עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by markyosy,

שלום לכולם, רכשתי אתמול מחשב חדש. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI. אבל המסך לא הצליח לקבל אותות בחיבור זה. אבל בחיבור האנלוגי הוא קיבל אותות ועובד בלי בעייה. כרטיס מסך: Saphirre ATI RADEON X700 SE 512Mb מסך: Samsung SyncMaster 930B אם תוכלו, אז בבקשה תעזרו לי לנטר את הבעייה. תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by exXxTreAm,

תראו איזה זול!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11262&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=708&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=708 אם זה אמיתי אז זה הרבה יותר משתלם מה6600!!!!! מישהו יכול לברר אם זה 256bit לזכרונות?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. http://www.tweaktown.com/articles/857/2/page_2_benchmarks_test_system_setup_and_3dmark03/index.html אני מתקין את ה 5.13 החדש נראה משפר ביצועים רציני או שאני אחכה ל OMEGA DRIVERS גרסת 5.13

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by rikus,

בטח שאי אפשר, אבל בכל זאת אני שואל להיות בטוח כי שמעתי שהוא כרטיס PCI-E במקור. אני שואל פשוט כי יש לי מחשב די מעפן עם מעבד יחסית ישן שלא תומך בכרטיסי המסך של PCI-E ואני מנסה לקצץ בהוצאות.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by xena2305,

קיבלתי 6600GT של גיגה בית ואין עליו מאוורר.יש לו שני צינורות מתכת שמתחברים לצלעות קרור המורכבים משני צדיו, בגלל זה הוא יחסית כבד. קראתי את הביקורת על הכרטיס ובתמונה רואים שיש לו מאוורר אז מה קורה כאן???

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B או Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL תודה רבה למשיב!!!!!!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by alon24,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 5200, + טלוויזיה + מקרן DVI בסלון. אני מריץ תוכנת SAGETV (קולנוע ביתי) ולפעמים אני רוצה לראות על המקרן ולפעמים על הטלוויזיה. האם יש דרך להעביר PROFILE בצורה פרוגרמטית? כלומר בפעולה מCLI? אני אומר PROFILES אבל זה יכול להיות גם סתם SENDMESSAGE כי אני מריץ GIRDER במערכת. אני רוצה לכתוב קובץ אצווה קטן שיחליף לי בין המסכים הפעילים, ואותו אני אריץ מSAGETV. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של NVIDIA. בתודה אלון24

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by אנדי,

שלום לכולם, בתאריך 24.12 הופיעה כאן באתר סקירה אודות דרייברים חדשים שהוציאו ATI ו-Nvidia לקראת החגים. יש לי כרטיס גרפי של INNO3D שמבוסס על מנוע GEFORCE 6600 של Nvidia ואני עובד בסביבת X64. האם הדרייבר החדש - nVidia ForceWare 81.98 שאוזכר בסקירה זו, מיועד גם עבורי? תודה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. חשבתי לקנות את הכרטיס של ATI 9550 AGPX8שעולה בסביבות 400 ש"ח (צריך משהו בסיסי טוב, לא למשחקים) השאלה האם זה כרטיס חדש או שבקרוב (עד חודשיים) צפויים לצאת כרטיסים חדשים (של Nvidia או ATI) ככה ששווה לחכות תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. עד לפני כמה ימים תיכננתי לקנות את ה RADEON X800GTO של CONNECT3D כעת, יש לי התלבטות קשה מאוד. איזה כרטיס חזק יותר למשחקים הכבדים של היום שיריץ אותם ברזולוציה של 1280X768 לפחות, באיכות טובה ובמהירות. ה X800GTO או ה- 6800GS . אנא עזרו לי. אשמח אם תסבירו למה האחד עולה על האחר. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. החלטתי לקחת מחשב חדש ויש על הלוח את הכרטיס מסך הזה GF 6100 128MB ON BOARD הוא יריץ משחקים חדשים? אני לא מתכוון לשחק כל היום רק מדי פעם

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. שמתי לב שמגירסאות 70 של ה Forceware, בעבודה השוטפת של חלונות, באיזורים שקיימת בהם הנפשה כלשהי (תיבות שיח, גלילות של חלונות וכו')... מופיעות להן נקודות שחורות בגודל של פיקסל או מס' פיקסלים בודדים. לא צריך עין חדה מדי בשביל להבחין בנקודות האלה, אבל הן מדי פעם מופיעות ונעלמות לאחר שהאיזור עובר "הנפשה" חוזרת. יש לציין שבכל פעם מופיעות להן 3-4 נקודות, לא יותר... זה לא מגיע למצב שכל המסך מתמלא לי בנקודות כאלה, אבל פה ושם זה תופס ת'עין. אני יכול לומר די בוודאות שכל דרייבר אחרי 69.93 גורם לתופעות האלה. (אם אני עכשיו אחזור ל 66.93 או שתיים-שלוש גירסאות עדכנית יותר, לא אתקל בתופעה הזו). התופעה לא כזו מטרידה, אבל אני תוהה אם זה קורה לעוד מישו. מייל מפורט ל Nvidia יישלח בקרוב. מצורפו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shlomibandit,

מה הטמפרטורה הסבירה של ליבת הכרטיס 7800 ג'י טי?? אצלי הוא עומד על 44 זה סביר?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  14. 2400 ש"ח ATI X1800XL 256MB כרטיס מסך חדש מבוסס ליבה X1800XL 256 מ"ב זיכרון DDR III במהירות 256 ביט 16 צינורות עיבוד Hydravision 3 500MHz Core 1000 MHz Memory DirectX® 9.0c Support and OpenGL Support או ASUS Extreme N7800GT/2DHTV 2450 ש"ח כרטיס מסך חזק בתושבת PCI-EXPRESS 256MB, DUAL DVI, TVOUT,HDTV VIVO 3 שנות אחריות אין לי ממש מידע על ASUS (צורת קירור וכו') אז מה כדאי יותר....?

15. Started by shefi,

מה יותר חזק? x800gtovs x1600xt ולמה יותר זול 1600xt ?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by OmerDude,

שלום לכולם, אני אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך עד 250 שח AGP עם יציאת DVI אם אפשר אז גם עם VGA ו S-VIDEO. (בכל אופן הדגש הוא על DVI) בתודה מראש, עמר

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

איזה כרטיס כדאי בתקציב 850 שקל?

• 11 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by bobby323,

ואם אין מישהו יכול לתת לי קישור למסך רחב LCD אם יש בפחות מ 2000 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה להסיר קודם את כל הדרייברים של GTO איזו תוכנה מסירה לי את כל הדרייברים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by idani1983,

האם 33-40 FPS בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים ב COD2 כאשר הכרטיס הוא בסטוק זה סביר או מעט ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

ערב טוב לבעלי הכרטיס GF6600 מהם הדרישות מערכת של הכרטיס? http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=172 http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm והאם הספק שלי יריץ את הכרטיסים?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך GAINWARD 7800GTX עכשיו אני נכנס לאתר של העדכונים ואיזה אפשרות אני בוחר שם? כי יש GEFORCE AND TNT2 או GEFORCE GO 7800GTX לפני הכרטיס מסך הזה הורדתי מהאפשרות הראשונה אבל עכשיו אני לא יודע כי רשום באפשרות השניה GO מה זה אומר דגם מסוים או לכל הדגמים של ה7800? תודה לעונים?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  23. שלום,עד לא מזמן היה לי את הדרייבר של נוידיה 81.95,בכל מקרה ראיתי המון המלצות על 77.62 שהוא מתאים מאוד ל66GT אז התקנתי ובדקתי,הנקודות ב3DMARK עלו ביותר מ80 נקודות אבל מה שמטריד אותי זה האיכות תמונה,האם כדאי להשאיר את הדרייבר 77.62 או לחזור חזרה ל81.95 ואני אחד שאוהב איכות וגם מאוד חשוב לו משחק שעובד חלק,אז תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  24. אולי יש לכם מושג למה זה המסך די זקן

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ועד עכשיו נראה לי הכי משתלם וכדאי לחכות כמה שבועות ל 6800gs ..אבל עם ה x800gto2 (שאפשר עם פתיחת צינורות להפוך אותו ליותר טוב מה gs) הוא אפשרות מבחינתי אבל לא מצאתי אותו ל AGP מישהו יודע האם הוא יצא או מתוכנן לצאת בזמן הקרוב ל AGP?? :s05:

• 9 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.