עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RTTW,

איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7624435&type=2&product=1&=[ אני מחפש מסך 19 אינץ וכיום ברשותי MAG 796FD האם המסך הזה פחות טוב מהמסך שברשותי תודה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

קניתי כבר מחשב , עכשיו אני רק צריך מסך , בהתחלה רציתי לקחת את המסך: ViewSonic E90f+SB ב1100 שקל! שהוא ניראה לי שווה מבחינת המחיר , והתוצאה.. לא המליצו לי על המסך הזה.. אמרו שהוא לא משהו ועדיף להוסיף עוד כסף בשביל המסך הזה:VIEWSONIC G90F+B ב1695.. האם הוא באמת שווה וטוב? והאם הוא שווה את המחיר? ושווה להוסיף עוד 600 שקל מהמסך ב1100??מה אתם ממליצים? חוץ מזה אני שם נגיד על המסך היקר 1700 שקל, האם אני עושה את הקניה הנכונה או שיש בתקציב הזה מסכים אחרים יותר טובים? או שאני ילך VIEWSONIC G90F+B והוא הכי טוב?למשחקים סרטים והכי איכותי?ומתאים לכרטיס מסך 7800 gt כי זה הכרטיס שלי.?? תגובות בבקשה אני רוצה היום להזמין את המסך! ?

4. שבת שלום לכולם. הוריי רכשו לאחרונה טלוויזית lcd של sony דגם u2000. (הטלוויזיה תומכת בחיבורים הבאים: 9pin?-?serial?-?RS232ו, Componentו, HDMIו, RCAו, Scart?-?21pin?x?2ו) כרגע אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לdvd, את הדיוידי עצמו עדיין לא קנינו, ולפני הקנייה אני רוצה לדעת איזה כבל עדיף לקנות. רציתי לדעת איזה יציאה תתן לי את האיכות הטובה ביותר ע"י המלצה שלכם אתאים את עצמי לdvd שאני אקנה ויציאות שהוא יתמוך בהן. כמובן (חשוב ביותר!!) שאני רוצה שהכבל יציג איכות גבוהה בחיבור לממיר הכבלים (בעל יציאת scrat וrca). בחנות שממנה קניתי את הטלוויזיה המליצו על כבל scrat to scrat של חברת לקסוס בעל חיבורי זהב בעלות של כ250 ש"ח. לינק: http://www.hi-fi.co.il/sg_product~XT4~10~154.htm רציתי ל…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by oleg_rak,

היי !!! אני צריך שתמליצו לי על מסך lcd 19 אינץ ותגידו לי גם על מה יש לשים דגש!!!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  6. משפחת ה-Ampere מגיעה אל השוק הנייד כצפוי, עם שלוש גרסאות תחילה - ששונות בהרכב החומרתי מהמקבילות השולחניות שלהןלכתבה

7. Started by motir,

אהלן, אני שוקל לקנות עוד מסך LCD ולחבר אותו למחשב במקביל למסך הנוכחי שלי. כמובן שארצה רק חיבור DVI. חיפשתי כרטיסי מסך עם תמיכה ב-2 יציאות DVI ומצאתי מפלצות שעולות המון כסף. אני לא גיימר ומסתפק בהחלט ב-RADEON 9550 שיש לי. הבעיה שאני צריך עוד יציאת DVI. מישהו יודע להמליץ על כרטיס פשוט יחסית, ברמה של ה-9550, עם 2 יציאות DVI? תודה מוטי

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  8. אם כן שמעתי שהם מעולים... נכון?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  9. ממה שהבנתי הR600 הולכים להיות קצרים יותר הם יכנסו למארז הזה?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by esharone,

שלום ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 550 ש"ח או קצת יותר שישמש גם למשחקים אבל לא רק ושיהיה איכותי במסגרת התקציב הזה

11. Started by yanir1,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה 6800gs או x800gto מה עדיף?? אני לא הולך לעשות עליהם אובר קלוק או פתיחת צינורות רק מה יותר טוב ואם יש כרטיס מסך יותר טוב עד 1400 ש"ח אז תנו הצעות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by BlackSheep,

שלום לכולם. בעקבות הבנצ'מארקים שראיתי פה ל-HL2 רציתי לשאול אותכם למה קצב הפריימים המקסימלי שלי ב-HL2 הוא שאני מתכופף לכיוון הרצפה או נמצא בחדר ריק ולא ממש מושקע ואז אני מגיע ל-80 FPS. ותבינו יש לי Radeon 9800 Pro (של MSI) ואני שומע שאנשים עם Radeon 9600XT מפעילים את המשחק סבבה. אז חשבתי אולי זה קשור למעבד שלי? Pentium4 2.4GHz?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום רבותי. אני פתאום שם לב שיש ירידה ככה ב FPS במשחקים.. נגיד אנריל שהיה 150-200 יש עכשיו 90 ככה.. וגם בדמואים של NVIDIA אני שם את ה VULCAN ואני רואה שזה זז לאט יותר ממה שהיה לפני זמן מה... עכשיו אני חשבתי לעצמי, אני משתמש בDUEL VIEW של NVIEW שמחובר לטלויזיה כי אני רואה שמה סרטים.. אבל זה תמיד דולק כלומר רואים את הרקע דסקטופ בטלויזיה ושאני מפעיל סרט אני עושה PLAY ON TV וצופה בו... עכשיו הבעיה היא האם ה NVIEW מוריד FPS ? יתכן כי הכרטיס אולי קיבל בלאי ועליי להחליפו ? או שזה וינדאוז גדוש ועמוס שיוצר צוואר בקבוק ו FPS נמוך יותר (פירמוט או משהו יסדר זאת)? בבקשה עזרו לי.. אשמח להסבר האם הNVIEW אכן מוריד FPS בצורה שכזו...

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by cousinIT,

הגעתי לאפשרויות כרטיס מסך.. הלכתי לMUNITOR ושם בחרתי בקצב רענון: 85HZ . עשיתי החל, קצב הרענון נראה כאילו לא השתנה.... אז בדקתי ב DISPLAYS ושם כתוב באמת שקצב הרענון הוא 60HZ .. ואז זה אין אפשרות בכלל לשנות! וקצב הרענון הוא כרגע כתוב במוניטור - 85 אבל הוא באמת 60... יש לי R9800SE ומסך BRILLIANCE 109P של PHILIPS

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by RayZ,

יש לי כרטיס geforce 4 mx 400 128mb וסתם.. רציתי לבדוק אותו בתוכנה. קיבלתי ציון: 168. איך זה בשביל הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by bad-sector,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך תודות לGTA SA שהוכיח לי שה9100 שלי פג תוקף.... עכשיו, מה הכי שווה לקנות? איזה חברה? והחשוב מכל - קיאספי מוכרים את הכרטיס לAGP ב 1020, בעוד ששאר המתחרות מינימום 1200... אבל כולם מציעים יותר אחריות (לשנתיים במקום לשנה) האם זה שווה את תוספת המחיר? והאם מישהו מכיר פה חבילה ששווה לקנות (כרטיס+אחריות+תמורה?) תשובות מרובות יתקבלו בברכה.... תודה מראש. עריכה: המליצה פה על 6800LE עם פתיחת צינורות - מישהו עשה את זה? זה בטוח עובד לכל החברות? בכמה זה משפר את הכרטיס לאחר פתיחת הצינורות? לא עדיף לקנות 6600GT ולהסתפק בסטוק מאשר להתחיל לקחת הימורים עם הפתיחת צינורות?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by zoyaniv,

6950 או 560TI?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בימים הקרובים , הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכרטיסי מסך ואני רוצה משהו שיריץ לי את המשחקים החדשים כמה שיותר טוב , הכרטיסים שהבאתי הם ממחשבים שנמצאים בתקציב שלי אז אם מישהו יוכל בבקשה לדרג אותם ולומר לי מה הכי משתלם אני אהיה אסיר תודה NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 2GB GDDR5 Video Memory NVIDIA GeForce GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 Video Memory NVIDIA GTS 360M with 1GB VRAM DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M Graphics with 2GBGDDR3 NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 1.5GB GDDR5 discrete memory NVIDIA GeForce GTX 570M Graphics with 1.5GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 1.5GB GDDR5 1.5GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

המסך הזה : CMV CT-720D קצת פרטים: Input Interface: DVI-D/D-Sub Resolution: 1280 x 1024 / SXGA Display Color: 16.7 M Brightness: 450 cd/m2 Contrast Ratio: 500?G1 Viewing Angle Horizontal: 160 Viewing Angle Vertical: 140 Response Time: 8 ms * ראוי לציין שהמסך הוא 17 אינץ' והמחיר בארץ....1700 שח...הגיוני?? איך המסך??

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by morangal555,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש והתלבטתי בין שני הדגמים הנ"ל מה המלצתכם? ואם למישהו יש בנצמרק אז אשמח ללינק תודה מראש....

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש... זה המפרט: מעבד AMD Athlon 64X2 4800+ לוח אם Asus M2N-E זיכרון Kingston 2GB DDR 2 667MHz (2X1GB) דיסק קשיח 250GB SATA II 16MB מארז מאושר AMD, 480W כרטיס מסך nVidia Geforce 7300GT 256MB אני די שלם עם המחשב, חוץ מהכרטיס מסך שיש לי התלבטות לגביו. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים בתקציב דומה או טיפה יקר יותר?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. Started by Unavoidable Encounter,

אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.

24. Started by andrei21,

אני רוצה לקנות GTX 570, כנראה ישאר עם Nvidia השאלה אם כדאי לחכות להשקה המובטחת של AMD ב9 לינואר, האם ירדו מחירים לכרטיס הזה? להערכתכם מתי זה יקרה, אם יקרה?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  25. סדרת המסכים החדשה של LG, הP, אומנם העלתה מעט את הרף עם רזולוציות מעט יותר גבוהות, קצבי רענון קצת יותר טובים ורכזת USB(לטעמי מיותר כמעט לכל משתמש). אך האם יש שיפור בבעיות האמיתיות שהציגה סדרת הB? למשל, הגאומטריה (לא הצליחו "להלביש" את התמונה על כל המסך). בכלל, האם מישהו חושב שיש הבדלים משמעותיים בין מסכים משני הדגמים? האם השיפור בקצבי הרענון מורגשים? התמונה חדה יותר? הצבעים "אמיתיים" יותר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים