כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שאני בשלב אחד לפני האחרוןאני רואה את ולד הוא מטפס על איזה מרפסת שמוחזקת בעמודים אני יורה עליהם והוא נופל למטה אבל הוא עדין חי אני צריך לירות על החומים האלו שמחזיקים איזה עמוד שאם הוא נופל עליו הוא מת אבל אני לא מצליח בגלל שה הוא זורק כול הזמן פצצות וגם אם אני משתמש בדבר שעוצר את הזמן זה לא עוזר מה לעשות בתודה עמית ולמנהל הפורם בבקשה על תעיף אותי מהפורם אני מבטיח שזו שאלה אחרונה :-X
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
פתחתי את האשכול פה כי אני כמעט בטוח שזו הבמה המתאימה, (כן, גם אחרי קריאת החוקים..) עם זאת, אם טעיתי, אשמח למיקוד.. שלום אנשים יקרים, אני מנסה בשלב ראשון לזהות מה מקור התקלה שלי, וכן לדעת האם הבעיה כבר מוכרת / האם אתם מכירים פתרון. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב, כל הפרטים שלו (כולל BIOS) מטושטשים ולא ניתנים לקריאה.. (מצורפות תמוונות) בזמן התקלה המחשב עדיין מגיב.. הבעיה עם הזמן קוראת יותר ויותר, אתמול גם אחרי שהמחשב כבר עלה, היו רעידות ושוב הוא נכנס לאותו מצב, כלומר המצב ניהיה גרוע יותר ויותר ופשוט קורה יותר.. לאחר הפעלה מחדש בד"כ הבעיה מסתדרת.. המחשב יכול לעבוד יום שלם תקין, ופתאום בשנייה אחת להגיע למצב העצוב הזה.. בתור התחלה לדעתי הבעיה שלי היא ב…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את CCC ולהתקין דריבר בלעדיו ,רק הדריבר והגדרות אני אסתדר עם ATI TRAY TOOLS או שתמליצו לי על תוכנה אחרת איך אני מסיר את הCCC והדריבר בצורה הנכונה ואחר כך מתקין את הדריבר בלי? יש תוכנה שמסירה דריברים ו CCC? ואפשר לינק לדריבר הכי חדש של ATI (6.8) ללא הCCC? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכוונה לכבל הזה: אני רוצה לחבר אותו ללוח של gigabyte ga-m57sli-s4 פשוט לא מצאתי איפה לחבר,אגב אם זה יכול להקל על מישהו שרוצה לעזור הנה היוזר מנואל שלו בPDF http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-m57sli-s4_e.pdf אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה המצב אני מתלבט איזה כרטיס לקנות אני ממש אבל ממש לא מבין בכרטיסים החדשים האלה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני מתלבט אם לקנות לוח שתומך בPCI EXPRESS או לקנות לוח עם agp וללכת על בטוח.... זה המפרט של המחשב שלי שאני מעוניין לקנות.... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח אשמח אם תעזרו לי כי אני ממש רוצה כבר לקנות את המחשב... תודה!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו מעוניין להחליף איתי (הכרטיס עושה לו בעיות עם איזה תוכנת עריכה משום מה...) את ה 8600GT החדש שקנה עם ה GTO 2 שלי שהגעתי איתו ל 530 ליבה ו 6400 נק' ב 3DMARK 05 השאלה האם ה8600GT מהיר יותר או פחות מהיר .... ??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה זמן איבדתי את הכבל של הTV-Out של הכרטיס מסך שלי. הכבל הוא לא S-Video, אלא מן חיבור מיוחד (אין לי שמץ איזה...) שממנו יוצא מפצל לנקבה של S-Video ונקבה של RCA. יש לי כבל דומה של כרטיס מסך אחר, אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה או איך קוראים לחיבור שבצד של הכרטיס מסך (ואז אני אוכל לחפש אחד בחנויות וכו')? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה לשכנע אותי לקנות כרטיס מסך כמו שלו 6800gt .. הוא התווכח איתי שהוא יכול להריץ כל משחק כבד על מקסימום פילטרים והגדרות.. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם.. ואם תוכלו תצרפו לי משחקים ממש כבדים שאתם מכירים.. כי רק ככה אוכל להוכיח לו שהוא טועה.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 שימושים העיקריים מהכרטיס: כרטיס לעבודה משרדית. צפייה בסרטים בעיקר. אולי קצת עריכת תמונות.. מפרט המחשב: מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q8400, 2666 MHz (8 x 333) לוח אם: גיגהבייט P43-ES3G כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) ספק כוח: huntkey 230w 50hz 6a תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעוד ATI ממשיכה במסורת של עידכון דרייוורים כל חודש , NVIDIA ממשיכה להירדם עם העידכונים שלה. מה הסיבה לכך שכבר יותר מארבעה חודשים הם לא מעדכנים דרייוורים ? גם ככה לפי בדיקות שלי ושל המון אחרים בפורומים של GURU3D וכו' הגירסה 66.93 האחרונה שלהם כרגע היא גירסה גרועה מאוד עם לא מעט באגים בחלק מהמשחקים. לכן אני משתמש כרגע בדרייוורים שהשד יודע מאיפה הם באים ומי באמת מוציא אותם. הגירסה היא 75.90 מהאתר GURU3D . עד עכשיו אין לי בעיות מיוחדות איתם אבל לא מובן לי העניין הזה עם NVIDIA והדרייוורים שלה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל מהותי בין הכרטיסים הבאים: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 896MB DDR3 GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ZOTAC GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - GIGABYTE - (GV-N26-896H-B) תג המחיר שנושא כל אחד מהכרטיסים האלה שונה בהרבה מדוע?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם זהו הפורום המתאים לקבל המלצה על מסך? ואם כן, בתקציב של 1000-1200 האם ניתן למצא מסך טוב 19'?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי את הכרטיס X800GTO2 לא מנוצל 1024 RAM טרה וחצי של זכרון קשיח Lan party nF4 UT ultra d AMD athlon 64 vience 3000 ומסך של CMV CT720D עכשיו הכרטיס לא תומך בSM3, ולכן לא יריץ את C&C החדש, ריינבו סיקס, ועוד . אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך בSM3, ובעוד הגדרות חדשות שהמשחקים ידרשו. התקציב שלא יחרוג מ1500, שזה גם יותר מידי יקר, אז אם יש משהו יותר טוב ביותר זול, יתקבל בברכה! (אפילו 1200). אם עדיף מסך LCD אחר, תמליצו. כי אם לא, יקנו לי מקלדת של לוג'יטק elite תודה
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי RADEON X1950 PRO, אשר קורס בערך אחרי 20 דקות משחק אינטנסיבי .... בתחילה חשבתי שהכרטיס דפוק. לקחתי אותו לחנות להחלפה, ובדיוק ברגע הגיע הספק של הכרטיסים הללו, אמר שהתופעה מוכרת לו ובדר"כ נגרמת עקב ספקי כוח לא מספיק חזקים. עשיתי את הבדיקות שלי, ועולה כי החנות שמה לי ספק כוח 350W ג'נרי. האם לדעתכם זוהי באמת הסיבה לקריסות? ספק כוח לא מספיק חזק? החנות רוצה שאני אשאיר את כל המחשב "לבדיקות" ולא רוצה עדיין להחליף לי ספק כוח. לדעתכם זהו מקרה חד-משמעי? אולי יש איפשהו קישור שבאמת מוכיח את העניין? אני עוד לא מצאתי אחד כזה. תודה (:
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש עכשיו המוכר הציע לי מסך 9500 1GIGA. עם ספק 420W ביקשתי ממנו לשדרג ל9600 והוא אמר שצריך להחליף לספק כוח יותר חזק וכל השדרוג- החלפת הספק וכרטיס המסך יעלה בסיבות ה 300 שקל כדאי לשדרג? ומה ההבדל בין 9600 ל9500? אני רוצה להריץ את GTA4 על המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אם אני אעשה CF של 4850 ואחד 4870,הכרטיס החלש 4850 יכול להוות צוואר בקבוק ל4870 ואני אקבל תוצאות גרועות יותר משל CF של שתי 4850? ובכלל,לעשות CF כזה - מומלץ? ואיך המשחה הטרמית MX-2 של ARCTIC COOLING כמשחה לכרטיסים האלה,מומלצת?(בכללי).
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו ז"א כרטיס מסך שלא תומך ב Direct X 10 או לחכות חודש אולי קצת יותר שיצאו הכרטיסים החדשים שתומכים בDirect X 10...? ואם אני יחכה? האם הכרטיסים האלה(שיתמכו ב Direct X 10) יהיו יקרים יותר משמעותית?? והאם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו בעזרת פאץ או משהו שיתמוך ב Direct X 10?? (אני בטוח שלא אבל אני רוצה להיות יותר בטוח חחח) והאם יהיה שווה לקנות את הכרטיסים שיתמכו בDirect X 10 מייד עם יציאתם או שאם אני יחכה חצי שנה מחירים ירד משמעותית ויהיה שווה לחכות?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה? האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22) כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 5770 של PowerColor. בלי מאמץ, במצב רגיל הטמפרטורה מגיעה ל45-47 מעלות. כשאני נכנס לBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 הטמפרטורה מגיעה ל70-75 מעלות(ההגדרות של BFBC2 על HIGH). בGTA זה לא עובר את ה65 מעלות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מסך הספציפי אמור להגיע אליהן בזמן מאמץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם אפשר להפוך 9800se לפרו אם כך איך ואיך אני ידע שהצלחתי יהיה רשום איפה שהוא שהוא נהפך לפרו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-