כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני לא רק מדבר על ההייפ הרציני שעשתה ל gf fx שלבסוף התגלה ככישלון טוטאלי , וגם לא על המחירים האסטרונומיים שלו . אלא גם על כך שכמו טיפשים קצת לפני ש gf fx יצא הם הכריזו ש GF4 TI לא יוכל להריץ את D3 חלק ולהינות ממלוא המשחק . כך הם ירו לעצמם ברגל , כשאר gf fx לא יימכר טוב , וסביר להניח שיישכח לגמרי , הם גם הודיעו שהמשחק עם הגרפיקה הכי טובה שתצא השנה לא ירוץ חלק על הכרטיסים . מטומטמים ..... סוף מעשה במחשבת תחילה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי לכולם שלום שמי ארבל רובינשטיין ואני עושה מחקר עכשיו איזה כרטיס מסך הכי טוב לקנות כמובן שאני מתבסס על התקציב שיש לי והתקציב הוא 600-700 שקל לכן עשיתי כמה חושבים ואני לא יודע בדיוק מה הכי טוב לקנות לכן אני הצטרך את עזרתכם בזה אני חשבתי על כרטיס מסך של של G FORCE FX 5200 גם מביחנת התקציב וגם הביצועים כי יש לי עכשיו GFORCE 4 440 והוא עושה לי מלא בגים לכן אני לא יודע מה לעשות כבר אחרי שהתקנתי 1000 פעם דרייברים חדשים לכרטיס זה עדיין לא פותר לי את הבאגים לכן רציתי להתייעץ איתכם בנושא מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה בתודה מראש ארבל רובינשטיין ;D
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חבל שגם הכרטיסים הללו "מתהדרים" ב-128BIT http://www.dailytech.com/Sapphire+Announces+Silent+HD+2600+XT/article7425.htm
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב מעט ישן,שתומך sli וכרטיס מסך geforce 7600gs sonic 512 mb הממ ,אני לא מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך עדיין כי אני לפני הוצאה כספית כבדה , אבל כן חשבתי אולי להביא אחד נוסף בסכום זעום שלא יכביד על הכיס (מצאתי כמה ב150 שקל) ולנסות להריץ אותם ביחד. אז יש לי כמה שאלות 1.בהנחה ואני לא גיימר רציני ואבצע אוברקלוק קטנטן ,אוכל להגיע לגרפיקה נאה איתם?(ואני לא שואף לגרפיקה מפוצצת הכי מפורטת שתרוץ על מסך 1920x1200 עם פילטרים ושטויות, אלא על ריצה של בערך 1280X1024 עם פילטר אחד גג...) 2.הבעיה המרכזית : יש לי כ. מסך כפי שצויין למעלה עם זיכרון 512, ומצאתי עם זיכרון של 256, הקינפוג לא ידפק ? הוא פשוט ירוץ על נמוך יותר ? אם כן אז : אם אחד רץ על ddr3 והשני על ddr2 .. תהיה ב…
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס HD4870 בחנות FOXPC ויש לי כמה שאלות: 1) הכרטיס הוא של GeCube ושמעתי פעם שאין להם חיישן טמפרטורה זה נכון? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 2) בכרטיס היישן שלי יש קירור בשם Evercool VC-RHC Turbo II http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Evercool/Turbo2 רציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במקום הקירור של הכרטיס החדש ואם בכלל כדאי להחליף את הקירור או שמספיק להחליף רק את המשחה הטרמית?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מי מהכרטיסים עדיפים מבחינת ביצועים ואיכות תמונה ?? נא לא להיתייחס למחירים נגיד ששניהם אותו מחיר... מה עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי נייד אבל בלי יציאת TVOUT האם יש חיבור USB או משהוא כזה שיהיה מתאם בין הנייד לחיבור לטלויזיה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך הזה His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe שמעתי שעם GDDR3 אני אקבל ביצועים טובים. אני צריך את הכרטיס לגרפיקה - פוטושופ בעיקר ויש לי עליו מחיר מעולה (450ש"ח). http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22337#details דעתכם חשובה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רדאון 9600 וcatalyst עם control ceter and panel והגירסה די ישנה (5.2 נראה לי) והתקנתי אותו אחרי פורמט אחרון שעשיתי. אף פעם לא ממש הבנתי איך לעדכן את הדרייברים וזה נושא די בעייתי בשבלי בגלל שאני לא יודע איזה גירסה להוריד (עם פאנל, בלי וכו') ועם למחוק את כל הקשור לדרייבר או שרק את הדרייבר עצמו? אשמח לקבל הסבר קטן שידריך אותי בעניין הזה כי אני רוצה לעדכן לגירסה 5.5 והאם זה מומלץ להשתמש באיזו תוכנה שמוחקת עקבות של הדרייבר הישן?, אם כן אמח לקבל לינק תודה ומקווה שזה המקום הנכון לשאול.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי 800XL של PC, ובכל פעם שאני מתקין את הדרייברים של ATI מהאתר שלהם, אין לי את אופציית הOD..!!!.. למה זה?!?... זה לא אמור לבוא בילט אין?!...(גירסאות הCCC).. האם הכרטיס שלי לא תומך בזה או מה?!?.. מאיפה אני יכול להוריד את זה?!..
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אנשים! מה דעתכם לגבי GTX550 אני יכל להביא אותו בזול. (550 ש"ח). האם הוא ברמה של ה GTX460 או HD6850 ? אשמח לקבל תשובה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש בעייה באבוס של sPD משום מה וכל פעם שאני מנסה לשלוח את ההודעה בשלמותה אני מקבל את השגיאה... לכן העלתי את זה כתמונה לשרת שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך המסכים האלו, ומי היבואן שלהם בארץ ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר קריאת אינסוף סקירות באתר hwzone ובאתרים אחרים נשארה לי התלבטות בין 2 כרטיסים בMID LEVEL: GEFORCE 6600 או ATI X700 - שניהם בגרסה הרגילה שלהם, לא PRO או GT המחירים זהים, 127$ לגרסת ה- 128MB ו-136$ ל- 256MB. שניהם של GIGABYTE. מה אתם אומרים? והאם כדאי להוסיף עוד 10$ ל- 256MB ? אני לא גיימר מושבע אבל רוצה כרטיס טוב שישאר רלוונטי כמה שנים קניתי מחשב חדש עם 3GHZ 775, 1GB DDR2 ו- PCIEXPRESS. תשובה מהירה תהיה שיחוק תודה!
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למסך DELL 24 רחב + עריכה ופוטושופ כולל הרצת תכני HD. המעבד יהיה כנראה Q6600. לא ממש צריך משחקים או OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
איך אני יכול להסיר דריבר של כרטיס מסך לחלוטין ואם כדאי לי להתקין את הדריבר של אומגא(ראיתישהוא יצא די מזמן עוד בשנת 2005) נ.ב. יש לי GF 6600GT
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/, ותהיתי אם ה Dell 24" 2408WFP Ultrasharp יתאים פה. המחשב אמור לשמש לגיימינג חובבני, צפיה בסרטים ולתוכנות עיצוב גראפי כמו פוטושופ ופריהנד. אני יודע שמסך הרבה יותר פשוט יתאים פה לא רע, אבל החלטתי שאני מעוניין להשקיע במסך הזה, בעיקר כי הוא מעולה לצפיה בסרטים. השאלה היחידה שלי, היא האם כרטיס המסך יהיה מספיק טוב כדי להריץ עליו בצורה שמניחה את הדעת את המשחקים האחרונים ואת אלו שיגיעו, ברזולוציה הטבעית של המסך (1920X1200)?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי Q8300@3ghz 4GB DDR2 X1950pro 550W לא זוכר את החברה, צריך לפרק את הספק כי המדבקה למעלה 1280*1024 הכרטיס כבר מיושן, משחקים חדשים שדורשים דירקטX 11 ועוד כל מיני שטויות לא רוצים לפעול איתו. אני כבר המון זמן לא מתעניין בתום הזה של המחשבים ונשארתי מאחור, במיוחד בסוגיית nVidia כנגד ATI. אני לא רוצה להשקיע יותר מ600 שקלים. בסך הכל הכרטיס הוא כדי שיוכל להריץ את המשחקים, לא מחפש כל מני AA*16 או פילטרים מטורפים. שיריץ את המשחקים כמה שנים קדימה וזהו. נתקלתי בHD6770, האם הכרטיס הנ"ל יתאים לצרכים שלי? כמו כן החנות ממנה אני קונה הינה KSP, ככה שהמוצר צריך להיות בזמינות אצלם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת איך אני בודק מה הטמפ' שלו וגם אני בן אדם חדש בחברה של ATI ואני מסתבך מלא בדרייבר הכי חדש שהורדתי שלהם הורדתי עם גרסה CCC עכשיו דבר ראשון באתר היה כתוב שזה תומך בשפה עברית ונכנסתי בדרייבר עצמו לשפות והיה רק ENGLISH איך אני משנה לעברית כדי שיהיה לי הרבה יותר קל להשתמש בהגדרות שונות .... ודבר נוסף הוא איך אני מפעיל קבוע בדרייבר הכי חדש 5.11 עם CCC את הפילטרים בכרטיס AA ו- AF ועל מה כדאי לי לכוון אותם 2X,4X וכו' תענו לי בפירוט על כל שאלותיי אם תוכלו אז תודה 1
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
-
יש גם תחרות באתר שלהם שקשורה לסרטון הזה: http://www.evga.com/articles/00712
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, ביום שני, אתמול, אני וחבר הלכנו לאסוף את המחשב החדש שלו מKSP ולהלן המפרט: A64 3000+ 939 k8nf-9 1024MB ADATA 6600GT HEC 400 קיבלנו את התוצאות הבאות ב 3dmark לאחר התקנת דרייברים חדשים לכל חלקי המחשב: 01 - 17640 03 - 8003 05 - 3508 האם תוצאות אלה בסדר למערכת? כיצד אני יודע האם הרכיבו את הזכרון בדואל DDR שכן יש שני צבעים בסלוטים ושני כרטיסי הזכרון נמצאים על אותו הצבע, זה בסדר?יש דרך לבדוק? תודה רבה לעוזרים. נ.ב מושיקו RULZ(פגשתי אותו בKSP למקרה שמישהו לא הבין )
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-