עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו לאחרונה אני שומע המון אנשים שאומרים פה "הכרטיס מסך שלי מהיר עובד חלק ומהר ואמור להריץ כל משחק חדש כיום ואמור לעבוד טוב בלי התקעויות" השאלה שלי מה זה נקרא לעבוד טוב מהר וחלק בעיניכם ובעיני רבים מהאנשים והגמיירים שמשחקים כיום ? אני משחק ב UNREAL TOURNAMENT 1 על מהירות 200 כבר 5 שנים ובנתיים לא מצאתי עד היום עוד משחק שמשתווה לו במהירויות ובמנוע הגרפי שלו . גם ממשיכיו UNREAL 2 -3 לא מגיעים לרבע שלו מבחינת מהירויות ותזוזה חלקה של דמויות ויש להם גם דרישות יותר גבוהות כמובן מפני שיצאו הרבה יותר מאוחר. סיימתי את CALL OF DUTY 2 לפני שבועיים כעת אני משחק בF.E.A.R , BATTLEFIELD 2 וULTIMATE SPIDERMAN ואני כבר לא נהנה ממשחקי FIRST PERSON SHOOTER יותר בגלל שהתרגלתי למהירויות ו…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by yehielio,

שלום חיברתי כבל מה-tv-out בכרטיס המסך לטלויזיה והמחשב לא מזהה את ;D הטלויזיה ממה זה יכול לנבוע? תודה

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by oor,

יש לי ATI 9800 SE לוח אם GIGABYTE GA7VT880 לכך לי המון זמן למוצא פתרון לביעה של תקיעות אבל עכשו בעזרת דריוור של OMEGA הורדתי את הAGP מ X8 ל X4 ואז ניפתרו הבעיות מה ניראה לכם שדפוק לוח אם או כ.מסך ? והאם GEFORCE 5700LE הוא גם X8 ? ומה ההבדל בינהם בצורת התקשורת עם הלוח ?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  4. אהלן חברה במחשב הישן שלי התקלקל המסך, ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה מסך CRT של 19 אינצ או יותר עד 2000שח. מסך CRT איכותי בבקשה. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  5. שלום, איזה כרטיס עדיף מבין השניים? SAPPHIRE RADEON X800GTO 256MB או POWERCOLOR RADEON X800 BRAVO EDITION 256MB מבחינת חיבוריות, ל-POWERCOLOR יש DUAL-DVI ו-VIVO והבנתי שהזיכרון שלו מאפשר OC... מה עדיף מבחינת ביצועים ??? תודה,

• 64 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. היי חברים, ברשותי 2 מחשבים ובישן (פנטיום 3) עדיין עובד במרץ ובנחישות כרטיס ASUS G-Forfe v7700 מבוסס g-force 2 gts. הכרטיס מעולה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (כבר 5 שנים). הבעייה שמאז סדרת 7x.xx של ה- Forceware אין יותר תמיכה בדרייברים בסדרה זו. מצד אחד אני מסתדר לא רע עם הדרייברים הקיימים אך מצד שני אני רוצה להשאר מעודכן, כמה משחקי כן רצים על המחשב (תתפלאו ;D). אנא אמרו לי האם יש מודיפיקציה להתאמת הדרייברים או שאין ברירה אלא להשאר עם דרייברים ישנים יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. Started by Oren_25,

חבר'ה יש לי בעיה מה זה מציקה קניתי 6600GT של לידטק והתקנתי כמה משחקים ועדכנתי את הדרייבר החדש ביותר והמחשב מגדיר שאכן יש לי 6600GT אבל המשחקים לא עולים לי כמו שציפיתי! עדיין מופעלים כמו שהיו לי ב-5200 שהיה לי ואני לא יודע למה עשיתי הכל ופשוט לא עוזר המחשק עולה רק ברמות הכי נמוכות הוא הולך חלק כול אוף דוטי 2 למשל מה אני צריך לעשות חברים אני לא יודע אני מיואש ומאוכזב .. הורדתי דברים מהזיכרון שלא יפריעו יש לי מחשב פנטים 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון של RAM ואני מיואש לגמרי לא מצאתי מה לעשות 6600GT agp TV 128MB חבר'ה ממש צריך את העזרה תודה רבה מראש

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by guy_b,

הכרטיס הולך להיות משוחרר בקרוב, והוא יבוא עם הזכרונות של סמסונג 1.1 במהירות 1700MH ליבה עם 32 צינורות עיבוד במהירות של 700MH בתהליך יצור 90NM .זה היה כרטיס מטורף! http://www.theinquirer.net/?article=28227

9. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי התלבטות בנוגע לשני הכרטיסים הנ"ל לאיזה מהם יש ביצועים טובים יותר (לא אין לי אפשרות להשיג gto2 לצערי) תודה לעונים עריכה: האם יש סיכוי ליפול על ליבת 480 בfireball?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by siin,

התקנתי כרטיס מסך של ATI של אסוס 9600פרו בניסיון לצפות בסרט אני מקבל תמונה לא ברורה כמו שמקבלים עם קצב רענון מסך גבוה התמונה מתקבלת מטושטשת ומעוותת. זה קרה רק כשהחלפתי את כרטיס המסך. אשמח לקבל הסבר לסיבה ופתרונות. תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  11. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך X800GTO וכשאני בהגדרות התצוגה מגדיר את המסך לHZ ששונה מ60 המסך לא משנה את קצת הרענון מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? אני על קאטאליסט 5.11 בלי CCC

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  12. אני מחבר את המחשב לטלויזייה בכבל s-video מצד אחד ו-rca בצד השני יש תמונ עם צבע והכל סבבה אבל לא באיכות טובה וזה מילא אני מכניס סרט לכונן נכנס לmedia player מפעיל את הסרט, עכשיו במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובמסך של הטלויזיה יש את הסקין של ה-media player והכל אבל אני לא רואה את הסרט עצמו במקום הסרט יש סתם ריבוע שחור. מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?? ןיש עוד בעיה שלא קשורה לטלויזיה..שאני מנסה להפעיל את הסרט בdivx player אני רואה את הסרט אבל במקוטע והאמת שגם פה לא רואים כלום בטלויזיה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. שמתי לב שהם יותר מתרכזים בשיפורים ל-SLI ולסדרת ה-GeForce 7XXX שלהם ופחות ופחות לכרטיסים בעלי ליבה יחידה כמו סידרה 6.. האם הם "נטשו" את הזירה הזו? עדכנתי לדרייבר הכי אחרון רק כי היה בו שיפור ל-COD2.. אבל חוצמזה כמעט לא ראיתי שום שיפור לכרטיס מסך עצמו.. (6800GT...) מצד שני לא מזמן יצא ה-6800GS.. אבל אולי הם יוציאו שיפורים ספציפיים לכרטיס הזה..

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  14. Started by Pika007,

http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by no nick,

עד כמה הזכרון של הכ. מסך משמעותי, ההפרש בין 128 ל-256 עד כדי כך גדול?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by T-Flash,

אהלן חברה יש לנו כרטיס מסך "חדש": X800GTO 16 זא GTO עם 16 צינורות קיצור לא אפרט כאן הכל..... הנה קישור: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=96 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by siin,

ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by barak19876,

אני מתלבט איזה מסך כדאי לקנות סמסונג 930b או polyview V396 תגידו לי מתי יותר כדאי לי לקנות ולמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  20. שלום, הכרטיס הוא PowerColor 9800 PRO http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=27 מטרת הכרטיס: משחקים סטייל NFS-MW / CALL OF DUTY2 וכו'.....

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. שלום. היום קניתי את המסך. אני מחבר אותו בחיבור DVI-D. המחשב עולה - הכל טוב. רואים סוף הדרך. מעולם אחר. בעיקר עוד כשזה 19. בקיצור - אני מנסה לראות תמונות. לראות איך רואים. - הכל טוב. אבל כשאני מנסה לנגן סרט - זה פותח את הסרט בהתחלה (עם התוכנות WINAMP, MICRO DVD PLAYER וMEDIA PLAYER) במצב בינוני. (גודל המסך). - ורואים מצויין. חד נקי ומושלם. אבל כאשר אני עושה FULL SCREEN עם שלושתן - פתאום לא רואים טוב. אבל ממש לא רואים טוב. התמונה כבר לא חדה, הצבעים לא חלקים, הצבעים אותו דבר, אבל האיכות נהיית גרועה. אבל רואים טוב רק כשזה לא FULL SCREEN. זה קורה כאשר אני על כל הMODE שיש חוץ מהMODE TEXT. כי שם התמונה חשוכה ולא רואים כלום. (כמו במסך הCRT 17 שהיה לי). חשבתי אולי זה הSHARPNNES - …

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by oren13,

Chipset: Radeon X850 PCIe Series ASIC: R480 Pixel Pipelines: 16 Vertex Engines: 6 Manu. Process (Micron): 130nm Transistor: 160M Fill Rate: 8640MTexel/s Memory Size: 256 MB Memory Type: GDDR3 RAMDAC (MHz): 400 Dual Engine CLK (MHz): 540 Memory CLK (MHz): 1180 Memory Interface (bit): 256 Memory Bandwidth: 37.8GB/s Bus Interface: PCIe. וכמה הוא שווה?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by TwEsTeD,

PCIe עד 900 שקל ושיהיה כמה שיותר טוב להפעלת משחקים כבדים

• 13 תגובות
    • 645 צפיות
  24. שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.