עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. כאשר ל 8800 לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L ול 9600 X2 לוח אם ASUS P5N-D תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by EG,

יש לי : P4 1500 128 RDR GEFORCE2 64MB MX200 INTEL GARIBALDI 40 GB RPM 7200 אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, חבר שלי בעל ידע רב בנושא זה הציע לי R9500 PRO. מה אתם חושבים? ואם יש לכם הצעות נוספות או תגובות אז בבקשה. תודה מראש "SHUTGUN".

4. Started by zag_zag,

אני מחפש מסך 17" (CRT) בתקציב של 850-950 ש"ח. המסך ישמש בעיקר לשימושים משרדיים (אינטרנט, מסמכים וכו'), וכמעט ולא למשחקים/סרטים. כמו כן, המסך צריך לתמוך ב 1024x768@85hz לאחר שבדקתי קצת וחיפשתי בפורום, הבחירה מצטמצמת למסכים הבאים: LG F700B Samsung 763MB היתרון של הסמסונג מבחינתי הוא שהוא עולה 100 ש"ח פחות מישהו יכול להמליץ על אחד מהמסכים (או להוסיף אחד ששכחתי) ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. שלום וברכה, אני משתמש בתוכנה MSI Afterburner. רציתי לדעת מה הם הייחסים האופטימליים בשביל לעשות OC טוב...

6. Started by חובב,

מה יותר טוב .....ואיזה כרטיס יותר מהיר TI4800SE או 9600 של ATI מבחינת FPS בלי קשר לתמונה או תמיכות

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by Blabber,

אתמול התחדשתי לי בכרטיס שכזה, הכנתי פרופילים של idle ו gaming והוא עושה לפעמים underclock ל 500 gpu ו 750 memory (במקום 625 ו 993 בהתאמה). עכשיו,לפעמים הוא נמצא על המהירויות הראשונות, ולפעמים על שניות, השאלה היא האם הוא פשוט עושה underclock כשאין שימוש ב gpu או שמשהו דפוק?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. אני צריך כרטיס מסך ל- AGP בתקציב של 1000 שקל מקסימום (לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם) ושיהיה לו SM3 חובה. הבנתי שעדיף 6800XT על 6600GT נכון? יש לו בעיות כמו של 6800LE אם פותחים לו צינורות עיבוד ועושים לו OC? ול- 6800 הרגיל? אני כבר ממש לא מעודכן לגבי מה יותר טוב ממה... אז תעזרו לי פה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Idan-h,

איך שני הדגמים האלה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19266&gsid=10-4 מי יותר טוב מבניהם?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by asafnn,

טוב הכל בכותרת... אני סגור על ה 8600. פאסיבי, ללא OC ולא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידאו ובעיקר צפיה בHD במסך 2407 רזולוציה 1920x1200 אז מה עדיף: 512 DDR2 או 256 DDR3? תודה אסף

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by liel3,

היי, יש לי מסך SAMSUNG T240 24 אינצ' רוצה להחליף מחשב חדש עם כרטיס מסך 9600GT 512MB לא משנה כרגע איזו חברה... האם הכרטיס יחזיק לי את המסך ברזולוציה של 1920x 1200 ואפשר יהיה לשחק באופן נורמלי???

13. Started by Bruce,

לאחר שבויעיים של חיפוש בפורום התלבטויות קניתי מסך את המסך של סמסנוג ה730B אומנם רציתי ללכת על ה710T המומלץ אבל כבר ישנו מחסור בדגם הזה. ורציתי שמידה ויהיה איזה פיקסל שרוף לא תהיה בעיית החלפה. בכל מקרה המסך נראה מצוין האמת שהוא בהיר מדי אבל לא הספקתי עדיין לכוון אותו ואני חושב שכל מי שעובר לLCD רואה את הבהירות הזאת. בקיצור אחלה תמורה לשקל גם מגיע עם כבל DVI ואומנם אין PIVOT או כיון גובה אבל מבחינתי זה לא היה קריטי.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by avi2014,

השאלה בכותרת.\\\...///

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  15. אני מתלבט מה כדאי לקנות האם את הכרטיס Twintech nVidia 8800GT 512 MB New Big Fan שמגיע עם הקירור החדש, או ללכת על הכרטיס GV-NX88T512HP ? שלפי מה שהבנתי הוא מומהר . מה יותר כדאי הן מבחינת חום רעש וגם מחיר

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by NetSpider,

איך אני יכול ללכוד ישר לMPEG1 כדי ש Nero לא יעשה אחרי זה Encoding שלו , כי זה לוקח הרבה זמן ... עדיף איזהשהוא פיתרון עם VitualDub , כי ראיתי שאפשר לעשות את זה עם איזו תוכנה אחרת אבל האיכות שם לא משהו ... אבל כל הצעה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. שלום לכולם ראיתם את הכרטיס החדש של אסוס איך הנתונים שלו ? האם הוא עדיף על 9600 GSO http://ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ,תודה מראש עידן א

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. Started by TUCG,

לא מצאתי כזה בשום מקום. זה כמובן בלתי אפשרי כי היה חייב להיות מתישהו כזה. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנדון, גירסת ה- 1 ג'יגה. מצ"ב קישור של ביקורת שנעשתה לכרטיס באתר GURU3D הנדון-גירסת ה- 1/2 ג'יגה. http://www.guru3d.com/article/palit-radeon-hd-4870-sonic-dual-edition-review/14 בסיכום הביקורת, התייחס המבקר אל רעש הכרטיס והפצת החום שלו אל תוך המארז, שאותם הגדיר כחסרונות, וגם הספקות שלו בנחיצות ההמהרה, שלטענתו שולית. אשמח לקבל התרשמות , וחוות דעת, לגבי הנ"ל, ואו כל בעיה שצצה לכם, ואיך פתרתם אותה (אם היה אפשר); וכמובן, חשובה לי התרשמותכם הכללית. תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by Inertia,

אני קונה מחשב חדש ודיי סגור על כרטיס GeForce7600 GS\GT והציעו לי כרטיס של Expert vision במחיר נמוך יותר מכל חברה אחרת בטענה שבכרטיסי מסך זה לא ממש משנה היצרן כי המעבד הוא גם ככה של nvidia. מה שאומר שבאותו מחיר שהייתי קונה GS של gidabyte נניח אני יכול לקנות GT שחזק ממנו בהרבה.. אז כמה באמת זה משנה החברה המייצרת?

21. שלום החלטתי לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה של 1920X1080 . היום אני משחק על 1280X1024 עם 8800GT מומהר קלות, בעיקר WOW,CIV 5, Crysis 2, הם רצים טוב מאוד לרוב גם עם הגדרות גרפיקה הכי גבוהות. במעבר למסך החדש לדעתי ותקנו אותי אם אני טועה ה8800 כבר לא יסחוב... ואם לא מה שנשמע לי הגיוני אז נראה לי הכיוון של ה570. ובנוסף היום אני עם Enermax Liberty 500 שגם אני לא בטוח שיסחוב את השדרוג ל570 ואז נצטרך כבר לשדרג גם אותו (ניתן לראות מפרט מלא של המחשב בצד). אז... 1.האם מעבר לרזולוציה הגבוהה יגרור שידרוג כרטיס מסך? 2.האם שידרוג כרטיס מסך יגרור שדרוג לספק? 3. האם לא כדאי כבר להחליף מחשב עקב ריבוי השדרוגים??

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by DisinfectedDuck,

איזה מסך 17 אינצ' CRT הוא הכי טוב שאשכרה אפשר להשיג בארץ?

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  23. אני יודע שיש לי אפשרות של לידטק או גינוארד של 6800 הרגיל... באיזה מהם תהיה לי אפשרות טובה יותר לפתוח תצינורות??? הנה שלושה לינקים איזה מהם לקחת??? http://www.pandas.co.il/product_i nfo.php?cPath=609_273_351&products_id= 6977 http://www.pandas.co.il/product_info .php?cPath=609_273_351&products_id=707 0 http://www.pandas.co.il/product_info.ph p?cPath=609_273_416_1270&products_id=6 898 אל תסבכו אותי תגידו איזה מהם לקחת וכמה אחוזים של הצלחת פתיחת הצינורות בערך תהיה לי?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. אני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה, או לשחק משחקים שאני ייראה אותם גם בטלוויזיה, זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by EliranB,

המפרט שלי בחתימה המשחק מראה לי קטעים שחורים במשחק עצמו והמים על איכות אולטרה אבל לא רואים את זה ככה ... הכל עובד על האיכות הכי גבוהה (Very High) חוץ מהרזולוציה שהיא 768x1024 אבל זה לא נראה לי הבעיה ... אצל אחי יש AMD 2600+ עם כרטיס 5600XT של MSI הוא מריץ הכל על מדיום חוץ מהמים שהם על היי והם נראים יותר טוב יכול להיות שצריך לעדכן את המשחק עם פאצ' ? זה יכול להשפיע ? :'( :'( תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים