עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jesper,

יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 440 mx (איזו בושה :-[) Battlefield 2 לא עולה אצלי (מן הסתם בגלל הכרטיס). השאלה היא אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שזה יעלה (חוץ מלהחליף כרטיס מסך). נגיד אמולטור או משהו... אני יודע שכנראה שלא, ושבטח יש פה כאלה שנקרעים מהשאלה הזו, אבל בכל זאת, שווה לנסות

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by valaryan,

אז ככה קניתי מחשב חדש: E6600 P5b DELUXE 500 WT +קניתי בחו"ל evga 7950GX2 1 giga ram עכשיו שחיברו לי הכל בחונת ואני חזרתי הביתה אני מתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של EVGA ושמתי לב שהביצועים למחשב שלי אינם מתאימים...וכי ה FPS שלי נמוך מהצפוי...היום כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של הכרטיס מסך שמתי לב שכתוב שיש לי רק 512 MB...כאילו רק חצי מהכרטיס מסך פועל...הנה תמונה http://img473.imageshack.us/my.php?image=untitledci1.jpg

3. Started by razabc,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 2600HD PRO 512MB DDR2 שהמאוורר שלו התחיל להרעיש לא מזמן. החלפתי מאוורר ועכשיו כנראה שהמאוורר מקצר (הגיוני?) ובכל פעם שאני לוחץ על כפתור הדלקת המחשב הוא נכבה לאחר כמה שניות. הגעתי למסקנה שיש צורך בכרטיס חדש. אין ברצוני לשדרג אלא רק להחליף, אבל למיטב ידיעתי אי אפשר להשיג כרטיס כזה בשוק. שאלתי היא האם אפשר להמליץ לי על כרטיס מסך באותה רמה פחות או יותר שיתאים לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by יונתן4,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, לא גיימר כבד אבל בעיקר בשביל משחקים התקציב הוא 700 ש"ח עם חריגה עם חייב DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ViewSonic 19" LCD VP930 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ATI Radeon HD 2900 XT (512 MB)

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by robrob,

שלום, רכשתי מחשב מ TMS לפני כחודש שכלל 8800GTS, האם ישנה אפשרות להחזיר את הכרטיס לחנות ולשדרג ל 8800GT ? הכרטיס עלה (ועדיין עולה) 1570 שח, ואילו ה GT עולה 1450. האם נהוג לעשות דברים כאלו ? האם זה אפשרי? אם דרושה תוספת כספית זה בסדר מבחינתי

6. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח המחשב הוא פנטיום 4 1.5 ג'יגה 256 מגה זיכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה. ועוד שאלה קטנה: מה ההבדל בין גרסת retail לגרסה רגילה של כרטיס מסך ? תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by ran1809,

אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך שלי וניסיתי את כל הדרייברים האפשריים יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W566N עם ויסטה פרימיום כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS שאני מנסה להתקין אני מקבל את ההודעה הבאה אשמח לעזרה רן

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by yoni321,

טלוויזיה פלזמה עד 12,000 הצעות

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by mil,

שלום לכם יש לי מחשב מותג Asus V7-P7H55E מעבד i7 870 4 ג'יגה RAM ממה שהבנתי במעבד הזה אין מאיץ גרפי, http://ark.intel.com/products/41315/Intel-Core-i7-870-Processor-8M-Cache-2_93-GHz ולכן חובה להוסיף כרטיס מסך. המחשב נקנה לפני שנתיים, ועד כה לא היה בשימוש (נשאר בקופסא) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ושאלתי היא איזה שילוב של כרטיס צריך בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר ? מחכה להמלצותיכם תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  10. קניתי כבר כרטיס מסך של RADEON 9600 XT האם זה משנה של מי הכרטיס? הכוונה האם זה משנה מי מיצר את הכרטיס עצמו ??? דרך אגב קניתי קרטיס של ג'יגבייט, האם הוא טוב והאם יש טובים ממנו? תודה מראש על העזרה. נ.ב. אני עדיין יכול להחזיר אותו ולהחליף אותו באחר....

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

יש לי מסך CRT 17 אינץ ובזמן האחרון שאני שם על 85HZ המסך עובד על 60HZ ניסיתי להעביר ל-75HZ וגם ל-100HZ וזה לא עזר המסך עדיין עובד על 60HZ. איך אני יכול לסדר את זה?המסך שלי מהבהב כל הזמן וזה עושה לי כאב ראש

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  12. אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. Started by naknir,

אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by Dunul,

שלום שלום, אני מחפש דרייבר לכ. מסך Intel® Graphics Media Accelerator. באתר של INTEL מופיעים דרייברים מ2005 :-\ נראה לי קצת הזוי.. מישהו מכיריודע?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by gnk,

שלום, יש ברשותי Hercules Radeon 8500LE 64MB ... האם ניתן ע"י עדכון ביוס להפוך אותו ל-8500 בבטחה? תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. שלום. אני צריך עזרה בנוגע לשדרוג הביצועים הגרפיים לרוב מחשבי החברה (רוחבי, כ50 במספר) העניין התקציבי הוא לא בעיה, כל עוד מדובר בקנייה של כרטיסי מסך בלבד ולא שדרוג של גם, לדוגמא, ספקי כוח וכו'. מדובר על מחשבי Dell precision 380, בעלי מעבד פנטיום 4 מעט מיושנים אך מתפקדים היטב תחת הדרישות האפליקטיביות מהם. האפיק הוא PCIe - לא בטוח אם זה 1.0, 1.1. או 2.0 אבל למיטב הבנתי זה לא משנה כי התמיכה היא קדימה וגם אחורה באפיקי PCIe (תקנו אותי אם אני טועה). המחשבים בעלי ספק כוח שאמור להחזיק כרטיסי מסך שצורכים 150~200 וואט. אינני רשאי לפרט על האפליקציות שרצות על המחשב, רזולוציות תצוגה וכו', אבל כן חשוב לי לציין שאנחנו מעוניינים למקסם את ביצועי התצוגה הגרפית תחת DX.9 ובעתיד הלא רחוק אולי …

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  17. היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by BigDragoon,

עד היום רציתי לקנות את ה 7600GS. היום ראיתי שבKSP יש את ה X1600XT של Powercolor בהפרש מחירים ממש קטן. רציתי לשאול אם הX1600XT טוב יותר מה 7600GS?? (אני יודע שהX1600 הרגיל פחות טוב בהרבה מה 7600GS) בנוסף, איך Powercolor?? תודה

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by hal,

האם כדאי שירוץ ברקע כל הזמן?למה הוא תורם בעיקר? משתמש עם radeon 9600xt תודה.

20. Started by musari,

יצא דרייבר חדש מישו יודע מה חדש בו?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by tal,

קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by HunterVee,

אני הרצתי תוכנה לבדיקת מש'ו...3DMark03 וקיבלתי בסוף את התוצאה הנ"ל: 3684 - 3DMarks האם זה טוב??? ומה אני יכול לעשות בכדי לשפר זאת?? בתודה קובי. :s05: ???

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  23. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by -casper-,

טוב אז איזה כרטיס מסך יותר טוב לקנות והאם הוא שווה את הכסף? Gigabyte Radeon X1600XT 256MB 128bit עולה: 877 ש"ח או Sapphire Radeon X1800GTO 256mb 256bit עולה:953 ש"ח האם הכרטיסים האלה בכלל שווים את מחירים? אם כן האם הספיר מצדיק את עלייתו בכמעט 100 ש"ח? האם אני יכול להבדיל בצורה מסבית בין הביצועים שלהם? (אני ירגיש אותם)? ומה זה ה GTO הזה? (במה הוא שונה מה XL שכתוב בגיגביט?)

• 5 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים