עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shavoigen,

אז ככה,קניתי לא מזמן מסך 226BW של SAMSUNG מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב בגלל שאין לי כרגע מחשב משלי אז חיברתי אותו ללפטופ של אבא שלי ומהפעם הראשונה שהמסך חובר הוא מרצד לי המחשב עצמו הוא אחלה מחשב(אם יש בכלל קשר)אז פשוט אני לא יודע מה הבעיה האם זה בגלל שהוא חובר ללפטופ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. Started by zobi12,

שלום לכולם היום הפעלתי את המשחק nfsu 2 בפעם הראשונה ונוכחתי לגלות שיש חושך ,לאחר שהורדתי את רמת הגרפיקה שהייתה על הכי גבוהה פתאום יכולתי לראות המחשב שלי לא מהתותחים אבל משחק כזה אני מעדיף להפעיל על איכות הכי גבוהה ולקבל פחות ביצועים אבל הבעיה שהוא לא עובד על רמת גרפיקה הכי גבוהה! אני לא זוכר מתי לאחרונה עידכנתי דרייברים אני חושב שזה היה לפני שנה כיום יש לי ת4.1 תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Shmonzi,

שלום חברים! אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני רוצה להזמין אותו כבר מחר! עשיתי קצת מחקר וחיפשתי משהו בטווח שלי, וראיתי את הכרטיס 260GTX... מה אתם חושבים עליו? המפרט שלי: E8400 550W ספק כוח 2GB ראם אם יש משהו יותר טוב במחיר זהה אני אשמח לדעת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by crik,

אהלן, יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB Zalman לאחרונה המאוור שלו מרעיש בצורה מחרידה אך הוא עובד טוב ובמהירות שהייתה מאז ומתמיד. ניסיתי בעזרת WD40 לשמן. אך לא עזר.. האם מישהו מכיר פיתרון נוסף? תודה, משה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by timac,

איך אני יכול לבדוק טמפרטורה בזמן משחק?? תודה!!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by liviur,

שלום, אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך - 7600GT: הראשון : LEADTEK WinFast A7600 GT TDH 256MB AGP http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5935 הוא הזול מבין השלושה בכל מקום השני:GAINWARD BLISS 7600GT TV-DVI AGP 256MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6896 והשלישי:XFX PV-T73A-UDE7 GF 7600GT 256Mb DDR3 AGP TV-OUT+2*DVI 2Y http://lamir.co.il/product.asp?product=11835(במחיר יותר זול מהכתוב בכ100 ש"ח) כמו כן , שמתי עין על ה7800GS של PNY שלמכירה בלוח יד שניה באתר: http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8049 כאשר לדעתי המחיר הדרוש עליו קצת גבוהה - ויותר נוח לי התשלום באשראי מה מהם מומלץ בתור השדרוג הבא, והאם מתוכננת איזה הורדת מ…

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by boss,

אני צריך לשנות הגדרות Catalyst Control Center 11.8 של 6970 בשביל טלויזיה LG תלת מימד חדש. אני רוצה לצפות סרט עם P1080/720 ללא תלת מימד. אבל סרט אמצע יש רעידות מאוד מעט ולא איכות גובהה (מסכי מחשב לא בעיה) איך עושים לשנות הגדרות נכון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by askobilv,

שלום, יש לי בעייה עם TV-OUT אני לא מצליח להעביר את הפלט לטלויזיה עצמה ואני בטוח שיש בעייה איפשהוא בהגדרות מדובר על טלויזיה CRT 34", לי במחשב יש מסך 22" WIDE ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה (שחור) והתצוגה חוזרת למסך מחשב אחרי מספר שניות בגלל שכנראה הכרטיס זיהה שהוא לא מצליח לשדר את הפלט לטלויזיה, לפעמים רואים ממש למילי שנייה הבהוב של מסך לבן שהופך מיד לשחור בטלויזיה. יש לי עוד מחשב שממנו זה עובד תקין (מחשב עם 7600 ו XP) כך שזה לא בעייה בכבל S-VIDEO או ב CONNECTOR שיוצא מהכרטיס כי בדקתי עם אותו אחד וגם לא בעייה בטלויזיה. הייתה לי עוד טלויזיית CRT 25" שחיברתי את המחשב אליה ואני לא זוכר שהייתה בעייה ככה שלא נראה לי שיש בעייה בכרטיס ניסיתי לשחק עם …

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by esaly,

מי עדיף מבין הכרטיסים מכל הבחינות...קירור...אמינות וחוזק במשחקים? שניהם בעלי אותו ערך....1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by RASTA^MAN,

מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

חבר'ה יש לי כרטיס X800GTO, שווה למכור אותו ולהוסיף 500 שקל בשביל X1800GTO? תודה

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  12. מחפש המלצה לכרטיס מסך לHTPC עד 600 ש"ח. 1. להרצת משחקים ( אני לא גיימר כבד....) 2. שיהיו לו כניסות SPDIF וHDMI - להרצת סרטים HD ומעבר סאונד מלוח האם. 3. קירור פסיבי. 4. שייכנס למארז HTPC - סוג ANTEC NSK2480 http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92480 תודה!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by avinatbezeq,

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  14. שלום, הנה מפרט המחשב שלי עפ"י sisoft sandra SiSoftware Sandra System Host Name : HOME-EAFAF57C12 User : Naum Domain : MSHOME Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Speed : 2.67GHz Performance Rating : PR2940 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 16kB Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 Processor(s) MP APIC : Yes System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG System : SiS Technology Inc. SiS661FX + SiS964 Mainboa…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  15. שלום חברים, לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי ל: I7 920 Gigabyte Ex58A-UD3R 6GB Crucial DDRIII 1333MHZ כ.מסך לא שדרגתי (8800GTS 320MB) <--- משום שרציתי לחכות לכרטיסים החדשים של נוידיה (בגלל שתי סיבות עיקריות האחת PHYSICS והשניה שאני עובד המון עם ADOBE והן ידועות כחובבות יותר NVIDIA ) ... האם הסיבות האלה מוצדקות או לא זה ניתן לוויכוח- אבל זה לא נושא השאלה, אז להמנע מוויכוח זה. בכל מקרה בשעה טובה הכרטיסים החדשים של NVIDIA הושקו -ואפילו התחילו להופיע ניצנים ראשונים במכירה. רק מה במחיר הרבה יותר גבוה ממה שתיארתי לעצמי, GTX470 על גבול ה2000 ש"ח כשהוא בעוצמה בערך של 5850 שעולה 3/4 ממנו. עלה במוחי הרעיון של לקנות 5850 או 5830 (אם יירד למחיר יותר מוצדק בזמן הקרוב) ככרטיס גרפי ראשי. …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. מצאתי כרטיס מסך אבל אני לא לא יודע אליו כלום לא כתוב איזה חברה הוא ולא כמה זכרון יש לו אני יודע שהוא ישןאבל זה לא משנה יש לי מחשב ישן בן 6 שיש לו כרטיס מסך מובנה ואני רוצה לשים לו את הכרטיס הזה שמצאתי אשמח אם תתנו לי מידע זה מה שכתוב על הכרטיס agp 6326 ואז יש איזה מספר pjd4548 זה כל מה שרשום עליו אשמח למידע

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה חינמית כגון 3DMark Vantage בלי קשר לDX האים יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים האלו..המסך שישרת אותו יהיה 19 אינץ' החשיבה היא בעיקר לעתיד כי היום ברור ששלושת הכרטיסים מריצים הכל אחלה היום(אבל עדיין אין הרבה הבדל ב-1280*1024 בין הכרטיסים) העניין שאם הוא לוקח את ה-320 אז הוא לוקח E6600 ואם את אחד מהשניים האחרים אז E6320.. מה דעתכם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  19. יש לי מחשב P4 1700MHZ לוח אם ASUS זירון 512 RDRAM .... רוצה לשדרג כרטיס מסך למשחקים כבדים לפחות שיעבדו על נתונים נמוכים לא משנה העיקר שישתפר... חיפשתי קצת ומצאתי את זה AGP ... Sapphire Radeon HD3650 512MB בבקשה תמליצו לי ,אם הוא לא מתאים תמליצו על משהו אחר... אין לי PCI-E.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by אוריפ,

איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. אני מדבר על גרסאות ה-C3 LITE וגרסת ה-C3 הרגילה . חיפשתי אבל לא מצאתי את הפירוט להבדלים בין שני הגרסאות . ממה שהבנתי ה-C3 הרגיל היא הגרסה היותר טובה . וכל כרטיס 9600 פרו מחברה אחרת הוא הגרסה הכי טובה שיש , כן ?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by Armageddon1,

יש לי radeon 9800NP אני משתמש בדריברים של אומגה לאחרונה הכרטיס נדפק לי או לא יודע מה..והוא מתחיל להראות לי קישוטים ומריחות במשחקים ובוינדוס זה היה בסדר גמור תמיד ובשבוע האחרון זה התחיל מה יכולה להיות הסיבה? במקרים כאלה מחליפים כרטיס ? יש לי אחריות לעוד שנה+

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by exXxTreAm,

כמה צינורות עיבוד יש ל......9600xt ולultimate 9600pro

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by avigtr,

שלום.. יש לי בבית מארז של dell optilex 745 שקיבלתי מהעבודה.. ניסיתי לשחק את ה gta החדש והגרפיקה הייתה ממש זוועתית(ati 1650) ורציתי לדעת אם אני אשפר רק כרטיס גרפי זה יעזור לי בשיפור משמעותי או שכל המארז עצמו נועד לכישלון באזור המשחקים... pentium d cpu3.40 3.39 ghz 3 gb of ram אם כן אשמח לדעת איזה כרטיס יתאים בתקציב של עד 800 ש"ח שגם לדעתכם יתאים למארז.. תודה מראש אבי

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by Animor,

אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים