עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכירו את Ponte Vecchio, מוצר מסחרי ראשון שיבוסס על ארכיטקטורת ה-Xe החדשנית - אשר תותאם לכל הדרגים החל ממערכי שרתים ועד למוצרי מובייל אולטרה חסכוניים לכתבה

2. Started by rofben,

יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?

3. שלום לכם....... 8) 8) אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שבמחשב שלי. היום יש לי כרטיס מסך (מה שכרגע אני משתמש בו) RIVA TNT2 PRO 32 MB, אם אני רוצה להריץ עליו משחקים ברזולוצייה גבוהה זה פשוט בלתי אפשרי .......אני מדבר על 1600 על 1200 הוא פשוט לא זז...... > והתקציב שלי לא עובר את 850 שקל וחבר אמר לי שהוא כרטיס דיי טוב...!!! וכאן אני צריך את העזרה... תתנו לי המלצות כדאי לקנות או לא?????????????????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 19 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by vourt,

הי, שידרגתי המערכת שלי היום לINTEL Q9300 עם 4GB CORSAIR ועוד 4 Raid חדשים + לוח EP945 של Gigabyte. הכרטיס מסך שכרגע יש לי הוא 8800GT 512 האם ידוע על שיחרורים חדשים בקרוב? כדאי כרגע לשדרג גם את כרטיס המסך? תודה!

5. שלום. התקנתי לאחרונה אצלי את FS2004, ואני מעוניין "להריץ" אותו מהר יותר. כרגע המחשב שלי הוא בעל מעבד אינטל סלרון 2.5 ג"ה, ו512 מ"ב ראם. הכרטיס מסך הוא און-בורד, שזה בהחלט לא משהו. אני מוכן להשקיע כ 300-400 ש"ח בקניית כרטיס מסך יחסית ישן, אפילו יד שניה, מלפני שנה-שנתיים, אבל שיספיק בשבילח להריץ את המשחק כראוי. הםא מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיסים מתאימים למשחק, ומה עלי לחפש?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. Started by oryosef1,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Moo,

מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by 114508534,

אהלן ידידה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש - עד 400 שקל, חשוב שיהיה NVIDIA - המלצות בבקשה , תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים (כל ה- FPS החדשים וכאלה). כמו שרשמתי התקציב הוא 900 ש"ח לתושבת PCIe. מספר דברים חשובים: בכרטיס המסך אני צריך שתהיה יציאת D-SUB וגם שלא תהיה יציאת חשמל מהכרטיס (מהסיבה הפשוטה שאין לי עוד תקעים והמפצל כבר מלא). המפרט שהרכבתי עד כה הוא: מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz לוח אם: ASUS P8P67 זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW x22

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by XDude,

שלום! יש לי מחשב ישן שאני נותן לדוד שלי אבל צריך בשבילו כרטיס מסך נחמד כמו GF. המחשב הוא P3 800 ולוח של ASUS P3v4x שפועל על X4 ו 128 זכרון שפועל על 133. זה מספיק נתונים נכון? אני צריך כרטיס מסך טוב שיפעל בדיוק לפי הנתונים של המחשב כלומר שלא יהיה לו AGP X8 כי זה מיותר... ושיהיה זול כמה שיותר זול... תודה רבה! אפשר להשחיל פה איזה שאלה קטנה? אני לא רוצה לפתוח עוד טרד חדש... אז ככה הכרטיס הנוכחי של המחשב שלי החדש הוא RADEON 9700 של POWERCOLOR ואני רוצה לדעת אם יש דרך לדעת את הטמפ שלו (סנסור חיצוני או שיש עליו? אם יש) ומה הטמפ המומלצת שלו?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  11. אני חושב שאני אקנה 6800LE ב 850 שקל אפתח צינורות = 6800 אקנה קירור פטאליטי ב200 שקל OC ל6800GT סה"כ 1050 שקל... איך נראה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב עכשיו שורקת שמעו אני מת אבל מת להזמין את המחשב שלי אבל פנדס אומרים שאין להם את הכרטיס הנ'ל במלאי והם לא יודעים מתי יגיע אז אני לא רוצה לקחת סיכון ולהיתקע בסוף בלי כרטיס וגם אין לי כוח לחכות למישהו יש חנות לא משנה איפה או אם עושה מישלוחים העיקר שמוכרת תודה מראש

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  13. סמנכ"ל הכספים של מפתחת השבבים סיפק הצהרה בלתי צפויה אודות השימוש המסחרי הראשון לארכיטקטורת ה-RDNA 2 המסקרנת לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום קראתי באיזה פורום שאפשר לחבר ממיר של HOT עם כבל USB זה נכון(עד היום חשבתי שחיבים כניסה של TV IN אם אני זוכר נכון את הכניסה) אם זה אפשרי כבל ה-USB שאני מכבל עם מצלמה דיגיטלית הוא טוב לזה? עכשיו אני צריך לחבר אותו גם לאנטנה אז רציתי לדעת אם יש כבל אל חוטי לכזה דבר כי אין לי יצאה בחדר.. ודבר אחרון אך אני יופה בממיר דרך איזה תוכנה ואך תודה מראש עריכה: אני מקווה שזה הפרום הנכון לשאול את זה אם לא אז תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  15. מערכת ההפעלה היא ויסטה, ואולי בעתיד חלונות 7. עבודה משרדית בלבד ויש צורך בשני מסכים, כרגע משתמשים בכרטיס OB כך שיש רק יציאה. אחת. קניה בארה"ב. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%204802&bop=And&ActiveSearchResult=True&Order=PRICE

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by nucleo,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קיבלתי לרשותי כרטיס gtx570 של asus לפני כן היה לי gtx460 של gainward ה460 היה מקבל טמפ של בערך 35-40 במנוחה ועולה לכ 80 במאמץ (40% מאוורר במנחוחה ו50-60 % במאמץ) עם הכרטיס החדש כשאני מכוון 40% דרך after burner הכרטיס מגיע לכ90 מעלות במנוחה ואני צריך להעלות ל 60% כדי שהטמפ תרד לכ 70 מעלות במנוחה ו85% אחוז כדי לקבל 50 מעלות במנוחה במאמץ המאוורר צריך לעבוד על כ 80-85% כדי שהטמפט תעמוד סביב ה 80-90 WTF?!? יש למישהו רעיון למה זה קורה? המארז אותו מארז והכרטיס חדש כך שאין בו אבק אולי הכרטיס דפוק? help me תודה רבה ושבוע טוב (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Pac Pac Chick,

Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by myossi0,

האם יש למישהו השוואה של ה6600gt כנגד הx1600xt אוx1600pro ... ???

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by marlboro,

ב xbox 360 אני יכול לבחור כמה רזלוציות (המסך שלי הוא 1680/1050 רחב 22 של chimei 1280/768 1280/1024 1360/768 יש עוד כמה רזלוציות אבל פחותות, אולי אחת מהם גם מתאימה למסך שלי יותר, תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Laydeejane,

היום קניתי כרטיס HIS R9600XT במבצע 890 שקל המבצע מדבר על כרטיס 256 מגה. על הקופסא שקיבלתי רשום 128 על הכרטיס עצמו יש מדבקה שרשום עליה 128 לא שמתי לב שלקחתי את הכרטיס. אבל בהתקנה בוינדוס מהאינטרנט Catalyst 4.9 הוא מזהה את הכרטיס בתור 256 מגה . האם יש תוכנה שיכולה לאבחן כמה זכרון יש לכרטיס ? תודה

22. Started by SMSM,

מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by zglazer,

שלום לכולם אבקש את עזרתכם ברשותי מחשב די ישן פנטיום 3 עם כרטיס מסך GFORCE 2 המסך "הלך" לי ואני מתלבט איזה מסך לרכוש מאחר והמחשב ישן ומשחקים איתו הבנתי שמסכי CRT הם המתאימים מה עוד שהבנתי שעם כרטיס מסך לא מתקדם לא ניתן לצפות ליכולות גבוהות של המסך מה דעתכם CTX EX951F מחיר 956 ש"ח אפה ניתן לראות מבחר גדול של מסכים פיזית תודה צביקה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.