עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. פרוט המחשב שלי: פנטיום 4 3GHZ 512 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 הבעיה: אחרי כמה זמן שאני משחק באיזה שהוא משחק המחשב ניתקע וצריך לעשות ריסטרט זה האפשרות היחידה. המשחקים נתקעים אבל ליפני זה הם פעלו חלק בלי בעיות מה יכולה להיות הבעיה? המחשב קר.והכל מתפקד מצוין אז למה המשחקים ניתקעים? מה שמוזר: פרוט המחשב של אח שלי: פנטיום4 1.5GHz 256 MB זכרון כרטיס מסך רדיאון 9600 עם 256mb זכרון. windows xp pro SP2 המחשב של אחי פחות טוב משלי אבל אצלו לא ניתקע כלום הכל פועל חלק אז מה יכולה להיות הבעיה במחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by stingeR-,

אוקיי , היום אחר הצהריים(סביבות 3 ככה) , יצאתי ללמיר לקנות את המסך , אתמול אמרו לי שיש במלאי כמה מסכים וגם מחר יהיה אם אני יבוא , אז באתי , שאלתי את המוכר אם יש להם במלאי , אבל אין.. , יגיע מלאי גדול ביום שני.. , בקיצור , שנכנסנו לרעננה(באתי מכפר סבא) ראיתי שלט של מרדנית... , ושחכתי בכלל שיש מרדנית ברעננה , אוקיי , הלכנו לשם... , במרדנית המסך היה במלאי(הMB , לא הDF) וקניתי אותו(עכשיו לכל מי שלא יודע , ההבדל בין שני המסכים הוא של MB יש שפורפרת שנקראת (2)Magic Bright ולDF יש שפורפרת שנקראת DynaFlat , עכשיו בעיקרון , הMB נחשבת ליותר טובה(לפי ביקורות) , אבל שניהם גם לפי הביקורות וגם לפי מה שראיתי כמעט אותו הדבר) בקיצור , הופתעתי לטובה , המסך מאוד קל להתקנה , ומאוד קל להתעסק ע…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Shbd,

אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by lior46,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: אינטל פנטיום 531 512 mb זכרון יש לי בלוח את שני האפיקים , ה pci-e הוא x4 איזה כרטיס מומלץ לי ולאיזה אפיק במחיר של עד 500 ש"ח אני לא גיימר רציני אבל משחק מידי פעם...

5. Started by RDS,

מי מהם עדיף? 7900GS או X1950PRO? ה1950 עולה קצת יותר... אבל האם ההפרש שווה? אשים לב להבדלים במשחקים? הסתלכתי ב-FAQ ואפילו לא מצאתי את ה-1950 פרו... קיצר.... אבקש ביקורות ודעות, גם על סמך ניסיון... *אני לא מתכוון לעשות OC...

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by ציפורים בניוטרל,

אוקיי לפני חצי שנה בדיוק רכשתי את המסך של סמסונג 760BF 4MS תאמת אני אגיד לכם? אני די מאוכזב ממנו בגלל כל המריחות בווינדוס ובמיוחד במשחקים זה משהו נוראי המריחות האלה אי אפשר לתאר כמה! לפני המסך היה לי MAG שטוח CRT 17' השחור כסוף הזה אז מה שאני רוצה לשאול אתכם אם אפשר לחבר שני מסכים למחשב שלי יש לי שני חיבורים לכרטיס מסך כרגע אני מחובר בDVI ולCRT יש את החיבור הכחול האנלוגי שכולכם מכירים. אני צריך בנוגע לזה הסבר ברגע שאני מוסיף את הCRT איזה הגדרות אני צריך לעשות בכרטיס ולהגדיר את הצפייה במסך השני. הCRT ישמש לי למשחקים בעיקר! תודה רבה.

7. Started by valaryan,

אז ככה קניתי מחשב חדש: E6600 P5b DELUXE 500 WT +קניתי בחו"ל evga 7950GX2 1 giga ram עכשיו שחיברו לי הכל בחונת ואני חזרתי הביתה אני מתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של EVGA ושמתי לב שהביצועים למחשב שלי אינם מתאימים...וכי ה FPS שלי נמוך מהצפוי...היום כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של הכרטיס מסך שמתי לב שכתוב שיש לי רק 512 MB...כאילו רק חצי מהכרטיס מסך פועל...הנה תמונה http://img473.imageshack.us/my.php?image=untitledci1.jpg

8. Started by eranshlomi,

מה אתם אומרים ? איזה כרטיס אמין יותר לרכישה מחו"ל: BFG Tech BFGR79256GSOCE GeForce 7900GS OC 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail או XFX PVT71PUDP3 GeForce 7900GS 256MB GDDR3 PCI Express x16 EXTREME Video Card - Retail ל- XFX יתרון במהירות זכרון של 1.55Ghz וה- BFG מתפאר ב 950 Vertices/Sec לעומת 870 ב- XFX אבל מנסיון איזו חברה אמינה יותר ? (סה"כ האחריות תשאר בארה"ב)

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Proteous,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34162 Israeli distributor launches Geforce 7950GT BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe By Fuad Abazovic in the Bosnian wilds: Tuesday 05 September 2006, 15:23 AN ISRAELI distributor decided to launch a 7950 GT card before Nvidia lifted its embargo. The outfit priced the BFG Geforce 7950 GT OC 512MB PCIe at $505 or 2,000.00 Israeli New Shekels. The BFG is clocked at 565MHz core and 1430MHz memory. The default non overclocked 7950 GT should be clocked at 550MHz core and 1400MHz memory. Not the greatest overclock that we've seen. The card has dual Dual-Link DVI-I slots can perform 1170 Million vertices/sec and a memory band…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  11. זה המפרט שלי: P4 2.4 512MB radeon 9550 256MB חברה צריך המלצה לכרטיס מסך( של GEFORCE )עד אלף שקל . איזה כרטיס טוב אפשר לקנות בסכום הזה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  12. מה הדגם המומלץ כיום שיתן איכות תמונה טובה, חדות וצבעים חיים ואמיתיים?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by Shlompy,

nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.

14. Started by ben007,

בזמן האחרון החלטתי לבדוק עד כמה גרוע הכרטיס שלי וגיליתי משהו מוזר, ב-3DMARK2005 אני מקבל תוצאה זוועתית של 500 נקודות, ( פריים לשניה..) ואילו באקוואמארק אני מקבל 20000 נקודות ( 50+- לשנייה ) במשחקים החדשים ( COD2, NFS ) הוא דווקא מסתדר לא רע עם אוברקלוק של 315 מהירות ליבה ו500 מהירות זכרונות. ראוי לציין כי מדובר על גרסאת ה128 ביט. משהו יודע מה הבעיה עם 3DMARK?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by eladbu,

האם עצם קיום אינטל אקסטרים גראפיק 2 על הלוח שלי עוזר או פוגע בביצועי ה AGP המותקן שלי? האם עלי להסיר אותו?

16. Started by pumbatal,

החלפתי מכרטיס 6800GT לכרטיס ישן יותר 9600XT חיברתי את הכרטיס לטלויזיה רואים רק בשחור לבן ניסיתי PAL-G ו NTSC וכו' (גם בכרטיס וגם בטלויזיה) מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  17. gigabyte Nvidia Geforce 6600 256 MB N66256DP-E oem gigabyte ga-k8vm800m amd k8 3000+ 754 major 512 MB 400 DDR WD 80GB 800JD SATA בהפעלת משחקים NBA NFS ועוד, המשחק נתקע (קופא) תוך כדי משחק וממשיך אחרי כמה שניות וחוזר חלילה. האם בגלל חוסר בזיכרון מחשב? האם נדרש 1GB זיכרון מחשב, עבור כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 256 MB ? ???

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by TheTeapot,

היי לכולם. מעוניין לרכוש כרטיס מסך המיועד לעבודה בתוכנות Autodesk ו Adobe. המפרט הנוכחי: i7 2600K, GIGABYTE Z68X-UD3H-B3, Corsair GS 600W, 2x4GB Kingston ההתלבטות היא האם לרכוש את ה GTX 570 ובנוסף 2 סטיקים של 4 ג'יגה לזיכרון או לרכוש את ה GTX 670

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את האפשרות לקנות את הכרטיס הבא מחו"ל: HD 4870 1GB DDR5 במחיר די טוב. יש לי מסך 19" רחב(אולי בעתיד אחליט לקנות מסך גדול יותר) האם זה בזבוז לקנות כרטיס די חזק ביחס למערכת שלי?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by devek,

יש לי בעייה יש לי רזולוציה מעולה במחשב ורואים מעולה אבל הכרטיס מסך שלי לא מזוהה זה נראה כאילו הוא מותקן אבל הוא בעצם לא מזוהה ככה שאני לא יכול להתקין שום משחק וסרטונים שאני מריץ באינטרנט זזים לי לאט עכשיו הבעייה שגם אם אני רוצה לנסות להתקין דרייבר חדש הוא נותן לי להתקין את ה ATI CASLYT SUIT משהו כזה.. בלי האופציה של הDSPALY DRIVER כאילו הוא מותקן כבר משהו הזוי והוא לא מופיע לי בהוספת הסרת תוכניות אז איך עכשיו אני מתקין אותו מחדש? שהמחשב יזהה אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. אהלן... אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שלי במחשב שלי: amd 64 3700 gigabyte k8n sli 6600gt 128 1.5 גיג'ה זיכרון DDR 400 ספק 500 וואט אני מוכן לשים בין 400 ל-500 שקל ככה על כרטיס שיחזיק לי משחקים כשאני חוזר בסופש"ים למה אני חייל. איזה כרטיס יכול להתאים למפרט שלי? (המחשב דיי ישן תאמת.. אבל אין לי כסף לקנות אחד חדש למה אחד טוב יכול לעלות לי יותר מ-2000 שקל) תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. שלום, אני רוצה רק כרטיס מסך של NVIDIA... תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by Shmonzi,

שלום, לחבר שלי יש את המפרט הבא: Q9400, 4GB של ראם וכרטיס מסך 9800GT. היום הוא נכנס למשחק Starcraft II והיה לו 6 FPS לאחר כמה דקות של משחק. הוריתי לו להוריד את התכנה ספידפאן ולעקוב אחרי הטמפרטורות של הכרטיס מסך, והן היו מאוד מוגזמות. במנוחה, הן מגיעות ל-120 מעלות בשניות, ובמאמץ אני לא יודע. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by Yaron34,

היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by tomerb,

ניסיתי הכל כולל לנסות הטלוויזה אחרת וכבל אחר. כם ניסיתי את כל הפורמטים שיש ב PAL MATC אני יודע שהטלוויזה והכבל בסדר מפני שעל אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ושם אני כן רואה בצבע. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.