כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
במחיר של 2000-2200? או שיש בארץ רק של גיגהבייט והרקולס? או שיש עוד חברות שמיצרות את הכרטיס במחיר טיפה יותר נמוך..
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם לקנות את הכרטיס מסך HD3650 בגרסאת הDDR3 שזה יוצא בערך 400-450 שקל (256MB וגם 512MB) או שעדיף את גרסאת הDDR2 שעולה 300 שקל וזה עם 512MB זכרון? בבקשה תענו מהר כי זה דחוף ואני צריך להזמין את זה כבר בבוקר תודה רבה מראש, גיל
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לא מוצא באתר של ניבידה את הדרייבר ויש לי רק את הדרייבר לWIN VISTA אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 670,680 ל-7970. אילו מן הכרטיסים האלו הוא בעל היחס הטוב ביותר של העלות:ביצועים, ומי הכי חזק? כרגע אני כמעט נעול על ה-680. (של EVGA ד"א) נ"ב, לא מתכנן OC. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך כי טוב שיש עד 700 800 שקל הכי הכי טוב
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בעוד מספר שבועות אני חייב לרכוש מסך חדש, עד לפני ימים ספורים אני החלטתי סופית שאני ילך על מסך 19 אינץ לא LCD שיעלה 1000 ש"ח (AOK או היונדאי היפה..) עכשיו אבא שלי לוחץ ואומר שאם כבר קונים אז עדיף לקנות דק, זה יחסוך מקום ובלה בלה.. וגם ההבדל בין ה17 LCD ל19 CRT הוא סה"כ אינץ' בודד.. הצגתי לו את העובדה שמסך דק עולה יותר כסף..אבל הוא הסכים ואמר שמוכן לרכוש מסך דק.. התקציב שלי הוא בערך 1400-1700 ש"ח..(כמובן שכמה שיעלה פחות יותר ככה יותר טוב) השימוש העיקרי הוא אינטרנט, ועבודות.. שכן משחקים אני בקושי משחק וגם כשאני משחק אז זה בטלויזיה... ואחד השימושים הוא עריכת וידאו- אבל זה במקרים פחות תכופים..וגם כשאני משתמש אז אני משתמש בריבוי מסכים אז הLCD לא יהיה הצג היחיד... השאלה האמיתית …
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך LCD שישמש לאינטרנט ואופיס לא למשחקים . אני מתלבט בין מסך 15 LCD ל 17 LCD התקציב הוא 2500 ש"ח מה אתם מציעים ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ידוע שדרישות המינימום היא לספק של 425W ומעלה, שאלתי האם הספק יחזיק מעמד עם כרטיס 4850 של שפיר. המפרט הוא: מעבד E6400 זיכרון 3GB DDR2 667MHZ לוח INTEL 965
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי כרטיסי מסך של ATI REDOAN hd 6550 עכשיו אני צריך לקנות את הסליל הזה שמחבר בין שתי כרטיסי המסך מה השם שלו ומאיפה אפשר לקנות אותו
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לרכוש את הכרטיס HD4850 sahpire אך אמרו לי לא לקנות אותו כי הוא עושה הרבה בעיות. האם זה נכון? או שאני יכול רכוש אותו בלי שום דאגה.? תודה ויום טוב. בן.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני מתלבט בין HD5870 לבין HD5970 העניין הוא כזה.. כרגע יש לי לוח אם (מה שרשום במפרט) - ללוח יש רק חריץ PCIEX x16 שבו כ. מסך יוכל לנצל את מלוא הכוח. השאלה שלי היא כזאת.. האם ללכת על 5970 אחד, או אולי צמד 5870? אם אני אלך על צמד 5870 האם הלוח לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אני גם מתכוון לקנות את האנרמקס 1050 וואט, כך שחשמל לא יהיה הבעיה פה. הבנתי ש 5970 אחד חלש מ2 5870, כמו כן אני ארצה בעתיד להשתמש ב eyfinity של ATI בשימוש בכמה מסכים. אנא עזרו לי להפסיק את ההתלבטויות שלי ולבחור במלך(מלכי) הביצועים החדש(ים) שלי! אגב מתוך האתר של GIGABYTE לגבי הלוח שלי: *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) *1 x PCI Expr…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן רכשתי טלויזיה מסוג LG 42 LED והיא מחוברת לכרטיס HD6870 ביחד עם מסך 22 אינץ של סמסונג הבעיה היא כשאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אז התמונה \ שולחן העבודה לא מגיעים לקצוות של סוף המסך ... יש לי ריבוע של שולחן העבודה ומסביבו פסים שחורים ... חיפשתי הרבה גם ב CCC וגם באפשרויות של הוינדוס (7) והכל מוגדר בטלויזיה על הרזולוציה הטבעית 1920X1080 ומסך 1920X1200 אני אשמח לעזרה ... תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
לפני מס' שבועות קיבלתי מחשב עם הכרטיס הנ"ל, עד עכשיו עבד בסדר גמור... היום ששיחקתי GTA IV המחשב קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט לאחר מכן ששיחקתי שוב זה קרה עוד פעם... ואח"כ מבלי ששיחקתי, סתם גלשתי באינטרנט המחשב פשוט קפא וזה רשם לי שגיאה כלשהי עם ה-ATI... אח"כ המחשב לא נדלק בכלל, היו רק צפצופים.. נתתי לו לנוח ואחרי זה הוא עבד. הטמפ' במנוחה של הכרטיס 45 מעלות.. וזאת גרסת ה-VAPOR X עם הקירור אם זה משנה הספק כוח הוא Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) הדרייברים הכי מעודכנים שיש.. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אחריות על הכרטיס כמובן...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט כרגע איזה כרטיס מסך חדש לקנות שיריץ לי משחקים על איכות גבוהה, וגם שיהיה מהיר לעבודות ב SKETCHUP ורינדורים. כרגע יש לי את הכרטיס מסך : gigabyte 6850 hd ואני מתלבט אם לקנות את ה ASUS GTX670. המערכת שלי : אני מריץ על הרזולוציה 1680x1050 מעבד - AMD PHENOM II X4 965 לוח אם - GA-890GPA-UD3H ראם - 12 גיגה. האם כדאי להשקיע 2200 ש"ח על ה GTX 670?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אוקי, לאחר התלבטתויות החלטתי על ה9600 פרו, ומכיוון שאני חוצה את הקווים בפעם הראשונה (אני הייתי עם NVIDIA עד עכשיוו), אני צריך עזרה בבחירת חברת הספק, בקיצור איזה לדעתכם עדיפה? (מיכיוון שההפרשים בין החברות קטנים לא חשוב המחיר). מה אתם אומרים על SAPHIRE? האים הם חברת קבר? תנו להם דרוג מ1-10 . ועוד דבר חשוב, יפריע לי בהרבה הAGPX4? כמה נקודות ב3DMARK2001? (מAGPX8). תודה רבה!!!!, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אתמול הייתי באייבורי. אין להם את ה-Samsung 710T ולא את ה-730B שכולם פה אוהבים וממליצים. אבל יש להם את ה-721S של Samsung (נטול ה-DVI) או לחילופין את ה-LG1750HQ באותו מחיר 1600 ש"ח. מה לעשות ? את מי מהם לקחת ? האם להתעקש לחפש את ה-730B ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי היי, רציתי לברר בשביל חבר שלי איזה כרטיס מסך כדי לו. הוא אמר לי פרטים עילגים - שיש לו פנטיום 3 800MHZ. ואני ביררתי כמה עולים כרטיסי מסך סבירים: 1. Geforce4 440MX - MSI - 377 nis 2. RADEON9000 - Gigabyte 64 SDRAM - 446 nis 3. RADEON9000 - Gigabyte 64 DDRAM - 604 nis מה הכי כדי ביחס עלות-ביצועים? והאם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב בכדי לדעת אם כדי בכלל כרטיס מסך חדש. תודה רבה, SMELLS :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תראו יש לי ג'יפורס 4 128 ואני צריך לדעת מה השווי שלו... בממוצע לא בחנות הזאת ובחנות ההיא.... בשביל שאני יעשה טראייד אין לכרטיס הזה אל אחר תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, ערב טוב. שאלה לי פה לח'ברה המתמחים יותר. מ ההבדל האמיתי בין כרטיס מסך של מחשב לבין כרטיס מסך של קונסולה. הנושאים שברצוני לדעת (הבדלים בין כרטיס מסך הכי חזק של המחשב לכרטיס מסך הכי חזק של קונסולת משחקים) - מהי מהירויות של FSB מהירות תמונות לשנייה. - האם מחשב מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים, מבחינת מהירות, צבעים ותמונה. - למה כן משתלם לי לקנות כרטיס מסך ב3000 במקום לקנות קונסלת משחקים (בכל מקרה מי שמקיע סכום כזה מן הסתם זה לגרפיקה טובה למשחקים) - מה העלויות וההבדלים במחירים - מה אתם ממליצים לי לקנות - מה הכרטיס מסך הכי טוב של המחשב ושל הקונסולה (כמו שרשמתי בנושא ה-4 הבדלים בעלויות כמובן) - כל כמה זמן מעדכנים כרטיס מסך של קונסולה (כי לפי הידע שלי כרסיך מסך של מחש…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס 9500GT של INNO3D עכשיו יש עליו כמו חיבור של חשמל אבל לא 6 או 8 פין ממש קטן של 2 פינים ויש איתו גם כבל כמובן עכשיו צד אחד הולך לכרטיס והשני ללוח אם והחיבור שלו הוא כמו החיבור של הלדים הקידמיים וכו... עכשיו אין ליי מושג לאיפו לחבר את זה כי יש מלא חיבוריים בלוח ולא יודע מה מתאים תודה לעוזרים הלוח 945GZM S2 אה היה לי כם מסך כחול בקריסיס וב IV הינה תמונה של החיבורים של הלוח רק תגידו לי לאיפו לחבר [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5081 הוא יעשה לי את העבודה בהצגה טובה של משחקים והוא יחזקי הרבה זמן מעמד ?? לא כמו ה mx שיש משחקים שכבר לא תומכים בו ולפני 4 חודשים רק קניתי אותו.... ואך תמליחו לי אל משהו יקר יותר בקשה.... תאמרו אם הו טוב ויחזיק הרבה זמן מעמד כתומך טוב מאוד במשחקים...
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, בדיוק אתמול קיבלתי סוף סוף את המסך Viewsonic VP930 והיום בצהריים, באמצע עבודה שוטפת במחשב, פתאום המסך נכבה וכותב DVI no signal. ניסיתי לשחק עם החיבורים, להתקין דרייברים לשחק עם הכרטיס מסך - כלום. כאשר אני מחבר את המסך בשני החיבורים של D-sub הוא פועל בלי בעיות אבל ב DVI הוא פשוט לא מגיב. ניסיתי גם לשים מעין ממיר מDVI לאנלוגי (שקיבלתי עם הכרטיס מסך) בחיבור הDVI שבכרטיס המסך, וגם אחרי שחיברתי את המסך לממיר הוא לא הגיב - מה שגורם לי לחשוב שהבעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות שהכרטיס מסך משדר רק באנלוגי והיציאה הדיגטילית נשרפה או משהו ? ואיך אני יכול לדעת אם הבעיה במסך ? או אולי בכבל ה DVI ? * הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon 9700. * אתמול היה הפעם הראשונה שהשתמשתי בחיבור הדיגי…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
i saw this card and i heard that the 6200 is pretty good especually after pipes openning but i didn't figure out if it is a TC version or not, is this ? should i buy this card? is he good enough ? thank you ! p.s.: sorry about the english, installed an English version of XP and i cant write hebrew I FORGOT THE CARD ................... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=3582
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מהו הכרטיס שנותן תמורה הכי טובה, ביוצועים/מחיר. 774שח- PALIT ATI Radeon 4870 Sonic 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=442 778שח- Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=274 900שח- Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=484 על מה הייתם הולכים? מסך 22' 1680X1050
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-