עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Harel007,

שלום לכולם - רציתי לדעת מבין שניי עלה איזה כרטיס יותר חזק - ועדיף ATI SAPPHIRE PCI-E X800GTO 256MB DVI TV 256Bit או ATI SAPPHIRE PCI-E X1600 PRO 256MB GDDR2+DVI ...... תודה לעונים (:

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  2. מישהו כבר הצליח לפתוח צינורות ל6800GS AGP?? אם כן: אז של איזו חברה?(XFX;EVGA) היו בעיות? (ארטיפקטים;צינורות קצת פגומים) היה שיפור משמעותי? הוא עשה את זה עם rivatuner? אפשר קישור לאיזה כתבה או מאמר או משהו או מישהו שהצליח לעשות את זה? אם לא: זה סתם כרטיס = לת*ת

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by MOFRA,

תסבירו לי בבקשה מה זה DX 10 ומה זה HDR?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, הודעה ראשונה שלי אני מתכנן לקנות כרטיס מסך זול אני לא רוצה ביצועים מטורפים אבל מצד שני לנצל את התקציב לכרטיס מסך שיכול לתת את הביצועים הגבוהים ביותר ראיתי מספר אפשרויות ?Forsa 6200A 256MB DVI, HDTV, DDR II (BULK 128 bit http://www.geniman.com.hk/geforce6200a_ddr2_agp.htm עולה 380 שקל בחנות של ksp MSI Geforce FX5700VE 128Mb 128Bit MFX5700VE אין לי קישור אליו, וגם אין לי עליו פרטים ממש, הוא עולה 330 שקל בחנות tms או אפשרות שאני לא ממש רוצה זה ?9550 256MB, TV, DVI של powercolor גם הוא עולה 380 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=37 כפי שאתם רואים הלוח אם שלי תומך AGP תמליצו לי חברים! תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  5. הדרישות שלי מהכרטיס הם: 1) שלט -רצוי מאוד שיהיה בבנדל 2) יכולות עריכת וידאו לא רעות (זה אומר הקלטה של תוכניות טלווזיה) 3) כמובן שיציג טלווזיה באיכות כמה שיותר גבוהה... 4) יהיה נחמד אם יגיע עם חיבור FIREWARE כדי שאוכל לחבר את מצלמת הוידאו שלי.... תודה לעוזרים מראש נ"ב העדפה לחנויות בצפון נועה/פנדה/מרדנית/KSP

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. אני ממש לא מנוסה בהחזרת מוצרים וכדומה. איך אני אמור לשלוח לפנדס את הכרטיס מסך? התקשרתי אליהם לברר את הביטוח ובסוף מצאו שהאחריות קיימת לשלוש שנים, כלומר, יש עדיין ביטוח לכרטיס מסך עד סוף שנה ;D אך אין לי את המאוורר המקורי את הכרטיס מסך.. קניתי מפנדס את הקירור לכ. מסך של arctic cooling בגלל שהמאוורר המקורי נשבר לי וזרקתי אותו. האם יקבלו את הכרטיס מסך ללא מאורר מקורי ולאן בכלל לשלוח את זה? [וכמובן, איך לעזאזל שולחים דבר כזה? זה גם שוקל איזה 1 וחצי קילו ואף יותר] תודה מראש וסליחה על פתיחת הדיון מחדש פשוט לא מצאתי את הישן.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by idanmal,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בחריץ השני של הלוח שלי בשביל הכרטיס מסך הרי יש לי SLI ? אני רוצה להעביר את הכרטיס שלי מקום בגלל, שהוא יושב מעל הצלעות קירור של הצ'יפסט, וממש אין מקום לשים שם מאוורר . הדגם של הלוח רשום בחתימה תודה רבה.....

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by hararim,

על הכרטיס הזה: ?ASUS? - ?6200 Max 256MB TurboCache, DVI, PCI-E? מופיע באתר של ksp תודה

• 7 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by TaVoR,

יש לי Leadtek PX7800GT עם הקירור השחור השקט הזה ולא הענק ובמנוחה הכרטיס על 34 מעלות ובמאמץ על 44.. זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  10. היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

אהלן, שמעתי שמועות על זה שפתאום גילו שהX1600 הוא אוברקלוקר מטורף! משהו עם הליבת 90 שלו והאפשרות להעלאת מתח בדרייברים. מישו יודע משו?

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by Ran.Mash,

היי ערב טוב ושבת שלום לכולם... אז ככה.. יש לי את המפרט הבא: Asus P4GE-VM = 3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video ==>לוח אם בלוח אם יש AGP4X+כ.מסך ON BORD Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz ושאר בדברים לא חשובים... אבא שלי הביא לי היום כרטיס מסך מעפן!! אבל זה רק זמני עד אני שאני יקנה את המחשב החדש הוא הביא לי את הכרטיס הזה: http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R925128DE.htm השאלות שלי הם: 1)הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס שבלוח אם? אני יראה הבדלים? 2)לאיזה כרטיס של nVIDIA הוא מקביל?(מה שווה לו) 3)איזה דרייברים אני צריך להוריד?... בקישור שהבאתי למעלה יש דרייברים לכ.מסך אבל נראה לי שיש יותר חדשים ? הדרייברים החדשים של (Catalyst 6.1) ATI יתאימו? 4)…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by klayman,

שבת שלום ! יש לי כרטיס 5950 עם דרייברים של NVIDIA 82.12, ויש לי בעייה בצפייה בוידאו על הטלויזיה כשאני מנסה להגדיר בטאב של תצוגת וידאו במסך מלא בדיירברים של NVIDIA, הוא עושה שתי תקלות : 1. כשההגרה על תצוגה ראשית, הוא מציג את הוידאו במסך מלא על המסך מחשב ! ואת הטלויזיה הוא הופך לדסקטופ של המחשב. 2. כשההגדרה על תצוגה משנית, הוא עושה בלאגן בטלויזיה, ואת המסך של המחשב מכבה לגמרי ( הוא עובר לסטנד ביי). זה כבר קורה לי ב 4 גירסאות אחרונות של הדרייברים, פעם זה עבד טוב. למישהו יש פיתרון לדבר המעצבן הזה ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. Started by falcon86,

אחרי שנתיים בשימוש ה9800פרו שלי התחיל ליצור בעיות התחממות שמתבטאות בארטיפקטים מרובים במשחקים. אני רוצה להחליף אותו ב6600gt והייתי רוצה לדעת איזה חברה מייצרת את הכרטיס עם קירור סטוק הכי טוב וגם עם איזה חברה יש פחות פוטנציאל לבעיות התחממות בעתיד (ה9800 שלי עבד מצויין שנתיים ולפני כחודש הוא החליט להתחממם יותר מידי ומה שלא עשיתי לא הוריד את הטמפ') החברות העיקריות שאני מתלבט בינהן הן: gainward, gigabyte, leadtek & eVGA

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by omri4,

האם זה יהיה טוב ל PCI-E יש לציין שאני מתכנן אוברקלוק רצחני עד הכי הרבה שאפשר ואני צריך קירור חזק http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=81

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

למקור http://www.theinquirer.net/?article=29188 קריאה מהנה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

לאחר כ"כ הרבה זמן בעולם החומרה וכרטיסי המסך עלת השאלה שכנראה לא מצאתי לה הסבר... מה כ"כ שונה אצל nVIDIA וATi? עזבו את הLOGO עזבו הכול... נטו מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש ברשותי מחשב פנטיום4 1400 מגה הרץ. 384 זכרון. וחשבתי על לקנות כרטיס מסך שיספיק למחשב להריץ קצת משחקים נורמליים כי המחשב הזה עומד לעבור לאחים שלי ואני קונה מחשב חדש. אני מוכן להשקיע עד 400 שקל וגם זה בלחץ על המחשב הזה, אז מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by NJorl,

מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by giri71,

Previos tread got closed before i can respond,so here it goes All ATI vs. Nvidia thing got way off the proportion on this forum And funnny thing are ,that this was done by ppl,who dont know anything about GPU's I used to have numerus ATI's&Nvidia product over passt 8 years,infact i got it know to, so i can speack from hardware user point off view and not from"forums reader"who catch peaces off info from alot web sorces I aint thought im gonna say this one day but,x19xx GPU family just destroys Nvidia In all game benches with high filters they got from 15% to 90%^ over current"hardtofind" 7800gtx 512mb And this is resolution that ppl who buys highend cards playing Does…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מחשב XP עם הכרטיס הנ"ל היה עד כה מחובר ל TV והכל עבד נפלא. מהיום המסך (TV) שחור (וקצת רעשים) עשיתי: * החלפתי כבל (בין המחשב ל TV) * עידכנתי דריברים * בדקתי יציאת COMPOSIT על ה TV [תקינה] עשיתי SYSTEM RESOTRE. לא עזר כלום. כשאני עושה PRINTSCREEN אני יכול לראות את המסך הנוסף ככה שאני מניח שזו לא בעיה בדריברים/חלונות. ישהוא נתקל בכזו תופעה? יכול להיות שהיציאה על הכרטיס הלכה? יש למישהוא רעיון ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום לכל חברי הפורום ;D GRAINWARD הוציאה את 7800GT ו 6800GS בגרסת 512M!!... 7800GT: 450MHZ לליבה ו 1300MHZ לזיכרונות... 6800GS: 485MHZ לליבה ו 1300MHZ לזיכרונות... http://www.theinquirer.net/?article=29252 כולל בנצמארק (אם טעיתי בקלוקים, תקנו אותי בבקשה )

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by aviados,

לחברי הפורם שלום רציתי לדעת מה יותר משתלם לקנייה GeForce 6600GT 256MB PCX + Tv Out + DVI x2 או ATI Radeon X800XL 512MB Vivo PCI Express תגובתכם

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  24. עזרתם לי כל כך הרבה כאן בפורום.. בקשר לבחירת מסך LCD.. לכן אני מביא לכם צ'ופר קטן... קודם כל בסוף לקחתי את המסך Samsung 760BF.. אני מרוצה מהבחירה.. צבעים מעולים.. לא מרגיש את הבעיה של המריחה.. (בהתחלה חשבתי שיש בעיה אבל התברר שזה התוכנה..) יש לי מסך 710N של סמסונג... שמבחית תצוגה.. כאן רואים פי כמה יותר טוב וגם העיצוב.. עכשיו לצ'ופר.. מיועד לכל בעלי LCD Samsung עם מסך Pivot.. ערכתי את התוכנה MagicRotation.. כל מי שהשתמש בתוכנה ובחר באפשרות שהתוכנה תעלה עם עליית המחשב.. שם לב לכך שיש חלון מעצבן של התוכנה שצץ בהפעלת המחשב.. אז העפתי את החלון המעצבן הזה.. וערכתי את הסמל ה"לא ידדותי".. להוריד את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/avizov2/MagicPvt.zip לחלץ את הקובץ ולשמור א…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by hosham,

מה אתם אומרים שווה המחיר ? חדש עולה 650 ש"ח. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5480

• 3 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.