עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yanivsk,

הי חברה איך אני רואה את מהירות השעון והזיכרון ? האים דרך הדריברים (כי לא מצאתי) או דרך תוכנית אחרת (איזה?). אגב יש לי 7800GT של ALBATRON נ.ב על הקופסה כתוב רק מהירות שעון (450).

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  2. אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by pakomako,

נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  4. נניח שיש לי משחק דו מימד, האם ה AA יעבוד עליו? (אני יודע שאני רק צריך לנסות אבל ההתקנה ארוכה מדי) כי הצלחתי להפעיל אותו דרך הכרטיס מסך במשחק שלא תומך ב AA והוא הפעיל את הפונקציה הזאת, רק שזה היה משחק תלת מימד.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by sivick_ch,

מישהו יכול להסביר לי איך היא נראית/ להביא תמונה ולמה בדיוק היא משמשת? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by Yoav,

שלום, אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שלי מחר (!!), אבל שמעתי על בעיות שהיו עם הדרייברים האחרונים (91.71 או משהו כזה), והכרטיס שהזמנתי (6800) - מישהו פה דיווח שנשרף לו הכרטיס. אני חושב שאני אלך על 84.21 שידועים כטובים, או לקחת את "הסיכון"?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. +הAniso המיוחד של ATI נגד זה של אנוידיה בהחלט הבדל משמעותי http://www.nordichardware.com/Articles/?page=12&skrivelse=488

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by idoleff,

סופי אני קונה כרטיס מסך חדש למחשב... עכשיו השאלה היא מה עדיף לפי דעתכם? 9800PRO או 6600GT??? ואיזה ספק צריך על מנת להחזיק כל אחד מהכרטיסים עם המערכת שלי... תודה!

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by eizik26,

שלום אנשים אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי בפורמט AGP לאחד חדש. התקציב שלי הוא בסביבות 1000 ש"ח. מה אתם ממליצים? ראיתי את הלידטק 6800XT ב1000 ש"ח. כדאי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  10. צריך כרטיס הכי טוב שישי ל-agp 4x מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by yoni1234,

טוב הגעתי להחלטה כנראה מה יהיה הכרטיס הבא שלי אני רק צריך עזרה בבחירה האחרונה האפשרויות הם AGP RX1600Pro 512Mb Sapphire או AGP RX800GTO2 256Mb Sapphire מבחינת מחיר ה 800 יותר יקר. אבל אני רוצה באמת לוודא שגם בביצועים זה ככה. ואם ההבדלים ממש קטנים האם עדיף לחסוך את הכסף? תודה על העזרה ואשמח לתשובות מפורטות כי אני קצת בבעיה ;D

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by mokisho,

יש לי מסך LCD עכשיו יש לו כניסת HDMI ובמחשב כידוע יש יציאת DVI אם אני יקנה כבל DVI\HDMI אני יוכל לחבר את המסך למחשב??? הכרטיס מסך הוא 1900XT המסך הוא טושיבה 32 דגם 48

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  13. אני רוצה להחליף את כרטיס המסך שלי, MSI GeForce3 Ti500, בכרטיס מסך אחר (מסוג AGP) למחשב לא חדש (P4 1.8GHz). המטרה העיקרית בשיפור זה הינו להתחבר למסך ViewSonic VP930B בעזרת כבל DVI. המחשב יהפוך למחשב גלישה באינטרנט, עבודות אופיס קלות, צפיה בטלויזיה ומשחקים קלים-בינוניים (למשחקים הבינוניים-כבדים יהיה בקרוב מחשב חדש מתקדם). בנוסף יש לי קצת בעיות עם הכרטיס (עדכון bios אחד נכשל ולא הצלחתי לעדכן אותו שוב - הוא עובד עם ה bios הגיבוי). אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך לצורך העניין בסביבות 600 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by TwEsTeD,

PCIe עד 900 שקל ושיהיה כמה שיותר טוב להפעלת משחקים כבדים

• 13 תגובות
    • 645 צפיות
  15. הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  16. כנראה שונה לאחר עידכון הדרייברים לגרסה 9.1.4.5! [attachment deleted by admin]

17. Started by MODI,

קיבלתי כבר כזה שמתחבר לחיבור השחור הזה (ד"א אני שמוק שלא מבין במחשבים פשוט הכ. מסך האחרון שהיה לי זה GF4) ואליו יוצאים 3 RCA נקבות, אדום, כחול וירוק איך אני מחבר את זה לטלוויזיה?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by blueman1,

אני כבר לא מבין מבחינת חוזק של כרטיס מה יותר שווה הכרטיס החדש 7950GT או ה x1900xt של ati או שבכלל עדיף לחכות לכרטיסי ה dx10 דיצאו מתי? מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by tkhvbcht,

איך נחשב ה x800הרגיל? אני לא רוצה שיראו מדהים במשחקים אני רוצה שיראו טוב...זה יספק אותי? והאם הוא הרבה יותר טוב לעומת ה9600xt? תודה!

20. מה אתם אומרים הכרטיס הזה מבחינה בגראפית יפעיל ויסטה חלק Leadtek PX7600GT?

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  21. שלום לכל חברי פורום תצוגה וגרפיקה! אז ככה : אני חושב לשדרג את כ.המסך שלי (ראו מפרט), אבל אני מתלבט בין כל מיני כרטיסים למשל בין 6600GT\ULTRA לבין X850XTPE\6800 GT\ULTRA. אבל אני לא יודע האם התוספת של הזיכרון בכרטיסי מסך מ-128 ל-256 עושה הבדל כלשהו, או יותר נכון במה ההבדל מתבטא. ודבר שני האם ההבדל בין GT ל- ULTRA הא משמעותי מבחינת ביצועים. אשמח אם תעזרו לי להבין את המושגים הבסיסיים האלה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128. על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי). הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם. מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה... אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס). כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך). אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב.. אני מקווה ש…

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by arkady,

שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by ztahie,

שלום לכולם, בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב. מבחינת המפרט אני סגור אבל לגבי כרטיס מסך אני שובר את הראש. אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויכולת להפעיל משחקי מחשב (DOOM 3,FAR CRY...) אני לא מחפש מחשב שיהיה "תותח" או יכולות המהרה, שיהיה טוב ושיתן לי לשחק ..... לאיזה כיוון ללכת, יש מלא כרטיסים, דגמים , כמות זיכרון ומה לא... כעיקרון אני מתכנן ללכת על מעבד מסוג AMD. אני צודק או שעדיף על |INTEL? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? תודה על העזרה....

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by scylla,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.