עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז איך עושים את זה ? הורדתי 2 קבצים של BIN הקובץ נקרא כך : GeCube.X1950PRO.256.061020 והורדתי תוכנת Atiflash343 ועכשיו איך עושים את העדכון ? תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by Denver,

בלי התיחסות למחירים של כל אחד. מי יותר טוב? גם בגרסאת הDDR3 וגם בDDR4 (וכמה הדידיאר4 עדיף על הדידיאר3 ואם זה שווה תיחס מחירים בינהם. שניהם בגרסאות ה256 מגה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Caesar,

בקרוב אני חוגג בר-מצווה (מזל טוב לי :\) אבא שלי הסכים לקנות לי כרטיס מסך חדש לבר-מצווה... אני יודע שקשה לכם לדבר בקשר בלי תקציב כי אתם יכולים סתם להגיד Ati radeon 9800 pro או משהו כזה אבל אני לא חושב שהוא יסכים להגיע לסכומים מעל 1500-2000 תנו כרטיס שיספיק לי לעוד כמה שנים טובות שאוכל לפחות לשחק איתו במשחקים כמו דום3 והלףלייף2 בצורה הכי חלקה שאפשר...

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by iCEburn8,

היי אני שוקל לקנות את הכרטיס GigaCube 9600 Pro VIVO האם מישהו יודע אם הכרטיס עובד על AGPx4 ולא רק AGPx8. באתר החברה לא רשום שום דבר. תודה

5. Started by אברם מהמכולת,

מדובר במחשב נייד (Laptop) של חברת DELL מדגם C540 המסך נסדק לכל אורכו ואינו שמיש. רוצים על התיקון של המסך 3,000 ש"ח. 1. האם המחיר ריאלי ??? 2. האם יש מקומות / אופציות זולות יותר ? תודה !

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. איזה מהכרטיסים הנ"ל יתן את הביצועים הכי טובים במשחקים? * כל הכרטיסים הנ"ל הם AGP

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. ההשקה של כרטיסי סדרת 9XXX הייתה אמורה להימשך כך החודש. על פי התוכנית, לאחר השקת ה9800GTX וה9800GX2 אמור היה להיות מושק כרטיס ה9800GT ב3 באפיל. הוא אמור להיות מבוסס על ליבת הG92,ע ם 112 מעבדי Stream ותמיכה במערך ה SLI המשולש. לפי המידע האחרון באינטרנט ניתן לגלות שהכרטיס נדחה לחודש יולי והוא אף יזכה להיות בעל ליבת הG92 הראשונה אשר תתכווץ למימדים של 55 ננומטר במקום ליבת הG92 הנוכחית המיוצרת בטכונלוגית ה 65 ננומטר. המשמעות העיקרית כיווץ הליבה היא צריכת חשמל נמוכה יותר, ופליטת חום נמוכה יותר שתאפשר OC גבוהה יותר. מקור: VR-Zone

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. האם זה נכון שnvidia יותר טובים מati בopengl?? האם זה הפרש משמעותי?? האם יש מצב שדרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן משהו??

9. עם מה שנראה כמו מהלך שאותו בדרך כלל מבצעת המתחרה שלה, מחליטה AMD שכרטיס המסך החדשה שלה ישען בעיקר על טכנולוגיה אשר קיימת בכרטיס מסך שהושק בשנה שעברהלכתבה

10. Started by hal,

האם כדאי שירוץ ברקע כל הזמן?למה הוא תורם בעיקר? משתמש עם radeon 9600xt תודה.

11. Started by 1Moshe1,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש(HD 4850) ואני לא יודע אם הוא יעבוד טוב על המחשב שלי המפרט שלי: http://img380.imageshack.us/img380/4903/75614045xx7.jpg השאלה שלי היא האם יהיה לי צוואר בקבוק במחשב בגלל שיש לי PCI-E 1.0 או\ו גם המעבד החלש יתרום לבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שלום רכשתי כרטיס מסך 7950 וקבילתי קופון עם קוד לחבילת משחקים של AMD. אני מנסה להפעיל באתר של AMD ואני מקבל הודעת שגיאה "There was an error processing your submission, please check all values and post again" אני ממלא את הפרטים הנכונים בשדות.... מישהו מכיר ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by Lanzar,

יש לי HD4870 שמחובר בסלוט העליון והמסך מחובר אליו, חיברתי HD4850 שיש לי בבית וגם את שני הגשרים שמגיעים עם הכרטיסים... חיברתי כמובן את הכרטיס לחשמל... אבל ברגע שאני מדליק את המחשב אין פוסט... צריך להגדיר משהו בביוס לפני ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. יש לי מחשב P4 2.4 512RAM וכרטיס מסך RADEON9550 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של GEFORCE מהאתר הזה www.ksp.co.i מישהו יכול להמליץ לי בבקשה כרטיס עד בערך1100 שקל? תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by aviram20,

יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by Coca Cola,

המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by N N C,

אוקיי, אחרי שקניתי מסך צריך גם כרטיס מסך, לא ? אז ככה, דוד שלי עובד בחברה גדולה יחסית והוא יכול להשיג לי חלקי מחשב במחירים מגוחכים לחלוטין... כרטיסי מסך בהנחה של 40 אחוז... עכשיו שקלתי לקנות בהתחלה 6200 אבל כששמעתי על גובה ההנחה שאני מקבל נדדתי לכיוון 6600 ועכשיו אפילו לכיוון 6600GT. הבעיה היא שיש לי מעבד חלש יחסית AXP1800+ (אם כי אוברקלוק חביב יוכל תמיד לשפר את מצבו) אז מה אתם אומרים ? לקחת GT או רגיל ? (שוב, פעם תזכרו שיש הנחה של 40 אחוז ככה שמחיר זה כזה בעיה...)

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by Impreza,

יש לי בסלון את המסך הזה (הוא לא שטוח) פעם שמעתי שסדרת ה 770 היו בין האיכותיות או שזה היה מספר אחר איך הוא בקיצור?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. שלום... המסך שעכשיו בשימוש במחשב הוא- Packard Bell 15' Model 1015 המסך 19 שלי בתיקון כבר שבוע הוא יחזור עוד שבועיים.. בנתיים אני לא יכול לשחק בכלל על רזולוצייה 800 600 ולא ניתן להעלות מעל זה... המסך משתגע.... ניסיתי 3 דברים.. דרייברים שונים למסך גם לכרטיס מסך וגם את העוזר של מייקרוסופט... אלה לא עזרו.. אולי אתם תוכלו?.... תודה.... צ'יקו

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  20. יש לי מאג FD2 והורדתי את התונה נוקיה,עכשיו איך אני יכול לדעת שהפוקוס של המסך שלי טוב. התוכנה לא יכולה להגיד לי את זה? כי אני רואה שום הבדל.זה נראה לי תמיד בסדר. אז מישהו יכול להגיד לי איך יודעים שהפוקוס לא טוב?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. Started by DxCx,

חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  22. שלום יש לי 5850 עם פנום 965 אני מנסה לשחק בקרייסיס 1 ובאטלפילד החדש וכאילו העכבר לא נותן לי להגיע לאםפשריות ולכל הוא מגיע למקומות אחרים, בחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו מישהו יודעי למה זה ככה? זה קורה ב 2 המשחקים!! אתם יכולים לנהול מנהלים ץודה אני ארשום בפורום משחקים אולי שם יודעים תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. קניתי את הכרטיס של החברה TUL/POWRCORLOR יש לחברה שתי סוגים 256BIIT/128BIIT איך אני בודק שייש לכרטיס 256BIIT יש לי את התוכנה AIDA32+ Everest אז איך בודקים זה דחוף! :-\

24. Started by shlomi767,

את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by oranShoshany,

אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים משהו כמו קאונטר סטרייק וניד פור ספיד לא יותר מזה עד 550 שקל תודה.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים