עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mb74ever,

אני צריך לקנות כרטיס מסך, רציתי לדעת מה עדיף ומשתלם יותר ה9600XT של חברת ספיר עולה בסביבות ה570 ש"ח וה5900 של ג'יגה בייט עולה בסביבות ה670 ש"ל האם ההפרש מצדיק את הפרש הביצועים? והאם יש כרטיס מסך יותר משתלם מאלה(AGP כמובן) שעולה עד 700 ש"ח?

2. אנשים בבקשה תעזרו לי האם באמת יש הבדלי ביצועים ועמידות וגראפיקה בין חברות שונות ( כמובן שאותו דגם של כרטיס מסך ) אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה ::: Innovision GeForce FX 5700 128MB DDR 128bit DVI וכאשר באתי לחנות המוכר אמר לי שהכרטיס ממש לא אמין וממש לא עמיד ושלמרות הדגם החדיש שלו יש הפרעות גראפיות .. והוא אף אמר לי שאותו כרטיס רק של חברות אחרות כמו Leedtek או GigaByte בהרבה יותר טוב וללא הפרעות גראפיות כלל (וכמובן יותר יקרות)... האם כל זה באמת נכון או שהמוכר רק ניסה לשכנע אותי לקנות את אותו כרטיס עם אותם ביצועים רק של חברה אחרת יקרה יותר ???????????? ----- בבקשה תענו לי ותודה מראש לעוזרים -----

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by dsadude,

1) האם כדאי לרכוש את הLG1750SQ שהוא 8MS או MAG שהוא 12MS כשהם אותו המחיר. 2) להתפשר על כרטיס מסך אינטגרלי של לוח האם (intel graphics extreme II O\B) או להשקיע בכרטיס מסך פשוט? 3) אם להשקיע מה עדיף FX6200 256MB או ATIX300?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. יש כל כך הרבה סוגים ורמת ההבנה שלי שואפת ל-0 אבקש המלצה... תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני מחפש מסך שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף שאני ישקיע בו, אל תתנו לי מסך ב 30000 שקל ותגידו שהוא טוב בגלל שהוא יקר, אני מוכן להשקיע סכום מכובד אבל אני רוצה את התמורה הטובה ביותר לכסף למסך של לפחות 19 אינטש' אני מתלבט בין שני אלו (הצעות אחרות יתקבלו בברכה): 19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor 1920x1440 0.24mm Mitsubishi NaturalFlat Technology http://www.pch.co.il/docs/pd716786323.htm 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor http://www.pch.co.il/docs/pd-326757758.htm מה אתם מציעים?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by KOS,

מה האבדלים? לאיזה כרטיס יש איכות תמונה יותר טובה כמה באחוזים GF6800 יותר טוב מי R9800P אמרו לי שGF6800 כצת פחות טוב מי X800P

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. הכרטיס הוא X1900XT 256 של CONNECT3D בהתחלה שאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו ממש חזק כמו מטוס סילון, ואז הוא נרגע לגמרי בדקתי ב RIVA TUNER והוא אומר שיש לי 1800~RPM של המאוורר וזה נראה לי קצת פיסח..יש גם בעיות במשחקים כל מיני קירטועים לא לעניין... אני הולך לקנות ספק כוח חדש כי שלי הוא ג'נרי, העניין הוא שניתקתי אפילו את הכונני DVD שלי וזה עדיין אותה מהירות.. זה סביר? עכשיו שמתי COMPANY OF HEROES DEMO,שמעתי שהמאוורר התחיל להסתובב יותר מהר ואז הוא הפסיק והעיף אותי מהמשחק עם הודעה שהכרטיס לא מגיב לפקודות גרפיות, אני בטוח שזה הספק עכשיו...אבל ב RIVA TUNER אפשר לשלוט במהירות של המאוורר אין אפשרות לשים אותו על 50% ככה?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by shar00750,

שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם ניתן לחבר שני כרטיסים שונים בחיבור SLI? לדוגמא: GT9800 ביחד עם GTS450 ואם כן האם זה יוסיף משהו לביצועים? 2) הלוח שלי(MSI P45 NEO2) תומך CF האם זה אומר שאין לי אפשרות לחבר ב-SLI?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shumaher,

איפו אני משיג שני מגשרים לחיבור CrossFire???? תודה.

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by klaseksber,

שלום לכולם, שמעתי שיש אופציה לקחת כרטיס מסך ישן של nVIDIA ולהשתמש בו רק בשביל PhysX.. לי כרגע יש במחשב 7850HD של ATI כמובן, ועוד כרטיס ששוכב בצד מהמחשב הישן שהוא 9400GT. אז אני רוצה לדעת האם אני יכול לשלב את הכרטיסים כמו שאמרתי ? זה מומלץ ? זה יעשה בעיות ? איך לעשות את זה בכלל ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Unavoidable Encounter,

אני משוטט באתרים של חנויות מחשבים ובכל מקום אני רואה בכרטיסי מסך ASUS GIGABYE ועוד כל מיני אבל זה אותם כרטיסים! (לדוגמה: GeForce 7800GT) אז מה ההבדל בעצם?? תודה..

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Agono1ze^,

שלום, היום האתי בחנות מחשבים והזמנתי את ה Sapphire Radeon HD4850 Toxic. השאלה שלי היא לא אם זה כדאי, אלא אם יש מקום לשפר והאם המערכת שלי תספק את הדרישות מבחינת אי יצירת צ.ב. ו הספק ספק. המערכת שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.33 Zalman 9700LED GIGABYTE GA8i945PG-RH SUPERTALENT 2x1GB DDR2-800 4-4-4-10 @ 667Mhz (מעבד זוועה - תנור מיניאטיורי מחמם רגליים) Gigabyte Geforce 6200TC WD 80GB HITACHI 320GB HEC TRTF 400W TZAG ELITA Moded 8Fans Airflow - ok Geniune Windows XP SP3 המשחקים שאני קניתי ומתכננן לשחק בהם הם: RaceDriver G.R.I.D Supreme Commander C&C Generals Zero Hour GRAW 2 ועוד ועוד ועוד... כל המשחקים הם ברזולוציה של 1024X768. השאלה היא: האם המערכת תסחב?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by NIR36,

שלום לכולם לפני שנה (08/2006)רכשתי בנעה מחשבים כרטיס מסך X1900XT של CONECT3D עם 3 שנות אחריות הכרטיס התקלקל והחלפו להופיע נקודות וארטיפיקטים. הכרטיס נקנה עם קירור זלמן שהורכב בחנותץ לאחר שהבאתי להם את הכרטיס הם ביקשו שאשלח גם את הקירור "המקורי". עשיתי כך ולאחר מספר ימים קיבלתי מהם טלפון שהקירור ניזוק(למרות שהיה ארוז היטב בפצפצים בכמה שכבות-דבר שנשמע לי מופרך לחלוטין). הם הציעו לי חלופות נחותות משמעותית כגון HD2600XT וX1950GT כמו כן הציעו לי X1950XT של ספיר תמורת תוספת של 450 ש"ח. אמרתי שאני צריך לחשוב וכו'. בתנאי האחריות של החברה ובתקנון רשום ש"החברה תיתן תמורת האחריות כרטיס אחר שווה ערך\ביצועים או אף גבוהים יותר." לדעתי יש כאן רצון "לגזור עלי קופון" ולהתחמק מהאחריות נושא…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  15. מה קורה ? יש לי כמה בעיות אני אז אאחד את כולם פה במקום לפתוח עשרה דיונים בפורומים שונים. 1 קניתי כבר את הכרטיס 7600GT.. שהמלצתם לי עליו וחיברתי אותו והכל עובד טוב (התקנתי דרייברים ) אבל למה עוד בשנייה שהמחשב עולה יש לי קווים כאלה על המחשב ונקודות צבעוניות? אין בעיות חום כי שהמחשב עולה הכרטיס על 45 וזה נורמלי לא? וגם בתוך משחק הכרטיס על 55 ויש קווים.. ראיתי אנשים שיש להם 80 מעלות אז למה דווקא לי יש קווים? 2. אני צריך ספק חדש למחשב כי יש לי ג'נרי 230W. אז אני רוצה המלצה לספק טוב לא יד שנייה אלא חדש מהחנות עד 150 שקל בערך. שיהיה חזק ויריץ לי את המפרט הבא: AMD ATHLON 2800 XP+ GIGABYTE 7vmrz-400 Leadtek 7600GT 256MB..... 512MB DDR RAM 80GB.. תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. שלום רב, אני מתכוון לקנות לעצמי מסך LCD חדש ומאחר ואני רוצה לחבר אותו יחד עם המסך הקיים, אני מוסיף כרטיס מסך חדש - שיתמוך ב Dual Monitors. עברתי על הרבה הודעות בפורום וגם על סקירות באתרים שונים ואחרי הרבה מחשבה ובדיקה הגעתי למסקנות שאותן אפרט מטה. למען השקט הנפשי בהוצאה כספית כה גדולה, אודה לעצותיכם לשינויים בבחירותיי או למציאת מחיר טוב מזה שמצאתי. מסך = נשארתי עם שתי אפשרויות: Hyundai Q17 שראיתי שכתבו עליו כאן רבות והוא אכן נראה מרשים - 2,599 ש"ח מחיר הכי זול שמצאתי. או CMV CT-726D - הפתעה שגיליתי בשיטוטי באינטרנט - חברה שלא שמעתי עליה אך ראיתי ביקורות מצויינות על המסכים שלה ועם הנתונים של המסך הספציפי הזה קשה להתווכח - להלן הבולטים שבהם: Brightness - 400 cd/m2 Contrast …

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  17. כדי להפעיל את הפונקציה קודם כל צריך להוריד דרייבר מעודכן ולאחר מכן פשוט: 1)לחצן ימני על שולחן עבודה 2)nvidia control panel 3)set up gsync 4)enable בשני המקומות 5) ולבסוף רק לוודע שהאופציה מופעלת במסך שלכם. בהצלחה ותהנו עריכה: ושכחתי לציין שהמסך חייב להיות מחובר בDP

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by qpalzm,

כידוע לכם, כרטיסי ה-6800NU מגיעים עם 12 צינורות עיבוד פעילים ו-4 רדומים (מצב שאפשר לשנות עם Riva-Tuner). הבעיה המרכזית היא שרוב היצרנים דואגים שארבעת הצינורות הנ"ל יהיו "דפוקים מלידה", ופתיחתם תגרום להווצרות ארטיפקטים על המסך. לא עוד! בדיקה שערך אתר דיג'יט-לייף העלתה שכרטיסי 6800NU תוצרת MSI מגיעים עם 4 צינורות עיבוד תקינים לחלוטין , ופתיחתם תהפוך את הכרטיס ל-6800GT לכל דבר. לידיעה: http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by אדי44,

שלום ברשותי מחשב ישן הכולל: לוח אם ASUS P4P800 וכרטיס nvidia GV-N52128D כרטיס המסך התחיל לעשות בעיות ואני מעוניין להחליפו.לפי הניירת הלוח תומך בכרטיס 1.5V AGP 8X ממה שנמכר היום בשוק ,איזה כרטיס יכול להתאים ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. היי, היום שמתי-לב שהחנות FOX עדכנה את האתר שלה, וגם העלו תמונות שלפני זה לא עלו, אבל בפרטים על הכרטיס החדש - 9800GTX+ OC שמו תמונה של 9800GT, כנראה שטעו.. מה שעניין אותי בקשר לכל כרטיסי המסך של Twintech זה שאין לאף אחד מהם כיסוי מגן לכרטיס מסך, האם זה הגיוני? קישור לתמונה של הכרטיס ב-FOX http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 תמונה מוגדלת- http://www.twintech3d.com/images_features.asp?num=231 נכנסתי לאתר של Twintech ובאמת לאף אחד מהכרטיסים שלהם אין כיסוי, חוץ מאחד בודד (GTX200). רציתי לדעת אם מקבלים את הכרטיס כמו שרואים אותו בתמונה, כי לדוגמא הכרטיס של ATI HD4850, יש כיסוי רציני ורציתי לדעת אם זה משפיע שלכרטיסים מסויימים אין כיסוי. למרות שהקירור בתמונה…

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by cure1,

שלום , רציתי לדעת האם קיים הבדל בין : ATI RADEON HD 6950 לבין SAPPHIRE HD 6970 לפי מה שקראתי ברשת מדובר על אוטו רכיב האם כך : בהצעות שקיבלתי ה SAPPIRE יותר זול תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  22. שאני אדע אם הוא נכנס לי במארז ..

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by Rivking134,

יש לי Asus Radeon X850 XT כרטיס ממש חזק ושום דבר כמעט לא מאכזב אותי בו חוץ מה-S.M3 אבל זה לא כזה נורא כרגע... (יש כולה 8 משחקים בערך שתומכים...) עכשיו אני מוכר אותו ורוצה לקנות X1950 Pro האם זה שווה? יהיה לי שיפור גדול?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by Da7kStar,

קניתי כרטיס מסך חדש HD4870 אני ממש מרוצה רק אני לא מבין איך אנשים משחק איתו ברזולוציות ענקיות בקריסיס אם אני על HIGH ורזולוציה 1280X1024 ו30 FPS בערך חוץ מזה אחלה כרטיס

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by BenBezalel,

שלום לכולם אני מתכוון להחליף כרטיס מסך... ננעלתי על שתי אופציות,מה עדיף: (שיחזיק לי משחקים יפה מאוד על 1680X1050X32 מסך 22'') 1.Geforce 9800GT 512MB GDDR2 2.HD4850 512MB GDD3 ואיזה חברה כדי לקחת....ASUS,PALIT וכל שאר החברות... תודה!

• 5 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.