עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mystikal,

מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי הquadro של pny יותר יקרים מleadtek כשדובר באותו הדגם ?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by jepe,

חיפשתי בהגדרות של הכרטיס דרך הלוח בקרה של ATI ולא מצאתי. בחלק מהשחקים אין אופציה כזאת. אני עכשיו משחק ב CRYSYS וישה TEARING נוראי. חשבתי אולי הVSYNC יפתור את זה אבל אני לא מוצא את זה לא בהגדרות של המשחק ולא של הכרטיס המסך. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by def,

יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים האלו..המסך שישרת אותו יהיה 19 אינץ' החשיבה היא בעיקר לעתיד כי היום ברור ששלושת הכרטיסים מריצים הכל אחלה היום(אבל עדיין אין הרבה הבדל ב-1280*1024 בין הכרטיסים) העניין שאם הוא לוקח את ה-320 אז הוא לוקח E6600 ואם את אחד מהשניים האחרים אז E6320.. מה דעתכם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. קנו לי היום מסך L1970HR איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  6. הכרטיס הוא 88GTS 640 של לידטק.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by nbd,

שלום. יש לי את המפרט: amd 64 3000+ 512 x 2 ram epox kda3j albatron 6800GT עכשיו לבעייה: לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה. אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב. שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהת…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  9. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Asus P4P800 Deluxe מעבד: Intel Pentium 4 3.0 (northwood) 512k כ.מסך: Gainward Geforce 5600XT 256 mb זיכרונות: Kingston 2x256 מ. הפעלה: Windows XP Pro התוצאה שהשגתי היא: 1668 האם זאת תוצאה טובה ביחס למפרט מחשב???

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי מסך של מאג שמתחיל להראות סימני גסיסה... אז הגיע הזמן לקנות מסך חדש ! מצאתי משהו מחבר שלי אבל אין לי שום מושג במסכים אני יביא לכם את הדגם ואם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד מאוד הדגם הוא IBM P260 אני יודע שהוא 21" אבל לא יודע כלום בנוסף... אך הוא למשחקים ? זה הכי חשוב... תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by roes,

אני יודע שזה שאלה נובית אבל מה זה 3DMARK01 ? מה הנקודות שיוצעות ממנו? (או משהו כזה)

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by Chymes,

אני משתגע! אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת! נכנסתי לפנדה וראיתי ש R9800XT עולה הרבה יותר מ-RX800 PRO. בעצם ה- R9800XT חזק יותר מ-RX800 PRO? איזה כרטיס מסך יותר משתלם מבחינת עלות - ביצועים? אולי משתלם יותר לקחת R9800 PRO? או אולי GF? עזרו לי!

13. Started by cousinIT,

החנות הנ"ל טוענים שיש להם כרטיס 9600xt 256mb 256bit האם יתכן? של ספיר

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. מחר אני כנראה נזמין את כרטיס HD4870 וכרגע זה נראה שזה הולך להיות הכרטיס הבא: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=28310&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 השאלה שעדיין מנקרת בראש היא - האם PALIT היא חברה טובה שממנה ניתן לרכוש כרטיס? האם הגירסה הזו של הכרטיס טובה (לפי ביקורות באתרים בעולם אז כן)? והאם עדיף גירסה אחרת של חברה ידועה יותר כמו GIGABYTE? http://tms.co.il/product/5707 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  15. יש לי כרטיס RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט והוא פשוט לא רוצה לעבוד על AGP X8 ועובד רק על X4 שיניתי בביוס וניסתי גם לשנות במאפיינים של המחשב וגם שם אין אפשרות של יותר מ4 מוזר כי יש לי לוח חדש של גיגבייט K8NSC לAMD הוא תומח בAGP X8 תעזור לי דחוף!!!(רוצה לשחק FEAR יותר טוב)

• 13 תגובות
    • 667 צפיות
  16. יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by DoKing,

רציתי לישאול כמה דברים: 1) האם יש הבדל גדול בין SMART SHADER 3 ל- 2??? 2) האם זה משפיע על ביצועים או שזה סתם נותן ציון טוב ב 3DMARK06 ??? 3) מתי תיהיה ירידת מחירים של הדור החדש של כרטיסיי המסך??? 4) והאם מיהו יכול להביא לי לינק של השוואה בין X800GTO2 לבין X1800XL??? 5) האם שווה לי ליקנות את ה X800GTO2 אחריי שהוא עבר את המוד + AC ATI SILENCER 5 (יד שניה הכל) ב- 1000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. מיכיוון שבפורום לא יכלו לעזור לי בכמה פניות שקשורות לרדאון שלי, הלכתי לאתר של ATI שבו (או בראיון שקראתי..) הם מתהדרים בשירות לקוחות מהיר ואישי לכל שאלה. שלחתי להם מייל, שניים במספר, כל אחד עם שאלות שונות לחלוטין (HYDRAVISION וFULLSTREAM). מהיר כן, תוך שלוש שעות קיבלתי מענה, אישי? לא חושב, שימו לב לשני מיילים שהם שלחו לי בתשובה למיילים שנשלחו בהפרש של שבועיים. כי שאתם רואים שתי התשובות כמעט זהות מה גם שהם לא התייחסו לחלוטין לבעיה שדיברתי עליה. פעם ראשונה ויתרתי, אמרתי, אולי הם לא הבינו, לא היה דחוף, לא החזרתי להם מייל כועס. פעם שניה (עכשיוו), כבר שלחתי להם מייל חזרה מאוד אסרטיבי על זה שהם לא ענו לעיניין, נראה עוד כמה שעות מה נקבל. יאיר.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מתעניין בנושא קצב הריענון במסכים. אספתי מעט מידע מכה מאגרי מידע והגעתי למסקנה, אבל אני לא בטוח אם היא נכונה. אני אשמח אם מישהוא יגיד לי אם מה שכבתי הוא נכון, ואם לא אז לתקן בבקשה (בלי כעס או העלבות בבקשה כי אני עדיין טירון ועדיין לומד בנוסף יש לי שאלה שקשורה לנושא ואשמח אם מישהוא יפתור לי את התעלומה שנוצרה לי . אז ככה קצב רענון בדיוק כמו טלוויזיה או מכשירים אחרים דומים, המחשב שלך מדמה תנועה על מסכך ע"י הצגה של קבוצת עצמים שונים על הסמך. קצב הרענון של המסך שלך הוא הקצב שבו המסך שלך יעדכן פריט מסוים במסך. כלומר מכאן ניתן להסיק שמסך בעל קצב רענון של 75mhz מרענן פריטים על המסך בקצב של 75 פעמים בשניה (כאן הכל טוב ויפה עד שמופיעה צוואר בקבוק שקשור לכ"מ). בעיות…

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by motir,

אהלן, אני שוקל לקנות עוד מסך LCD ולחבר אותו למחשב במקביל למסך הנוכחי שלי. כמובן שארצה רק חיבור DVI. חיפשתי כרטיסי מסך עם תמיכה ב-2 יציאות DVI ומצאתי מפלצות שעולות המון כסף. אני לא גיימר ומסתפק בהחלט ב-RADEON 9550 שיש לי. הבעיה שאני צריך עוד יציאת DVI. מישהו יודע להמליץ על כרטיס פשוט יחסית, ברמה של ה-9550, עם 2 יציאות DVI? תודה מוטי

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  21. קראתי פה בפורום שהכרטיס לא מחזיק טוב משחקים כבדים זה נכון? כי אני רוצה לששחק במשחקים הכי חדשים שיוצאים ושיזוזו לי במהירות מעולה.. דרך אגב מה זה אופציות כמו VERY HIEH וכאלו בכרטיסי מסך? ועוד שאלה מה זה למשל כרטיסי HIEH END וכו'?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by tamirushb,

יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67 אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו.. אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware…

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  23. היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. מחפש כרטיס מסך רצחני במיוחד למשחקים ומדיה לא מוגבל בתקציב המסך מחובר לLCD 32 של פיליפס לא FULL צריך כרטיס ממש טוב שאפשר לרוץ איתו לאורך זמן ..... מפרט מחשב: ספק כוח : Corsair HX750W לוח אם :XFX nForce 790i Ultra 3-Way SLI Motherboard מעבד: Q9550 זכרונות פנימיים:Corsair 4G 1600MH

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  25. שלום לכולם , אני קנייתי tv של ITT קודם כל אני רוצה להגיד לכם שהtv אל הפנים!! יש לי ממיר השלט לא עובד , שלא נדבר על האיכות של התמונה על הפנים. קנייתי אותה אתמול(יום חמישי) עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למחסני חשמל ולקחת אחרת יש אפשרות? נ.ב זה לא הטלויזיה הראשונה של ITT שעושה לי בעיות יש לי פה עוד 2 כאלה ובדיוק אותו בעיות אותו דבר על הdvd שלהם אל הפנים פעם עובד לי הסרט פעם לא אני מציע לכם לא להתקרב לחברה הזו. אם הנושא לא שייך לכאן אז בבקשה תעבירו... תודה לכל העונה ...

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.