עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nim901,

שלום, בעזרת השם אני קונה כרטיס מסך ומארז חדש ביום שישי (נקווה שבאמת אני אקנה) ואני לא יודע על איזה כרטיס מסך ללכת (צריך אחד עם יציאת TV OUT), התקציב שלי הוא באיזור ה 1000עד 1100 גג. אני מעדיף כרטיסים שנמצאים בחנות comp4u כי זה נמצא בכפר סבא ובמקרה של בעיה אני יכול להגיע לשם (לעומת חנויות אחרות) או מחנות אחרת באיזור המרכז, תודה

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by myossi0,

תגידו מתי יוצא הכרטיס וואם אפשר גם מה יהיו המהירויות שלו?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. Started by mR.BomBasTic,

יש לי redeon 9200 pro ובמשחקים יש לי רק מקסימום 72 אפ פי אס איזה עידכון אני צריך להוריד בישבילי לעלות את האף פי אס שלי ל100?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. בעוד מספר שבועות אני חייב לרכוש מסך חדש, עד לפני ימים ספורים אני החלטתי סופית שאני ילך על מסך 19 אינץ לא LCD שיעלה 1000 ש"ח (AOK או היונדאי היפה..) עכשיו אבא שלי לוחץ ואומר שאם כבר קונים אז עדיף לקנות דק, זה יחסוך מקום ובלה בלה.. וגם ההבדל בין ה17 LCD ל19 CRT הוא סה"כ אינץ' בודד.. הצגתי לו את העובדה שמסך דק עולה יותר כסף..אבל הוא הסכים ואמר שמוכן לרכוש מסך דק.. התקציב שלי הוא בערך 1400-1700 ש"ח..(כמובן שכמה שיעלה פחות יותר ככה יותר טוב) השימוש העיקרי הוא אינטרנט, ועבודות.. שכן משחקים אני בקושי משחק וגם כשאני משחק אז זה בטלויזיה... ואחד השימושים הוא עריכת וידאו- אבל זה במקרים פחות תכופים..וגם כשאני משתמש אז אני משתמש בריבוי מסכים אז הLCD לא יהיה הצג היחיד... השאלה האמיתית …

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by guyfi,

שלום לכולם!!! איזה כרטיס לקנות? עד 400 ש"ח שיהיה AGP אני משחק בCALL OF DUTY FEAR ראיתי את הכרטיס הזה - BFG GeForce 6200 OC 256MB AGP עולה 400 ש"ח יש למשהו המלצות לכרטיס יותר טוב עד 400 ש"ח? איך הכרטיס הזה? הנה הרשימה מזאפ לכל הכרטיסים הרלוונטים http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128828&DB68806=68807&DB68789=68791 תודה למשבים גיא

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by E_XeQuit,

לפני כמה חודשים דווח פה על ירידת מחירים לכרטסי ATI, מתי זה יקרה ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  7. אני רוצה כרטיס NVIDIA שיוציא וידאו בFULLSCREEN למסך נפרד באיכות טובה. HD או קומפוננט. איזה מסך - אני עדיין מתלבט, אז אם יש המלצות גם לזה אני עוד יותר אשמח... כרגע יש לי טלויזיה 15" ליד המחשב והיא מקבלת קומפוזיט ורואים די מטושטש, אז אני שוקל או מסך LCD כמו מסך מחשב שמקבל כניסות וידאו או טלויזיה קטנה עם כניסת קומפוננט לפחות. הייעוד הוא לעריכת וידאו עם PREVIEW במסך גדול. חשוב שיהיה כרטיס PCI-E ומבוסס NVIDIA.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שאלתי בעבר עם ה thermaltek 470 יחזיק לי 8800gt אמרתם שכן. אז החלטתי לקנות 8800gt asus top. המחיר שלו הוא בערך 1650 ואז ראיתי נושא שאומר שאם כבר משקיעים סכום כזה אז עדיף לקנות 8800gts 520 בסכום של 1750 בערך. השאלה האם זה נכון ? , שווה את השדרוג ? וכמובן האם הספק שלי יחזיק גם את הכרטיס הזה? תודה וסליחה שאני משגע אותכם.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Oded.Dwek,

שלום, זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי - מעבד i7 860 לוח אם - Gigabyte GA-P55-UD3 כרטיס מסך - Radeon HD5770 הייתי רוצה לדעת: א. אם בכלל אפשר לעשות Crossfire במפרט הנוכחי (הבנתי שיש לזה בעיה עם תושבת 1156 או משהו?). ב. האם אפשר נגיד לעשות Crossfire עם כרטיס מסך אחר (מגירסא 5xxxx) או שחייבים שגם הכרטיס השני יהיה 5770? ושאלה שכנראה לא תיהיה לה תשובה: ג. האם אפשר לעשות Crossfire עם סדרות radeon עתידיות (במפרט הנוכחי) (אני לא מעוניין בלעשות את זה כרגע, רק רוצה לדעת אם זה אפשרי, לעתיד)

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך x800gto אז רציתי לשאול באיזה חנות באינטרנט כדאי יש את פנדה www.pandas.co.il ו www.winbuy.co.il אני רוצה חוות דעת ממי שקנה לגבי אחריות ואמינות והצעות של חנויות טובות לקניה של הכרטיס הנ"ל תודה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by generalA,

מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Levyshachar2,

שלום לכולם ! יש לי מחשב INTEL PENTIUM 3 733 וכרטיס מסך geforce 3 ti200 128 mb של חברת INNO3D יש לי 384 RAM כשאני עושה benchmark עם 3dmark הוא נותך לי כ3660 בערך נקודות זה אמור להיות ככה? (בגלל המחשב) או שיש בעייה כלשהי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. שלום אנשים טובים, קניתי לא מזמן מספר חלקים למחשב כשה4890 שלי עושה לי קצת בעיות ואני ככה"נ אחזיר אותו ואשדרג למשהו חזק יותר, רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס כדאי לקחת במקומו בהנחה שאני מוסיף עד 500 ש"ח. המפרט שלי בנוסף הוא מעבד CORE I5, 6GB RAM 1500GB HDD לוח P55 של GIGABYTE מסך 20' של ASUS וספק לא ג'נירי די חזק (לא זוכר, נדמה לי 450 או 500 ) אשמח להמלצות, אני מעדיף המלצה לכרטיס של ATI על פני NVIDIA אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, אינטנרט ותכנות בVS2008 . חיים

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by eitanb3,

רכשתי אותו הערב, אתקין אותו מאוחר יותר תשאירו לי שאלות שאתם מעוניינים לדעת ואעלה בהתאם לזה סיקור קצרצר עליו היום או מחר. איתן.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

לאור ניסיוני האפסי עם כרטיסי HIGH END של אנבידיה רציתי לברר האם ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל יהיה משמעותי? והאם אני אקבל את אותה תמונה סופר איכותית ב 6800 כמו שקיבלתי ב 9800?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by kalabasa,

השימוש שלי הוא משחקים וסרטים אני לא מתכנן בזמן הקרוב ואפילו לא הרחוק לשים שניי כרטיסי מסך שאם אני לא טועה זה נקרא sli הלוח אם שאני אקנה כנראה יהיה Gigabyte GA-K8NF-9 nFrorce 4X . אז אני אשמח אם תעזור לי כי אני לא מבין בכלל וחשוב דבר אחד שיהיה יציאה לטלוויזיה ויהיה נחמד אם יהיה גם כניסת די וי... אני צריך בערך בסכום של 1200 שקל משהו כזה אפשר קצת לחרוג... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by STRENGTH,

זאת אולי שאלה מצחיקה ולא קשורה. אבל את מי ששאלתי כל אחד אמר דבר שונה. : אז שיהיה. איפה רואים יותר יפה טלוויזיה או מסך מחשב?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  18. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by guy_intel,

אני מבין שאין צורך ביותר מ-512MB עבור מסכים עד "22 ושלא יהיה הבדל. רק למסכים מ-"24 ומעלה מומלץ כרטיס עם 1GB. אבל השאלה האם זה השיקול היחידי, ולא כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בלבד בשביל כרטיס עם 1GB. סתכלו על הלינק הבא: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=CGAX-48724DD&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0 HD4870 1GB יהיה ב-20.8.08 זמין ב-1600 ש"ח לעומת ה-512MB ב-1400 ש"ח. לא עדיף ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. Started by Aviram,

יש לי מסך ישן של COMPAQ, לא שטוח, 17 אינץ', בקיצור, מסך לא טוב, והורס את העיניים (אבל מחשב חדש יש לי). יש לי מארז שחור, ולכן אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) שחור, 19 אינץ', שעולה בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח. מצאתי שני מסכים, מסך מחשב IBM C190 מסך מחשב Philips 109B רציתי לדעת מי מהם יותר טוב ויותר כדאי. תודה.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by יוסי106,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ כי אני רואה שכולם ממליצים בפורום על 8800 אבל אני חובב ATI אז מתלבט..איזה כרטיס ATI מקביל ובאותה רמה יש ל 8800? ואיך אנייודע אם הכרטיס מסך עבר אוברקוק בחברה והאם לקנות כרטיס כזה תןדה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by motir,

אהלן, אני שוקל לקנות עוד מסך LCD ולחבר אותו למחשב במקביל למסך הנוכחי שלי. כמובן שארצה רק חיבור DVI. חיפשתי כרטיסי מסך עם תמיכה ב-2 יציאות DVI ומצאתי מפלצות שעולות המון כסף. אני לא גיימר ומסתפק בהחלט ב-RADEON 9550 שיש לי. הבעיה שאני צריך עוד יציאת DVI. מישהו יודע להמליץ על כרטיס פשוט יחסית, ברמה של ה-9550, עם 2 יציאות DVI? תודה מוטי

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by The-Devil,

אני מחפש לדעת את מהירות התגובה של המסך אבל אני פשוט לא מצליח למצוא את זה למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by pms1,

אני צריך לבחור דווקא משני אלו - http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=TVCARD1&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=0&aff=zap או http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_analog_tv/flytv_prime_34.htm יש לי win xp ,הכטיס בעיקר בשביל לראות טלויזיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים