כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדריך קליל של צריבת ביוס לכרטיס מסך שלי galaxy geforce 4 mx 440 64mb בנתיים התוצא הכי גבוה שהגיעתי איתו ב 3די מארק 2003 זה 277 ואני מעוניין אולי באיזה ביוס שיהפוך לי אותו ל agp 8 עם אפשר... או שיתן יותר מתח... אני רוצה להגיעה איתו ל 330 נקודות בערך
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה FX5900XT עדיף על R9600XT...? שמעתי שיש מלא ילדים שיש להם בעיות עם הרידון..מצד שני כולם אומרים לי לקנות רידון רידון רידון ואני חושש מזה ! הלכתי לנועה מחשבים לתמיכה שלהם באתר...אמרו לי קח רידון כי FX5900 לא מיוצר כבר... אני במשך חודשיים תכננתי לקנות FX5900 XT של חברות כמו: MSI, ALBATRON, GAINWORD עכשיו אומרים לי שהוא לא מיוצר יותר =/ לקחת את הרידון אז? אני לא יודע מה לעשות חלק אומרים כן הוא תותח חלק אומרים יש בעיות איתם!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
חברי הפורום שלום. אני יודע שיש סטיקי לנושא המסכים, אבל הוא ארוך מאד (109 עמודים נכון לעכשו), ולמעשה רק העמוד הראשון עוזר עם כל ההגדרות (כל השאר זה סה"כ עירבוביה של שאלות). בנוסף חיפוש באתר לפי המילה 740D לא מעלה תוצאות (בעצם - מעלה הודעת שגיאה), וחיפוש לפי המילה Samsung פשוט לא ממוקד מספיק. ולנושא עצמו: יש באפשרותי לקנות מסך "17 של סמסונג דגם 740B במחיר מבצע - 1120 ש"ח במקום 1590 ש"ח (זה אמור להיות המחיר המלא שלו). עמוד המוצר שמצאתי באתר של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS17HABKBXAA.asp לא ראיתי שם דגם בלי המילה Black, אז אני מניח שהכוונה ב 740B היא למסך שבלינק. הביקורות מ newegg מאד משבחות, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אינטרנטית…
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למה בכל הפורומים בכל הנוגע לכרטיסי מסך מדברים רק על Radeon ? מה עם כרטיסי ה - 3D Prophet של הרקולס ? הם לא טובים ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות לכ. מסך מקצועי שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית תקציב עד 2000
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי sapphire radeon 3650 AGP נכנסתי לאתר של ATI בחרתי בradeon 3600 ושאני בא להתקין זה אומר שהתקנת דרייבר זה לא תואמת לחומרה שיש לי במחשב מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם אני מצפה לכרטיס מסך ASUSS שאזל כרגע הציעו לי תחליף SPARKLE 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail במקום ASSUS 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail מה דעתכם אנא תשובתכם המהירה
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא חיפשתי שידרוג אבל זה לא אומר שחסכתי בשביל אחד.. המקסימום ישתנה רק אם יוכח מעל לכל ספק ששווה את ההשקעה הנוספת. הצעות ?
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם כל משחק משנת 2003 עד לשנתנו יכול לתמוך בריבוי מסכים בו זמנית מקסימום עד שני מסכים..... תודה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש 9600 פרו ב 470 שקל בקיי אס פי! לא רשום איזה חברה זה... מה זה לדעתכם? ואיך זה כל כך זול?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך LCD בגודל 17" אבקש חוות דעת על הדגם הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1340193 התקציב שלי מוגבל ולכן הבחירה הזולה תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איזה משני כרטיסי מסך עדיף : http://www.club-3d.nl/productshow_vga.php?ordercode=CGAX-PX76TVD&show=PCX&filter=&p=1_full או http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=576 שניהם עולים בערך 1500 ש"ח שזה התקציב שלי והייתי רוצה לדעת איזה מהם עדיף P.S האם יש למישהו אתר עם השוואות בביצועים של כרטיסי מסך על סמך משחקים שונים? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי R8500 BBA 64MB DVI אני רוצה לעדכן לו את הביוס, אבל אני לא יודע מאיפה מורידים את הביוס ואיך צורבים אותו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או שיכול להביא לי לינק לאיזה מדריך שמסביר איך עושים את זה? תודה מראש עריכה: עידכון *** מצאתי מאיפה להוריד ביוס אבל אני צריך את עזרתכם בלבחור את המתאים ולצרוב, הנה הלינק לאתר עם הביוסים : http://halentech.czweb.org/biosy/biosy_main.htm
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברה OK הבנתי שלשלב כרטיס גראפי עם כרטיס משחקים ע"י טכנולוגית SLI זה בלתי אפשרי (לפחות כרגע). האם יש דרך אחרת לעשות זאת ??? שמחשב אחד יעבוד עם שני כרטיסים אחד גראפי ואחד למשחקים ושהמעבר בינהם יהיה תוכנתי (לא חומרתי), כלומר שאני אוכל להחליף בינהם תוך כדי עבודה על המחשב ? :-\ תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה עדיף יותר בסביבות סכום ה500 כרטיס נבידיה GT9600 או כרטיס ATI RADEON 4770HD איזה מהם תומכים בCUDA?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה ...יש לי במחשב ASUS GE FORCE 2 GTS שלא ממש מעלה לי את כל המשחקים החדישים ! (הנסיך הפרסי למשל או SH3 !) :-[ אז חשבתי לעצמי למכור את הכרטיס שלי ב 250 שקל בערך ולהוסיף עוד איזה 150 שקל ולקנות כרטיס שתומך ב DX 9 בפונקצנליות מלאה !! אין לי כסף רב ! ואני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב שלי .... אז אני מחפש כרטיס מסך זול ותמורה הכי טובה למחיר ... התקציב שלי 350 - 400 שקל ... 1) האם כדאי בכלל להחליף את הכרטיס שלי ב בראדיון 9200 או גיפה 5200 ??? 2)ואם כן ..אז איזה כרטיס יותר טוב ??? גיפה :P5200 או רדיאון 9200 ??? ולמה ..??
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין בATI HD4770 למדיה סנטר שלי.המדיה סנטר מחוברת למסך 50 אינצ' טושיבה עם HD מלא. אני מעוניין להפעיל סרטים וגם קצת משחקים,האם הכרטיס בעל עוצמה מספקת להתמודד עם מסך זה? אז מה אתם אומרים???
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קצת פרטים, הכרטיס למחשב חדש (מעבד C2D E8400-8500 כנראה). גודל מסך 22 אינצ', עדיף שהכרטיס יהיה שקט.. תקציב גג - 950 שח מצאתי 2 אופציות: GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB מהירות ליבה: 650 | זיכרונות: 993 עולה: 950 שח בדיוק Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC 1GB מהירות ליבה: 750 | זיכרונות: 1150 עולה: 890 שח מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב יש שהכ.מסך הלך. המפרט הוא AMD ATHLON X2 3800+ לוח אם LIVESATA 2 GLAN 1GB RAM ספק 500W מסך LCD 17 גם בן שנתיים הכרטיס מיועד אינטרנט,אופיס ומשחקים קלים בינוניים. איך הHD5450 או HD4670? קונה KSP כי שם המחשב בתיקון, שם הוא נקנה.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם על הכרטיס הזה? הוא משתלם מבחינת המחיר לביצועים? Asus Extreme ATI X1600 PRO PCIe 512mb http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3251 יש כרטיס אחר שעדיף עליו באותה סביבת תקציב? (750ש"ח) עדיף אולי 256mb ומעבד גרפי חזק יותר? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים, האם למישהו ניסיון עם המסך Asus MW22IU? האם מומלץ? רונן
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל כרגע יש לי 6600GT והוא מחובר גם למסך מחשב 19 אינץ וגם לטלוויזה LCD 32 אינץ בג'פורס יש אופציה שנקראת DUELVIEW כלומר שאני יכול להשתמש בשני המסכים בו זמנית שבכל אחד מוגדר רזולציה שונה רציתי לוודא לפני שאני קונה שיש את האופציה הזו גם ב- ATI תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי. ההתלבטות היא בין 2 הכרטיסים הבאים (תקציב בסביבות 1200 ש"ח), אשר יעבדו עם מעבד I5 2500 PNY Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DVI DVI PCI-E GiGABYTE GTX560 1024MB GV-N560OC-1GI כאשר הכרטיס מיועד לשימושים בתוכנות כגון: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, 3D Max. האם העדיפות היא לכרטיס חזק של NVIDIA על פני כרטיס בינוני של PNY? איזה כרטיס ייתן ביצועים יותר טובים מבין השניים, או שכדאי בכלל לקנות כרטיס אחר?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-