כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הכרטיס 6800 רגיל בתכנולוגיה PCIe שיעלה 1600 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חבר'ה צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח אם אפשר שיהייה שקט - חשוב , חריגות קטנות יתקבלו שימושים: בעיקר גלישה ואולי משחקים בינוניים מסך : 2 מסכים SANSUNG T220P ברזולוציה מקסימלית 1200*1900 שני המסכים יעבדו במקביל מה שמחייב 2 יציאות DVI מפרט: מעבד - 8400 לוח אם - gigabyte p43 dsl3 זיכרון - 2GB דיסק קשיח - samsug 250gb ספק - silverston 400watt
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך מחדש ואני לא רואה אותו. לא בסרגל הכלים ולא במאפיינים של שולחן העבודה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני חייב לדעת זה מעניין אותי כי חבר שלי משגיע אותי!!! מה יותר טוב? Leadtek 6800GT PCI-E או PowerColor X800XL PCI-E לא קשור לכסף..... מה יותר טוב נטו
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עליו ועוד משהו שנישמע מצחיק מה ההבדלים בנו ובין redyon 9550
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=16202 וזאת עוד הגרסא המומהרת... גם ה8800GTS ירד! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16203 (גם בגירסא המומהרת) ביררתי איתם וזאת לא טעות... לנוכח המחיר החדש הכרטיס שווה קניה??
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שכרטיסי המסך הולכים ולוקחים יותר WATT ומעבדים הולכים ופוחתים הרי הטכנולוגיה קטנה בשניהם ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינצ' של proview החיבור למחשב הוא בצבע כחול עם ברגים בצדדים (אני לא מכיר חיבורים של מסכים אז אני תיארתי לכם את זה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1950pro זה יהיה בסדר עם המסך הזה??
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בגלל שהמעבד חלש (ואני מעוניין לחסוך) אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שעבורו המעבד שלי הוא זה שיוצר צוואר בקבוק אני יודע שזה לא מדע מדוייק ומבקש טווח למי שלא הבין אתן דוגמא: אם אין הבדל בביצועים בין GF2 MX לבין GF4200 (כי המעבד חלש) אני אקנה את ה GF2
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הכרטיס הזה עוד ישגע אותי , נראה לי אשבור אותו בסוף איך לעזאזל אני שם שתי תמונות שונות על הדסקטופ? כלומר WALLPAPER אחד על המסך ראשון ו-WALLPAPER אחר על המסך שני?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
? אני רוצה כרטיס למשחקים ושיעבוד טוב עם 3D MAX =] תודה
-
- 13 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה חיבור יותר איכותי בחיבור נייד לטלויזיה VGA או S-video ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם כרטיס מהסוג הזה לא יוגבל בגלל המערכת של המחשב שלי ולא ייתן לי ביצועים ירודים יותר מימה שהוא יכול לתת במחשבים אחרים. המפרט הוא: מעבד: 2.8 פרסקוט זכרון: ג'יגה ב-4 סטיקים של 256 מגה 400 מגה הרץ לוח אם: Gigabyte 8IPE1000MK וזהו נראה לי. ואם הוא יגביל\לא יגביל מה תיהיה התוצאה שלי ב- 3DMARK05 ורציתי לשאול גם מה ההבדל בין הכרטיס של GigaByte לכרטיס של LEADTEK כי אם להסתכל על הקירור של שניהם הקירור של הג'יגה ביט נראה הרבה יותר טוב: ג'יגה ביט: LEADTEK ועוד שאלה אחרונה חביבה. איך ייתכן שחברות כ"כ מובילות כמו פנדה וזיגזאג מוכרות את ה-6800GT של LEADTEK ב-2200 ש"ח בערך כל אחת מהן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&am…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט, ויש לי מחשב בן 4 שנים לערך. האם יש שידרוג (כ.מסך, זיכרון), שיוכל לעזור לי להריץ סירטי H.D? מפרט: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz CACHE: 2MB Motherboard: ASUS P5GD2-X - has PCI express socket RAM: 2560MB (2*1024 + 2*256). 266/333 MHz תודה רבה, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרגע רדאון 9800 פרו של הרקולס. אני עובד כרגע עם הקאטאליסט הרשמי האחרון - 4.2. רציתי לשאול אם מעבר לדרייבירם של אומגה (4.2) יתנו לי שיפור בביצועים? האם בטוח להשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש אולי אפשרות שבגלל שהמחשב שלי רץ ללא SP2 לוינדוס אז איכות הביצועים של המשחקים ירודה? הSP2 יכול לשפר ביצועי מערכת?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
של חברת שפיר ? ועוד שאלונת קניתי מסך בפומבי של L1720P של LG מישהו יודע איך הוא במציאות? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני יודע שהיום משחקים לא דורשים כרטיסים יותר חזקים מאשר הGTS 320 כשמשחקים עם מסכים "קטנים" של 19", אבל מה יהיה בעתיד? הגרפיקה של המשחקים רק נהיית יותר ויותר תובענית, וכבר אי אפשר לעקוב אחרי הדרישות של המשחקים. מצד אחד, אפשר להגיד שעד שיהיה צורך בכרטיסים יותר חזקים לרזולוציות נמוכות יחסית - כבר יהיו כרטיסים חדשים לגמרי מבוססיי DX11 או משהו בסגנון, ומצד שני אפשר לומר שבעתיד הלא כ"כ רחוק - יהיה צורך בכרטיסים חזקים, גם לרזולוציות נמוכות. אז מה אתם אומרים? אם הייתם קונים עכשיו מחשב למשחקים, שיעבוד כנראה עם מסך 19", ולא עם 30, הייתם משקיעים עוד 1000 ש"ח ויותר על כרטיס יותר חזק מהGTS 320?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 550) או INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 560) או eVGA - 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (ש"ח 520) שלושתם נראים משתלמים. אבל לאיזה מהם יש היחס מחיר/איכות הטוב ביותר? האם הם יכולים להתמודד עם משחקים כדוגמת crysis בצורה ראויה? ומה בעצם מוריד להם את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-