כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הגעתי לאפשרויות כרטיס מסך.. הלכתי לMUNITOR ושם בחרתי בקצב רענון: 85HZ . עשיתי החל, קצב הרענון נראה כאילו לא השתנה.... אז בדקתי ב DISPLAYS ושם כתוב באמת שקצב הרענון הוא 60HZ .. ואז זה אין אפשרות בכלל לשנות! וקצב הרענון הוא כרגע כתוב במוניטור - 85 אבל הוא באמת 60... יש לי R9800SE ומסך BRILLIANCE 109P של PHILIPS
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני יודע שתחנו את הנושא אבל לא כל כך הבנתי מה עדיף למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש את הכרטיס הזה: Inno3D nVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?pid=I-96GT-H5GTCDX ואת זה: Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 אני משחק על רזולוציה 1280x1024 ואני רוצה להפעיל את המשחקים על האופציות הכי גבוהות וחושב לי מאוד שהמשחק יראה בשיא שלו.. בקיצור חוות דעות מקצועיות איזה מהם כדי לי לקנות.. תודה
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 ויש לי לוח אם של ASUS P5K והבנתי שיש לו PCI-EX 1.1 הכרטיס יפעל?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אין לי דיסק של דרייברים למסך או משהו אבל חבר שלי אמר שיש דרייברים למסך זה משפר איזה משהו באיכות התמונה? בקיצור מי שיכול לתת לי לינק לזה אני ישמח המסך שלי זה MAG 17" 786FD
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
במקרה ויש לי טלויזיה שתומכת 100% בתלת מימד עם משקפיים ואני יחבר אליה HTPC ואני יציג סרטים בתלת מימד לא יהיה צורך בכוח עיבוד גרפי מעבר למובנים של סנדי ברידג'??? ואם הטלויזיה(של LG 50 אינצ') היא כבר תלת מימד לא צריך להוריד או להפוך סרטים לתלת מימד נכון???
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחפש מסך CRT 19 /17 אינץ' איכותי עד 800 ש"ח - מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מתישהו בשלושת החודשים הקרובים. אני צריך אחד שיחזיק את השנתיים הקרובות. אני צריך גם תמיכה ללינוקס (SUSE). אז חשבתי על ה- HD4870 או ה- HD4850 בגרסת ה- 1GB (כי יש לי ספק כח 500 והבנתי שה- 4890 לא בטוח יעבוד), עכשיו נשאלת השאלה האם לחכות עוד איזה חודש או חודשיים ולתת למחיר לרדת... מבחינת צרכים אני מתעסק קצת בגרפיקה והייתי מגדיר עצמי כגיימר בינוני. אגב, אולי עדיף nvidia בכלל? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GTX 570, כנראה ישאר עם Nvidia השאלה אם כדאי לחכות להשקה המובטחת של AMD ב9 לינואר, האם ירדו מחירים לכרטיס הזה? להערכתכם מתי זה יקרה, אם יקרה?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שניהם עולים 500 ש"ח. מי טוב יותר? אופיר
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה יכול להיות מסוכן אבל אם אתם זהירים זה יכול להיות ממש שווה! http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&page=3&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=351
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד שמופעל על ריפרש רייט של 60 רציתי לדעת אם זה ריפרש רייט מסוכן לעיניים כי אני יודע שבמסכי CRT צריך מינימום של 85
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מופיע במקום אחר שיש לקנייה את ה GTO2 אז האם זה אמין? החנות שאני מדבר עליה גדולה ומוכרת...
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בזמן האחרון שי לי כל מיני תקיעות מרגיזות. המחשב לפעמים נתקע שתי דקות אחרי שאני מפעיל אותו ולפעמים שעתיים אחרי.... אני חושד בכרטיס מסך. בצפייה בסרטים, המחשב לפעמים קופא לכמה שניות (ברקע יש קול) ואז קורס. הכרטיס הוא: 9500PRO היום קפצה לי ההודעה הבאה: ??? :
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron n5110. עכשיו נכנסתי ל SRL לבדוק תאימות של משחקים למחשב שלי ולהפתעתי בכל משחק בשורה של הכרטיס מסך במקום NVidia GeForce GT525M מופיע לי You Have: Intel® HD Graphics Family. עכשיו השאלה שלי : WTF. יכול להיות שהג'יפורס שלי מכובה או משו?נכנסתי ללוח ההתקנים ובקטגוריה של הכרטיסי מסך הג'יפורס מופיע מתחת לכרטיס מסך המובנה.יכול להיות מצב שהמחשב משתמש בטעות בכרטיס מסך המובנה ולא בג'יפורס?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש,אני בכיוון של 9700 או פרו או רגיל. עכשיו שאני חושב על זה אולי עדיף לקנות את 9500 פרו ואז בעוד שנה או שנתיים להחליף או מעכשיו לקנות כרטיס חזק שיחזיק לטווח ארוך (ככה אני מקווה לפחות). תודה רבה על העזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, יש לי היום כרטיס מסך מבוסס על מעבד RADEON 9000 של חברה לא מוכרת (לא זכור לי השם המדויק) ויש לי אפשרות לקנות כרטיס מבוסס FX 5200 של אסוס ב 150ש"ח. שאלותיי הן: האם ההשקעה משתלמת לדעתכם? האם קיים הבדל בין שני הכרטיסים מבחינת יכולות גראפיות (במשחקים)? תודה מראש לכל המשיבים. קישור לאתר הייצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=271&l1=2&l2=7&l3=9
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני בסקר שוק אחרי כרטיס מסך מתאים, ויש לי מחשב לא רע לדעתי רק שה AGP שלו הוא X4 ולא X8. 1. כמה זה פוגע בביצועים בפועל? הבנתי שזה לא ממש מוריד בחצי...אלא עד 20%+ -... זה נכון? 2. מה יותר משפיע - הרוחב פס 128/256BIT, או ה"צינורות" 4/8 ? 3. מה השילוב הכי אופטימלי של רוחב פס וצינורות שיותר משמעותי ומתאים ל AGP X4? (אין לי תקציב ל 256/8 PRO ) ל9800SE ראיתי שיש 256BIT אמנם אבל 4 צינורות פעילים. לפי הסטיקי שקראתי, הבנתי שלא בטוח שהוא נפתח עם האומגה ל 8, אז אולי בכלל כדאי 9600XT שהוא 128BIT ו 4 צינורות אבל מהירות שעון גבוהה יותר...?? יש בנושא הזה הרבה משתנים (שלא לדבר על מחיר - שקובע בסוף הכל... אז סליחה אם השאלות שלי חוזרות ומורכבות... תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין יותר במקרן של Tom's, שפורסמה גם חדשה עליו, בעיקר בגלל שיש לי LCD SVGA של מחשב נייד, כלומר 800 על 600. המחשב הוא פנטיום 1 133 או 166 של טושיבה, 32 מגה זיכרון ש(תתפלאו) אין לי ממש צורך בו. ההבדל הגדול בינו לבין המסך שהשתמשו בו בסקירה הוא שאין לו כניסת D-Sub או DVI, כמו שאין לשום מחשב נייד (או שיש כאל עם? לא חשוב), הוא מקבל את האותות ישר מהמחשב. רציתי לדעת אם יש אפשרות שהוא יציג פלט וידאו ממקור אחר ואם אני אתקל בעוד בעיות שלא מפורטות בכתבה וגם לשאול אם מישהו הולך לנסות את המקרן הDIY הזה, כי הוא נראה ממש קל אם אין בעייה למישהו להפרד ממסך LCD (או שניים, אם אתם ודופקים את הראשון)
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
למשל לשים 8800 ככרטיס מסך רגיל ולהשתמש ב- 7800 כפיזיקלי. שמעתי שיצא איזה דרייבר שגורם לכרטיס רגיל להשתמש כפיזיקלי..
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ודיי סגור על כרטיס GeForce7600 GS\GT והציעו לי כרטיס של Expert vision במחיר נמוך יותר מכל חברה אחרת בטענה שבכרטיסי מסך זה לא ממש משנה היצרן כי המעבד הוא גם ככה של nvidia. מה שאומר שבאותו מחיר שהייתי קונה GS של gidabyte נניח אני יכול לקנות GT שחזק ממנו בהרבה.. אז כמה באמת זה משנה החברה המייצרת?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי 800 דולר. ממירים לשקלים וזה יוצא 3200-3300 ש"ח. לפי מה שהבנתי, 8800GTX עולה 500-600 דולר, ז"א 2000-2400 ש"ח. למה זה עולה יותר ב-1000 ש"ח בארץ?! אין מצב אני יכול לקנות איפושהו בארץ דרך דולרים \ משהו דומה? :\
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היה לי 256MB אבל הוא היה דפוק אז החליפו לי ובדקתי פתאום כתוב 512מגה לא הבנתי את זה ממש זה הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-