עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תודה.

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה היא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . נסייתי להוריד גם מהאתר של SAPPHIRE גם לא מזהה , מוזר . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by valaryan,

אז ככה קניתי מחשב חדש: E6600 P5b DELUXE 500 WT +קניתי בחו"ל evga 7950GX2 1 giga ram עכשיו שחיברו לי הכל בחונת ואני חזרתי הביתה אני מתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של EVGA ושמתי לב שהביצועים למחשב שלי אינם מתאימים...וכי ה FPS שלי נמוך מהצפוי...היום כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של הכרטיס מסך שמתי לב שכתוב שיש לי רק 512 MB...כאילו רק חצי מהכרטיס מסך פועל...הנה תמונה http://img473.imageshack.us/my.php?image=untitledci1.jpg

4. Started by ^GunX^,

שלום , אתמול הלך לי הכרטיס מסך הישן שלי (גיפה 2 GTS) - התקציב הוא בסביבות ה400 אני לא משחק הרבה אבל פעם ב.. במשחקים לא כבדים; אני חושב רק על ה9550 , יש משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by smit,

שלום לכולם, אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלו, בטווח מחירים הזה (של עד 900 שקל) לא מצאתי כרטיס טוב יותר. אני יודע ש X1950PRO טוב בהרבה, אבל אין לי עוד איפה לגרד 250 שקל בשביל זה. אז אני מעדיף לקחת כרטיס טוב, בתקציב של 900 שקל. עכשיו ההפרש בין השתיים הוא 200 שקל, לדעתכם ההפרש שווה ? כלומר ברור שה GT טוב בהרבה מה GS, אבל עוד מעט יוצאים כרטיסים שתומכים ב DX10 ואני מאמין שתהיה ירידת מחירים משמעותית לכרטיסי MID RANGE אלו, כאשר המתחרים שלהם שתומכים ב DX10 יצאו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע? או שה 7600GS יצליח להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית (להריץ משחקים כבדים בהגדרות סבירות, גבוהות אבל לא מקסימליות) בערך עד שנה הבאה? בבקשה לפרט אחרי הצבעה! שהיה הסבר למה בחרתם בכרטיס מסויים. תודה ויא…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by GWeizman,

היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למשחקים והתקציב הוא עד 350 ש"ח, מצאתי כמה אופציות אבל אני לא יודע איזה מהן עדיפה וקיוויתי לעזרה, להלן האופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4210 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4173 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4122 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3442 במידה ואתם מכירים כרטיס יותר משתלם בטווח המחירים אשמח לקבל הצעות תודה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  8. ערב טוב לכולם אני יודע שעשיתי טעות אבל קניתי ניתי לפני כמה חודשים מחשב בחלקים ולא חיקיתי וקניתי אתץ הHD3870 ולא חיקיתי לHD48XX ולכן אני חושב שאם כבר יש לי את הHD3870 אז אולי אני אעשה CF עם הHD4850 אז מה אתם חושבים כדי לי כי משום מה המישחקים קצת ניתקעים ולכן חשבתי שאולי זה ישפר לי את המישחקיות. או שאולי כדי לי להחליף לTwintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT שהמחיר שלו מדהים 890 שקל, כי אני אוהב לשחק אבל אני מתכוון לילמוד גרפיקה וביגלל זה מעניין אותי לדעת אם בזה שאני מחליף את הכרטיס המסך ל9800GTX+ אז זה ישפר לי את הביצועים דבר נוסף יש לי ספק כוח 450W אז השאלה השניה שלי היא האם הספק הכוח שלי יספיק לי יש לי מסך 21'' תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by bigi37,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך on board שלא מאפשר לי להריץ כמעט כל משחק חדש. אני מעוניין לשחק במשחקים כמו FM10, אולי פיפא וכו'. אני לא חושב שזה משחקים יותר מדי כבדים, ואני די קצר בתקציב. מה הכרטיסים הכי זולים שיוכלו להריץ את המשחקים האלה בהגדרות סבירות? חשבתי על HD4670 של ATI, מה אתם אומרים? והאם אתם חושבים שהכרטיס הזה יוכל להחזיק שנה-שנתיים מבחינת הרצת משחקים? לוח האם שלי הוא Asus P5VD2-MX ויש לו את היציאות הבאות (לפי אברסט): 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, כך שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס מודרני - נכון? בנוגע לספק כוח וקירור - אין לי מושג מה יש לי, אבל הכרטיס הזה דורש איזשהן דרישות מיוחדות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by ItayJ,

שלום אני בעל אולפן ביתי, יש לי במחשב של האולפן כרטיס מסך של ATI Radeon x300 אני רוצה לשדרג את עצמי ולחבר למחשב שני מסכים, כאשר שולחן העבודה יתפרס על שניהם, וכך יקלו עליי את העבודה. בכרטיס המסך הנ"ל יש יציאות DVI , וVGA. לשני המסכים שלי יש אך ורק חיבור VGA. מסך אחד חיברתי בצורה רגילה, VGA - VGA מסך שני חיברתי עם כאבל VGA - DVI. כאשר חיברתי את שניהם, המחשב זיהה את שני המסכים כמסך אחד - כלומר, הראה לי את אותה התמונה בשניהם. חשבתי שזה סימן טוב, ושרק צריך לשחק עם ההגדרות - אבל שיחקתי עם ההגדרות של הווינדואוס, ועם ההגדרות של הכרטיס מסך, ולא מצאתי אופציה לפיצול המסכים. אציין כי ניסיתי את אותו הדבר על מחשב אחר שלי, עם כרטיס מסך של NVIDIA, ושם בקלות מצאתי את האופציה לפי…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

יש לי מסך CRT 17 אינץ ובזמן האחרון שאני שם על 85HZ המסך עובד על 60HZ ניסיתי להעביר ל-75HZ וגם ל-100HZ וזה לא עזר המסך עדיין עובד על 60HZ. איך אני יכול לסדר את זה?המסך שלי מהבהב כל הזמן וזה עושה לי כאב ראש

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by 3gh,

רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. Started by sirsnir,

דיברו על זה ש DX10 לא יתמך ב XP....מה כן אפשר יהיה לעשות עם כרטיס כזה בXP? הוא ידע לעבוד מול DX9? או בתרגום לעברית אם אני קונה כרטיס DX10 מה הוא שווה בXP?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. בוקר טוב יצא הדרייבר החדש לכרטיסים של ATI איך אני מתקין אותו? מוחק את הישן או מתקין אותו על הישן? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. הכוונה לכבל הזה: אני רוצה לחבר אותו ללוח של gigabyte ga-m57sli-s4 פשוט לא מצאתי איפה לחבר,אגב אם זה יכול להקל על מישהו שרוצה לעזור הנה היוזר מנואל שלו בPDF http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-m57sli-s4_e.pdf אשמח לעזרה,תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by T-Flash,

מה זה הת'רד הזה? מי שלא הבין, ככה זה נראה לפני שהגבתי:

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by Andreyy,

שלום כשאני נכנס למשחק אני רואה תמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my/lbdjotnij5qm.jpg יש לי לפטופ i5 2.2mhz כרטיס מסך hd 5650 6gb ram בקיצרו אין מצב שאני לא מצליח להריץ את המשחק הזה תודה לעוזרים

19. Started by or_17d,

או קיי ככה לפני שנתחיל פרסמתי את ההודעה הזאת בשני פורמים כי לא ידעתי לאן היא מתאימה או קיי אז ככה עד עכשיו היה לי כרטיס מסך ATI REDION 7000 128 DDR TV OUT DVI וחבר שלי הביא לי לפני כמה ימים כרטיס 3dfx voodo5 5500 32 זה עם השני מאווררים או קיי אז עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי לי להשאיר? ומה יותר טוב... והוודוו שהביאו לי לאיזה כרטיס מסך או משתווה ?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  20. המטרה היחידה של הכרטיס היא להוציא אות לטלויזיה הלוח אם הוא ms-7173 של msi המשחקים שרצים על המחשב הזה הם סימס 2 וסוליטר..זהו תודה...

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by nas,

אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by kastro,

ילי כרגע מחשב שהחלפתי ונשאר לי הכרטיס מהמחשב הקודם Asus V8200 Deluxe האם כדאי למכור אותו, ואם כן בכמה ? או ששוה להשאר איתו כרגע עד אשר המחירים קצת ירדו (בגלל הדור החדש שנכנס בימים אלו) האם הוא בכלל שווה היום ? הוא נחשב כרטיס טוב ?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by Shbd,

אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. שלום, יש לחבר שלי לוח אם מסוג Asrock דגם 775i65G מעבד חד ליבה פנטיום 4 ב-3 גיגהרץ כרטיס מסך 6800GT שעבר המהרה והוא אמור להשתוות ל-7300GS או GT . הוא משוגע על GTA ולאחרונה התקין במחשבו את ה-GTA IV ולמרות שהדרישות מינימום של המשחק לא מתאימות למחשבו בכל זאת המשחק רץ אך כמובן בצורה גרועה ביותר . הוא למיטב הבנתי הלוח אם שלו יכול להחזיק גג גיפורס 7900 אך אין כרטיס שכזה בעל תושבת AGP, האם יש אלטרנטיבות אחרות? אולי כרטיס מחברה מתחרה? לסיכום הוא זקוק לכרטיס ה-AGP הכי טוב שהלוח אם שלו מסוגל להחזיק, יש המלצות? תודה מראש. דוד אזולאי (החבר)

25. Started by oren27,

X1950 XT 512MB GDDR3 2xDVI, HDTV, VIVO, PCI-E PowerColor או Sapphire X 1950XT מחשב מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים וכן משחקים

• 10 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים