עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zoloboy,

מה המהירות זכרון וליבה של 9800np ?

2. כרטיס הטלוויזיה הנ"ל הותן במחשב חדש שקניתי (P4 עם לוח אם של ASUS). הכרטיס מוציא וידאו היטב אך אינו מוציא AUDIO. בחברה שקניתי החליפו לי כבר את הכרטיס (TV) פעם אחת וגם את כרטיס הקול ועדיין לא מוציא סאונד. מערכת ההפעלה היא XP. למשהוא נסיון קודם עם כרטיס זה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by zag_zag,

אני מחפש מסך 17" (CRT) בתקציב של 850-950 ש"ח. המסך ישמש בעיקר לשימושים משרדיים (אינטרנט, מסמכים וכו'), וכמעט ולא למשחקים/סרטים. כמו כן, המסך צריך לתמוך ב 1024x768@85hz לאחר שבדקתי קצת וחיפשתי בפורום, הבחירה מצטמצמת למסכים הבאים: LG F700B Samsung 763MB היתרון של הסמסונג מבחינתי הוא שהוא עולה 100 ש"ח פחות מישהו יכול להמליץ על אחד מהמסכים (או להוסיף אחד ששכחתי) ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by GCaspi,

אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל, אני מבקש לקבל המלצות או טענות נגד ממי שמכיר את המסך הזה, שמע עליו או או בכלל על מסכים של Viewsonic באופן עקרוני. תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by lamborghini,

יש לי אותו על ווינדאס 2000 ושאני מתקין אתל הדריבר שהורדתי מהתאר שלהם(lifeview.com) אז אחרי ההתקנה הוא נותן לי תהודעה הבאה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by composite,

שלום, וקודם כל - חג אורות שמח! :blushing: אז ככה, סוף סוף אספתי מספיק כסף על-מנת לקנות מוצר רציני, ואחד החלומות שלי הוא מסך LCD מרהיב. בחו''ל, יש לי מספיק תקציב לקנות את מסך ה- LCD הזה: Samsung 19'' 191T+. כפי שאתם מבינים, מטרת הת'רד הזה הוא שתתנו תגובות\הערות לגבי המוצר וכדאיות רכישתו (יש עוד שלל מסכים שאני יכול לרכוש!). להלן הנתונים של המסך: Panel Type: Active Matrix TFT LCD Monitor Native Resolution: 1280 x 1024 Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 250 cd/m2 Contrast Ratio: 750:1 Response Time: 25 ms View Angle: 170° /170° (Horizontal / Vertical) Input Connectors: 15 pin D-sub, 24 pin digital DVI Features: Dual CPU input (analog/digital) & auto sig…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  7. שאלה - אם אני שם רומקולים של מערכת AIWAסטריאו רגיל קרוב למסך מחשב, זה מזיק למסך? מצטער על השם הארוך תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. תודה

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  9. מתי יגיעו לוחות מבוססי nForce 4 עם SLI ? התכנון שלי הוא לקנות A64 3800+ ו2xG6800Ultra ולוח מבוסס SLI למכונת תמשחקים קטלנית שאני מתכנן, אבל מתי כבר זה יצא לפועל כדי שאני אוכל לממש את החלום?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by Chymes,

יש לי מספר שאלות על הכרטיס. א. איכות התמונה של הכרטיס נמוכה מזו של GT ואולטרה או אותו דבר? ב. בכרטיסי X800 PRO הצליחו לפתוח את הצינורות הסגורים והפכו את הכרטיס לXT. זה אפשרי עם כרטיס 6800? ג. איזו חברה מוכרת את ה-6800 הכי משתלם? (קירור, OC, באנדל, משחקים ואחריות)

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by b-or,

מחיר: F700B: 930 F700P: 1120 אצל נועה.. ההבדלים המשמעותיים ביניהם: Max Resolution 1280 x 1024 / 66Hz 1600 x 1200 / 75Hz Recommend Resolution 1024 x 768 / 85Hz 1024 x 768 / 85Hz H-Scanning Frequency 30 - 70 kHz 30 - 96 kHz Pixel Frequency 110 MHz 203 MHz (צד שמאל B וימין P) הבדל נוסף הוא שיש לP האב של USB מאחור. (אני לא יודע של כמה יציאות) אז שאלתי היא כזאת: האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות את P אם אני ישאר קבוע על 1024 X 768 ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים כבדים.. (החדשים שיוצאים..) תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by Idan-h,

איך שני הדגמים האלה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19266&gsid=10-4 מי יותר טוב מבניהם?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by shirs1,

למרות שיש רק איזה שתי אולטרות של אלבטרון ו עוד חברה לא זוכר... זה עדיין יותר זול מ פנדס ב 10 שקלים אבל עדיין אין מבחר כמו ב פנדס

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by nir_gr23,

יש לי מישהו שרוצה למכור לי כרטיס מסך גיגהבייט 5870 HD חדש ב 1000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה או שיש המלצה למשהו יותר טוב

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by CXC,

שלום, אני יודע שזה קצת ישן, אבל יש לי HD 6950 2GB שלפי דעתי כן מסוגל להיפתח ל-HD 6970. ואם אפשר לקבל יותר ביצועים בחינם - מי האדם שיגיד לא? מכל מקום, הגרסה של הכרטיס שלי היא SAPPHIRE HD 6950 2GB DIRT 3 DUAL BIOS GDDR5 (קישור כאן). אמרו לי שלגרסה הזאת יש כבר ביוס צרוב של HD 6970... אבל אחרי שהוזזתי את המתג של הביוס השני נוכחתי שלא, אין שום HD 6970 לפי מספר השיידרים שמופיע ב-GPU-Z. ניסיתי לצרוב את הביוס בדרך יחסית לא קונבנציונלית (לפחות לא זו שפורסמה בפורום אלא לפי זאת) על ידי עריכת הביוס ב-RBE וצריבה ב-CMD, אבל כשאני ריסטארט למחשב הווינדוס לא עולה! המסך לכאורה נשאר עדיין מכובה ואין תצוגה. זה כאילו שלכרטיס שלי אין מספיק "כוח" כדי לעלות את עצמו ביחד עם הביוס החדש הזה של HD …

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. בביקורת זאת אנחנו לוקחים לסיבוב כרטיס מסך נוסף מבין אלו החדשים של NVIDIA בסדרת GeForce RTX 30 - כאשר הפעם מדובר בשם עם הרבה אחריות מאחוריו, ה-RTX 3060 אשר אמור לפנות לנתח שוק גדול במיוחדלכתבה

17. כרטיס המסך החדש של AMD, ה-Radeon RX 6600 XT 8GB, הפך זמין לרכישה באופן רשמי ואנו מבחינים כי חלק ממחירי הדגמים המוצעים בחנויות מצליחים להפתיע לטובהלכתבה

18. Started by anevsky,

איזה LCD אתם ממליצים בסביבות ה 2800 (17 אינטש) - למטרות עבודה עם טקסט + צפייה בסרטים - לעיניים רגישות. מסכים שניתן להשיג כרגע בארץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by adilevy20,

שלום לכולם מה אתם חושבים על המסך הזה: mag LCD 17" דגם ms776 SUPER SLIM ???? אני צריך למשחקים וסרטים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by Athlon-WINGS,

איזה כרטיס עדיף- fx5900xt 128mb או radeon9600xt 256mb רק מאלה...אין תקציב גבוה יותר.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Hack,

שלום! רציתי לדעת פרטים אודות הכרטיס הנ"ל אני מעוניין בו בשביל לצפות והלהקליט שידורי טלוויזיה במחשב אבל בעיקר כדי להמיר קלטות ווידאו לDVD או VCD... רציתי לדעת איך האיכות של הכרטיס הנ"ל? רציתי לדעת גם האם אני יכול לעשות הפוך , להמיר DVD לקלטות ווידאו? והכרטיס מגיע עם הכבלים הדרושים לחיבור הווידאו אליו או לא , אם לא אז איזה כבלים אני צריך לרכוש? נ.ב: קראתי את הביקורת עליו בFAQ אבל היא לא סיפקה אותי. נ.ב 2 : האם הכרטיס כולל רדיו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by AreaDooM,

אני ראיתי כרטיס שמבוסס על צ'יפ 713X האם הוא טוב ? אם לא מה אתם ממליצים לקנות?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by yoel14,

שלום, מחר אני מתכנן לקנות את אחד משניהם. אם תוכלו לעזור לי ולומר מה עדיף? מביחנת ביצועים? אמינות? איכות? המחיר זהה. תודה רבה מראש, לילה טוב

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by ben389,

כיום אני עובד עם מסך סוני S73 כמסך ראשי ומסך מאג (עתיק) XJ700T כמסך משני. החלטתי לפנות קצת מקום על השולחן ולהחליף את המאג העתיק במסך חדש. ההגיון אומר לי לקנות מסך כמו שיש לי (שאני די מרוצה ממנו וכשקניתי אותו המסגרת הדקה שלו הייתה אחד הדברים שהכריעו לטובתו) רק עם DVI. ממה שראיתי באתרים שונים בארץ סוני הוציאו את אותו הדגם רק "מעודכן" (S74) שזה בעצם אותו המסך רק עם כניסת DVI. מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא בשום מקום מסמך רשמי עם הנתונים שלו. בכל אתר כתוב משהו אחר וחיפוש בגוגל לא מוצא הרבה תוצאות. כמובן שבאתרי סוני השונים לא נמצא כל זכר למסך. איפה אפשר למצוא הוראות או נתונים טכנייים שלו? אפשר להמנע מהמלצות למסכי 19 כי זה פשוט לא נחוץ לי וזה יהיה סתם בזבוז כסף (אותה רזולוציה…

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  25. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש.???

• 7 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.