עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by club_501,

אז ככה: חבר הביא לי כרטיס של דימונד כדי לבדוק האם הוא עובד, בקיצור הכנסתי לחריץ הPCI (כן, לPCI) העלתי את המחשב כשעדיין המסך מחובר לכרטיס שלי, הווינדוס מזהה שיש כרטיס מולטימדיה אבל לא מזהה איזה. הפעלתי את המחשב מחדש כשהמסך מחובר לדיימונד אבל לא רואים כלום על המסך (אצל חבר שלי הופיע שאין בכלל אות). מה שרשום על הכרטיס זה: Monster 3D PCI s/n 3370100005911 p/n 23150002-402 הכרטיס ממש ישן, 1997 מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zahi,

מה אתם חושבים על inno3d 470gtx hawk האם הוא כרטיס טוב , והאם ספק כוח 610 וואט של pc power&coolig יספיק

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  3. אם כן, מה הבדלי המחירים 1950pro vs 1800XT ואיזה כרטיס יותר טוב(משחקים. לא סרטים ולא שום דבר אחר)

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. תערוכת CES 2017 מסתמנת כשדה הקרב החדש בין יצרניות הליבות הגראפיות לכתבה

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  5. יש לי מפרט: מעבד I5 4570 לוח אם גיגה בייט סוקט 1150 זיכרון 6GB DDR3 1333 מארז מדיה סנטר (שוכב) קשיח 1TB קירור סטוק ספק טרמינלטק 550W ככה שזה יסחב לדעתי... ראיתי כמה דגמים יד שנייה במחירים סבירים כמו למשל GTX950 GTX680 GTX760 לעומת זאת הרוב תמיד כותבים RX480 או HD 7970 מבחינת עלות מחיר מצאתי תכרטיסים שכתבתי לכם ב-300-400 שקל יד שנייה עם אחריות יש קבלה... השאלה מבחינה מקצועית שלא כל כך הבנתי מה עדיף ממה כי קראתי ב-2 אתרים שונים שאחד ממליץ על GTX950 GTX770 יותר מGTX470 מאוד הסתבכתי עם זה.... איזה דגם מתוך סידרת GTX מבחינת עלות מחיר טוב?

6. בהתבסס על המפרט הנוכחי שלי, אני רוצה לדעת אם החלפת כרטיס המסך שלי ב7800GS ישפר את הביצועים שלי בצורה משמעותית?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by choochoo,

שלום, יחד עם המחשב החדש שקניתי הגיע 8600GT שנבחר בעקבות יחס עלות / תועלת. הבעיה הגדולה עם הכרטיס היא דווקא בצפייה בטלויזיה. ראשית - אין מצב של "theater mode" בדומה ל-ATI - כלומר, אין אפשרות לקנפג את המסכים ב-Clone ואז לראות וידאו ב-overlay (כלומר וידאו מוצג בחלון קטן במסך מחשב ובמסך מלא בטלויזיה). בנוסף, משום שאני עדיין צופה בטלויזית CRT (גדולה אבל CRT...) התמונה עקומה מעט והכרטיס לא ממלא את כל המסך גם לאחר מתיחה מירבית של התמונה .... ד"א - NVIDIA מפרסמים ב-REL NOTES של הדרייברים שסדרה 8XXX לא תומכת בתכונות האילו !!! בקיצור - למי שמחפש צפייה בטלויזיה - רק ATI. אני שוקל להחזיר את ה-Radeon 9200 מלפני 3 שנים שמספק צפייה איכותית יותר (וכן, לא צריך שום האצת חומרה ל-HD בכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש וצריך המלצות מהמומחים. לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' 1920X1080. הרצתי את Call of duty 5 על הרזולוציה הגבוהה ביותר וכרטיס המסך שלי לא הצליח להתמודד עם הרזולוציה הזו (Geforce 8500GT) מפרט המחשב שלי הוא : מערכת הפעלה Vista Ultimate 64BIT מעבד Core 2 Quad לוח אם Intel DQ35MP 4 ג'יגה RAM תקציב עד 800 שקלים (ניתן למתוח קצת) תודה! דניאל

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by tphss,

בקרוב אני קונה כרטיס ATI Radeon 9800PRO All In Wonder למחשב המרכזי שלי (מחו"ל, 350 דולר). ;D עכשיו, למחשב אחר (בבית של אבא שלי), שאני צריך את האפשרויות של הAll In Wonder עליו יש לי 2 אפשרויות: -ATI Radeon 9600PRO AIW -Hercules Radeon 9800SE AIW שני אלה עולים בסביבות ה1500 ש"ח בPANDAS. איזה הייתם בוחרים? אני יכול לנסות בHERCULES לשים את הOMEGA ולהפוך את ה9800SE לPRO. אבל ככה בלי שינויים, איזה יותר טוב? כי יש רק איזה 40% שהOMEGA יפעלו וזה יהפוך לPRO. תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  10. מה אתם אומרים הכרטיס הזה מבחינה בגראפית יפעיל ויסטה חלק Leadtek PX7600GT?

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  11. בדיון הזה רציתי שנמליץ לאנשים שלא בטוחים איזה כרטיס מסך כדאי לקנות איזה כרטיס כדאי לקנות וגם שיהיה חזק למשחקים. תקציב: 600 ש"ח +- כרטיסי המסך הפשוטים לאלה שרוצים קצת משחקים אבל שיעבדו די בסדר לפחות רובם. הכרטיסים הפשוטים: Radeon 9200 128MB Radeon 9600SE 128MB GF FX 5200 ULTRA 128MB תקציב: 1200 ש"ח +- כרטיס המסך החזקים שיכולים בכיף להפעיל משחקים של היום אבל עלולים להיקטע במקרים נדירים יחסית. הכרטיסים היותר ממוצעים: Radeon 9600XT 128MB GF FX5900XT תקציב: 1900 ש"ח +- כרטיסי המסך הממש חזקים ששווה לקנות שהם בעצם ישחררו כל דאגה מליבכם לגבי קטיעות במשחקים. הכרטיסים החזקים: Radeon 9800 Pro עריכה: אלה ההמלצות שלי ואני לא אומר שהכרטיסים הממוצעים הם עם ביצועים נמוכים אבל בהשוואה להכ…

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by eli.elfasi,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך דחוף למשחקים כבדים עד 1000 ש"ח מה הכרטיס הכי טוב בתמורה לכסף שלי????

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ET,

GTS 2 או GF4mx440se שניהם עם 64 מגה זכרון. אני יודע ששניהם על הפנים אבל יש לי את האפשרות לבחור מבין שניהם ולהחליף את הGF2MX200... אז מה טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  14. מחפש להחליף גם בשביל התמיכה בTRUEHD, הרבה יותר כוח עיבוד, למרות הגיימינג הקל שלי וכמובן תמיכה בריבוי מסכים בסרטי בלוריי וריפים ב1080P. הסיבה האחרונה היא בגלל התנועת הSLOW MOTION מדי פעם מופיע בסרטים כשהמסך מחשב 24" והמסך טלויזיה 46" במצב CLONE. כיום יש לי BFG 260 עם OC מהמפעל וכל הרעיון הוא למצוא כרטיס PLUG&PLAY ללא החלפת פיטינגים ושאר הכאב ראש. או במקרה הפחות כיפי לקחת כרטיס רגיל ולהלביש לו פלטת קירור יעודית, שאני לא יודע איפה לקנות. תקציב של כ2K. כמובן פתוח להצעות שאני עדיין לא חשבתי.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 00:48:25 אני הראשון שמחליף כרטיס יעודי עם קירור מים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מדי כמה שניות יש האטות וזמני תגובה "גבוהים" אני מדבר על משחק ב single player רזולוצית המסך של 1680X1050 HD78500 i5-3450 8GB התופעה הזאות לא קוראת לי במשחקים אחרים ניסיתי לשים את כל ההגדרות על LOW וחלקם לבטל כלל אבל התופעה עדיין קימת הדריברים של הכרטיס מסך עדכנים 12.10 מה עוד אפשר לבדוק ולעשות?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by nas,

היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Amit BL,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. המחשב שלי חזק למדי ולא מנוצל היטב. אז זה המפרט של המחשב שלי: AMD Athlon II Box 635 4GB DDR3 RAM Tomahwak 405W Enermax אני מעוניין בכרטיס מסך שיחזיק כמה שנים טובות, ויתן לי ביצועים ראויים לכסף שאני מוכן להשקיע. פתוח גם לATI וNVIDIA רק שלא יכלול החלפת ספק. חשבתי ללכת על הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4920&CatCode=531 אבל אמרו לי שGTX460 768MB טוב בהרבה קיצר פתוח להצעות, אפשר לגלוש טיפה במחיר, אבל לא להקצין. עיקר השימוש בו הוא למשחקים דרך הSTEAM, אבל יהיה נחמד אם אני אקבל תמורות נוספות, כמו עריכת תמונות, וסרטים. אבל משחקים זה השימוש העיקרי, כמובן שאני רואה גם הרבה סדרות, אבל אני חושב שכל כרטיס יעשה את…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי לכולם האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את המסך הבא: http://www.sony.co.uk/PageView.do?section=en_GB_Products&productcategory=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays&productmodel=%2FComputing%2FComputer+Displays%2FMultifunction+Displays%2FMFM-HT95&productsku=MFMHT95S&site=odw_en_GB&page=ProductHome בישפאר אין להן מושג, לא ולא יודעים אם בכלל יגיע מתישהו גם בלייף לא מביאים אותו. תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by itaim,

איזה כרטיס נותן הכי הרבה ביצועים בתקציב של 700 שקל?? (נ.ב גם פיצ'רים יכול להיות נחמד) ועוד שאלה איזה כרטיס יותר טוב? R9600np vs GF4TI4200 הבנתי של GF אין תמיכה של דיירקטX9 אז הוא פחות טוב... איזה עוד כרטיס משתווה בביצועים ל9600 ובאותו מחיר? ואם אני קונה R9600 איזה חברה עדיף? פיק או ספיר??

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ] אז בעקרון המפרט שלי הוא זה Intel Core 2 Quad Q6600 2GB RAN DDR2 ENERMAX LIBERTY 500W gigabyte P35-DS3L ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת תודה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by adirnasri,

יש כרטיסים נגיד כמו 7600GT ויש גם 7600GS מה הבדל בין הכרטיסים אלה? אני צריך לדעת תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. חבר'ה שמתי לב עכשיו שאחד הכרטיסים בסבבה על 44 מעלות בזמן שהשני (המשני!) עומד על 86 מעלות ! כשאני בודק את הגדרות הCCC בפרופילים אני רואה שהוא פשוט לא נותן לי לחבור all setting אלא רק כרטיס אחד (הראשי) אשמח לתגובות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה כי כרגע אני על אוטומט והם נצלים בIDLE - שניהם 78.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by qpalzm,

השאלה היא פשוטה ונובעת מסקרנות. מה הייתם מעדיפים? אחד כזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1615 או שניים כאלה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX66128D&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1821&aff=Zap

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה ויעלה עד 900 שקלים אולי טיייפה יותר תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.