עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by abnatan,

קניתי מחשב חדש ואיתו מסך viewsonic p70f, במסך רואים מצויין בדרך כלל, אבל לפעמים מופיעים קווים דקים שנראים בעיקר איפה שיש צבע לבן או אפור המסך עובד על 85 הרץ וכרטיס המסך הוא albatron geforce fx 5900xt ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של הג'יפורס יש משהו, או שאפשר לסדר את זה דרך הכיוונים של המסך(ה-OSD)אך לא מצאתי שום דרך מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת או בעיה דומה עם המסך המסויים הזה, או עם מסכים אחרים של החברה? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by cold fire,

יוצאים עוד מעט כרטיסי המסך (של שני החברות) אם תמיכה בdx10 לפי מה שהבנתי מהפרומים השונים הם יהיו יקרים יותר וטובים יותר אך עדיין האם הם שווים את המחיר? האם הכרטיסים כמוx1800xt או אפילו x1900xt לא יתמכו בdx10 אלא רק בdx9? כעת לשאלה האמיתית שני הכטיסים פחות או יותר באותו מחיר בnewegg sappire x1800xt 512mb (אם כל היציאות hdtv,dvi...) או להסתפק בx1900xt 256mb (גם של חברת sappire ואם אותם יציאות) או שעדיף להשקיע את הכסף בnvidia (התקציב שלי הוא 200-250$) ועוד שאלה קטנה האם יש ספקים אחרים חוץ מliberty 400W שיכול להיות תואם למערכת(מעבד קונרו,2GB , כרטיס מסך מעל לגבי הלוח אם עדיין לא סגור) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by roeiw,

GIGABYTE Geforce 6200 128MB DDR (128Bit) TV OUT - PCX איך הכרטיס הזה האם הוא שווה 520 ש"ח ולאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  5. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ואני כבר מיואש מכרטיסי מסך.. אין לי מושג מה לעשות ואיזה לקנות , חתיכת הברזל הזאת עולה יותר מהפנסיה שתהיה לי ואני ממש לא ידוע איזה לקנות... בהתחלה רציתי את ה8800GS עם ה320MB של SPARKLIE (כשהוא עוד עלה 1500) לאחר חשיבה שנית ולאחר עליית הדולר( והמכיר שלו) החלטתי שזה יקר מידי בשבילי וכיוון שאני מתגייס עוד שנה לא נחוץ לי וחבל על הכסף.. אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו היט מאן 3 , פאר קריי , פיאר וכו' ברזולוציה 1024 768 בגרפיקה בינונית בלי תקיעות במחיר מינימאלי. חשבתי על הכרטיסים האלה.. GT7950 256MB של Leadtek או GS7900 256MB כלשהו או 8600GT 256MB מכל חברה או את ה512 MB של BIOSTAR שאין לי מושג איך הוא.. מה אתם אומרים עליהם? , איך הם סוחבים ? מה…

• 13 תגובות
    • 681 צפיות
  6. יש לי כונן DVD במחשב ואני רוצה לראות את הסרטים על גבי הטלויזיה עצמה. יש לכרטיס יציאת S וידאו. חיברתי את הסאונד, שומעים אותו בטלויזיה, אבל לא מצליחים לראות כלום. מאז הדרייברים האחרונים של NVIDIA אני לא יודע איך מעבירים את התצוגה מהדסקטופ לטלויזיה. למישהו יש נסיון, ויכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. עבור פרוייקט עתידי, אני מתלבט לגבי הכוח הגראפי שאני צריך, הדרישה המקסימלית היא משחקים בFHD על 42" אין לי תקציב מוגדר עבור מידת ההשקעה שאני מוכן להשקיע אני מתלבט אם ללכת על מערך של SLI, או אולי TRI SLI של GTX260 שהם זולים יחסית - השאלה היא איך הם בשוואה לכרטיסים בודדים חזקים יותר אני פתוח לכל אפשרות שהיא, כולל כרטיסי HIGH END מדובר במערכת I7, תודה רבה לעוזרים

8. Started by KaBuKiM,

שלום לכולם, נראה ששלפתי שאלה מהארכיון (למרות שזה עוד לא וודו2 ). אז בעצם העניין הוא כזה - יש לי שני כרטיסים (אחד מהם ממחשב שמת): האחד: XFX GeForce 6500, 256MB PCI-express השני: ATI Radeon 9600 Pro 128MB DDR AGP על הנייר אפשר לראות שהראשון טוב בהרבה מהשני. רציתי לדעת אם זה אכן המצב או שבעצם יש כאן כרטיס ישן יותר שהוא גם יותר טוב? לא מצאתי השוואת בינם, אז באתי לשאול את המומחים. תודה מראש.

9. Started by LiorP23,

מכיוון שהידע שלי במסכי LCD לא עמוק אני אשאל האם הוא שווה את המחיר שלו (בערך 2400 שקל) והאם הוא מסך טוב או לא

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. עבור צג נוסף מישני 17" או 19", אין דרישה ל- 3D או מולטימדיה בתודה, shenig

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by a_a_aa,

איזה כרטיס עדיף? PALIT GEFORCE 7300GS 256MB או Gigabyte Ati Radeon X1300 128MB שניהם במחיר של עד 300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  12. כרטיס מסך חזק, שיממש את האופצייה הנוכחית עד כדי את האופצייה הבאה של שדרוג המסך שהוא כרגע 19 דק , ובעתיד כמובן ישודרג ל-22 כנראה. כרטיסי מסך מאתר החנות : www.rsm.co.il הכי זול שמצאתי והוא HD4850 הוא של PALIT ועולה סה"כ 796 ש"ח. איך הוא לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. Started by idg83,

יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by tamirushb,

יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67 אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו.. אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware…

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.4A 768MB Ram 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro ASUS P4S533 (אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו...) יצא לי ב-3D Mark 2003 את התוצאה הבאה: 5317. האם זה טוב למחשב שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום, הזמנתי את הכרטיס X1950GT ל-AGP דיברתי עם חבר (יש לו PCI-Express, לא יודע אם זה קשור..) ויש לו X1950Pro והוא אמר לי שהחיבור מולקס שם, זה לא חיבור מולקס רגיל..והוא אמר לי לבדוק את זה בכרטיס מסך שלי.. לא בדיוק הבנתי למה הוא מתכוון.. בדקתי אצלי במארז וראיתי שיש לי רק חיבורים רגילים... השאלה שלי היא אם לכרטיס יש חיבור מולקס רגיל או חיבור אחר של חשמל...? תודה.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Real_Me,

אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  18. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שני אלה: 1) ASUS V9280 S2 SUPER FAST 2) ASUS V9480 TVD

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  19. Started by אוריפ,

איך זה ששתי כרטיסים של שתי חברות שונות קיבלו את אותו פרס??????????

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by yoni ^_^,

שלום השבוע יש בידי הזתמנות לשדרג את המחשב במספר חלקים ללא מחיר שזה מעבד AMD 64 וכן אני רוצה באותה הזתמנות ללכת על לוח אם DFI שתומך ב PCI EXpress הבעיה היא שאני עדיין לא רוצה לקנות כרטיס מסך מאחר ויש לי את RADOEN 9700 PRO ולכן אני עדיין רוצה למצות את הכרטיס הזה עד הסוף וגם ככה אני לא ממהר לקנות כרטיס חדש (אם אני אקנה אז כבר כרטיס על) לכן אני רוצה לחכות עם זה הבעיה היא שהכרטיס הזה הוא על תקן AGP והלוח אם על תקן PCI EXpress האם קיים פיתרון לבעיה הזאת ?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

רציתי רק לדעת איזה כרטיסים אפשר להשיג בגרסת AGP כי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי אני ראיתי בסטיקי ש 7600GT הכי משתלם

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by WillieT,

הכרטיס עומד על 45 במנוחה והכי הרבה שהוא הגיע במאמץ זה 59 (אחרי דום3 פאר קריי וכו'). אלה טמפרטורות טובות? כדאי לשים אולי עוד איזה גוף קירור?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך בתקציב של עד 1250 ש"ח . ומתלבט בין שני דגמים : 1. ATI 9600XT 128MB של חברת ספיר . 2. Gforce 5900XT 128MB של חברת גיגהביט . אודה להמלצות . הייתי מעוניין לקנות את ה - 9800PRO אבל 1500 ש"ח בכלל לא בתקציב שלי .

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. איך הכרטיס מסך הזה הוא מוצלח? יש לו בעיית התחממות?? |(הדגם הזה ספציפית) יש אותו פה באתר בלוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/12161/cat/8 שווה?? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  25. http://3dmark.com/3dmv/3184926?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3184926%3Fkey%3DNQXhY9zEKQQCWP99MVaEyQpRhJcDxj גם עם הדרייבר האחרון וגם עם אחד ישן יותר מסוף 2010, הכרטיס מציג ביצועים נמוכים. נ.ב, שמתי לב שה3DMARK מראה שתדר המעבד הוא 2GHZ, למרות שבבדיקות קודמות היה 2.8GHZ מה לעשות? תודה, griShmena

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים