כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO, אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש p4 3000 2x1mb dualcore 512x2 667sumsung אני צריך כרטיס א מה אתם אומרים על ה 6800gs אני לא מתכוון לעשות oc אבל אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כמו שצריך מה אתם אומרים ... הוא יעשה את העבודה... נ.ב בהתחלה הזמנתי gto ואז החלפתי לזה...
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אפשר לדעת למה לעזאזל אני לא מצליח להתקין את הקאטאליסט החדש?!?!?!?!? (5.11) אני מתקין אותו עם ה Catalyst Control Center ושהווינדוס עולה, כמובן- שגיאה! כמה נפלא! ומה חדש? כלום! זה הדבר הכי מעצבן שקרה לי אי פעם. כבר 8 פעמים עשיתי ריסט למישהו יש פיתרון? הכרטיס- X800GT
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא בעניינים בכל מה שנוגע לכרטיסי מסך ולכן אני ממש זקוק לעזרתכם. קניתי מחשב לא מזמן, הזמנתי כרטיס 9600XT של Raedon כשקיבלתי את המחשב קיבלתי במקום הכרטיס הזה את הכרטיס X300 המוכר אומר שזה בערך באותה רמה, למרות שזה לא נראה לי, מישהו יכול להאיר את עיני ולהגיד לי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים כמובן שאני יחליף את הלוח וזה רק למשחקים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3819 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב, אז ממש במזל הגיע אלי XGTO2 שהולך למחשב משחקים, ולמזלי בדיוק גם הרכבתי מערכת למתמטיקאי עם 3200. כמובן שלא יכולתי להתאפק וחיברתי בין השניים. רק מה, לכל חולי ה OC קחו בחשבון שאני לא הולך לקרוע את הכרטיס, לא VMODים ולא נעליים כי ממש לא בא לי לזרוק 1500 שקל שלא שלי. רושם ראשון - הקרור מעצבן. רצוי מאוד לקנות אותו עם קרור נורמלי. עריכה: לא מדוייק. אפשר לחיות יופי עם הקרור המקורי - ראו הערה בהמשך לפני פתיחה, בדיקה קטנה של OC, בלי שום בעיה עולה למהירות של X800XTPE [attachment deleted by admin]
-
- 43 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשאול על הכרטיס GF 6600GT. הבנתי לפי מבחנים שהוא יותר טוב מה9800 פרו של ATI, והם באותו מחיר. עכשיו ראיתי שיש כמה כרטיסים שיש להם 256MB מסוג די די אר 3 (6600GT), זה באמת משנה ומוסיף בביצועים? ואיזה חברה כדאי לקנות? INNO 3D,ASUS,GAINWARD ועוד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שמעו אם הכרטיס מסך נשרף והוא היה בחריץ הAGP האם המחשב יעלה? כאילו יש כרטיס מסך על הלוח ואם הכרטיס שהיה בAGP נגיד FX5500 נשרף אז המחשב יעבור אוטומטי לכרטיס שעל הלוח? וגם איזה כרטיס עדיף לקנות(לא בשבילי)? GeForce 6800LE 128MB 256 BIT או GeForce 6600GT 128MB 128BIT ?
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עד כה בדקתי 3 דגמים: LG17" - 1780Q LG17" - 1750SQ MAG17" - 5776I כולם 8 MS - זווית צפייה 160/160 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב פורום hwzone בעוד פחות מחודש אני רוצה לקנות מחשב חדש, איך אני תוהה לגבי כרטיס מסך. אני צריך אחד חזק למשחקים וטוב, וכרגע ה-gto2 הוא רעיון מצוין מכיוון שהוא מחיר טוב ופתיחת הצינורות שלו משפרת אותו בהמון וגם אוברקלוק הוא אפשרות מאוד טובה, אבל רק לקיי אס פי (ksp) ולנעה מחשבים יש את הכרטיס במלאי. והשאלה האמיתית שלי אם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס? או בקרוב יגיע משהו שיגרום לכרטיס להיות חסר ערך קנייה? בתודה מראש!.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
-
אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
צריך לבחור כרטיס מסך חדש - מה יותר טוב? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עולה 1490 ש"ח או eVGA 6800GS 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4381 עולה 1525 ש"ח תודה!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקיי חברס אהלן ותודה לכל אלו המנסים לעזור. לא מזמן רכשתי מחשב חדש וכרטיס מסך משובח הוא הכרחי, כרגע הלכתי על Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI Express bulk בארץ כי הוא בסביבות האלף ש"ח, הסכום שסביבו אני מוכן "לסכן". מישהו יודע על אופציה למצוא במדינות הנ"ל כרטיס איכותי יותר במחיר ששוווה את הקניה בארץ? סינגפור מדינה יקרה לפחות כמונו אך איני יודע על הונג-קונג. אם למישהו יש הצעה, טיפ או כל דבר שיכול לעזור. זה יתקבל בברכה. תודה רבה ויום מרנין.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי לבדוק עד כמה גרוע הכרטיס שלי וגיליתי משהו מוזר, ב-3DMARK2005 אני מקבל תוצאה זוועתית של 500 נקודות, ( פריים לשניה..) ואילו באקוואמארק אני מקבל 20000 נקודות ( 50+- לשנייה ) במשחקים החדשים ( COD2, NFS ) הוא דווקא מסתדר לא רע עם אוברקלוק של 315 מהירות ליבה ו500 מהירות זכרונות. ראוי לציין כי מדובר על גרסאת ה128 ביט. משהו יודע מה הבעיה עם 3DMARK?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה בכותרת או איך אני יכול ליראות את הטמפ' בזמן מעמץ.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה דגם לבחור מבין הארבעה הבאים: Toshiba WL56P Toshiba WL55 Sharp LC-32GA5E Sharp LC-32P50E בהנחה שכולם אותו המחיר. איך הדגמים ממוקמים מבחינת כדאיות אחד ביחס לשני? האם יש דגם אחר של מסך 32 אינצ' שממולץ במחיר של 8500-9500 ש"ח ? תודה, ניסים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-