כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי , קיבלתי את ה Gigabyte Radeon9700 pro אחרי שהתקנתי את ה sp1 \ nforce \ DX9 התקנתי את Catalyst 3.2 זה התקין , ביקש לעשות רסטרט... ואמר משהו על בדיקות , לא ממש הבנתי. שהוא חזר מהרסטרט , הוא הפעיל את המחשב על 640\480 ומשום מה שניסיתי נגיד להוזיז חלונות , או לדפדף בדפי אינטרנט , זה היה ממש איטי... כאילו בלי פריימים... (המחשב עצמו פעל בסדר..) בכל מקרה , עשיתי רטסרט וזה הסתדר.. ואין לי מושג אם זה התקין את הדרייבר או לא.. שאני לוחץ על settings > Advanced אני לא רואה את כל האפשרויות שאמורות להיות שם.. יש לי לא יותר מ4-5 לשוניות... ואמורים להיות לפחות 10.. של הכרטיס. זה מוזר.. וגם ב Device manager יש לי שם Radeon 9700 Radeon 9700 secondery ?!? וכתוב לי בדיירבר של שניהם : …
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך on board, אני יודע- דפוק, אבל נישרף לי בעבר הלוח אם ולא ממש הייתה לי ברירה. עכשיו, יש 2 חיבורים לכרטיס מסך, אחד RBG והשני DVI. חיברתי מסך 32" לDVI, ולRGB חיברתי מסך 19", הבעיה שאני רואה רק ב32". יש לזה סיבה? אי אפשר לראות בשני מסכים בו זמנית מאותו כרטיס מסך, או שאני צריך להגדיר את זה איכשהו? אם זה רק עניין של הגדרה, אפשר איזה הסבר קטן? תודה מראש, ושבת שלום!!!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר ??? תודה לעוזריים=]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI- HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בבית מארז של dell optilex 745 שקיבלתי מהעבודה.. ניסיתי לשחק את ה gta החדש והגרפיקה הייתה ממש זוועתית(ati 1650) ורציתי לדעת אם אני אשפר רק כרטיס גרפי זה יעזור לי בשיפור משמעותי או שכל המארז עצמו נועד לכישלון באזור המשחקים... pentium d cpu3.40 3.39 ghz 3 gb of ram אם כן אשמח לדעת איזה כרטיס יתאים בתקציב של עד 800 ש"ח שגם לדעתכם יתאים למארז.. תודה מראש אבי
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כנראה היום אני הולך לקנות כרטיס, יש לי כרגע ATI RADEON X1650 ונראה לי שהוא עושה לי בעיות, כל הזמן קורס ומתחמם אני מתלבט בין: Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIe Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB PCIe MSI ATI Radeon R4650 512MB PCIe Asus Radeon HD4650 512MB PCIe2.0 אני מחפש עד 400 שקל (עדיף באייבורי), אז אם יש לכם המלצה http://ivory.co.il/category.asp?catcode=400 איזה נתונים אני צריך לפרט כדי לדעתמה יעבוד טוב? יש לי.. מעבד Core 2 Duo E4400 2 GHZ, 2 RAM
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של MSI ןאני לא יודע אם מבחינת האוורור שהוא מקבל זה מספיק שהוא יעבוד טוב (לא יאט אותו) או שאולי אפשר לקרר אותו קצת יותר (לשים עליו מאוורר או משהו כזה) ובכך לשפר את הביצועים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי לוח אם מסוג Asrock דגם 775i65G מעבד חד ליבה פנטיום 4 ב-3 גיגהרץ כרטיס מסך 6800GT שעבר המהרה והוא אמור להשתוות ל-7300GS או GT . הוא משוגע על GTA ולאחרונה התקין במחשבו את ה-GTA IV ולמרות שהדרישות מינימום של המשחק לא מתאימות למחשבו בכל זאת המשחק רץ אך כמובן בצורה גרועה ביותר . הוא למיטב הבנתי הלוח אם שלו יכול להחזיק גג גיפורס 7900 אך אין כרטיס שכזה בעל תושבת AGP, האם יש אלטרנטיבות אחרות? אולי כרטיס מחברה מתחרה? לסיכום הוא זקוק לכרטיס ה-AGP הכי טוב שהלוח אם שלו מסוגל להחזיק, יש המלצות? תודה מראש. דוד אזולאי (החבר)
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מלא כרטיסים חדשים , הכל חדש ,זכרונות, ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה כרטיסים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את ה8800GT של intel.מה היום ?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר מיושן והכרטיס מסך הנוכחי התקלקל לספק שלי אין חיבור לכרטיס מסך הכרטיס רק מחובר ליציאת pci-e תודה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בעיקרון שמעתי שזה לא אפשרי...אבל רציתי בכל זאת לברר את הנושא (ואם אי אפשר-אז בבקשה גם הסבר-למה אי אפשר??)
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי על המחשב הישן כ.מסך 7600GT, (מעבד AMD x2 3600, לוח אם של גיגבייט, אבל אני לא זוכר איזה דגם) עכשיו הבעיה שהכרטיס מסך השתגע, בהטחלה ראיתי שמדי פעם יש איזה "פיקסל שרוף"(לא שחור תמיד, אלא אדום,ירוק,כחול,סגול) על המסך אבל זה לא של המסך, כי הפיקסלים נעלמו אחרי ריסט, וכשהדלקתי משחקים\סרטים הם גם לפעמים נעלמו. עכשיו, לאט לאט הדברים האלא יוצאים מכלל שליטה, יש פיקסלים בכל מקום, כל הזמן אפילו בבוט של המחשב (במסך הראשון הראשון) יש את אותם "פיקסלים שרופים". ובנוסף מידי פעם המסך מתחיל להשחיר ולחזור לעצמו כל פעם שמזזים חלון, או עושים מקסימייז\מינימייז ניסיתי להחליף דרייברים וזה לא עזר. הכרטיס עצמו קר ךמגע אז אני בספק שזאת בעיית חום, פלוס בנוסף למאורר הרגיל, יש מאוורר מארז 120ממ שנ…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD 4850 ורציתי לדעת איך אני מעלה את מהירות המאווררים שלהם (של שניהם) או לפחות של אחד מהם תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו ניסה את הדרייבר ששוחרר ב5 לחודש? יכול לתת חוות דעת עליו?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס למפרט הבא: E8400 4GB DDR השימושים יהיו בעיקרם כלליים אך לעיתים יכללו גם: צפיה בסרטים (רגילים ו-HD) צפיה ועריכה בתמונות (צלם מתקדם) עריכת סרטי וידאו מעט משחקים (בשאיפה, כמה שיותר חדשים). בד"כ אני מהאנשים שנוהגים להתעמק ולרכוש את הידע בעצמם, דרך קריאת reviews וכו', אבל הפעם פשוט אין לי כ"כ הרבה זמן ולכן אני מבקש דעה מלומדת.. אשמח להמלצה מנומקת והרבה תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה סוג של כ. מסך עם PCI-E מהחדשים משתווה או קצת יותר טוב בביצועים מהכ. מסך ATI X1950 Pro עם PCI-E או שעכשיו כל כ. מסך אפילו ב-300 ¤ טוב ממנו? תודה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום מחשבים ניידים. [iurl=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373822.0]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373822.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
למחשב הזה: פנטיום 4 3.2GHZ Asus p5GD2-x ספק 400 וולט גנרי. ראיתי המלצות ל9800GT שקצת חורג, אז חשבתי לקחת 9600GT שיושב בול. [אם יש המלצה לכרטיס אחר באותו תקציב שיותר שווה לקחת כמובן שאשמח לשמוע ] השאלה היא האם זה מתאים למחשב? על הלוח קיים PCI-E אבל אני לא בטוח שיש על הספק את החיבור הזה שראיתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355400.0 זה תקף גם לגבי? הכרטיס שהיה מורכב עד עכשיו זה 6600GT בלי שום חיבור לחשמל, שהלך לעולמו בטרם עת. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לומר תודה על הביקורת ולציין שהיא מושקעת מאוד! אבל יש לי טענה אחת כלפיה הביקורת, הביקורת בעצם משווה בין ה GT260 וה GT280 הכרטיסים אינם באותו טווח מחירים ואינם מתחרים זה בזה היה הרבה יותר טוב אם היו מכנסים לביקורת את הכרטיסים המתחרים מטעם ATI ה 4850 ה 4870 וה-4870X2 ומשווים את הכרטיסים האלה לכרטיסים הנ"ל ובעקבות השוואה זו מגיעים למסקנות.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מעבד: E4300 אפיק תקשורת PCI-E זכרונות: 1024MB 667MHZ ספק כוח: כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי השם של הדגם/החבקה של הספק, הדבר היחיד שאני יודע (בדקתי) זה שזה 500W ו-36A במסילת ה-12V. מסך: LG L1919S אני מתכוון לקנות או את ה- 8800GTS 320MB / HD3850 256MB. 1. מה יותר חזק בביצועים, ומה יותר חזק בכללי? 2. האם הספק יצליח להחזיק את שניהם? 3. האם יהיה לי צוואר בקבוק? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי בצער רב וביגון קודר אני מבשר לכם על מותו של כרטיס המסך שלי בשיבה טובה. יש לי (או יותר נכון היה לי) כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 128 MB. אני יודע שזה כרטיס ישן מאוד - ולכן אני מתלבט איזה כרטיס לקנות. בגדול אני יכול לקנות את אותו כרטיס בדיוק - אבל נראה לי שזאת הזדמנות להשקיע עוד קצת ואולי להגיע למצב שיש כמה משחקים שיעבדו אצלי על המחשב..... יש לי מעבד GHz1.66 AMD ATHLON XP+ 2200 על לוח אם של MSI K7N2 עם 1GB של זיכרון. נראה לי שאם אני אקנה כרטיס מסך טוב יותר ממה שהיה לי יהיו כמה משחקים שיוכלו לעבוד עליו (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה יש לי תקציב של בערך 300-350 ש"ח לטובת העניין. רשום לי בספר של לוח האם שהתושבת של כרטיס המסך היא AGP 4X/8X 1.5V. רשום גם שהוא עובד ב 32-bit.…
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא למשחקים אחרים, רק לזה... האם 8500GT יספיק? או שאולי עדיף משהו יותר טוב, ואם כן מה? אני לא רושם תקציב כי מה שמעניין אותי זה סוג הכרטיס המינימלי, וכמה שיעלה אז יעלה. (זה בשביל חבר ככה שהמפרט בצד לא משחק תפקיד)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות קניתי בחנות foxpc כרטיס מסך מסוג 8600 GTS. אמרו לי שהכרטיס יגיע תוך כמה ימים. כשראיתי שהכרטיס לא מגיע, החלטתי להתקשר לחנות, ושם אמרו לי שהמשלוח מתעכב, והוא יגיע רק בשבוע הבא. אחרי זה מרחו אותי שוב, עד שזה הגיעה לשלושה שבועות (!). אני ממש כעסתי אליהם, והם החליפו לי את הכרטיס. את ה8600 GTS הייתי אמור לקנות ב600, והם נתנו לי את הHD3850 ב680, רימו אותי? תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-