כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אתמול קיבלתי את המערכת שלי, ושחיברתי את המסך הופיעו ריצודים חזקים יחסית, חשבתי שאולי הבעיה היא בכ.מסך אבל ניסיתי גם אם אחד אחר, ולא לא עזר. גם שהמסך איזה מחובר ויש את ההודעה על המסך (משו עם SIGNAL) גם שם המסך מרצד, ז"א הבעייה 100% במסך. (ד"א כל דפיקה קלה על המסך גורמת לצורות מוזרות עליו) בכל אופן הריצודים לא נפסקים, למישהו יש פתרון לדבר או שהגיע הזמן לקנות מסך חדש ? o_O
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם ניתן לעבוד על מסכים כאלה גם ב1024X768 או שזה לא מומלץ ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לא מימזמן ואני משחק ב oblivion על גרפיקה מקסימלית ...רוב המשחק הולך חלק אבל לפעמים יש קתיעות..מה שמוזר..כשאני משחק stalker על גרפיקה מקסימלית כשהמשחק מתבצע בשטח פתוח הוא רץ חלק..אבל כאשר המשחק בתוך מבנה וכו הוא הולך לעט..האם זה בגלל הכרטיס מסך..או שהמעבד מגביל את הביצועים??(כאשר הורדתי ל medium בהגדרות עדיין לא היה חלק)...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה (תמיכה, חיבוק.. כל דבר שימנע ממני לבעוט במחשב שלי! ) שדרגתי את ה PC הנייח שלי, לקחתי שני מחשבים ישנים חיברתי ביניהם ו-וואלה! יש לי מחשב חדש, טוב יותר - וינדוס 7... הכל טוב. רק שאחרי שכבר קניתי את הכבל הסופר ארוך לחבר את הדיספליי של המחשב לטלויזיה - זה מסרב לעבוד!! מדובר בכרטיס מסך nvidia getforce 6600 gt (שעד למועד השדרוג עבד בלי בעיה), יציאת S-VIDEO ל- RCA. ניסיתי לחבר למגבר שמחובר למסך טלויזיה, ניסיתי ישירות לטלויזיה עם מתאם SCART, ניסיתי למסך אחר, רק כדי לוודא שהטלויזיה לא דפוקה... כלום לא עוזר.. עושה רושם שזה עובד (העכבר בורח לו ימינה אחרי שינוי כל ההגדרות) - אבל אין תצוגה בטלויזיה! אז למי שיש רעיון, מה יכולה להיות הבעיה - אני אשמח מאוד…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ואו, מוזר לרשום פה אחרי שנים... יש לי פלזמה 65" FULL HD ומקרן 4:3 שמקרין על מסך 80". הכרטיס מסך שיש לי (לא זוכר איזה בדיוק) מוציא חיבור DVI-D (כפול) אבל אני לא יכול לכוון רזולוציה נפרדת עבור כל יציאה. אני צריך כרטיס מסך שיאפשר לי לתמוך ב-2 רזולוציות שונות. אחת עבור כל יציאה. כשהראשונה תהיה רזולוציית HD מלאה - 1920x1080 (יחס 16:0) וביציאה השנייה הרזולוציה תהיה 1024x768 (יחס 4:3) אני מעוניין לשמוע המלצות על כרטיס מסך שיכול לעזור לי פה. חג שמח
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, כ.מ ATI 4850 צג 22" טלויזיה LCD 32" מעוניין לצפות בשני המסכים ביחד האם ניתן? אם כן איך? בברכה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי חברים, צריך המלצה לכרטיס מסך לצורך גיימינג כבד. אשמח שהמחיר יהיה בסביבות 2000 ש"ח בערך. לא משנה מאיזה רשת לקנות. זו המערכת שהוא יעבוד עליו: מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 תודה.
-
- 53 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך חדש, עקב קניית מסך חדש,המסך 2407WFP הכרטיס מסך כיום הוא X1950GT OC 600/700 כאמור ממש חלש, אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח בהתחלה חשבתי לקנות 8800GT לעבור לו OC ולהסתפק, הציעו לי פה בפורום לקנות שני HD2900PRO במחיר 1450 ולעשות להם OC חבר עכשיו מוכר את שני הכרטיסים שלו HD2900XT במחיר 1600 (Diamond Viper Radeon HD 2900XT 512 MB GDDR3 ) עכשיו מה אתם אומרים הכי שווה? והאם הספק שלי בכלל יכול להחזיק את שני 2900XT באוברקלוק??ואת 2900PRO? בבקשה תעזרו לי השתגעתי כבר מכל הכרטיסים האלה!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GT של ASUS עם מאוורר סטוק ושמתי לב שהוא ממש מתחמם כשאני מריץ משחקים, הכרטיס עובר את ה 100 מעלות... ניסיתי להוריד את RIVATUNER ובעזרתו להגביר את מהירות המאוורר שלו אבל זה לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כולם מכירים את DXDIAG אני מניח, אז אין צורך להסביר מה זה... הבעיה היא שבלשונית תצוגה/video מוצג שיש לי תמיכה של הכרטיס מסך ב-direct draw, direct 3d אבל לא בהאצת AGP או משהו כזה (הוינדוס שלי בעיברית אז אני לא זוכר בדיוק איך כותבים את זה באנגלית)... משהו כאן מוזר כי אני זוכר שהייתה לי את האפשרות הזאת בפעם האחרונה שבדקתי... ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי לעדכן ל-DX9 ובדקתי שבהגדרות תצוגה יש האצת תלת מימד מלאה... אז יש כאן איזה משהו שאני מפספס ?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בקיצר , אני צריך כרטיס מסך חדש עד 860 שקל , בדיוק . אז כולנו יודעים שהכי מתאים בתקציב הזה הוא הטי 4200 החביב והנחמד . אז חשבתי לעצמי , לידטק , למה לא ? אבל בכל זאת בדקתי את שאר הטי 4200 מכל מיני חברות אחרות לכל מקרה שאני אח"כ לא אכעס על עצמי אם יהיה משהו יותר משתלם מלידטק . והתוצאות ? יש כמה כרטיסים שנראים עם קירור לא פחות טוב מזה של הלידטק ...(וזה חשוב , כי אני הולך לעשות OC עצבני) . בקיצר , הנה לכם : מתמודד מספר 1 : Sparkle Geforce 4 TI4200-8X Platinium 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card בא עם VIVO כפי שאתם רואים וקירור עצבני ביותר (אחד המתמודדים היותר רציניים) . 866 ש"ח . מתמודד מספר שתיים : Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB AGP8X DDR TV-Out Retail Video Ca…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אחד מהמותגים המוכרים והמתקדמים ביותר בשוק כרטיסי המסך מאמץ סוף כל סוף את דגם ה-GTX המתקדם ביותר של NVIDIA. האם יהיה לנו מלך ביצועים חדש? לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיס-ה-geforce-gtx-980-ti-lightning-של-msi-נחשף/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מבין השניים יותר טוב 6800GT 256MB או X800XL 256MB אני שובר תראש! תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חיפשתי באתר החברה ואין שום מידע...כמו כן ב-EBAY ו-NEWEGG אף אחד לא מוכר אותם.... אז מאיפה היה להם את הכרטיס לביקורת? הכרטיס טרם יצא לשוק?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני חושב לקחת את ה 4870 רק מתלבט של איזה חברה, של PALIT או של POWERCOLOR מה לדעתכם עדיף? קראתי ביקורות טובות על הPOWERCOLOR למרות שבפורומים ראיתי הרבה אנשים שהמליצו על ה PALIT או שאולי לקחת כרטיס אחר? אני כעיקרון קונה את המחשב אצל SKYPC אבל אם יהיה כדאי אני אקנה בחנות אחרת את הכרטיס מסך
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם... אני רוצה לדעת איך זה שהכרטיסי מסך החזקים בעולם בקושי מריצים משחק שיוצא היום על ההגדרות הכי גבוהות?!?!? ועוד היום! מי יודע מה יהיה בעוד שנה... ואיך זה שה-XBOX מריץ את המשחקים טוב יותר מחשב רגיל? מחשב רגיל יותר טוב בהכול (חוץ מהמעבד) מהקונסולה, ובטח שבכרטיס מסך. גם PS2 שיצא ב-1999 מריץ משחקים באיכות מצויינת אפילו למחשבים של ימינו???? תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לציין מראש - אני פסיכי , אני פסיכי שאם יש לו 3000 שח ביד , קונה כרטיס מסך ב3000 שח. ובכן , כפסיכי כזה.. אתמול הלכתי לי לאסוף מPCH את כרטיס ה5900U של לידטק שהזמנתי , לאחר שהבהירו לי שאני כנראה הפסיכי הראשון (מי יודע אם אחרון) שבכלל הזמין כזה כרטיס (בארץ) ושמשום מה ראו זאת כברור שאני גם חייב לפרסם תוצאות benchmark - חשבתי לעצמי "oh well , הנה הכיף עומד להתחיל". חוזר אני הבייתה (לאחר 10 שעות עבודה , שבהן הייתי צריך למנוע מעצמי לומר לבוס "אני מתפטר" רק כדי ללכת ולבדוק את הכרטיס) , פותח את המארז... מנסה להכניס את הכרטיס.. וכלום , לא נכנס... למה לא נכנס? מסתבר שכאשר גאוניות ההנדסה של ABIT מתנגשת עם זו של Leadtek חייבות להיות בעיות.. הconnector של הIDE השני יושב קרוב ל…
-
- 60 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
נגיד אם יש לי כרטיס 8800GT SC... ואני אבדוק אותו עם שני מסכים תומכי 1204X1280, האחד איכותי ביותר והשני ג'נרי וירוד, האם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס? זה משנה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום , מה עדיף מבין הכרטיסים? שמעתי ש 7600gt ממש טוב ונותן ביצועים ממש טובים יחסית למחיר. מביקורת שיש באתר הזה , נראה שדווקא x1800 יותר טוב: איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? ויש כרטיס במחירים האלו שיותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המסך LG L1970HR, מסך מעולה יש לציין. יש לי כרגע מחשב מאוד ישן, פנטיום 3, 775 MHZ אני חושב, ובו כרטיס מסך ישן מסוג :Nvidia GeForce4 MX-440 אני מעוניין להחליפו למשהו הרבה יותר טוב במחיר סביר, אין איזה גבול למחיר, אבל שיהיה משהו טוב שיוכל לנצל משהו מהמסך הזה. אני יודע שיש לי אפשרויות מעטות, וזה קשור גם ללוח-אם, איך בודקים איזה בדיוק יש לי, אין לי מושג. הכי חשוב שהוא יהיה עם חיבור DVI-D. תודה לעוזרים נדב
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BITשימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-