כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הישן שלי כבר זקוק לעדכון (4850) ואני מתלבט בין 7770 שעולה רק 720 שקל או ששווה להוסיף 500 ולקחת 7850? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
של איזה חברה אני מתכוון כולם אומרים הכי זול אבל זה לא נכון כי כל חברה גם נותנת אם הקופסא כל מיני מתאמים שצריכים וכל זה אז מה אתם אומרים איזה חברה?? PNY-BFG-PALIT-KFA2-XFX-EVGA
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שברשותו המסך הזה ויכול להעביר חוות דעת... ובכלל האם זהו מסך טוב ... (בעיקרון הוא יהיה מיועד לעבודה משרדית ופחות למשחקים) למשחקים... מהם המאפיינים שלו כי לא מצאתי אותם והאם הוא שווה 1800 שקל? אני יודע שהיו עליו פרומים אבל המטרה העיקרית של אשכול זה לברר האם הוא שווה את המחיר. תודה מראש! חכיתי שעות רבות לתשובה ונאדה אני לא אוהב להקפיץ תראדים ובטח שונא לכתוב הודעות כפולות!!! אבל מה לעשות מתעלמים מפורומים מסויימים ... (שימו לב שבפורום הזה כמה הודעות ואשכולות שאין להם מענה (0 תגובות) שהולכים ומצטברים ... רק תעברו על כל הפורומים ותראו אני לא בא להעביר ביקורות אני בטוח שחלק עסוקים וחלק יש להם דברים יותר טובים לעשות אני בא לציין עובדה אנשים באים ע…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום שמי עדי ואני משתמש בתוכנת 3DSMAX עם מנוע רנדור של VRAY אני בונה עמדה חדשה וזקוק ליעוץ לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש התקציב שלי הוא 1200 שח בקירוב ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים 1. LEADTEK QUADRO FX560 128MB 2. NVIDIA GEFORCE 7900GS 256MB 3. ATI RADEON 1900 256MB אני מעונין לדעת מה השוני בין הכרטיסים בגדול וכיצד הארכיטקטורה שלהם משפיעה על העבודה היום יומית שלי האם המודל נראה יותר ברור - VERTEX,POLYLINE וכד' האם המודל "קל" יותר? האם הרנדור מהיר יותר? האם יש קשר לאנימציה? לעיתים אני משתמש בתמונות HDRI כתמונות רקע לרנדורים האם אני צריך כרטיס מיוחד לכך? מה הכרטיס המתאים ביותר? ד"א שאר המפרט הוא כזה לוח אם: GIGABYTE 9650 DS4 מעבד: INTEL E6600 זיכרון: 2X1024 DDR2 660MHZ KINGSTON…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 gt עם artic coller mv5 במצב מנוחה לפי האוורסט הוא ב 57 מעלות ובspeed fan הוא ב 47...... לא מוזר?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המטרה היחידה של הכרטיס היא להוציא אות לטלויזיה הלוח אם הוא ms-7173 של msi המשחקים שרצים על המחשב הזה הם סימס 2 וסוליטר..זהו תודה...
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך נחשב ה x800הרגיל? אני לא רוצה שיראו מדהים במשחקים אני רוצה שיראו טוב...זה יספק אותי? והאם הוא הרבה יותר טוב לעומת ה9600xt? תודה!
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי 7600GT התקנתי לו את הדריוור הכי חדש אך הוא עושה בעיות עם תצוגת וידאו (נתקע\מסכים כחולים) אחרי שמחקתי את הדריוור הסרטים עבדו ללא בעיה אך כמובן שאי אפשר לעבוד באופן נורמלי עם המחשב ללא דריוור *הבעיה היא לא בקודאקים *השתמשתי בשתי הדריוורים האחרונים ובשתיהם היתה אותה הבעיה למישהו יש מושג איכן הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המאוורר של ה GF 4 TI 4200 מגמגם ,אני יכול להחליף רק מאוורר? ואפילו לפעמים הוא בכלל לא מסתובב [המאוורר מברזל כבד כזה אבל תמיד היה שם] יש אפשרות להחליף רק מאוורר?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים בניתי מחשב שהיה מיועד לעבודה עם קול וסאונד בלבד ולכן לא ציפיתי שאשחק מתישהו במשחקים ולכן יש ברשותי כרטיס GEFORCE 8400 שהוא די עלוב. לאחרונה יצאו משחקים ממש טובים שקשה להיות אדיש אליהם אז החלטתי לקנות כרטיס מסך בינוני בין 500-700 ש"ח. (סטודנט=תקציב נמוך). המפרט של המחשב שלי: מעבד: Q9550 לוח אם: Asus-P5QPL-AM זיכרון : 4GB DDR2 אין לי מושג לגביי הספק. אשמח להצעות!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני הרצתי תוכנה לבדיקת מש'ו...3DMark03 וקיבלתי בסוף את התוצאה הנ"ל: 3684 - 3DMarks האם זה טוב??? ומה אני יכול לעשות בכדי לשפר זאת?? בתודה קובי. :s05: ???
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש עם הדברים הבאים: יש לי את המסך LG W2261V ואת הכרטיס מסך ATI HD4870 עם 1 ג'יגה זיכרון וכשאני נכנס למשחק אז יש ריצודים כאלה מעצבנים ונכנסתי פה לנושא הראשי של הבעיות גרפיות עם הקריעת תנועה וזה מה שקורה לי רציתי לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך שלי עצמו? ואם לא אז במה הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מדובר על ה winfast 6600GT של leadtek מול ה X800GT PCIe של Sapphire. איזה מהם נחשב לעדיף מבחינת ביצועים? ד"א GT זה בעצם GTO?...
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא נחשב לספאם אבל יצאו דרייברים חדשים לGEFORCE http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים לי לקנות את הכרטיס מסך הזה בגרסא המומהרת http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm או את אותו אחד בגרסא הרגילה http://www.skypc.co.il/pl_product~10385~8~0.htm אם יש לכם עוד כרטיסי מסך בטווח המחירים הזה של עד (מתי?) 600 ש"ח אודה לכם על ההמלצות. עריכה: המפרט שלי מעבד: Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX כמות: 1 - מחיר: ¤308 לוח אם: Gigabyte M56S-S3 כמות: 1 - מחיר: ¤352 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤628 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤368 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 - מחיר: ¤146 סה"כ: ¤2220 המ…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
3DM 01 03 05 וD3 על X850XT CFE וX850XT רגילים X800P X700P X700 וX300HM. שימו לב שיש הרבה מקרים שמושג שיפור של 100%, כלומר פי 2, ושCF אפשר להפעיל על כרטיסים לא מסדרת הCF (שנקראים Crossfire Edition או CFE בקיצור). לפי ההיגיון הרצת CF על כרטיסים לא CFE מתאפשר רק על מצב ST. http://www.hkepc.com/hwdb/atixfcracked-1.htm
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך גיפורס 5200 עם יציאת טלויזיה, אבל כשאני מחבר את היציאת טלויזיה לטלויזיה שלי בחדר (גרונגיד 25 אינץ) רואים בה בשחור לבן. ניסיתי לחבר לשתי הכניסות שלה אבל בשניהם זה ככה. וגם אם אני מחבר לה משהו אחר כמו ממיר או DVD רואים כרגיל. ניסיתי לחפש איזה הגדרות במחשב בנוגע לדבר הזה, אבל לא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי 5850 עם פנום 965 אני מנסה לשחק בקרייסיס 1 ובאטלפילד החדש וכאילו העכבר לא נותן לי להגיע לאםפשריות ולכל הוא מגיע למקומות אחרים, בחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו מישהו יודעי למה זה ככה? זה קורה ב 2 המשחקים!! אתם יכולים לנהול מנהלים ץודה אני ארשום בפורום משחקים אולי שם יודעים תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מדגם R9500PRO BBA . עכשיו יש לו רסיבר, טלויזיה ומחשב. הוא רוצה לחבר את המחשב (כרטיס מסך) לרסיבר\טלויזיה (אין לי מושג איך עושים את זה) בכדי ליראות סרטים של המחשב בטלויזיה. עכשיו לכרטיס הזה יש יציאת VIDEO OUT או S-VIDEO אין לי מושג (ממש לא מבין בזה) החיבור עגול שחור כזה, אבל הבעיה היא שאין לו שום כבל שמתחבר ליציאה הזאת בכרטיס. השאלה שלי היא איזה חוטים צריך לקנות לכרטיס בכדי לחבר את כל העסק ולקבל את התוצאה המבוקשת ?? כשאני שואל איזה חוטים, הכוונה היא לשמות של החיבורים האלה שהוא ידע מה להגיד למוכר בחנות... מקווה שתעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי היום תכרטיס והסבירו לי משהו על HDMI או משהו כזה בקיצור לעשות שהיה אפשר לראות סרטים באיכות HD המסך שלי הוא 226BW SAMSUNG איך אני יכול להפעיל את פונקצית ה HD עם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה למעלה. ושאלה מספר 2, ל 9800XT ו PRO יש 4 צינורות עיבוד לעומת ה 5900U שהוא בעל 4 צינורות עיבוד בלבד אבל בעל מהירות שעון וזיכרון גבוהות. מה שקובע פה הוא מהירות העיבוד?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום מה כוונה שרשומים OC לגבי כרטיסי מסך לדוגמא: Innovision I-Chill AC Twin-Turbo 9800GT OC GDDR3 512MB PCI-E למה הם מתכוונים שהם רושמים OC שאלה נוספת כרטיסי המסך של Innovision הם טובים?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
והוא צריך להיות מותאם למשחקים כלומר עד 8MS עד 3K
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-