כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
תכננתי לקנות אותו בחו"ל ב300$ השבוע ואז שמתי לב שאולי יצאו הdirectx10 החודש או בחודשים הקרובים האם הקנייה שלי שווה? לחכות או לא? יש לי בינתיים 6600gt מה אתם מציעים לעשות? עוד דבר dx10 יתמוך בקונרו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (AMD 3200) ואני רוצה לשים עליו כרטיס מסך חזק שיחזיק מספיק זמן כמו כן אני ל -א עושה אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לעשות למעבד או לכרטיס מסך אני צריך כרטיס מסך של NVIDIA.. התלבטתי בין ה6600GT של ג'יגה בייט לבין ה6800 הרגיל (יצאה כבר גרסת הPCI E שלו?) כאמור, ללא אוברקלוקינג... מי מהכרטיסים הנ"ל יותר חזק ומציע מקסימום ביצועים? את ה6800GT גם שקלתי לקנות אבל הוא יקר כרגע, אולי כשירד המחיר. אז מה אתם אומרים? מה עדיף? 6600GT או 6800 של PINE (לא GT)???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם במידה ואני אחבר את המחשב שלי לפלזמה 42 אינץ של גרונדינג בחיבור DVI בין כרטיס המסך לפלזמה אני אראה עדיין איכותי או שאני מאבד איכות? יש לי כרטיס מסך של GAINWARD עם ציפ של NVIDIA 256 MB דגם הכרטיס 6800 FX. תודה דביר
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רציתי לדעת בכמה אחוזי יעילות ועוצמה ה-x1950xt 256mb עדיף על ה-x1950GT, והאם זה שווה את ההפרש הכספי (בינתיים לא מעוניין ב-OC) אם אתם רוצים להוסיף 3dmark, benchmarks etc מומלץ
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1332259 אם משהו מכיר משהו יותר טוב ועד 200 ש"ח אשמח אם הוא יציג קישור אליו
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה יש לי gforce fx5600 מסך 17" סטנדרתי מסך 12" +- lcd מחובר לגג המחשב וגם טלוויזיה 29" שמחוברת למחשב עכשו להפעיל 2 מסכים בו זמנית זה לא בעיה אבל האם יש אפשרות שכל השלושה יפעלו ביחד ??? 17" מחובר ליציאת vga רגילה 12" מחובר ליציאת dvi והטלויזיה לS-vidio out בדריוור של nvidia אין אפשרות להפעיל את כל השלושה יחדו אולי למישהוא יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה יהיה יותר אפקטיבי...2 כרטיסי 8800GTS 640MB OC בSLI או 8800GTX OC2 יחיד? השימושים שלי זה סרטים ומשחקים בעיקר. **יש לי מסך 2407 של דל אם זה משנה.. תודה..!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש + מסך LCD אני רוצה שהמחשב או ליתר דיוק המסך, ישמש גם כטלביזיה, מה דרוש לשם כך, והאם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד? יש לי ממיר של YES אם חשוב לדעת!!! אני צריך תשובה שתיתן פתרון גם לנושא השמע ולא רק לוידאו!!! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני שואל כי כל מה שאני רואה בכרטיסים החדשים זה עוד ליבה, עוד כוח עיבוד שבא ביחס ישר לצריכת החשמל וזולל אותו כמו חיה טורפת. וזה עוד לפני שבכלל ששמענו על זה שהם משווים מחירים ביניהם כדי ששתיהן ירוויחו.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הכרטיס חדש, והמאוורר נראה כאילו לא עובד אם תשימו לב ב everest ב cooling fans ל 6800GT לא מופיע המאוורר כמתפקד... והטמפ' גבוהה ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט: amd 64 3000+ 512 x 2 ram epox kda3j albatron 6800GT עכשיו לבעייה: לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה. אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב. שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהת…
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יודע/מנחש מתי יצאו כרטיסי הדור הבא של NVIDIA/ATI? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני משתגע! אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת! נכנסתי לפנדה וראיתי ש R9800XT עולה הרבה יותר מ-RX800 PRO. בעצם ה- R9800XT חזק יותר מ-RX800 PRO? איזה כרטיס מסך יותר משתלם מבחינת עלות - ביצועים? אולי משתלם יותר לקחת R9800 PRO? או אולי GF? עזרו לי!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחלתי לקבל הודעות על המסך בשם VPU Recover. בו זמנית, כשאני מדליק לפעמים את המחשב, הוא עולה אך לא מוצג כלום במסך(המסך מוחשך כאילו לא מקבל נתונים מהכרטיס מסך). לאחר מספר נסיונות של הדלקה ממושכת של המחשב המסך מציג בסופו של דבר את הפעלתו של המחשב. האם ניתן לקשור בין שני הדברים והאם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אחרי עיון קל בזאפ קלטתי את הדבר הבא http://web.zap.co.il/fs.asp?PID=249394195&sog=C-GraphicCard כרטיס 8800GTS 320MB ב 800 ש"ח זה הגיוני ?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רוצה לתת שני 8800GTS 640MB תמורת GTX אחד....מה מעוניין? פשוט אני עובר ללוח אם אחר בלי SLI...ואני אסתפק ב GTX אחד בודד.... שני ה GTS בקופסאות מקוריות...אחד נקנה לפני חודש וקצת בארץ והשני לפני חודש בערך מחו"ל. אחד EVGA ואחד BFG שניהם אחריות לכל החיים. מי ראשון ?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? נמכר ב P1000 ב 1850 ש"ח כולל משלוח . מסך ''19 LCD (דק) NewVision דיגיטלי( DVI)+רמקולים מסך ה- ''LCD 19!!! איכות ללא פשרות !!! שילוב של אמינות ופונקציונליות המסך הינו דיגיטלי בעל כניסת DVI זמן תגובה הנמוך (16ms) המאפשר הצגת משחקים וסרטי DVD רמת ניגודיות גבוהה (1:600) המקנה לו איכות תמונה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים 3 שנים אחריות ע"י היבואן
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראיתי שהמסךview sonic 191 , 8MSהוא מהיר כמו מסך CRT ואין בו מריחות רציתי לדעת אם גם המסך samsung 913n , 8MS טוב באותה מידה (אין בו מריחות ומהירות)
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם על כרטיס המסך Leadtek Quadro4 900XGL 128MB DDR Professional Video Card ניתן להריץ משחקים גם?(באיכות טובה שמשתווה ל-radeon 9600, או שזה מיועד רק לרינדור עבודה עם תוכנות גרפיות מקצועיות וכאלה)? מלבד גרפיקה? כי אני רוצה לקנות את זה-אני לומד בקורסים לגרפיקה מקצועית, וצריך את הכרטיס הזה, בגלל זה אני שואל אם אפשר להעלות בו גם משחקים באיכות טובה!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי geforce 6600 ואני רוצה לדעת איזה הגדרות לשים אותו בדריבר! מישהו יכול להגיד לי ? ואני צריך שתכתבו באנגלית כי יש לי באנגלית כמו כמה hertz וכל הדברים האלה... תודה לכולם !
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם : תראו עד עכשיו חשבתי לקנות את הכרטיס מסך הזה : 8800GT הנה לינק : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ועכשיו ראיתי עוד כרטיס את זה : http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ... האם ה-HD2900Pro בהרבה יותר חזק מה-8800GT ??? ( אם בכלל ... ) ואם כן בכמה ? במשחקים ממש חזקים ... ( זה השימושים שלי משחקים , סרטים , אינטרנט וכל זה ... אבל אני רוצה את הכרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים..) מה יותר מומלץ ?? HD2900Pro יש לו 1GB זיכרון ... וזה מטורףףף ועוד DDR4 .... האם שווה להוסיף את ה-400 שקל האלה ולקחת אותו ?? בשביל משחקים מה יותר עדיף לי ??? תודה ... ! זה המפרט שלי דרך אגב : מעבד : e6300 לו…
-
- 12 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בגוגל במטרה למצוא benchmarks של x1950pro ב-crysis ,אבל מצאתי רק הפניות לפורומים וסקירות של ביצועי הכרטיס במשחקים ישנים . להלן מחרוזות החיפוש : http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro#1394-forum http://g.co.il/search.html?cx=003496284460336333835%3Adh8jwhmvv6i&cof=FORID%3A9&hl=iw&q=crysis+benchmarks+on+x1950pro-forum#523 אם מישהו מכיר אתר עם benchmarks של x1950pro אנא רשמו את שמו כאן . תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-