כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזה חזק מבינהם? HD 3870 8800GT OC 9600GT 512MB תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לצערי אין לי הרבה תקציב ולכן רציתי לדעת מהו הכרטיס שמספק ביצועים הכי טובים לתחום זה.(ברזולוציה של 1280 על 1024) הבנתי שזה 8600GT אבל רציתי לשמוע את דעתכם. עוד רציתי לדעת האם בתקופה הקרובה היו ירידות מחירים כלשהן שיתנו לי לקנות 8800.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא מצליח להגדיר תצוגה צבעונית בטלויזיה דרך TV-OUT הכרטיס הינו לידטק PX6600TD 256MB. כאשר רק הטלויזיה מחוברת לכרטיס מסך (ללא מסך) הPOST ועלייה של חלונות מוצגים בצבע ע"ג הטלויזיה לאחר העליה של חלונות התצוגה נהיית שחור לבן, מתוך זה אני יוצא בהנחה שהבעיה הינה בדרייבר או חלונות. החלפת סוג שידור PAL או NTSC דרך דרייבר לא עושים שום שינוי הדבר מופיע על שתי הטלויזיות שיש בבית, נבדקו גם שני כבלים שונים המחברים בינהם. כמו כן נבדקו כמה גרסאות של דרייברים ושתי מערכות הפעלה שונות. אחרי כמה דקות של עבודה במצב שחור-לבן מתחילים להופיע כתמים אדומים על הטלויזיה והתמונה מתעוותת טיפה (אתם יודעים, כאילו מעבירים מגנט מול הטלויזיה), הדבר מופיע בשתי הטלויזיות. האם יש לכם רעיונות בנדון? הדבר מוכר?…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5081 הוא יעשה לי את העבודה בהצגה טובה של משחקים והוא יחזקי הרבה זמן מעמד ?? לא כמו ה mx שיש משחקים שכבר לא תומכים בו ולפני 4 חודשים רק קניתי אותו.... ואך תמליחו לי אל משהו יקר יותר בקשה.... תאמרו אם הו טוב ויחזיק הרבה זמן מעמד כתומך טוב מאוד במשחקים...
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי , אוקי אז המגבלות הן כאלה: *הכרטיס החדש יחליף HD4850 של XFX שהחיסרון היחיד שלו הוא512MB ,שעובד עד היום כמו גדול(באמת,אין לי תלונה אחת עליו) לאחרונה רכשתי מסך טלויזיה 1920*1080P וכנראה שבגלל הזיכרון הקטן יחסית אני רואה קפיצות קטנות בזמן סרטים, כך שהכרטיס חייב להגיע עם לפחות ג'יגה זיכרון פנימי(מה שנראה כסטנדרט היום) *הכרטיס חייב להיות באותו גודל פיזי של הקודם ,(אין מקום במארז) 9 אינץ' אם אני לא טועה. *רצוי ATI (העדפה אישית,בלי הצדקה מיוחדת) *בתקציב הזה אפשר לשחק על מסך הטלויזיה או שישנו צורך למתוח טיפה את התקציב? *ראיתי את ה5770 1GB שנראה שהוא מתעלה על כרטיס המסך הנוכחי ,איך הוא במשחקים ב1080*1920? בכלל כל המלצה\דעה אחרת\מבצעים חדשים אשמח לשמוע תודה יומנעים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מבחינת ביצועים מה יותר עדיף ולאו דווקא מחינת ביצועים לרזולוציית מסך. הגרסה של ספיר - TOXIC OC - לרדאון 4870 עם 1GB או הגרסה החדשה של ה GTX260? שניהם באותו טווח מחירים לפי מה שבדקתי. (בסביבות ה 1500 פלוס מינוס). תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים התקנתי מחדש ווינדוס על המחשב, ומאז ישנה נפילת ביצועים רצינית - במיוחד באפליקציות תלת מימד כבדות כמו Battlefield 2 ובעוד משחקים אחרים, שלפי דעתי נגרם עקב בעיה בכרטיס מסך. הרצתי 3dMark01 על מנת לבדוק מה קורה, וקיבלתי תוצאה שלפי דעתי דיי מתאימה למפרט שלי - אבל במבחן שבודק את הכרטיס באמת ותלוי הכי פחות במע' - Nature הכרטיס הציג ביצועים על הפנים (שוב, לפי דעתי) - קישור ל-ORB. מותקנים כרגע הדרייברים המעודכנים ביותר לכל החומרה במחשב - לכרטיס מסך נדמה לי מותקן Cat 5.9. (-מפרט בצד ימין). למישהו יש רעיון מה הבעיה? מדוע יש נפילת ביצועים במשחקים - דבר שלא היה לפני ההתקנה מחדש של ווינדוס? תודה מראש. עריכה: שימו לב למשהו מוזר ב-ORB, הכרטיס מסך מזוהה כבעל 256 מ"ב…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחפש מדריך קליל של צריבת ביוס לכרטיס מסך שלי galaxy geforce 4 mx 440 64mb בנתיים התוצא הכי גבוה שהגיעתי איתו ב 3די מארק 2003 זה 277 ואני מעוניין אולי באיזה ביוס שיהפוך לי אותו ל agp 8 עם אפשר... או שיתן יותר מתח... אני רוצה להגיעה איתו ל 330 נקודות בערך
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לצערי אין 6800GT אז אני הולך על אחד מן הכרטיסים למעלה. רציתי לקנות כרטיס טלויזיה אבל אם הXTPE מגיע עם VIVO זה חוסך לי 200 שקל. בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה הפרש הביצועים ביניהם, ואיזה פוטנציאל OC יש לכל אחד. מצאתי ביקורות, אבל לצערי הן לא היו כאלו עדכניות\מועילות. אשמח לקבל את הinsight שלכם לפני הקניה.
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO אז,התקנתי אותו והכל התקנתי לו תדריבר שקיבלתי עם הכרטיס. עכשיו שאני מנסה להתקין את ה CATALIST אז זה עושה כזאת שגיאה ומכבה תמחשב. מה עושים? תודה. הדריברים שבאו עם הכרטיס מותקנים* קיבלתי 3.3 במארק 05
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם ברגע שאני מריץ משחק האם המעבד או הזכרונות של המחשב נכללים ברמת הביצועים של המשחק? או שהמשחק משתמש רק בכרטיס המסך? השאלה שלי נובעת בכדי להבין אם לשפר את ביצועיי המשחק יש צורך לעשות OC לכול המחשב? האם מספיק רק לבצע המהרה בכרטיס או שהמעבד והזכרונות קשורים? תודה רבה ושבת שלום לכולם
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש חנות שמוכרת כרטיס 1900XT עם קירור של זלמן ב-2220 וכרטיס 1900XTX של אותו יצרן וללא קירור כלשהו ב-2300. מבחינת מחיר זה לא כזה משמעותי, השאלה היא אם זה כרטיס שחובה לו מאוורר כי אם לא אז כמובן שעדיף לי ה-XTX.
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חיבור של AGP אני צריך כרטיס מסך למשחקים חזקים שיעבוד על האיכות הכי גבוהה כמו- HITMAN BLOOD MANY ועוד... ושיהיה לו דרייבר לויסטה המפרט: Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Prescott CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz CPUID Revision 00000F41h CPU Speed CPU Clock 2992.5 MHz (original: 3000 MHz) CPU Multiplier 15.0x CPU FSB 199.5 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 239.4 MHz DRAM:FSB Ratio 6:5 CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 09/05/2005-P4M800CE-8237-6A7L6B09C-00 Motherboard Name Biostar P4M…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש... זה המפרט: מעבד AMD Athlon 64X2 4800+ לוח אם Asus M2N-E זיכרון Kingston 2GB DDR 2 667MHz (2X1GB) דיסק קשיח 250GB SATA II 16MB מארז מאושר AMD, 480W כרטיס מסך nVidia Geforce 7300GT 256MB אני די שלם עם המחשב, חוץ מהכרטיס מסך שיש לי התלבטות לגביו. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים בתקציב דומה או טיפה יקר יותר?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מקבל מסך LCD בקרוב ואני רוצה לבדוק אם יש פיקסלים שרופים... הבנתי שיש תוכנה שמריצה רקעים ואז אפשר להבחין ב-DOT-ים שרופים.. אז המלצות/לינקים יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 2000 שקל. אני רוצה לקנות כרטיס חדש מבית ATI... ראיתי משהו חמוד FIC A98P ATI Radeon 9800 Pro ב2000 שקל בדיוק, אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ואני לא כל כך רוצה להתעסק איתה ... ועוד משהו האם הזכרונות שקימים ב 9800np הם 256bit ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל S-VIDEO מהמתאם שמגיע עם הכרטיס מסך לטלביזיה, לכניסת SVIDEO בטלביזיה. בכל ה-AVים השונים בטלביזיה רוצים את התצוגה של המחשב יפה, רק בשחור לבן מותקנים הדרייברים האחרונים של NVIDIA עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שניהם עולים 500 ש"ח. מי טוב יותר? אופיר
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך ל- AGP בתקציב של 1000 שקל מקסימום (לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם) ושיהיה לו SM3 חובה. הבנתי שעדיף 6800XT על 6600GT נכון? יש לו בעיות כמו של 6800LE אם פותחים לו צינורות עיבוד ועושים לו OC? ול- 6800 הרגיל? אני כבר ממש לא מעודכן לגבי מה יותר טוב ממה... אז תעזרו לי פה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה יכול להיות מסוכן אבל אם אתם זהירים זה יכול להיות ממש שווה! http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&page=3&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=351
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס מבין השניים לקחת..על פניו אותו כרטיס רק יצרנים שונים..האסוס שח 445 לעומת 410 של MSI המחיר לא חשוב לי אלא רמת האמינות ..יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-