כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי איך היא נראית/ להביא תמונה ולמה בדיוק היא משמשת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הדגם crt mag 996pf 19' גיליתי שיש עליו שתי נקודות שחורות קטנות. יש לציין שהוא CRT, שלפי מיטב ידיעתי אין בעייה כזו של "פיקסלים שרופים" מה אתה חושבים שאני צריך לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה ועכשיו כשאני מנסה להפעיל עליו את המשחק הנסיך הפרסי 2 המשחק מראה לי את הסמל של יוביסופט ונתקע ואז צריך לעשות ריסט יש לציין שהמשחק עובד לא חלק אבל עובד אצל אח שלי שיש לו גיפורס 2!!!!!! נ.ב תהיתי איזה דרייברים אני מוריד לכרטיס מסך הזה???? האם אלה הדרייברים הרגילים של Nvidia כלומר הדרייבירם שבקטגוריה הראשונה באתר שלהם או בקטגוריה השנייה דרייברים של forceware או משהו כזה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ Aopen fx5900xt מכיוון שטוענים שהוא כרטיס זול וטוב מאוד, וכן האם הוא יפעל על agp*4 ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
המטרה היחידה של הכרטיס היא להוציא אות לטלויזיה הלוח אם הוא ms-7173 של msi המשחקים שרצים על המחשב הזה הם סימס 2 וסוליטר..זהו תודה...
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח דיון על תוצאה ב3DMARK, אני אישית לא מחבב דיונים כאלה... ובכל מקרה, בתור אדם שלא ממש אכפת לו מהתוצאה, הרצתי השבוע 3DMARK לראשונה מזה 4 חודשים. ציפיתי האמת לירידה קטנה בתוצאה, אתם יודעים הHD קצת יותר מלא עכשיו, הר'גיסטרי יותר מלא בשטויות בטח... נשמע הגיוני שהתוצאה תרד. אבל מ1312 ל1032?! אז... יש רעיונות מה הסיבה לירידה החדה? הרצתי על אותן הגדרות, סגרתי את התוכנות ברקע, אין תוכנות ריגול או וירוסים, אפילו נשאר אותו דרייבר (טוב אני אעדכן השבוע...). לירידה של 280 נק' חייבת להיות סיבה טובה לא? המפרט למתעניינים: P4 2.8C Asus P4P800 Deluxe 256MB 400MHz * 2 Sapphire Radeon 9600 Pro
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב למשחקים ואיפו אפשר לקנות אותו
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה ואשמח אם תוכלו לענות 1) מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג אותו היום? והאם יש אפשרות ל BUNDLE של 2 במטרה לבצע מערך CROSSFIRE ? 2) איזה חברה בעלת הכרטיס הטוב ביותר? (ASUS, ג'יגה בייט, ספיר וכו') 3) האם הוא זהה בחיבורים שלו מבחינת חשמל (פינים וכל זה) לכרטיס ה 4870? כלומר האם סה"כ אוכל להוציא את ה 4870 ולשים את ה 5870 בלי שום עזרה מקצועית או משהו רציני? 4) האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק? (יש לציין שאני משחק ברזולציות של 1920 על 1200 עם פילטרים על מקסימום ו32 ביט צבע, לכן הכרטיס מסך עובד הכי הרבה והכי קשה, לעומת נניח רזולציות נמוכות), מבחינת מהירות המעבד שלי עכשו עם OC ובערך על 4 ג'גה הרץ (4 ליבות וכל זה כמובן) עוד דבר, מישהו יודע מתי הכרטיס S…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש כרטיס יותר טוב ממנו לחריץ AGP במחיר שלו? (710 ש"ח) ואם יש התקציב מגיע עד 800 פלוס מינוס ומה דעתכם הכללית עליו? משחק בעיקר 1st person shooters (fear,quake4 ,bf2( ... המחשב... p4 2.4 msi 865pe 1gb זיכרון הארד דיסק 160GB ספק 500w thermaltake תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כותרת.... תודה רבה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי בפורמט AGP לאחד חדש. התקציב שלי הוא בסביבות 1000 ש"ח. מה אתם ממליצים? ראיתי את הלידטק 6800XT ב1000 ש"ח. כדאי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מהכרטיס מסך הנוכחי 4870HD לכרטיס חדש יותר. המטרה של הכרטיס בראש ובראשונה הוא גיימינג, אחריו מגיע עריכת סרטים וקליפים. יש גם תיכנות אבל זה לא מעמיס על הכרטיס במיוחד. הסיבה שאני רוצה להחליף, מחוברים לכרטיס שני מסכים ובחודשיים האחרונים הכרטיס התחיל לקרוס מהעומס וזה מגביל את השימוש שלי במחשב. אני מספר את הסיבה כדי שלא יתחילו להגיד לי "הכרטיס שלך בסדר גמור, אל תתפנק ותקנה כרטיס חדש", כבר מימשתי את האחריות של הכרטיס, הוא הוחלף לפני שנה אחרי שהקודם קרס ועכשיו גם זה מתחיל לקרוס. המפרט שלי הוא: Intel Q9550, מהירות סטוק ללא OC. לוח אם EP43 של ג'יגה בייט, אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל יש אפשרות להניח רק כרטיס מסך אחד. זיכרון ראם 8 ג'יגה. ספק כוח - קרוסייר 500W…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן ראיתי לפני כחודש משהו שקנה אותו ומאוד מרוצה ממנו... הבעיה היא שחוות דעת אחת לא מספיקה לקניית מסך LCD הוא עולה 2450 שח בוואלה שופס... 19 אינץ LCD... מחיר מפוצץ לכל הדעות. השאלה היא מה הוא שווה... אני לא משחק אז ככה שזה לא שיקול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36082 אשמח לקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון אישי. אה, עוד משהו ששכחתי... בתכלס הוא כנראה בגודל של טלוויזיה 21 אינץ. שאני חושב על זה... זה נשמע לי ממש ממש גדול... ולא ממש בריא לעיניים... מצד שני אם זה יהיה LCD אני אוכל לדחוף אותו רחוק יותר כי כרגע אין לי הרבה מקום כי יש לי LG F900P שהוא CRT ויש לו תחת ענק מאחורה. מה אתם אומרים על נושא הגודל המוגזם? תודה, חג שמח יניב
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. המצב הוא כזה: ישנה האפשרות ללכת על 8800GT, ב800 ש"ח, ולקבל ביצועים סבירים במשחקים כמו Crysis. השאלה שלי היא, בהנחה שאני הולך על Radeon HD 4870, בכמה הביצועים ישתפרו והאם זה שווה להשקיע עוד 600 ש"ח, כלומר האם זה שווה כמעט פי 2 מהמחיר של ה8800. בנוסף, האם יש בעיות כלשהן עם ה4870 (חימום, ספק, סתם בעיות חומרה)? תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
העלתי גם את מהירות המאוור כבר ל100 אחוז וזה לא עוזר.. ניקיתי את המחשב מאבל והכל אבל הכרטיס מסך הוא כמו לבה רותחת מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם יש לכרטיס הזה חיישן טמפרטורה? אני חייב לדעת בוודאות,אז אשמח אם ישיבו לי אנשים שקנו את הכרטיס הזה.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש x800gto אבל אני לא יודע עם איזה דרייברים להשתמש עם אילו שמביאים עם הכרטיס מסך או להוריד אחרים? ושמעתי שיש הרבה סוגים אז מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על כרטיסי 8800 של חברת eVGA... איך הם? האם יש הבדל משאר החברות? מצאתי 2 סוגים של כרטיסי 8800GTS 320MB: 1. EVGA NVidia GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E Dual Head 2. EVGA GeForce 8800 GTS KO ACS3 EDITION 320MB מישהו מכיר אותם ויודע מה ההבדלים?
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אבל אני רוצה לשדרג אותו עם כרטיס מסךתאחד מהשניים האלו: geforce fx5200 Raideon 9200 מה כדאי לי לקנות? מצפה לתשובה בהקדם. בתודה the only and the truly: ZeroForce
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-