עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by רוני15,

יש לי את הכרטיס הזה ועכשיו כשאני מנסה להפעיל עליו את המשחק הנסיך הפרסי 2 המשחק מראה לי את הסמל של יוביסופט ונתקע ואז צריך לעשות ריסט יש לציין שהמשחק עובד לא חלק אבל עובד אצל אח שלי שיש לו גיפורס 2!!!!!! נ.ב תהיתי איזה דרייברים אני מוריד לכרטיס מסך הזה???? האם אלה הדרייברים הרגילים של Nvidia כלומר הדרייבירם שבקטגוריה הראשונה באתר שלהם או בקטגוריה השנייה דרייברים של forceware או משהו כזה תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by evman007,

האם לקנות את הסמסונג 793fd ? או את המאג 996pf ה19 אינץ? אני לא משקיע יותר מ1000 על מסך ככה שאין מקום לשכנע אותי למשהו אחר.. אני עובד כרגע עם מאג 770v. תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by sroolik,

i saw this card and i heard that the 6200 is pretty good especually after pipes openning but i didn't figure out if it is a TC version or not, is this ? should i buy this card? is he good enough ? thank you ! p.s.: sorry about the english, installed an English version of XP and i cant write hebrew I FORGOT THE CARD ................... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=3582

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. מה עדיף לשים על לוח אם מתאים 7800GTx או 2 כרטיסים של 6800GT האם יש הוכחה כל שהיא ששני כרטיסים מכפלים את הכוח ? :s05:

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by MisterL,

יש לי ספק לא ממש מוכר (או לפחות ככה אני חושב...) של סנשיין (האם החברה הזאת מוכרת?) 480 וואט רציתי לשאול שני שאלות.. 1) האם הספק הוא ג'נרי? ואיך אפשר לבדוק? 2) האם הספק יתאים לכרטיס מסך X800XL?? לAGP... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by tibia,

יש לי שתי אפשריות ואני מקבל את שתיהם בחמש מאות ... מה לקחת בשביל המשחק counter strike האפשרות הראשונה gefroce 5700Le 256 mb 128 bit or Sapphire Radeon 9600 AGP 256Mb DVI Retail Video Card תודה לכולם על העזרה...

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by Hartley,

מי ראה ? מי שמע ? הכרטיס יצא כבר לפני כמה חודשים. :s05:

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. בדר"כ זה 48-49 שאני במחשב רגיל היום השארתי את ה- -1.6CS פתוח ולא במישחק כאילו רק הוא פתוח התפריט שלו והכל ולא עשיתי התחלת מישחק.. אני חוזר אחריי שעה שעה הטמפ' של הכרטיס מסך 59,60 ... אחריי חצי שעה שיצאתי מהמישחק חזר ל- 48/9 האם זה הגיוני ? האם הטמפ' שלי בסדר וביחס ממוצע טוב ? במיקרה שאני יגיע ליותר יש סיכון משמעותי יותר ?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by asafmag,

שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש,אם מפרט בסדר גמור, וכרטיס מסך רדאון 9600 המחשב עבד מצוין, עד שפתאום המסך השתגע. הוא מתחיל לעשות בעיות במשחקים ושאני מעלה אותו המסך רועד(בדקתי שזה לא המסך אלא התמונה) הבאתי לכם תמונות כדי שתבינו במה מדובר, בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by osprey,

רכשתי השבוע מסך CRT חדש של חברת VIEWSONIC מדגם +G90F. המדובר במסך אשר קיבלתי עליו המלצות רבות ואשר אמור להיות חד מאוד -משמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. למרות כל הנסיונות שעשיתי אינני מצליח לקבל תמונה נקיה וברורה - ניתן להבחין ברשת צפופה של נקודות זעירות על גבי כל המסך. הדבר בולט במיוחד על רקע בהיר אולם לא רק. כך למשל כאשר בחרתי כרקע לשולחן עבודה את הטפט הירוק החלק, התמונה איננה חלקה וניתן להבחין בנקל ברשת צפופה של נקודות המרכיב את הטפט. ברשותי מחשב פנטיום 4 1.7 + חלונות xp + כרטיס מסך geforce2mx 400 ddr 64m. פעולות שעשיתי - כיול מסך באמצעות ADOBE GAMMA + עדכון דרייברים לכרטיס מסך. מה מקור הבעיה? איך ניתן להיפטר מנקודות אלו ולקבל תמונה חלקה וברורה?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by aviv00,

שכרטיסי המסך הולכים ולוקחים יותר WATT ומעבדים הולכים ופוחתים הרי הטכנולוגיה קטנה בשניהם ?

12. Started by Guyn,

שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ככה שיתן לי ביצועים ביינוננים במשחקים בחצי השנה הקרובה (אחכ גיוס - לא אראה הרבה בית). כרגע הוא די מתיישן וזה המפרט שלי - intel 2.8 לוח אם שתומך ב- AGP 8X (לא זוכר את השם :\) gef 6600 512 mb אני מתכנן לקנות בזול בחול עוד 2 גיגה זיכרון בקרוב.. עכשיו אני רוצה להשקיע משו' כמו 1K בכרטיס מסך שתואם AGP 8X וככה לקבל מערכת שתתן לי ביצועים נורמלים לחודשים הקרובים ולהשקיע באופן מינימלי. יש הצעות? תודה מראש :>

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by dor962,

new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by lala123,

כמו שכתוב בכותרת האם כרטיס המסך הבא טוב?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480#detailed והאם המחשב שלי מתאים? המפרט שלי הוא: 3Ghz זיכרון פנימי: 512 MB ,יש לי תמיכה ב-PCI-E, לוח אם:Intel Glen Ridge D915PGN והכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא:NVIDIA GeForce 6200 TurboCache 128MB ובגלל זה אני חייב לשדרג והתקציב שלי הוא מקסימום 700 שקל ולא יותר. תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by דנדן,

שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500± הוא יהיה מיועד למשחקים קלים יחסית ולעבודה שוטפת במחשב... יש הצעות? מה הכי משתלם? אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב הזה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מה מבניהם יותר טוב ולמה? והאם מישהו יכול להביא לי הוכחות?! עוד שאלה: האם זה משנה הרבה גירסת 640MB לגרסת 320MB? האם יש הבדל עצום ששווה את ההפרש?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך ATI radeon X700 256MB ורציתי לשאול אם אפשר לראות את המחשב בטלויזיה למה אין לי שום כבל ואיזה יציאה יש לכרטיס מסך ? למה יש לי 3 יציאות ואני לא יודע הנה זה היציאה שיש לי : ואם תוכלו להגיד לי כמה עולה הכבל שמחבר אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה !! :hi: ונראה לי אני לא בטוח יש לי יציאה S-VID OUT אז מישהו יכול להסביר לי איזה כבל לקנות ולאן לחבר בטלויזיה ( בטלויזיה יש לי את החיבור אם ה - 3 עיגולים בצבע אדום - לבן - וצהוב )

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום רב היום בבוקר אחי הקטן בא למחשב ורואה שהמסך כאילו מכובה הוא מוזיז את העכבר וכלום... בדקתי את העניין חיברתי את המסך שלו לנייד שלי והמסך עובד ניסיתי לנקות את הכרטיס מסך מכל כיוון ועדיין לא עובד ניסיתי לחבר את המסך ליציאת ה dvi של הכרטיס מסך וזה עדיין לא עובד הסתכלתי טוב וראיתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל עדיין לא רואים כלום על המסך אז או שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעיה בלוח אם מה דעתכם בנושא ? ד.א הכרטיס הוא 6600GT

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. היי קניתי מחשב חדש עם 8800 של ג'יגהבייט. במחשב הישן יש לי X850XT. האם יש טעם לקחת מהישן ולהוסיף לחדש? זה ייתן לי איזשהוא שיפור משמעותי? המערכת הפעלה יודעת בכלל לשלב כוחות? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by alexbmw,

האם יש כרטיס מסך שאפשר להחליף בו רכיבים (למשל מעבד \ זיכרונות ) ? ואם כן איפה אפשר ליקנות וכמה הוא עולה ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by ozeini,

איזה דגם טוב יותר מבינהם? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2735 או http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 ומזה Ultra Durable 2?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. איזה כרטיס הכי קרוב וזול ל-9800 בביצועים? 7600 עובר אותו?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.