עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Xilver,

^כותרת^

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום רב, אני חדש פה בפורום ולמעשה נרשמתי כי חשוב לי שהטובים ביותר יתנו לי חוות דעת והמלצות בקשר לרכישת כרטיס מסך. פרטים טכניים: תקציב: עד 1000 ש"ח ממשק הכרטיס: PCI-E מעבד: model: AMD athlon 64 X2 3800+ Frequency: 2000MHz Number of Core: 2 זיכרון: 2048 MB DDR2-SDRAM מסך: Samsung LCD LA40A451 40" למידע נוסף על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2545630 הנה תמונה של חיבורי המסך מאחורה: (זהו למעשה המסך עליו אני רוצה לראות את הביצועים האיכותיים של הכרטיס מסך ולא בהכרח המסך מחשב הרגיל שלי) ספק כוח: קצת משלי: נאמר לי שכרטיסי מסך מסוג ATI radeon 48XX יספקו את הסחורה בקלות ובלי שום מאמץ. כשהתקשרתי לחנות מסויימת לשאול האם יש להם במלאי…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by e-d-a,

יש לי רידון 9500 פרו ואני רוצה לדעת איזה דריבר הכי טוב להתקין בשבילו?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני? תודה מראש לעוזרים: TMRider

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by guitarsuite,

שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. אני רוצה לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך עבור המפרט שבצד ימין. הדבר שהכי חשוב לי שגוף הקירור יהיה פסיבי, ואם לא פסיבי, אז שיהיה בלתי נשמע ב IDLE. מבחינת ביצועים, אני מחפש יחס עלות/תועלת גבוה אבל בלי להתפשר על קירור שקט. כרגע אני מכיר רק את ה Sparkle 8800GT Passive שעונה על הדרישות שלי יש עוד כמוהו? אני לא לחוץ, אין לי בעיה לחכות עד 2-3 חודשים לכרטיסים חדשים. אך האם צפויים לצאת כרטיסים חזקים יותר עם קירור פסיבי? תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by tordek,

מדובר כאן על הגרסא הראשונה של אנריל . עכשיו מה שקורה הוא כשאני משחק (לאחר הפעלת ה vsync) האנריל פועל לי בין 40 ל 300 FPS וזה גורם לשניה אחת תזוזה מהירה ובשניה האחרת תזוזה איטית ולקפיצות במסך האם מישהו כאן מוכן לעזור לי

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by casio222,

שלום, לאחרונה התקלקל כרטיס המסך שלי ורציתי לקנות חדש רק שאני לא יודע איזה יתאים ללוח אם + מעבד + ספק. מפרט המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (14 x 214) זיכרון: 2GB כרטיס המסך הקודם (אותו אני מחליף): Radeon X700 256mb אם צריך פרטים נוספים אני ארשום. תודה מראש, בברכה, עמית.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by oleg85,

INTEL P4 2.66 DDR 3200 KINGSTON 2*1G MSI 865PE אני רוצה לשדרג אותו לשיחזיק אצלי עוד שנה + אחרי חיפוש בפורם הבנתי ש 1950P חזק יותר השאלה היחידה שמתרידה אותי שהוא לא תומך ב DX10 מתי אמור ה DX10 להיכנס לשימוש במשחקים? ועוד שאלה כדי להבהיר לעצמי עם 1950P לא תומךב DX10 אז הוא לא יוכל להיכנס למשחקים שתומחים ב DX10?או Aיש מצב שיאפשרו להיכנס למשחק גם דרך DX10 ו גם DX9 תודה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by ccc,

שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי יצא 3D MARK 2004, אם בכלל? אם כן, מה יהיו השיפורים/חידושים בתוכנה החדשה?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  12. עד כמה רחוק אפשר להגיע??

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by fenix21,

יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by ReL_1,

שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? תודה רבה.. נ.ב. מבחינת הבנצ'ים הבנתי שהX850 XT PE AGP הוא כמ…

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by guy25,

קניתי לפני שבוע v9950 asus ואין לי את המצב של "העתק מדויק" על שני מסכים ב nview. מה מקור הבעיה ואם אפשר לפתור אותה?? בבקשה חייב עזרה!!!!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  17. אוקיי, נתחיל מהמפרט שלי, צפו במפרט, לאחר שצפיתם, ניגש לעניין : מה כדאי לי לשדרג מ8800GT ? אני רוצה שההבדלים יורגשו.. יש לי מסך 22' (למי שעצלן ולא קרא מהמפרט שלי). ונניח שיהיה לי ספק HX450 או VX550.. מה יתאים לי יותר? למטרת משחקים כבדים. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by chubaka,

יש לי ti 4200 ואני לא מבין מה זה filtering וכל זה מישהו בבקשה יכול להסביר לי כמו כן איך אני עושה לו oc? בקיצור איך אני מביא אותו למקסימום יכולת?

19. Started by redead,

ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. שלום אני עדיין מתלבט בשדרוג כרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות דרך חבר במחירים זולים. את ה HD4850 Sapphire הגרסא הרגילה במחיר של 700 ש"ח את ה Gigabyte HD4850 עם קירור של ZALMAN ב 720 ש"ח או את ה +SPARKLE 9800GTX במחיר של 780 ש"ח כרגע יש לי צג 17" אבל אני מתכנן לשחק על טלוויזיה 32" , השאלה היא איזה מבין הכרטיסים הכי מומלץ והאם המעבד שלי לא יגביל את אחד מהם. תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. Started by tigerex,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש דרך לשפר את הכרטיס החרא הזה בדרך כלשהי (oc ....)?? (אין לי כרגע כסף לכרטיס חדש)

22. Started by Yotam_,

אז אחרי איזה שבוע שלפעמים היו עיוותים קטנים, לא משהו ששמים לב, המסך החל להראות סימני גסיסה. אתמול כשחזרתי הביתה והדלקתי אותו גיליתי את הדסקטופ היפה שלי מרוח לגמרי. כאילו שמתחו את הצדדים מעבר לגבולות המסך, ואז התעסקו עם ההגדרות שמותחות אותו בעגלגלות. אין לי, עד כמה שידוע לי, שום דבר שיכול לגרום לכזה דבר ליד המחשב, ולא נוסף שום חפץ לשולחן שלי או לסביבה בזמן האחרון אגב, ניסיתי כמובן לשנות הגדרות של המסך והכל - שום דבר לא משתנה אבל גם רזולוציות ניסיתי

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Dilbert Marker,

מצטער שאני פותח דיון על תוצאה ב3DMARK, אני אישית לא מחבב דיונים כאלה... ובכל מקרה, בתור אדם שלא ממש אכפת לו מהתוצאה, הרצתי השבוע 3DMARK לראשונה מזה 4 חודשים. ציפיתי האמת לירידה קטנה בתוצאה, אתם יודעים הHD קצת יותר מלא עכשיו, הר'גיסטרי יותר מלא בשטויות בטח... נשמע הגיוני שהתוצאה תרד. אבל מ1312 ל1032?! אז... יש רעיונות מה הסיבה לירידה החדה? הרצתי על אותן הגדרות, סגרתי את התוכנות ברקע, אין תוכנות ריגול או וירוסים, אפילו נשאר אותו דרייבר (טוב אני אעדכן השבוע...). לירידה של 280 נק' חייבת להיות סיבה טובה לא? המפרט למתעניינים: P4 2.8C Asus P4P800 Deluxe 256MB 400MHz * 2 Sapphire Radeon 9600 Pro

24. Started by Lanzar,

יש לי HD4870 שמחובר בסלוט העליון והמסך מחובר אליו, חיברתי HD4850 שיש לי בבית וגם את שני הגשרים שמגיעים עם הכרטיסים... חיברתי כמובן את הכרטיס לחשמל... אבל ברגע שאני מדליק את המחשב אין פוסט... צריך להגדיר משהו בביוס לפני ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by Chymes,

ראיתי בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1092&products_id=6940 זה כרטיס מסך רק ל-OC? מה הכוונה ב-8 צינורות פתוחים?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים