עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iakovl,

יש לי את המסך הנתון כבר כמה שנים והוא עובד נהדר הבעיה היא שהאחיין שלי בא ושיחק איתו בהגדרות של המסך עצמו עכשיו הוא קצת "עקום" (התצוגה עצמה) וכמה שאני לא "משחק" עם ההגדרות זה עדיין לא יוצא בדיוק ישר על הגבולות , יש לי חלקים מתים מישהו יכול לתת לי את ההגדרות"?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by SOLIDUS SNAKE,

כאשר אני מנגן סרטים בWINDOWS MEDIA אני לא רואה את הסרט בTV אני רואה ריבוע שחור במקומו - מדוע ?.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. משחק ה-ARPG שמתיימר להציע איכות ויזואלית יוצאת דופן למחשב האישי ול-Playstation 5 מתקרב במהירות ליום ההשקה שלו. דרישות החומרה ב-PC? מהגבוהות ביותר בהן נתקלנו עד היוםלכתבה

4. שניהם עולים 500 ש"ח. מי טוב יותר? אופיר

5. Started by DisCus,

שלום לכם. יש ברשותי את הכרטיס GTX 460 ואני מעוניין לשחק בתלת מימד, יש לי משקפיים סטנדרטיים של 3D (הם אמורים להספיק). כשאני נכנס לאשף ההתקנה, זאת הבעיה שהוא מציג לי: זה מבחן, הוא רוצה להתאים כנראה את ההגדרות. מבקש לעצום עין ימין ולעצום את עין שמאל, ולאחר שבחרתי את מה שהופיע, לחצתי על NEXT... אפשר לדעת למה זה קורה? אני חייב עזרה, חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by nik55,

מתלבט איזה כרטיס מבין השניים לקחת..על פניו אותו כרטיס רק יצרנים שונים..האסוס שח 445 לעומת 410 של MSI המחיר לא חשוב לי אלא רמת האמינות ..יש המלצה?

7. Started by BigDragoon,

יש לי 7600GS של MSI עם E6300 ו 2 GB זיכרון ללא OC. אני משחק ב C&C על הרזולוציה הגבוה ביותר ועל כל ההגדרות הכי גבוהות. המשחק עצמו רק חלק בלי בעיות, אבל בסרטוני המעבר יש חוסר סנכרון של הוידאו והקול. (הקול מקדים את הוידאו) ניסיתי להוריד את הגרפיקה ולהוריד את ההגדרות, אבל זה לא השפיע על חוסר הסינכרון. האם הבעייה שהכרטיס מסך חלש מדי? (מוזר כי המשחק עצמו רק בלי בעיות)

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by ravid,

מופיע במקום אחר שיש לקנייה את ה GTO2 אז האם זה אמין? החנות שאני מדבר עליה גדולה ומוכרת...

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by leshets,

היי, יש לי היום כרטיס מסך מבוסס על מעבד RADEON 9000 של חברה לא מוכרת (לא זכור לי השם המדויק) ויש לי אפשרות לקנות כרטיס מבוסס FX 5200 של אסוס ב 150ש"ח. שאלותיי הן: האם ההשקעה משתלמת לדעתכם? האם קיים הבדל בין שני הכרטיסים מבחינת יכולות גראפיות (במשחקים)? תודה מראש לכל המשיבים. קישור לאתר הייצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=271&l1=2&l2=7&l3=9

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by yoni321,

טוב אנשים אז ככה, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב או יותר נכון איזה חברה יותר טובה SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 כרטיס גרפי GeCube Ati Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤923 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 אז ככה מה יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים קירור יותר טוב אוברקלוק שאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך בתקציב של עד 900-1000 עדיף 900 שיותר טוב מX1950pro.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by yanivsk,

הי חברה איך אני רואה את מהירות השעון והזיכרון ? האים דרך הדריברים (כי לא מצאתי) או דרך תוכנית אחרת (איזה?). אגב יש לי 7800GT של ALBATRON נ.ב על הקופסה כתוב רק מהירות שעון (450).

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by abarbotel,

מה עדיף יותר בסביבות סכום ה500 כרטיס נבידיה GT9600 או כרטיס ATI RADEON 4770HD איזה מהם תומכים בCUDA?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by dark_zero,

היה לי 256MB אבל הוא היה דפוק אז החליפו לי ובדקתי פתאום כתוב 512מגה לא הבנתי את זה ממש זה הגיוני?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by ben060,

על פי הפרמטרים הבאים: איכות תמורה לכסף ביצועים טובים למשחקים איזה מבין הכרטיסים הכי משתלם? x1300xt 256 mb GDDR 3 LEADTEK WINFAST PX7600 GT TDH 256MB PCI-E SHAPPHIRE RADEON X1600 PRO 512MB PCI-EX אם היה לכם 800 שח במה הייתם בוחרים?

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by Bashash,

הדרייבר הקודם היה 8.10 ורציתי לעדכן ל-8.11... בהתחלה הסרתי את 8.10 ואז גם השתמשתי ב-driver sweaper. אחרי תהליך ההסרה התקנתי את הדרייבר והכל הלך חלק. בסוף ההתקנה הוא ביקש לעשות REATART וכך עשיתי. המחשב התחיל לעלות ופתאום (אחרי הסמל העגול הזה של ויסטה) אני מקבל בלו סקרין. חשוב לציין שזה קרה לי גם שניסיתי להתקין 8.11 BETA אבל לא עשיתי מזה סיפור כי זה BETA ואז פשוט חזרתי ל-8.10... תודה רבה לכל המגיבים!!!!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by gaf,

שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by Idan-h,

תראו, ל9600XT יש את ליבת הR360 עם 128BIT ומהירות של 500 לליבה ו-600 לזכרון, ל9800PRO 128BIT, יש את ליבת הR350 ומהירויות של 325 לליבה ו580 לזכרון, לכרטיס של ספייר. או שזה הR360. בכל מקרה לי נראה שה9600XT טוב יותר, לפי הנתונים שלו. מה אתם אומרים? ואני לא הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה אז אין מה להזהיר. תודה

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by SUPER300,

שלום, אני קניתי את כרטיס המסך הזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX5802DI1536MD5/ רציתי לדעת האם הוא יותר טוב מכרטיס המסך הזה ומה ההבדל ביניהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121429 ומה ההבדל בין הכרטיס GTX 580 שלי לבין כרטיסי GTX 580 של EVGA ועוד חברות? (האם שלי נחשב לטוב ביניהם). ודרך אגב קניתי אותו מחברת OEM. האם זה משפיע במשהו על הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Bone-Breaker,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1,200 שקל מה אתם אומרים אולי על הרדון 9600 XT של ספיר?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by Andreyy,

שלום כשאני נכנס למשחק אני רואה תמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my/lbdjotnij5qm.jpg יש לי לפטופ i5 2.2mhz כרטיס מסך hd 5650 6gb ram בקיצרו אין מצב שאני לא מצליח להריץ את המשחק הזה תודה לעוזרים

21. הלוח בא עם כרטיס מובנה ATI 1250 כדאי לשים כרטיס מסך עצמאי ישן יותר במקומו? ATI x550 ?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש העיקר הוא כך: 4 GB RAM Nforce והכי חשוב GeForce 9600 GT DUO SLI כלומר, אני הולך לשים שני כרטיסי מסך של 9600 GT האם שני כרטיסי המסך הללו, יסחבו CRYSIS על HIGH בקלות?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  23. אהלן, ברשותי כרטיס 6600GT PCIE. התקנתי מחדש את XP לפני מספר שבועות ובדרייברים החדשים פשוט אין את האפשרות לפרוס את התצוגה על מסך נוסף. למעשה, הדרייברים בכלל לא נותנים לי להוסיף מסך נוסף. עכשיו שידרגתי לדרייברים הממש חדשים (מלפני יומיים) ועדיין אין האפשרות הזאת. לפני ההתקנה מחדש של XP, עם הדרייברים הישנים, הכל עבד כשורה. עוד מישהו נתקבל בבעיה הזו ויכול להציא פתרון? יש דרך להחזיר את הממשק שליטה הישן? 10X

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. יש לי בעיה די מורכבת... יש לי קלטת VHS שאני מעוניין להעביר למחשב. אין לי כרטיס טלוויזיה/VIVO על המחשב. יש לי חיבורי USB 2.0 ו1394 על המחשב. אני צריך דרך שבעזרת וידאו רגיל אני אצליח להעביר קלטת VHS למחשב... אני צריך מינימום הוצאות! אם זה עוזר, יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית, כך שאם תמצאו דרך להעביר את המידע מהVHS למצלמה, אני אוכל להעביר מהמצלמה למחשב! תודה רבה לכל העוזרים, זה חשוב מאוד!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים