עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428470 איך זה..?^ יש עוד הצעות למשהו במחיר הזה..? לא משנה מאיזו חנות..

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חברה יש לי פרוייקט גדול והכרטיס שלי קורס תחת עומס הרינדור של התוכנה. יש למישהו המלצות לכרטיס ממש חזק ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by FIRE-KID,

אומרים שX800XL ו 6800GS שווים בביצועים (למרות שאני יודע שX800XL הוא המתחרה של הGT)... איך יכולים לומר שהם שווים אם לGS יש 12 צינורות ולXL יש 16 ??!!

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  4. סקר : איזה כרטיס נותן תמורה הכי טובה ב-400 , 500 , 600 ש''ח בבקשה לרשום דגם מלא עם שם היצרן ( רצוי קישור לאתר החנות ) בצורה הבאה : עד 400 ש''ח עד 500 ש''ח עד 600 ש''ח

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by ido-nava,

אני זקוק להמלצה לכרטיס הכי מתקדם שאני יכול למצוא היום ב 1000 ש"ח ומטה ... ATI או NVIDIA לא משנה ממש .. רק את ההכי טוב שאני יוכל למצוא במחיר הזה ... והכרטיס לא לאוברקלוק תודה רבה !!!

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום ראיתי באיזה מפרט של מחבר שלי כרטיס מסך MX6600 אז רציתי לדעת אם הוא פחות או יותר טוב מ-6600 רגיל

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by groovy,

שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס ואין לי ניסיון עם היצרנית GIL רציתי לשמוע אם הכרטיס איכותי ושווה קניה כי הבדלי המחירים בינו לבין הGIGABYTE די משמעותיים. תודה רבה למגיבים

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי! אני קונה מחשב חדש (כבר כמעט מוזמן), ועלתה לי השאלה בראש - איזה כרטיס 7800GT יותר טוב - של MSI או של LeadTek? אני יודע, שיש כבר אגדה על LeadTek, שהם תמיד הכי טובים, ואין שאלה בעניין, וזה ברור, והם האלים שלנו ואנחנו סוגדים להם ומעלים להם קורבנות נחותים כמו כרטיסים של MSI... אבל בכל זאת - נסו להתעלם ממה שכתבתי למעלה - ולבדוק שוב את הפרטים, אחד-אחד, של MSI ושל LeadTek ואז להשוות בשבילי ;D זה חשוב למדי - אני לא רוצה בעיות בכרטיס ושיפעל במלוא עוצמתו ללא בזבוז כסף. נ.ב. יש לי חיבור PCIe ותמיכה ב SLI... ככה שכל השאלות האלה מיותרות 8) תודה רבה! ד.א. אני חדש פה ובינתיים נראה ממש פורום מקצועי ואנשים אחלה... כולל האתר שהוא בכלל נהדר. תמשיכו כך!

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by EliranB,

מה הקאץ' פה ??? הליבה היא אותה ליבה ... זכרונות ??? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm למה המחיר כל כך נמוך ??? חוץ מזה שהחברה לא מוכרת כל כך ... מה ההבדל בינו לבין 7800GT של ASUS LEADTEK MSI ???

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי . אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע. לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה. לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  11. כי אני עומד לקנות ואין לי מוסג מה זה אומר? בבקשה תעזרו. תורה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by gtf,

שלום לכולם בדיוק הייתי בדרכי לחנות המחשבים לקנות את הכרטיס הנ"ל לAGP ואמרו לי שאזל המלאי שלו ושלא נשארו יותר סטוקים, שמעתי שגם אין עדיין את X800GT לAGP עדיין אז מה לעשות? האם באמת נגמר המלאי ואיך אפשר לדעת? איזה כרטיס אחר אני יוכל לקנות כתחליף? תודה רבה לכול העוזרים, צריך עזרה דחוף!

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by Zarquon,

למפרט הבא: AMD 2600+XP ABIT NF7 (nforce 2) 512ddr רוב תודות לעוזרים הנדיבים...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום. ברשותי מחשב די ישן .. שנה וחצי עם כרטיס מסך ג'יפה 440MX . בשבוע האחרון ניסיתי להריץ את Call of Duty 2 ולפני ההפעלה בזמן שהוא עשה ניתוח חומרה למחשב הוא נתן הודעה שהכרטיס לא תומך ב dinamic Texture. א. מה זה ? (בקצרה) ב. איזה כרטיס מסך במחיר של עד 700 שקל אפשר לקנות שיריץ משחק כזה ? ( חיבור AGP ) תודה. אופיר.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by Adielion,

שאלתי כבר לפני בערך שבוע וחצי...ואמרו לי עוד שבוע, עבר שבוע ורציתי לדעת מתי הוא יוצא אני מתכנן לקנות אותו אולי...

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  16. שלום . אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לסלוט pci-e השימוש העיקרי שלו זה משחקים . בעקרון הוא מיועד למשחקים לא כבדים - nfs: mw/ gta: sa / age of empires 3 וכדומה . השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב 6600gt או להשקיע יותר ולקנות 6800gs ? תודה רבה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי במאמץ?

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  18. אז ככה, חיברתי רואים הכל טוב ויפה אבל שרואים סרט או משהו וידאו לא רואים אותו בטלוויזיה פעם הצלחתי איכשהו לראות בשניהם ת'וידאו יש ברשותי Radeon 9800 Pro ALL IN WONDER אשמח לעזרה, בתודה איתי

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  19. אמרו לי שיש לי אפשרות בכרטיס מסך שלי שאני יכול להקרין סרט לדוגמא למסך הטלויזיה ובמסך במחשב לגלוש לדוגמא באינטרנט..... הפכתי את העולם בחיפושים וניסיתי לעשות גם לבד אך ללא הצלחה... כרגע חיברתי מ-S-VIDEO במחשב ל-S-VIDEO בטלויזיה.. כשאני מקרים את הסרט יש לי אפשרות לראות או במסך במחשב או בטלויזיה.. 1) איך אני רואה את הסרט בשניהם בו זמנית? 2) איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שרואים סרט... כמובן שאת האינטרנט לא יראו בטלויזיה ואת הסרט לא יראו במחשב.... תודה...

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by yoni206,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT, ואני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה. האופצייה CLONE (גם וגם בו זמנית) לא עובדת טוב ולכן אני משתמש ב SINGLE כל פעם עבור מה שאני רוצה. כשאני מעביר לראות בטלויזיה אני לא מצליח לחזור למסך המחשב, פשוט האופצייה הזו לא קיימת במאפיינים ואני חייב לעשות RESTART בשביל לראות את המסך דרך המחשב. פעם אחת אפילו זה לא עזר והייתי צריך להסיר את הדרייבר ולהתקים אותו שוב. איזו דרך נוחה יש לעבור בין הטלויזיה למחשב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Radeon X800 GTO 256MB DDR II http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256DE.htm האם מדובר בכ.מסך חזק שמסוגל להחזיק מעמד משחקים כבדים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by groovy,

radeon x800 gto2 באזור ראשון? תודה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  23. Started by Satlan,

חברס בכרטיס שלי כמובן שיש VIVO, כלומר VIDEO IN VIDEO OUT, והבנתי פה מהפורום שזה מאפשר לחבר לטלוויזיה עם הבאנדל של הכרטיס קבלתי כבל מתפצל להרבה יציאות והוא קצר .. מה אני בעצמם אמור לעשות על מנת לחבר אותו לטלוויזיה?

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by TTS,

יש לי כרטיס מסך ישן ואני מעוניין להחליפו. אני רוצה כרטיס בסביבות ה-1000-1500 שקל ל-AGP למשחקים אבל לא גיימר כבד. רציתי לדעת 2 דברים: אם משמעותי היום ההבדל בין 128Mb ל-Mb256 ואם יש X800GTO ל-AGP?

• 14 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by Nemesis,

http://www.tomshardware.com/2005/12/14/sneak_preview_of_the_nvidia_quad_gpu_setup/ בקישור המצורף.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.