עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Syrex,

שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  2. אני מתכוון לקנות תמחשב הזה 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 2400# כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 700# לוח אם: GA-945P-S3 Intel Core 2 1066FSB DDR2 667MHZ 4 memory slots PCI Express x 16 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 500# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 8MB Buffer SATAII 150# כונן דיוידי: Asus 16/48 Silver Retail DVD-ROM 500# ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W 600# מארז: GIGABYTE 3D AURORA אבל חשבתי שכבר עדיף לא להשקיע עכשיו הרבה בכרטיס מסך לקנות משהו שיחזיק לחצי שנה טיפה יותר ועד אז אמור לצאת D10 ואז לקנות כרטיס …

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Jenia24,

הכרטיס כרגע נחשב כMid-End או Low-End , איך הוא יסתדר עם משחקים בעוד כשנה-שנתיים אני לא גיימר כבד ואני בצבא אבל חשוב לי לפחות שאני יוכל להנות ממשחקים של שנת 08-07 על מקסימום איכות ו09 על מדיום לפחות . ואיך הוא לעומת ה2900GT או לעומת ה4650 512MB DDR 3. ומה ההבדל בין אריזת הריטייל לבולק ואיזה חברה עדיפה אם זה בבאנדל או באיכות ספייר או פאליט? איך הכרטיס באוברקלוק והאם במערך CF הכרטיס משתלם (אני הבנתי שאפשר לעשות CF גם עם 3-4 כרטיסים זה נכון?) תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by aaviran,

האם מחשב עם כרטיס מסך Radeon 9200 מסוגל להציג תמונה רק מחיבור ה-TV-OUT? כלומר, המחשב אינו מחובר למסך אלא רק ל-TV OUT, האם הוא יציג תמונה?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  5. אז ככה, קניתי לפני שנה מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon 4850 ועכשיו ראיתי שלא שמתי לב שבהגדרות זה אומר שיש לי ATI Radeon 4800 Series אז רימו אותי??..... או שאני ממש לא חכם וזה "SERIES" זאת אומרת בין 4800 עד 4900??? אני די בטוח שיצאתי דביל אבל שווה ליהיות בטוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. כרגע יש HD4850 512MB DDR3 שקצת מתקשה לעבוד בMAX כמו שאני אוהב, אז חשבתי לשדרג אותו חשבתי לכיוון HD6850, כי יותר מזה יהיה בשבילי OVERKILL מעבד: I7 2600 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח למע' הפעלה בקרוב יהיה SSD ספק: 500W ENERMAX LIBERTY שאר המפרט בצד.. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. אם אפשר PCIe וגם AGP לא שיתמוך בשניהם דגם מכל סוג הכוונה.. כמובן שיריץ משחקים בצורה מעולה ... מחיר 1000-2000

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Demp,

שלום, היום קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי: TOSHIBA 37WL65 חיברתי את המחשב שלי בסלון לטלויזיה, ניסיתי לכוון רזולוציה ולא היה 1300 ומשהו על 720, היה רק 1200ומשהו על 720 עשיתי ריסט והעברתי את הכבל לטלויזיה LG 37 שהיה לי גם בסלון, שמתי את הרזולוציה המתאימה (1300ומשהו) , זה עבד. ניסיתי להעביר את הכבל בחזרה לטושיבה והוא לא קיבל אותו הראה מסך שחור למישהו יש פתרון לזה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. -ארטיפקקי = ארטיפיקטים. יותר ידידותי לקרוא לזה ככה. שלום חברים. חבר מתלונן על הבעייה הבאה: במהלך משחק Cs 1.6 כאשר הוא נכנס לתוך רימון עשן, התמונה קופאת וכל המחשב נתקע, כדי להחזיר את המחשב לחיים הוא חייב לעשות ריסט. לפעמים קורה שהוא נכנס לתוך 2-3 רימוני עשן (מה שאמור להיות יותר "כבד") והכל רץ חלק ולפעמים רימון עשן אחד תוקע לו את כל המחשב. בנוסף הוא טוען שבעבר כששיחק Medal Of Honor , הוא סבל מבעייה שהתיאור שלה נשמע כמו ארטיפיקטים (פריז,צבעים,קוביות וכו'). רציתי לשאול, אילו בדיקות ניתן להריץ, כדי להיות בטוח שהכרטיס מסך תקול? (באיזו תוכנה,איזו בדיקה ולמשך כמה זמן). תודה רבה. יום טוב! עריכה: יש לציין שלעומת זאת, באותו מחשב הוא הריץ Crysis ומשחקים נוספים ושיחק בהם שעות ללא תקלו…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. Started by SpriteSoda,

היי חברים, אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 ש"ח. ראיתי בהמלצות פה על ה6800 - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 אבל גם במחיר דומה יש את - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451&PHPSESSID=7da54be537de0213f2f43f09c60a45e0 מה עדיף? תודה !!

11. שלום לכולם לאחרונה התעניינתי קצת באומגה וב-רידון 9800SE בקיצור סתם גלשתי באינטרנט ונכנסתי ל-www.comp-il.co.il מצאתי שם כרטיס מסך של ספייר כפי שמצויין בכותרת במחיר מפתיע ואטרקטיבי של 1230 ש"ח בערך נכנסתי לאתר של ספייר עצמו http://www.sapphiretech.com/VGA/9800se.asp ושם נוחכתי לדעת שהכרטיס בעל 256BIT זאת אומרת שהוא יכול לעבור אומגה ל9800 פרו? מישהו קנה את הכרטיס? מישהו יכול לתת השערה? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  12. יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה ואשמח אם תוכלו לענות 1) מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג אותו היום? והאם יש אפשרות ל BUNDLE של 2 במטרה לבצע מערך CROSSFIRE ? 2) איזה חברה בעלת הכרטיס הטוב ביותר? (ASUS, ג'יגה בייט, ספיר וכו') 3) האם הוא זהה בחיבורים שלו מבחינת חשמל (פינים וכל זה) לכרטיס ה 4870? כלומר האם סה"כ אוכל להוציא את ה 4870 ולשים את ה 5870 בלי שום עזרה מקצועית או משהו רציני? 4) האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק? (יש לציין שאני משחק ברזולציות של 1920 על 1200 עם פילטרים על מקסימום ו32 ביט צבע, לכן הכרטיס מסך עובד הכי הרבה והכי קשה, לעומת נניח רזולציות נמוכות), מבחינת מהירות המעבד שלי עכשו עם OC ובערך על 4 ג'גה הרץ (4 ליבות וכל זה כמובן) עוד דבר, מישהו יודע מתי הכרטיס S…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Lifestyle,

אם איזה תוכנה אני יכול לעשות ששתי תמונות שני יבחר(קטנות) יתחלפו ואני יוכל להעלות את זה לאינטרנט . :s05:

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום לעונים! אני לפני קניית מחשב ומאוד מתלבט לגבי קניית כרטיס מסך. בעיקרון השימוש העיקרי של המחשב הוא עריכת וידאו עם מצלמת וידאו דיגיטלית SONY DCR TRV 22 ברצוני לדעת אם בעזרת הכרטיס מסך אני יכול לשלב את הוידאו הביתי(או שהוא מתחבר לחומרה אחרת במחשב), הטלויזיה ובנוסף שתהיה לי אפשרות לשלב שתי מסכי מחשב לעבודה עם תוכנות העריכה. איזה כרטיס מסך יכול לשלב חומרה זו! אגב התקציב הוא עד 1000 ש"ח ואם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב העונה לציפיות אלו, אשמח !

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by bendani,

יש לי תקציב של 750 שקל רק....והציעו לי בחנות את הכרטיס RADEON 9600 PRO 256 DDR ושל ספיר ..הנה לינק לאתר אחד שמצאתי בדיוק את הכרטיס שהציעו לי בחנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1346&catcode=254 לקנות או לא לקנות זאת השאלה.... האם הוא טוב למשחקים חדשים ? האם הוא מהיר ? ועד מתי המשחקים כבר יהיה יותר מדי טובים בשבילו תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by avi1231231900,

כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by bg1987,

יש לי על המחשב הישן כ.מסך 7600GT, (מעבד AMD x2 3600, לוח אם של גיגבייט, אבל אני לא זוכר איזה דגם) עכשיו הבעיה שהכרטיס מסך השתגע, בהטחלה ראיתי שמדי פעם יש איזה "פיקסל שרוף"(לא שחור תמיד, אלא אדום,ירוק,כחול,סגול) על המסך אבל זה לא של המסך, כי הפיקסלים נעלמו אחרי ריסט, וכשהדלקתי משחקים\סרטים הם גם לפעמים נעלמו. עכשיו, לאט לאט הדברים האלא יוצאים מכלל שליטה, יש פיקסלים בכל מקום, כל הזמן אפילו בבוט של המחשב (במסך הראשון הראשון) יש את אותם "פיקסלים שרופים". ובנוסף מידי פעם המסך מתחיל להשחיר ולחזור לעצמו כל פעם שמזזים חלון, או עושים מקסימייז\מינימייז ניסיתי להחליף דרייברים וזה לא עזר. הכרטיס עצמו קר ךמגע אז אני בספק שזאת בעיית חום, פלוס בנוסף למאורר הרגיל, יש מאוורר מארז 120ממ שנ…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by PuG3o6,

שלום אני בזמן הקרוב הולך לשדרג את 7600GT שלי ל 8800GTS ויש לי כמה שאלות 1- האם אני אלך על הכי פחות במחיר וזה ישתלם לי? כי אני לא רוצה OC 2- האם הספק שלי יספיק? יש לי MONO MODE ATX 450W 3- האם הלוח שלי יסתדר איתו? יש לי INTEL D946GZIS 4- 640MB או320MB ? תודה מראש נא לתת לי קישורים למוצר אם אתם מוצאים זולים תקציב עד 1900 מפרט: Operating system: Microsoft Windows XP System memory: 1509.00 MB CPU: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz CPU speed: 1866 MHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Graphics card: Gainward_Bliss7600GT_PCX_DD_256MB_Tv_Dual_Dvi_SilentFX Memory: 256.0 MB

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by Ashand,

שלום אני מחפש כרטיס מסך טוב שיתן גם תוצאות מעולות על מסך LCD , האמת שיש לי טלויזית LCD WIDE SCREEN 17 INCH עם יציאת לכרטיס מסך ( http://www.plasmatvs.com/plasmatvs/ph1717hdlcdt.html ) ואני צריך כרטיס תותח! כרגע יש לי FX5200 רואים טוב מאוד אבל אני רוצה תוצאות מעולות! כסף לא בעייה....

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by kobibo,

לאתר: http://www.guru3d.com/article/article/313/ לינקים להורדה: http://www.futuremark.com/download/?3dmark06.shtml

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by -casper-,

טוב אז אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו ז"א כרטיס מסך שלא תומך ב Direct X 10 או לחכות חודש אולי קצת יותר שיצאו הכרטיסים החדשים שתומכים בDirect X 10...? ואם אני יחכה? האם הכרטיסים האלה(שיתמכו ב Direct X 10) יהיו יקרים יותר משמעותית?? והאם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו בעזרת פאץ או משהו שיתמוך ב Direct X 10?? (אני בטוח שלא אבל אני רוצה להיות יותר בטוח חחח) והאם יהיה שווה לקנות את הכרטיסים שיתמכו בDirect X 10 מייד עם יציאתם או שאם אני יחכה חצי שנה מחירים ירד משמעותית ויהיה שווה לחכות?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by yuyudodo,

תוצאה שלי ב3DMARK 05 היא 3888 פנטיום 2600 בסוקט 478 512 DDR תוצאה הגיונית? או שיתכן וחסר כוח מהספק? (ספק 300 ג'נרי) הטמפ שלו לא במאמץ היא 68 זה גבוה מדי? שאלה נוספת...עד היום עבדתי אם נוידיה.. אני ממש לא מרוצה מהCCC מומלץ למחוק אותו ולהשתמש בתוכנות כמו הATI TRAY TOOLS במקומו לחלוטין? או להישאר איתו..? תודה..

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by dino,

מי שמכיר את המסכים של Samsung בדגמי ה-753DF וה-753DFX וה-757DFX וה-753S, יש להם בקצוות של התמונה כמו קיפולים והתמונה לא ממש תואמת את הקצוות של המסך. בשפורפרות כמו ה-Diamondtron התמונה בדיוק מתאימה למסך ואין קיפולים וכאלו... רציתי לדעת עם ב-ViewSonic זה גם ממש שטוח או שהם כמו הסמסונג, מישהו יודע? תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. יש לי כרטיס 7600GS אני קונה 1970HR.עם כרטיס מסך יותר גבוה יהיה הבדל בתצוגה או לא

25. Started by sahargt,

קבלתי היום את המחשב החדש וחברתי את הכרטיס XFX GFORCE 8880GTX ויש לי שאלה ברגע שאני מכבה את המחשב נשמע ציפצוף מהכרטיס,שאלתי האם הציפצוף הינו נורמלי או שזה בעיה במאוורר?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים