עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. Started by ZeeD,

היי, בדיוק אתמול קיבלתי סוף סוף את המסך Viewsonic VP930 והיום בצהריים, באמצע עבודה שוטפת במחשב, פתאום המסך נכבה וכותב DVI no signal. ניסיתי לשחק עם החיבורים, להתקין דרייברים לשחק עם הכרטיס מסך - כלום. כאשר אני מחבר את המסך בשני החיבורים של D-sub הוא פועל בלי בעיות אבל ב DVI הוא פשוט לא מגיב. ניסיתי גם לשים מעין ממיר מDVI לאנלוגי (שקיבלתי עם הכרטיס מסך) בחיבור הDVI שבכרטיס המסך, וגם אחרי שחיברתי את המסך לממיר הוא לא הגיב - מה שגורם לי לחשוב שהבעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות שהכרטיס מסך משדר רק באנלוגי והיציאה הדיגטילית נשרפה או משהו ? ואיך אני יכול לדעת אם הבעיה במסך ? או אולי בכבל ה DVI ? * הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon 9700. * אתמול היה הפעם הראשונה שהשתמשתי בחיבור הדיגי…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. מה אתם אומרים? איזה יותר טוב מבחינת ביצועים? הSAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB כרטיס גרפי Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by Ourfaza,

CryTek החברה שהביאה לנו את Far Cry הכינה את הסרטון. בסרטון מוצגים אפקטים מדהימים. http://s2.putfile.com/videos/26010463625.avi 4.34MB "The first betas of DirectX 10 will ship with Vista public beta 2" http://www.tomshardware.com/hardnews/20050916_022428.html

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

עשיתי אוברקלוק אז אולי זה בגלל זה, איך אני יכול לעשות שזה יעלם, שזה יהיה רגיל?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

הכרטיס הבא של ATI הHD 4890 שמבוסס על ליבת הRV 790 החדשה של ATI צולם לפני זמן קצר ותמונות עלו לרשת. הזיכרון של הכרטיס יהיה בנפח 1024MB מסוג GDDR5 ויעבוד במהירות של 3.90GHZ, וליבת הRV790 שלו תעבוד במהירות של 850MHZ. הכרטיס יתמוך בDIRECTX 10.1 ובמערך ריבוי הכרטיס הCrossFireX של החברה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by yuraxp,

הסתכלתי בפורמים וראיתי שהכרטיסים האלה פחות או יותר באותה הרמה, אולם ל fx יש תמיכה ב DIRECT 9 אז כדי להעדיף אותו? האם בכלל יהיה שיפור משמעותי לכרטיס המסך שיש ברישתו עכשיו? g-force 2 mx 64

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. היי כולם , כפי שכבר דיברתי בפורום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה אם משחקים כמו SUPREME COMMANDER ו C&C3 T.WARS ו STARCRAFT2 כשייצא יעבדו על המחשב שלי ? המחשב שלי כיום : P4 HT 2.4 700MB RAM הולך לשדרג ל 1.5 GB הרד דיסק 200 GB IDE כונן DVD LG לוח אם : ASUS P4S800 יציאת כרטיס מסך : AGP שני שאלות : האם יש טעם לשדרג לזיכרון ל 2 GB או ש 1.5 GB שאני הולך לשדרג מספיק ? כרטיס מסך , לאור הדיונים בפוסט הקודם , מה כדאי ועדיף , 7600 GT או 7800 GS שניהם 256 MB. האם המחשב הנוכחי יריץ את המשחקים טוב או שאיפהשהוא יווצר צוואר בקבוק ? במעבד אולי ? או שכד י לשחק במשחק אני צריך לגמרי להחליף את כל המחשב? במידה ואני צריך לקנות מחשב חדש אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט טוב של מחשב ב 3000…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by nisi90,

כתבה מצוינת ב TOMSHARDWARE: http://www6.tomshardware.com/graphic/20040603/index.html המסקנה למי שאין כח לקרוא הכל - גם ATI וגם NVIDIA מרמות ב ANISOFILTERING (בילשון העם איכות תמונה) בכרטיסים החדשים . ולמי שזוכר בסקירות הראשונות של הכרטיס החדש של NVIDIA ראו שאיכות התמונה של ATI 9800XT היתה יותר טובה. מתברר שהיא יותר טובה גם מאיכות התמונה של ה X800. ובקיצור - למהירות יש מחיר..

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by al_lot,

התקציב שלי לכרטיס מסך הגודל ואני מתלבט בים כמה כרטיס מסך אני מקווה שתעזור לי לבחור יש את אמונם יש לי 1300 אבל הייתי רוצה שישאר לי קצת אם אפשר GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster VIVO 1144 יחסית זול אבל אני ממש לא מכיר את החברה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL 1199 נראה כמו אפשרות סבריה אבל אני לא בטוח שספק שלי יעמוד בו 1052 SAPPHIRE RADEON 9600 PRO 128MB RETAIL הכי זול אבל שמעתי שיש אותו בעיות ריצוד ואני די מפחד לקנות אותו בגלל זה Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB 1262 הכרטיס מסך הישן שלי מהם ולא עשה שום בעיות עד עכשיו ולפי מה שהבנתי הם נחשבים לחברה די טובה הבעיה שהם יחסית יקרים 1347 Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR …

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  11. היי רציתי לדעת איזה מהם טוב יותר , האם גירסת הOC של ATI חזקה יותר מה250GTS הרגיל , ראיתי בבנשמרקים שונים שה250GTS עובר בביצועים את ה4850 , גם לפי נסיונכם איזה דרייבר עדיף יותר לHD4850? רוני

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by Enable,

אוקי אז אני בונה HTPC ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה HD3450 או HD3850 בכרטיס הראשון יש כניסת HDMI אבל הוא פחות חזק מהשני ולשני יש כניסת DVI /VGA/TV-OUT והוא יותר חזק מהראשון עכשיו , הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD 1080P עם אני משתמש בכרטיס השני ומביא כבל DVI TO HDMI הוא יעביר את אותו איכות כמו HDMI TO HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by galtheking,

שלום, יש לי כרטיס מסך Gigacube Radeon 4850, שמחובר ביציאה אחת למסך המחשב ובשנייה לטלוויזיה שני החיבורים עובדים טוב מכיוון שהמחשב מזהה את החיבור. אבל אני יכול לעשות ב CCC רק SWAP בינהם ולא CLONE או EXTEND זה ממש מעצבן שאני כל הזמן צריך לעשות SWAP שאני רוצה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. במה יכול להיות הבעיה אני לא רואה צבעים אתמול ראיתי צבעים הורדתי משהו אז כיביתי את המסך מהכפתור לאחר שעתיים הדלקתי את המסך ואין יותר צבעים לא יודע מה הבעיה ! יש לי מסך LG F700B וכרטיס מסך חדש של ראדיון 9600XT מה יכול להיות הבעיה במסך בכרטיס מסך שתי הדברים חדשים תודה לעעוזרים !

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by HellBoY,

למחשב הזה: פנטיום 4 3.2GHZ Asus p5GD2-x ספק 400 וולט גנרי. ראיתי המלצות ל9800GT שקצת חורג, אז חשבתי לקחת 9600GT שיושב בול. [אם יש המלצה לכרטיס אחר באותו תקציב שיותר שווה לקחת כמובן שאשמח לשמוע ] השאלה היא האם זה מתאים למחשב? על הלוח קיים PCI-E אבל אני לא בטוח שיש על הספק את החיבור הזה שראיתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355400.0 זה תקף גם לגבי? הכרטיס שהיה מורכב עד עכשיו זה 6600GT בלי שום חיבור לחשמל, שהלך לעולמו בטרם עת. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by NetSpider,

איך אני יכול ללכוד ישר לMPEG1 כדי ש Nero לא יעשה אחרי זה Encoding שלו , כי זה לוקח הרבה זמן ... עדיף איזהשהוא פיתרון עם VitualDub , כי ראיתי שאפשר לעשות את זה עם איזו תוכנה אחרת אבל האיכות שם לא משהו ... אבל כל הצעה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by udist,

ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: איך אני בודק כמה bit כרטיס המסך שלי (קראתי בהודעות קודמות ש64 זה ממש זבל...)? ראיתי באפשרויות של msi שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתם לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4, ומי יודע, אולי זה באמת הגיל שלי...)? למי שיש עוד פרטים, מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by itail,

תודה!

19. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה היא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . נסייתי להוריד גם מהאתר של SAPPHIRE גם לא מזהה , מוזר . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by battleknight,

האם הכרטיס הזה (4870 HD) מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים החדשים: CRYSIS , FALLOUT 3 , ASSASSINS CREED או משחקים שעומדים לצאת בקרוב על הרזולוציה הכי גבוהה בשביל 22 אינצ' ועל ההגדרות הכי מקסימליות (כולל AA מקסימלי) ? ואם כן, האם הוא מעל ומעבר בשביל העבודה הזאת או שזה בערך הגבול שלו? ואם לא, האם ה 4870 X2 מספיק טוב?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by shaythebar,

שלום יש לי התלבטות די רצינית בנושא החלפת כרטיס מסך. יש לי מעבד barton 2500 ,אין לי תוכניות להחליף אותו בשנה הקרובה. כרגע יש לי ATI9000 ואני מת כבר להחליף אותו,כדאי לי לקנות 9800 PRO.6800 או 9600 XT ,או בכלל 5900 XT ? אני משחק בעקר בסימולטורים(IL2,FS2004 ,LOMAC)

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  22. היי בצער רב וביגון קודר אני מבשר לכם על מותו של כרטיס המסך שלי בשיבה טובה. יש לי (או יותר נכון היה לי) כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 128 MB. אני יודע שזה כרטיס ישן מאוד - ולכן אני מתלבט איזה כרטיס לקנות. בגדול אני יכול לקנות את אותו כרטיס בדיוק - אבל נראה לי שזאת הזדמנות להשקיע עוד קצת ואולי להגיע למצב שיש כמה משחקים שיעבדו אצלי על המחשב..... יש לי מעבד GHz1.66 AMD ATHLON XP+ 2200 על לוח אם של MSI K7N2 עם 1GB של זיכרון. נראה לי שאם אני אקנה כרטיס מסך טוב יותר ממה שהיה לי יהיו כמה משחקים שיוכלו לעבוד עליו (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה יש לי תקציב של בערך 300-350 ש"ח לטובת העניין. רשום לי בספר של לוח האם שהתושבת של כרטיס המסך היא AGP 4X/8X 1.5V. רשום גם שהוא עובד ב 32-bit.…

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  23. יש לי רדאון 9600XT.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. ישנו את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=976 במחיר ממש טוב (1200 שקל) אך הוא 256MB האם כדאי להשקיע בו את כספי? והכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 במחיר של 1400 שקלים האם הוא שווה את ההשקעה? תודה לעונים. גיא.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by aero,

צריך המלצה למסך CRT טוב שייראו בו יפה גם ברזולציות גבוהות שיהיה לו הרצים גבוהים וכפתור להעלאת הבהירות עד 700 שקל בלי לחרוג

• 10 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.