עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spike_staff,

שלום! הבעיה זה שרוצים לחבר GTX 260 לספק כוח שאין לו חיבור PCI E. כרטיס מגיע עם מתאם אחד( PCI-E לחשמל 4X2 פינים). יש סיכוי שזה יעבוד על חיבור אחד ל-PCI-E?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  2. יש לי NVIDIA 9300 ON BORD יש לו יציאת HDMI , חיברתי אותו למסך הטלויזיה אבל אני לא מצליח לצפות גם במסך המחשב וגם בטלויזיה ביחד כאשר אני עובר לטלויזיה מסך המחשב מוחשך האם הכרטיס לא תומך בפונקצית שני מסכים או שאני צריך להגדיר משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב ללא מסך במקס' 2500 ש"ח - כרגע ההתלבטות הגדולה שלי היא כרטיס המסך- הכרטיס שמופיע במפרטים המומלצים בתקציב הזה הוא : 9600 pro שעולה סביב ה-600 ש"ח. הכרטיס הזה די מיושן כבר, האם לא עדיף לקנות כרטיס בן דור חדש יותר באותו טווח מחירים מבוסס PCI-E? למשל ה X-550 או X-600?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by tibia,

קניתי את הגיפורס 5700LE 256mb (128) bit with DVI+crt+tv DDR איך הכרטיס? ואם שילמתי עליו 550 האם זה שווה ? וגם אם הוא יכול לסחוב את counter strike בהגדרות טובות?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by UnwiZ,

ממש לפני כמה ימים קניתי מחדש חדש, הכרטיס מסך שהוא XFX RADEON HD4870 1GB, והמחשב כאילו לא מזהה אותו (השם לא מופיע לי במנהל התקנים ואני לא יכול לפתוח משחקים). הטכנאים אמרו לי שהם התקינו לי את הכרטיס מסך (ואפילו את הדרייברים) ואני יכול לחכות גם למחר בשביל להתקשר ושיגידו לי/יתקנו לי את הבעיה, אבל סתם מתוך סקרנות/רצון לשחק כבר במשחקים החדשים, אני רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם לגבי הבעיה. תודה!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. אני רוצה להשתדרג בכטיס מסך חדש אוטוטו ולדעת שאני לא מבזב את הכסף סתם אני יכול לקנות לעצמי 4870 1GB או GTX260 אבל נראה שזה יותר מדי כי יש לי מסך 19" (1280X1024) נראה לי ש 9600GT יספיק לחלוטין כרגע אבל אולי בעתיד הוא יהיה קצת חלש. כרגע נראה לי ה 9800 עם או בלי +... או 4850.. מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  7. בקיצור אני מחפש המלצה לדריוור טוב בשביל להביא אובר מקסימלי לכרטיס מסך,ושיציג ביצועים גם במצב סטוק במשחקים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. ישנו את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=976 במחיר ממש טוב (1200 שקל) אך הוא 256MB האם כדאי להשקיע בו את כספי? והכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 במחיר של 1400 שקלים האם הוא שווה את ההשקעה? תודה לעונים. גיא.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by McJ,

אנ י רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ואני רוצה את זה עם הביצועיים הכי טובים(בלי הוא לא מישתלם יחסית למחירו) תודה

10. אז ככה אני מחפש כרטיס לAGP אמרו לי ששוה לחכות ל7600GT ויש אומרים שהוא היכלל לא ייצא לAGP אז נמאס לי לחכות והציעו לי כרטיס 7800GS שהוא יקר ב400 שקל בערך מה7600GT והא אמור ליהיות הכי טוב לAGP אז עיינתי פה קצת וראיתי כל מיני דעות של אנשים שהכרטיס הוא פגום או משו.. רציתי לדעת על מה הם מבססים את הדעה שלהם... עכשיו עם במידה וייצא כרטיס 7600GT לAGP הוא יהיה יותר טוב מ7800GS ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4936 זה מה שאני מתכוון לקנות זאת גרסת OC עכשיו יש לי ביינתים זיכרון למחשב 512 ddr dual אז עם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון 512x2 זה יועיל לביצועים של הכרטיס מסך? זהו זה כל השאלות מקווה שתוכלו לענות [=

• 12 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Shavoigen,

אז ככה,קניתי לא מזמן מסך 226BW של SAMSUNG מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב בגלל שאין לי כרגע מחשב משלי אז חיברתי אותו ללפטופ של אבא שלי ומהפעם הראשונה שהמסך חובר הוא מרצד לי המחשב עצמו הוא אחלה מחשב(אם יש בכלל קשר)אז פשוט אני לא יודע מה הבעיה האם זה בגלל שהוא חובר ללפטופ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by zaroor,

ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by Trilandian,

תגידו, איזה HD 5850 הכי משתלם: של MSI או TOXIC של Sapphire בסביבות ה-1,700 ש"ח? של Asus או Gigabyte בסביבות ה-1,500 ש"ח? או של HIS או הרגיל של Sapphire בסביבות ה-1,400 ש"ח? לינק לדיון שהיה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436343.0 אני יודע שהנושא הזה כבר די חרוש, אבל אני פשוט רוצה להיות בטוח שאני קונה את הכרטיס הכי משתלם. תודה מראש על תשובות.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by kobiperez,

שלום, רציתי להבין כמה דברים בקשר לטכנולוגיות האלה של ריבוי כרטיסי מסך, איך זה עובד ? ומה יותר משתלם לעשות - מערך של כרטיסי מידריינג'(5750)או לקנות כרטיס חזק בודד (5850). ניתן לחבר יותר מ2 כרטיסים? השיפור שמתקבל מהקמה של מערך כזה הוא 100 אחוז ? והאם צריך לוח אם מיוחד בשביל זה ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by Sunny Jim,

מישהו יודע מה הבאנדל שלו? לצערי אין למי להתקשר עכשיו

16. יש לי כרטיס מסך: RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת ה-TV-OUT, אבל אני לא יודע איזה כבלים לקנות. תמליצו לי בבקשה על כבלים זולים אבל באיכות טובה שיהיו באורך של 8 מטר, וגם כבל לאודיו, תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

שלום אני מעונין לקנות מסך 17" יש לי 1200 שקל ואני רוצה מסך שיראו הבדל באיכות תמונה ובכל מה שקשור לחיצוניות! אבל ממש!!! עכשיו יש לי פרו-וויו שטוח 17" שאמרו לי שהוא חרא ברוכים גולדה מאיר ואני מבקש ממני שמבין שיתן לי איזה עצה עד 1200 שקל והבדל כמה שיותר גדול באיכות התמונה. תודה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום קניתי את HD3650 ליציאת AGP וחיפשתי Driver (עדכני 8.7)באתר של AMD-ATI והורדתי את זה שמתאים לסידרת 3600 אבל כשאני מתקין הוא נותן את השגיאה שבתמונה... אז אך אני מתקין את Driver העדכני ביותר בשבילו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. שלום לכולכם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וכמובן אני בדילמה איפה לבזבז את הכסף. עדיין לא החלטתי אם ללכת על חדש או משומש. אשמח אם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב אל החלש מבלי להתעסק בכלל כרגע בעלויות שלהם. נניח כי כולם עולים כרגע אותו הדבר. עדיף בשלב זה גם להתעלם מיכולות ה OC שלהם. (אשמח לשמוע גם אם יש לכם טיפים לגבי OC ומודינג, אבל אנא עשו זאת בנפרד כי אני ממש לא מתלהב לעשות OC לכ. מסך). X850 XT PE 7600GT 6800ULTRA X800GTO 16 X800GT0 2 תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שאני מנגן סרט בפורמט רחב, כמעט יותר משני שליש מהמסך פסים שחורים. האם יש אפשרות לצמצם את הפסים השחורים מבלי לעוות את התמונה?. (המסך שלי במיפרט) ממתין לתגובות תודה...

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. שלום חבר'ה, שמתי לה שבימים האחרונים יש לי עלייה בטמפ' של הכרטיס מסך מ52-53 במנוחה ל62-63 במנוחה . אני יודע שזה סביר ,וגם במאמץ עם אוברקלוק זה עדיין לא עובר את 68-69. האם זה החום שחובט לכרטיס שלי במוח? : מוזר, כי המעבד נגיד עדיין על 36 במנוחה ,כפי שהיה. ד"א ,אין לי בעיות או משהו ,סתם תהיתי מה הסיבה .... :s05: בכל אופן, אשמח לרעיונות תודה מראש. ליאור.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  22. עשיתי חיפוש אך נמצאו נושאים משנים עברו ואני חושב שהטכנולוגיה התעדכנה קצת מאז , בכל מקרה , אני מחפש כרטיס TV שמיועד בעיקר לצפייה במחשב עם LCD 19 אינץ' , אני מחפש כרטיס שמציג יחסית תמונה טובה + , ולא מעמיס יותר מדיי על המחשב עד כמה שאפשר (ואני יודע שלא הכי מתאפשר במחיר) בטווח מחירים של 200-300 עם חריגה מקסימלית ל 350 תודה רבה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by oor,

אז ככה יש לי gforce fx5600 מסך 17" סטנדרתי מסך 12" +- lcd מחובר לגג המחשב וגם טלוויזיה 29" שמחוברת למחשב עכשו להפעיל 2 מסכים בו זמנית זה לא בעיה אבל האם יש אפשרות שכל השלושה יפעלו ביחד ??? 17" מחובר ליציאת vga רגילה 12" מחובר ליציאת dvi והטלויזיה לS-vidio out בדריוור של nvidia אין אפשרות להפעיל את כל השלושה יחדו אולי למישהוא יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. הינה הכרטיס : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7102 בעיקרון אני רוצה להריץ את המשחקים בכי חדשים באיכות הכי גבוהה כמו farcry וכדומה ?

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  25. שלוםן, רציתי לקבל המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 300 ש"ח. אני לא גיימר רציני - אבל אני מתכנן לשחק SINS OF A SOLAR EMPIRE המחשב שברשותי: AMD 64 X2 (4800+) ASUS M2N AM2, nForce 430 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים