כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
קראתי פה באחת מההודעות שצריך כוון את ההרץ של המסך ל-75 מינימום וזה היה במסך רגיל.... לי יש מסך דק שמכוון כעת ל-60 הרץ והמקסימום שהוא יכול זה 75...רציתי לשאול מה הכי עדיף למסכים דקים ומה הכי עדיף לי לשים?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, המסך 17" הנוכחי שלי - MAG XJ700T, משרת אותי כבר 6 שנים, ובקושי מראה כבר צבעים, הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש 17" CRT כשהקריטריונים שחשובים הם: 1. מחיר - עד 900 ש"ח - אני חייל, משמע אין כסף, אבל אם זה באמת עקרוני אני יכול לחרור מהסכום הזה. 2. קצב רענון - אני רגיש לדברים האלו, לפחות 100 הרץ ב-1024-768. 3. קרינה נמוכה - גם לזה אני רגיש. פרט לזה, כל הדברים הרגילים כמו איכות תמונה, ו-Value for money. תודה, צחי.
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קודם כל אני צריך הבהרה אם הבנתי את הדברים נכון, radeon 9800 יש בשלוש גרסאות: PRO NP SE נכון? אם אני מעוניין בSE, איזה סוג כדאי לקנות? (המליצו לי על הpowercolor) בקשר לדרייברים של אומגה והעניין של 256BIT/128BIT זה נכון שכל כרטיסי הSE הינם 256bit? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הכרטיס GigaCube 9600 Pro VIVO האם מישהו יודע אם הכרטיס עובד על AGPx4 ולא רק AGPx8. באתר החברה לא רשום שום דבר. תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כרגע אני לא במחשב עם התמונות אבל התוצאות הן: auqamark3= 35000~ 3dmark 2001 = 15601 3dmark 2003 = 5100~
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD (של מאג,די טוב, ואני מאוד מרוצה ממנו), ורציתי לדעת כמה דברים: מדוע אסור לגעת בשטח המסך? מה זה עושה למסך? ואיך אפשר לנקות את שטח המסך?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה עדיף יותר בסביבות סכום ה500 כרטיס נבידיה GT9600 או כרטיס ATI RADEON 4770HD איזה מהם תומכים בCUDA?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי לכולם. מעוניין לרכוש כרטיס מסך המיועד לעבודה בתוכנות Autodesk ו Adobe. המפרט הנוכחי: i7 2600K, GIGABYTE Z68X-UD3H-B3, Corsair GS 600W, 2x4GB Kingston ההתלבטות היא האם לרכוש את ה GTX 570 ובנוסף 2 סטיקים של 4 ג'יגה לזיכרון או לרכוש את ה GTX 670
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי הזמנתי מחשב עם I5-3570, 660GTX ולוח Z77-D3H בעוד 120 שקל אני יכול להחליף לZ77X-D3H שיאפשר SLI עם שני סלוטים PCI-E 3 X8 , אני מבין שבגלל הPCIE3 אין מה לחשוש לגבי הפסד ביצועים עקב ירידה מX16 לX8 ? הספק שלי הוא SEASONIC 620, שגם כן אני מבין שאמור להספיק לSLI של 660GTX אפילו אם אעשה בעתיד OC למעבד. אישית אני ממש לא מתלהב מSLI, בחלק מהמשחקים לא נתמך, בחלק לא מביא שיפור גדול, לפעמים אפילו פוגע בביצועים. אז כרגע האפשרות היא להוסיף 120 שקל ללוח ונניח לקנות בעוד שנתיים 660GTX ב500 ש"ח (אין לי שמץ מאיפה אני אשיג). ז"א השקעה של לפחות 620 שקל. לעומת זאת אני מניח שהכרטיס MIDRANGE המוביל של אותה תקופה באזור ה1100 ש"ח יתן ביצועים עדיפים על הSLI הזה, שלא לדבר על משחקים שלא עובדים טוב…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
רציתי לקנות 4850 GDDR5 אבל הוא אזל (מסופר באריכות בשרשור אחר). אני מתלבט בין 4850 "רגיל" (GDDR3) לבין 4870. יש לי ספק Enermax Liberty 400W, שאני תוהה האם הוא יצליח לתמוך בכרטיס 4870. יש לי גם ספק אחר, Seasonic 430W, אם זה משנה. מבחינת ביצועים, האם ההבדלים בין השניים גדולים ושווים הפרש מחיר של 200 ש"ח? האם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה? כרגע הרזולוציה הרלוונטית היא 1280*1024, אבל אני לא שולל שדרוג בעתיד לצמד מסכים או למסך גדול יותר (נניח "22). משחקים רלוונטיים - כרגע זה GTA IV, Fallout3, אבל המטרה היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן למשחקים עתידיים, כמובן.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB Zalman לאחרונה המאוור שלו מרעיש בצורה מחרידה אך הוא עובד טוב ובמהירות שהייתה מאז ומתמיד. ניסיתי בעזרת WD40 לשמן. אך לא עזר.. האם מישהו מכיר פיתרון נוסף? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום. האם יש תוכנת ניטור פשוטה שמראה את העמוס של כרטיס המסך - הליבה הגרפית? משהו דומה למנהל המשימות של ווינדוס, שם תחת הכרטיסייה Performance אפשר לראות את העומס על המעבד וליבותיו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני כרטיסי מסך NVIDIA 9800GT ,האחד עם 512 מגה והשני עם 1 גיגה האחד של ASUS והשני GIGABYTE לפי מה שרשום באתר של nvidia ניתן לבצע SLI עם שני כרטיסים מספק שונה כל עוד ה -GPU תואם ,אפילו שזה לא אותו זיכרון אפילו שיניתי ערך ב -registry לפי מה שכתןב בגלל שוני הזיכרון אך אני עדיין לא מצליח לעבוד ב SLI וגם לא מוצג לי שאכן זה פעיל מיותר לציין שגם הלוח תומך וכמובן שהכרטיסים מחוברים בכבל מגשר ביניהם,והספק 500 w יש רעיון למישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הכרטנס מסך שבמחשב השני שווק חיים ( :s05:geforce 5500 fx). ואני רוצה לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש. היעוד שלך הכרטיס מסך יהיה לגיימניג קל ורוב העבודה של המחשב יהיה לעבודה משרדית. תקציב לכרטיס מסך: 500 ש"ח לוח אם- asuse p4s8x-x מעבד- intel pentium 4 2.4ghz זיכרון - kingstone 512mb ספק כח- "סנשיין -קומה" דגם MI-ATX400 על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי אנשימים היי אנשים. טובים פעם יכולתי בהגדרות של כרטיס המסך לבחור באופציה EXTENDED DESKTOP ואז יכולתי לעשות דברים במקביל כשהוידאו ממוזער ומוצג בטלויזיה. לאחר שהתקנתי WIN 7 הוא מאפשר רק תצוגה של ה-DESKTOP. אשמח לדעת אם מישהו יודע אם אופציה זו עדיין קיימת או שיש תוכנה שיכולה לעשות זאת. כרגע אני עובד עם התוכנה שהגיעה עם כרטיס המסך ATI-Catalyst Control Center תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש דרייבר לכ. מסך Intel® Graphics Media Accelerator. באתר של INTEL מופיעים דרייברים מ2005 :-\ נראה לי קצת הזוי.. מישהו מכיריודע?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-