 60 אז התופעה הזו היא ארטיפקטים? אם הם הופיעו לי זה אומר שהכרטיס כבר נפגם? שאני יבדוק את הטמפ' במ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג את הכרטיס הזה בagp ואם כן בכמה ? ואם לא אז איזה תחלופה (עדיף יותר זולה )יש לו . תודה רבה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה בנוי יותר טוב ובעל ביצועים יותר טובים ? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים את המחשב החדש שלי ולאור ההתעניינות הרבה שיש בכרטיס GTO2 הינה כמה תוצאות 3DMARK05 לכל אלה שחושבים על לקנות ולכל אלה שסתם מתעניינים. המערכת היא AMD 3800X2 2X512 Corsair DDR SHAPHIRE GTO2 1. 12 יצנורות עיבוד ללא OC (ישר מהאריזה)- 4474 2. 16 צינורות עיבוד ללא OC- 5046 3. 16צינורות עיבוד 590 ליבה 600 זכרונות- 6726 סכ"ה עליה של 2252 נקודות מ1 ל3. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום אנשים =) אוקע, אז דבר ראשון. מה זה כרטיס טלויזיה? עד כמה טוב זה עובד, האם אפשר לראות דרכו Yes, כמה זה עולה. והכי חשוב, מה האיכות של הדבר הזה (בסקלה בין 1 ל10).
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי בביוס אבל זה פשוט לא עזור אני מעביר אותו ל8 והוא ישר חוזר ל אוטו זה כרטיס AGP X8 של RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט ולוח של גיגבייט K8NSC הכל במחשב מעודקן דריברים ביוס הכל מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו ג'יפה 4 ובגלל שהוא מקרטע בPATH OF NEO הוא רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו התקציב שלו 800 ש"ח תנו לינק לכרטיס שנותן את הביצועים הכי טובים לסכום הזה תודה!!
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך PCX6200 ? אם כן, מה עדיף ? GIGABYTE או PALIT ?? ועוד דבר, מה זה TURBO CACHE ? אני רוצה את הכרטיס 256MB אבל רשום שיש לו רק 128MB .. מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך זה בדיוק עובד ? כרגע אני רוצה להשקיע איזה 300-400 בכרטיס מסך, משהו זמני עד שיצא OBLIVION ואז אני אשדרג .. http://www.palit.com.tw/en/products/nv_gf6200tc.htm#spec http://www.gigabyte-usa.com/VGA/Products/Products_GV-NX62TC256DS.htm# REVIEW : http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1805&page=2
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב? -הכרטיס מיועד למשחקים- http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6073 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5685 -------------------------------------------------------------------- מב נותן הכרטיס, אני יראה יותר באיכות את המשחק? (יש לי fx5200 אני יראה שיפור רב ?)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי העין על הכרטיס ( תמליצו על שני הסוגים pci-e ו agp כי אני רוצה להחליף את הלוח שלי אבל אם יש משהו גם ל AGP תמליצו... בקיצקוץ תמליצו על שניהם) טוב... אז אני צריך את הכרטיס למטרת משחקים אני מעוניין בכרטיס לא מעל 1200 אני לא מתכוון לעשות OC
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-