עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shbd,

אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  2. שלום לכם, אני רוצה לראות סרט divx/xvid על גבי הטלוויזיה. הטלוויזיה ממוקמת בסלון ולכן אני צריך לראות את הסרט גם במסך מחשב שלי על מנת לכוון את גודל המסך, כתוביות וכו'. האם יותר ממולץ לעבוד Hardware Acceleration - הצגת תמונה רק על גבי תצוגה אחת ושימוש כרטיס המסך לעיבוד התמונה. או Video Mixer Renderer - VMR - הצגת תמונה על יותר מתצוגה אחת, אך שימוש במעבד לצורב עיבוד התמונה. המחשב שלי הוא AMD Athlon XP 3200 Abit AN7 Abit Giluro Geforce FX5200 1GB RAM מה האפשרות הכי טובה לעבוד עם טלוויזיה כדיי שאוכל לראות בטלוויזיה את הסרט בצורה שותפת וחלקה ללא בעיות של כתוביות לא מופיעות או תמונת הסרט לא מופיעה על גבי הטלוויזיה. האם שימוש ב VMR על מנת לראות בשני התצוגות - מסך מחשב + טלוויזי…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. שלום, יש לחבר שלי לוח אם מסוג Asrock דגם 775i65G מעבד חד ליבה פנטיום 4 ב-3 גיגהרץ כרטיס מסך 6800GT שעבר המהרה והוא אמור להשתוות ל-7300GS או GT . הוא משוגע על GTA ולאחרונה התקין במחשבו את ה-GTA IV ולמרות שהדרישות מינימום של המשחק לא מתאימות למחשבו בכל זאת המשחק רץ אך כמובן בצורה גרועה ביותר . הוא למיטב הבנתי הלוח אם שלו יכול להחזיק גג גיפורס 7900 אך אין כרטיס שכזה בעל תושבת AGP, האם יש אלטרנטיבות אחרות? אולי כרטיס מחברה מתחרה? לסיכום הוא זקוק לכרטיס ה-AGP הכי טוב שהלוח אם שלו מסוגל להחזיק, יש המלצות? תודה מראש. דוד אזולאי (החבר)

4. Started by יניב קופר,

המלצה לכרטיס מסך agp עד 1000 שקל יש לי כרטיס 6600gt ואני רוצה יותר חזק

5. Started by XpHunTeR,

תקציב: עד 550 ש''ח מטרות: משחקים (אני משחק ב Lineage 2 שזה משחק מולטיפלייר המוני שצריך לטעון הרבה אובייקטים ולראות למרחק) המחשב שיש לי: E6300, 1GB ram, 965P-S3 עם מסך 20.1" רחב. (אולי אני ארחיב ל 2-4 GB) כרגע אני חושב על 9600GT גירסת SYNERGY (מה זה?) של ZOTAC ב 520 ש''ח מ KSP או 9600GT של TWINTECH ב 540 ש''ח מ FOXPC אני קונה או מ KSP או מ FOXPC (ראשון לציון) צריך המלצות ואני כנראה קונה היום אז זה דחוף תודה !

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Athlon-WINGS,

איזה כרטיס עדיף- fx5900xt 128mb או radeon9600xt 256mb רק מאלה...אין תקציב גבוה יותר.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל של חברת connect3d, האם יש בעיה עם המשחה תרמית שעל הכרטיס? תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by urich,

אני מחפש מסך מחשב חדש שטוח crt. אני לא סגור אם ללכת על 17 או 19 אני נוטה ל19 למרות ההבדל במחיר. אני לא מחפש מסך של מקצוענים שמנתחים אותו כמו לא יודע מה אלא מסך סביב ה 1400 שקל. שיהיה אמין כי אני מתכוון להשתמש בו הרבה זמן (כרגע אני משתמש ב15 אינץ של pb שיש לי כבר 8 שנים!!!!!! והיה פעם אחת במעבדה לפני כמה שנים לצורך חידוד של צבעים). בקיצור אני מחפש דגם טוב אמין 19 רצוי אלא אם איןו בתקציב שלי ואז אני ילך על 17 אינץ זול יותר (אלא אם עדיף לי לחקות שהזמן תגובה והמחירים של ה lcd ירדו ואז נלך על lcd חדש בסביבות אותו התקציב.)

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by andrey12341,

קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by Wormy,

הבעיה קיימת רק כאשר ערכת נושא של aero פעילה (וינדוס 7) הבעיה נגרמת בעיקר כשפותחים חלונות (שיחת מסנג'ר לדוגמה) אחרי פעמיים שזה נותן את ה-error, זה מחזיר לערכת נושא שהיא לא aero. שם התהליך ב- task manager הוא Dwm.exe חיפשתי בגוגל, וראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אבל לא מצאתי לה פיתרון מישהו יותר איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. במחשב שלי החדש מסוג amd3000 אם לוח של גיגה ביט וזירון 1 גיגה יש לי כרטיס מסך מסוג גיפורס 6600 התקנתי את העידכון מהאתר של ניוודה שניקרא 81.95 _forceware_winxp2k_international_whql האם אני צריך עוד משהו בשביל שהכרטיס מסך זה יתן לי את מירב הביצועים שלו למשחקים? יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הכרטיס ? ואם אפשר לפרט לי אם צריך בהרחבה כי אין לי מוסג מה אני אמור לעשות תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by Kukishin,

האם DX10 בסופו של דבר מהווה מעמסה על הכרטיס מסך מפני שהוא מסוגל לחשב יותר טוב ולהציג גראפיקות טובות יותר, או שלהיפך - זו חומרה שמקלה ומקצרת את הדרך להישגים גראפיים טובים יותר, ובאותו מאמץ הכרטיס ייתן תוצאות טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by EviLeader,

חברת TMS לא מוכרת ציוד קירור לסדרת ה8 של NVIDIA מלבד TT אחד.. אני אישית, פוחד לקנות קירור ולנסות להסתדר איתו.. זה מחשב חדש שאני יפשוט את הרגל בגללו ... ולכן אני מעוניין בלקנות את הכ.מסך אצל חברה שאני יודע שהקירור שלה יהיה שקט וטוב... לפי החיפושים, INNOVISION עונה על הדרישות: http://tms.co.il/product/5214 אני ישמח לדעתכם בעניין, תומר.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by H.I.V,

אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה? האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22) כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש? תודה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by zivgev,

אהלן, אז ככה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס MSI Radeon R9 280X GAMING. אך שמתי לב שבKSP נותנים עליו שנתיים אחריות לעומת שלוש לשאר הגרסאות. השאלה שלי היא לשים לזה חשיבות? האם הכרטיס יתן ביצועים טובים לפי מי שהתנסה אולי עם הכרטיס? בנוסף בחנות המליצו לי ללכת רק על ספייר. תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. לחבר שלי יש כרטיס מדגם R9500PRO BBA . עכשיו יש לו רסיבר, טלויזיה ומחשב. הוא רוצה לחבר את המחשב (כרטיס מסך) לרסיבר\טלויזיה (אין לי מושג איך עושים את זה) בכדי ליראות סרטים של המחשב בטלויזיה. עכשיו לכרטיס הזה יש יציאת VIDEO OUT או S-VIDEO אין לי מושג (ממש לא מבין בזה) החיבור עגול שחור כזה, אבל הבעיה היא שאין לו שום כבל שמתחבר ליציאה הזאת בכרטיס. השאלה שלי היא איזה חוטים צריך לקנות לכרטיס בכדי לחבר את כל העסק ולקבל את התוצאה המבוקשת ?? כשאני שואל איזה חוטים, הכוונה היא לשמות של החיבורים האלה שהוא ידע מה להגיד למוכר בחנות... מקווה שתעזרו לי

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by ZeroForce,

היי, זה נכון שמסך 15" שטוח ודק נחשב בגודל כמו 17.6"? חבר שלי(captain_africa)אמר לי!!! the only and the truly one ZeroForce 8)

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by israelnba,

אני מעוניין לקנות אותו הבנתי שהוא עדיף על GEFORCE 5500 זה באמת נכון?? ואיך הוא סתם ככה...? בשביל שחקן מחשב שלא דורש יותר מדי מהביצועים...

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by mtng,

אז ככה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (AMD 3200) ואני רוצה לשים עליו כרטיס מסך חזק שיחזיק מספיק זמן כמו כן אני ל -א עושה אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לעשות למעבד או לכרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך של NVIDIA.. התלבטתי בין ה6600GT של ג'יגה בייט לבין ה6800 הרגיל (יצאה כבר גרסת הPCI E שלו?) כאמור, ללא אוברקלוקינג... מי מהכרטיסים הנ"ל יותר חזק ומציע מקסימום ביצועים? את ה6800GT גם שקלתי לקנות אבל הוא יקר כרגע, אולי כשירד המחיר. אז מה אתם אומרים? מה עדיף? 6600GT או 6800 של PINE (לא GT)???? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. טוב אחרי שהתקנתי daemon tools pro ועשיתי ריסט הווינדוס פתאום לא עולה יותר הוא מגיע למסך כניסה איפה שמכניסים סיסמא ואז הוא נתקע לבערך 10 שניות ואז המסך מתעדכן ואז שוב נתקע ל10 שניות אחרי שמצליחים להכניס סיסמא המסך נהיה שחור ל10 שניות ואז מופיע לשניה העכבר ואז נהיה שחור שוב לפעמים המסך מאבד תצוגה(נורה ירוקה הופכת לכתומה) ניסיתי להיכנס בSAFE MODE ואז למחוק את הדרייברים של DS ואז למחוק את כל השאר במצב רגיל ואז להתקין מחדש דרייברים אחרים אבל הבעיה מופיעה שוב אפילו עם דרייברים ישנים יותר למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by IMT,

בשעה טובה ומוצלחת החלפתי את הג'יפה4 שלי ב- GeForce 6600GT 128MB של Leadtek עכשיו אני צריך להתאים את הגדרות המשחקים מחדש וטעיתי מה הרזולוציה המקסימלית של מסך 17' שברשותי?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by Silol,

שלום, רציתי לשאול מה יהיה יותר אפקטיבי...2 כרטיסי 8800GTS 640MB OC בSLI או 8800GTX OC2 יחיד? השימושים שלי זה סרטים ומשחקים בעיקר. **יש לי מסך 2407 של דל אם זה משנה.. תודה..!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  23. במאמר זה נעסוק בדרך הנכונה לשפר ביצועים עם ארכיטקטורת כרטיסי המסך RDNA 3 של AMD - בשימוש ב-Radeon RX 7900 XT בתור המחשהלכתבה

24. Started by CPU-MAN,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך 8800 GTS 320MB בעל 2 חיבורי DVI, הבעיה שלי שאני רוצה לחבר מסך מחשב 19 ו טלויזיה LCD32 ביחד אבל יש בעיות, מסך ה 19 בעל חיבור VGA ולכן יש לי מתאם שצידו האחד DVI והשני VGA ואת ה 32 אני מחבר בכבל HDMI כאשר אני משתמש במתאם שצידו האחד DVI והשני HDMI הבעיה היא ש 2 המתאמים (DVI TO VGA) וה (DVI TO HDMI) מפריעים זה לזה ורק חיבור אחד יכול להתחבר לכרטיס עצמו כי הם צפופים וקרובים מדי זה לזה , רציתי לשאול אם מישהו יכות לתת לי פתרון כלשהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים