כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
למחשב הזה: פנטיום 4 3.2GHZ Asus p5GD2-x ספק 400 וולט גנרי. ראיתי המלצות ל9800GT שקצת חורג, אז חשבתי לקחת 9600GT שיושב בול. [אם יש המלצה לכרטיס אחר באותו תקציב שיותר שווה לקחת כמובן שאשמח לשמוע ] השאלה היא האם זה מתאים למחשב? על הלוח קיים PCI-E אבל אני לא בטוח שיש על הספק את החיבור הזה שראיתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355400.0 זה תקף גם לגבי? הכרטיס שהיה מורכב עד עכשיו זה 6600GT בלי שום חיבור לחשמל, שהלך לעולמו בטרם עת. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הקדמה קצרה: OpenGL הוא אוסף של פקודות וסוגי נתונים, שנקבע על ידי גוף מפקח שנקרא ARB - Architecture Review Board. הגוף מורכב מנציגים מחברות משפיעות בתחום התלת ממד, ופועל על מנת לעדכן את ה-OpenGL ולהתאים אותו לחומרה החדשנית ביותר. הנציגים מציעים הצעות, ואז על ידי הצבעה דמוקרתית ההצעות מתקבלות או נדחות. ועכשיו לעיקר: תכונות גרפיות גמו Pixel Shaders ו-Vertex Shaders נוצלו עד היום באופן שונה לגמרי בכל שבב גרפי על ידי מפתחי OpenGL. כלומר, המפתח היה צריך לכתוב קוד מסויים לשימוש בתכונות אלה במאיצים של NVidia וקוד אחר לגמרי לשימוש בתכונות אלה למאיצים של ATI. לפני מספר חודשים, ATI הגישה הצעה לגוף המפקח להוסיף שתי "הרחבות" כלליות ל-OpenGL על מנת למנוע את התופעה הנ"ל. הרחבה אחת נועד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני מרכיב מחשב חדש והסתכלתי ככה בין החברות השונות שמייצרות 8800gt וראיתי שה Ko של Evga עדיף על ה SC וגם המחיר שלו בהתאם!! לפי הנתונים שלו (675/1950) ככה קבעתי !! מה אתם אומרים יש משהו אחר שעם OC משתלם יותר??? תודה....
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Tv out זאת מטרתי רוצה את 7500Le ati ומתלבט בין ati לgigabyte....פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות השבוע את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם הוא כרטיס מומלץ ומשתלם (ראיתי הרבה ביקורות טובות עליו), וגם שמעתי שהיו כל מיני בעיות עם הדגם הזה נכון? איך הכרטיס הזה ביחס לחברות אחרות מבחינת איכות? איך הכרטיס הזה בהשוואה ל6850 של SAPPHIRE? זה הכרטיס: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2048 מחיפוש קצרצר בגוגל: http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש בכלל הבדל משמעותי במסכים הנ"ל ואם כניסה של מתאם אנלוגי לדיגיטלי מעלימה את ההבדל? בתודה מראש צחי
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה... ASUS X1650XT והאים ההבדל בינו לבין ה- ATI ?X1950 Pro גדול. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קניתי היום XFX 8600GT 256MB יד שניה ב-400 ש"ח. משתלם? הוא נקנה לפני חצי שנה במחיר כפול... ויש לו עוד שנתיים וחצי אחריות. יש קצת אבק באיזור המאוורר אבל חוץ מזה נראה תקין. נקנה עקב קניית מחשב חדש + DELL 24'' 2407WFP 1900X1200. מכיוון שהמסך יקר טילים קניתי כרטיס זמני שהמטרה שלי היא בעיקר סרטי HD, ושגם יריץ עליו משחקים בצורה "סבירה". אפשר להוריד קצת את הרזולוציה... משתלם לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי שתי שאלות: 1. בדקתי לגבי מסכי LCD "17, ואחד הזולים יותר הוא AOC LM729 LCD, שעולה בסביבות ה1000 ש"ח. אנ'לא יכול לקנות אותו בלי לדעת למה הוא זול יותר. אני לא מבין בדברים כאלה, ובגלל זה אני בא לפה. אממ, אני גם רוצה לציין שאני לא רוצה איזה מסך איכותי מאוד והכל... מסך רגיל "17 יספיק לי... על איזה מסך טוב תמליצו לי שלא עולה על המחיר של 900- 1100 ש"ח במקרה שיש בעיות עם מסך זה? 2. בעיקרון אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל כשאני משחק, זה משחקים חדשים שדורשים כרטיס מסך טוב. אני לא מתכוון להוציא 1600+ ש"ח על כרטיס מסך. כרטיס מסך זול הוא GeForce FX 5600 של Nvidia... האם הוא יספיק לי? כמה זמן בערך הוא יעמוד בדרישות ממוצעות של משחקים תלת -מימדיים? אה כן, עוד דבר, אני צו…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שמעתי שלפליט יש את הכרטיסים גם בין הזולים וגם עם GDDR3 ... אז הם הכי עדיפים מבין החברות של ה- 7600gs , אפשר לינק לאיזה חנות בארץ שמוכרת ? אני לא מוצא ... תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב ואני מיטלבת בקשר לכרטיס המסך ורוצה לישאול את דעתכם שתי 6600GT בSLI (אם איפשר) או 7800GT אחד
-
- 14 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/samsung512gddr3ships.shtml בהחלט מעניין מתי נראה כרטיסים עם זכרונות כאלה... טוב כנראה שבדור הבא.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5001 אם זה המצב זה ממש מבאס.. גורם לחשוב פעמיים אם לחכות לזה או ללכת כבר על 8800...
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
למען האמת, המחשב שלי מעולה. הוא קצת איטי כי הוא מבולגן והמקום שלי אזל (גם בכונן C, אחרי שנשרף לי הכונן נייד לא היה לי לאיפה לרוקן את המחשב.. ) לאחרונה השתחררתי מהצבא, וגיליתי שהמחשב שלי עדיין מסוגל להריץ משחקים, אבל על הגדרות נמוכות יותר (את MW2 הרצתי על הכי גבוה) ואת BF3 כבר לא. פוטושופ מידי פעם היה מודיע לי שנגמר לי הRAM, ואבלטון (ליצירת מוסיקה) גם היא לא עמדה במשקל הVST. יכול להיות שפרמוט וסידור המחשב יוכלו לעזור, אך גם הוספת חלקים מסוג אחר יועילו גם. לצערי הלוח שלי לא תואם CrossFire או משהו כזה, ובכלל אני לא יודע אם להשיג כ. מסך נוסף מאותו דגם והחלפת לוח יעזרו- אנא עזרו לי ! פרסמתי הודעה בפורום מפרטים ונאמר לי לשאול בפורום כ.מסך כי אתם מבינים פה בע…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי את הספק הזה http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=5&no=7 האם זה מספיק ל hd 5850
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קבלו מה מצאתי היום בחיפוש אחר 9600 http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=59&Item_Id=18355 READON 9800 PRO 256BIT 128MB ב 959 ש"ח ולא אני לא עובד שם אני קניתי ממקום אחר ב1200 ש"ח כמו פראייר לפני חודש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היום קבלתי אותו והתקנתי אותו עם דריבר 7.12 ובמשחקים הוא ממש מעולה הבעיה שרציתי לבדוק אותו ב3dmark05\06 ובטעינה של התוכנה הוא ניתקע ולא עולה ורושם לא מגיב והתקנתי מחדש את התוכנה ועדיין לא עובד ובכרטיס הקודם לא היה שום בעיה בתוכנה יש רעיונות למישהוא?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא יודע... מה קרה לו פתאום... לא נגעתי בהגדרות ופתאום רואים במסך נורא בהיר.... הנה תמונה שתסביר את העניין: http://img95.imageshack.us/my.php?image=untitled13mo.jpg בדסקטופ זה נראה בסדר... רק כשאני נכנס לתיקיות/תוכנה הבהירות כזאת מטורפת!!! תודה לעוזרים מראש נ"ב יש סיכוי שזה בעייה של המסך? (הפרטים שלו במפרט)
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים בHW. יש לי מחשב שכולל AMD אתלון 64 3000 ו2 ג'יגה זיכרון (המפרט שלי על קצה המזלג) הכרטיס הנוכחי שלי הוא . לAGP NVIDIA 6800GS אני מתעניין לגבי קניית כרטיס חדש מסוג ATI HD2400 או 2600 השאלה אם שווה לי להשקיע בכרטיס מהסוג הזה או שפשוט חבל על הכסף ואני אתאפק למחשב חדש. מה גם שיש לכרטיס יציאת HDMI ועם הכרטיס הזה אני לא אצטרך להעביר כבל מתאם מDVI לHDMI (המסך שלי הוא טלוויזית LCD) יש הבדל באיכות התמונה אם אני מעביר כבל HDMI לHDMI או שאין הבדל בין זה למצב הנוכחי שלי? בתודה מראש לכל העונים. ניר
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99953.0 הסתכלתי קצת באתרים השונים, וראיתי כי רוב הכרטיסים באים במהירות סטוק של 500/1000, כולל הכרטיס של חברת Leadtek, בניגוד למה שנאמר כי רק הכרטיס של XFX בא במהירות זו. אני מניח שהעובדה הזו לא נעלמה מלפניכם כשאמרתם זאת, אך הייתי רוצה לקבל פירוש לעניין הדבר הזה. בתודה מראש לעוזרים. עריכה: משום מה אינני מצליח ליצור קישור לקטוגריית ה 6600GT ב AGP של newegg, אך מהסתכלות שם נראה כי לרובם יש מהירות סטוק של 500/1000.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מתלבט בגלל פער מחירים ביצועים.נגיד לדוגמא רזולוציה 1600X1200
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מפנדה את הכרטיס הנ"ל leadtek A250 geforce 4 4400 TD myvivo מכיוון שהיה עיקוב של המוצר שהזמנתי, יצרו איתי קשר והודיעו לי שנגמרה האספקה של הכרטיס שהזמנתי וכפיצוי ישלחו לי את הדגם המשופר. אני כמובן באותו רגע אומר, אוקי אין בעיה, תודה ומנתק עם חיוך על הפנים מכיון שהדגם המשופר כביכול הוא לא אחר מ Leadtek A250 Ultra 4 4600 TD להפתעתי שהגיע הכרטיס מצאתי קופסה אחרת לגמרי, של הדגם הנ"ל LEADTEK A280 GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MYVIVO אחרי כמה בדיקות באינטרנט ובאתר החברה גיליתי שאין דגם זה נמצא באתר החברה ואילו הדגמים של A280 שונים לגמרי מן הכרטיס שנשלח אליי. ממה שהבנתי אחרי חיפושים ארוכים, שצ'יפסט זה הוא בעצם GF 4 4400 8X אבל זה היה במספר מצומצם מאוד של כתבות קטנות. ואנ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיוני שיש לי אותו מינימום אף פי אס במשחקים עם כרטיס אחד או עם שתי כרטיסים? 560TI של גיגהבייט בדקתי את הקלוקים בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שהקלוקים ממש שונים אצל כל כרטיס זה הגיוני? בראשון זה - core:405mhz , Shaders:810mhz, Memory:324mhz בשני זה - core:50mhz , Shaders:101mhz, Memory:135mhz אמרתי אולי זאת הבעיה, וחלק אמרו לי שאני צריך לעשות אובר קלור למעבד יכול להיות שהוא מגביל משהו,i5 2500@3.3ghz הלוח שלי גיגהבייט P67 מקווה שמשהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המתמשכת הזאתי אצלי מאז שהבאתי את המחשב,תודה..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ישנו כרטיס HD4850 בעל 512MB GDDR3 של HIS. (שם הדגם המלא: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3) למען האמת, מחירו עמד בזמן הקניה סביב 950 ש"ח, ואילו מחירו עומד כעת על 1015 ש"ח. (באותה חנות - IQPC.) ראיתי אותו גם בחנות נוספת, פנדה - שם מחירו עומד כעת על 930 ש"ח. בכל מקרה, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD4850 1GB, ובמקרה שארכוש בסוף מסך 24 אינץ' - אשדרג ל-HD4870 1GB. לשם כך, החלטתי למכור את הכרטיס שברשותי כעת, אך איני יודע כמה לדרוש עבורו. כלומר, כמה צריך להוריד עקב "שימוש" או "התיישנות", או שמא כלל אין התיישנות במקרה הזה, שכן מדובר בכרטיס מדור נוכחי? (מצבו הפיזי מצוין - המחשב לא נפתח מאז הקניה (אוקטובר 08) ובעל פילטרים נגד אבק.) * אין …
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוק ההגדרות שבמחשק הם על 1024X768 רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM. השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק? שאר המפרט שלי בפרופיל. תודה
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-