עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Impreza,

יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85? התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה? המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by iakovl,

בקיצור יש לי את הכבל, הכל מחובר וטכנית עובד אבל התצוגה בTV רועדת אני רוצה לדעת על איזה הגדרות לכוון איזה תדר? איזו שיטת שידור? איזו רזולוציה? וכו'.... תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  3. בפעם הראשונה שהפעלתי את המשחק הזה, הוא פעל לי יותר טוב מהרצוי. אבל שיצאתי ממנו וגלשתי כרגיל.. אתם יודעים.. הורדות וזה.. אולי קצת לשנות הגדרות.. שרציתי לחזור אליו הוא ישר מפנה אותי לעמוד כזה כחול.. שאי אפשר לעשות שמה כלום חוץ מאשר ללחוץ על הכפתור RESET שעל המארז. לא יודע איך להסביר מה כתוב שמה.. כי פשוט אין לי גישה בכלל לחלונות ! לא יודע למה זה ככה.... מקווה שלמשהו יש פתרון. מפרט מחשב שלי - יש בפרטים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. הR9800pro 256BIT עולה 1500 בכל חנות חוץ מכמה בודדות MSI ה6800 gforce 256BIT עולה 1950 MSI שווה להוסיף עוד 450 שקל ולקחת את ה6800?..... או שאני לא ירגיש הבדלים כל כך גדולים במשחקים?.... אם יש הבדלים מהם "? איך אני ירגיש אותם? ואני לא מבין את ה קטע של ה 20FS והפריימם וכל זה של משחקים..מישהו מוכן להסביר?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by dabaz,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך CRT 17 במחיר בסביבות 1000+-. לפני הנתונים המסך הנ"ל יותר טוב מה LG F700P וגם מצאתי אותו ביותר זול: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=219 אז רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת חוות דעת. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by Konchi,

היי, ברשותי הכרטיס Radeon 9600XT של 256MB, השאלה היא כזאת- ההבדל משמעותי בין אותו כרטיס רק של ה128MB?

7. Started by jeyjey,

יש עליו אחריות? כמה זמן?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by qpalzm,

קראתי ב-Tom's שה-6200 (הרגיל, לא הטורבו-קאש) הוא 6600 עם ארבעה צינורות רדומים. בהנחה והם צודקים, זה נשמע פשוט ענק! תארו לכם שתמורת 600 ש"ח אפשר להשיג כרטיס Mid-end שמשתווה כמעט לספינות הדגל של הדור הקודם. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by HoLy4EvEr,

בלי אוברקלוק יש מצב שהספק יסחוב?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by esaly,

אשמח לקבל חוות דעת על כרטיסי 8800 של חברת eVGA... איך הם? האם יש הבדל משאר החברות? מצאתי 2 סוגים של כרטיסי 8800GTS 320MB: 1. EVGA NVidia GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E Dual Head 2. EVGA GeForce 8800 GTS KO ACS3 EDITION 320MB מישהו מכיר אותם ויודע מה ההבדלים?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  11. היי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי כי הקודם נשרף, חשבתי על הGeforce 6200 כי ממה שאני יודע בכרטיסים הישנים הtv-out באיכות גבוהה יותר. אני מחפש שבכרטיס יהיה גם dual view וDVI - סך הכל אני צריך אותו לאינטרנט וסרטים, משחקים אני בקושי נוגע, העיקר שלא יהיה יקר - בסביבות ה200-300 ש"ח למישהו יש המלצה יותר טובה בשבילי?

• 12 תגובות
    • 652 צפיות
  12. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ואני כבר מיואש מכרטיסי מסך.. אין לי מושג מה לעשות ואיזה לקנות , חתיכת הברזל הזאת עולה יותר מהפנסיה שתהיה לי ואני ממש לא ידוע איזה לקנות... בהתחלה רציתי את ה8800GS עם ה320MB של SPARKLIE (כשהוא עוד עלה 1500) לאחר חשיבה שנית ולאחר עליית הדולר( והמכיר שלו) החלטתי שזה יקר מידי בשבילי וכיוון שאני מתגייס עוד שנה לא נחוץ לי וחבל על הכסף.. אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו היט מאן 3 , פאר קריי , פיאר וכו' ברזולוציה 1024 768 בגרפיקה בינונית בלי תקיעות במחיר מינימאלי. חשבתי על הכרטיסים האלה.. GT7950 256MB של Leadtek או GS7900 256MB כלשהו או 8600GT 256MB מכל חברה או את ה512 MB של BIOSTAR שאין לי מושג איך הוא.. מה אתם אומרים עליהם? , איך הם סוחבים ? מה…

• 13 תגובות
    • 652 צפיות
  13. שמעתי שלא טוב לעלות הכל עד הסוף כי זה גוזל מה fbs של הכרטיס מסך .אבל גם שמתי לב אם אני מוריד הכל אז רואים במשחקים זוועה {ברזולוציה מקסימלית} משהו יכול להסביר לי איך להגדיר בצורה הנכונה שאני יראה מצויין במשחקים ולא יגזול מהירות? ככה הגדרתי את ה 3d זה טוב בתמונות. אפשר לעלות רק 4 תמונות אז זה לבנתיים> הנה לינק של כל ההגדרות > http://img110.imageshack.us/my.php?image=444444lk2.jpg [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת שני דברים : 1) על איזה דגם הייתם הכי ממליצים לי לקחת בטווח המחירים הזה 2)האם ה-7600gt יעמוד בספק ג'נרי עם המערכת החלשה יחסית להיום שיש לי?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by Classify,

לא ידעתי אם זה שייך לניידים או לפה אז אם זה בכל זאת קשור יותר לניידים תעבירו בבקשה. אפשר לדעת מה המקביל של הכרטיס הזה בדגמים של NVIDIA או ATI, כי זה כמו סינית בשבילי עכשיו אין לי מושג מה הוא מריץ מה לא, יש לו פיקסל שיידר? מה זה הכרטיס הזה הכלל.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. שלום, כיום יש לי מחשב עם כרטיס מסך של רדאון 9200 עם יציאה של אס-וידאו ושל VGA . בטלויזיה שלי יש גם אס-וידאו וגם RCA. קניתי כבל אס-וידאו לאס-וידאו ואני רואה מצויין את המסך של המחשב גם בטלויזיה וגם במסך הרגיל בו-זמנית ואין בכלל בעיות. העניין הוא שאני קונה מחשב חדש עוד שבוע שבועיים עם כרטיס מסך של אינטל Integrated Extreme Graphics 2 o/b ובכרטיס הזה, כמו שציינו פה בפורומים, יש רק יציאת VGA, כלומר אוכל לחבר אותו רק למסך הרגיל ולא לטלויזיה! חבל לי על ההשקעה של הכבל אס-וידאו(לא כזאת השקעה גדולה סה"כ 50 ש"ח בערך) אבל יותר בקטע של העבודה של תעלות בקיר וכאלה דברים וכבר הכל מחובר מ2 הכיוונים... פתרונות אפשריים לבעייה: 1) פשוט להחליף את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולחבר אותו לחדש...(חסרונ…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. חברים עזרה דחופה! מתקשרים אלי אומרים לי אין את הכרטיס מסך שאני רוצה במלאי מהר... תגיד לי למה להחליף SHAPPIRE X1950 PRO PCI-E GECUBE 1950 PRO PCI-E ? GeCube - GC-HV195PGA3-D3 ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI+ +S-Video/ HDTV-out +A/V port ,Core Frequency 575MHz,HDTVcable. Slim Fan Cooler Sapphire - SX195P256 ATI RADEON X1950PRO 256 mb Retail Dual DVI - PCIe

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by pitter,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס INTEL למשחקים וחשבתי על כרטיס המסך הבא מבית ASUS - 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP במחיר 700 שח. מה דעתכם עליו? שווה משהו? כדאי לשדרג למשהו אחר עד סביבות 800 שח נניח?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  19. אז ככה היה אצלי מסך מחשב ישן כזה ולא היה לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות לחבר אותו למחשב שלי, וואלה הצליח.. והמסך עובד והכול סבבה עשיתי DUALVIEW והוא עובד בסדר גמור רק כמה דברים שטיפה מציקים לי כמו: למה אין לי שורת START במסך השני? למה לפעמים כשאני מעברים אייקונים מהמסך הראשון לשני ואני פותח אותם הם נפתחים לראשון עדיין? תודה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by it_gr,

מדי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים... (WIC לדוגמא) במיוחד יחסית מעט זמן אחרי הדלקת המחשב המשחק לפעמים נתקע פתאום ואו מקפיא את התמונה או שהוא עושה לי מסך ורוד כזה... אבל הסאונד ממשיך לרוץ... וגם קורה שהוא מתחיל לקרטע ולעשות לי כאלה קווים מוזרים על אמצע המסך... זה די מתסכל כי אם הייתי באמצע משימה ושכחתי לשמור באמצע אז כל המשימה הולכת... מישהו יודע מה הבעיה...? המפרט שלי בקצרה הוא: E6750 2GB RAM ספק 450W... לא זוכר של איזה חברה אבל לא ספק מדבקה וכמובן ה8800GT למישהו יש רעיון? אגב המחשב די חדש...

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by ARI_ARI,

יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS והשאלה שלי היא האם הכרטיס יחזיק רזולוציה של 1366X768? ואם כן אז יראו טוב או לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by evy,

איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by UnrealEnvy,

שלום לכולם, יש לי כעת 5870 1GB ואני עומד לקבל 2 כרטיסים של 5770. הלוח שלי Gigabyte GX-X58-EXTREME תומך ב-CrossfireX של 3 כרטיסים, ויש לי ספק CoolerMaster 750GX. מבחינת הספק אין לי ספק שהוא יחזיק. השאלה היא, האם אני אקבל תוספת ביצועים עם עוד 2 5770? החיבור הוא 2 "גשרים" בין כרטיס אחד למשנהו? אשמח אם תוכלו להבהיר לי קצת בנושא. תודה רבה, וחג שמח לכולנו. טל.

24. Started by Revos,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770 של PowerColor. בלי מאמץ, במצב רגיל הטמפרטורה מגיעה ל45-47 מעלות. כשאני נכנס לBATTLEFIELD BAD COMPANY 2 הטמפרטורה מגיעה ל70-75 מעלות(ההגדרות של BFBC2 על HIGH). בGTA זה לא עובר את ה65 מעלות. מה הטמפרטורות שהכרטיס מסך הספציפי אמור להגיע אליהן בזמן מאמץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אהלן אנשים, התלבטות קטנה, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מחשב חדש וממש פשוט נרכש לבית, בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס ושמיעת מוסיקה - והמפרט בהתאם: לוח אם ASUS P5QPL-AM מעבד אינטל 5400 זכרון 2גיגה, 800מ"ה דיסק 500גיגה השאלה היא כזאת, בהסתמך על הדרישות והמפרט הנ"ל, האם יש טעם לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הקודם - RADEON 9600XT (של CLUB 3D) - ומכמות האבק שהורדתי ממנו, נזכרתי כמה הוא ישן... להתקין אותו ולהשתמש בו במקום כרטיס המסך המובנה של לוח האם?? בעיקרון השאלה הזאת עלתה אצלי, כשרציתי לחבר את המסך, וגיליתי שבכרטיס המובנה בלוח אין לי אופציה לחיבור DVI (מסך LCD), והייתי חייב להחליף לכבל VGA. אני לא יודע עד כמה ההבדל הוא משמעותי לצרכי השימוש שיהיו למחשב, אבל בכל זאת תהיתי אם הכרטיס המאובק נ…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.