עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elkobi_Reem,

תנו לי כרטיס מסך טוב שיהיה לי למחשב החדש שקניתי. אני לא גיימר כבד אני משחק משחקים כמו Fifa 2008 nba live 2008 need for speed counter strike משחקים כאלה. איזה כרטיס מסך אתה מציעים לי?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  2. מצ"ב קובץ עם פרטים של 4 כרטיסים של אותו הדגם. אשמח לעמוד על ההבדלים + לקבל המלצה לטוב ביותר מביניהם. תודה !! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by reuven,

רציתי בבקשה לדעת. אני רוצה לקנות כרטיס מסך ומתלבט בין 9800se לבין 9800pro כמובן שהזיכרון חייב להיות 256MB תגידו לי בבקשה מה ההבדל בין SE לבין PRO

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by hezy,

תיראו הזמנתי מחשב אם מסך ViewSonic P70F ב1350 כל המחשב שלי יהיה שחור והמסך הוא שחור כסוף אבל היום היתקשרו אלי מהחברה ממנה הזמנתי תמחשב ואמרו לי שאין להם את המסכים האלו אז המסך הכי קרוב שאם הציעו לי זה VIEWSONIC FLAT 17" G70FMB MULTIMEDIA ב1175 תגידו המסך הזה טוב ? אני רוצה מסך מצוין בימיוחד למשחקים וחשוב גם שלא יהרוס לי את העיניים תגידו איך המסך והצעות למסכים אחרים של 17 שחורים או כסופים בתקציב עד 1300 ואפשר לחרוג קצת מהתקציב

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by kobibo,

איך לדעתכם המסך הזה ? נמכר ב P1000 ב 1850 ש"ח כולל משלוח . מסך ''19 LCD (דק) NewVision דיגיטלי( DVI)+רמקולים מסך ה- ''LCD 19!!! איכות ללא פשרות !!! שילוב של אמינות ופונקציונליות המסך הינו דיגיטלי בעל כניסת DVI זמן תגובה הנמוך (16ms) המאפשר הצגת משחקים וסרטי DVD רמת ניגודיות גבוהה (1:600) המקנה לו איכות תמונה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים 3 שנים אחריות ע"י היבואן

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by or_azu,

האם בשביל מסך 22 אינץ' יספיק כרטיס אחד של 9600GT או שכדאי יותר לשים 2 (התקציב מאפשר..) או שבכלל עדיף ללכת על 8800 GT רגיל (ראיתי שאת הקליבר הפסיקו למכור משומה... )

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by HoLy4EvEr,

בלי אוברקלוק יש מצב שהספק יסחוב?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by yotam.m,

יש לי כמה שאלות בקשר ל7300GS אני יודע שהוא לא כרטיס משהו אבל בכל זאת: קודם כל עד כמה הוא גרוע בכל זאת הוא לא כרטיס כל כך ישן? 2)מישהו יודע,ניסה,קרא על יכולות אוברקלוק לכרטיס הזה? הליבה שלו דיי חדשה לא ככה? 3)שמדובר על משחקים חדשים על אילו הגדרות הוא יוכל לרוץ?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by tibia,

יש לי geforce 6600 ואני רוצה לדעת איזה הגדרות לשים אותו בדריבר! מישהו יכול להגיד לי ? ואני צריך שתכתבו באנגלית כי יש לי באנגלית כמו כמה hertz וכל הדברים האלה... תודה לכולם !

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  11. אתמול הייתי באייבורי. אין להם את ה-Samsung 710T ולא את ה-730B שכולם פה אוהבים וממליצים. אבל יש להם את ה-721S של Samsung (נטול ה-DVI) או לחילופין את ה-LG1750HQ באותו מחיר 1600 ש"ח. מה לעשות ? את מי מהם לקחת ? האם להתעקש לחפש את ה-730B ? תודה.

12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  13. תודה לעוזרים דרך אגב זה pci אם אפשר לקבל קישור הורדה מדויק

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. יש לי כ' מסך GEFORCE 4 עם יציאת טלוויזיה ואופציה של NVIEW בנוסף, יש לי שני מסכי 19 אינטש חדשים. עכשיו, רציתי לשאול האם זה יתכן להשתמש בשני מסכי מחשב רגילים באופציה הזו, ולא רק במסך רגיל ומסך טלוויזיה? (אני בתחום הבורסה, וחשוב לי שני מסכים אופקיים, זה יעזור לי מאוד.) אם כן, האם יש ממיר כזה מVGA לכניסת SVIDEO?? ואיפה אפשר להשיג כזה? (בארץ עדיף) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by BIGBENG5,

קניתי היום את הכרטיס 9500GT של INNO3D עכשיו יש עליו כמו חיבור של חשמל אבל לא 6 או 8 פין ממש קטן של 2 פינים ויש איתו גם כבל כמובן עכשיו צד אחד הולך לכרטיס והשני ללוח אם והחיבור שלו הוא כמו החיבור של הלדים הקידמיים וכו... עכשיו אין ליי מושג לאיפו לחבר את זה כי יש מלא חיבוריים בלוח ולא יודע מה מתאים תודה לעוזרים הלוח 945GZM S2 אה היה לי כם מסך כחול בקריסיס וב IV הינה תמונה של החיבורים של הלוח רק תגידו לי לאיפו לחבר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by Dan4,

איזה מסך יותר טוב ליישומי אינטרנט ואינטרנט,משחקים וסרטים...?????

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. בלי קשר לקנייה. אני שואל כי הבנתי שתלת מימד אוהב Hz גבוהים והCRT לוקח את הLCD בזה. עוד שאלה אם אני שם 60Hz בCRT מול ה60Hz של הLCD מי לוקח?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  18. אם כן שמעתי שהם מעולים... נכון?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by domuzy,

פרמטתי את C:, התקנתי את הWIN XP מחדש, התקנתי את SP2 והכל עבד טוב ויפה. תמיד (אחרי התקנת הווינדוס מחדש) הייתי צריך להתקין את הכרטיס של SIS315 מדיסק ההתקנה על מנת שאוכל לראות את המחשב בטלוויזיה. כשהתקנתי את הכרטיס (כשבוע לאחר התקנת SP2) קרה משהו והשתנתה הרזולוציה ל800X600 מ-1024X768. אבל הכרטיס עצמו עדיין לא הותקן- אין לו איזכור בPROGRAM FILES או ב"הסרת/התקנת תוכנות" (שבעבר כן היה גם פה וגם פה). יתרה מזאת, אחי גם הוריד בטעות את ה"עדכון גירסה" שהיה באתר של WINDOWS UPDATE, דבר שהוא טעות כי לא רק שזה לא עוזר, זה גם מחבל ביכולת הTV OUT. השורה התחתונה היא שכרגע הרזולוציה לא טובה, הכרטיס לא מותקן, אין TV OUT, נסיון התקנה עם הדיסק המקורי נתקע והוא לא מאפשר SETUP אלא מציג הודעה :…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by matoki10,

בפורום של המפרטים הציעו לי 2007wfp או lg hr השאלות שלי הם כאלה : האם באמת שווה לי להשקיע עוד 700 ש"ח בשביל המסך של dell? זה הבדל איכותי בשביל לראות סרטים? האם יש לכם עוד הצעות למסך איכותי לסרטים וקצת למשחקים בסביבות 1500- 2000 ש"ח ? איזה כרטיס מסך מתאים הכי טוב לשימושים שלי ולמסך שאני אקנה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by esharone,

שלום ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 550 ש"ח או קצת יותר שישמש גם למשחקים אבל לא רק ושיהיה איכותי במסגרת התקציב הזה

22. Started by Real_Me,

אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  23. אני רוצה לקנות Fx 5900 ויש לי פנטיום 4 1500 ואומרים שלא שווה לי כי הוא לא ירוץ הכי טוב עליו מה ..כאילו..זה נכון.?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות בקשר לאופציות של הדריור 3.7 קראתי את הfaq בפורום הזה ולא היה שם תשובה לשאלותי 1: באופציה של ה-d3d למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings ובפנים יש 2 אופציות שנקראות support DXT texture formats שהיא פעולת לי ומתחתיה יש אופציה שנקראת alternate pixel centr שהיא מכובת לי מה הם עושות ולה אחת עובדת והשניה לא 2:באופציה של ה-opengl למטה יש אופציה שנקראת Compatibility settings וביפנים יש גם שתי אופציות שנקראות force Z-buffer depth force 24 -bit force 16-bit ולבטל והאופציה נמצאת על לבטל ותחתיה יש אופציה שנקראת Triple buffering שהיא עובדת לי למה כול זה משמש והם זה צריך לעבוד או להיות מכבה טוב מצער על כול השאלות אבל אני ממש לא מבין בזה אני…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. טוב אז ככה: יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD. המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם. אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה. השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות. תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים