עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התקציב שלי נמוך אני רק רוצה שהוא יריץ UT2003 ו MOHAA טוב ואיזה הכי משתלם עד 400-500 שקל?? אם יש כרטיס שעולה קצת יותר אבל משתלם מאוד אז אולי אני גם יקנה אותו

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  2. ?? אני חיברתי הכול והתקנתי את הדריבים החדשים אבל זה לא עובד.... מישהו יכול להביא לי סקריןשוט של המקום או פשוט להסביר לי? תודה מראש וביי

3. NVIDIA החצופה קנתה את אותה חברה וישר הסירה את האתר של AGEIA הסירה את כל הדריברים עכשיו בשביל להישתמש בכרטיס חייב לקנות כרטיס מסך של NVIDIA כי הם שמו את התמיכה בתוך הדריברים שלהם אפילו באתר של אנוידיה לא מצאתי שם דריברים ונגיד ויש איזה אתר ששמר את הדריברים הישנים בעתיד אי אפשר לעשות עידכון למי שיש לו כרטיס מסך של ATI...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Trol,

אוקיי, לחבר שלי יש את הלוח אם הזה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/reviews/mainboards/intel_D850GB/ לפי מה שרשום שם הוא תומך בAGP 4X, והתקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by kwawi,

שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד הוא הולך ככה מעבד אינטל quad core q9550 לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו ספק 650W של טרמאלטייק עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3 ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבב…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by sev0717,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה.... יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ ולוח אם GA-8IEML-T זיכרון 256MB PC2100 אותו אני הולך להגדיל ל 512MB עם כרטיס מסך GEFORCE 4 MX420 64MB עכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו שיחזיק לי לשנה שנה וחצי הקרובים. השימוש הוא למשחקים כמובן... מה אתם אומרים על איזה כרטיס כדאי לי ללכת?? אני חשבתי לכיוון של ה-R9800 PRO 128MB שהבנתי שהוא אחלה של כרטיס. השאלה היא האם עם המפרט הנ'ל הוא ינוצל כראוי ויביא לי ביצועים טובים?? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by Tal-T,

הנה הקישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5106 1590 ש"ח האמת ממש זול יחסית לכרטיס שאמור להתחרות בתואר הכרטיס החד ליבתי הכי חזק, מול הGTX285 !

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by composite,

שלום, וקודם כל - חג אורות שמח! :blushing: אז ככה, סוף סוף אספתי מספיק כסף על-מנת לקנות מוצר רציני, ואחד החלומות שלי הוא מסך LCD מרהיב. בחו''ל, יש לי מספיק תקציב לקנות את מסך ה- LCD הזה: Samsung 19'' 191T+. כפי שאתם מבינים, מטרת הת'רד הזה הוא שתתנו תגובות\הערות לגבי המוצר וכדאיות רכישתו (יש עוד שלל מסכים שאני יכול לרכוש!). להלן הנתונים של המסך: Panel Type: Active Matrix TFT LCD Monitor Native Resolution: 1280 x 1024 Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 250 cd/m2 Contrast Ratio: 750:1 Response Time: 25 ms View Angle: 170° /170° (Horizontal / Vertical) Input Connectors: 15 pin D-sub, 24 pin digital DVI Features: Dual CPU input (analog/digital) & auto sig…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by BoRiS.K,

איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי בויסטה יש לי NVIDIA

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Nirro,

ה-7600GS הכי זול שמצאתי (585 ש"ח, יש את הדגם בלי ה-Sonic ב-575 ש"ח). השאלה היא, האם זה בטוח לקנות את המוצר הזה ? אני יודע שהחברה פחות משנה בכרטיסי מסך, אבל בכל זאת, מעולם לא שמעתי על PALIT... ועוד שאלה, האם המאוורר שלו מרעיש ? הייתי מעדיף קרור שקט (פסיבי) אם אפשר... לא מתוכנן OC לכרטיס מסך. תודה מראש. Nirro.

11. אז ככה, קניתי לפני שנה מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon 4850 ועכשיו ראיתי שלא שמתי לב שבהגדרות זה אומר שיש לי ATI Radeon 4800 Series אז רימו אותי??..... או שאני ממש לא חכם וזה "SERIES" זאת אומרת בין 4800 עד 4900??? אני די בטוח שיצאתי דביל אבל שווה ליהיות בטוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by roey somech,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך oc 6870 של גיג'ה ביט עם 3 מאווררים במצב מנוחה הוא 38 מעלות בזמן משחקים כבדים fhd 55 -60 כדאי לי לשחק עם ההגדרות בcataliyst ולהעלות את הgpu 915mhz ליותר גבוה או את הmemory clock 1050mhz חשוב לי לציין שאין לי שום בעיה איתו וכל המשחקים עובדים חלק crysis 2 , shift 2 וכו'... אבל מעניין אותי לבחון את רף הביצועים שלו ... מה אתם מייעצים?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לקנות 7600GT (אולי אנשים זוכרים) והחלטתי לקחת את הExtreme,משום שקראתי שהקירור שלו הוא הרבה יותר שקט מהרגיל.כשהלכתי לטכנאי הוא המליץ לי דווקא לקנות את הרגיל,לפרק את מערכת הקירור ולהרכיב חדשה (של זלמן הוא אמר אם אני לא טועה),משום שככה הכרטיס יהיה יותר שקט ובכלל,זה עדיף במיוחד בכרטיסים חזקים. השאלה שלי היא-האם עדיף (גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הקירור) לעשות את מה שהוא אמר,לפרק את מערכת הקירור של הרגיל ולהוסיף חדשה או שהExtreme מספיק לקירור שקט וטוב? תודה. אגב,מה עדיף 7600GT,או X700?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום לכולם לאחרונה התעניינתי קצת באומגה וב-רידון 9800SE בקיצור סתם גלשתי באינטרנט ונכנסתי ל-www.comp-il.co.il מצאתי שם כרטיס מסך של ספייר כפי שמצויין בכותרת במחיר מפתיע ואטרקטיבי של 1230 ש"ח בערך נכנסתי לאתר של ספייר עצמו http://www.sapphiretech.com/VGA/9800se.asp ושם נוחכתי לדעת שהכרטיס בעל 256BIT זאת אומרת שהוא יכול לעבור אומגה ל9800 פרו? מישהו קנה את הכרטיס? מישהו יכול לתת השערה? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by Dilbert Marker,

מצטער שאני פותח דיון על תוצאה ב3DMARK, אני אישית לא מחבב דיונים כאלה... ובכל מקרה, בתור אדם שלא ממש אכפת לו מהתוצאה, הרצתי השבוע 3DMARK לראשונה מזה 4 חודשים. ציפיתי האמת לירידה קטנה בתוצאה, אתם יודעים הHD קצת יותר מלא עכשיו, הר'גיסטרי יותר מלא בשטויות בטח... נשמע הגיוני שהתוצאה תרד. אבל מ1312 ל1032?! אז... יש רעיונות מה הסיבה לירידה החדה? הרצתי על אותן הגדרות, סגרתי את התוכנות ברקע, אין תוכנות ריגול או וירוסים, אפילו נשאר אותו דרייבר (טוב אני אעדכן השבוע...). לירידה של 280 נק' חייבת להיות סיבה טובה לא? המפרט למתעניינים: P4 2.8C Asus P4P800 Deluxe 256MB 400MHz * 2 Sapphire Radeon 9600 Pro

16. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... ברצוני לקנות את הכרטיס הנ"ל וקראתי בFAQ שיש את הגרסה המומהרת שלו עם ה-- SONIC בסוף . עכשיו רציתי לדעת האם הכרטיס שבקישור הבא זה אותו הכרטיס המומהר או הגרסה הרגילה . איני יודע לזהות מכיוון שזהו 7600GS היחידי שהם מוכרים .. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3245 תודה רבה לעונים.. .

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  17. יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה ואשמח אם תוכלו לענות 1) מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג אותו היום? והאם יש אפשרות ל BUNDLE של 2 במטרה לבצע מערך CROSSFIRE ? 2) איזה חברה בעלת הכרטיס הטוב ביותר? (ASUS, ג'יגה בייט, ספיר וכו') 3) האם הוא זהה בחיבורים שלו מבחינת חשמל (פינים וכל זה) לכרטיס ה 4870? כלומר האם סה"כ אוכל להוציא את ה 4870 ולשים את ה 5870 בלי שום עזרה מקצועית או משהו רציני? 4) האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק? (יש לציין שאני משחק ברזולציות של 1920 על 1200 עם פילטרים על מקסימום ו32 ביט צבע, לכן הכרטיס מסך עובד הכי הרבה והכי קשה, לעומת נניח רזולציות נמוכות), מבחינת מהירות המעבד שלי עכשו עם OC ובערך על 4 ג'גה הרץ (4 ליבות וכל זה כמובן) עוד דבר, מישהו יודע מתי הכרטיס S…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום לעונים! אני לפני קניית מחשב ומאוד מתלבט לגבי קניית כרטיס מסך. בעיקרון השימוש העיקרי של המחשב הוא עריכת וידאו עם מצלמת וידאו דיגיטלית SONY DCR TRV 22 ברצוני לדעת אם בעזרת הכרטיס מסך אני יכול לשלב את הוידאו הביתי(או שהוא מתחבר לחומרה אחרת במחשב), הטלויזיה ובנוסף שתהיה לי אפשרות לשלב שתי מסכי מחשב לעבודה עם תוכנות העריכה. איזה כרטיס מסך יכול לשלב חומרה זו! אגב התקציב הוא עד 1000 ש"ח ואם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב העונה לציפיות אלו, אשמח !

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Guy950,

שלום, אני רוצה לשדרג מהכרטיס מסך הנוכחי 4870HD לכרטיס חדש יותר. המטרה של הכרטיס בראש ובראשונה הוא גיימינג, אחריו מגיע עריכת סרטים וקליפים. יש גם תיכנות אבל זה לא מעמיס על הכרטיס במיוחד. הסיבה שאני רוצה להחליף, מחוברים לכרטיס שני מסכים ובחודשיים האחרונים הכרטיס התחיל לקרוס מהעומס וזה מגביל את השימוש שלי במחשב. אני מספר את הסיבה כדי שלא יתחילו להגיד לי "הכרטיס שלך בסדר גמור, אל תתפנק ותקנה כרטיס חדש", כבר מימשתי את האחריות של הכרטיס, הוא הוחלף לפני שנה אחרי שהקודם קרס ועכשיו גם זה מתחיל לקרוס. המפרט שלי הוא: Intel Q9550, מהירות סטוק ללא OC. לוח אם EP43 של ג'יגה בייט, אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל יש אפשרות להניח רק כרטיס מסך אחד. זיכרון ראם 8 ג'יגה. ספק כוח - קרוסייר 500W…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by -ld-,

מישהו יכול להמליץ לי אל מסך lcd טוב עד 1800 שקל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. הכותברת אומרת את הכל, מצטער אבל לא מצאתי ב TOMS HARDWEAR או בחיפוש בפורומים. תודה.

23. Started by bg1987,

יש לי על המחשב הישן כ.מסך 7600GT, (מעבד AMD x2 3600, לוח אם של גיגבייט, אבל אני לא זוכר איזה דגם) עכשיו הבעיה שהכרטיס מסך השתגע, בהטחלה ראיתי שמדי פעם יש איזה "פיקסל שרוף"(לא שחור תמיד, אלא אדום,ירוק,כחול,סגול) על המסך אבל זה לא של המסך, כי הפיקסלים נעלמו אחרי ריסט, וכשהדלקתי משחקים\סרטים הם גם לפעמים נעלמו. עכשיו, לאט לאט הדברים האלא יוצאים מכלל שליטה, יש פיקסלים בכל מקום, כל הזמן אפילו בבוט של המחשב (במסך הראשון הראשון) יש את אותם "פיקסלים שרופים". ובנוסף מידי פעם המסך מתחיל להשחיר ולחזור לעצמו כל פעם שמזזים חלון, או עושים מקסימייז\מינימייז ניסיתי להחליף דרייברים וזה לא עזר. הכרטיס עצמו קר ךמגע אז אני בספק שזאת בעיית חום, פלוס בנוסף למאורר הרגיל, יש מאוורר מארז 120ממ שנ…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אני מתלבט בין שני כרטיסים: אחד הוא RADEON X700 LE 128MB PCI-E לא ברור לי איזה יציאות. והשני הוא ABIT RADEON RX600PRO 256MB PCI-E בעל יציאות:TV OUT, DVI המחירים זהים. איזה מהם כדאי לי לבחור?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by T-Flash,

שלום לכולם כבר יצא לנו לראות את נתוני הכרטיס 7600GS: כרטיסי 7600GS יבואו עם זיכרון GDDR2, בכמויות של 256MB ו 512MB. המהירויות של הכרטיסים יהיו 400/800 לגרסת ה 256M ו 400/540 לגרסת ה 512M. המחיר המומלץ יהיה 149$, וצריך לרדת מהר מאוד. ביצועי הכרטיס יהיו גדולים ב 10-15% מ 6600GT. כמובן שיש תקווה שהכרטיסים יצאו גם עם זיכרון GDDR3 בגרסאות מסוימות... וצפוייה לצאת גם גרסת AGP של 7600GS... ככה שאין צורך לשדרג עדיין... הכרטיס אמור להיות להיט@!!!@ לדיונים הקודמים על 7600GS: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164390.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171593.0

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים