עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי כולם , כפי שכבר דיברתי בפורום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה אם משחקים כמו SUPREME COMMANDER ו C&C3 T.WARS ו STARCRAFT2 כשייצא יעבדו על המחשב שלי ? המחשב שלי כיום : P4 HT 2.4 700MB RAM הולך לשדרג ל 1.5 GB הרד דיסק 200 GB IDE כונן DVD LG לוח אם : ASUS P4S800 יציאת כרטיס מסך : AGP שני שאלות : האם יש טעם לשדרג לזיכרון ל 2 GB או ש 1.5 GB שאני הולך לשדרג מספיק ? כרטיס מסך , לאור הדיונים בפוסט הקודם , מה כדאי ועדיף , 7600 GT או 7800 GS שניהם 256 MB. האם המחשב הנוכחי יריץ את המשחקים טוב או שאיפהשהוא יווצר צוואר בקבוק ? במעבד אולי ? או שכד י לשחק במשחק אני צריך לגמרי להחליף את כל המחשב? במידה ואני צריך לקנות מחשב חדש אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט טוב של מחשב ב 3000…

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by homra,

שלום כרטיסי המסך החדשים תומכים ב PCI EXPRESS שלפי מיטב הבנתי יותר טוב מPCI רגיל וגם יותר טוב מAGP... השאלה שלי היא אנשים כמוני שיש להם לוח אם של ASUS P4C800 DELUXE שאין עליו PCI EXPRESS ורוצים PCI EXPRESS , האם אני צריך לקנות לוח חדש? ומה ההבדלים מבחינת ביצועים בין AGP לPCI EXPRESS? תודה מראש ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by danik,

צריך המלצה על מסך שטוח (LCD) 17" ב2000 שח (אפשר לחרוג טיפה, עדיף שלא אבל אם אין בררה אז אפשר) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום רב היום בבוקר אחי הקטן בא למחשב ורואה שהמסך כאילו מכובה הוא מוזיז את העכבר וכלום... בדקתי את העניין חיברתי את המסך שלו לנייד שלי והמסך עובד ניסיתי לנקות את הכרטיס מסך מכל כיוון ועדיין לא עובד ניסיתי לחבר את המסך ליציאת ה dvi של הכרטיס מסך וזה עדיין לא עובד הסתכלתי טוב וראיתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל עדיין לא רואים כלום על המסך אז או שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעיה בלוח אם מה דעתכם בנושא ? ד.א הכרטיס הוא 6600GT

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by x-dude,

אני מחפש כרטיס מסך AGP אבל שיהיה לו vivo,יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Xilver,

^כותרת^

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by wooper,

היי המחשב שלי כבר מיושן והכרטיס מסך הנוכחי התקלקל לספק שלי אין חיבור לכרטיס מסך הכרטיס רק מחובר ליציאת pci-e תודה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by WiSe-Man,

מי מהם יותר טוב? והאם שווה לי להשקיע כעוד 300 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3143

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by yaelgro,

התחדשתי בכרטיס טלויזיה winfast tv 2000 xp rm. צפיה בטלויזיה לא מעמיסה על המחשב, ולמרות שאיכות השידור פה בארגנטינה היא לא הכי, רואים בסדר גמור(פשוט על ה-LCD רואים את הפגמים הרבה יותר מבטלויזיה הרגילה). הבעיה שלי היא כשאני מקליטה. המחשב שלי כבר ישן, אך עומד בדרישות המינימום של בכרטיס וטיפה מעבר לכך. כאשר אני מקליטה, אז השידור פתאום איטי יותר, ויש מריחות בתמונה. ניסיתי להוריד את איכות התמונה וגם את איכות ההקלטה, ואכן יש שיפור ניכר, אבל אם יש לכם טיפים נוספים למה לעשות חוץ מלהחליף מחשב (זה הפרוייקט הבא), אני אשמח לשמוע. בזמן ההקלטה לא עובדת אף תוכנה אחרת. תודה מראש, יעל.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by Tom3bar,

איך המאוורר המקורי של הכרטיס הנ"ל ? האם יש צורך לקנות מאוורר אחר ? יותר חזק ? (לא ל OC!) תודה, תום.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by salea656,

אני רוצה לקנות את ה6950 ואולי גם לפתוח אותו ל6970 אבל ראיתי שממש עוד מעט יוצאת הסדרה החדשה ה7000 שאמור לתת ביצועים יותר טובים וצורך פחות חשמל. רציתי לדעת אם שווה לי (גם מבחינת מחיר) לחכות עד שיצאו הכרטיסים החדשים או לקנות עכשיו את ה6950 ואם לחכות יש איזה כרטיס שמומלץ לי לקנות רק בשביל לשחק פרו ופיפא בביצועים גבוהים ועל רזולוציה 1920X1080 כי כרגע יש לי 8400GS תודה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. אז ככה.. אני משדרג את המחשב שלי ורוצה לקנות כ. מסך, י שלי לוח אם - ASUS A7N8X-VM יש לי מאבד AMD 1800 השאלה שלי היא.. איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות עד 800 שקל ... כ. מסך שימצא את עצמו בצורה הטובה ביותר על הלוח אם שלי (AGP). אני לא ממש מבין בזה.. אז אשמח לקבל עזרה.. תודה !!!

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  15. קניתי כרטיס מסך חדש: Gigabyte GeForce 7900 GS (GV-NX79G256DP-RH) http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2380 והוא סוחב בסדר, אני מרוצה מהביצועים, אבל משום מה הוא עושה המון רעש, למרות שהוא בא עם קרור של זלמן שחשבתי שאמור להיות שקט יחסית. לפני כן (עם כרטיס על הלוח) לא יכולתי לדעת אם המחשב דולק מרוב שהיה שקט גם כשישבתי לידו, ועכשיו אני יכול לשמוע אותו מהמהם מהחדר השני. זה נראה כאילו שהמאוורר מסתובב במהירות הגבוהה ביותר כל הזמן (גם באמצע הלילה כשהמסך כבוי). האם יכול להיות שככה הכרטיס הזה - שהמהירות קבועה ולא משתנה בהתאם לעומס העבודה של הכרטיס ושאי אפשר לשנות אותה? או שמשהו מקולקל בכרטיס שלי ואני צריך להחזיר אותו לחנות? ??? אשמח לשמוע מאנשים…

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by nadaw,

חברה תמליצו.. תודה... מה טוב.. מה לא.. מה ההבדל בין הדגמים? אין ככ הרבה..

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. האם יש צפי לירידת מחירים לכרטיסי מסך של אנווידיה 8800 אחרי שיושק ב 14 למאי כרטיסי ATI?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by eGore,

שלום! ברצוני לשנות סרטוני WMV לפורמט AVI, ואם אפשר לחתוך כמה קטעים משם. האם VirtualDub יכולה לשנות פורמט? האם היא מתאימה לעריכה כזאת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. שלום, איזה כרטיס מסך )pcie-e) יתאים למפרט שלי: amd athlon 64 3200+ GA-K8N51PVM-9-NV 1gb ddrm 200 אני לא צריך משהו יקר, תקציב עד 300 שח כרטיס חדש, או יד שנייה. תודה לעוזרים,- רק בקשנה קטנה, שיהיה של Nvidia, לא אוהב ati.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  20. שלום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה-6800U אוו X800LX ויש לי חיבור AGP 8 תודה מראש אלי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by yar26,

אני עומד לפני רכישת מסך CRT "17 ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק במפרט על מנת שהמסך יהיה איכותי למשתמש הממוצע. אשמח בנוסף לקבל המלצות למוצר הנ"ל עד לטווח מחיר של 1200 ש"ח בתודה מראש YAR26

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 gt עם artic coller mv5 במצב מנוחה לפי האוורסט הוא ב 57 מעלות ובspeed fan הוא ב 47...... לא מוזר?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

שלום. זו היא ההודעת השגיאה אשר מופיע לי בכל הפעלה של המחשב: http://img190.imageshack.us/img190/6774/94813536.png אשמח לעזרה (שיהיה ברור, יש לי רק כרטיס אחד)

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. האם זה נכון שnvidia יותר טובים מati בopengl?? האם זה הפרש משמעותי?? האם יש מצב שדרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן משהו??

25. Started by nas,

אז ככה , כחלק מהמפרט שאני עושה עכשיו לאבא שלי אני רוצה להכליל כרטיס מסך מקצועי , ובמקום לשלם 5אלף שקלים על כרטיס מקצועי מתכוון לקנות רדאון ולצרוב אותו לכרטיס FIREGL השאלה היא איזה כרטיס ... לפי מה שהבנתי בעזרת ה9800 פרו 128מגה בעל הליבה R350 לא יהיו בעיות .. אבל יש פה שני בעיות .. אחד: אני מעדיף 256 מגה , והשני: כייצד אני מזהה מהכרטיסים שאני קונה איזה מהם הוא R350 ואיזה R360 ... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים