עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Aviram,

יש לי מסך ישן של COMPAQ, לא שטוח, 17 אינץ', בקיצור, מסך לא טוב, והורס את העיניים (אבל מחשב חדש יש לי). יש לי מארז שחור, ולכן אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) שחור, 19 אינץ', שעולה בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח. מצאתי שני מסכים, מסך מחשב IBM C190 מסך מחשב Philips 109B רציתי לדעת מי מהם יותר טוב ויותר כדאי. תודה.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  2. היי, התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. השאלה אומרת הכל... (הכרטיס בחתימה).

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by domuzy,

פרמטתי את C:, התקנתי את הWIN XP מחדש, התקנתי את SP2 והכל עבד טוב ויפה. תמיד (אחרי התקנת הווינדוס מחדש) הייתי צריך להתקין את הכרטיס של SIS315 מדיסק ההתקנה על מנת שאוכל לראות את המחשב בטלוויזיה. כשהתקנתי את הכרטיס (כשבוע לאחר התקנת SP2) קרה משהו והשתנתה הרזולוציה ל800X600 מ-1024X768. אבל הכרטיס עצמו עדיין לא הותקן- אין לו איזכור בPROGRAM FILES או ב"הסרת/התקנת תוכנות" (שבעבר כן היה גם פה וגם פה). יתרה מזאת, אחי גם הוריד בטעות את ה"עדכון גירסה" שהיה באתר של WINDOWS UPDATE, דבר שהוא טעות כי לא רק שזה לא עוזר, זה גם מחבל ביכולת הTV OUT. השורה התחתונה היא שכרגע הרזולוציה לא טובה, הכרטיס לא מותקן, אין TV OUT, נסיון התקנה עם הדיסק המקורי נתקע והוא לא מאפשר SETUP אלא מציג הודעה :…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. שלום. אולי תוכלו פעם אחת ולתמיד לתקן אותי בעניין הזה. מדוע גרסת הדרייבר היא 270.51, בעוד שגרסת הדרייבר על פי מנהל ההתקנים של ווינדוס היא בכלל 8.17.12.6658? אשמח לקבל עזרה בנושא הזה תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. שלום לכולם, אני החלטתי לעדכן את הדרייברים במחשב שלי. חיפשתי במדור ההורדות של האתר ולא ראיתי איפה כתוב לאיזה כרטיסים מיועדים הדרייברים, חיפשתי גם באתר של Nvidia והדרייבר הכי חדש הוא רק לבעלי G7800 ומעלה. מאיפה אני משיג את הכי עדכני לכרטיס שלי ? בתודה,ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by shtrodel,

טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by blueman1,

אני כבר לא מבין מבחינת חוזק של כרטיס מה יותר שווה הכרטיס החדש 7950GT או ה x1900xt של ati או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסי ה dx10 דיצאו מתי? מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Yoav,

שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. Started by most,

אני צריך שתביאו לי את ההצעות הכי טובות לכרטיס מסך ל-agp בתקציב של 500 ש"ח בלי חריגות גדולות מדי... הקטע הוא שיש לי כרגע fx5200 ולכן אני רוצה כרטיס שיביא לי שיפור שאני אוכל לראות במשחקים... דרך אגב...ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=11445143064722293〈=heb וזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12189 וזה:http://www.memorypc.co.il/?catid={3221E42F-0AB9-44A7-BCD0-24203EDF4846}&itemid={7D8214B6-33D1-4177-BF3A-DE0400321746} וזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4935 איך הם ומה עדיף מבינהם(ותנו הצעות אם אתם מוצעים דברים טובים יותר שמתאימים לתקציב)?

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  11. האם עדיף מהיצרן nVIDIA או Leadtekישירות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  12. Started by mokisho,

יש לי מסך LCD עכשיו יש לו כניסת HDMI ובמחשב כידוע יש יציאת DVI אם אני יקנה כבל DVI\HDMI אני יוכל לחבר את המסך למחשב??? הכרטיס מסך הוא 1900XT המסך הוא טושיבה 32 דגם 48

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. יש לי Geforce 2 MX 32mb ישן (לא 400 או 200) ויש בו יציאת וידאו composite ו-s-video. לצערי איבדתי את דיסק הדרייברים המקוריים ולא הצלחתי למצוא דרייברים לכרטיס שיאפשרו הפעלת היציאות הללו. יציאת ה-VGA עובדת כמובן עם דרייברים של nVidia. לא מצאתי על הכרטיס שום סימנים מזהים לגבי היצרן או הדגם חוץ מהמקודד של הוידאו שעליו כתוב: Chrontel 7008A-T. אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אפשר למצוא דרייברים שיאפשרו להפעיל את היציאות ואחרי שהן יפעלו, אילו תוכנות צריך בשביל לשלוט עליהן (אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה). תודה עמרי

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  14. הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך x1600xt יציאת S video 7 פינים . עכשיו אני אדבר על הקבלים שקיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך : קבל שחור S video - 4 פינים . קבל צהוב עם מתאם ל- SVIDEO ( composite ? ) ועוד קבל שהוא 7 פינים ובדיוק מתאים לי ליציאה (חופף את היציאה) של הכרטיס מסך .. אותו קבל מפוצל ל- 3 קבלים אחרים - אדום ירוק וכחול .. נתחיל מזה .. שכאשר אני מחבר את הקבל S video ( השחוק בעל ה- 4 פינים - 2 פינים אודיו ו - 2 פינים וידאו אם אני לא טועה .. ) אני מקבל תמונה מלאה בטלויזיה .. צבעים הכל טוב ויפה .. אך הבעיה שיש לי היא שאני חייב לחבר את מסך המחשב לחיבור הכחול שידוע בשמו VGA , אחרת , אם אני אחבר את הקבל הזה בעזרת מתאם (DVI) ליציאת הוידאו של כרטיס המסך DVI אני לא מקבל תמונה בטלויזיה זתומרת שהטל…

16. Started by Iron~Chef,

ואיך הו יריץ gta חדש

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  17. היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by shlomireuven,

ברשותי מעבד E8400 כרטיס של NVIDIA 9800GT מה ההבדל בבחירת ה PHYSX PROCESSOR במעבד או בכרטיס מסך? אני מעוניין במהירות, אז מה עליי לבחור? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  19. Started by miki03,

שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by sxs,

אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במה שהולך בשוק ואני צריך את עזרתכם... מעבד Athlon 3000+ זיכרון 1GB מה הכי משתלם? נא לא לחרוג מהתקציב.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה נחשה כרטיס טוב יותר ה-7600GS או ה-8500GT, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים בסביבות ה-500 ש"ח. מי שיכול לעזור לי אז בכבוד! תודה!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by edoson,

STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by hardware maniac,

בזמן מנוחה אני על 48-49: http://i4.tinypic.com/106ail2.jpg בזמן עבודה אני על 62-63 http://i4.tinypic.com/106amub.jpg האם זה נורמאלי? [אני מודד דרך הדריוור של nVIDIA].אם יש דרך "אמיתית" יותר לבדוק את הטמפ' אנא הביאו לי קישור להורדת התוכנה..תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  25. חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל הוא אמר שאולי הוא ישחק Carbon NFS ואולי בעתיד הוא ישחק משחקים, אבל משחקים ממש לא כבדים. הדרישה מהכרטיס מסך היא שהוא יהיה שקט מאוד, ממש אין צורך בsli/crossfire. חשוב שלכ.מסך תהיה איכות טובה בהצגת סרטים על המסך מחשב. המסך מחשב הולך להיות 19 לא רחב ואולי בעוד 6 חודשים הוא יקנה טלוויזיה lcd 37 בשביל המדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. 100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לכ.מסך וגם לא למעבד והזיכרון. הכ.מסך כמובן מיועד לאפיק Pci Express. רצוי כרטיס מסך שעולה 500 שקל+- האמת היא שהוא לא הולך לשחק משחקים כבדים וגם לא בינוניים, ככה שממש אבל ממש לא צריך כ.מסך שמצטיין בביצועיו במשחקים…

• 12 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים