עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי לקנות את המסך הנ"ל וכבר גם ככה אני מחכה משהו כמו שבועיים . לבסוף הובא לידיעתי שהיבואן לא יביא את המסך הזה בחודש הקרוב . בקיצור , אז לכל הממליצים על המסך , אין על מה להמליץ בינתיים . לתשומת ליבכם .

2. איזה כרטיסי מסך טובים יש למשחקים כבדים? כמו NFS prostreet? זיכרון 512MB לא פחות תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by Levyshachar2,

שלום לכולם ! יש לי מחשב INTEL PENTIUM 3 733 וכרטיס מסך geforce 3 ti200 128 mb של חברת INNO3D יש לי 384 RAM כשאני עושה benchmark עם 3dmark הוא נותך לי כ3660 בערך נקודות זה אמור להיות ככה? (בגלל המחשב) או שיש בעייה כלשהי??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by nemo9439,

מישהו הצליח להריץ AirXonix עם ה6800GT? אני ניסיתי להריץ את המשחק והיו ארטיפקטים נוראיים,אני לא יודע אם הבעיה אצלי או במשחק ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by DardaDai,

נתקלתי בבעיה מוזרה, התקנתי היום את הדרייבר 163.69 של nVidia על המחשב (Vista Home Premium 64bit) עם כרטיס מסך מסוג GigaByte 8800GTS 320Mb. ובאמצע ההתקנה המסך החשיך (לא no signal רק מסך שחור) ונראה כאילו המחשב תקוע. המתנתי כ חצי שעה ראיתי שכלום לא קורה, כיביתי את המחשב וניסיתי להעלות את הwindows מחדש. הWindows ביצע לעצמו Reboot לאחר הטעינה ולאחר מכן נטען בצורה רגילה, ונראה שכן יש תצוגה תקינה. ניסיתי לבדוק דרך הDisplay Setting האם הכל נראה תקין, אבל משום מה מוצג שם שיש רק 256Mb זכרון למרות שתחת הלוח בקרה של nVidia מצויין שכן יש 320Mb. השאלה היא האם ניתן לוודא שהדרייבר הותקן במלואו וכפי שצריך למרות הבעיה - והאם יש פתרון לבעיה של המסך שמחשיך. וכמובן מדוע יש סתירה בין הWindows …

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. חברים אני לא מצאתי את הכרטיס הזה בארץ!!! http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3335390&sku=P450-8806&SRCCODE=WEBTV&CMP=OTC-WEBTV זהו גירסא חדשה ל 8800gts של XFX שעשו עליו overclock והוא שווה בכמעט לנתונים של 8800gtx!! תראו בעצמכם באתר למעלה!! והוא אפילו חצי מהמחיר של gtx !! אז חברים הוא הגיע לארץ או שהוא בתהליכים או שבכלל לא???? תודה...

7. Started by ashafir,

שלום, אני מתלבט כרגע איזה כרטיס מסך חדש לקנות שיריץ לי משחקים על איכות גבוהה, וגם שיהיה מהיר לעבודות ב SKETCHUP ורינדורים. כרגע יש לי את הכרטיס מסך : gigabyte 6850 hd ואני מתלבט אם לקנות את ה ASUS GTX670. המערכת שלי : אני מריץ על הרזולוציה 1680x1050 מעבד - AMD PHENOM II X4 965 לוח אם - GA-890GPA-UD3H ראם - 12 גיגה. האם כדאי להשקיע 2200 ש"ח על ה GTX 670?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by kalabasa,

השימוש שלי הוא משחקים וסרטים אני לא מתכנן בזמן הקרוב ואפילו לא הרחוק לשים שניי כרטיסי מסך שאם אני לא טועה זה נקרא sli הלוח אם שאני אקנה כנראה יהיה Gigabyte GA-K8NF-9 nFrorce 4X . אז אני אשמח אם תעזור לי כי אני לא מבין בכלל וחשוב דבר אחד שיהיה יציאה לטלוויזיה ויהיה נחמד אם יהיה גם כניסת די וי... אני צריך בערך בסכום של 1200 שקל משהו כזה אפשר קצת לחרוג... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by iveco,

מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .

10. Started by GRiM,

Albatron Technology, a leading IT solutions provider, recently announced the world's first AGP-8x to PCI-Express bridge card. The "ATOP"(AGP-To-PCIe) bridge card will allow a user to use their existing AGP-8x VGA card in a mainboard designed for PCI-Express resulting in considerable savings in upgrade expenditures. Because the AGP 8x standard has been around for a while and continues to provide more than adequate graphics performance, there still exists a large base of users with very capable AGP 8x VGA cards. Until now consumers have been hesitant to upgrade to a mainboard with the PCI-Express standard because it would also mean having to purchase a new PCIe VGA card. W…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  11. אתמול הייתי באייבורי. אין להם את ה-Samsung 710T ולא את ה-730B שכולם פה אוהבים וממליצים. אבל יש להם את ה-721S של Samsung (נטול ה-DVI) או לחילופין את ה-LG1750HQ באותו מחיר 1600 ש"ח. מה לעשות ? את מי מהם לקחת ? האם להתעקש לחפש את ה-730B ? תודה.

12. Started by DoKing,

רציתי לישאול כמה דברים: 1) האם יש הבדל גדול בין SMART SHADER 3 ל- 2??? 2) האם זה משפיע על ביצועים או שזה סתם נותן ציון טוב ב 3DMARK06 ??? 3) מתי תיהיה ירידת מחירים של הדור החדש של כרטיסיי המסך??? 4) והאם מיהו יכול להביא לי לינק של השוואה בין X800GTO2 לבין X1800XL??? 5) האם שווה לי ליקנות את ה X800GTO2 אחריי שהוא עבר את המוד + AC ATI SILENCER 5 (יד שניה הכל) ב- 1000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  13. ז"א יש לי מחשב נייד, עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ואני רוצה לראות במסך של הנייד את הווינדוס ובמסך אחר נגיד גם של מחשב נייד המשך של הווינדוס... או במסך רגיל... יש את מפצלי ה- VGA, השאלה אם זה ממשיך את המסך או שזה מפצל את המסך לשני ווינדוסים נפרדים? צריך לשנות משהו בהגדרות של הכרטיס מסך? (אין לנייד כרטיס מסך של GE FORCE, יש לו משהו מובנה של אינטל, עם SVIDIEO). תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by patrik,

תראו יש לי ג'יפורס 4 128 ואני צריך לדעת מה השווי שלו... בממוצע לא בחנות הזאת ובחנות ההיא.... בשביל שאני יעשה טראייד אין לכרטיס הזה אל אחר תודה רבה....

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. הכרטיס מסך שאני מעוניין בו הוא GTX 660 (ללא TI), וברצוני לדעת האם המעבד שלי, E8400 3.0GHZ לא יגביל את ביצועי הכרטיס הזה במשחקים, ואם כן, אז האם הצוואר בקבוק יהיה משמעותי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את דום 3 עם כרטיס ati 8500 128 פנטיום 4 3ג 512 מ ddr המשחק רץ יחסית יפה מאוד התקנתי גם את ההוטפיקס של ati אך משום מה אני רואה את המשחק ב 60 הרץ???????? יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by First Squad,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/newatir600details.shtml

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by darkeli,

לצערי אין לי הרבה תקציב ולכן רציתי לדעת מהו הכרטיס שמספק ביצועים הכי טובים לתחום זה.(ברזולוציה של 1280 על 1024) הבנתי שזה 8600GT אבל רציתי לשמוע את דעתכם. עוד רציתי לדעת האם בתקופה הקרובה היו ירידות מחירים כלשהן שיתנו לי לקנות 8800.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  19. כן חברים. http://www.magicom-online.co.il/Product.asp?Pid=EN7800GTX&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=30 אין ספק שמדובר בחנות מקצועית לחלוטין. חמישה כוכבים (או סימני V או משהו). יאללה להזמין.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by ychig,

בכמה אוכל למכור את הכרטיס ? (אני רוצה לקנות 8800GT ^^)

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by asichen,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5081 הוא יעשה לי את העבודה בהצגה טובה של משחקים והוא יחזקי הרבה זמן מעמד ?? לא כמו ה mx שיש משחקים שכבר לא תומכים בו ולפני 4 חודשים רק קניתי אותו.... ואך תמליחו לי אל משהו יקר יותר בקשה.... תאמרו אם הו טוב ויחזיק הרבה זמן מעמד כתומך טוב מאוד במשחקים...

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. האם חשבתי נכון? X1800GT0 6800XT*2 7600GT ???

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by zoloboy,

מה המהירות זכרון וליבה של 9800np ?

24. מהו הכרטיס שנותן תמורה הכי טובה, ביוצועים/מחיר. 774שח- PALIT ATI Radeon 4870 Sonic 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=442 778שח- Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=274 900שח- Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=484 על מה הייתם הולכים? מסך 22' 1680X1050

25. Started by EliranB,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 896MB GDDR3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3254 האם הוא יתאים למפרט שלי ? האם יש איזושהי בעיה מחינת תאימות פיזית בין PCIe 2.0 ל PCIe ? האם יש המלצות לכרטיס אחר ? (בסכום קרוב כמובן) בתודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים