עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מבין כל יצרניות כרטיסי המסך, איזו חברה ידועה כאחת שמקדישה מחשבה לקרור יעיל של כרטיס המסך?

2. ישנו את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=976 במחיר ממש טוב (1200 שקל) אך הוא 256MB האם כדאי להשקיע בו את כספי? והכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 במחיר של 1400 שקלים האם הוא שווה את ההשקעה? תודה לעונים. גיא.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  3. כרגע יש HD4850 512MB DDR3 שקצת מתקשה לעבוד בMAX כמו שאני אוהב, אז חשבתי לשדרג אותו חשבתי לכיוון HD6850, כי יותר מזה יהיה בשבילי OVERKILL מעבד: I7 2600 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח למע' הפעלה בקרוב יהיה SSD ספק: 500W ENERMAX LIBERTY שאר המפרט בצד.. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by Yanivmiz,

שלום ברשותי שני כרטיסי מסך NVIDIA 9800GT ,האחד עם 512 מגה והשני עם 1 גיגה האחד של ASUS והשני GIGABYTE לפי מה שרשום באתר של nvidia ניתן לבצע SLI עם שני כרטיסים מספק שונה כל עוד ה -GPU תואם ,אפילו שזה לא אותו זיכרון אפילו שיניתי ערך ב -registry לפי מה שכתןב בגלל שוני הזיכרון אך אני עדיין לא מצליח לעבוד ב SLI וגם לא מוצג לי שאכן זה פעיל מיותר לציין שגם הלוח תומך וכמובן שהכרטיסים מחוברים בכבל מגשר ביניהם,והספק 500 w יש רעיון למישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by yotam.m,

אוקיי אז השאלה שלי היא מהו הכרטיס המומלץ ביותר לAGP כיום? כמובן שאין כוונה להשקיע במשהו מטורף כמו ה7800GS שיקר בלי סיבה. אין תקציב מסויים אבל אפשרי שזה ינוע בסביבות ה-700-800. חשבתי על ,6600GT 6600 X1600 שחזק ממנו אבל ברוב החנויות יקר בצורה מוגזמת. ראיתי גם 7600GS בחלק מהחנויות במחיר סביר. מה אתם אומרים מה הכי מומלץ לסוקט המתיישן?

6. Started by ROEY--1,

שלום. אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS. לא מעונין ב אוברקלוק...OC. איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA. דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W .. יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו... ..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא? ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec. אותו מחיר בדיוק! מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם? תודה.

7. לפני שבועיים בעקבות בעיה מסוימת החלפתי את הלוח אם ואת הכרטיס מסך במסגרת האחריות לא היה לי כוח לפרמט אחרי שהחלפתי את החלקים אז המשכתי להשתמש במערכת הפעלה כמו שהיתה לפני זה בהתחלה הכרטיס מסך (אני חושב) עשה בעיות כל הזמן ממש כל חצי דקה היו לו רעידות כאלה והמסך נכבה ונדלק 50 פעם אחרי זה עברתי לרזולוציה 800X600 והפסיקו הבעיות היתי כמה ימים ככה כי לא היו בעיות.. אחרי זה עברתי ל 1152X864 כי לא יכולתי לסבול תגודל בX600 800ו זה גם היה טוב כמה זמן.. אחרי כמה ימים פתאום שוב התחילו כל ההבזקים האלו כל פעם המסך נכבה נדלק מלא פעמים זה בא פעם בכמה שעות, או שזה לא בא בכלל משהו ממש מוזר ניסיתי להחליף דרייברים 100 פעם שום דבר לא השתנה אין לי מושג מה הבעיה.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

מישהו יודע מה הבאנדל שלו? לצערי אין למי להתקשר עכשיו

9. Started by eliko_88,

שלום יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל לשחק במשחקים בגרפיקה גבוה ללא תקיעות. אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש ...האם אוכל להחליף את הכרטיס מסך בסדרות החדשות ? או שאני צריך לשדרג רכיבים נוספים במחשב? את הכרטיס מסך אני קונה מחו"ל אז התקציב עד 1500 ש"ח מפרט : CPU (QuadCore Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz (7.5 x 333 4gb 4x2 OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800C42G - System Memory EP45-UD3L Motherboard Name- Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB) Storage WDC WD7501AALS-00E3A0 ATA Device (698 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 ATA Device ezcool 1050w ac אודה לכם על עזרתכם....

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by therealgti,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד:Q8200 לוח אם:ASUS P5QC זיכרון:4g 800 רציתי לדעתי איזה כרטיס כדי לקנות שיריץ לי משחקים בצורה טובה וחלקה עם ביצועים טובים עד 1000 שקל . וקראתי פה בפורום ונתקלתי במושג הזה SLI מה זה סליחה על הבורות... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  11. הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - ATX 498.99 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 546.55 ש"ח HITACHI DESKSTAR 80GB 7200 - 8MB (NCQ) SATA II 322.46 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 258.56 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח HEC-400W (400TRT) - ATX 2 319.36 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,511.95 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,376.59 ש"ח אני מתלבט בין 7600 ל1800..…

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by swisaman,

צפויה ירידת מחירים עקב יציאת סדרת 7XXX?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by yogev_k,

חברה אני מתעניין בכרטיס x800gto fireblade ושמעתי שהוא עבר סירוס לצינורות שאי אפשר לפתוח אותו ל-16. עכשיו אני רוצה לשאול אם יש כרטיסים כאלה שלא עברו את אותו החיתוך ליזר הזה שדיברו על זה. וגם אמרו לי שיש שתי ליבות שונות. עכשיו איך אפשר לזהות את אותם כרטיסים שעברו את החיתוך או את שתי הליבות השונות. ורציתי לשאול אם זו הגרסה הכי חזקה של ה-x800gto. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. היי מה קורה...אז ככה..יש לי עכשיו כרטיס מסך משולב שהוא GMA 950 של אינטל. המעבד שלי הוא E2160 ,זיכרון 1GB 533MHZ שיחקתי לא מזמן בפסוטל 2 על המחשב שלי והוא קרטע. לעומת זאת,אצל אבא שלי שיש לו פנטיום 4 +FX5200 והצליח לו. 1)איך זה הגיוני? בקיצור אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים הכי זול שיש בחנות בחיפה. המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 כמה שאלות... 2) האם השיפור בין הכרטיס שלי ל7600GS גדול? 3) האם יש כרטיס יותר טוב לתקציב? 4) איך אני אריץ את המשחקים הבאים? : COD4 ,UNREAL3,CIV4 פוסטל 2 [קרייסיס זה לא מילה גסה? ] תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by yossi555555,

כדאי לקנות כרטיבס ישן מול כרטיס חדש לדוגמא GTS8800 עולה משהו בסביבות 350 ש"ח שום כרטיס חדש לא תואם את הנתונים שלו ולא את הביקורות שהוא קיבל הגישה נכונה? תקנו אותי אם אני טועה תסבירו לי אני חדש בתחום מיועד לשידרוג המחשב שלי נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM שאלה נוספת אם כרטיס מסך תומך ב DIRECTX 10 זה אומר שמשחקים של 11 לא יעבדו עליו ? תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  16. שלום לכולכם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וכמובן אני בדילמה איפה לבזבז את הכסף. עדיין לא החלטתי אם ללכת על חדש או משומש. אשמח אם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב אל החלש מבלי להתעסק בכלל כרגע בעלויות שלהם. נניח כי כולם עולים כרגע אותו הדבר. עדיף בשלב זה גם להתעלם מיכולות ה OC שלהם. (אשמח לשמוע גם אם יש לכם טיפים לגבי OC ומודינג, אבל אנא עשו זאת בנפרד כי אני ממש לא מתלהב לעשות OC לכ. מסך). X850 XT PE 7600GT 6800ULTRA X800GTO 16 X800GT0 2 תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. אז ככה נשרף לי הhd4850 . בינתיים אני גולש סתם עם כרטיס ג'יפה כזה. אני מחפש כרטיס שישמש אותי לשימושים רגילים ולסרטי hd , הכרטיס הקודם היה מחובר עם כבל hdmi לlcd זאת אומרת שאני צריך שיהיו לי שני יציאות בכרטיס, אחת לטלוויזיה ואחת למסך מחשב שהגודל שלו הוא 22 אינץ' של סמסונג. אין לי כוונה לשחק במשחקים וכאלה, רק סרטים,סדרות ושימוש יומי באינטרנט. המפרט שלי המחשב שלי הוא כזה: מעבד e8400 לוח אם של גיג'ה בייט ga p31 ds3l 2 ג'יגה זיכרון וספק כוח של 450 וואט, שכחתי איזה חברה אבל לא ג'נרית כל כך. בכל אופן האם הספק אמור לסחוב את כל זה? יכול להיות שהכרטיס נשרף בגלל הספק? מחכה להמלצה, מעדיף מחנויות כמו ksp ivory שקרובות לי לבית אבל לא חייב. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by RadeonXt,

אהלן, ברשותי 9600SE , של PowerColor. האם לאומגה יש דריברים אשר יקפיצו את ביצועיו?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. כשאני ניכנס למשחקים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON אחרי איזה כמה דקות כל המסך שלי ניהיה ריבועים.. עכשיו אני לא יודע אם זה המחשק או שהכרטיס מסך שלי מתחמם..?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by mystikal,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי הquadro של pny יותר יקרים מleadtek כשדובר באותו הדגם ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by noir asoson,

אם תוכלו בבקשה להשיג לי קישור ל radeon mobilty IGP 320m

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by tsvika,

אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שעולה כ 500 ש"ח בתצורת PCIe לא הייתי קורא לעצמי גיימר מטורף כי אני בצבא אבל עדיין אני נהנה לשחק מידי פעם במשחקי FPS הייתי רוצה לדעת גם אם שווה להוסיף 200 שקל בשביל כרטיס שממש שווה את תוספת הכסף ואיזה כרטיס זה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by tavlins,

לא קראתי את חוקי הפורום.

דיונים חדשים בפורומים