עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ב LIONETWORK הם כותבים לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות: SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי בקובץ הזה את השורות האלו. יש פתרון? צירפתי את הקובץ כדי שתראו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by LORIANTA,

יש לי כרטיס מסך intel mobil 965 family שבדרך כלל מחובר למסך בחדר שם הוא פועל מצויין היום חיברתי אותו (כמובן בHDMI) למסך אחר ואני רואה תמונה מטושטשת קצת איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by abarbotel,

מה עדיף יותר בסביבות סכום ה500 כרטיס נבידיה GT9600 או כרטיס ATI RADEON 4770HD איזה מהם תומכים בCUDA?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by NTT,

היי, מתי יוצא הכרטיס 4870?ומתי גם הוא יגיע לארץ? ובכמה אחוזים בערך הוא יותר טוב מה8800GT? תודה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. דגמי ה-GeForce MX ו-GeForce RTX הטריים של מפתחת השבבים עבור השוק הנייד ממשיכים לעורר עניין, לאור השקה עם מיתוג משונה ופירוט לוקה בחסרלכתבה

7. Started by david2405,

הי העם מי שהוא יכול להמליץ לי על ספק כוח טוב לשני hd 6970 radeon ב cf בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אז ככה, כפי שמופיע בפרטים יש לי 9800XT, עם ATI COOLER VER 3 , מרוח במשחת AC5 על הזכרונות והליבה... הכרטיס אמנם חזק, אבל שמתי לב שמשחקים מתחילים לזייף בהגדרות אופטימליות (וכשאני אומר הגדרות אופטימליות אני מתכוון יותר לפרטים מקסימליים ופחות שם דגש על רזולוציה, אני לא מאלה שישחקו משחקים ב1600X1200 , רזולוציה שבהחלט מספיקה לי היא 1280X1024 , או אפשר להתפשר על 1024X768 - אבל לא מתחת) משחקים כמו ROME TOTAL WAR במסכים עמוסים מאוד- אז הFPS יורד לרמות מעצבנות ממש. והמערכת שלי בכללי מאוד חזקה- המעבד עובד על 2550 MHZ והמערכת על 255FSB , זה אמור להיות חזק- כך שאני מניח שהצוואר בקבוק הוא הכרטיס מסך... או הזכרון, למרות שהוא עובד ב510MHZ ... עדיין זה "רק" 512MB ... השאלה שלי מתחלקת : 1…

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by iCEburn8,

היי אני שוקל לקנות את הכרטיס GigaCube 9600 Pro VIVO האם מישהו יודע אם הכרטיס עובד על AGPx4 ולא רק AGPx8. באתר החברה לא רשום שום דבר. תודה

10. Started by doscape,

הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by noam.ad,

למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?

12. Started by yairs4,

תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 שימושים העיקריים מהכרטיס: כרטיס לעבודה משרדית. צפייה בסרטים בעיקר. אולי קצת עריכת תמונות.. מפרט המחשב: מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q8400, 2666 MHz (8 x 333) לוח אם: גיגהבייט P43-ES3G כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) ספק כוח: huntkey 230w 50hz 6a תודה רבה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by nim901,

אני מחפש כ. TV שיחזיק הרבה זמן שתיהיה לו איכות טובה ושלא יהיה יקר מדי כרגע יש לי LifeView 2000 ובזמן האחרון הוא לא ממש עובד ואם אפשר לינקים לאתרים שמהם אפשר לקנות, תודה ד"א כמה בערך עולה LifeView 2000 ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני מתכנן על מחשב חדש שיהיה בו 6800 של MSI כרגע אין לי את כל הכסף למחשב אבל יש לי ל6800..... יש לי עכשיו מחשב P4 2.4 333 אם אני אקנה את הכרטיס מסך הוא ינוצל כראוי או שהוא יציג לי דברים כמו 5600/5900 בגלל המעבד החלש?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by MegaStorm18,

מצטער על השאלה הנובית, אבל כיצד אני עושה לכרטיס שברשותי המהרה - overcloacking בעזרת תוכנה ואם כן מהי והיכן להוריד? שאני עושה המהרה איך אני יודע מה הגבול כדי לא לפגום בכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by XpHunTeR,

תקציב: עד 550 ש''ח מטרות: משחקים (אני משחק ב Lineage 2 שזה משחק מולטיפלייר המוני שצריך לטעון הרבה אובייקטים ולראות למרחק) המחשב שיש לי: E6300, 1GB ram, 965P-S3 עם מסך 20.1" רחב. (אולי אני ארחיב ל 2-4 GB) כרגע אני חושב על 9600GT גירסת SYNERGY (מה זה?) של ZOTAC ב 520 ש''ח מ KSP או 9600GT של TWINTECH ב 540 ש''ח מ FOXPC אני קונה או מ KSP או מ FOXPC (ראשון לציון) צריך המלצות ואני כנראה קונה היום אז זה דחוף תודה !

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  18. עכשיו כשנכנסה החברה ELSA שהייתה ידועה בכרטיסים איכותיים, השאלה אם זה באמת משנה לקנות אותם או שאפשר גם לקנות ג'יגה בית וזה יהיה אותו הדבר...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום אני חדש פה בפורום ותודה ענקית מראש לעוזרים קנית מחשב חדש ואני מקבל איתו ב3DMARK05 רק 4560 נק' מפרט: intel core 2 duo e7200 45nm asus p5k -se p35 g.skill pc2-8000 1000mhz 4gb cl5 Gigabyte 8800GTS 512MB G92 PSU HEC - 400TRT אולי זה בגלל הספק? ??? לא הגיוני שהמחשב הזה יוצא כזה ציון ועוד ב3DMARK05 זה מה שרשום ב3DMARK05 בנתונים של הכרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Driver 6.14.11.8048 Description NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Manufacturer NVIDIA Total Local Video Memory 512 MB Total Local Texture Memory 512 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 6.14.11.8048 Driver Date 11-12-2008 Driver WHQL Certified false Max Text…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Guyn,

שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by DxCx,

חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Gohan,

זה אותו מסך רק לtm יש רמקולים וdvi או שיש עוד שינוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. מישהו יכול להביא לי בבקשה את הקישור המדויק לאתר שעורך מבחני ביצועיים לכרטיסי המסך השונים? תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בינהם כי אני לא מצאתי: 1. PowerColor X1950 PRO 256MB AC- http://www.powercolor.com/eng/products_speci.asp?ProductID=1359 2. PowerColor X1950 PRO Xtreme 256MB - http://www.powercolor.com/eng/products_speci.asp?ProductID=515 ולמי שיש את אחד מהם שיגיד לי איך מבחינת טמפ' , רעש ואם יש בעיות תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  25. א. אני לא מוציא כזה סכום על שום דבר, זה בשביל חבר. ב. נו, יאללה, הצעות, בבקשה. (תודה רבה מראש).

• 7 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים