עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BenSalem2,

שלום אני ממש לא מועדכן במה שהולך כרגע עם כרטיסי מסך מה זה קרוספייר מה הכוונה בכרטיס מסך HD? האם היום אפשר לשחק במחשב באיכות HD? האם אני אוכל להריץ את crysis 2 על HD? או על פול סטטינגס הכי גבוהה..? תודה רבה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

אז ככה... התחלתי לעבוד בחנות מחשבים (תגידו לי מזל טוב ) ונכנס לקוח לפני כמה ימים רמה כרטיס מסך יותר חזק... המחשב שלו P3 משהו... AGPx4 אני המלצתי לו לחקת את ה 9600XT אבל מכיוון שאני לא יכול עדין למכור חומרה הפנתי אותו למישהי אחרת שמטפלת והיא אמרה לו שהוא לא יכול לשים שום כרטיס שם חוץ מהישנים כי P3 לא תומך בכרטיסים החדשים...ואני טענתי שזה כן תומך והיא אמרה שלוחות P3 ישנים ובכלל לא תומכים בכרטיסים החדשים וצריך העידכון ביוס... אני עדין טוען ש ה 9600XT יפעל על P3 עם AGP 4 ולא משנה איזה לוח. תענו ...אני כבר יראה את זה בחנות (עכשיו אני יוצא כבר לעבודה יש לי הפסקה בין 2 ל 4) דרך אגב אנשים מכפר סבא מוזמנים לקפוץ לבקר ... יש לנו לפעמים דילים מעולים! (דרך אגב החנות ה…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. Started by sroolik,

i saw this card and i heard that the 6200 is pretty good especually after pipes openning but i didn't figure out if it is a TC version or not, is this ? should i buy this card? is he good enough ? thank you ! p.s.: sorry about the english, installed an English version of XP and i cant write hebrew I FORGOT THE CARD ................... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=3582

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by Bypass,

הגזימו!!!

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by jambo222,

שלום המלצה לכרטים מסך 8gb עד 1800 שח, אני רוצה לקנות משקפיי VR אוקולוס 2 ואני צריך כרטיס מתאים ספק כוח שלי הוא 550w אבל המחשב שלי כולל 3 דיסק קשיח ו 3 מאווררים ,השאלה אם הספק יספיק ? תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. אהלן אנשים, התלבטות קטנה, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מחשב חדש וממש פשוט נרכש לבית, בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס ושמיעת מוסיקה - והמפרט בהתאם: לוח אם ASUS P5QPL-AM מעבד אינטל 5400 זכרון 2גיגה, 800מ"ה דיסק 500גיגה השאלה היא כזאת, בהסתמך על הדרישות והמפרט הנ"ל, האם יש טעם לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הקודם - RADEON 9600XT (של CLUB 3D) - ומכמות האבק שהורדתי ממנו, נזכרתי כמה הוא ישן... להתקין אותו ולהשתמש בו במקום כרטיס המסך המובנה של לוח האם?? בעיקרון השאלה הזאת עלתה אצלי, כשרציתי לחבר את המסך, וגיליתי שבכרטיס המובנה בלוח אין לי אופציה לחיבור DVI (מסך LCD), והייתי חייב להחליף לכבל VGA. אני לא יודע עד כמה ההבדל הוא משמעותי לצרכי השימוש שיהיו למחשב, אבל בכל זאת תהיתי אם הכרטיס המאובק נ…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by heroldh2,

שלום מה הדברים החשובים ביותר שצריך לבדוק לפני שקונים כרטיס מסך הבנתי שזיכרון זה לא דבר משמעותי תתקנו אותי אם אני טועה תודה

9. Started by shimonsky,

שלום אני צריך המלצות לכ. מסך מקצועי שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית תקציב עד 2000

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by danik,

צריך המלצה על מסך שטוח (LCD) 17" ב2000 שח (אפשר לחרוג טיפה, עדיף שלא אבל אם אין בררה אז אפשר) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by T-Flash,

למרות שהביקוש לכרטיסי AGP מתקדמים הולך ופוחת, חברות כרטיסי המסך לא מתכוונות להפסיק את הייצור שלהם. מבין הכרטיסים של NVIDIA, סדרת כרטיסים 6600 הייתה הבחירה הנפוצה והמשתלמת ביותר למי שהיה לוח תומך AGP. ככל הנראה סדרת 7600 תחליף את סדרת 6600 בכרטיסי AGP. האתר HKE PC פירסם סקירה על הכרטיס MSI 7600GS AGP. הנתונים של הכרטיס לא שונים מגרסתו של הכרטיס ל PCIE: 12 צינורות עיבוד. 400MHZ מהירות לליבה ו 800MHZ מהירות לזיכרונות. 128BIT רוחב פס לזיכרונות. 256MB של זיכרון DDR2. בהשוואה ל X1600P ל AGP, הכרטיס 7600GS AGP לא מפסיד פעם אחת! וההבדל בינהם הוא גדול! ואילו בהשוואה עם 7600GS PCIE הכרטיס ל AGP לא מנצח פעם אחת אפילו!, אבל ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים בודדים. המחיר של הכרטיס אמור להי…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  12. ברשותי כרטיס מסך מדגם: MSI 4850 512M 1) הצלחתי לעשות אוברקלוק דרך תוכנת הדרייבר החדש: 790/1100 האם אפשר יותר למפרט הבא? מעבד: Q6600 זכרון 4G 1066 לוח אינטל DG45ID HD Seagate 1.5 TB Blueray combo DVDRW Pioneer 2) איזו חוות דעת אתם נותנים על הכרטיס שלי ובאיזה רמה הוא מבחינת כרטיסי geforce? 3) האם יש איזשהי תוכנה שמפעילה את אפשרות הHD? או שהוא פשוט יתמוך בהקרנת הסרט HD? 4) יש משחקי HD כיום? 5) מה ההבדל בין HDMI לבין FULL HD והאם זה קשור לכרטיס שלי?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by dan9,

היי (קצת שאלה מפגרת ) יש לי 8800GTS 512 במחשב ומסך LCD 7" עם חיבור שנקרא RCA אני חושב או ליתר דיוק חיבור אנלוגי!! איך אני מחבר בינהם? ניסיתי בעזרת החיבור שיש מאחורי הכרטיס דומה לSVIDEO כזה וןעוד מחבר שבינהם... אבל הכרטיס לא מזה כלום וגם לא פותח לי את החיבור? יש פה אחד שיודע איך עושים את זה? ותודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by NuXeR,

אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום וברכה, אני משתמש בתוכנה MSI Afterburner. רציתי לדעת מה הם הייחסים האופטימליים בשביל לעשות OC טוב...

16. איזה כרטיס טוב יותר ??? תודה לעוזריים=]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by lmlm,

ספיר מכריזה על הכרטיס X1950GT שיהיה בין המחיר 165$ ל199$ ויגיע לחנויות בקרוב. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20070129235909.html http://www.vr-zone.com/?i=4551 דיונים קודמים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232564.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229812.0

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by UnrealEnvy,

שלום לכולם, יש לי כעת 5870 1GB ואני עומד לקבל 2 כרטיסים של 5770. הלוח שלי Gigabyte GX-X58-EXTREME תומך ב-CrossfireX של 3 כרטיסים, ויש לי ספק CoolerMaster 750GX. מבחינת הספק אין לי ספק שהוא יחזיק. השאלה היא, האם אני אקבל תוספת ביצועים עם עוד 2 5770? החיבור הוא 2 "גשרים" בין כרטיס אחד למשנהו? אשמח אם תוכלו להבהיר לי קצת בנושא. תודה רבה, וחג שמח לכולנו. טל.

19. Started by elad the master,

צריך הצעות לכרטיס מסך חדש PCI E במקס' 600 שקל. לא משנה ATI או NVIDIA. עדיף 256 מגה זיכרון.

• 14 תגובות
    • 686 צפיות
  20. מתי יגיעו לוחות מבוססי nForce 4 עם SLI ? התכנון שלי הוא לקנות A64 3800+ ו2xG6800Ultra ולוח מבוסס SLI למכונת תמשחקים קטלנית שאני מתכנן, אבל מתי כבר זה יצא לפועל כדי שאני אוכל לממש את החלום?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. מחפש מידע על כרטיס מסך טוב למשחקים כבדים בסביבות ה-600 ש"ח

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות עם המחשב החדש את הרדאון 800 ולא הבנתי מה ההבדלים בניהם ומה יותר חזק

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by WiSe-Man,

מי מהם יותר טוב? והאם שווה לי להשקיע כעוד 300 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3143

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by m.l,

איך אפשר לנקות מסך LCD? כלומר אי אפשר עם חומר מנקה חלונות אז איך אפשר?

25. Started by idanaz,

שלום לכולם אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף לי לרכוש המחשב שלי חלש יחסית AMD 3200 2GIGA RAM ASUS A8N-E 939 GT6600 GIGABYTE librty enrmax 400w במקום ה6600 איזה כרטיס עדיף לי לקנות ? asus en8800gs 384mb top מאייבורי ב 566 ש"ח 3850connect 3d 256mb מפוקס פי סי ב 500ש"ח palit 8600gts 256mb מטמס ב 385 ש"ח palit 8800gs/9600gso 384 mb מטמס ב 472 ש"ח forsa 9600 gt 256mb מטמס ב495 ש"ח (לאמכיר את החברה) למטרת משחקים וסרטים שיסחוב לי שנה עד לשדרוג המחשב כמובן שעוד הצעות יתקבלו בברכה תקציב 550 ש"ח עם חריגה קלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים