כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
Q6600 Quad Core MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN PLT 2GB KIT DDR2 800 OCZ Seasonic M12 II-430 Active PFC 430W Modular 500GB 16MB SATA 2 אני מחפש כרטיס שישמש למשחקים כבדים ומחברה אמינה שיחזיק מספיק זמן ויספק איכות. בסביבות ה 1300 שקלים, עקב כניסת מענק שחרור אפשר טיפה יותר אבל לא מוגזם
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400. היום התקנתי לו דרייבר חדש - שמצאתי באתר - 42.70. הדרייבר הגיע בלי קובץ התקנה והתקנתי אותו מה - DEVICE MANAGER. בכל עבר חלק, רק כשנכנסתי להגדרות מסך, נעלמו לי כל החוצצים של ההגדרות שלו (ממתקדם). השאלה שלי היא איך מחזירים את החוצצים של כרטיס המסך, ויותר חשוב איך אני יכול לשלוט עכשיו על ה - TV-OUT בלי החוצצים האלו? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני חושב להחליף את המסך גרוטאה שיש לי... (אני לא אנקוב דגם.. כי אין לי כוח שיכנסו ויכוחים לא רצוניים..) ולעבור למסך LCD. אז ככה חובה DVI חובה זמן תגובה שמתאים למשחקים ושיפיק את המיטב מ ה 6800 שלי.. בלי להתפשר על יותר מדי בתחום הטקסטואלי..(אתרים וכו) וחובה שיהיה אותו בארץ >< אני מחכה כבר כמה חודשים לקנות מסך! ומשום מה המסך היחידי שנראה לי מתאים לא נמכר כאן.. Hunday L90D+ ...
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש כרטיס כזה כי יש ל מחשב נוסף P3-667 והוא סובל כשאני רואה סרטים עובד על 100% למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לרכוש XFX GTS 250, אבל לא מודע כלל לביצועיו. האם כרטיס מסך זה "מספק"? רזלוציה של המסך היא 1920x1200 - ואני יודע שדורשת קצת יותר. המשחקים איתם כרטיס מסך זה יאלץ להתמודד: Need for Speed COD BFBC2 אין דרישה ל tesselation או לרמת פרטים מדהימה. השאלה היא אם הכרטיס הזה בכלל מיועד להתמודד עם משחקים. תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך עבור המפרט שבצד ימין. הדבר שהכי חשוב לי שגוף הקירור יהיה פסיבי, ואם לא פסיבי, אז שיהיה בלתי נשמע ב IDLE. מבחינת ביצועים, אני מחפש יחס עלות/תועלת גבוה אבל בלי להתפשר על קירור שקט. כרגע אני מכיר רק את ה Sparkle 8800GT Passive שעונה על הדרישות שלי יש עוד כמוהו? אני לא לחוץ, אין לי בעיה לחכות עד 2-3 חודשים לכרטיסים חדשים. אך האם צפויים לצאת כרטיסים חזקים יותר עם קירור פסיבי? תודה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי 800 דולר. ממירים לשקלים וזה יוצא 3200-3300 ש"ח. לפי מה שהבנתי, 8800GTX עולה 500-600 דולר, ז"א 2000-2400 ש"ח. למה זה עולה יותר ב-1000 ש"ח בארץ?! אין מצב אני יכול לקנות איפושהו בארץ דרך דולרים \ משהו דומה? :\
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. אני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף. אני משתמש במסך 19' עם רזולוציה 1280x1024. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: HD 4670, HD 4770 ו HD4850/GTS250 . כמובן שהיקרים יותר טובים יותר, אך כמו שאמרתי מכיוון שאני לא משתמש ברזולוציות גבוהות ולכן אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיסים היקרים יותר. איזה כרטיס יספיק לי במידה ואני רוצה לשחק ברזולוציה הנ"ל על HIGH במשחקים החדשים יותר ? תודה. עריכה: שכחתי לציין שאני לא מתכנן OC.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי, מכיוון וה-GF6800 פשוט לא מצליח לסחוב מספיק טוב משחקים היום [דוגמא קלאסית לכך היא BIOSHOCK, שפשוט חונק את הכרטיס מסך שלי]...אני מחפש כרטיס מסך שיהיה במחיר נורמאלי ויריץ משחקים נורמאלי, ויחזיק עוד פרק זמן של שנה ואולי יותר. כל הכ. מסך הם מנעה מחשבים: 1) Geforce 7600GS 512MB AGP מחיר: 950 ש"ח 2) Leadtek winfast A7600GS TDH 256MB AGP מחיר: 565 ש"ח 3) Sapphire ATI Radeon X1950GT 256MB AGP מחיר: 850 ש"ח 4) BFG Geforce 7600GS OC 512MB AGP מחיר: 840 ש"ח 5) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB AGP מחיר: 1000 ש"ח. חוץ מזה- אם למישהו יש הצעות יותר טובות מחנויות אחרות שהוא מכיר- מוזמן לפרסם פה. ודברו חופשי - אם אתם חושבים שאני טמבל שאני מסתכל …
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
??? כותרת / לא מוצא בגוגל???
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עכשיו המפרט שלי ככה - Pentium 4 - 2.8 1GB PC-3200 400mhz X800 Pro 256MB עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר) האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי? אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
גם אני כמו כל היהודים מתכוון לקנות כרטיס למשחקים, אז החלטתי לעשות לעצמי סופית איזו השוואה בין הדגמים הפופולריים. ואם כבר עשיתי, אז למה לא לשתף עם אנשים אחרים שיכול להיות באותו מצב כמו שלי. הנה הקובץ (היה אקסל, אבל אני רואה שאי אפשר להעלות, אז נעלה אותו בתור תמונה. אם יש פורמט יותר הגיוני, תגידו). אם יש תוספות, תיקונים, שינויים- אתם מוזמנים להוסיף/לתקן/לשנות ולהעלות מחדש. אם לא, אתם מוזמנים סתם להנות. מקווה שיעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום ביחס למפרט שלי, ולמסך 17" CRT שאליו המחשב מחובר, איזה כרטיס מסך אני יכול לחבר אליו על מנת להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים? האם כרטיס כמו 8500GT יכול לסחוב COD4 או אפילו CRYSIS? אני מתלבט בנוגע לכרטיסי מסך בינוניים כי אני קונה בקרוב PS3 ורציתי לדעת אם יש מצב שאני אוכל לשחק במשחקי המחשב שיוצאים עכשיו בלי להוציא הרבה כסף מהכיס (בהתחשב בעובדה שאני הולך לקנות PS3 ומסך LCD חדש, אני הולך להיות עני בקרוב )
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש והוא יוצר לפני 6 חודשים בערך , אני צריך להוריד לו דרייברים או משהו? אם כן מה ומהיכן? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
של איזה חברה אני מתכוון כולם אומרים הכי זול אבל זה לא נכון כי כל חברה גם נותנת אם הקופסא כל מיני מתאמים שצריכים וכל זה אז מה אתם אומרים איזה חברה?? PNY-BFG-PALIT-KFA2-XFX-EVGA
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המורה שלי למתמטיקה ביקשה ממני להכין לה תעודת הצטיינות במתמטיקה שהיא תחלק לתלמידים מצטיינים. עכשיו חשבתי לקשט את המסגרת במספרים וסימני פעולה בעיצוב מיוחד או תלת מימדיים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. האם 9100 תומך ב D.X9 ? 2.נגיד ששנהם באותו מחיר מה עדיף ? למה אתם ממליצים תמיד על ה 9100 בזמן שהביצועים של ה 5200 יותר טובים הנה הקישור
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תראו תמפרט ותגידו לי אם יש מצב שGeForce 7900GT יפעל על המחשב הזה: מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI ואם אפשר גם שמישהו יגיד לי מה המחיר הממוצע של הכרטיס הזה, אני מצאתי ב150 דולר...זול או שיש כרטיס מסך יותר טוב שאפשר לקנות במחיר הזה? ובכלל אם אפשר למצוא את הכרטיס ביותר זול מ150 דולר?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני ממש עומד לפני קניה ואני מתלבט בין שני הכרטים הנ"ל RADEON 9800SE type II (256 BIT) 128MB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1659 הוא אחד מכרטיסי ה 9600 PRO כי שמעתי של 9800 יש אפשרות להשתמש באומגה .........ואז זה משפר שחבל על הזמן
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
Details aren't quite hard and fast, but this is NVIDIA's top-of-the-line to-be, so it's never too early to start nerding out. [H]ard|OCP says the best way to think of the GeForce 9800 GX2 is a 8800 that's been shrunk down to 65nm and SLI'd onto a "single" card. The card is supposed to be at least 30% faster than a 8800 Ultra, and will apparently support Quad SLI. So, now for the really nerdy part: * 1GB frame buffer * Two PCBs * Two 65nm GPUs * 256 Stream Processors That's the way [H]ard|OCP tells it, and who are we to argue? מקור
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
המאוורר של ה GF 4 TI 4200 מגמגם ,אני יכול להחליף רק מאוורר? ואפילו לפעמים הוא בכלל לא מסתובב [המאוורר מברזל כבד כזה אבל תמיד היה שם] יש אפשרות להחליף רק מאוורר?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך geforce 7600gs (אני מניח שכולם יודעים את הנתונים המלאים עליו). הייתי שמח וכל זה כי בשבילי היה מדובר בקפיצה ענקית (היה לי fx5200). אז הפעלתי משחק בשם lord of the rings battle of middle earth 2, אומנם ציפיתי לעלייה בביצועים אבל לא כזה. אתם קולטים אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שלו-עם HDRR AA והכל. חוץ מהרבולוציה ( 1024x768), והוא פועל דיי טוב. עכשיו תביני אין לי מערכת של גיימרים. היא כמו של סמי גיימרים. אני לא מבין איך זה פועל ככה. ידעתי שיהיה שיפור אבל לא חשבתי שכזה. מה לפי דעתכם הגורם לכך.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-