כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך בבקשה חוות דעת לכרטיס הנ"ל : http://skypc.co.il/pl_product~XFXHD5750~8~0.htm הכרטיס אמור לשמש לגרפיקה ( כל תוכנות Adobe CS ) ולמשחקים כבדים של היום. כמובן צריך שיהיה מספייק טוב לטווח הכמה שיותר ארוך. אשמח לאופציות אחרות - לגבי מחיר אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מהכרטיס שהצעתי לכן אשמח למשהו במחיר סביר יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב חדש והייתי רוצה עזרה בבחירת כרטיס מסך, אני מתלבט בין 7900gt 256mb לבין x1800xt 512mb , וגם הייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות. תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע כבר מזמן הדרייברים החדשים לא תומכים בכרטיסים מ4000 SERIES האם עדיין כדאי להתקין את הדרייבר הכי עדכני?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/call-of-juarez-2.html קראתי את הכתבה ונהניתי מאוד
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
6600GT: 8 צינורות מהירות ליבה : 500 מהירות זכרון : 950 memory bandwith : 16/.0 GB 7600GS: 12 צינורות מהירות ליבה : 400 מהירות זכרון : 800 (זכרון DDR2) memory bandwith : 12.8 GB עכשיו העיניין שאני יודע שב3DMARK ה7600 יקבל תוצאה יותר גבוה אבל זה לא משנה לי!! השאלה שלי מי יהיה באמת יותר טוב במשחקים כגון: AOE3, FIFA2006, UT99 אני לא משחק במשחקים שודרשים יותר מזה. עכשיו השאלה שלי אם ה6600שהוא יותר מהיר בתכלס יותר טוב בשבילי או שבכל מקרה כדאי ללכת על ה7600 כי ההבדל במספר הצינורות מכסה על מהירות הזכרון. תודה קובי אני יכול להשיג את 2 הכרטיסים באותו מחיר, של XFX שכחתי לציין שהמערכת היא: 930D 2GB DDR2 p5ld2 250GB SATAII 16MB
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שבוע טוב. חיפשתי כרטיס מסך, לא יקר. שינגן לי סרטים bluray מלאים. וריפים של 1080p . האם הכרטיס הבא יכול לעמוד במשימות כאלה? רזולוציית 1920x1080p בחיבור למסך lcd 32. צורת החיבור, כבל hdmi מהכרטיס ישירות ל-lcd. SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PASSIVE
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
במשחק Counter-Strike:Source ה FPS תלוי בעיקר בכ.מסך או במעבד ?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין 670,680 ל-7970. אילו מן הכרטיסים האלו הוא בעל היחס הטוב ביותר של העלות:ביצועים, ומי הכי חזק? כרגע אני כמעט נעול על ה-680. (של EVGA ד"א) נ"ב, לא מתכנן OC. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא יודע כמה זה קשור לפורם זה. שלום יש לי מסך BenQ T2200HD ואני מעוניין לראות במסך זה טלוויזיה האם יש אפשרות באמת לראות באיכות HD, השדורים יהיו איכותיים והאם שווה להשקיע בזה אם אפשר תשובות מפורטות מאוד יעזור מתלבט כבר כמה חודשיים תודה והמשך שבוע טוב נ.ב נגיד ואתם ממליצים על ברטיס טלוויזיה טוב אפשר בבקשה דגם וחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי איזה מהם יותר חזק? רוני
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי בפורום גילתי שמסך 17 אינץ' LCD יהיה הרבה יותר טוב למשחקים מאשר מסך 15 אינץ'....הבעיה היא שחוץ מהעובדה שהמסכים האלו איטיים מידי אין שמץ של מושג למה עדיפים מסכי 17' על 15'...
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי קנה מחשב עם 9800GTX. הוא קיבל עם הכרטיס שני מתאמים מ-6 פינים, שמתחברים לכרטיס: כלומר, יש 4 מולקסים בסה"כ, כאשר קיבלתי את הרושם מההסבר בחוברת שמספיק לחבר אחד מכל מתאם. האם אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי בפורום שום מדריך, שמפרט איך לבצע עדכון BIOS לכרטיס מסך. אני יודע שקיימות הרבה תוכנות לשידרוג הביוס של ATI כגון: ATIwinflash, ATIflash, RADEON BIOS EDITOR.... אם מישהו מכיר ויודע, אשמח לקבל עזרה. הכרטיס שלי זה ATI 4870 1GB PALIT (רשום גם במפרט שלי). יש לציין שאין לי כונן דיסקטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שפרסמתי פה אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם שלשה מסכים: מסך U2410 ברזולוציה 1920x1200, וכן שני מסכי סמסונג 203B ברזולוציה 1400x1050 (עומדים). למסכי הסמסונג יש כניסות DVI ול-Dell יש Display Port, HDMI ו-DVI. השימוש העיקרי במחשב הינו לעבודה משרדית ופיתוח תכנה. יעשה גם שימוש במשחקים ובסרטים, אבל קביל שהוא יהיה רק על מסך ה-Dell. האם ה-5770 יתמוך בחיבור שלשה מסכים ברזולוציות האלו? האם הוא מספיק חזק ? האם ה-Eyefinity יתמוך בקונפיגורציה כזו?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB במחיר 550 יש לכם משהו בטווח ה-100 שקל פחות או יותר ,, יותר טוב מהכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו יודע/מנחש מתי יצאו כרטיסי הדור הבא של NVIDIA/ATI? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי באתר המוווון כרטיסי מסך ושמתי לב שיש חברות שמוכרות אותו כגון GIGABYTE SAPHHIRE ועוד שאני לא זוכר קיצר הבנתי שה ATIX1800X 512 הוא הכי טוב עכשיו של איזה חברה??
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
CATALYST 3.9 לכרטיסי ATI יצאו היום , ניתן להוריד באתר הרשמי.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ובכן אחרי כל כך הרבה זמן אני החלטתי לרכוש כרטיס מסך מקצועי לקידוד וידאו מאחד מחברי הפורום. נתונים "יבשים" 512 ביט רוחב פס (לעומת 256 בכרטיסים "רגילים") 640 מגה זיכרון מחולקים 512 + 128 הכרטיס עצמו תופס שני סלוטים כמו 9800 או 8800.ולפי הבנתי הוא משהו כמו הקוודארו או FIERGL של אנוידיה ו ATI שאלתי היא כזו : הכרטיס מכיל 2 ליבות גרפיות יעודיות לקידוד וידאו.והוא לעבודה בלבד. למה טוענים שכרטיסים אלה לא מסוגלים להריץ משחקים (אם כי משחקים לא מענינים אותי.) הכל סקרנות למה זה לא הולך יחד.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה קורה חבררייההה הנה סוף סוף ATI שיפרו את המראה של הדריור שלה ויצא לה ממש יפה לפי דעתי כמובן עכשיו זה דורש שיהיה לכם == Microsofts .NET version 1.1 framework from Microsoft.com והנה זה הלינק שיש בו את הדריור וגם את התוכנה שרשמתי שורה אחת למעלה http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html עכשיו אני ראיתי כמה באגים שיש בזה כמו למשל אם תראו בתפריט של ההHELP איזה מעבד יש לכם לי יש AMD וזה מצא לי INTEL משום מה לא יודע ויש גם בעיה של אטיות בזה מתפריט לתפריט זה ממש כבד אבל זה די יפה ומושקע מקול דריור אחר של ATI אה וזה גם לא מתאים כרגע לכול הכרטיסים הישנים אלה רק לכרטיסים בעלי ליבות 3XX ו4XX
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GF6800GT בניו יורק התקציב שלי 400 דולר (אפשר לחרוג קצת) ומצאתי שתי חברות... איזה ליקנות? XFX: http://www.ctistore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=PVT40AUA&Category_Code= PNY: http://www.futurepowerpc.com/scripts/details.asp?PRDCODE=VCPN-G6800GAPB רם אתם יכולים תגידו לי גם מה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס... תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. יש לי כרטיס מסך מסוג ATI RADEON כמה חודשים אחרי שהוא פעל במחשב המחשב הוריד עדכון אוטומטי והשם של הכרטיס השתנה מ: SAPPHIRE Radeon x1300 Series ל: SAPPHIRE Radeon X1550 Series, למה? האם זה אומר שהכרטיס פחות טוב או יותר טוב???וכשאני קונה משחקים איך אני אמור להתייחס לכרטיס מסך כx1150 או כx1300. 2.כשכתוב בדרישות חומרה למשחקים ATI redaon 8500 ומעלה,מה זה אומר x1300 נחשב יותר טוב או פחות טוב? איך אני אמור לדעת? תודה מראש על שתי השאלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לילה טוב!!!
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-