כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום זה הלוח אם http://www.nvnews.net/articles/gpu_world_tour_2006/page_4.shtml http://www.pcper.com/images/reviews/98/board_side.jpg וזה הכרטיס מסך שאני שוקל לקנות http://www.tweaktown.com/reviews/1443/3/sapphire_radeon_hd_3870_ultimate_edition/index.html כמו שאפשר לראות יש לו היטסינק ענק !!!! :kopfpatsch: יש לי במחשב 3 כרטיסי PCI [הסלוט הלבן הישן] השאלה שלי אם אני ארכיב אותו בחריץ PCX-E העליון הוא לא יתנגש לי בחריצי הזכרונות???? הלוחות לא הכי עדכניים ובתקופה שלהם לא היו כאלה מיפלצות. עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כרטיס שלא משווק ע"י הם יותר, הכרטיס מת, אז מה אני אקבל במקום ? אולי איזה DVI ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב עומד ליקנות מסך דק (lcd) ואני עדיין לא יודע איזה לקחת... המסך הוא בעיקר למשחקים. רציתי לדעת איזה לדעתכם יותר טוב. האל גי 1710 האל גי 1730 או הסמסונג 710 ???
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אז לפי כחודש בערך קיבלתי את המסך (ASUS MW221U) היום בבוקר התעוררתי ואני שם לב שיש מין נקודה על המסך זה נראה כמו סדק כלשהוא, לדעתי זה לא פיקסל מת כי כשאני מעביר את האצבע על הנקודה אני מרגיש מעין משהו מחוספס כזה מכאן שזה משהו "פיזי" על המסך. אני יכול לאשר בוודאות שאף אחד לא נגע במסך וזה לא משהו שנגרם "מבחוץ". מה הסיבות ההגיוניות לסדק הזה? יכול להיות שזה נוצר כתוצאה מלחץ כלשהוא או אני לא יודע כבר מה, זה נורא מציק , כמובן שיש אחריות אך השאלה היא אם הם בכללו ינסו לעזור או ישר יגידו שזה משהו שנגרם בכוונה או משהו כזה מה דעתכם עריכה * לא ציינתי שאתמול הלכתי לישון ב- 4 בבוקר בערך וזה בוודאיות לא היה שם!! רק כשקמתי היום בבוקר זה הופיע! ואין פשוט אין מצב שמישהו עשה את זה אין לי …
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הזמנתיי 6800GT של גיגה ביט..... והרבה פה אמרו שהוא כרטיסס חרא ולא כידי ליקנות אותוו אז איך שהוא הצלחתי לבטל תהזמנה אז עכשיו איזה כרטיס אתם ממליצים לי ליקנות בבקשהה תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פשוט לא הייתי הרבה זמן באתר ואני לא מעודכן. המפרט שלי הוא E6300 DS3 וספק 450W האם זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3163 ממש ייתן לי שיפור לעומת ה-7950GT 512MB שלי?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה. _________________________________________________________________________________________________ טוב חברים יש לי בעיה גדולה , קניתי מחשב all in one z3-605 . הלו הפרטים של המחשב וכפי שניראה באתר של הכרטיס מסך ולפי האתר canurunit שבודק איזה משחקים עובדים על הכרטיס מסך , הופתעתי לגלות שמשחקים חזקים מאוד עובדים עליו . הכרטיס מסך בעל ביצועים חזקים , אך המחשב אינו מראה זאת , השאלה שלי היא : האם הכרטיס מסך חלש או שיכול להיות שהwindows 8 מקשה עליו או כל בעיה אפשרית. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
באיזה שם מופיע לכם הכרטיס בתוכנות השונות כ-2900PRO או כ- 2900XT? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מאג FD2 והורדתי את התונה נוקיה,עכשיו איך אני יכול לדעת שהפוקוס של המסך שלי טוב. התוכנה לא יכולה להגיד לי את זה? כי אני רואה שום הבדל.זה נראה לי תמיד בסדר. אז מישהו יכול להגיד לי איך יודעים שהפוקוס לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך תקציב 1000 עד 2500 ש"ח שימושים כללי: עבודה משרדית, עיבוד גרפי, משחקים (לא כבדים מידי) וסרטים מתאים לעבודה עם שני מסכים 20' תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רציתי לקנות 4850 GDDR5 אבל הוא אזל (מסופר באריכות בשרשור אחר). אני מתלבט בין 4850 "רגיל" (GDDR3) לבין 4870. יש לי ספק Enermax Liberty 400W, שאני תוהה האם הוא יצליח לתמוך בכרטיס 4870. יש לי גם ספק אחר, Seasonic 430W, אם זה משנה. מבחינת ביצועים, האם ההבדלים בין השניים גדולים ושווים הפרש מחיר של 200 ש"ח? האם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה? כרגע הרזולוציה הרלוונטית היא 1280*1024, אבל אני לא שולל שדרוג בעתיד לצמד מסכים או למסך גדול יותר (נניח "22). משחקים רלוונטיים - כרגע זה GTA IV, Fallout3, אבל המטרה היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן למשחקים עתידיים, כמובן.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שאלה איזה כרטיס מסך עדיף? GIGABYTE GV-NX88T512HP GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E GIGABYTE GV-NX88S512H GEFORCE 8800 GTS 512MB PCI-E RETAIL GIGABYTE GV-NX96T512H-B GEFORCE 9600GT 512MB PCI-E תודה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה זאת אומרת פתיחת צינורות בכרטיס מסך האם זה מסוכן האם זה מגביר את הביצועים והאם אפשר לעשות זאת בכרטיס מסך כמו שלי ואם כן אז איך?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה חוות דעת לכרטיס הנ"ל : http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הכרטיס אמור לשמש לגרפיקה ( כל תוכנות Adobe CS ) ולמשחקים כבדים של היום. כמובן צריך שיהיה מספייק טוב לטווח הכמה שיותר ארוך. אשמח לאופציות אחרות - לגבי מחיר אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מהכרטיס שהצעתי לכן אשמח למשהו במחיר סביר יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס RADEON 9500 PRO אילו דריוורים יתנו לי את מקסימום הביצויין שלו? של אומגה?(וצריך לשנות משהו בגדרות) או הרגיל מה שבא איתו ואם אומגה באיזו אופציה לבחור? תודה מראש אגב גם שמעתי שיש איזושהיא תוכנה שתהפוך אותו לאח הגדול של RADEON 9700 שעליו הוא מבוסס אז אני גם ישמח אם מישהו יוכל לספר לי על זה משהו משום שזה נותן Boost דיי משמעותי לביצועים בכל מקרה תודה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לפורום יש בבעלותי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit ותהיתי לעצמי מה הם הדרייברים האחרונים של Nvidia? כבר הרבה זמן שאני עם הדרייבר גירסא 66.93 ומפתיע אותי שNvidia לא שיחררה שום דרייבר מאז,או שאני פשוט טועה? אני לא מחפש דרייברים לא רשמיים [אומגה וכו'],אילא רק של Nvidia וגם לא מחפש גירסאות בטא תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
והוא צריך להיות מותאם למשחקים כלומר עד 8MS עד 3K
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, קניתי היום Gainward GeForce 7600GT AGP לאחי הקטן - והכרטיס עובד סבבה - המשחקים רצים טוב מאוד והכל כצפוי. אבל בעיה אחד יש - כאשר אני מנסה לראות וידאו, כלומר קובץ וידאו של סרט רגיל המחשב נתקע לגמריי ולא זז - לוקח לפתוח את ההתחל כמה דקות ולכן אני כבר לוחץ על כפתור הריסטרט. בקיצור אני כרגע לא יכול לצפות בסרטים - מחפש מהר פתירון לבעיה. חיפשתי בגוגל: "7600GT Problem" ומצאתי גם אנשים שיש להם את הבעיה הזו כאשר מנסים לנגן וידאו - אבל פיתרון לא מצאתי. מחכה לתשובה.
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 לפחות שרוב רכיביו כבר התיישנו. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתלבט באם לשמור על כרטיס המסך (שהיה בזמנו בין הטובים) ולשדרג אותו רק בעוד שנה? הכרטיס הינו radeon 9700 pro 128mb המחשב משמש גם למשחקים ורצוי לאחרונים שבהם יובל
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. למה כשאני מדליק פילטרים הטקסט נעשה מרוח ומטושטש? (תמונה מצורפת) 2. האם פילטרים גורמים לכרטיס להתחמם יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך לHTPC עד 600 ש"ח. 1. להרצת משחקים ( אני לא גיימר כבד....) 2. שיהיו לו כניסות SPDIF וHDMI - להרצת סרטים HD ומעבר סאונד מלוח האם. 3. קירור פסיבי. 4. שייכנס למארז HTPC - סוג ANTEC NSK2480 http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92480 תודה!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב עם שני GTS450 ורציתי לדעת כמה דברים: 1. הSLI הזה, איך הוא הולך? יעני הם מחברים לי אותו במעבדה כבר וזה.. או שאני צריך לעשות משהו? 2. מכיוון שזה שני כרטיסים אז יש גם שני חיבורים, איך אני יידע למי לחבר ואם זה פועל שאני מחבר על שניהם אז איך אני יידע שהם באמת פועלים כאחד? יעני שהSLI פועל.. 3. האם מארז CM 690 יכול להחזיק במערך של שני GTS450? (מכיוון שאני מאוד אוהב את המארז הזה יש לי אותו)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברה יש ברשותי אסוס n10e כבר כמה פעמים שקורה לי שכשהמחשב במצב עבודה אבל פתאום המסך כבה או פתאום הוא כולו מחליף לצבע אחיד לדוגמא:שחור\לבן\אפילו ורוד פעם אחת. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך אבל זה קרה שוב אחרי יום ורק פעם אחת עד עכשיו.מה זה יכול להיות? לפני כן ,הייתה תקלה אחרת, המחשב היה מחליף כל פעם את הרזולוציה ולאחר התקנת הדרייבר זה תוקן. האם יש לי בעיה בכרטיס מסך?או שאולי המסך בעיתי? עוד שאלה ברשותכם המחשב מסמן שהכרטיס מסך הוא של ינטל אבל על המחשב עצמו ישנה מדבקה מקורית של אסוס שרשום בה nvidia9300m gs 256m אני לא מבין מה זה אומר?האם יש את הכרטיס הזה בפנים או שפשוט רק ישנה האופציה לשים אחד? אודה לכל מי שתיהיה לו תשובהבבקשה אני חייב תשובות אני די נואש תודה …
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-