עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום ברשותי מחשב: AMD Athalon 1200MHz ,512MB SDRAM 133MHz CAS 2.0, AGPx4 עם כרטיס מסך GeForce 2MX200 (חלש במיוחד), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. התקציב: בין 400 ל-600 ש"ח. חייב להיות עם קרור פסיבי. יש משחקים כגון: Sims 2 , Civilization 4 שלמיטב הבנתי תלוים בעיקר במהירות ה-CPU לכן אני לא יודע מה התמורה שאני יקבל אם אני ישקיע יותר כסף בכרטיס מסך. כמה לדעתכם שווה להשקיע ועל אילו כרטיסים אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by shai265,

1.יש לי geforce 6600gt ובביוס תחת הגדרה AGP Aperture Size הוא מכוון ל 64 MB ולכרטיס ה"נל יש 128. האם אני צריך לשנות ל 128 או ליותר גדול או שזה לא משנה? 2.לפי התמונה הבאה: [color=blue] הוא מראה שהGPU עובד על 299 MHZ והזכרון על 400 MHZ. כרטיס מסך מסוג זה אמור לעבוד על 500GPU ו 900 זכרון.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by syberpuppy,

אני קונה מחשב חדש ולא מתכנן לעשות עליו שום סוג של OC באתר זה שמתי לב שממליצים בעיקר על ה6800GS של EVGA (למי שלא יכול להרשות לעצמו את ה 7800GT) (במידה ואני צודק בהנחה שלי שה 6800GS נכנס להגדרה של 6800 ב TOM'S HARDWARE ) למרות זאת ולמרות שיש הבדל של כ 300 שח בינו לבין ה6600GT בדקתי ומצאתי ב TOM'S HARDWARE שההבדל בין הביצועים שלהם קטן מאוד אם לא אפסי בדרך כלל (מלבד דברים קלים כמו צללים מסובכים ברזולוציות גבוהות בגלל זכרונו המועט ) http://www.tomshardware.com/2005/12/02/vga_charts_viii/page4.html למה ההבדל הדיי גדול במחיר (וההמלצות המרובות ל6800GS של אנשי האתר) ומה משתלם יותר לקנות (ללא שימוש בOC)? יש לי 300 שקל להוציא אם זה הבדל מהותי אבל אם לא אני יעדיף להוציא אותם על עכבר …

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. המעבד שלי רץ כרגע על 3.22 יציב... ככה שבמהירות הנוכחית אני מקווה שלא יהיה צוואר בקבוק... צריך את החוות דעת שלכם. זהו מעבד פרסקוט 800fsb . Intel P4E 2.8@3.22 ד"א.. ראיתי כבר הרבה מקרים שבהם ה6800GS נפתח ל16 צינורות.. אז זה בכלל לא שאלה של כדאיות אם לקנות או לא..... כי זה פשוט כן... אני מדבר על ה AGP כמובן... שאולי לא באותם קלוקים כמו לpci-e , אבל יש את האפשרות הכמעט בטוחה של פתיחת צינורות.. במיוחד לחברות כמו EVGA and XFX

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  6. Started by shloosh,

אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות AMD64 3700 SD + 7800GT או X2 3800 DC +7800GTX מה עדיף לי?? תודה...

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Leadtek 7800GT Extreme - נותן ארטיפקטים במהירויות המומהרות מהמפעל - הרי הם 450/1050. קניתי את הכרטיס לפני זמן מה, שברתי את הראש לא מעט, קראתי המון תגובות ופתרונות בפורומים ברחבי העולם... מצאתי פתורן - שהוא עריכה של הביוס והורדת ערך ה-Geometric Delta Clock וכו', אבל כל זה לא משנה, הגעתי להחלטה: אני לא מעוניין לפתור את הבעיות של עצמי בהורדת מהירויות שעון, אני רוצה כרטיס חדש !!! כרגע אין לכרטיס פוטנציאל אוברקלוק מאחר והוא עושה בעיות כבר עכשיו. העניין הוא כזה - 3DMARK05 ו-rthdribl מראים שהכל בסדר - אין ארטיפקטים. לעומת זאת, BF2 ו-Black & White 2 כן מראים ארטיפקטים. שום משחק אחר עדיין לא עשה לי בעיות חוץ מהשניים. אבל זה לא משנה... היום 2, מחר כל המשחקים. אם אני מוריד…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ayashch,

> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by dan_dekel,

אז ככה... תכננתי לקנות 6800GS ואז ראיתי שיצא גם 7800GS לagp עכשיו אני מתלבט, אם ההפרש המחירים של ה500 שקל.....ואולי אף יותר מצדיק את זה ושווה את זה? 6800 GS הרי כבר הוכיחו, שאפשר לפתוח ל16 צינורות.... בדומה ל7800GS, השאלה היא האם אפשר גם ל7800 לפתוח חח זה יכול להיות מעניין! עוד שיקול פה, זה שאני עם ספק ג'נרי, וספק טוב, במיוחד ל7800 יעלה עוד 300-400 שקל... (המפרט למטה). לסיכום, שאלת מיליון הדולר פה, היא האם הוא שווה את הכסף ביחס לביצועיו? או שזה ניסיון לסחוט את שוק ה AGP עד הסוף...? לגבי ה6800GS ,זה לא סחיטה.. 6800ultra ב1500 שקל, זה דבר טוב....

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by AlterEgo,

השאלה הקודמת ששאלתי בפורום לא קשורה לפה ... אני שואל כרגע בשביל חבר . מה עדיף לי לקנות (אין בעיית תקציב) ati radeon x850pro 256mb - 269$ Diamond Radeon X800XL 256MB - 294$ eVGA GeForce 6800 GS CO 256mb - 245$ יש לי מחשב p4 2.6 עם 3x512 ראם ... ddr400 ... כרגע אני עם כרטיס nvidia geforce 5200fx ו....הוא לא סוחב תודה מראש ???

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by boom!,

לפי רוב מבחני הביצועים שראיתי הGT מנצח את הXL, וזה לא ממש ברור לי... לGT יש 7 ורטקס שיידרים ולXL יש 8, לGT יש 300 מיליון טרנזיסטורים ולXL יש טיפה יותר, 321 מיליון, מהירות הסטוק של הGT היא 400MHZ ושל הXL זה 500MHZ,והמהירות זיכרונות זהה(1000MHZ), כלומר שכל היתרון של הGT מול הXL זה בעצם עוד "כולה" 4 צינורות פיקסלים... ולפי מיטב ידיעתי הטכנולוגיות של NVIDIA לא מובילות עד כדי כך מול ATI...

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  13. איך זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by shashkavil,

בהמשך לשאלתי הקודמת, מה עדיף מבין השניים: POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT TV/DVI 256 מ"ב זכרון DDR יציאת DVI יציאת TV AGPX8 DIRECT X9 128 ביט ב- 390 ש"ח או PowerColor ATI Radeon 9600pro 256MB 128bit DVI+TV CRT+ DVI + T.V OUT 400/400MHZ 4 צינורות עיבוד IMMERSION AGPX8 ב- 436 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-6600 או ה-6600Le (בהנחה שלשניהם אותו הזיכרון וכו')? מה ההבדל ביניהם? תודה!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  16. אז ככה ממה שהבנתי יש לי מחשב amd athlon xp 2600 1.9ghz ראם יש לי 3x256 ddr400 כרטיס מסך ati radeon 9200 128mb ספק 300וואט גנרי אני לא יודע איזה לוח אם יש לי .. המחשב ישן אז אני משער שהוא תומך agp ואני חושב להשקיע בכרטיס מסך חדש (evga 6800gt) השאלה שלי היא : איך אני יודע איזה לוח אם יש לי ? איך אני יודע אם הכרטיס מסך יפעל עם המשחשב שלי ? והאם הכרטיס מסך יצור לי צוואר בקבוק כלשהו במחשב ? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by AVI.S.T,

מדי פעם שאני משחק (שעה ככה) בAA, GTA,וכו' זה ניתקה לי בתמונה איזה 20 שניות ואז יש מסך בצבע כחול (כתוב דברים אבל אני לא יודע אגלית טוב וזה גם עושה תמסך הכחול הזה 5 שניות) ואז עושה הפעלה מחדש ושהמחשב עולה זה כותב לי הודעה אל תשלך של גיפורס 6600 LE וגם של וינדוס אבל אני חושב שהוינדוס לא קשור מה אני עושה כדי לשדר תבעיה?

• 14 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by mrsph666,

שלום, למה משתווה Sapphire Radeon 9000 ולמה משתווה Sapphire Radeon 9000PRO בערך, לאילו כרטיס ATI ולאילו כרטיסי nVidia? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by NewRig,

אילו אתרים מבצעים ביקורות למסכי LCD, חוץ מאתר חומרה "רגילים" (Anandtech,Toms) ? יש עדיפות לאתרים ספציפיים ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. Started by most,

לא הצלחתי למצוא אז אני מבקש פה. דרייבר למסך AcerView 7154s ושיהיה ל-Win XP

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום יש לי מסך ישן יחסית לפני כ 6 שנים אין לי מושג מה הדגם הבעיה היא שהוא לפעמים מתחיל לשנות את הבהירות זה כזה מהבהב כל הזמן נגיד אם יש לי מהירות הכי בהיר אז זה משתנה פתאום לשנייה לפחות בהיר וחוזר בחזרה הקפיצות האלה יכולות להימשך כמה דקות או כמה שעות וזה מעצבן זה כזה מהמהב כל הזמן כמה שעות זה התחיל אצלי במחשב ישן עם כרטיס מסך ישן מאוד עכשיו יש לי כרטיס מסך GF 6600 256MB ואני לא יודע מה הבעיה שלו =\ עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kitzony,

שלום התקנתי דריבר של הכרטיס מסך שלי [מימין] אני פותח את הווינדוס 32 בית ואני שומעה שהמערכת עולה את הקולות האלה של הווינדוס ואני לא רואה את המסך פשוט שחור ניסיתי להעביר ל Safe mod אבל זה לא עזר פשוט נתקה שם איפה שהוא אם יש אזה דרך להתקין את ה דריבר מ64 בית ל32 או אם יש איזה משהו אחר תעזרו חשוב מאוד!!! - עריכה - יש איזה דרך להתקין את הכרטיס דרך הביוס ? רק את הDefult

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by eeh50,

אפשר לקבל המלצה למסך lcd שיריץ משחקים כבדים ברמה גבוהה בלי כל המריחות חוסר חיים וכ'.....???.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. כאילו לא יהיהו העיות של מריחות חוסר חיים וכו'...

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  25. כרטיס מסך אני רוצה לקנות , שיפעיל לי את Medal.of.Honor.Pacific.Assault Brothers in Arms: Road to Hill 30 Brothers in Arms: Earned in Blood COD2 ועוד משחקים חדשים , אף משחק לא עולה לי חוץ מCOD2 והוא מפעיל על הגדרות נמוכות לא כיף לשחק ככה תנו לי מחירים מארה"ב לא משנה כמה יעלה אבל שיתאים למחשב ולא יהיה בעיה של צוואר בקבוק. ושיפעיל אותם על הגדרות גבוהות שאני יהנה מהמשחק ושיהיה שם את כול הפרטים שצריך כי זה לא אני קונה ,זה אחותי שלא מבינה בזה כלום זיכורונת אני גם קונה מהארץ

• 56 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.