כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למשחקים והתקציב הוא עד 350 ש"ח, מצאתי כמה אופציות אבל אני לא יודע איזה מהן עדיפה וקיוויתי לעזרה, להלן האופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4210 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4173 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4122 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3442 במידה ואתם מכירים כרטיס יותר משתלם בטווח המחירים אשמח לקבל הצעות תודה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע טמפ' מומלצות בעבודה וברגיל ל9800 פרו? יש לי חיישן (לא של הכרטיס) שחיברתי בתוך ההיט סינק קרוב למעבד - (יש דרך טובה יותר לחבר?) כרגע החיישן מראה בערך 37 - 39 במצב רגיל ו 40 - 42 בזמן עבודה או משחק. אני מניח שהטמפרטורה האמיתית גבוהה בהרבה - כי אני מודד בחיישן חיצוני. יש לי כמה אופציות לקירור עם מאוורר שמכוון בדיוק על הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה טמפרטורות אני צריך לנסות להגיע. אציין כי הקירור של הכרטיס הוא הסטנדרטי של R9800 PRO 256MB . הצעות / הערות?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מסך LCD ויש לי עליו 2 כתמים קטנים קטנים - שאני יודע בוודאות שזה לכלוך ולא איזה פיקסל מת .... למרות שהם לא מפריעים כל כך - רציתי לדעת מבעלי ניסיון כאן - איך הם מנקים את המסך שלהם , אם בכלל ?!
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת תקציב וביצועים (עם OC ובלי OC) Sapphire X800GTO2 או PowerColor X1300 PRO שתומך CrossFire, HDTV ויש לו תדר של is 600MHz 256MB של זכרון 800MHZ כאשר הזיכרונות הינם בתקן GDDR3/128bit. או כרטיס אחר שיש ומשתלם מחינת תקציב ביצועים ו(עם OC ובלי OC) מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
לא למשחקים אחרים, רק לזה... האם 8500GT יספיק? או שאולי עדיף משהו יותר טוב, ואם כן מה? אני לא רושם תקציב כי מה שמעניין אותי זה סוג הכרטיס המינימלי, וכמה שיעלה אז יעלה. (זה בשביל חבר ככה שהמפרט בצד לא משחק תפקיד)
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך CRT טוב שייראו בו יפה גם ברזולציות גבוהות שיהיה לו הרצים גבוהים וכפתור להעלאת הבהירות עד 700 שקל בלי לחרוג
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/58839/How_It_s_Made_Computer_Circuit_Boards.html
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין ati radeon 9600xt 256 club 3d לבין geforce 6600 gt 128צנ השאלה שלי מה יותר טוב בשביל משחקים ?????
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, ברשותי הכרטיס Radeon 9600XT של 256MB, השאלה היא כזאת- ההבדל משמעותי בין אותו כרטיס רק של ה128MB?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
המטרה היחידה של הכרטיס היא להוציא אות לטלויזיה הלוח אם הוא ms-7173 של msi המשחקים שרצים על המחשב הזה הם סימס 2 וסוליטר..זהו תודה...
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
ילי כרגע מחשב שהחלפתי ונשאר לי הכרטיס מהמחשב הקודם Asus V8200 Deluxe האם כדאי למכור אותו, ואם כן בכמה ? או ששוה להשאר איתו כרגע עד אשר המחירים קצת ירדו (בגלל הדור החדש שנכנס בימים אלו) האם הוא בכלל שווה היום ? הוא נחשב כרטיס טוב ?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הכרטיסים יותר חושב לכיוון הרדון
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה סוג של כ. מסך עם PCI-E מהחדשים משתווה או קצת יותר טוב בביצועים מהכ. מסך ATI X1950 Pro עם PCI-E או שעכשיו כל כ. מסך אפילו ב-300 ¤ טוב ממנו? תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים בניתי מחשב שהיה מיועד לעבודה עם קול וסאונד בלבד ולכן לא ציפיתי שאשחק מתישהו במשחקים ולכן יש ברשותי כרטיס GEFORCE 8400 שהוא די עלוב. לאחרונה יצאו משחקים ממש טובים שקשה להיות אדיש אליהם אז החלטתי לקנות כרטיס מסך בינוני בין 500-700 ש"ח. (סטודנט=תקציב נמוך). המפרט של המחשב שלי: מעבד: Q9550 לוח אם: Asus-P5QPL-AM זיכרון : 4GB DDR2 אין לי מושג לגביי הספק. אשמח להצעות!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1 הרקולס רדאון 9700 פרו 2 הרקולס רדאון 9800 שניהם באותו המחיר,לא מתוכנן שום OC לכרטיס. מה ההבדלים בניהם?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
ללוח אם ASUS P7H55-M PRO, מעוניין ב-HD . תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעוניין לקנות אותו (יש לי חיבור AGP) ויש לי שאלה בקשר לספק. יש לי ספק ג'נרי עם הספק של 400W, זה יספיק? גם הבנתי שהוא דורש עוד חיבור כוח נוסף, משהו עם עוד 6 פינים. איפה אני יכול לבדוק אם יש לי חיבור כזה? לוח אם: ASUS P5V800-MX תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
כרטיס שלא משווק ע"י הם יותר, הכרטיס מת, אז מה אני אקבל במקום ? אולי איזה DVI ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-