כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף , במידה ולא מתוכנן OC , ללא קשר למחיר ?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בזה במקרה בפורום בחו"ל... מדובר על תוצר של מיקרוספוט שמשפר את איכות הפונטים בwindows עושה להם מעיין AA/AF ומחליק אותם , בתור בעל מסך LCD איכותי (VP171B) אני יכול להגיד שזה אכן נותן שיפור מורגש מאוד , אומנם בהתחלה קצת קשה להתרגל לזה אבל אחרי שהתרגלתם זה ממש קשה לחזור חזרה(כמו לחזור לגרפיקה של וודוו3) יש לכם כל מיני אפשרויות לכיוון על מנת לקבל אפקט שמותאם לטעמכם האישי http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/Step1.aspx ממליץ בחום , אין צורך בהתקנה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית עם Radeon 9550. הוא מומהר ל 325/250. יש לי גם Ti 4400 שנע ונד בין מצב תקין ללא תקין (משהו בליבה לא בסדר- או שאולי זה הקירור. אני לא בטוח מאחר ואני מסדר אותו כל פעם וכל פעם מחשב חוזרים ארטיפקטים אחרי כמה זמן). כרגע בכל מקרה אני משתמש בכרטיס. האם למישהו פה יש נסיון עם שניהם על אותו מחשב? מה אתם חושבים שעדיף לשימוש? בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות 9500 פרו משומש. האם הוא טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? והאם זה במידה ששווה רכישה? הסתכלי בבנצ'מרקים אך לא מצאתי שום דבר שגרם לי להחליט. בכל מקרה- אין חכם כבעל נסיון. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר http://www.xbitlabs.com/ לקח מספר כרטיסי מסך מהדור החדש וגם מהישן (כרטיסי High-End ו כרטיסי Mainstream and Entry-Level) לסקירה קטנה בישביל ליראות איך הם מיתמודדים עם משחקים מודרניים ! בניהם המשחקים הבאים Age of Empires 3 Battlefield 2 Call of Duty 2 F.E.A.R. Quake 4 Serious Sam 2 Splinter Cell: Chaos Theory הכרטיסם הם הבאים * ATI RADEON X1800 XT * ATI RADEON X1800 XL * ATI RADEON X850 XT PE * NVIDIA GeForce 7800 GTX 512 * NVIDIA GeForce 7800 GTX * NVIDIA GeForce 7800 GT * ATI RADEON X800 XL * ATI RADEON X800 GTO * ATI RADEON X1600 XT * NVIDIA GeForce 6800 GT * NVIDIA GeForce 6800 GS * NVIDIA GeForce 6800 * ATI RADEON X800 GT * …
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
החלפתי מכרטיס 6800GT לכרטיס ישן יותר 9600XT חיברתי את הכרטיס לטלויזיה רואים רק בשחור לבן ניסיתי PAL-G ו NTSC וכו' (גם בכרטיס וגם בטלויזיה) מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
וזה דחוף כי כבר עשיתי הזמנה למחשב והתבלבלתי בכרטיס מסך.... =\ אז בבקשה לענות הכי מהר שאפשר.. אני צריך כרטיס מסך שיעלה לי משחקים יפה אבל לא משהו מטורף ב5000 שקל. עדיף משהו ש256MB...לא חובה!! מעבד AMD 3000/3200 ATHLON 64BIT דיסק קשיח 80GB SATA II זיכרון DDR 2 DUAL 512MB על אלה אני סגור... איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות? אני לא ממש מבין בזה ובלוח אם אני בכלל לא מבין, אז אם אפשר אז גם תתאימו לי לכרטיס מסך לוח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם,מצטער על הניסוח הבעייתי של הכותרת. בכל מקרה יש לי NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte ,כיצד לבדוק מהו הדגם הספציפי , כלומר מאלו: http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_NVIDIAGeForce6600GT.htm בSANDRA ובAIDA הוא מציג לי רק את זה NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte. תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שאני משחק יש QUAKE לדוגמא,לפעמים שאני זז לצדדים או משהו כזה לאו דווקא שיש הרבה אנשים,יש מין "עיוות" תמונה כזה,לא בדיוק עיוות כאילו הקצב רענון יורד או משהו כזה נראה לי שזה יותר קשור ל Refresh rate של התמונה יש לי מסך CRT ושמתי את זה על 75Hz אולי לשחק עם זה
-
- 15 תגובות
- 929 צפיות
-
-
CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II או CONNECT3D Radeon X700 256mb DDR DVI-I & Tv-out מה יותר טוב?? ולאיזה כרטיס מסך של nvidia משתווה ה1300pro?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מסכים: הראשון מסך לא דק mag 786pf2 השני lg 1730s והשלישי samsung 710n עכשיו השאלה שלי מי מבין המסכים האלו הכי טוב? וגם מי הכי טוב למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שחחתי איך קוראים לזה נו 4X 8X ....... אין אני בודק את זה ?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היכול להיות בטעות שיש צורך בחיבור כזה ולא ביצעתי זאת ולכן המחשב אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס מסך. יש לי 6600GT PERSONAL CINEMA .
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ממצב אנשים, יש לי שאלה קטנה: מהו דרייבר הCATALYST הכי טוב לATI RADEON 9600XT 256 MB ? אני מכוון לדרייבר שישפר ביצועים וכו'.... או שפשוט עדיף להסתפק הגרסה הכי חדשה(הלוא היא 5.12 ) ? תודה , ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
זה מה שההצעה של המחשב נותנת לי לבחור... אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי יקר והכי טוב, אבל בכל זאת שיהיה כרטיס מסך טוב ושיעלה לי משחקים חדשים מישהו שמבין יכול לתת לי שם של כרטיס מסך לפי הדרישות שלי?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ?NVIDIA GF 6800 GTS G3? לבין: X800GT powercolor
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שום תוכנה שאני בודק איתה לא מראה לי את המעלות ATI TOOL TRAY TOOL EVEREST שום דבר הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שמעו חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של משהו כמו 2000 עד 2500 ואני יודע שאני אלך כנראה על ה 7800 gt אבל של איזה חברה ללכת והשאלה הכי חשבוה שלי לכמה שנים הוא ישרוד עכשיו אני ודע שהוא אוכל כל משחק ב high בוא נגיד מתי הו יריץ טוב על low medium
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מחובר גם לטלויזיה. עכשיו אני צריך לדעת איך מעבירים בין התצוגות של המסך של המחשב לבין תצוגה על הטלויזיה לצורך צפייה בסרטים. אני מצליח לעשות את החילוף, אבל כאשר אני חוזר לתצוגה של המסך ה REFRESH של המחשב יורד ל 60HZ כמו בטלויזיה ואני כל הזמן צריך לשנות את זה ידנית... מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום אנשים! ליפני כמה חודשים קניתי כרטיס 6600gt agp gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. שאלה שלי העם שווה להחליף אותו ל x800gto agp? ועם ההבדלים בינהם גדולים? ועם אפשר ליקבל איזה לינק של תוצאות של כל מיני כרטיסים תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה 7800gt הכנסתי בסלוט pci-x חיברתי את החיבור 6 פינים כרטיס ולספק הדלקתי את המחשב וחושך המחשב נשאר על standby אין סיגנל נסיתי לחבר תכרטיס בחיבור dvi למסך של אבא שלי וגם עדיין המסך נשאר אל stand by למישהו יש מושג למה יכול להיות שהכרטיס דפוק
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
או קיי, אז יש לי כרטיס מסך ATI Radeon x700 שבו יש לי פלג יציאה כמו SVIDEO רק עם יותר פינים והוא מתחבר לכבל שקיבלתי בנפרד ובקצהו מחוברת מין קופסאת פלגים ומכילה 3 פלגי יציאה של RCA (כחול, אדום וירוק) ויציאה ל-SVIDEO רגיל 4 פינים ובנוסף יש עליה מפסק TV/HDTV. עד כאן הכל טוב ויפה. על מנת לראות את תצוגת המחשב גם על הטלויזיה קניתי כבל (מהיותר איכותיים) RCA ל-SVIDEO שבשני קצוות הכבל יש פלג אחד מכל סוג (זכר). חיברתי את קצה ה-SVIDEO של הכבל ליציאת ה-SVIDEO שנמצאת בקופסאת הפלגים שמחוברת לכרטיס המסך ואת הקצה שני של הכבל שהוא RCA לכניסת ה-VIDEO הצהובה שבטלויזיה. הפעלתי את הטלויזיה בהגדרות שבשולחן עבודה ואכן אני רואה תצוגה של המחשב בטלויזיה - סרטים והכל אבל!!! רק בשחור לבן! אז ניסתי לש…
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כרטיס המסך של ראדון X700 מישהו יכול לתת לי טמפרטורה ממולץ לכרטיס לאיזה כרטיס של נוידה הוא שווה בערך? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מ AV ל VGA הכי פשוט והכי זול . יש לי יצאת AV (נקבה) ואני רוצה להחבר אותה ל כניסה למסך VGA (נקבה) כל ממיר יתקבל בברכה המליצו לי איפה ניתן לרכוש כל לינק יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-