עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guarding angel,

פה תמצאו את כול הדרייברים שתרצו מהישנים ביותר לחדשים ביותר כולל גרסאות בטא לATI וNVIDIA על כול סוגיהם ודגמיהם http://downloads.guru3d.com/ ***לאחראי הפורום*** תוכל לשים את ההודעה הזאת בסטיקי?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by Cr4ck,

קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by OmerS,

היי, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הנ"ל נחשב לחזק יותר (TC6200 מול ה- R9550) ? כולם בדגמים של 256MB, ה- R9550 וה- FX5500EQ עם 128Bit, ה- TC6200 עם 64Bit אמרו לי שה TC6200 עושה שימוש בזיכרון RAM של המחשב ולכן מחליש את הביצועים. האם זה נכון? תודה מראש!

4. Started by SmurFin,

אני לפני קנית מחשב המחשב צריך להתחבר ל4-5 מסכים ועל מסך מוצג מידע שונה איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. ואל תגידו לי לכתוב את זה בסטיק של המסכים כי שם אנשים לא רציניים כמו כאן !

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by yoel14,

לילה טוב, אני מחפש מסך סביר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. והנ"ל LG 17" T710BH FLATRON נשמע לי די מתאים. בפורום ראיתי כמה תגובות לשני הצדדים, ו"מנגד" בעיקר תגובה של אחד שאמר: "העובדה שה-T710BH ישן משפיעה בכך שיש כיום מסכים איכותיים הרבה יותר וכמו כן ישנה האפשרות כי המשתמש יקבל מסך אמנם חדש מהקופסא, אך אחד שיוצר לפני 3 שנים ולא הייתי רוצה להוציא כסף על רכיב ששכב בקופסא 3 שנים. בעיה נוספת ב-T710BH היא שהמסך הזה אף פעם לא היה מסך איכותי ותמיד נחשב למסך תקציבי ואם לפני 4 שנים איכותו לא הייתה מדהימה, מה ניתן לאמר עליו היום? למזלי הציעו להחליף לי בלי לשאול שאלות אז לקחתי את מה שהיה - LG T710BH. טעות ענקית!!! המסך הזה לא רק מתעוות, הוא גם מציג מגוון מרשים של בעיות שבחיים לא נתקל…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. Started by BeatNik,

שלום לכולם האם יש כרטיס יותר טוב ממנו לחריץ AGP במחיר שלו? (710 ש"ח) ואם יש התקציב מגיע עד 800 פלוס מינוס ומה דעתכם הכללית עליו? משחק בעיקר 1st person shooters (fear,quake4 ,bf2( ... המחשב... p4 2.4 msi 865pe 1gb זיכרון הארד דיסק 160GB ספק 500w thermaltake תודה מראש

8. Started by nanus,

היום הכרטיסים החדשים מתאים לPCI EXPRES 2 אבל אני רוצה לדעת אם הלוח שלי תומך עד 16 זאת אומרת שהכרטיס לא היה מנוצל עד תום?? או שזה יותר קטע של תמיכה שזה יכול לעבוד גם בזה וגם בזה ללא הבדל ביצועים?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  9. תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by apelt,

שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בכל משחק שאני ארצה, העניין הוא שאני לא הולך לשחק יותר מדי מחוסר זמן ולכן אני לא רוצה להוציא עליו 1000 ש"ח. חשבתי יותר משהו בכיוון ה 600 ש"ח אם זה אפשרי, במידה ולא מה הכרטיס הכי זול שיאפשר לי את זה. המעבד שיש לי:i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח האם: Intel® Desktop Board DZ68DB בנוסף אשמח להמלצה לספק/קירור למעבד אם צריך תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by בלוסטון,

הוא יריץ לי משחקים נורמליים....?? אם כן איזה משחקים..? מוכרים תגידו....

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  12. ב OC...האם זה מפריע שהזיכרון וליבה לא באותו קצב?

13. Started by 2Fluffy4U,

שלום, רציתי לדעת.. האם מחשב עם מעבד I3 SB, מסוגל להריץ משחקים לילדים כמו G force, cloudy with a chane of meatball וכו.. משחקים תלת מימדים אבל על פי הדרישות מערכת רשום כרטיס מסך = ערך לאזור ה- 7600gt 256mb (הגדרות מינימליות).. אז האם יהיה אפשר להריץ משחקים כאלה בצורה שחיקה וטובה במערכת ללא כרטיס מסך אך עם המעבד הנ"ל ורזולוציה מקסימלית (נמוכה יחסית) של - 1024*768 תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by weamir,

האם מישהו יודע האם יש לכרטיס הזה חיישן טמפרטורה? אני חייב לדעת בוודאות,אז אשמח אם ישיבו לי אנשים שקנו את הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by bg1987,

יש לי על המחשב הישן כ.מסך 7600GT, (מעבד AMD x2 3600, לוח אם של גיגבייט, אבל אני לא זוכר איזה דגם) עכשיו הבעיה שהכרטיס מסך השתגע, בהטחלה ראיתי שמדי פעם יש איזה "פיקסל שרוף"(לא שחור תמיד, אלא אדום,ירוק,כחול,סגול) על המסך אבל זה לא של המסך, כי הפיקסלים נעלמו אחרי ריסט, וכשהדלקתי משחקים\סרטים הם גם לפעמים נעלמו. עכשיו, לאט לאט הדברים האלא יוצאים מכלל שליטה, יש פיקסלים בכל מקום, כל הזמן אפילו בבוט של המחשב (במסך הראשון הראשון) יש את אותם "פיקסלים שרופים". ובנוסף מידי פעם המסך מתחיל להשחיר ולחזור לעצמו כל פעם שמזזים חלון, או עושים מקסימייז\מינימייז ניסיתי להחליף דרייברים וזה לא עזר. הכרטיס עצמו קר ךמגע אז אני בספק שזאת בעיית חום, פלוס בנוסף למאורר הרגיל, יש מאוורר מארז 120ממ שנ…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  16. אני מתלבט בין שני כרטיסים: אחד הוא RADEON X700 LE 128MB PCI-E לא ברור לי איזה יציאות. והשני הוא ABIT RADEON RX600PRO 256MB PCI-E בעל יציאות:TV OUT, DVI המחירים זהים. איזה מהם כדאי לי לבחור?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  17. אני רוכש מחשב חדש למשחקים, חשבתי לרכוש את http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_339&products_id=7819 : מעבד: מבוסס Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer Xtreme for Intel 775 / AMD 64 זיכרון: OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 (P45) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: GIGABYTE GTX260 896MB DDR3 - retail דיסק קשיח: Seagate 500GB 32MB 7200RPM S-ATA II צורב דיוידי : PIONEER / LG / SAMSUNG DVD-RW DL(black) SATA- bulk לגבי מסך, חשבתי על: SAMSUNG 24" T240 1920x1200 לגבי המפרט הנ"ל, האם אין כרטיסים גרפיים …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by alexkaplan,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 עם 1G זכרון כיום יש לי כרטיס מסך FX5200 הבן שלי (בן 8) משחק במחשב ועד היום לא נתקל במשחק שהוא לא שיחק יפה (ריי מן , מכוניות וכו') לאחרונה קיבל ליומולדת משחק ספיידרמן 3 שלא עולה (דורש פנטיום 4 2.8 וכרטיס מסך מינימום FX7300 או רדאון X1300 . שאלתי : האם שדרוג כרטיס המסך (הוא AGP) לכרטיס אחר (משומש, כמו FX6500 /רדאון 9600 או X1950) יספיקו לי ? תודה !

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. נניח שיש לי משחק דו מימד, האם ה AA יעבוד עליו? (אני יודע שאני רק צריך לנסות אבל ההתקנה ארוכה מדי) כי הצלחתי להפעיל אותו דרך הכרטיס מסך במשחק שלא תומך ב AA והוא הפעיל את הפונקציה הזאת, רק שזה היה משחק תלת מימד.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by pringles,

יש לי leadtek ti 4200 vivo מישו יודע איך אני יכול לחבר וידאו ולהקליט מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  21. האם לקנות את הכרטיס מסך HD3650 בגרסאת הDDR3 שזה יוצא בערך 400-450 שקל (256MB וגם 512MB) או שעדיף את גרסאת הDDR2 שעולה 300 שקל וזה עם 512MB זכרון? בבקשה תענו מהר כי זה דחוף ואני צריך להזמין את זה כבר בבוקר תודה רבה מראש, גיל

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by amit123,

סתם עידכון למי שלא ידע...אני מניח שזה רק לכרטיסי dx9,אני לא ממש מתמצא בדרייברים של הכרטיסי dx10 החדשים אבל אני מניח שזה לא בישבילם... ושאלה...כל הדרייברים האלו שהיא מוציאה לכרטיסי דיירקס 9 משפרים משהו?הם לא הגיעו כבר לשיא היכולת?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by lowlow1001,

זה מוזר לגמרי הלוח הוא PV800X של ASUS וערכת השבבים של VIA ואני בטוח שחיברתי אותו לחיבור AGP אם מישהוא ישאל אם יש לכם הסבר\פתרון אנא אל תחרישו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by JediMaster,

שלום לכולם! ברשותי מסך רגיל (לא שטוח), ובטעות בעבודה עם מגנט צבעי המסך התחילו להשתנות לאדום וירוק, ועכשיו המסך קצת תקוע עליהם. האם זה סופו של המסך? יש אפשרות לתקן או שזה כך לנצח? תודה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by אוהד,

שלום לכולם! זהו הדגם עם חיבור HDMI ו- Video Capture (מצורף לינק). האם יש תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה? הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים על מסך "LCD 32. אני קונה אותו משם: http://computers.pricegrabber.com/video-cards/m/60217746/details/st=product_tab המחיר הוא 125$. בארץ הוא עולה כ- 700 ש"ח באתר הזה: http://www.machshev.co.il/pl_product~LV366~103~349.htm#

דיונים חדשים בפורומים