עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ReDragon,

sorry guys, I didnt installed heb yet ok, so this is the story: I bought an FX5600 (I think its Gainward) and I have a strange problem: in games (mostlly) the monitor (I mean what I see) is ruined and I see all the graphics in games like shit and sometimes the monitor is just shuting down and till I do reset nothing works... :\ I tried to put a van to cool the computer it didnt worked and I tried new Power supply, same... In the shop they said that the video card is good and its the comp.. I think its the mother board coz I have an old comp: AMD 1600xp+ 384 DDR MOBO AGP 4x some know what may be the problem btw, I tried all the NVIDIA Drivers and all the AGP d…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by shloosh,

כן אני יודע שיש מלא דיונים.... אבל לא מצאתי בדיון הראשי איך בדיוק הופכים אותו ל-XT !!?? מה חייבים לעשות? לצרוב ביוס? האם זה מסוכן? ולעשות OC? מה צריך בדיוק? מספיק שאני אעשה לו אוברקלוק נורמלי דרך הדרייברים? או מה? תודה לעוזרים, חשבתי פשוט לקנות את הכרטיס וכרגע יש לי 9700 פרו, אני לא רוצה לקנות אותו ולהישאר עם 9800 פרו שעלה לי 1300 שקל...

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by roc,

הרגע התקשרתי לחנות מחשבים ואמרו לי מחיר של gigabyte geforce 6600gt 128ddr3 agp ב1380 כדאי לי?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. כן, אני יודע שזה משחק ישן אבל משום מה המחשב שלי לא מצליח להריץ אותו בצורה סבירה. לפי מה שכתוב ב-system requirements המפרט שלי אמור להריץ אותו, אבל אפילו בהגדרות הכי נמוכות הכל מקרטע אז אני מניח שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס מסך המובנה שהגיע עם הלוח אם. האם כל כרטיס מסך בסיסי שאני אקנה היום יעשה את העבודה? (לא חייב את ההגדרות הכי גבוהות). מאחר ואני משחק במשחקי מחשב אחת למשהו כמו 4 שנים אני באמת לא מעוניין לשדרג את המחשב בשלב זה מעבר למינימום ההכרחי, איזה כרטיס מסך יתאים למפרט הנוכחי שלי?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום לכולם קיבלתי כרטיס מסך מחבר בשביל שאני ישתמש בHDMI וכך לשמוע וגם לקבל תצוגה בכבל אחד! משהו שכבר רציתי הרבה זמן :-) הכרטיס מסוג 9500GT כולל HDMI והלוח הוא MSI G41M4-F הכרטיס: http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/datasheet-00125.pdf הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=1&prod_no=1748 והשאלה שלי אם חיברתי נכון את הכרטיס ללוח בשביל שאני יקבל גם סאונד והאם יש לי עוד משהו לשנות? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  6. שלום לכם. ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים? בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8. רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר? האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך? וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080 אפשר לקנות כאלה כריטיסים! זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים. בתודה, אור כהן.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by UFO,

שלום !!!!!!!!!! לי יש תקציב של 600 שקל איזה כרטיס מסך לקנות? אבל אני מבקש שלא תכתבו סתם מי שבאמת מבין שיעזור לי לבחור שהכי טוב ושווה ב-600 שקל בתכתבו דגם מדוייק חברת וכו,.....

8. ערב טוב לכולם האם מישהו הצליח לפתוח את החיישן טמפרטורה של הGF6600DP של חברת GIGABYTE? אם כן הכיצד... תוכלו להסביר בבקשה ממש מפורט שלב שלב כי אני כבר מיואש שכמעט הורדתי ביוס של 6600GT עם חיישן פתוח אני מת כבר לעשות לכרטיס הזה C@ ואני צריך את החיישן הזה פתוח בבקשה עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by deangefen,

שלום, ביום חמישי אטוס לארה"ב לאחר שהכרטיס מסך הקודם שלי 7800GTX לא מתמודד בצורה טובה כל כך אם GTA IV החלטתי שהגיע הזמן לשדרוג כרטיס המסך. השאלה היא מה הוא הכרטיס שמתאים לי המערכת של הינה כזאת: AMD 4400 ASUS A32NSLI DELUX 2 GB RAM VAPOCHILL PE SILVESTONE 650WATT אשמח לעזרה איזה כרטיס מסך יתאים לי, יש לזכור שהכניסה של הכרטיס מסך הינה PCIe X16 ולא הכניסה 2.0 מישהו יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי (אולי ?HD4870) תודה מראש, דין גפן

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שאלה - אם אני שם רומקולים של מערכת AIWAסטריאו רגיל קרוב למסך מחשב, זה מזיק למסך? מצטער על השם הארוך תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. איזה כרטיס טוב יותר ??? תודה לעוזריים=]

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by UnrealEnvy,

שלום לכולם, יש לי כעת 5870 1GB ואני עומד לקבל 2 כרטיסים של 5770. הלוח שלי Gigabyte GX-X58-EXTREME תומך ב-CrossfireX של 3 כרטיסים, ויש לי ספק CoolerMaster 750GX. מבחינת הספק אין לי ספק שהוא יחזיק. השאלה היא, האם אני אקבל תוספת ביצועים עם עוד 2 5770? החיבור הוא 2 "גשרים" בין כרטיס אחד למשנהו? אשמח אם תוכלו להבהיר לי קצת בנושא. תודה רבה, וחג שמח לכולנו. טל.

13. סתם שאלה.... האם אפשר לחבר כרטיס מסך 7800GT לשני מקורות חשמל??? כלומר גם לספק ולעוד מקור חשמל???

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by Mda101,

יש לי DIVX ואני צריך לחלק אותו לכמה קטעים (כדי לצרוב "טראקים" ל DVD) עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? (אני לא רוצה להעביר לMPEG ואז לחלק... כי זה לוקח סתם הרבה מאודדדדדדדדד זמן... אני רוצה לעבוד ישר מ DIVX) תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by omrid14,

יש לי 8800GTS 320 .... והלוח אם שלי תומך CROSSFIRE ולא SLI.... אז חשבתי ורציתי לשאול אם כדאי לי להחליף על חבר שלי שיש לו 1950X של ATI ולהביא עוד אחד ולעשות איתם CROOSFIRE ? זה שווה?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by m.l,

איך אפשר לנקות מסך LCD? כלומר אי אפשר עם חומר מנקה חלונות אז איך אפשר?

17. Started by jaguary,

ליפני כמה ימים שמעתי מבנאדם שמבין ממש ממש במחשבים , הוא הסביר לי שאני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי כמעט ובכלל בגלל שאני משתמש בדריברים של nvidia הוא אמר לי לרשום בגוגל kardia או משהו כזה לא זוכר מה הוא אמר ולהוריד משם דריבר לכרטיס מסך שלי (6600 LE) קיצר הוא אמר לי שהדרייבר משם ישפר הרבה יותר את הביצועים של הכרטיס מסך האם זה באמת נכון? ולמישהו פה יש מושג על איזה אתר הוא דיבר כי שכחתי מה שהוא אמר לי לכתוב אני זוכר רק בערך תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. Started by GWeizman,

היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by BoriTTo,

טוב , אני ממש לא מעודכן בתחום המחשבים שלא ממש עיניין אותי לאחרונה :> עכשיו אני קונה כרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הזמני שהיה לי (ממש זמני, כמעט שנה, בעיות תקציב) המחשב שלי די טוב, אולי לא בסטנדרטים שלכם, אבל אותי זה מספק: P4 2.6C asus p4p800 corsair 256X2 3200LL 120gb S-ATA ועוד כמה דברים שלא אמורים להשפיע על הכרטיס מסך אז אני לא אפרט. וכרטיס מסך R9000P שיוחלף. לפי מה שקראתי פה בעמודים האחרונים הבנתי שעכשיו בתחום הבינוני גבוה מדובר בעיקר בין GF6800 ובין ה GF6800LE אז אני רוצה לשאול האם הLE חלש בהרבה מ6800? מה יצא לי יותר משתלם לטווח ארוך, אני לא הולך לעשות שידרוגים די הרבה זמן, בעיקר בגלל הצבא. איזה חברות יש אמינות בכרטיסים שלהם, לא הולך לי זמן לרוץ להחליף כרטיס כל חודש. …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by goory,

בצער רב לאחר ניסיונות החייאה שנמשכו למעלה משעתיים אני נאלץ להרים ידיים ולהכריז על מותו של ה FLYVIDEO 98 שלי. כעת מתחיל מסעי הארוך במציאת כרטיס שיחליף את הזבל שבזבל (FLYVIDEO), אנא המליצו לי על כרטיסי טלויזיה איכותיים וזולים ושיוכלו אפילו לעשות CAPTURE נורמלי אם יתחשק לי במחירים סבירים לכל כיס. אנא מכם, עיזרו לי להגיע להחלטה, אני תקוע ללא טלויזיה ואני עוד אשתגע..... יניב.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by bigi37,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך on board שלא מאפשר לי להריץ כמעט כל משחק חדש. אני מעוניין לשחק במשחקים כמו FM10, אולי פיפא וכו'. אני לא חושב שזה משחקים יותר מדי כבדים, ואני די קצר בתקציב. מה הכרטיסים הכי זולים שיוכלו להריץ את המשחקים האלה בהגדרות סבירות? חשבתי על HD4670 של ATI, מה אתם אומרים? והאם אתם חושבים שהכרטיס הזה יוכל להחזיק שנה-שנתיים מבחינת הרצת משחקים? לוח האם שלי הוא Asus P5VD2-MX ויש לו את היציאות הבאות (לפי אברסט): 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, כך שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס מודרני - נכון? בנוגע לספק כוח וקירור - אין לי מושג מה יש לי, אבל הכרטיס הזה דורש איזשהן דרישות מיוחדות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. קניתי כבר כרטיס מסך של RADEON 9600 XT האם זה משנה של מי הכרטיס? הכוונה האם זה משנה מי מיצר את הכרטיס עצמו ??? דרך אגב קניתי קרטיס של ג'יגבייט, האם הוא טוב והאם יש טובים ממנו? תודה מראש על העזרה. נ.ב. אני עדיין יכול להחזיר אותו ולהחליף אותו באחר....

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by sh_idan,

חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by alon_pluda,

שלום לכולם, אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם ומתאים עד 700 ש"ח. המעבד כנראה I3 2.9 ספק כוח 500W זכרון ראם 2G. דרך אגב המוכר באיבורי המליץ על Gforce 450GTS, זה אכן הכרטיס הממולץ למחיר ולמפרט? תודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים