עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RayZ,

רציתי לדעת מה זה כרטיס לקידת וידיאו, ומה זה כרטיס עריכה. ציפיתי לכרטיס טלויזיה שאיתו אוכל לצפות בטלויזיה דרך המחשב,ולהקליט דברים מהוידיאו,ולצלם תמונות. הסבר בבקשה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. אתמול קניתי מאייבורי כרטיס מסך מסוג MSI NX8600GTS-T2D256E כאשר גלשתי באתר זה נתקלתי בכרטיס הנ"ל (מצורף לינק) כאשר כתוב שמצורף לכרטיס משחק (אצלי לא היה) ובנוסף הוא נראה טיפה שונה... http://hwzone.co.il/print/1188818786/85975/ התמונה שעל הכרטיס שלי טיפה שונה מהתמונה בלינק המצורף ובנוסף אצלי יש שתי יציאות של DVI (והמתאמים השונים) כאשר בתמונה יש יציאה של DVI ו- HDMI ללא צורך במתאם, יש לציין שכל השאר דומה... אם מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה אני אודה לו. אם יש צורך אני אעלה כל תמונה שתדרש (של הכרטיס, אריזה...)

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Impact,

היי. אני רוצה לקנות כ. מסך 8800GT\GTS. רציתי לדעת אם המחשב שלי מתאים, שלא סתם יווצר לי צוואר-בקבוק. Pentium D 975 2.80GHz. Intel Bad Axe 975 XBXLKR 1066MHz. 2GB RAM DDR2, 667MHz. X1650Pro, 256MB. ATX 300W. תהיה בעיה עם הספק, לא?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by קלוקיי,

שלום, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך מחדש ואני לא רואה אותו. לא בסרגל הכלים ולא במאפיינים של שולחן העבודה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by parker8,

חזרתי מחו"ל ואני מנסה להתעדכן במה שהולך מתי מגיעים הכרטיסים החדשים של נוידיה (9XXX) והאם שווה לחכות להם? האם גם ATI עומדים להוציא איזה משהו מעניין? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by liav25,

כמו שאתם יודעים באתר של ATI אפשר או להוריד רק את הדרייבר 8.12, או להוריד את הדרייבר תצוגה + התוכנה קאטאליסט 8.12 האם יש שיפור כלשהו בקאטאליסט או שמספיק להוריד את הדרייבר תצוגה עצמו ? הכוונה לפיצ'ר חדש כמו למשל שבCCC 8.10 היה אפשר לראשונה לקבוע מהירות מאוורר של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Asus Geforce4 Ti V8420, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר גם מסך וגם חיבור של TVOUT? על מנת לחבר את ה TVOUT אני צריך לחבר את הכבל (של הTV), ולנתק (!!) את הכבל של המסך, ולעשות RESTART. האם יש אפשרות לעבוד עם שניהם בו זמנית? או לפחות להחליף ביניהם מבלי לעשות RESTART? כשניסיתי להגדיר 2 מסכים בדריבר (Nview) הוא לא זיהה את החיבור השני.... תודה רבה עמרי.

8. Started by KYSG,

1.צריך לוח אם מיוחד בשביל לעשות קרוספייר 2.אך אני מקבל את הכבל של קרוספייר אם הכרטיס עצמו? 3.הקרוספייר הוא כמו הSLI בדיוק זאת אומרת 2 כרטיסים זהיים שמחוברים רגיל ונותנים 200% ביצועים או שפחות ואם פחות כמה? תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  9. יש לי מסך 17 אינצ' של proview החיבור למחשב הוא בצבע כחול עם ברגים בצדדים (אני לא מכיר חיבורים של מסכים אז אני תיארתי לכם את זה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1950pro זה יהיה בסדר עם המסך הזה??

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by ברק,

שימו לב למה שקראתי באנדהטק: PureVideo. PureVideo is exclusively available on the GeForce 6 series of GPUs and only the latest GeForce 6 GPUs have a fully functional PureVideo core. The original NV40 and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra) do not have functional Windows Media Video 9 decode acceleration, but the rest of the GeForce 6 series are feature complete (GeForce 6800/6600GT/6600/6200). שהסתכלתי בריווהטיונר כתוב לי שיש לי nv40 האם האתר התבלבל או שיש לי ליבה טוב יותר ממה ששיערתי..... נראה לי שהאתר התבלבל עוד ציטוט מעניין בסוף הכתבה: Remember that this only applies to the NV40 (GeForce 6800GT/Ultra AGP) and NV45 (GeForce 6800GT/Ultra PCIe), NV41 (GeForce 6800) has fully func…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by waisor,

כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by lala123,

כמו שכתוב בכותרת האם כרטיס המסך הבא טוב?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480#detailed והאם המחשב שלי מתאים? המפרט שלי הוא: 3Ghz זיכרון פנימי: 512 MB ,יש לי תמיכה ב-PCI-E, לוח אם:Intel Glen Ridge D915PGN והכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא:NVIDIA GeForce 6200 TurboCache 128MB ובגלל זה אני חייב לשדרג והתקציב שלי הוא מקסימום 700 שקל ולא יותר. תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by roeiw,

GIGABYTE Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX איך הכרטיס הזה האם הוא שווה 520 ש"ח ולאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by דניאל נ,

שלום , אני אולי יבקש מההורים שלי לקנות לי 8800GTS 320MB . אבל יש לי כמה שאלות : 1. האם ה320MB יספיק לי למסך 17" ? או שכדאי ללכת על גרסת ה640MB? 2. האם הספק הנוכחי שלי יספיק ?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. שלום לכולם, לצערי ה G8800 שלי הפסיק לעבוד ועלי להחליף אותו. יש לי לוח ASUS P5B Deluxe עם Slot PCIe X16 אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר כי כיום אני כבר לא משחק במשחקי מחשב אלא לרוב עובד מול מסך Dell 23. כן חשוב לי לקנות כרטיס מסך טוב כי קצת חבל לי לאבד את היכולות של ה G8800 חשוב שיהיה בכרטיס יציאת DVI או HDMI או DisplayPort אשמח להצעות עד ל 500-600 שקל

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by Dude29,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD 17" של חברה טובה, עם DVI. מה דעתכם על זה >> [url=]http://www.xerox-displays.com/7series.html?product=WCP35&page=modl

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by liran.be,

שלום לכולם, אני סטודנט, ויש לי מחשב בן 4 שנים לערך. האם יש שידרוג (כ.מסך, זיכרון), שיוכל לעזור לי להריץ סירטי H.D? מפרט: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz CACHE: 2MB Motherboard: ASUS P5GD2-X - has PCI express socket RAM: 2560MB (2*1024 + 2*256). 266/333 MHz תודה רבה, וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  19. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712s.htm http://www.hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=186 שני אתרים רשמיים שונים של VIEWSONIC, בשניהם תיאור של אותו דגם מסך (vg712s). באחד נאמר שיש לו קונטרסט של 1:500 ובשני 1:850. למי להאמין ? האם זה אותו דגם ? האם האתר מהונג-קונג מזוייף ? שני הלינקים שהבאתי פה נלקחו מה"קישור לאתר היצרן" בשני אתרים ישראליים שמוכרים את המסך.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by compman112,

שלום יש לי מסך של CMV CT-720D כרטיס מסך 9600XT Radeon 256 MB עכשיו נגיד אני נכנס לאתרי רקעים יש לי אפשרות לשים את הרגע ברזלוצייות של 800X600 1024X768 1152X864 1280X1024 1280X960 1600X1200 עכשיו תמיד הורדתי בד''כ כלל של 1024X768 עכשיו היום ניסתי לגם 1024X768 ואותו אחד אבל ברזלוציה של 1600X1200 עכשיו החלפתי בין התמונות כמה פעמים ונסיתי לראות מה ההבדל (אותה תמונה רק כל תמונה ברזלוציה אחרת) התוצאה היא שב1600:1200 ראו פי 30 יותר טוב יותר חד ויותר יפה ותמיד חשבתי שאפשר רק לשים שהכרטיס מסך תומך ברזלוציה כזאת טעיתי?

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by blizzard20,

שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman המאוורר שלו מאוד רועש- אני די בטוח שהוא תמיד על 100% אבל אין לי דרך לוודא זאת מכיוון שאין לו חיישן והתוכנות השונות לא מראות לי את המהירות/אחוז העבודה שלו. המחשב בחדר שלי, והחדר די קטן ככה שזה סיוט לשמוע אותו כל הלילה עובד, הייתי שמח לדעת אם יש אנשים נוספים פה עם אותו כרטיס מסך בדיוק ואם הוא מרעיש להם גם כן או שלא. (חשוב לציין- הרעש הוא פשוט רעש של מהירות מקסימלית, זה לא שיש רעש כאילו משהו נוגע במאוורר או משהו כזה...) בכל אופן- בהנחה ואני רוצה להוציא את המאוורר ולשים קירור לכרטיס מסך בנפרד שהוא שקט- מה מומלץ כדי באמת לוודא שהטמפ' של הכרטיס מסך תהיה נמוכה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום חברים, אחרי יאוש והבטחות חסרות תוכן של ספקים בארץ לגבי זמני אספקה ומחירים ממש לא מושכים (כולל אירוע שבו העלו לי מחיר לאחר!! הזמנה) מצאתי אלטרנטיבה לא רעה, ממליץ בחום למי שיש אפשרות , במילה אחת : AMAZON !!! היום הזמנתי את הכרטיס לכתובת החברה של חבר בסניף-NY והוא אמור להגיע בשבוע הבא עם אחד העובדים: (אגב יש להם דיל נחמד לכרטיס יחד עם מעבד E6600 ב-601$) http://www.amazon.com/EVGA-e-GeForce-8800GTS-Superclocked-Video/dp/B000NGNRV0/ref=pd_bbs_2/104-4238142-8355119?ie=UTF8&s=electronics&qid=1175809185&sr=8-2 עלות: 300$ משלוח ל-NY 7$ סה"כ 307$ לכרטיס שעולה בארץ סביב 2000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Shbd,

אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב בלי מסך ואבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות לי מסך LCD בגלל שהוא קיבל לעבודה שלו אחד והוא אומר לי זה יהיה לך יותר נוח ובמילא אין כל כך הרבה מקום..... (באמת אין לי מקום ממש עם המסך MAG 786PF) אמרתי לו שאני צריך תמסך למשחקים וצריך מסך LCD טוב. איזה מסך טוב למשחקים אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה- 2500 ש"ח? או שכדאי לקנות CRT ביותר זול שגם יהיה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב בן כ 4 שנים, intel dual core E7300 לא זוכר את המהירות המדוייקת לוח אם MSI כרטיס המסך שנשרף הוא Geforce 9800 GT ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך באותה רמה או טיפה טוב יותר ככה שהמשחב שלי יוכל לסחוב אותו. יש לכם אולי הצעות סבירות מבחינת כסף? (באזור ה 400 ש"ח ועדיף פחות) ? תודה סטס

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by mulderfox,

מה ההבדל באיכות תצוגה סובייקטיבית? כלומר, לפי איך שאתם ראיתם גרפיקה וחדות על שני הצגים? תודה!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.