עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by muam,

היי, בזמן האחרון אני נתקל בבעיות ותקיעות במשחקים ובכלל, שלא היו קודם. עדכנתי ומחקתי דרייברים וכלום לא עזר, הבעיה היא כנראה במאורר של הכרטיס או בכרטיס עצמו. יש לי מחשב מעולה, חוץ מהכרטיס: Intel i7 2.8 Ghz nVidia GTS 240 8 RAM 1 TB Windows 7 Home Premium 64 BIT אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חדש, עם העדפה לNvidia, שיהיה טוב ויריץ מעולה עם המחשב משחקים גם בעוד שנה ולא יעלה יותר מידי ? תודה, נועם

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by zxc1,

שלום לכולם, לפני כארבע שנים רכשתי מחשב כאשר המפרט הוא: Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz 4096MB RAM Gainward BLISS nVidia GeForce 8800GT PCX 512MB מערכת ההפעלה היא: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 לפני כחודש נתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני מתקין משחק כלשהו (ההתקנה מסתיימת בהצחלה) ומנסה להכנס אליו מופיעה לי הודעה זו: Display driver NVIDIA windows Kernel Mode Driver, version 266.58 stopped responding and has successfuly recovered. כבר ניסיתי הכל, התקנתי גרסאות שונות של דרייברים, פירמטתי את המחשב, הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים. אך שום דבר לא עוזר. מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ag80,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא 1200 שח בלבד. המפרט המלא של המחשב בחתימה. ההתלבטות היא: כרגע יש לי שני כרטיסים GTS 250 במערך SLI 512MB האם כדאי להוסיף עוד GTS 250 ולהיות ב TRIPLE SLI 3*GTS 250 או להחליף ל GTX 465 1024 MB אחד ולהשאיר בנוסף GTS 250 אחד ל PhysX בלי SLI כמובן. איפה הביצועים יהיו יותר טובים??

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך (עד עכשיו השתמשתי במובנה בלוח). שימושים: משחקים (בתור התחלה CALL OF DUTY ) פוטושופ (גם היום עם המובנה אני עובד עם הפוטושופ) מפרט קיים: לוח-אם: Asus ‏P5Q-EM מעבד: QX9770 זכרונות: ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 1066MHz קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev. B מארז: LANCOOL PC-K60 ספק: Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80 מסך: SAMSUNG T220P רזולוציה מקסימלית: 1920x1220 המליצו לי על ה GTX460 768MB. המחיר לחברת GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח1020 ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ‎ ש"ח 1270 השאלה שלי אם ללכת על ההמלצה? ואם כן, אז של איזה יצרן? האם שווה להוסיף 250 ש"…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס מסך בתקציב הנ''ל למטרת גיימינג המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם intel dragontail ספק 500 וואט של סיסוניק זיכרון 3 גיגה ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb מסך 22 אודה לכם על העזרה מה הכי מומלץ למערכת הזאת

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Qubis,

שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (את המפרט רשמתי למעלה) …

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לאחר שסערת ה-2900xt התבהרה הבנתי שזה לא הבחירה בשבילי בגלל שכנראה אפילו הליבטי 400w לא יחזיק אותו והתקציב שלי לספק הוא בקושי 250 שקל... וגם המחיר גבוה מידי, תיכננתי בכלל לקחת 8600gts עד שהבנתי שהוא חרא של כרטיס והחלטתי ללכת על בטוח... האם באמת 8800gts 320mb היא הבחירה הנכונה היום? וצפוייה ירדית מחירים שלו בימים הקרובים? התקציב הכללי שלי למחשב הוא 4500 שקל, מסך lcd 17". ואני רוצה תמיכה ב-dx10 לא משנה כמה שזה יהיה פתאטי... ומתי יוצאים ה-2600xt/2900xl/2900pro או ה-8600 המשופר? אם הם יוצאים תוך שבועיים שלוש אולי אני יחכה... כי אני ממילא מחכה כבר חודש בלי שקרה כלום...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה יותר טוב ב 2900XT OCאו 8800640? עריכה: היי כולם אני מעדכנת את האשכול הזה. שמעתי שכדי לעשות OC ל 2900XT אני צריכה 8 ו 6 פינים מחוברים בו זמנית זה נכון?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Talool,

שלום חברים היום רכשתי תמסך 1970hr ומחשב חדש מארז antec p1800 כרטיס מסך 8800gts מעבד e6600 ו2 גיגה זיכרון בקיצור אני לא מצליח להפעיל תמסך כאשר חיברתי אותו למחשב הישן הוא פעל עם הכבל הכחול לחיבור הכחול של המארז ללא בעיה אבל עם המארז החדש זה שונה ואני לא יודע איך לחבר אותו יש למישהו פתרון או מדריך כלשהוא? תודה רבה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 936 צפיות
  12. ולכן אני לא מצליח לצפות בשני מסכים על המסך טלוויזיה רואים רק שחור זה מוזר כבר היו לי עשרות כרטיסים ובבעיה שכזו לא נתקלתי ניסיתי להחליף בין ההשיטות שידור PAL B\G עדיין לא עוזר למישהו יש רעיונות?? אהה.. ולקנות מסך HDTV זו לא אופציה ;D עריכה ראה תמונה חחח... כשעושים PRINT SCREEN זה נותן את שני המסכים ואני לא רואה בטלוויזיה כלום [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני בכיוון של ה 8800GTS 512MB עכשיו ראיתי של Leadtek ב1619 ש"ח אבל האם כדאי לקחת של leadtek או של חברה אחרת? את גם את Inno3d שאני יודע שהם מעולים אבל בשביל זה אני צריך טיפה עזרה אם כדאי לקחת את leadtek שהם במחיר טיפה יותר נמוך.. ובקיצור השאלה שלי היא .. איך Leadtek באמינות ,קירור ועוד שאר התכונות שצריך להיות לכרטיס מסך ומה זה שונה מהinno3d תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zahi74,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB היום שיחקתי עם NEED FOR SPEED CARBON הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 85 מעלות ברגיל הוא נמצא על 65 מעלות זה נורמלי?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם וצהריים טובים, רק לפני מספר דקות נגלה לעינינו משהו מיוחד בכרטיס המסך של ג'יגהבייט, ה2900XT. אז מה מיוחד?, אותו באנדל, אותו כרטיס, מה שונה?! לאחר שמסתכלים טוב טוב על הכרטיס, מוצאים עליו צינור היט פייפ (צינור קירור) שלישי! מסתבר, שג'יגהבייט חרגה מתכנון הייצור של ATI-AMD, והחליטה לעצב את הקירור בדרך שלה. בתגובה לכך, ג'יגהבייט מוסרת, שהקירור שהיא עיצבה, יהיה הרבה יותר יעיל ושימושי מהעיצוב המתוכנן. עד כמה הוא יהיה יעיל?, עד כמה הוא יהיה שימושי?, האם הוא ישפיע על הביצועים?, בשביל התשובה הזאת נצטרך להמתין... עד כאן, אור כהן

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ofer40,

היי מצאתי בינתיים מקום אחד שמציע את הכרטיס החדש למכירה בארץ וזו חנות יקרה בדרך כלל. האם יש עוד מקום שמוכרים אותו אולי של יצרן אחר? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 דרך אגב איך הכרטיסים של PALIT? תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by bv500,

ידידה שלי טסה לארה"ב וביקשתי ממנה שתביא לי כרטיס מסך. הכרטיס יתווסף למחשב חדש שאני הולך לקנות בשבועיים הקרובים - בתקווה עם דל 24". העניין הוא שאני לא גיימר מטורף, כרגע אני עם מחשב נייד אז אני משחק רק PES וכאלה כי אין לי יותר מדי ברירה, וגם זה בקושי עולה, אבל כשתהיה למחשב שלי היכולת לשחק במשחקים רציניים אז אני כן ארצה לשחק (גם אז לא בצורה מטורפת) השיקול שלי הוא אם לקנות את הכרטיס שיחזיק לי הכי הרבה זמן (לקנות עכשיו ולהחליף כמה שיותר רחוק מעכשיו), או לקחת משהו פשוט יותר, ו"לחסוך" את הכסף שבהפרש לכרטיס מסך הבא. מצד אחד אפשר פשוט לקחת את האולטרא הכי חזק ולסגור עניין, אבל מצד שני אם הוא לא הולך באמת לשנות יותר מדי נגיד מול ה-GTX אז חבל על 500 שקל...אותו דבר 600 שקל בין GTX ל-G…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by עמוס ז,

לאחר התלבטויות רבות קניתי את הכרטיס EVGA 8800GTS 320MB OC. חשבתי שזה ישפר ולו במעט את הביצועים במשחקים בהם אני משחק. הכרטיס הקודם היה 6600GT 128MB... אני משחק בעיקר BF2142 וBF2. ב2142, 1024/768בהגדרות בינוניות עם AA X2 בשרת עם 64 שחקנים הFPS מגיע ל25!! בדיוק כמו שהיה עם ה6600.. בBF2, רז' 1024/768 הגדרות בינוניות,AA OFF, שרת 50 שחקנים, הFPS יורד ל45 ואף פחות.. ממש כמו שהיה עם ה6600. בשרתים קטנים עם פחות אנשים הFPS יציב וגבוה יותר אבל כך היה גם עם הכרטיס הישן. לא שציפיתי לשיפור רצחני כי בכל זאת המעבד והזכרונות(מפרט בצד) ישנים אבל לאיזה שהוא שיפור הייתי בטוח שאני אגיע. אני משתף אתכם מתוך תקוה שיש מישהו שיש לו איזה רעיון או משהו שישפוך אור.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by EzX1,

האם אפשרי לעשות סלי בין כרטיס 640 מגה לכרטיס 320 מגה? תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, אני רציתי להזמין מחשב ופתאום ראיתי את הת'ארד הזה על ה-DX10.1 שאומר ש-DX10 לא יתמכו בו. אני חושב ש-DX10 יתמכו בו אבל פשוט לא יחפעילו את האפקטים הנוספים שנוספו ב-DX10.1 (כמו שכרטיסי DX9 מריצים DX9C...). וגם ביחס לעלות\תועלת (במשחקי DX10 ו-DX9) ולשאלה כמה זמן הוא יחזיק? יכול להיות שכרטיס שאני יוציא עליו 1700 שקל היום יהיה זבל בעוד שנה??? ואני רוצה להזמין עכשיו מחשב כדי להנות קצת, עוד שבועיים נגמר החופש... (נשקלת האפשרות לקחת כ.מסך זול בינתיים עד ה-9800, ובכלל - איך הוא יהיה? באמת פי 2 יותר טוב ובאותו מחיר? והוא תומך בכלל ב-DX10.1?). תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. מי שלא שמע\ידע, שחררו מידע על כל סוגי כרטיסי המסך של נוודיה שיתמכו בדירקסט 10. בכל מקרה, מדובר על סדרת כרטיסי המסך, המפרט את כל הנושאים על הכרטיסים הבאים: המחיר הוא מחיר יפני ;D טוב, שמח שיכולתי לעזור. ודרך אגב, למישהו יש ניחוש מתי יצא כרטיס המסך 8950GX2? ועם הכרטיס של השתי ליבות, אז תכפילו את הכל ב2 חוץ מהמחיר הכרטיסים במחיר USD המקור: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תמונת המקור:

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מבקש המלצה למסך עם הביצועים הכי טובים בקטגוריה זו. תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by zahi74,

ראיתי מחירים של הכרטיסים החדשים נראה נחמד לא כולל מע"מ חברת JETWAY 8600GTS-270$ 8600GT-205$ 8500GT-150$ מה אתם אומרים??? שווה??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by OutRaGe,

השימוש הוא כמובן משחקים-בינוניים עד כבדים המפרט הוא P4 2.8Ghz עם ג'יגה ראם וכרגע יש FX5200 תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.