כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
רכשתי השבוע את הכרטיס מסך הבא : http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=218 ללוח SLI שלי EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 DDR אחרי בדיקה באתר החברה שהכרטיס תומך SLI הרכבתי את הכרטיס , בינתיים קניתי אחד והתכוונתי לקנות את השני בהמשך . ושני דברים מוזרים ראיתי . 1. תמונה על המסך אני רואה רק באופציה של חיבור SLI ולא של חיבור כרטיס בודד כמו שמוגדר במדריך של הלוח . 2. במדריך מצויין שכדי לחבר שני כרטיסים יש לחבר עליהם את איזה רכיב שמחבר בין שניהם (מצורף ללוח) , אך בכרטיס שלי אין אופציה להרכיב עליו את הרכיב הזה . האם או לא תומך SLI ?
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי בעיה, המסך שלי נהיה כהה מדי פעם וזה ממש מעצבן... אנלא יודע אם זה הכרטיס מסך, המסך עצמו, המגעים, לא יודע.. משו יכול להגיד בערך? לעזור איכשהו?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה Gigabyte GF 6600 128bit 256Mb http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה? קיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך כבל שמתחבר לכרטיס ומפצל ל4 חיבורים: svidout (אני חושב שזה s-video out) y pr pb\av בשביל מה כל חיבור? תמונה של המפצל (מצטער על האיכות): http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200512021453584759&id=200512171803585692&user=tomer0074
-
- 14 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה, אין לי כרגע הרבה כסף לקנות מחשב ואני זקוק לכרטיס מסך שיתמוך PS2.0 ושירוץ על AGPX4 עד 600 שקל או פחות. ב KSP יש את זה: ?Radeon 9600XT TV, DVI 256MB (BULK)? דגם RADEON 9600 XT בקר גרפיקה RADEON 9600 XT זיכרון 128MB of DDR SDRAM חריץ AGP 8X/4X/2X מחיר: 630 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי הכלתתי לקנות כרטיס מסך חדש כי הישן (9600XT) כבר לא סוחב מפרט המחשב שלי הוא P-4 3.0 HT 775 לוח אם של GIGABYTE זיכרון 2*512 של GEIL 400MHZ והכרטיס הקיים הוא RADOEN 9600 XT של ABIT חשבתי על משהוא בסביבות ה 1400 שח מה אתם אומרים אל GEFORSE 6600GT של GIGABYTE ו אל GEFORSE 6800 של ASUS אני ארגיש את האבדל?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי במחסן כרטיס טלויזיה ישן, life view PAL עם צ'יפ fusion 878A, ולאחר חיפושים רבים מצאתי 2 דברים 1.תוכנה באתר של החברה שכאשר אני מפנה את ה"נמצאה חומרה חדשה" לתיקיה זה לא אומר שיש שם את הקבצים הנחוצים, ואם אני מתקין את התוכנה ואחרי רסטארט אני מפעיל את התוכנה, אני רואה מסך תצוגה שאמור להציג את מה שמחובר לכרטיס בצבע שחור ואז מקבל שגיאה של תוכנה זו ביצעה פעולה לא חוקית הsend dont send הטיפוסי. ובמנהל התקנים הכרטיס עדיין לא מזוהה 2.דריברים שמצאתי באתר לא רישמי, שאני מפנה את הוינדואס אליו הוא ישר מזהה את זה ומתקין את הדריברים, אבל מתי שהוא מסיים ישר רסטארט-הספק נכבה ונדלק. האם למישהו יש פתרון או הצעה כלשהי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברס רציתי לדעת אם SCART (הדבר הזה שמעביר מ-21 פינים ל-S VIDEO ועוד משהו) יעזור לי על מנת לחבר VIVO :] בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כמה זמן יחזיק לי ?? סוחב משחקים כמו f.e.a.r ו battlefield בגראפיקה טובה ?? אוקיי אני כנראה קונה תכרטיס כבר מאה אחוז עכישו אני צריך להיות בטוח... תגובות בבקשה
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
AGP 6800GS לכמה זמן יחזיק לי?עם הגדרות חזקות?
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם הם עדיפים על הדרייברים המקוריים של ATI לראדון?
-
- 19 תגובות
- 984 צפיות
-
-
forsa 7800GT מה אתם אומרים עליו שווה את המחיר? 1850 שקל ב ksp מומלץ\לא מומלץ
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שבועיים... מסך של MAG 19" 996PF וכרטיס מסך של leadtek 7800gt יש לי ריצודים מוזרים בכל החלק התחתון של המסך...לא כל כך שמים לב אלא אם מסתכלים טוב....וזה ב 85HZ אם אני שם את הריפרש ריטט ב 60MZ המסך ממש מרצד...כאילו הים נמצא אצלי במסך...ממש מלא גלים... וזה ברזולוציה של 1024*768 הסתכלתי בחפיף על רזולציות אחרות אך זה אותו דבר... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, עם Raedon X800. עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים. אבל כשאני מחבר אני רואה את התמונה בשחור לבן והמסך כאילו קטוע באמצע... כאילו המסך יורד למטה ואז מגיע למעלה ועוד פעם יורד למטה. בקיצר אי אפשר לראות כלום ככה. יש למישהו מושג איך מטפלים בזה? ניסיתי לשנות את ה-refresh rate של הטלוויזיה לכל ערך בין 47-100, לא עזר להוריד את רמת הצבע, לא עזר, רזולוציה, לא עזר, hardware acceleration לא עזר. אין לי מושג מה עוד לעשות. עזרה מישהו? תודה מראש. (ד"א, הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-S-video לבננה שמתחברת למגבר, שמשם מחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ישירות לטלוויזיה וגם זה לא שינה כלום.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה לי מערכת עריכת וידאו של אויד ואפטר . יש פה מישהו שיודע מה ההבדלים בין הכרטיסים השונים של הקוואדרו למשל בין : quadro fx 540 quadro fx 1400 וכמו כן מה ההבדל בין החברות המציאות אותן כגון leadtek pny תודה !
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. יש לי ASUS x800xl ואני מוציא איתו 5200 ב 3DM05 בלי אובר קלוק בלי כלום קירור סטוק רציתי לדעת האם זה גבוה נורמלי או נמוך יחסית לשאר הכרטיסים פה בפורום תודה ד"א כמה אפשר להוציא באוברקלוק עם או בלי vmod
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי X300SE ואני לא מרוצה מהביצועים שלו בכלל :-[ יש דרכים לבדוק למה? אולי זה בעיית דרייבר? ומה ההבדל בין קטליסט לדרייבר של ATI?
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדי לי לבחור שיעבוד הכי טוב שאפשר במשחקים. האופציות הם : 1.readon 9600XT 256 MB או 2.Geforce 6600 256 MB ( הרגיל) מה אתם הייתם לוקחים ואשמח גם להסבר. תודה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מסך LCD קטן... בערך בגודל כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=9603 עכשיו אני רוצה משהו ספציפי.. אני מחפש אחר מסך שיציג את האותיות גדולות וברורות, בערך בגודל של 20 מילימטר לאות (מבחינת גובה כמובן) ורוחב בערך בין 5 ל 10 מילימטר.. חיפשתי בפנדה וראיתי כמה וכמה דוגמאות אבל לא מצאתי ממש את מה שחיפשתי... אם מישהו יכול להראות לי דוגמא למסך כמו שאני מחפש אני אשמח מאוד, תודה רבה, עידו.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_catalyst_5.13_video_quality/default.asp כפי הנראה ב DRIVERS החדשים, ATI הצליחו להמציא את עצמם מחדש בתחום הוידאו, וכעת עוקפים את NVIDIA והמתחרות בכל הקשור לתחום של הצגת וידאו. מה גם שאצל NVIDIA ה PUREVIDEO עולה כסף, וה 5.13 מציג יכולות משופרות בתוספת של 0 שקלים...
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ASUS Extreme N7800GT/2DHTV או Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E הם אותו המחיר ויש להם בערך אותם הפונקציות אבל השאלה שלי היא : א. מבחינת חברה מי יותר אמינה ויותר טובה? ב. האם יש הבדל בין הכרטיסים או שאני טועה...?
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מישהו שם לב בביצועים אם או בלי האפשרות ב DIRECT 3D ENABLE ADAPTIVE ANTIANLAISING PERFORMANCE ??? זה בכלל תומך האפשרות הזו ב GTO2 ?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן אנשימים, אני כבר לא כ"כ מעודכן בכל הכרטיסים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק. רציתי לדעת איפה אני עומד היום מבחינת כרטיס המסך... יש לי Radeon 9700 128MB, לאיזה כרטיס שנמכר היום כחדש הוא משתווה פחות או יותר? האם יש כרטיס שאני אשדרג אליו ועם המפרט שלי הוא יתן לי תוצאות הרבה יותר טובות? (בתחום ה-1000ש"ח) (הדבר היחיד שאני עושה במחשב זה סימולטורים...) תודה מראש, מתן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-