עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שבת שלום לכולם. הוריי רכשו לאחרונה טלוויזית lcd של sony דגם u2000. (הטלוויזיה תומכת בחיבורים הבאים: 9pin?-?serial?-?RS232ו, Componentו, HDMIו, RCAו, Scart?-?21pin?x?2ו) כרגע אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה לdvd, את הדיוידי עצמו עדיין לא קנינו, ולפני הקנייה אני רוצה לדעת איזה כבל עדיף לקנות. רציתי לדעת איזה יציאה תתן לי את האיכות הטובה ביותר ע"י המלצה שלכם אתאים את עצמי לdvd שאני אקנה ויציאות שהוא יתמוך בהן. כמובן (חשוב ביותר!!) שאני רוצה שהכבל יציג איכות גבוהה בחיבור לממיר הכבלים (בעל יציאת scrat וrca). בחנות שממנה קניתי את הטלוויזיה המליצו על כבל scrat to scrat של חברת לקסוס בעל חיבורי זהב בעלות של כ250 ש"ח. לינק: http://www.hi-fi.co.il/sg_product~XT4~10~154.htm רציתי ל…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by oleg_rak,

היי !!! אני צריך שתמליצו לי על מסך lcd 19 אינץ ותגידו לי גם על מה יש לשים דגש!!!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by yanir1,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה 6800gs או x800gto מה עדיף?? אני לא הולך לעשות עליהם אובר קלוק או פתיחת צינורות רק מה יותר טוב ואם יש כרטיס מסך יותר טוב עד 1400 ש"ח אז תנו הצעות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by BlackSheep,

שלום לכולם. בעקבות הבנצ'מארקים שראיתי פה ל-HL2 רציתי לשאול אותכם למה קצב הפריימים המקסימלי שלי ב-HL2 הוא שאני מתכופף לכיוון הרצפה או נמצא בחדר ריק ולא ממש מושקע ואז אני מגיע ל-80 FPS. ותבינו יש לי Radeon 9800 Pro (של MSI) ואני שומע שאנשים עם Radeon 9600XT מפעילים את המשחק סבבה. אז חשבתי אולי זה קשור למעבד שלי? Pentium4 2.4GHz?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום רבותי. אני פתאום שם לב שיש ירידה ככה ב FPS במשחקים.. נגיד אנריל שהיה 150-200 יש עכשיו 90 ככה.. וגם בדמואים של NVIDIA אני שם את ה VULCAN ואני רואה שזה זז לאט יותר ממה שהיה לפני זמן מה... עכשיו אני חשבתי לעצמי, אני משתמש בDUEL VIEW של NVIEW שמחובר לטלויזיה כי אני רואה שמה סרטים.. אבל זה תמיד דולק כלומר רואים את הרקע דסקטופ בטלויזיה ושאני מפעיל סרט אני עושה PLAY ON TV וצופה בו... עכשיו הבעיה היא האם ה NVIEW מוריד FPS ? יתכן כי הכרטיס אולי קיבל בלאי ועליי להחליפו ? או שזה וינדאוז גדוש ועמוס שיוצר צוואר בקבוק ו FPS נמוך יותר (פירמוט או משהו יסדר זאת)? בבקשה עזרו לי.. אשמח להסבר האם הNVIEW אכן מוריד FPS בצורה שכזו...

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by cousinIT,

הגעתי לאפשרויות כרטיס מסך.. הלכתי לMUNITOR ושם בחרתי בקצב רענון: 85HZ . עשיתי החל, קצב הרענון נראה כאילו לא השתנה.... אז בדקתי ב DISPLAYS ושם כתוב באמת שקצב הרענון הוא 60HZ .. ואז זה אין אפשרות בכלל לשנות! וקצב הרענון הוא כרגע כתוב במוניטור - 85 אבל הוא באמת 60... יש לי R9800SE ומסך BRILLIANCE 109P של PHILIPS

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by RayZ,

יש לי כרטיס geforce 4 mx 400 128mb וסתם.. רציתי לבדוק אותו בתוכנה. קיבלתי ציון: 168. איך זה בשביל הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by bad-sector,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך תודות לGTA SA שהוכיח לי שה9100 שלי פג תוקף.... עכשיו, מה הכי שווה לקנות? איזה חברה? והחשוב מכל - קיאספי מוכרים את הכרטיס לAGP ב 1020, בעוד ששאר המתחרות מינימום 1200... אבל כולם מציעים יותר אחריות (לשנתיים במקום לשנה) האם זה שווה את תוספת המחיר? והאם מישהו מכיר פה חבילה ששווה לקנות (כרטיס+אחריות+תמורה?) תשובות מרובות יתקבלו בברכה.... תודה מראש. עריכה: המליצה פה על 6800LE עם פתיחת צינורות - מישהו עשה את זה? זה בטוח עובד לכל החברות? בכמה זה משפר את הכרטיס לאחר פתיחת הצינורות? לא עדיף לקנות 6600GT ולהסתפק בסטוק מאשר להתחיל לקחת הימורים עם הפתיחת צינורות?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

6950 או 560TI?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בימים הקרובים , הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכרטיסי מסך ואני רוצה משהו שיריץ לי את המשחקים החדשים כמה שיותר טוב , הכרטיסים שהבאתי הם ממחשבים שנמצאים בתקציב שלי אז אם מישהו יוכל בבקשה לדרג אותם ולומר לי מה הכי משתלם אני אהיה אסיר תודה NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 2GB GDDR5 Video Memory NVIDIA GeForce GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 Video Memory NVIDIA GTS 360M with 1GB VRAM DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M Graphics with 2GBGDDR3 NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 1.5GB GDDR5 discrete memory NVIDIA GeForce GTX 570M Graphics with 1.5GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 1.5GB GDDR5 1.5GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

המסך הזה : CMV CT-720D קצת פרטים: Input Interface: DVI-D/D-Sub Resolution: 1280 x 1024 / SXGA Display Color: 16.7 M Brightness: 450 cd/m2 Contrast Ratio: 500?G1 Viewing Angle Horizontal: 160 Viewing Angle Vertical: 140 Response Time: 8 ms * ראוי לציין שהמסך הוא 17 אינץ' והמחיר בארץ....1700 שח...הגיוני?? איך המסך??

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by morangal555,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש והתלבטתי בין שני הדגמים הנ"ל מה המלצתכם? ואם למישהו יש בנצמרק אז אשמח ללינק תודה מראש....

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש... זה המפרט: מעבד AMD Athlon 64X2 4800+ לוח אם Asus M2N-E זיכרון Kingston 2GB DDR 2 667MHz (2X1GB) דיסק קשיח 250GB SATA II 16MB מארז מאושר AMD, 480W כרטיס מסך nVidia Geforce 7300GT 256MB אני די שלם עם המחשב, חוץ מהכרטיס מסך שיש לי התלבטות לגביו. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים בתקציב דומה או טיפה יקר יותר?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  15. Started by andrei21,

אני רוצה לקנות GTX 570, כנראה ישאר עם Nvidia השאלה אם כדאי לחכות להשקה המובטחת של AMD ב9 לינואר, האם ירדו מחירים לכרטיס הזה? להערכתכם מתי זה יקרה, אם יקרה?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  16. סדרת המסכים החדשה של LG, הP, אומנם העלתה מעט את הרף עם רזולוציות מעט יותר גבוהות, קצבי רענון קצת יותר טובים ורכזת USB(לטעמי מיותר כמעט לכל משתמש). אך האם יש שיפור בבעיות האמיתיות שהציגה סדרת הB? למשל, הגאומטריה (לא הצליחו "להלביש" את התמונה על כל המסך). בכלל, האם מישהו חושב שיש הבדלים משמעותיים בין מסכים משני הדגמים? האם השיפור בקצבי הרענון מורגשים? התמונה חדה יותר? הצבעים "אמיתיים" יותר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by tomey,

שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה של המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו.זה קןרה בעיקר בתזוזה מהירה מצד לצד במסך......... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה.... לדעתי יש איזה חוסר סנכרון בין הכרטיס למסך אך אני לא יודע איך לסדר את זה.........

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. חברה OK הבנתי שלשלב כרטיס גראפי עם כרטיס משחקים ע"י טכנולוגית SLI זה בלתי אפשרי (לפחות כרגע). האם יש דרך אחרת לעשות זאת ??? שמחשב אחד יעבוד עם שני כרטיסים אחד גראפי ואחד למשחקים ושהמעבר בינהם יהיה תוכנתי (לא חומרתי), כלומר שאני אוכל להחליף בינהם תוך כדי עבודה על המחשב ? :-\ תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by Inter,

שלום לכולם, לפני כמה ימים אבא שלי ביקש ממני לבדוק לו לגבי קניית כרטיס מסך חדש מהסיבה שהכרטיס שלו לא מספק אותו בעבודה מול תוכנות כגון קורל דרו פוטושופCS4 אילוסטרייטור וכאלה ואחרים, אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון איזה כרטיס מסך באמת מתאים למשתמש כזה בתקציב של לכל היותר 450 - 500 שקל אם אפשר פחות זה מצויין... כמובן ממש שאני מכיר ויודע עבודה בעריכת וידאו ועיצוב דו - מיימדי זה לא שיקול של מעבד וזיכרון ?

20. Started by sashakrik,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. אני בסקר שוק אחרי כרטיס מסך מתאים, ויש לי מחשב לא רע לדעתי רק שה AGP שלו הוא X4 ולא X8. 1. כמה זה פוגע בביצועים בפועל? הבנתי שזה לא ממש מוריד בחצי...אלא עד 20%+ -... זה נכון? 2. מה יותר משפיע - הרוחב פס 128/256BIT, או ה"צינורות" 4/8 ? 3. מה השילוב הכי אופטימלי של רוחב פס וצינורות שיותר משמעותי ומתאים ל AGP X4? (אין לי תקציב ל 256/8 PRO ) ל9800SE ראיתי שיש 256BIT אמנם אבל 4 צינורות פעילים. לפי הסטיקי שקראתי, הבנתי שלא בטוח שהוא נפתח עם האומגה ל 8, אז אולי בכלל כדאי 9600XT שהוא 128BIT ו 4 צינורות אבל מהירות שעון גבוהה יותר...?? יש בנושא הזה הרבה משתנים (שלא לדבר על מחיר - שקובע בסוף הכל... אז סליחה אם השאלות שלי חוזרות ומורכבות... תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by mushnush,

תקציב בין 500 ל600 אני צריך שהכרטיס יהיה חזק למשחק גיימינג כבדים כמו Aion , smite ,diablo כל החדשים שיעבדו בלי תקיעות אני ייתן לכם פרטים על המפרט מחשב כדי שתוכלו לבחור משהו שיתאים למחשב אז הנה: מעבד:QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz (6 x 267) לוח אם:Gigabyte GA-P35C-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 210 (1024 MB) מארז: http://www.fastup.co.il/images/12732364.jpg ספק כוח: Ezcool real 300w אני יודע שהוא חלש אני מתכוון לקנות משהו טוב שיחזיק כרטיס מסך חזק אם אפשר על הדרך על המלצה גם על ספק שיתאים לכרטיס תקציב עד 400 אם לא לא חשוב העיקר שיהיה כרטיס מסך טוב תודה!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  23. שלום, אני מתעניין יותר במקרן של Tom's, שפורסמה גם חדשה עליו, בעיקר בגלל שיש לי LCD SVGA של מחשב נייד, כלומר 800 על 600. המחשב הוא פנטיום 1 133 או 166 של טושיבה, 32 מגה זיכרון ש(תתפלאו) אין לי ממש צורך בו. ההבדל הגדול בינו לבין המסך שהשתמשו בו בסקירה הוא שאין לו כניסת D-Sub או DVI, כמו שאין לשום מחשב נייד (או שיש כאל עם? לא חשוב), הוא מקבל את האותות ישר מהמחשב. רציתי לדעת אם יש אפשרות שהוא יציג פלט וידאו ממקור אחר ואם אני אתקל בעוד בעיות שלא מפורטות בכתבה וגם לשאול אם מישהו הולך לנסות את המקרן הDIY הזה, כי הוא נראה ממש קל אם אין בעייה למישהו להפרד ממסך LCD (או שניים, אם אתם ודופקים את הראשון)

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by guitarsuite,

שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים