כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מהו ה-8800GTS 320 הכי זול שיש עדיף לא של חברת sparkle כי על כרטיסים שלהם יש רק שנתיים אחריות תודה לעוזרים *מצטער בטעות פתחתי את זה בפורום הלא נכון(תבינו אותי אני אחרי 14 שעות לימוד רצופות -תקופת המבחנים)
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
Nvidia מחלקת סיריאלים לבטא של Guild Wars 2 חינם!כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לכאן http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/guild-wars-2/deals-promotions#fp=method=callback&uid=780519310למלא את מה שצריך, ואתם מקבלים את הסיריאל מיידית!כל הכבוד להם
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 17 אינץ ובזמן האחרון שאני שם על 85HZ המסך עובד על 60HZ ניסיתי להעביר ל-75HZ וגם ל-100HZ וזה לא עזר המסך עדיין עובד על 60HZ. איך אני יכול לסדר את זה?המסך שלי מהבהב כל הזמן וזה עושה לי כאב ראש
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
https://twitter.com/KalksteinNir/status/1429313726465912832?s=19
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים - זקוק לעזרתכם יש לי כרטיס מסך gforce2 mx200 32mb w/t היצרן לא ידוע - לא מסומן על הכרטיס התקנתי אותו עם driver שהורדתי מהאתר של nvidia אבל זה לא עובד. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא דרייבר מתאים - אנא הודיעו לי ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בלי התיחסות למחירים של כל אחד. מי יותר טוב? גם בגרסאת הDDR3 וגם בDDR4 (וכמה הדידיאר4 עדיף על הדידיאר3 ואם זה שווה תיחס מחירים בינהם. שניהם בגרסאות ה256 מגה
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה, כפי שמופיע בפרטים יש לי 9800XT, עם ATI COOLER VER 3 , מרוח במשחת AC5 על הזכרונות והליבה... הכרטיס אמנם חזק, אבל שמתי לב שמשחקים מתחילים לזייף בהגדרות אופטימליות (וכשאני אומר הגדרות אופטימליות אני מתכוון יותר לפרטים מקסימליים ופחות שם דגש על רזולוציה, אני לא מאלה שישחקו משחקים ב1600X1200 , רזולוציה שבהחלט מספיקה לי היא 1280X1024 , או אפשר להתפשר על 1024X768 - אבל לא מתחת) משחקים כמו ROME TOTAL WAR במסכים עמוסים מאוד- אז הFPS יורד לרמות מעצבנות ממש. והמערכת שלי בכללי מאוד חזקה- המעבד עובד על 2550 MHZ והמערכת על 255FSB , זה אמור להיות חזק- כך שאני מניח שהצוואר בקבוק הוא הכרטיס מסך... או הזכרון, למרות שהוא עובד ב510MHZ ... עדיין זה "רק" 512MB ... השאלה שלי מתחלקת : 1…
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הכוונה לכבל הזה: אני רוצה לחבר אותו ללוח של gigabyte ga-m57sli-s4 פשוט לא מצאתי איפה לחבר,אגב אם זה יכול להקל על מישהו שרוצה לעזור הנה היוזר מנואל שלו בPDF http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-m57sli-s4_e.pdf אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. הוא נתקע במסך הראשון עוד לפני שהתוכנה עולה. הכרטיס הוא HD2600 כמו במפרט בצד. נסיתי להחליף דריברים וזה גם לא עזר למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
למסך 24 HD איזה כרטיס מומלץ? מתי יוצא הדור החדש של ATI? שווה לחכות?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היה לי 6600 הסרתי את הדריוור שלו והכל חיברתי ת 9600GT החדש שקניתי ואני לא מצליח להיכנס להגדרות תצוגה זוהי ההודעה שהוא מראה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
המסך המדובר הוא MAG 996PF 19 אינצ שטוח.. השאלה שלי היא האם המסך הזה טוב או לא? עושים לי עליו מחיר של 900 שקל..
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ה8800GTS 640MB לא ממש הספיק לעבוד אבל שכשמדליקים את המחשב רואים תמונה מטושטשת ואז סתם פסים, הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו (TMS) אבל האחריות עברה לפני חודשיים ואין אפרות לתקןאותו- במילים אחרות אמרו לי לקנות משהוא אחר, אז בדקתי קצת וראיתי את ה4850 של אלברטון ב550 שקל בTMS ואני ואל אם זאת תהיה הקניה הכי טובה למחיר שיהיה שקט, עם קירור טוב וביצועים- הכי טוב שאפשר להשיג במסגרת התקציב. אז ה 4850 של אלבטרון יהיה הקניה הכי טובה? והאם באמת אין מהל לעשות עם הכרטיס הנוכחי שלי? אני דיי לחוץ כבר לקנות כדאי שיהיה לי את המחשב שלי בחזרה..
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא ממש מבין בכרטיסי מסך .. אני רוצה משהו שיכול להריץ לי משחקים בצורה טובה. בערך 500 ש"ח AGP ... כרגע יש לי geforce 4 mx 440 שזה מתקופת האבן ולא מייצרים את זה בכלל לא ? אבל עד היום זה מריץ לי המון משחקים חדשים שיוצאים ... השאלה שלי האם כל כרטיס מסך ככה? נגיד אני אקנה כרטיס מסך עכשיו ב500 ש"ח לAGP ועוד איזה 5 שנים זה עדיין יריץ לי משחקים ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב לכרטיס HD במחיר של עד 300-400 שח יש לי מחשב HP עם מעבד intel core 2 duo E6550 2.33 Ghz זכרון של 1 GB - מתכנן לשדרג ל 2 GB חיבור PCIe חשוב מאוד שיתמוך בפרופיל נמוך יש הצעות? תודה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הבעיה קיימת רק כאשר ערכת נושא של aero פעילה (וינדוס 7) הבעיה נגרמת בעיקר כשפותחים חלונות (שיחת מסנג'ר לדוגמה) אחרי פעמיים שזה נותן את ה-error, זה מחזיר לערכת נושא שהיא לא aero. שם התהליך ב- task manager הוא Dwm.exe חיפשתי בגוגל, וראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אבל לא מצאתי לה פיתרון מישהו יותר איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה זה כרטיס ה ATI הראשון שלי ואני מנסה לגרום לו להריץ קבצי וידיאו על הטלויזיה דרך חיבור SVIDEO אז עשיתי שזה יהיה על EXTENDED DESKTOP ו THEATER MODE רק ששום דבר קורה כשאני מפעיל קובץ וידיאו, אין את ה PLAT ON TV שהיה לי עם ה GEFORCE הישן, מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם מאייה ועם מקס וכרטיס לא סוחב כבר ואני מעוניין לקנות חדש רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב קיום בשוק שיתאים לעבודה כבדה כזאתי . המחיר בכלל לא משנה .
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מסך 17" יש לי 1200 שקל ואני רוצה מסך שיראו הבדל באיכות תמונה ובכל מה שקשור לחיצוניות! אבל ממש!!! עכשיו יש לי פרו-וויו שטוח 17" שאמרו לי שהוא חרא ברוכים גולדה מאיר ואני מבקש ממני שמבין שיתן לי איזה עצה עד 1200 שקל והבדל כמה שיותר גדול באיכות התמונה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. אין לי הרבה ידע בנושא ואני אשמח לעזרה, כנראה שכרטיס המסך שהיה לי שבק חיים( 8800GT) האם עדיין קיים כיום תחליף אפשרי שבסופו של דבר גם ישתלם לי לרכוש אותו מבלי להתחיל לשדרג את שאר חלקי המחשב. אשמח לקבל רעיונות. אם יש צורך זה המפרט הקיים: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz 2048MB RAM Gigabyte P35-DS3L תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מאשררת את הבטחותיה מהעבר ומתיימרת להביא את ארכיטקטורת ה-RDNA 2 גם אל השוק הנייד עוד לפני סוף המחצית הראשונה של 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
- 1 follower
-