עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by omri_ro,

שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by nadav275,

שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVOעם 16 צינורות עיבוד עובדים. צרבתי לו ביוס של x800xt pe VIVO ואני צריך לעשות underclock כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך. מחפש את הביוס הטוב ביותר לכרטיס שיתמוך בVIVO - אםשר x800xt pe או x800xt.... על הכרטיס זיכרונות samsung 1.6+קירור ATI SILENCER/ תודות לעוזרים נדב

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  3. אני מתלבט בין 2 כרטיסים לקנייה ל AGP: 1) X800GT 2) X800GTO ראיתי שבנעה מחשבים ה X800GT עולה1,220.00 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4589 והX800GTO עולה 1350. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 מה יותר טוב ובכמה, מה יותר שוה לקנות והאם המחירים שבנעה הם אלה שבשוק כיום?? תודה לכולם תגיבו מהר בבקשה !

• 19 תגובות
    • 993 צפיות
  4. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476 האם זה הכרטיס הזה?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי לוח של פנטיום 3 עם AGP X4 מתלבט לגבי 3 הכרטיסים הבאים: GeForce FX 5200 GeForce4 MX 440 GeForce4 Ti 4200 מה לגבי 3.3V ו1.5V ? מישהו מבין ויכול לעזור ? לא הצלחתי לגלות כמה וולט יש ביציאת AGP שלי או כמה וולט הכרטיסם תומכים. פרטי הלוח שלי: ASUS VT694X-PEGASUS Chipset: VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T AGP Controller AGP Version 2.00 AGP Status Enabled AGP Device Creative 3D Blaster RIVA TNT2 Value AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Disabled

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by aldema,

אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  7. צריך AGP.התקציב-600 שקל.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ilaysk,

מי מהם יותר טוב? תענו מהר (הG71 היתבטל? )

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  9. חברים על איזה דרבירים אתם ממליצים שאינו רישמי (ngo, zer0point וכו וכו) שמביאי את האיכות והביצועים הכי טובים שקיבלתם !

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום! נמאס לי מה-MX4000 שלי, גם שכן נהרס לי המאוורר שעליו ולקנות חדש יהיה קצת דבילי. אני מחפש כרטיס זול, כאמור, בין ה-500 ל-700 ש"ח וכרגע מתמקד בעיקר על ה-9600XT. האם מישהו יכול לייעץ בבקשה איזה כדאי? ועוד משהו, ב-KSP ישנו כרטיס שלמראית עין מיוצר כנראה ע"י ATI עצמה, מה שמפליא אותי. הם לא מייצרים כרטיסים, נכון? רק את ה-GPU עצמו! אני טועה? בתודה, שי.

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by smood,

אוקי קיבלתי לא מזמן את ה9800PRO שלי שמעתי שאפשר לעשות לו צריבה אומשהו כזה ל9800XT אם יש לו ליבה מסויימת מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה? איך לבדוק איך לצרוב אולי בכלל לא צריך לצרוב ואפשר אחרת....תודה לעוזרים:

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  13. מחפש מדריכים או סיקורים על הטכנולוגיות השונות של כרטיסי המסך... כלומר סיקורים מעמיקים על ה APIיים השונים... טכנולוגיות בכרטיסי המסך...כמו HDR...SM2 SM3... וכל מיני דברים כאלו... :xyxthumbs: רק אל תגידו לי GOOGLE...

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by fx-57,

איך הקירור אצל לידטק? הפסיקו לייצר או שזה שמועה מקרית? איזה ספק כוח צריך (אני יודע שצריך להיות לו PCI-E אבל כמה WATT)? אני מדבר על כרטיס PCI-E של לידטק.... כמה צינורות עיבוד ואיך הוא בהשוואה ל6800GS?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TTS,

אני לא בדיוק יודע מה זה OC ואשמח אם תעזרו לי להבין

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. איזה בעסה!!! יומיים אני מנסה לפתור את הבעיה של dual view אצלי ובסוף גיליתי שברגע שאני מסיר את הסימן של SLI אני נמצא ב-dual view וברגע שאני מסמן אז ה-dual view מפסיק לעבוד..... :'( מה הקשר לעזאזל!! איזה באסה.. ממש מרגיז. בגדול אני רוב הזמן בדואל כאשר אני באינטרנט..... אבל חשבתי לשחק לדוגמא ומסך השני האינטרנט או לא יודע מה.. אבל עכשיו אני יצטרך כאילו להתפשר ולוותר על SLI כשאני ב-DUAL VIEW או פשוט לשחק ב-SLI ולא להיות ב-DUAL VIEW... אוף!! אם מישהו יודע מה לעשות או רעיונות... פליז.....

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. שלום לכולם רציתי לבדוק טמפ' של המחשב עם הEVEREST (כדי להשוות עם הSPEEDPAN) ונוכחתי לדעת שהמהירות המעבד של הכרטיס היא רק 275MHz !!!! יכול להיות הדבר ? או שאני לא מסתכל או מבין נכון ... וגם מהירות הזיכרונות למעלה רשום 400MHz למטה רשום 525MHz ?!? השתגעתי או שזו התוכנה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  18. שמעתי המלצה על הדריוורים האלה וריציתי לשאול אם מישהו שמע עליהם\מכיר אותם או התנסה איתם ? האם הם באמת טובים יותר ? או לפחות שווים ניסיון ? http://www.driverheavendownloads.net/zeropoint.htm

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  19. מזמן לא הייתי פה....ואולי מישהו שאל את זה...אז אני מצטער כבר מההתחלה... אז ככה...בעד 1500 איזה כרטיס הכי טוב.... אז ככה יש לי התלבטות....X1600XT 256 DDR3 או X800GTO2.. אני מדבר גם על OC...מי יותר טוב....וגם בX1600 יש AVIVO...שזה יתרון כי אני מקודד... יש איזה תשובה מחברת nVidia?? ה6800GS מתחרה בהם?? ואם יש לכם הצעה אחרת.. אגב הכרטיס הוא PCIe....

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by silverhawk27,

מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל לגיימר? ולעומת הכרטיסים הבאים: X800GTO 6600GT מבחינת יחס מחיר לתועלת. ??? תודה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  21. אהלן חברה? מה העיניינים? הייתי פעם די פעיל בפורום הזה אבל מאז התגייסתי בקושי יש לי זמן לאינטרנט ולמחשב בכלל. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכ.מסך שכן אני ממש לא מעודכן כבר כמו שהייתי פעם. יש לי מחשב כבר שנה+ שעובד ב OC קבוע ויציב לגמריי (מחשב דלוק רצוף,כובה רק ביום כיפור) המפרט : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value 512X2 PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V nVIDIA Geforce4 TI 4400 128MB WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W כמו שאתם רואים אני קצת תקוע עם כ.מסך,עכשיו אחריי שחסכתי קצת (1000 שקל כאמור) רציתי לדעת מהי התמורה הטובה ביותר שאוכל לקבל ביח…

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  22. 123נא להתעלם הודעה זו - למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by BIGWOLF,

האם נכון להגיד ש: ATI RADEON 9600PRO ו ATI RADEON X600PRO זה כרטיס זהה, רק אחד AGP והשני PCIE או דוגמה דומה בניידים של GIGABYTE . יש להם ניידים עם כרטיס ATI 9700 ויש ניידים עם X700 - זה אותו הדבר או לא ?! תודה

24. האם ניתן לחבר שני כרטיסי DUAL תוך שימוש ב- 4GPU???? גם אני חשבתי שלא..... לא רק זה.. אני גם ניסיתי! חיברתי דני כרטיסים כמו שלי זאת אומרת 6600GT DUAL X 2 זאת אומרת ניסיון שימוש ב- 4 GPU וכמובן שלא הצלחתי.. אז מישהו יכול להסביר לי את זה?????? מחפשים לי בחו"ל 7800GTX 512 DUAL ואני רוצה לדעת אם אני יכול להזמין 2 כאלה... וכמובן להשתמש ב- 4GPU...הלוואי... אם כן....

• 109 תגובות
    • 8.9k צפיות
  25. Started by ychamp,

I dont know what to choose for my new computer can someone sugget what i can use for 200-600 dollars???? must be good and run all the new games from 2005+ no less

• 4 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.