עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by com555,

לפי המפרט של כל אחד מהם, ה- Pro יותר חזק מ-XT, תסתכלו: Radeon 9600 XT: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96X128D.htm Radeon 9600 Pro: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128DU.htm יש מצב?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  2. הינה הכרטיס : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7102 בעיקרון אני רוצה להריץ את המשחקים בכי חדשים באיכות הכי גבוהה כמו farcry וכדומה ?

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by def,

יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by cohenkobi1,

יש למישהו הצעה? אני לא מבין מה ההבדל בין כל הכרטיסים שסדר מחירים הזה... תודה מראש, קובי.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום, יש לי כרגע את המחשב הזה: מסך רחב "19 שעובד ברזולוציה מקסימלית 1440X900 Q6600 עם 4GB RAM וכרטיס מסך Gigabyte 8800GTS 320mb. שמתי לב שבחלק מהמשחקים נראה שהכרטיס מסך לא מצליח לעבוד במקסימום, ואפילו בhigh לא תמיד. אני תוהה האם הסיבה היא כרטיס חלש שדורש שידרוג, או שיתכן שהמחשב עמוס (משתמש בvista 64) ולכן בעצם לא הכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק אלא מערכת ההפעלה ושאר הדברים שרצים ברקע. במידה וכן כדאי לשדרג - מה מומלץ בתקציב שבאזור 1500 שקל. (לגבי שדרוג מסך, אני מאוד מרוצה מהנוכחי שלי כרגע ולכן אני לא חושב בכיוון הזה) תודה

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Visceral,

שלום, המפרט שלי הוא כזה - E8400 4GB DDR2 4870 1GB הרזולוציה היא 1680X1050. האם שדרוג ל6950 שווה, או שהמעבד ייצור צוואר בקבוק? תודה!

7. שלום יש לי שתי כרטיסי מסך של ATI REDOAN hd 6550 עכשיו אני צריך לקנות את הסליל הזה שמחבר בין שתי כרטיסי המסך מה השם שלו ומאיפה אפשר לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. זה הדגם IBM L171 LCD דבר ראשון קניתי אותו ב-1300 שקל(מחיר הוגן לא?) איך הוא? מישהו מכיר/יש לו אותו מרוצה ממנו? הוא נראה לי מזה פצצה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  9. כרטיס המסך אצלי התקלקל ואני לא מוכן להשקיע 500 ש"ח ומעלה על אחד מהכרטיסים שציינתי בכותרת . (נכון שיש גירסאות זולות יותר מ-500 ,אולם הם מגיעים עם זיכרון DDR2 שמסרס את הכרטיס לגמרי ) ולכן חשבתי אולי ללכת על כרטיס AGP יד שנייה ולכן חשוב לי לדעת מה הם כרטיסי המסך החזקים והאחרונים שיצאו בתקן AGP (מלבד 2600,3650,3850 )? תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  10. מסך בסביבות ה-800 ש"ח, אפילו פחות

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  11. ראיתי שהמסךview sonic 191 , 8MSהוא מהיר כמו מסך CRT ואין בו מריחות רציתי לדעת אם גם המסך samsung 913n , 8MS טוב באותה מידה (אין בו מריחות ומהירות)

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Dude29,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD 17" של חברה טובה, עם DVI. מה דעתכם על זה >> [url=]http://www.xerox-displays.com/7series.html?product=WCP35&page=modl

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. יש לי כונן DVD במחשב ואני רוצה לראות את הסרטים על גבי הטלויזיה עצמה. יש לכרטיס יציאת S וידאו. חיברתי את הסאונד, שומעים אותו בטלויזיה, אבל לא מצליחים לראות כלום. מאז הדרייברים האחרונים של NVIDIA אני לא יודע איך מעבירים את התצוגה מהדסקטופ לטלויזיה. למישהו יש נסיון, ויכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by DXT,

בוקר טוב P: המחשב שלי הוא כזה: P4 3.0ghz Radeon 9800 Pro 128mb Abit AI7 mobo with AGP only 512MB ddr400 golden dragon אני לא מעוניין כרגע לבצע שדרוג מלא של המחשב (ונדמה לי שאני גם לא ממש צריך..) אז חשבתי האם שדרוג של כרטיס מסך וזכרון (עוד 512 מגהבייט) יוסיפו משמעותית לביצועים של המערכת במשחקי מחשב? כלומר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? אם לא, אז איזה כרטיס במחיר של כ- 850 ש"ח יהווה את הקנייה הכי משתלמת עבורי (השדרוג כולו כאמור בסביבות ה1050 ש"ח)? אני כבר הרבה זמן לא עוקב אחרי השוק (ככה זה בצבא) אז אני די מבולבל מכל האופציות :-[ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by lielmar1,

חברה יש לי כמה שאלות ה hd 4850 אמרו לי שהוא חם מאוד והטמפרטורה שלו גבובה עכשיו השאלה שלי אם הוא בנוי לחום הזה? , איזה מעלות הוא עובד בערך ? ,ואם ואים שווה לקנות אותו ? , והאם הוא יריץ לי קריסיס חלק על מסך 22 אינץ תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. יש לי כרטיס RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט והוא פשוט לא רוצה לעבוד על AGP X8 ועובד רק על X4 שיניתי בביוס וניסתי גם לשנות במאפיינים של המחשב וגם שם אין אפשרות של יותר מ4 מוזר כי יש לי לוח חדש של גיגבייט K8NSC לAMD הוא תומח בAGP X8 תעזור לי דחוף!!!(רוצה לשחק FEAR יותר טוב)

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by Classified,

חבר שלי צריך קירור טוב לכרטיס הזה עד 300 שקל אני יודע שיש את פורום קירור אבל לא עונשים שם וחשבתי שפה יש סיכוי

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Leadtek PX8800GTS 640MB TDH PCIE מחשב בסדר גמור, אבל הוא אומר שאי אפשר להפעיל את המשחק עם HDR AA יחד, ואמרו לי שבכרטיס שלי כן אפשר, בואו תסבירו לי שוב בבקשה. ודבר שני, עם הכרטיס הקודם שלי 6800XT שחקתי באובליביון 4 על פול הגדרות אבל המשחק היה מלא טעינות ואי אפשר היה לשחק. שחקתי עם הכרטיס החדש שלי עכשיו, המשחק רץ כל כך חלק (כן הגדרות על פול - בדוקקקק) הכרטיס מסך שלי חושב שאני משחק דום 1 איך זה ה-ג-י-ו-נ-י

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by shyak,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לעריכה בלבד ולא למשחקים. אני עובד כרגע עם gt 8800 ואני רוצה לשדרג לסדרה של ה -fx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)Memory Interface - מה זה אומר ועל מה זה משפיע 2)Memory Bandwidth - גם כן מה זה אומר ועל מה זה משפיע עכשיו יש לי מספר התלבטויות בין ה: NVIDIA Quadro FX 1800 NVIDIA Quadro FX 3700 NVIDIA Quadro FX 4700 X2 ( שדרך אגב אין לי מושג למה שם זה רושם את כל הביצועים בחזקת 2) והגרנד פינלה: NVIDIA Quadro FX 5800 בבקשה תעזרו לי להחליט כל עצה תתקבל בברכה...

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  20. היי, ערב טוב. שאלה לי פה לח'ברה המתמחים יותר. מ ההבדל האמיתי בין כרטיס מסך של מחשב לבין כרטיס מסך של קונסולה. הנושאים שברצוני לדעת (הבדלים בין כרטיס מסך הכי חזק של המחשב לכרטיס מסך הכי חזק של קונסולת משחקים) - מהי מהירויות של FSB מהירות תמונות לשנייה. - האם מחשב מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים, מבחינת מהירות, צבעים ותמונה. - למה כן משתלם לי לקנות כרטיס מסך ב3000 במקום לקנות קונסלת משחקים (בכל מקרה מי שמקיע סכום כזה מן הסתם זה לגרפיקה טובה למשחקים) - מה העלויות וההבדלים במחירים - מה אתם ממליצים לי לקנות - מה הכרטיס מסך הכי טוב של המחשב ושל הקונסולה (כמו שרשמתי בנושא ה-4 הבדלים בעלויות כמובן) - כל כמה זמן מעדכנים כרטיס מסך של קונסולה (כי לפי הידע שלי כרסיך מסך של מחש…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  21. שלום לא ההיתי פה מלא זמן חחח כמה שאלות בסיסיות.... 1.מה יותר טוב פלזמה או LCD??? 2. מה צריך לקחת בחשבון כאשר קונים טלוויזה ? אם אז ככה... אני הולך על טלוויזיה (פלזמה או LCD) כאשר האיכות זה הגורם הכי חשוב פה! טווח מחירים 6,000-10,000 עד 28 אינץ .... תודה רבה....

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  22. מהו הכרטיס שנותן תמורה הכי טובה, ביוצועים/מחיר. 774שח- PALIT ATI Radeon 4870 Sonic 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=442 778שח- Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=274 900שח- Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=484 על מה הייתם הולכים? מסך 22' 1680X1050

23. תודה

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  24. היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. מחפש כרטיס מסך רצחני במיוחד למשחקים ומדיה לא מוגבל בתקציב המסך מחובר לLCD 32 של פיליפס לא FULL צריך כרטיס ממש טוב שאפשר לרוץ איתו לאורך זמן ..... מפרט מחשב: ספק כוח : Corsair HX750W לוח אם :XFX nForce 790i Ultra 3-Way SLI Motherboard מעבד: Q9550 זכרונות פנימיים:Corsair 4G 1600MH

• 3 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים