עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by midian18,

שלום אני אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב של 300-500 שקל פרטי המחשב: AMD Phenom 9550 Quad-Core processor1.75 GB of RAM אני רוצה בעיקר לסרטים אבל גם למשחקים כמה שיהיה אפשר לסחוט ממנו. תודה ושנה טובה!

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by K0sTa,

חברה תגידו איזה כרטיס יותר טוב ה7800GT או הGTX ? כמה מהירות ליבה\זכרון שלו? מאיפה אני יכול להזמין בחו"ל במחיר שהוא נמוך יותר מהמחיר בארץ[http://zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&keyword=7800GT] האם הבדלי הביצועים בין זה: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=195 לזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2421 מצדיקים את הבדל המחירים המטורף? יש 7800GT לAGP ? מהו הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים\מחיר[למשחקים...] בשוק היום? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by miim17,

שאלה - האם מישהוא מכיר מאמר/בנצמארק על כרטיסי מסך והתמיכה שלהם בעמדות עריכה ? לפי מיטב הבנתי, הכרטיס מסך (כל עוד הוא לא תומך ב CUDA) לא עוזר לרינדורים הסופיים, אלה רק לריילטיים בזמן העבודה. האם אני צודק ? האם יהיה הבדל משמעותי בעבודה על מאיה עם HD4300 לעומת כרטיס מסך אחר ( שהוא לא קודא ...) ואם כן, על מה מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום רב! אני מתקרב לקניית מחשב.כפי שרשמתי אני מחפש כרטיס מסך חזק למשחקים .יש לי מסך 19" רגיל ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני מבקש המלצה לגבי כרטיס מסך מתאים למשחקים כבדים ,אבל חשוב שיהיה שקט.אני יושן בחדר מחשב.יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION. חשבתי על גרסאות עם קירור פסיבי-אך הבנתי שמארז צריך להיות מקורר היטב.הקיצור מחכה להצעה הכי משתלמת לדעתכם מחנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שבניתי ללא כרטיס מסך : מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster Centurion 532 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤329 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DD…

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by ronnronn,

רצוי דגם 290 חיפשתי אצל יצרנים שונים ולא נמצא רשום DP 1.2a ,האם יש יציאה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"! כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל. נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה. אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות? הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין. ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד]. שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by fire1ce,

היי אנשים. אני כבר חודש קורא את המאמרים והנושאים פה בפורום ולאחר סינון התיצבתי על 2 כרטיסים אלו 9600GSO או HD4670. אחד הפרמטרים החשובים לי הוא שקט מהכרטיס. כמובן גם הביצועים. מה אתם ממליצים? אגב ישמח להמלצות איזה חברה של הכטריס לקנות ומאיפה. תודה fire1ce

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by shoval,

שלום קיבלתי מלא הצעות למפרטים לקניית מחשב חדש וכל הצעה עם כרטיס אחר ואני כבר הלכתי לאיבוד שם אני גרפיקאי מתחיל על אפטר וסטודיו מקס שמחפש מחשב טוב לעבודות ורינדורים, אפשר לקבל המלצה על 2 כרטיסים חזקים וטובים ליעשו את העבודה? (בגדול מה שאני הולך לקנות זה מעבד קוואד 4G עם רייד0 וכרטיס טלוויזיה גם כן תודה

9. Started by Snufkin,

הלכתי לחנות וקניתי היום את הכרטיס מסך: Pinnacle PCTV 40i או זה לפחות מה שהיה רשום על הקופסא. נדמה לי שקיבלתי בטעות את ה110i במקום ה 40i . איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס קיבלתי? יכול להיווצר מצב שהתקנתי דרייברים של 100i במקום של ה-40i והכרטיס יעבוד רגיל? יש דרך לבדוק את זה ב100 אחוז? עריכה: בregister מתוך התוכנה, אתר האינטרנט זיהה את הכרטיס כ PCTV MediaCenter 300i מה נסגר?

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Buzz15,

לאחרונה קניתי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron n5110. עכשיו נכנסתי ל SRL לבדוק תאימות של משחקים למחשב שלי ולהפתעתי בכל משחק בשורה של הכרטיס מסך במקום NVidia GeForce GT525M מופיע לי You Have: Intel® HD Graphics Family. עכשיו השאלה שלי : WTF. יכול להיות שהג'יפורס שלי מכובה או משו?נכנסתי ללוח ההתקנים ובקטגוריה של הכרטיסי מסך הג'יפורס מופיע מתחת לכרטיס מסך המובנה.יכול להיות מצב שהמחשב משתמש בטעות בכרטיס מסך המובנה ולא בג'יפורס?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by migez,

כותרת, עם חריגה קטנה. אוקי אז בדקתי ומצאתי, ויש לא התלבטות, בין 7600GT ב954 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14907 או 7600GS (DRR2) ב700 ש"ח http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15492 האם ההבדל בין הGS לGT וזה שGT הוא DDR3 מצדיק את ה250 ש"ח? (ואל תציעו לי את ה7600GS sonic plait הזה)

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  12. שלום לכולם!!!!! אני צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך. קניתי מחשב לפני 3 שבועות,ונפלתי עם הכרטיס מסך שקיבלתי סתם משהוא לא רציני ואני מחפש משהו ב1200 ש"ח. אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותכוונו אותי לכרטיסים טובים. תודה נתי!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by GBU-24,

האם כרטיס המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 יוכל לרוץ בצורה טובה על 1680X1050?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  14. ניראה לכם הגיוני שהסוני החדש יציג משחקים יותר טוב ממחשב אם ככה למה להשקיע על מחשב ביכלל

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by nirock,

GTX 570 Gainward - חדש לגמרי.. LOW FPS איך זה הגיוני? אני מנסה להריץ את המשחק Team Fortress 2 על ההגדרות הכי נמוכות ואני מקבל 30-60 FPS?... אין VSync! בבקשה עזרה.. מעבד: i5 2500 לוח אם: arshock pro3-m מריץ את המשחק על SSD

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by M4z3,

אוקיי אז יש לי מחשב די ישן.. יש לי מעבד 1.8 לוח אם Intel Winnipeg D845WN (גם ישן) ויש לי כרגע 256 sdram אבל כנראה אני קונה עוד 512 ואז יהיה לי 768 sd. עכשיו, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי כמה שיותר טוב. בהתחלה חשבתי אולי על radeon 9800 pro אבל מכיוון שהמחשב שלי לא כל כך טוב, המחשב עצמו יגביל את כרטיס המסך באפשרויות שלו ואז זה סתם יהיה בזבוז של כסף. בגלל זה החלטתי לקנות כרטיס קצת חלש יותר אבל שיתאים ויעבוד כמה שיותר טוב על המחשב שלי. בינתיים אני עומד על 9600xt. אז אני רוצה להתייעץ אתכם, איזה כרטיס הכי כדאי ומשתלם לי לקנות, אבל שיעבוד הכי טוב עם המחשב שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  17. ??? לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש -> ASUS V8420 GeForce 4 Ti 4200 128 mb ddr הבעייה היא שאני יודע שביקשתי את הכרטיס הזה בדיוק ואכן קיבלתי GeForce 4 Ti 4200 128 mb אבל לא ראיתי שום זכר של המילה ASUS על הכרטיס /דרייבר/חוברת ואני לא יודע אם אכן קיבלתי את הכרטיס המדוייק ששילמי עליו (של ASUS )! אז הנה עיזרו לי לזהות את שם החברה של הכרטיס מסך ליפני שאני נכנס במי שמכר לי אותו נ.ב קיבלתי חוברת שהיה רשום עליה "inno3d"( ואני לא יודע למה זה מתיחס בדיוק אולי זו החברה ? ) עריכה: טוב אז דיברתי עם המוכר ובדקתי ומה שהתברר הוא שזו איתה יותר נכון אי הבנה כי שילמתי לפי המחיר של הכרטיס הזה ולא של ASUS שהם יותר יקרים ככה שהוא לא עבד עלי במחיר אבל הבעיה היא עכשיו שאם …

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by amitsh,

שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !

19. Started by BOMBADIR,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שאני יוכל גם להקליט ממנו באיכות גבוהה.... תודה רבה והמשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  20. לפני כמה זמן השגתי 9800Gx2 כרטיס מסך של TwinTech עכשו הבעיה שאני רואה במאפיינים שיש לו רק 512מגה?!$!$! ועל הקופסא רשום 1גיגה.... תמונה: היה לי 4870 ואני מרגיש שכאילו ה9800Gx2 ממש חלש..... + דריברים.... אני אמור לעשות משיהו? זה הדבר היחידי שראיתי במאפיינים: הערה: יש לי את הדריבר הכי עדכני 180.48 תודה רבה לעוזרים!!!!

21. יש בנועה כרטיס מסך של ליטדק והם אמרו לי שיש שם שנתיים אחריות מיבואן האם הכרטיס הנ"ל שווה? והאם לא תהייה בעייה עם האחריות שלו? 6600 gt agp

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by lcx,

אני בהתלבטות בהרכבת מפרט למחשב נייח חדש,ואשמח לקצת עזרה. התיכנון הוא מחשב לשימושי אינטרנט ואופיס,וכן חיבור לLCD 42" לטובת סרטי HD/כFULL HD האם כרטיס המסך המובנה שמגיע HD4600, יספיק לצורך העניין,ויעבוד ביציבות לטווח ארוך בצורה חלקה? או עדיף להשקיע 600 ש"ח לכרטיס מסך נפרד? האם בבחירת הכרטיס המובנה יש לי צורך בזיכרון RAM גדול יותר? (במקום כביכול הזיכרון הקיים בכרטיס נפרד) איך מתבצע חיבור HDMI עם כרטיס מובנה? צריך לוודא שיש את החיבור בלוח אם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. הכלאה בין שני דגמים קיימים הולידה דגם ביניים מעניין במחיר שינסה לשבור מוסכמות בשוק - האם AMD עושה מספיק בשביל לעצור את רכבת ההצלחה הבלתי פוסקת של NVIDIA? בדקנו את Radeon RX 7900 GRE הישן-חדשלכתבה

25. Started by Yamabushi,

SLI פירושה טכנולוגיה שמאפשרת לחבר שני כרטיסי 8800 יחדיו ולעבד גפריקה משניהם?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.