עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ZeroForce,

היי, זה נכון שמסך 15" שטוח ודק נחשב בגודל כמו 17.6"? חבר שלי(captain_africa)אמר לי!!! the only and the truly one ZeroForce 8)

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. רציתי את איך הכרטיס גרפי CLUB3D ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe אבל כנראה הוא אזל והוצע לי התואם שלו מתוצרת POWERCOLOR מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Bah_gots_pIII_450,

קודם כל אני צריך הבהרה אם הבנתי את הדברים נכון, radeon 9800 יש בשלוש גרסאות: PRO NP SE נכון? אם אני מעוניין בSE, איזה סוג כדאי לקנות? (המליצו לי על הpowercolor) בקשר לדרייברים של אומגה והעניין של 256BIT/128BIT זה נכון שכל כרטיסי הSE הינם 256bit? בתודה מראש.

4. Started by ilaysk,

מי מהם יותר טוב? תענו מהר (הG71 היתבטל? )

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  5. חברים עזרה דחופה! מתקשרים אלי אומרים לי אין את הכרטיס מסך שאני רוצה במלאי מהר... תגיד לי למה להחליף SHAPPIRE X1950 PRO PCI-E GECUBE 1950 PRO PCI-E ? GeCube - GC-HV195PGA3-D3 ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI+ +S-Video/ HDTV-out +A/V port ,Core Frequency 575MHz,HDTVcable. Slim Fan Cooler Sapphire - SX195P256 ATI RADEON X1950PRO 256 mb Retail Dual DVI - PCIe

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  6. עד כמה המצב רע מבחינת צוואר בקבוק? רזולוצית משחק: 1680*1050

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by kobiatti,

אני בונה כעת מפרט למחשב (מיועד למשחקים כבדים ) ואחרי עיון בפורום הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך שיתאים לתקציב שלי (1000 שקל עבור כ.מ) הוא ה-4850. השאלה שלי היא איזה לוח אם וספק עלי להתאים לו ? באיזה סכומים מדובר? האם יש עוד חלקים שעלי להתאים..? ממה שקראתי הבנתי שלא צריך להשתגע בקשר למעבד... השאלה איזה חלקים עלי להשקיע יותר בהם(כנ"ל ,מיועד למשחקים כבדים ) כדוגמת זכרון (זכרון 2GB יספיק..?) תודה על כל עזרה שהיא :s05:

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. Started by qpalzm,

נחתוך לעניין. הביצועים של הכרטיס שלי מחפירים: התוצאה ב-3dMark03 ירדה מ-11,700 ל-8,300. באקוומארק מ-50,000 ל-45,000 ובדום 3 מ-35-40 FPS בקרב יריות ל-25-30 בקושי. אין לי מושג איך זה קרה. אני על אותו אוברקלוק כבר כמה שבועות, הרצתי איחוי דיסק, האנטי-וירוס שלי מעודכן, ניקיתי את כל המרגלים מהמחשב, הטמפ' של הכרטיס לא עוברת את ה-65 בעומס, המחשב מריץ את Prime95 יממה ללא תקלות, וכו' וכו' וכו'. אז מה לעזאזל קרה כאן?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by אוריפ,

איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. רציתי לדעת אם אני צריך להוסיף או לעשות משהו בקשר לקירור שלו או שאיך שהוא ישאר זה בסדר המפרט שלי זה: e8400 ep45-ud3l 4850HD 1GB אבל אין עליו מאוורר יש עליו רק צלעות קירור ספק טירמלטק 600W winstren digital 500GB מארז cm590 והוספתי לו מאוורר כאילו יש עליו עכשיו 3 4GB kingstone heperX cl5 האם אפשר להשאיר אותו איך שככה או שהוא צריך קירור הכרטיס מסך בעזרת הוספת מאווררים או משהו בסגנון כלשהו תודה לעוזרים

11. Started by dorosen,

שלום לכולם, עקב אי תמיכה של הכרטיס הנוכחי (8800gts) בשניי מסכים - גם אני לא האמנתי - אני מחפש כרטיס חדש. המערכת : מעבד - Q6600 לוח - Abit ip35 זיכרון - g.skill 4Gb ספק - NZXT percise 650w הדרישות - תמיכה בשניי מסכים, אחד 1200*1920 והשני 1080* 1920, משחקים ברזולציה מלאה (משחק רק על אחד כרגע אבל אולי על שניהם בעתיד), כמו כן אוהב לשחק על הגדרות גבוהות, אם כבר מחליפים כרטיס אז כבר. תקציב עד 1300 ש"ח, עדיף פחות. הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והסוגים, יש מצב שבעתיד הקרוב נשדרג את כל המחשב אז אני מעדיף כרטיס ש"ימשיך הלאה". תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. Started by Chymes,

החלטתי למכור את ה-5900XT בגלל איכות תמונה ירודה ולקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני לא יודע איזה. אני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אני משחק במשחק פעולה אולי פעם בחודש, אבל כשאני משחק אני רוצה ביצועים. אני מעוניין באיכות תמונה ובפילטרים. אני לא שם על קצב פריימים. התקציב בלתי מוגבל, אך כרטיס זול יותר יתקבל בברכה. קחו בחשבון שאני מתגייס בעוד מספר שבועות ולא יהיה לי הרבה זמן למשחקים. מנווידיה אני מאד מאוכזב, אז קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואז לגלות שגם לו יש איכות תמונה ירודה.

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  13. יש חיה כזאת? יש לי כרטיס Sapphire 9800 pro, יש מצב לבדיקה על ידי תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by elearteam,

היי קניתי מארז חזק, כולל מסך מדהים של סמסונג 932 משהו. כרטיס מסך אני רוצה משומש עד 500 ש"ח , שיתאים ל pci-e . מה ההמלצות? לגיימר חובבן!!!!! תודה רבה , רונן

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by ZzO,

יש לי דיי בעיה אני הורדתי את התקציב שלי לקניית מחשב מסיבות אישיות והאפשרויות הן כאלו או לקנות את ה7300gt ומסך lcd הכרטיס הזה הוא בתקציב של 500 שקלים, אני מוכן לקבל הצעות לעוד כרטיסים יותר טובים ממנו בתקציב דומה של עד 600 שקל או לקנות את ה7600gt ומסך רגיל ה7600 הוא כרטיס ב1000 שקל יציב ומצוין כמו שאני מבין! יש עוד אפשרות לקנות היום את ה7300 ובעתיד לקנות עוד כרטיס ולשלב אותוב יציאת הpcie הנוספת כמו שהבנתי שאפשרי תקנו אותי אם אני טועה מה עדיף לי לקנות ולעשות? תודה מראש לעונים :s05:

• 14 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by sagioto,

שלום, עקב העובדה שישה קפיצת מחיר די רצינית בין השניים (1150 לGT ובסביבות 1700 לGTS) אני רוצה להבין מה ההבדלים בבציעוים שהכרטיסים מציעים ומי מהם נותן יחס עלות-ביצועים טוב יותר?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Street-Fighter,

שלום! יש לי את המסך SAMSUNG SyncMaster 793DF ובשבועיים האחרונים יש לי ממנו רעש ארוך של צפצוף לעיתים קרובות, כדי לפתור את הבעיה אני מנענע טיפונת את המסך וזה מסתדר. השאלה היא אם הבעיה פתירה או שלקחת את המסך כמה שיותר מהר לתיקון(יותר נכון החלפה) במקרה שעדיין יש לי עליו אחריות? תודה!

18. שלום לכולם האם הכרטיס מסך הנ"ל Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 מומלץ במחיר הזה או שכדאי כרטיס מסך אחר באותו הסכום? והאם הכרטיס מסך מצריך ספק כוח יותר חזק וחיבורים אחרים מאשר הספק כוח הג'נרי שלי?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by tibia,

יש לי שתי אפשריות ואני מקבל את שתיהם בחמש מאות ... מה לקחת בשביל המשחק counter strike האפשרות הראשונה gefroce 5700Le 256 mb 128 bit or Sapphire Radeon 9600 AGP 256Mb DVI Retail Video Card תודה לכולם על העזרה...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by iakovl,

בקיצור יש לי את הכבל, הכל מחובר וטכנית עובד אבל התצוגה בTV רועדת אני רוצה לדעת על איזה הגדרות לכוון איזה תדר? איזו שיטת שידור? איזו רזולוציה? וכו'.... תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by owainsx,

היי. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך שונים: 1)GT 8600 512 DDR2 2)GT 8600 256 DDR3 3)X1950 אנא עיזרו להחליט. אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר אשמח לדעת. תודה.

22. שלום לכולם... לפני שכולם מתנפלים עלי פה אני אקדים ואומר... אני יודע שאין צורך בכרטיס מפוצץ בשביל תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילסטרייטור, עבודה בוידאו ותלת מימד בהמשך) אבל עם זאת, אני מרכיב מפרט למחשב שאמור לשרת אותי בשנתיים הקרובות ללא שידרוגים כאשר הייעוד העיקרי שלו יהיה עבודות עם תוכנות גרפיות. המפרט הראשוני שבניתי הכיל את GTS8800 320M ב 1690 שקל... אבל קיבלתי מאנשים את התחושה שהוא חזק מדי ויקר מידי ללא תועלת ממש אם אני לא משתמש בו למשחקים... מנגד הגיעה ההמלצה על ה : Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe... האם הוא מהווה התפשרות חדה מדי או שהוא מספיק? אם כך... מה קונים? איזה כרטיס נותן מקסימום ביצועים לעלות שלו בלי לזרוק כסף לחינם? בנוסף הייתי רוצה לשאול אם יש מעבד/ל…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by KaBuKiM,

שלום לכולם, נראה ששלפתי שאלה מהארכיון (למרות שזה עוד לא וודו2 ). אז בעצם העניין הוא כזה - יש לי שני כרטיסים (אחד מהם ממחשב שמת): האחד: XFX GeForce 6500, 256MB PCI-express השני: ATI Radeon 9600 Pro 128MB DDR AGP על הנייר אפשר לראות שהראשון טוב בהרבה מהשני. רציתי לדעת אם זה אכן המצב או שבעצם יש כאן כרטיס ישן יותר שהוא גם יותר טוב? לא מצאתי השוואת בינם, אז באתי לשאול את המומחים. תודה מראש.

24. Started by talkfir,

היי, לאחר שקניתי את המחשב מksp ובדקתי לרגע את האפשרויות בתפריט של המסך, נתקלתי לתפריט שכולו ברוסית.. האם ניתן לשנות אתזה? או שאני צריך לדווח להם על כך ושיחליפו לי מסך? דבר שני, איך אפשר לבדוק את נושא הפיקסלים השרופים? המסך ,בעל חיבור דיגיטלי בנוסף, מחובר אנלוגית לכרטיס מסך מובנה..רציתי באמת לדעת מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי והאם זה מתבטא באמת במשהו? אם נגיד דיגיטלי יותר איכותי, אז בכמה? כלומר שמים לב? או שעין אדם לא תחוש בהבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by club_501,

ראו תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.