כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום זה הלוח אם http://www.nvnews.net/articles/gpu_world_tour_2006/page_4.shtml http://www.pcper.com/images/reviews/98/board_side.jpg וזה הכרטיס מסך שאני שוקל לקנות http://www.tweaktown.com/reviews/1443/3/sapphire_radeon_hd_3870_ultimate_edition/index.html כמו שאפשר לראות יש לו היטסינק ענק !!!! :kopfpatsch: יש לי במחשב 3 כרטיסי PCI [הסלוט הלבן הישן] השאלה שלי אם אני ארכיב אותו בחריץ PCX-E העליון הוא לא יתנגש לי בחריצי הזכרונות???? הלוחות לא הכי עדכניים ובתקופה שלהם לא היו כאלה מיפלצות. עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין... אני חדש כאן ובעטות פתחתי את הדין במקום אחר אז רשמתי אותו פה...
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת וןהשאלה שלי היא האם לדוגמא הוא יוכל להחזיק משחק כמו ניד פור ספיד שלא נחשב לממש חזק על high pre ועל רזולוציה של נגיד 1024x768 ואותו דבר עם משחק כמו fear על medium ביצועים לא משהו רציני ממש לא... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לכרטיס מסך יותר טוב מ ATI ראדאון X300 שהסכום הכספי שלו הוא בערך כמו ה X300 מצאתי שתי כרטיסים הראשון : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424509 השני : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424555 תגידו לי איך הכרטיס הראשון הוא יותר טוב מ x300 של ATI ראדאון ?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בסלון את המסך הזה (הוא לא שטוח) פעם שמעתי שסדרת ה 770 היו בין האיכותיות או שזה היה מספר אחר איך הוא בקיצור?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמשום מה אני לא מצליח לגרום לATITOOLS לזהות אותו בויסטה למרות שבעבר הצלחתי לעשות לו OC (וגם בבטא 2), לא משנה... בקיצור התייאשתי והחלטתי לצרוב את הקלוקים הממוהרים לכרטיס מסך במקום לשבור אות הראש.... איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בכל האינטרנט האם אפשר בכלל לעשות את זה ולא מצאתי תוצאות אינפורמטיביות בהנחה שיש מספיק זיכרון פיזי שלא מנוצל (למשל 4G) במצב רגיל, האם יש דרך לגרום לזיכרון הוידאו לנצל את הזיכרון הראשי? במידה וכן, האם הדבר אפשרי לכל הכרטיסים או רק לחלק מהם? (בדגש על שלי - GEFORCE 8800GT) ברשותכם, השאלה מופנית לאלה שיודעים ולא למנחשים, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי לבדוק עד כמה גרוע הכרטיס שלי וגיליתי משהו מוזר, ב-3DMARK2005 אני מקבל תוצאה זוועתית של 500 נקודות, ( פריים לשניה..) ואילו באקוואמארק אני מקבל 20000 נקודות ( 50+- לשנייה ) במשחקים החדשים ( COD2, NFS ) הוא דווקא מסתדר לא רע עם אוברקלוק של 315 מהירות ליבה ו500 מהירות זכרונות. ראוי לציין כי מדובר על גרסאת ה128 ביט. משהו יודע מה הבעיה עם 3DMARK?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה6800 של אמ אס איי ואני צריך את הדרייבר הכי טוב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס RADEON 9500 PRO אילו דריוורים יתנו לי את מקסימום הביצויין שלו? של אומגה?(וצריך לשנות משהו בגדרות) או הרגיל מה שבא איתו ואם אומגה באיזו אופציה לבחור? תודה מראש אגב גם שמעתי שיש איזושהיא תוכנה שתהפוך אותו לאח הגדול של RADEON 9700 שעליו הוא מבוסס אז אני גם ישמח אם מישהו יוכל לספר לי על זה משהו משום שזה נותן Boost דיי משמעותי לביצועים בכל מקרה תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי היום תכרטיס והסבירו לי משהו על HDMI או משהו כזה בקיצור לעשות שהיה אפשר לראות סרטים באיכות HD המסך שלי הוא 226BW SAMSUNG איך אני יכול להפעיל את פונקצית ה HD עם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כרטיס רדאון תוצרת Gainward בביקורת ;D http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2163&cid=3&pg=1
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך מחדש ואני לא רואה אותו. לא בסרגל הכלים ולא במאפיינים של שולחן העבודה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה ההבדל ביציאות בין שני כרטיסים שאחד רשום HDTV DVI HDMI ואחד רשום HDTV 2xDVI. מה ההבדל ביניהם? ומה מהם זה בעצם יציאת HD לטלוויזית LCD?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי מסך אחד של סמסונג שהוא "17 עם זמן תגובה של 4ms, רזולוציה מקסימלית 1280X1024, ניגודיות של 1:700, בהירות 300cd/m^2 ועם חיבור אנלוגי ודיגיטלי. (דגם 760BF). וב-100 שקל יותר ראיתי מסך של LG של "19 עם אותו מפרט, רק שזמן התגובה הוא 8ms. ועוד מסך של סמסונג של "19 עם אותו מפרט שעולה גם בערך אותו מחיר, רק שזמן התגובה הוא גם 8ms והניגודיות היא 1:800. עכשיו השאלה שלי מה עדיף, כי אני לא בטוח שאני זקוק ל-"19 בגלל שהמסך יהיה קרוב אליי, וגם אני לא יודע אם יש הבדל כזה גדול בין 8ms ל-4ms. המסך ישמש בעיקר למשחקים, וגם לטקסט פה ושם.. אז בבקשה עזרה..
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עליו ועוד משהו שנישמע מצחיק מה ההבדלים בנו ובין redyon 9550
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים באתר של ATI אפשר או להוריד רק את הדרייבר 8.12, או להוריד את הדרייבר תצוגה + התוכנה קאטאליסט 8.12 האם יש שיפור כלשהו בקאטאליסט או שמספיק להוריד את הדרייבר תצוגה עצמו ? הכוונה לפיצ'ר חדש כמו למשל שבCCC 8.10 היה אפשר לראשונה לקבוע מהירות מאוורר של הכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך של NVIDIA > כשאני מחבר את כרטיס ה ATI חדש מספיק הCD שלו כדי שההתקנה תעבור חלק נכון ? ואז אני פשוט מסיר את הדרייברים של NVIDIA ? ומעדכן דרייברים לATI ? זה לא אמור לעשות בעיות המעבר הזה? מומלץ להחליף טכנולוגיות בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-