עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום של כ-700 + ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים בעיקר, אני צריך המלצה לכרטיס, תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by zoloboy,

מה המהירות זכרון וליבה של 9800np ?

3. שלום לכולם, אני מיתלבט איזה כרטיס כדאי לי להביא.. ואני צריך להחליט עד מחר אז בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר קודם כל, רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם כרטיסי המסך של חברה Club3D ? איך האיכות שלהם, ביצועים.. אמינות.. כל תגובה תתקבל בברכה. עכשיו אם מישהו יכול לעזור לי למה אני לא מצאתי שום השוואה עם הכרטיס הבא: Club3D Radeon X800Pro 256MB AGP. כדאי להביא את הכרטיס הזה? אם יש לכם ביקורות עליו בבקשה תיתנו לי.. או מצד שני, אפשר להביא Asus Radeon 9800XT. שעל הכרטיס הזה לא צריך לדבר ביכלל.. כרטיס מעולה, חברה מצויינת.. אבל השאלה היא מה כדאי, ללכת על אסוס והדגם הישן יחסית, או על הדור החדש של רדאון עם חברה פחות מוכרת... מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by warezon,

יש לי כרטיס gigabyte hd4870 512mb וlcd 26. הכרטיס מגיע עם 2 יציאות dvi. אני רוצה לחבר את זה בhdmi השאלה מה כדאי ? 1.כבל dvi to hdmi 2.מתאם dvi to hdmi ואז כבל hdmi to hdmi אשמח להסבר מעבר לתשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by yanir1,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה 6800gs או x800gto מה עדיף?? אני לא הולך לעשות עליהם אובר קלוק או פתיחת צינורות רק מה יותר טוב ואם יש כרטיס מסך יותר טוב עד 1400 ש"ח אז תנו הצעות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by ilanb0,

מצאתי מסך שמתאים לי ושמובנים בו רמקולים. מאידך, קראתי כתבה על כך שכדאי לוותר על הרמקולים המובנים במסך כי הצליל שלהם עלוב. יש למישהו נסיון עם רמקולים מובנים?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. טוב אז ככה: יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD. המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם. אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה. השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות. תודה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

איזה jinx! חיכיתי כל כך הרבה זמן למשחק ובסוף הוא לא יעלה על הכרטיס מסך שלי

9. Started by Armageddon1,

SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (128bit) + TV - RETAIL טוב לא טוב??שווה או לא ? עולה 1100-1200

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by yonni,

אני מעוניין במסך LCD 15 הכי טוב שאפשר לגרפיקה ווידאו עד 2500 ש"ח. יש המלצות? האם ה -LCD נופל בהרבה באיכותו על פני המסכים ה"רגילים" ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

6950 או 560TI?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by manga05,

היי חברה, תחילה קנינו באייבורי בהמלצת המוכר כרטיס מסך בעל יציאת טלויזיה Innovision 9400GT. דיי בטוח שדובר על SVIDEO, מסתבר שבסוף זה היה HDMI (כאילו למישהו יש טלויזיה לחבר לזה עדיין...) קיצר לא חשוב, טרחנו חזרה והוספנו כסף עבור 9500GT sapphire אני מגלה שכן יש TVOUT אבל זה לא בדיוק SVIDEO, אלא משהו שדומה ליציאה הזו עם 9 פינים הבנתי מחבר בפורום כאן שצריכים היו להביא לי כבל שמפצל את היציאה הזו ל SVIDEO רגיל וRCA ועוד משהו אני מתקשר לאייבורי אחרי שהיה ברור שאנחנו משדרגים את הכרטיס מסך רק בשביל TVOUT עונה לי מישהי מהתמיכה הטכנית ומספרת לי שהכרטיס לא אמור להגיע עם הכבל ואני טוען שזה לא יכול להיות שמוכרים כרטיס מסך עם TVOUT אבל משאירים יציאה מיוחדת רק לכרטיס מסך הספציפי הזה כלומר…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by morangal555,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש והתלבטתי בין שני הדגמים הנ"ל מה המלצתכם? ואם למישהו יש בנצמרק אז אשמח ללינק תודה מראש....

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by dan9,

היי (קצת שאלה מפגרת ) יש לי 8800GTS 512 במחשב ומסך LCD 7" עם חיבור שנקרא RCA אני חושב או ליתר דיוק חיבור אנלוגי!! איך אני מחבר בינהם? ניסיתי בעזרת החיבור שיש מאחורי הכרטיס דומה לSVIDEO כזה וןעוד מחבר שבינהם... אבל הכרטיס לא מזה כלום וגם לא פותח לי את החיבור? יש פה אחד שיודע איך עושים את זה? ותודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by uz2,

נתבקשתי להמליץ לחברים שלא מבינים במחשבים, על מחשב חדש. בשלב מסויים הם ננעלו על חנות מסויימת שהיה להם (לא ישירות) נסיון טוב איתה, וחשוב להם לקנות הכל שם. מבחינת כל החומרות למעט מסך, יש לי עמדה ברורה. הבעיה היא, שהמסכים שיצא לי לבחון ואני אוהב, לא מוחזקים באותה חנות ולכן אני נאלץ לבחור מסך מתוך רשימה שלא יצא לי לבחון. סד"ג מחיר: סביבת ה- 800-850 ש"ח. גודל מסך 17 אינטש, CRT כמובן. המועדפים עלי שלצערי אותה חנות לא עובדת עם אותן חברות: Samsung 753DFX Philips 107T הדגמים שנראים רלוונטים שמוחזקים באותה חנות: LG Flatron 700B (טיפה יקר אבל בגבולות הסביר) LG Flatron 700P (קצת יקר, אבל אם אין ברירה הם יעשו את המאמץ ויקנו) LG 710BH (מחיר סביר, למרות שהוא אינו שטוח לחלוטין יש לי תחושה…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שלום לכולם ! בקרוב אני קונה מחשב חדש, וההתלבטות שלי היא לגבי כרטיס המסך. האם כדאי לרכוש 2 כרטיסי מסך מסוג CONNECT3D Radeon X1600 Pro 512mb PCI-E ולחבר אותם ב-CrossFire ? ככה מגיעים לכמות של 1 גיגה זיכרון + 24 צינורות עיבוד (12 לכל כרטיס). או האם כדאי ללכת על Geforce7800GT 256MB ? מבחינת המחיר : שני הכרטיסים של X1600 זה יוצא 1970 שקל (מהאתר נועה מחשבים). הכרטיס 7800GT עולה בסביבות 2300 ל- 2700 שקל. השאלה שלי היא מה עדיף לעכשיו ומה יהיה יותר טוב לטווח הרחוק ? או אם יש לכם המלצה אחרת ? תודה מראש לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by mj23,

שלום, יש לי כרטיס ישן GIGIABYTE 980 G1 2*8 פינים חשמל בזמן אחרון הביוס הפסיק לזהות את הכרטיס מסך לאחר הדברים הרגילים כמו דריברים וכו... ניתקתי את הכבלים של החשמל 2 חיבורים 8 פין וחיברתי רק לחשמל של PCIE ווואלה הלוח והויינדוס פתאום מזהים לי את הכרטיס בצורה תקינה אבל לא ניתן לשחק כי חסר חשמל עכשיו חיברתי כבל בודד של 8 פין לאחד החיבורים וזה גם זיהה לי את הכרטיס כלומר רק כאשר מחבר 2 כבלים של 8 פין ביחד הכרטיס נעלם מהרדאר הכרטיס עצמו ניראה שעובד המאוררים עובדים הליד מופיע וכו.... ניסיתי לחבר 8 פינים בשני החיבורים בנפרד לבדוק אולי אחד החיבורים של הכרטיס מסך תקול אבל בשניהם עם חיבור בודד הכרטיס מופיע בווינדוס רק ספציפית שמחברים את שניהם נעלם מהרדר …

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. מבקש המלצה על כרטיס מסך שתומך בעבודה עם 3 מסכים. כלומר שכל 3 המסכים שיהיו מחוברים אליו, יעבדו כולם בו זמנית קבוע בלי שום משחקים נוספים של הגדרות כלשהן. האם כרטיסי המסך הבאים תומכים בכך? 1) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3593#ov 2) http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=55FF24B0-E779-4ED6-B247-FB20A74D6D8A&lang=eng תודה מראש וחג אורים שמח, dr70

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by GetRich,

כמובן שהוא צריך להיות שקט.. ובאיכות תמונה טובה למסך LCD 37 אינטש

20. שלום, אני מתעניין יותר במקרן של Tom's, שפורסמה גם חדשה עליו, בעיקר בגלל שיש לי LCD SVGA של מחשב נייד, כלומר 800 על 600. המחשב הוא פנטיום 1 133 או 166 של טושיבה, 32 מגה זיכרון ש(תתפלאו) אין לי ממש צורך בו. ההבדל הגדול בינו לבין המסך שהשתמשו בו בסקירה הוא שאין לו כניסת D-Sub או DVI, כמו שאין לשום מחשב נייד (או שיש כאל עם? לא חשוב), הוא מקבל את האותות ישר מהמחשב. רציתי לדעת אם יש אפשרות שהוא יציג פלט וידאו ממקור אחר ואם אני אתקל בעוד בעיות שלא מפורטות בכתבה וגם לשאול אם מישהו הולך לנסות את המקרן הDIY הזה, כי הוא נראה ממש קל אם אין בעייה למישהו להפרד ממסך LCD (או שניים, אם אתם ודופקים את הראשון)

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by eliXir,

יש לי בעיה עם ההגדרות.. הראדון כמו שאתם בטח יודעים מוגדר עד X8 ואצלי זה על 4X ואי אפשר לשנות את זה ל-8X, זאת אומרת, אני משנה את זה ל-8X עושה ריסטרט והווינדוס לא עולה.. אם הבעיה מוכרת לכם עזרו לי בבקשה! תודה מראש. נ.ב יש לי ראדון 9700 לא פרו.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by arbel-ru,

היי לכולם שלום שמי ארבל רובינשטיין ואני עושה מחקר עכשיו איזה כרטיס מסך הכי טוב לקנות כמובן שאני מתבסס על התקציב שיש לי והתקציב הוא 600-700 שקל לכן עשיתי כמה חושבים ואני לא יודע בדיוק מה הכי טוב לקנות לכן אני הצטרך את עזרתכם בזה אני חשבתי על כרטיס מסך של של G FORCE FX 5200 גם מביחנת התקציב וגם הביצועים כי יש לי עכשיו GFORCE 4 440 והוא עושה לי מלא בגים לכן אני לא יודע מה לעשות כבר אחרי שהתקנתי 1000 פעם דרייברים חדשים לכרטיס זה עדיין לא פותר לי את הבאגים לכן רציתי להתייעץ איתכם בנושא מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקנות במחיר הזה בתודה מראש ארבל רובינשטיין ;D

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. קודם כל אני רוצה לומר תודה על הביקורת ולציין שהיא מושקעת מאוד! אבל יש לי טענה אחת כלפיה הביקורת, הביקורת בעצם משווה בין ה GT260 וה GT280 הכרטיסים אינם באותו טווח מחירים ואינם מתחרים זה בזה היה הרבה יותר טוב אם היו מכנסים לביקורת את הכרטיסים המתחרים מטעם ATI ה 4850 ה 4870 וה-4870X2 ומשווים את הכרטיסים האלה לכרטיסים הנ"ל ובעקבות השוואה זו מגיעים למסקנות.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. האם יש צפי לירידת מחירים לכרטיסי מסך של אנווידיה 8800 אחרי שיושק ב 14 למאי כרטיסי ATI?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by nadav1379,

אני רוצה להוריד דריברים לדוד שלי ואני לאיודע איזה כרטיס יש לו שאני לוחף על ההגדרות זה נותן לי "sis 650_651_M650_740 וצג FLATRON 775FT " אני לא יודע איזה כרטיס יש לו בשביל להוריד דריברים אם מישהו יכול להגיד לי איפה להוריד את הדריברים או לתת לי קישור להוריד אותם יש לי win98

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.