כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 6800 gt עם artic coller mv5 במצב מנוחה לפי האוורסט הוא ב 57 מעלות ובspeed fan הוא ב 47...... לא מוזר?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות עוד מסך LCD ולחבר אותו למחשב במקביל למסך הנוכחי שלי. כמובן שארצה רק חיבור DVI. חיפשתי כרטיסי מסך עם תמיכה ב-2 יציאות DVI ומצאתי מפלצות שעולות המון כסף. אני לא גיימר ומסתפק בהחלט ב-RADEON 9550 שיש לי. הבעיה שאני צריך עוד יציאת DVI. מישהו יודע להמליץ על כרטיס פשוט יחסית, ברמה של ה-9550, עם 2 יציאות DVI? תודה מוטי
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
במשחקים ( במקרה הזה ספלינטר סל 3 ) המחשב (לעיתים רחוקות ) נכנס למצב standby ,המסך כבה אבל המחשב נשאר דלוק ואין שום דרך מלבד ריסט כידי להחזירו. התופעה קרתה לי גם במשחקים אחרים ,עוד פעם לא בתדירות גבוהה אבל מידי פעם. כמו כן בעת המשחק ( ספלינטר סל 3 ) המשחק מתעופף ממוזער ל TRAY . אין בעיה של טמפ' ולכן זה לא נראת לי הבעיה. השאלה האם זה באג במשחק או אולי בעיה של דרייבר ( משתמש באומגה ) או בכלל בעיה בכרטיס ( התופעה קורת רק בעת משחק ושוב מידי פעם ). קלוקים של הכרטיס 540/610 יציב בבדיקות של 3DMARK .
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם הקירור הזה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40&data=1&disc= מתאים לכרטיס הזה: http://www.bfgtech.com/6800OC.html בבקשה רק מי שמבין טוב ויודע בוודאות שזה מתאים להגיד.. זה חשוב לי מאוד!! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב סבבה: מעבד AMD Athlon XP 2600+ לוח אם (nf7-s/nf7,nf7-v (nVidia-nForce2 זיכרון (DDR-SDRAM - 1024 (dual אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי בעלות של בסביבות 800 ש"ח. תודה מראש, עמית. האם הכרטיס המומלץ: GeForce 7600GS יעבוד איתו?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
סופי אני קונה כרטיס מסך חדש למחשב... עכשיו השאלה היא מה עדיף לפי דעתכם? 9800PRO או 6600GT??? ואיזה ספק צריך על מנת להחזיק כל אחד מהכרטיסים עם המערכת שלי... תודה!
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אממ כנראה סדרת ה8*** של nvidia וה2*** של ati מה לדעתכם ייקרה? כל הכרטיסים הבאים ייצאו מחוברים ז'א שתי כרטיסים ביחד ? או שעדיין יצאו כרטיסים בודדים לחלוטין?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס שלי והוספתי לו קירורים של ZALMAN האם הוספת הקירור מבטלת את האחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב הגעתי להחלטה כנראה מה יהיה הכרטיס הבא שלי אני רק צריך עזרה בבחירה האחרונה האפשרויות הם AGP RX1600Pro 512Mb Sapphire או AGP RX800GTO2 256Mb Sapphire מבחינת מחיר ה 800 יותר יקר. אבל אני רוצה באמת לוודא שגם בביצועים זה ככה. ואם ההבדלים ממש קטנים האם עדיף לחסוך את הכסף? תודה על העזרה ואשמח לתשובות מפורטות כי אני קצת בבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת איך אני בודק מה הטמפ' שלו וגם אני בן אדם חדש בחברה של ATI ואני מסתבך מלא בדרייבר הכי חדש שהורדתי שלהם הורדתי עם גרסה CCC עכשיו דבר ראשון באתר היה כתוב שזה תומך בשפה עברית ונכנסתי בדרייבר עצמו לשפות והיה רק ENGLISH איך אני משנה לעברית כדי שיהיה לי הרבה יותר קל להשתמש בהגדרות שונות .... ודבר נוסף הוא איך אני מפעיל קבוע בדרייבר הכי חדש 5.11 עם CCC את הפילטרים בכרטיס AA ו- AF ועל מה כדאי לי לכוון אותם 2X,4X וכו' תענו לי בפירוט על כל שאלותיי אם תוכלו אז תודה 1
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך קורים לטכנולגיה הזות שלוקחת לך מהזיקרון של המחשב לטובת הקרטיס מסך? ועם זה שווה שיש לך 768 זיקרון?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך כרטיס מסך ב300 שקל עם חיבור AGP . החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך ביגלל שהמשחקים החדשים לא עולים לי אני קונה את הכרטיס בעיקר למשחק css. הנה המפרט intel 1.8 256 ram כרטיס מסך Geforce 4 mx 440 עם 128mb תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לצפות בהוט במסך המחשב יש לי ממיר הוט קטן THOMSON עם חיבור עגול דומה ל SVIDEO מאחורה ... כתוב A/V OUT ויש לי בכרטיס מסך VIDEO IN שהוא SVIDEO עד כמה שאני יודע ... קיבלתי כבל עם הכרטיס מסך אבל הוא לא מתאים לחיבור של הממיר... מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס MSI Radeon R9 280X GAMING. אך שמתי לב שבKSP נותנים עליו שנתיים אחריות לעומת שלוש לשאר הגרסאות. השאלה שלי היא לשים לזה חשיבות? האם הכרטיס יתן ביצועים טובים לפי מי שהתנסה אולי עם הכרטיס? בנוסף בחנות המליצו לי ללכת רק על ספייר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כתבה מצוינת ב TOMSHARDWARE: http://www6.tomshardware.com/graphic/20040603/index.html המסקנה למי שאין כח לקרוא הכל - גם ATI וגם NVIDIA מרמות ב ANISOFILTERING (בילשון העם איכות תמונה) בכרטיסים החדשים . ולמי שזוכר בסקירות הראשונות של הכרטיס החדש של NVIDIA ראו שאיכות התמונה של ATI 9800XT היתה יותר טובה. מתברר שהיא יותר טובה גם מאיכות התמונה של ה X800. ובקיצור - למהירות יש מחיר..
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חברה! שמתי בטרד אחר שאלה איך הופכים מקלטות VHS לדיסקים של DVD. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77275.0 עכשיו הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס טלוויזיה. חשבתי על USB2 ככה שאני לא אצטרך להרוג את עצמי כל הזמן ולהתעסק עם הכבלים שם מאחורי המחשב כמו איזה כלב. אחרי זה אמרתי לעצמי שאני צריך גם כרטיס מסך... (יש לי TNT2, אני לא משחק אף פעם) אחרי זה נזכרתי שראיתי 9800SE עם AIW במחיר ממש טוב... מצאתי את זה בנועה מחשבים בלינק הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 מפתה אותי שהוא נפתח ל 9800P, יש לו 3 שנות אחריות, AIW והכל ב 1350 שח וגם החברה היא סבבה... POWER COLOR. אה וגם 256BIT ו 128MB זכרון. עכשיו אני שואל את עצמי... למה לי לקנות כרטיס …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. לא מבין בזה כלום אז לא כועסת. 2. ברשותי הכרטיס הבא: Inno3D Tornado FX 5700LE 256MB 3. יציאות DVI, S-video and VGA outputs ראה תמונה 4. ה"חוטים" שקבלתי עם הכרטיס: S-Video to composite converter as well as a DVI to VGA converter ולשאלות- 1. מה הדרך היעילה ביותר לחבר הכרטיס ל TV טושיבה שנמצאת כ- 10 מטרים ~ מהמחשב? 2. האם חיבור בכזה מרחק לא פוגם/מעוות/בלתי אפשרי באיכות התמונה? 3. איזה "כבל מאריך" בדיוק לקנות שיתחבר לכניסות rca ב TV (או איך שלא קוראים ל-3 הכניסות אדום צהוב לבן)? 4. האם החיבור הנ"ל יעביר גם קול ? 5. מצטער על הבורות ותודה לכל העונים... בתקוה שיהיו כאלה... יש סרטים במחשב רוצה רואה בטלויזיה כמו בן אדם תרבותי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני חושב שאני בשלב אחד לפני האחרוןאני רואה את ולד הוא מטפס על איזה מרפסת שמוחזקת בעמודים אני יורה עליהם והוא נופל למטה אבל הוא עדין חי אני צריך לירות על החומים האלו שמחזיקים איזה עמוד שאם הוא נופל עליו הוא מת אבל אני לא מצליח בגלל שה הוא זורק כול הזמן פצצות וגם אם אני משתמש בדבר שעוצר את הזמן זה לא עוזר מה לעשות בתודה עמית ולמנהל הפורם בבקשה על תעיף אותי מהפורם אני מבטיח שזו שאלה אחרונה :-X
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-