עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asdasdasd,

יש דבר כזה ? ואם יש מה העלות והאם זה מוריד ביצועים מ לוח רגיל ל PCI EXPRESS שמחובר ל כרטיס PCI-E ?

• 8 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by shu sha,

איזה כרטיס של ATI נותן אותם ביצועים בערך? עריכה: עוד דבר קטן... האם הדרייברים הכי חדשים הם תמיד הכי טובים לכרטיס מסך? להתקין את גרסא 8195 ל6100 שלי? תודה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  3. שמעו הכרטיס שלי שהיה לי לזמן ממש קצר ה6600 הלך אז עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה800-1000 שקל אין מצב לחריגה זה המקסימום אני חשבתי על 6600GT או 6800LE מה אתם מציעים? לAGP

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by moonjib,

אני ואבי היינו ב-big box בילו, רצינו להתרשם מהחנות (המאוד יפה אפשר להגיד) והחלטנו שאנחנו קונים טלוויזיה. דגש על lcd/פלזמה. האיש מכירות הציע לנו את הטלוויזייה הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=305312 (Toshiba 37WL55 אין מצב לעבור את התקציב. אחוזי הצפייה בסוגים שונים של תצוגה (dvd , קולנוע ביתי, טלוויזיה): 60% טלוויזיה (יס), 20% דיוידי , 20 % משחקים (פוסי2). מכיוון ש16k זה הרבה כסף אני לא רוצה להתפשר על משהו לא טוב. אם יש לכם הצעות יותר מעניינות, תכתבו פלזמה/lcd , את החברה ודגם, ותפרטו למה כדי. בתודה איתי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by אוהד הפועל בדם,

תמליצו על כרטיס מסך טוב שיותר יקר מרדאון 9550 256 מגה בערך ב-300-350 שקל. תודה

6. Started by ilanb0,

בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by GREED,

יש לי את הכרטיס POWERCOLOR X800GT ואני לא כל כך מבין בעניין הפילטרים אז השאלה שלי אם יש לו פילטרים ואם כן איך אפשר להפעיל\לכבות אותם? תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by no nick,

הכרטיס GeForce 6600GT AGP X8 שנסקר כאן: http://hwzone.co.il/reviews.php?file=alb6600agp יתאים ללוח אם ASUS P4S533-VM שתומך בAGP X4: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש מסך מחשב "LCD 17 ומחפש מאמר או חוות דעת מקצועית על הדגמים שבכותרת (8 מילי שנייה)?!

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by xBlAdE,

אחרי הפסקת חשמל החלטתי לעשות בדיקה למחשב שלי (ראו מפרט בצד) בתוכנה 3DMARK05. הציון שלי עם NVIDIA GeForce 6600TD 128MB הוא 2122 נק',האם ההמחשב שלי בסדר אחרי הפסקת החשמל?

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by musari,

http://www.theinquirer.net/?article=27911 מה אתם אומרים ילך להם טוב ?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ravid,

מופיע במקום אחר שיש לקנייה את ה GTO2 אז האם זה אמין? החנות שאני מדבר עליה גדולה ומוכרת...

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  13. בזמנו (לפני חודשיים) קניתי את הכרטיס הזה מחברת MSI.. והציעו לי עליו מחיר טוב.. 1700 ש"ח.. ה-Ultra היה יקר מאוד.. ןה- 7800GT/GTX.. בכלל.. רציתי כרטיס שיחזיק לי מעמד בכל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו לפחות שנה שנתיים מזמן הקנייה.. והמחיר שנתנו לי היה מחיר טוב למדי.. ורציתי רק Nvidia מאחר והלוח אם שלי היה מבוסס nforce4 ultra... כמובן שלא ידעתי על ה-GSים למיניהם שיצאו (במיוחד ה-7800GS) המתוכנן.. ועל ההכרזה של Nvidia שכרטיסי 6800GT ו- 6800Ultra לא יהיו מיוצרים יותר. האם זו באמת הייתה בחירה טובה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GRiM,

GeForce 4800SEV [כולל גופי קירור לזכרונות של זלמן ו-Silencer] 1. האם הוא יעבוד על המערכת שלי, עם AGPx2? 2. כמה שיפור בביצועים הוא יתן לי לעומת הכרטיס הנוכחי שלי? 3. כמה כסף שווה הכרטיס הזה (יד שנייה)? http://www.ocm.co.il/pictures/news/mini-DSCN8077.JPG

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by tommer_s,

אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי אני רוצה להשוות בין geforce fx 5200 ל 6200 fx geforce מישתלים לי בכלל ???

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by DOR_2911,

זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... אני מבואס

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  17. GIGABYTE GEFORCE 6800GT 256MB GDDR3 PCI-E 6800 GT SLi וכמה הוא עולה אני מתקשה למצוא מחיר האמת..! חחח הוא יעבוד כנראה בשילוב עם AMD athelon 64 3700+ san diego

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by kobibo,

מהן האופציות האלו שאני רואה ב ATI TOOL ? למה משמשת כל אופציה ? מה כדאי להגדיר בכל אופציה ? והאם שינוי האופציות האלו יכולות להזיק לכרטיס באיזשהי צורה ? ( כמו עליית הטמפ' של הכרטיס ) הכרטיס שלי GTO2 עם O.C ל XTPE .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by xBlAdE,

איך נראה הקירור של הXGTO הרגיל? כי אני יודע איך נראית העטיפה (הרקע של אדום כזה ויש איזה קרחת אפורה באמצע...) אבל אני לא יודע איך נראה הקירור של הכרטיס והכרטיס עצמו,איך הוא נראה?תודה מראש ואשמח אם תביאו תמונות

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  20. האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. Started by b-or,

קישור לאתר יצרן (תפריט - כפתורים בצד ימין) דגם 72VM 17 אינטש 8 MS כל השאר כתוב באתר. [שני פרמטרים חשובים ששמתי לב אליהם - רזולציה וקצב ריענון (60 Hz) וחוסר בחיבור DVI] - (חסרונות) אני יכול להשיג אותו במחיר של 1700 ש"ח כולל צורב DVD של NEC דגם 3550.(הצורב כלול במחיר). מה אתם אומרים? איך המסך? *לפי התגובות על צורבי NEC בפורום אני מבין שהם די מומלצים.. שווה את הכסף? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by PCguy,

איזה כרטיס עד 500 שח ל AGP? היעוד הוא משחקים כמו FAR CRY -N4S MOSTWANTED -FIFA וכו... כרגע יש לי R9550\256MB\128BIT אם יש מצב אז אני מוכן להחלפה עם 9800 או 9600XT כמובן שאני אוסיף ת'הפרש

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  23. במחשב שלי אין כרטיס מסך , יש כרטיס מסך מובנה ולכן אין לי יציאות וידאו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כרטיס שרק תהיה לו יציאה לטלוויזיה וזהו? וכמה הוא ייעלה בערך?

24. שלום לכולם, יש לי כרטיס X800XL כמו שאפשר לראות במפרט שלי. הוא לא מזהה את הטלויזיה שלי בשום אופן, כאשר בעבר לא היו בעיות לזהות אותה. אני אתן כל פרט חשוב שאני יכול לחשוב עליו : הבעיה החלה , כששידרגתי את הדרייבר (CCC) מגרסה 5.7 לגרסה 5.11 השידרוג נעשה בצורה הרגילה, כלומר הסרה של הדרייבר באמצעות cat-uninstaller.exe , לאחר מכן RESTART, התקנה של הדרייבר החדש ושוב RESTART. כמה ימים לפני ששידרגתי את הדרייבר - החלפתי את הכבל שמחבר את המפצל VIVO לטלויזיה היה לי כבל מהסוג הזה : דק, ארוך (כ-3 מטרים) ולא הכי איכותי בעולם היה מחובר ל COMP OUT של המפצל, ולטלוויזיה. הוא עשה קצת בעיות, אז החלטתי להחליף אותו, ואכן החלפתי, בכבל יותר איכותי ועבה - שמתחבר ל SVIDEO OUT שיוצא מהמפצל…

25. Started by רונן י.,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק? איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך? תודה רבה לכל העוזרים. - רונן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.