כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמתי לב שנהלי הפורום מבקשים לא לפרסם הודעות שקשורות בתמיכה טכנית, אבל בפורום תמיכה טכנית קיבלתי עצה כן לפרסם את ההודעה כאן. אם ההודעה לא מתאימה אני מתנצל. לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישו…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקי, לאחר התלבטתויות החלטתי על ה9600 פרו, ומכיוון שאני חוצה את הקווים בפעם הראשונה (אני הייתי עם NVIDIA עד עכשיוו), אני צריך עזרה בבחירת חברת הספק, בקיצור איזה לדעתכם עדיפה? (מיכיוון שההפרשים בין החברות קטנים לא חשוב המחיר). מה אתם אומרים על SAPHIRE? האים הם חברת קבר? תנו להם דרוג מ1-10 . ועוד דבר חשוב, יפריע לי בהרבה הAGPX4? כמה נקודות ב3DMARK2001? (מAGPX8). תודה רבה!!!!, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רוב כרטיסי הX800GTO לא יוכלו להפתח ל16 צינורות עיבוד חוץ מהX800GTO של SAPPHIRE גירסת הFireblade שלו יהיה אחוזי הפתיחה הגבוהים ביותר בגלל שהוא מבוסס על הX800 GTO² http://www.vr-zone.com/?i=2707&s=1
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לצערי אין 6800GT אז אני הולך על אחד מן הכרטיסים למעלה. רציתי לקנות כרטיס טלויזיה אבל אם הXTPE מגיע עם VIVO זה חוסך לי 200 שקל. בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה הפרש הביצועים ביניהם, ואיזה פוטנציאל OC יש לכל אחד. מצאתי ביקורות, אבל לצערי הן לא היו כאלו עדכניות\מועילות. אשמח לקבל את הinsight שלכם לפני הקניה.
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בלי למה אתה קונה בלה בלה וכל זה... רק אם הוא יכול לסחוב משהו לחודש חודשיים משהו אחרי זה אני מחליף. תודה
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 של LG יש איזה דגם מסויים שאתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי רדאון 9600 וcatalyst עם control ceter and panel והגירסה די ישנה (5.2 נראה לי) והתקנתי אותו אחרי פורמט אחרון שעשיתי. אף פעם לא ממש הבנתי איך לעדכן את הדרייברים וזה נושא די בעייתי בשבלי בגלל שאני לא יודע איזה גירסה להוריד (עם פאנל, בלי וכו') ועם למחוק את כל הקשור לדרייבר או שרק את הדרייבר עצמו? אשמח לקבל הסבר קטן שידריך אותי בעניין הזה כי אני רוצה לעדכן לגירסה 5.5 והאם זה מומלץ להשתמש באיזו תוכנה שמוחקת עקבות של הדרייבר הישן?, אם כן אמח לקבל לינק תודה ומקווה שזה המקום הנכון לשאול.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי סתם נכנסתי לnewegg ופתאום אני רואה את המסך הזה: ViewSonic VX924 Black/Silver 19" 4ms (gray-to-gray); 5ms (typ) LCD Monitor 270 cd/m2 550:1 - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824116355 וסתם בשביל הידע הכללי....יש הבדל מורגש בינו לבין 8ms? והאמת שלא ראיתי באף אתר על מסך lcd עם 5ms....אז רציתי ליידע אותכם..
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לא מצליח להגדיר תצוגה צבעונית בטלויזיה דרך TV-OUT הכרטיס הינו לידטק PX6600TD 256MB. כאשר רק הטלויזיה מחוברת לכרטיס מסך (ללא מסך) הPOST ועלייה של חלונות מוצגים בצבע ע"ג הטלויזיה לאחר העליה של חלונות התצוגה נהיית שחור לבן, מתוך זה אני יוצא בהנחה שהבעיה הינה בדרייבר או חלונות. החלפת סוג שידור PAL או NTSC דרך דרייבר לא עושים שום שינוי הדבר מופיע על שתי הטלויזיות שיש בבית, נבדקו גם שני כבלים שונים המחברים בינהם. כמו כן נבדקו כמה גרסאות של דרייברים ושתי מערכות הפעלה שונות. אחרי כמה דקות של עבודה במצב שחור-לבן מתחילים להופיע כתמים אדומים על הטלויזיה והתמונה מתעוותת טיפה (אתם יודעים, כאילו מעבירים מגנט מול הטלויזיה), הדבר מופיע בשתי הטלויזיות. האם יש לכם רעיונות בנדון? הדבר מוכר?…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המסכים של סמסונג מהטכנטלוגי ההחדשה vixlim ???
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://img85.imageshack.us/img85/4897/4pinto6pinpoweradapterrs9.jpg או שמספיק לאחד ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה Windows XP x64 SP2 וכרטיס מסך Palit GeForce 8800GT Sonic. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ויש לי אפשרות נוספת להתקין nVIDIA WDM Driver. בחרתי באפשרות הזאת, ו-Windows הודיע לי שהלוגו של הדרייבר לא חתום לגירסה הזאת של Windows, או משהו כזה. השאלה שלי היא מה זה הדרייבר הזה, מה הוא נותן לי, האם אני צריך אותו, והאם להגיד ל-Windows להתקין את הדרייבר בכ"ז. אני עכשיו באמצע התקנה, כך שאשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שניהם עולים 500 ש"ח. מי טוב יותר? אופיר
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd x2 5000 - ee (65 watt) 2gb (2x1gb) kingston 667mhz gigabyte ga-m59sli-s4 (nforce 590) 2 ide hdd 1 sata hdd 1 sata dvd-rw creative audigy 2 leadtek 8800gts 640mb thermaltake tr2 550watt psu 2 x 120mm themaltake fans thermalte bigtyphoon vx fan אני רוצה להוסיף למערכת הבאה עוד כרטיס מסך בשביל ליצור sli, השאלה היא האם הספק שיש לי כרגע מספיק חזק בשביל להחזיק מערכת כזאת ? שאלה נוספת האם בשביל ליצור מערך sli אני יכול לשים כרטיס מסך של יצרן אחר (לדוגמא שלי זה leadtek 8800gts 640mb, ובחנות יש לו במלאי רק gigabyte 8800gts 640mb), או שאני חייב לשים בדיוק אותו יצרן?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם בשביל מסך 22 אינץ' יספיק כרטיס אחד של 9600GT או שכדאי יותר לשים 2 (התקציב מאפשר..) או שבכלל עדיף ללכת על 8800 GT רגיל (ראיתי שאת הקליבר הפסיקו למכור משומה... )
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי איפה אני יכול למצוא מה הגודל הפיזי של כרטיסי המסך ?? ויותר ספציפית 8800GTS תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 775FT כבר שנתיים של חברת LG ממש תענוג של מסך, אפשר לשבת עליו שעות ולא להתעייף. האם כדאי להחליפו במסך חדש או שהוא יספק את הסחורה ולא יהיה הבדל משמעותי ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? PALIT GEFORCE 7300GS 256MB או Gigabyte Ati Radeon X1300 128MB שניהם במחיר של עד 300 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש כזה דבר אחריות בינלאומית לכרטיסי מסך? ואם כן איזה חברות מכבדות את זה בישראל??
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? איזה יותר טוב מבחינת ביצועים? הSAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB כרטיס גרפי Radeon X1950XT 256MB PCIe Sapphire
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני יודע שתחנו את הנושא אבל לא כל כך הבנתי מה עדיף למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קראתי בפורום של nvidia שלהרבה אנשים יש בעיהה אים הדריבר החדש 162.18 במישחק graw 2 וגם לי יש תבעייה הזאת אים 7300 gt יש איזה אפשרות שצריך לשנות בדרייבר או שזה דרייבר פשוט דפוק תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס כדי לי לקנות 8800 gt 512 או 9600 gt 512 הרוב אני משחק משחקים במחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-