עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך את זה דחוף לצורך חישוב מחיר משלוח מארה"ב

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  2. שלום לכולם! ברשותי R9800PRO 128MB 256 BIT ואני רוצה לשדרג אותול-X850. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע מי מבין הגרסאות הנ"ל טובה יותר... 1.XL 2.XE 3.PRO 4.XT מישהו יכול להאיר את עיני? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל אני קונה את הכרטיס דרך EBAY ***עריכה*** אני צריך כרטיס AGP ואם אפשר לדרג לי את הכרטיסים מבחינת ביצועים...תודה!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  3. אני חייב אתר ישראלי [חנות] שיכול לספק לי את הכרטיס מסך redeon 9600 pro all in wonder

4. איזה גירסה של 7600 הכי שווה לפי דעתכם מבחינת מעלות,ביצועים,oc,בקיצור-הכל ??

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by nited,

נשרף לי כרטיס משך 7600GS ואני מחפש כרטיס מסך חדש, אשמח להמלצה לכרטיס מסך מתאים במחיר סביר( יעני 300-400 ש"ח) מפרט המחשב - Operating System Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB NVIDIA nforce 430I תודה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  6. הולוגרמה שניתן לקנות היום

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by k22,

איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb

8. Started by kastro,

ילי כרגע מחשב שהחלפתי ונשאר לי הכרטיס מהמחשב הקודם Asus V8200 Deluxe האם כדאי למכור אותו, ואם כן בכמה ? או ששוה להשאר איתו כרגע עד אשר המחירים קצת ירדו (בגלל הדור החדש שנכנס בימים אלו) האם הוא בכלל שווה היום ? הוא נחשב כרטיס טוב ?

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by dark,

786FD MAG INNOVISION או: MAG INNOVISION 786PF לי יש את ה-FD ולאחי יש את ה-PF האם כדאי להחיף איתו

10. Started by faza,

אני צריך המצלה לכרטיס מסך: קירור פאסיבי DVI VIVO אין הגבלת תקציב. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by Morfix,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd x2 5000 - ee (65 watt) 2gb (2x1gb) kingston 667mhz gigabyte ga-m59sli-s4 (nforce 590) 2 ide hdd 1 sata hdd 1 sata dvd-rw creative audigy 2 leadtek 8800gts 640mb thermaltake tr2 550watt psu 2 x 120mm themaltake fans thermalte bigtyphoon vx fan אני רוצה להוסיף למערכת הבאה עוד כרטיס מסך בשביל ליצור sli, השאלה היא האם הספק שיש לי כרגע מספיק חזק בשביל להחזיק מערכת כזאת ? שאלה נוספת האם בשביל ליצור מערך sli אני יכול לשים כרטיס מסך של יצרן אחר (לדוגמא שלי זה leadtek 8800gts 640mb, ובחנות יש לו במלאי רק gigabyte 8800gts 640mb), או שאני חייב לשים בדיוק אותו יצרן?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  12. האם אפשר לחבר גם את החיבור האנלוגי של המסך וגם את חיבור הDVI בו זמנית לכרטיס? אם כן.. האם שני המסכים יעבדו במקביל? תודה.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם קראתי את ה-FAQ הפותח את הפורום ונראה לי שאינו רלוונטי כל כך,באשר להערכת מסכי 19",מאחר ונוספו עוד דגמים בשוק. אבקש המלצכתם למסך 19" עד 2000 ש"ח, פלוס מינוס 10%. תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by THELAD,

שלום רב , רציתי לשאול לגבי סגירת המסך ממצב Standby (מנורה מהבהבת). -האם כדאי ? -האם זה יכול לגרום לנזק חומרתי ? תודה על ההקשבה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by yoavmash,

יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד E6550 כרטיס מסך GF 8400GS 256MB PCIE לוח אם GigaByte GA31MX-S2 זיכרון 2G DDR2 800M ספק כח EZcool 300W מסך 27 אינץ אני רוצה לשחק starcraft 2 המשחק רץ אבל מדי פעם המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך לפי הגדרות מינימום של המשחק דרוש כרטיס מסך 8600 ומעלה אשמח לקבל רעיונות לשדרוג כרטיס מסך שייתמוך את החומרה ויריץ את המשחק ללא תקיעות וכמובן במחיר סביר תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by kaki356,

שאלה בכותרת.. כי זה יחסוך לי הרבה כסף לקנות 8800GT או 8800GTS החדש

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. קיצר, חבר טוב מאוד שלי מהיסודי עשה לי היום הפתעה ואמר לי לבוא איתו לאייבורי לעזור לו לבחור חלקים למחשב שהוא כביכול "בונה" לעצמו, אמרתי סבבה. דעתי על אייבורי היא כשל כולם, ושאלתי למה לקנות דווקא שם, הוא ענה לי במילה אחת: זול!!! אמרתי, טוב איך שאתה רוצה... קיצר בסופו של דבר, הסתבר שהוא לא בוחר לעצמו חלקים (אפשר לעשות את זה גם באינטרנט), בא ואומר לי מה אתה רוצה? אני כזה, למה אתה מתכוון?! והוא אומר לי, אני זוכר שדיברת הרבה זמן שאתה רוצה לקנות כ.מסך או משהו כזה, גם ספק רצית לא? אמרתי לו שכן, אבל מה זה קשור לזה שאנו שם, הוא אומר תבחר, הפתעה!!!! אני כולי בשוק ולא מבין שהוא רציני, זורק לו סתם טוב אז תביא לי GTX260 Golden Sample ו-Corsair VS 550W לנציג. הנציג מייעץ, אם כב…

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  18. השאלה בכותרת,המפרט בחתימה. תוכלו לתת לי עצות לשיפור התוצאה? (מלבד אוברקלוק) תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  19. יש לי הספק Enermax Liberty 400W אם עובד כרטיס מסך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  20. ATI SAPPHIRE HD6850 2G GDDR5 t-איך הכרטיס הזה??? (ולמה הוא יותר יקר מסידרה של ה 7??)

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. במחשב שלי החדש מסוג amd3000 אם לוח של גיגה ביט וזירון 1 גיגה יש לי כרטיס מסך מסוג גיפורס 6600 התקנתי את העידכון מהאתר של ניוודה שניקרא 81.95 _forceware_winxp2k_international_whql האם אני צריך עוד משהו בשביל שהכרטיס מסך זה יתן לי את מירב הביצועים שלו למשחקים? יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הכרטיס ? ואם אפשר לפרט לי אם צריך בהרחבה כי אין לי מוסג מה אני אמור לעשות תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שני הכרטיסים משומשים. זה הכרטיס http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=134 של ספיר http://www.powercolor.com/product.asp?id=75 זה הכרטיס השני

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by kike100,

שלום, יש סיבה להפרשים האדירים בחלק מהכרטיסים? לדוגמה בסדרה gtx 480 המחיר בארה"ב הוא בסביבות 200 דולר ופה בערך 2000 שקל. גם בסדרה gtx 560 המחירים בארץ הם למעלה מ1000 שקל. מצד שני, gtx 650 בערך אותו המחיר (קצת יותר גבוה). מה הקטע? אני רוצה לקנות כרטיס חדש אבל בחלק מהמקרים ההבדלים פשוט לא הגיוניים ובחלק הם בסדר גמור. תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. ב-NVIDIA מאשרים רשמית את קיומה של גירסה מוזלת יותר עבור כרטיס המסך, שתנסה להתחרות ישירות בגירסה המוזלת של ה-Radeon RX 480 בקרב על לב ליבו של השוק העממי לכתבה

25. Started by orbk,

שלום לכולם מביןם שני הכרטיסים האלה אני מודע שPRO יותר חזק x1950GT || x1950PRO עכשיו אני רוצה לדעת אם הביצועים שלו טובים ברבה מן הGT וזה שווה אתה התוספת בתשלום או שהביצועים לא כאלה גדולים בניהם ככה שאין טעם לקנות את ה PRO?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים