כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הבא של ATI הHD 4890 שמבוסס על ליבת הRV 790 החדשה של ATI צולם לפני זמן קצר ותמונות עלו לרשת. הזיכרון של הכרטיס יהיה בנפח 1024MB מסוג GDDR5 ויעבוד במהירות של 3.90GHZ, וליבת הRV790 שלו תעבוד במהירות של 850MHZ. הכרטיס יתמוך בDIRECTX 10.1 ובמערך ריבוי הכרטיס הCrossFireX של החברה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס 9500GT של INNO3D עכשיו יש עליו כמו חיבור של חשמל אבל לא 6 או 8 פין ממש קטן של 2 פינים ויש איתו גם כבל כמובן עכשיו צד אחד הולך לכרטיס והשני ללוח אם והחיבור שלו הוא כמו החיבור של הלדים הקידמיים וכו... עכשיו אין ליי מושג לאיפו לחבר את זה כי יש מלא חיבוריים בלוח ולא יודע מה מתאים תודה לעוזרים הלוח 945GZM S2 אה היה לי כם מסך כחול בקריסיס וב IV הינה תמונה של החיבורים של הלוח רק תגידו לי לאיפו לחבר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז בטלויזיה אני רואה שחור לבן איך לסדר את הבעיה הזו ? תודה רבה מאוד לעונים.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס מסך )pcie-e) יתאים למפרט שלי: amd athlon 64 3200+ GA-K8N51PVM-9-NV 1gb ddrm 200 אני לא צריך משהו יקר, תקציב עד 300 שח כרטיס חדש, או יד שנייה. תודה לעוזרים,- רק בקשנה קטנה, שיהיה של Nvidia, לא אוהב ati.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. שאלתי פה לפני כמה זמן והמליצו לי על Geforce 9800GT. ראיתי כמה גרסאות של הכרטיס: http://skypc.co.il/pl_product~28650~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~32167~8~0.htm למה ההבדל במחירים כל כך גדול? אני משער שלאחד מהם יש DDR2 ולשני DDR3. מה ההבדל בין שני הסוגים? ה-DDR3 נותן הבדל גדול בביצועים? אם למישהו יש המלצה למשהו יותר משתלם בסביבות ה-500 שקל אני אשמח. המחשב משמש למשחקים, אבל אני לא צריך איכות הכי טובה. מספיק לי מדיום. הנה המפרט: מעבד - E6400 זיכרון - 2GB ווינדוס XP ספק ג'נרי של 400W (הוא יחזיק כרטיסים כאלה בכלל או שאני אצטרך להחליף?) מסך - 19 אינץ'. שכחתי משהו? תודה וסליחה על החפירה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי ATI HD 4850 [של sapphire] ולאחרונה החלפתי לוח אם, שיש בו תמיכה ל CF. השאלה האם שווה בימינו להשקיע על עוד כרטיס לעומת הביצועים? כי הבנתי שכרטיס אחד ברמה גבוה יותר יהיה יותר חזק משניים נמוכים בCF [למשל 4870 יהיה יותר חזק משני 4850] זה נכון? ואם בכלל אפשר לשלב 4870 או אפילו 4890 עם הכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לינסוע ולקנות כרטיס זה השאלה היא איזו חנות אני יכול ליקנות אותו (שיהיה במלאי) באיזור ראשל"צ והתקציב הוא 1400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני עושה ערבי קריוקי ועד עכשיו השתמשתי במחשב הישן בווינדוס XP והיה לי שם אפשרות ל Full Screen Video דרך ההגדרות של כרטיס המסך. קניתי מחשב חדש עם ויינדוס 7 ודרייבר מעודכן כנראה של הכרטיס מסך ואין לי פה אפשרות ל Full Screen Video, יש לי כרגע GEFORCE GT 520 MX
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם באמת יש בCF ככ הרבה בעיות שבאמת עדיף להמנע מלרכוש מערך כזה? לפי מה שהסתכלתי מערכת CF עם זוג 6870 נניח, היא מערכת די חזקה, יותר חזקה GTX570 בודד שנניח רציתי לרכוש והבנתי שמערכת כזאת מוגדרת כתרומה מושלמת לכסף. אז הייתי רוצה לדעת, כאחד שלא מבין בזה ככ, האם ישנן באמת בעיות? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
היי צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בתקציב של 400 שקל שיורכב על לוח אם מסוג GA-H55M-S2 המטרות הם משחקים בעיקר לדיאבלו 3, ותוכנות גרפיקה - פוטושופ, ילוסטריאטור וכו' יציאות גם hd וגם DVI תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שמעו עכשיו יש לי מעבד AMD 955 BE ספק כוח SeSonic 620w וכרטיס 5870.. אני יודע שנכון להיום הכרטיס שלי מצויין (כמובן שלא מושלם) אבל רציתי לשאול איך המעבד שלי יהיה עם כרטיס מסך של נגיד בעוד שנתיים בעלות של 2000 שקל נאמר.. (כמובן שאי אפשר לחזות איזה כרטיסים ומשחקים יהיו אבל בערך) השאלה שלי בעיקרון היא האם יהיה שווה לי בעתיד לשדרג כרטיס מסך? זה לא יצור צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום מה הדברים החשובים ביותר שצריך לבדוק לפני שקונים כרטיס מסך הבנתי שזיכרון זה לא דבר משמעותי תתקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי - מעבד i7 860 לוח אם - Gigabyte GA-P55-UD3 כרטיס מסך - Radeon HD5770 הייתי רוצה לדעת: א. אם בכלל אפשר לעשות Crossfire במפרט הנוכחי (הבנתי שיש לזה בעיה עם תושבת 1156 או משהו?). ב. האם אפשר נגיד לעשות Crossfire עם כרטיס מסך אחר (מגירסא 5xxxx) או שחייבים שגם הכרטיס השני יהיה 5770? ושאלה שכנראה לא תיהיה לה תשובה: ג. האם אפשר לעשות Crossfire עם סדרות radeon עתידיות (במפרט הנוכחי) (אני לא מעוניין בלעשות את זה כרגע, רק רוצה לדעת אם זה אפשרי, לעתיד)
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ללוח אם ASUS P7H55-M PRO, מעוניין ב-HD . תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך רצחני במיוחד למשחקים ומדיה לא מוגבל בתקציב המסך מחובר לLCD 32 של פיליפס לא FULL צריך כרטיס ממש טוב שאפשר לרוץ איתו לאורך זמן ..... מפרט מחשב: ספק כוח : Corsair HX750W לוח אם :XFX nForce 790i Ultra 3-Way SLI Motherboard מעבד: Q9550 זכרונות פנימיים:Corsair 4G 1600MH
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחר חיפושים אינסופיים ברשת, אני נאלץ להגיע לכאן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. קניתי מחשב חדש ולפני זה, במחשב הקודם שהיה מבוסס על X1950XTX, לא הייתה לי שום בעיה. עכשיו אני עם HD4890 והכרטיס מזהה את המסך LCD שלי כ-CRT ולכן מגביל אותי מלהגיע לרזולוציה של 1920*1080. המסך מחובר באמצעות כבר VGA דרך מתאם DVI. הדרייברים מעודכנים לחלוטין, אני משתמש ב-Catalyst האחרון. אין לי אופציה לעשות Scale בתוכנה בגלל בעית הזיהוי הזאת. כשאני מגיע לאותה רזולוציה אז הוא התצוגה יוצאת לי אל מחוץ למסך. אני באמת כבר אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות. המפרט המלא רשום פה בצד אם צריך...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק: voodoo 4 4500 32 MB או TNT RIVA 2 32 MB מבחינת משחקים וכו' (למרות ששניהם ישנים) מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ערב טוב אם יש למישהו ניסיון עם המיצובישי pro 930 sb ,אבקש לשמוע חוות דעת. (2700 ש"ח,19"-crt) תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד דריברים לדוד שלי ואני לאיודע איזה כרטיס יש לו שאני לוחף על ההגדרות זה נותן לי "sis 650_651_M650_740 וצג FLATRON 775FT " אני לא יודע איזה כרטיס יש לו בשביל להוריד דריברים אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את הדריברים או לתת לי קישור להוריד אותם יש לי win98
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
במחיר אין כל כך הבדל אז אני שואל בביצועים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הנ"ל וכבר גם ככה אני מחכה משהו כמו שבועיים . לבסוף הובא לידיעתי שהיבואן לא יביא את המסך הזה בחודש הקרוב . בקיצור , אז לכל הממליצים על המסך , אין על מה להמליץ בינתיים . לתשומת ליבכם .
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקי, לאחר התלבטתויות החלטתי על ה9600 פרו, ומכיוון שאני חוצה את הקווים בפעם הראשונה (אני הייתי עם NVIDIA עד עכשיוו), אני צריך עזרה בבחירת חברת הספק, בקיצור איזה לדעתכם עדיפה? (מיכיוון שההפרשים בין החברות קטנים לא חשוב המחיר). מה אתם אומרים על SAPHIRE? האים הם חברת קבר? תנו להם דרוג מ1-10 . ועוד דבר חשוב, יפריע לי בהרבה הAGPX4? כמה נקודות ב3DMARK2001? (מAGPX8). תודה רבה!!!!, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-