עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני חייב לדעת זה מעניין אותי כי חבר שלי משגיע אותי!!! מה יותר טוב? Leadtek 6800GT PCI-E או PowerColor X800XL PCI-E לא קשור לכסף..... מה יותר טוב נטו

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  2. [ATTACH=CONFIG]2730[/ATTACH]

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by osprey,

רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by Or4more,

בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by Xylene,

שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by eladh16,

למה בסרטים ה fps עומד על 24-30 והסרט מוצג באופן חלק, ולעומת זאת במשחק כבד מסוים 24-30 fps המשחק עובד דיי איטי?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. חברת Colorful מציגה את הגרסה היקרה ביותר של כרטיס ממותג ה-GeForce, אולי מאז ומעולםלכתבה

8. Started by TheTeapot,

היי לכולם. מעוניין לרכוש כרטיס מסך המיועד לעבודה בתוכנות Autodesk ו Adobe. המפרט הנוכחי: i7 2600K, GIGABYTE Z68X-UD3H-B3, Corsair GS 600W, 2x4GB Kingston ההתלבטות היא האם לרכוש את ה GTX 570 ובנוסף 2 סטיקים של 4 ג'יגה לזיכרון או לרכוש את ה GTX 670

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by liortaib,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אולי השאלה שלי טיפשית, אבל אני רק רוצה לדעת מזה ה VIVO הזה בבקשה. תודה. LaZy-©BoY*

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by GENERAL,

שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

טוב אז בזמן האחרון אני רואה שהכרטיס שלי כבר לא בדיוק אוכל משחקים על הרזולוצייה וההגדרות הכי גבוהות כמו פעם.. אז הכרטיס שלי הוא BFG GEFORCE 8800 GT OC2 521MB אני משחק על מסך 26 כלומר רוזולציה 1920x1200 בפיפא 11 על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים וכולל vsync הFPS בריצפה כי שי מלא תקיעות.. עובד על win7 64 bit והמעבד שלי הוא q6600 מי שזוכר אז חמפש כרטיס טוב עד 1000 שלא יהיה איתו גם צוואר בקבוק ויחזיק כמה שנים טובות..

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  13. אני חפשתי בכול הפורמים ואין התיחסות לכרטיסי המסך הנ"ל אני מחפש כרטיס מסך מקצועי לרינדור אבל לא בסכומים מטורפים של 15 אלף ש"ח מה הכרטיס שיש לו את היחס הטוב ביותר בין מחיר לביצועים. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by Aviko,

נשמע לי טוב, מישו ניסה?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by loop13,

אמרו לי שכל הדגמים של 8400 משתמשים בטורבו קש (זיכרון הרגיל של המחשב) זה נכון או שיש דגמים שלא ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. טוב אז כמו רבים פה שבטח נתקלו בבעיה בדרייבר של ATI, במחשב נייד/נייח, הנה הפתרון הסופי : להתקין את גירסא 12.6 לבעלי WINDOWS 8 -64 BIT (כמוני): http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/12/Pages/radeon.aspx?os=Windows%20Vista%20-%2064-Bit%20Edition&rev=12.6 ובגירסא הבאה שצריכה לצאת (12.11) אני מקווה שיסדרו את הבעיה של הדרייבר הזה. קצת מיהרתי אז מקוה שיצא ברור.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by CraZyStyLe,

כדי לי לקנות את הכרטיס ? יש לי עכשיו כרטיס מסך 8500gt כדי לי לקנות אותו בגירסאת אוברקלוק עם קירור ממש טוב והוא עולה 735 ש"ח

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by devek,

יש לי בעייה יש לי רזולוציה מעולה במחשב ורואים מעולה אבל הכרטיס מסך שלי לא מזוהה זה נראה כאילו הוא מותקן אבל הוא בעצם לא מזוהה ככה שאני לא יכול להתקין שום משחק וסרטונים שאני מריץ באינטרנט זזים לי לאט עכשיו הבעייה שגם אם אני רוצה לנסות להתקין דרייבר חדש הוא נותן לי להתקין את ה ATI CASLYT SUIT משהו כזה.. בלי האופציה של הDSPALY DRIVER כאילו הוא מותקן כבר משהו הזוי והוא לא מופיע לי בהוספת הסרת תוכניות אז איך עכשיו אני מתקין אותו מחדש? שהמחשב יזהה אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by necroblivion,

אני חדש בכל תחום המחשבים ועם זאת אני גיימר וותיק. לאחרונה את תר אחרי מחשב חדש ובחיפושי ברשת נתקלתי בכרטיסי ה- Quadro fx. אני לא מבין מה הם הכרטיסים האלה ולמה הם אולים מליוני שקלים??? אני ישמח להסבר.. תודה.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

למחפשי REVIEWS למיניהם ומידע על כרטיסי מסך http://www.guru3d.com/index.php?page=Videocards ***RAUL תוכל להכניס את זה לסטיקי של כרטיסי מסך?***

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

היי יש לי בעיה מאוד מוזרה ב-TV out. הכרטיס הוא Radeon X1900XTX, מערכת הפעלה XP עם SP2. לוח אם ASUS A8R32-MVP דרייברים Catalyst 6.11, ניסיתי גם את 6.9 וגם את 6.4. הבעיה היא שהכרטיס מזהה את הטלוויזיה כאשר היא מחוברת בחיבור S-VHS (ולחלופין, לא מזהה אותה כשהיא לא.. כך שאני יודע שהזיהוי עובד), אבל מציג אותה ב: אני לא יכול לגרור את האייקון שלה לשום מקום אחר על מנת ליצור "Clone" עם שני מסכים, זה פשוט לא נותן לי. אני גם לא יכול ללחוץ עליו בכפתור הימני - לא מופיע כלום. אני יכול רק לגרור אותה על המסך הראשי, ולבחור ב-Swap devices. כשאני עושה את זה, התצוגה עוברת למסך - ועוברת טוב. רואים את התצוגה על הטלוויזיה (מה שמראה שהחיבור הפיזי עובד), אך לא רואים כלום על המסך. קצת יותר למטה כתו…

22. Started by Crazy Ivan,

מתוך ה-FAQ: אם כך מדוע מצוין כאן שיש לכרטיס 128MB? זאת טעות ב-FAQ או בדף המוצר?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. פרטים על המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS Device Description DIMM1: A-Data (512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM) יש לי 2 סלוטים אז סךהכל 1G עכשיו חשבתי על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9408 זה כדאי או שיש משהו יותר טוב? תביאו הצעות... ty

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  24. של חברת שפיר ? ועוד שאלונת קניתי מסך בפומבי של L1720P של LG מישהו יודע איך הוא במציאות? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ATI ACE Catalyst drivers 40MB plus WE HAVE JUST LEARNED that ATI drivers are going to be much bigger that we expected and will put even more pressure on dial up users. http://www.theinquirer.net/?article=17910

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.