כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לשדרג מהכרטיס מסך הנוכחי 4870HD לכרטיס חדש יותר. המטרה של הכרטיס בראש ובראשונה הוא גיימינג, אחריו מגיע עריכת סרטים וקליפים. יש גם תיכנות אבל זה לא מעמיס על הכרטיס במיוחד. הסיבה שאני רוצה להחליף, מחוברים לכרטיס שני מסכים ובחודשיים האחרונים הכרטיס התחיל לקרוס מהעומס וזה מגביל את השימוש שלי במחשב. אני מספר את הסיבה כדי שלא יתחילו להגיד לי "הכרטיס שלך בסדר גמור, אל תתפנק ותקנה כרטיס חדש", כבר מימשתי את האחריות של הכרטיס, הוא הוחלף לפני שנה אחרי שהקודם קרס ועכשיו גם זה מתחיל לקרוס. המפרט שלי הוא: Intel Q9550, מהירות סטוק ללא OC. לוח אם EP43 של ג'יגה בייט, אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל יש אפשרות להניח רק כרטיס מסך אחד. זיכרון ראם 8 ג'יגה. ספק כוח - קרוסייר 500W…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה,קניתי לא מזמן מסך 226BW של SAMSUNG מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב בגלל שאין לי כרגע מחשב משלי אז חיברתי אותו ללפטופ של אבא שלי ומהפעם הראשונה שהמסך חובר הוא מרצד לי המחשב עצמו הוא אחלה מחשב(אם יש בכלל קשר)אז פשוט אני לא יודע מה הבעיה האם זה בגלל שהוא חובר ללפטופ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך (יש לו OnBoard כרגע ) , התקציב הוא 400 ש"ח , AGP X8 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2707 אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל של חברת connect3d, האם יש בעיה עם המשחה תרמית שעל הכרטיס? תודה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מדובר על ה winfast 6600GT של leadtek מול ה X800GT PCIe של Sapphire. איזה מהם נחשב לעדיף מבחינת ביצועים? ד"א GT זה בעצם GTO?...
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב חדש שטוח crt. אני לא סגור אם ללכת על 17 או 19 אני נוטה ל19 למרות ההבדל במחיר. אני לא מחפש מסך של מקצוענים שמנתחים אותו כמו לא יודע מה אלא מסך סביב ה 1400 שקל. שיהיה אמין כי אני מתכוון להשתמש בו הרבה זמן (כרגע אני משתמש ב15 אינץ של pb שיש לי כבר 8 שנים!!!!!! והיה פעם אחת במעבדה לפני כמה שנים לצורך חידוד של צבעים). בקיצור אני מחפש דגם טוב אמין 19 רצוי אלא אם איןו בתקציב שלי ואז אני ילך על 17 אינץ זול יותר (אלא אם עדיף לי לחקות שהזמן תגובה והמחירים של ה lcd ירדו ואז נלך על lcd חדש בסביבות אותו התקציב.)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הבעיה קיימת רק כאשר ערכת נושא של aero פעילה (וינדוס 7) הבעיה נגרמת בעיקר כשפותחים חלונות (שיחת מסנג'ר לדוגמה) אחרי פעמיים שזה נותן את ה-error, זה מחזיר לערכת נושא שהיא לא aero. שם התהליך ב- task manager הוא Dwm.exe חיפשתי בגוגל, וראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אבל לא מצאתי לה פיתרון מישהו יותר איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי מתאים למפרט שלי עד 300 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עוד חודש שבמתוכנן יהיה בו 8800GTS 640MB האם הגעת הכטיסי הHIGH END תומכי DIRECTX 10 של ATI כמו ה2900 ירדו המחירים של ה8800 שלי? תודה רבה... ;D
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי מה קורה...אז ככה..יש לי עכשיו כרטיס מסך משולב שהוא GMA 950 של אינטל. המעבד שלי הוא E2160 ,זיכרון 1GB 533MHZ שיחקתי לא מזמן בפסוטל 2 על המחשב שלי והוא קרטע. לעומת זאת,אצל אבא שלי שיש לו פנטיום 4 +FX5200 והצליח לו. 1)איך זה הגיוני? בקיצור אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים הכי זול שיש בחנות בחיפה. המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 כמה שאלות... 2) האם השיפור בין הכרטיס שלי ל7600GS גדול? 3) האם יש כרטיס יותר טוב לתקציב? 4) איך אני אריץ את המשחקים הבאים? : COD4 ,UNREAL3,CIV4 פוסטל 2 [קרייסיס זה לא מילה גסה? ] תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מדגם R9500PRO BBA . עכשיו יש לו רסיבר, טלויזיה ומחשב. הוא רוצה לחבר את המחשב (כרטיס מסך) לרסיבר\טלויזיה (אין לי מושג איך עושים את זה) בכדי ליראות סרטים של המחשב בטלויזיה. עכשיו לכרטיס הזה יש יציאת VIDEO OUT או S-VIDEO אין לי מושג (ממש לא מבין בזה) החיבור עגול שחור כזה, אבל הבעיה היא שאין לו שום כבל שמתחבר ליציאה הזאת בכרטיס. השאלה שלי היא איזה חוטים צריך לקנות לכרטיס בכדי לחבר את כל העסק ולקבל את התוצאה המבוקשת ?? כשאני שואל איזה חוטים, הכוונה היא לשמות של החיבורים האלה שהוא ידע מה להגיד למוכר בחנות... מקווה שתעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך CRT בגודל 19 אינצ' לעבודה גראפית+תלת מימד(OPEN GL) לאחר בדיקות הגעתי להתלבטות בין שלושה מסכים האחד הוא של חברת VIEWSONIC מדגם- SERIES PRO P95F+B הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/proseries/p95fplusb/ השני הוא של חברת IIYAMA מדגם- VISION MASTER PRO 454 הלינק הלא הישיר למפרט של המסך: WWW.IIYAMA.COM השלישי הוא של חברת NEC-MITSUBISHI מדגם- DIAMOND PRO 930SB-BK הלינק הישיר למפרט של המסך: http://www.necmitsubishi.com/products/ProductDetail.cfm?Product=250&ClassificationFamily=1&Classification=1 1. האם למישהו יש ניסיון או מכיר את הדגמים הללו ויכול לתת לי חוות דעת נוספת עליהם הן מבחינת ביצוע…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בכרטיס של pinnacle ללכידת וידאו באיכות 240 * 360 בערך אך איכות זאת גרועה כשאני צופה בוידאו המוקלט במסך מלא ביציאת tvout השתמשתי בזאת של כרטיס המסך geforce4 mx440 אך גם זאת מאוד לא איכותית. הקלטתי מצגת על קלטת וידאו והאיכות די גרועה. בקיצור: החומרה שברשותי גרועה ולא מתאימה למשימות שאני משתמשת בה. אני מחפשת כרטיס וידאו בעל 2 התכונות הנ"ל אבל שיהיה לא יקר כ"כ (עד 700 ש"ח) יש כרטיס כזה???
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, זה נכון שמסך 15" שטוח ודק נחשב בגודל כמו 17.6"? חבר שלי(captain_africa)אמר לי!!! the only and the truly one ZeroForce 8)
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש כנראה ואני צריך השוואה בין שני כרטיסי המסך ATI Readon1300 PRO 512MB & GeForce 7300 Gt 256MB תודה!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי החלטתי לרכוש את כרטיס המסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 בנוגע לשאר המחשב ב SKYPC יותר זול כרגע אבל אני מחכה להבהרות מ IQPC בנוגע למספר חלקים שאין להם באתר. אני חושב שעשיתי החלטה טובה לצרכים שלי.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה יש לי gforce fx5600 מסך 17" סטנדרתי מסך 12" +- lcd מחובר לגג המחשב וגם טלוויזיה 29" שמחוברת למחשב עכשו להפעיל 2 מסכים בו זמנית זה לא בעיה אבל האם יש אפשרות שכל השלושה יפעלו ביחד ??? 17" מחובר ליציאת vga רגילה 12" מחובר ליציאת dvi והטלויזיה לS-vidio out בדריוור של nvidia אין אפשרות להפעיל את כל השלושה יחדו אולי למישהוא יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים האלו..המסך שישרת אותו יהיה 19 אינץ' החשיבה היא בעיקר לעתיד כי היום ברור ששלושת הכרטיסים מריצים הכל אחלה היום(אבל עדיין אין הרבה הבדל ב-1280*1024 בין הכרטיסים) העניין שאם הוא לוקח את ה-320 אז הוא לוקח E6600 ואם את אחד מהשניים האחרים אז E6320.. מה דעתכם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 88GTS 640 של לידטק.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-