עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי קצת בעיות במשחקים (MEDEVIL II ), הכל קצת מקרטע גם בהגדרות בינוניות... הכרטיס מומהר מהמפעל, יש מה לעשות O.C ? יש טעם? אני קצת מפחד... מה דעתכם על הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by me25,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם (P45 PRO) תומך CROSSFIRE וכרטיס מסך HD4850 עם 512MB. אני מעוניין לשדרג ולנצל את אפשרות ה CROSSFIRE. לאחר שקראתי את ה FAQ של האתר עדיין לא הצלחתי להבין אםי יכול לחבר כרטיס HD4870 ושני הכרטיסים יעבדו ביחד וישפרו את הביצועים האם אני יכול להרכיב כרטיס עם 1GB והוא יעבוד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by liordavid,

הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , וכרגע מחובר ל-460GTX ועובד עקב תינוקת קטנה שגנבה ממני את החדר, אני נאלץ לחסוך במקום. ואני מעונין לעבור למחשב NUC/BRIX (המחשבים הקטנים של אינטל/ג'גהבייט), אבל יש להם יציאות מיני HDMI, האם הם יתאימו ? (לאינטל יש כרטיס מסך מובנה HD4000/5000 ולג'גבייט יש מובנה HD5200 וגם 760GTX עם 2 מיני HDMI). האם הם יעבדו ? אם לא יעבוד יש מתאם שיעשה את העבודה ? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by swisaman,

צפויה ירידת מחירים עקב יציאת סדרת 7XXX?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה על 2 כרטיסי מסך. 1. עד 1000 שקל מקסימום לAGP 2. עד 1400 שקל מקסימום עדיף לAGP אפשר גם ל-PCIE * החברה שמייצרת די חשובה לי שתהיה טובה כדי שהכרטיס יחזיק שנים בלי לקרוס פתאום. תודה חבר'ה אתם סוסים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yosizach,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=486479

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום יש לי 5850 עם פנום 965 אני מנסה לשחק בקרייסיס 1 ובאטלפילד החדש וכאילו העכבר לא נותן לי להגיע לאםפשריות ולכל הוא מגיע למקומות אחרים, בחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו מישהו יודעי למה זה ככה? זה קורה ב 2 המשחקים!! אתם יכולים לנהול מנהלים ץודה אני ארשום בפורום משחקים אולי שם יודעים תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by kokoki,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך gtx 970 אבל הבנתי שיש לו כל מיני סוגים ואני די מבולבל, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין הסוגים השונים והחברות השונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by idofr,

היי... אני צריך להחליף דרייבר לכרטיס הנ"ל אבל משום מה אני לא מצליח למצוא שום דרייבר תומך באינטרנט לא באתר פה ולא דרך האתר של ATI מישהו יודע מדוע ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, קניתי היום את המסך הנל והוא פצצה והכל אבל יש לי בעיה קלה איתו... יש מריחה קלה מאוד של הטרטס באיקונים בחלונות ובכל ישום משרדי בעצם וורד אקסל אקספלורר... המריחה מאוווווווד קלה ז"א כמעט ובלתי נראית אבל אני אישיתי רואה אותה פה ושם וזה מציק לי קצת.... המריחה מתבטאת בכאילו צל קטן בצד כל דבר... במשחקים ובסרטים אין את זה או שאני לא ראיתי את זה כלל אבל בחלונות עצמו דווקא יש... יש למישהו רעיון ממה זה נובע ואיך מתקנים את זה? אני עובד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, וזה לא משנה אם אני מוריד אותה, אני עובד בקצב REFRESH 75 בחיבור VGA רגיל (צריך לקנות כבל DVI לחיבור DVI) כרטיס המסך הוא PNY 6800GT ובמסך הקודם זה לא עשה את זה כלל... המסך הוקדם היה מסך 15 אינץ LCD של DYNAMODE מלפנ…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. שלום, הזמנתי כרטיס מסך MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card + Tv Out מהאתר PC HARDWARE אשר הומלץ באתר זה. המפרט שלי כתוב ב"מפרט המחשב". השאלה שלי היא, האם סביר שיהיו בעיות בין הזיכרון של הכרטיס מסך שהוא DDR לבין הזיכרון של המחשב שלי שהוא SDRAM ? האם יש מישהו במצב כזה ? תודה לכל העונים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

שלי 201 עפ OC למעבד ולכרטיס מסך... מפרט..למטה..

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by eitanb3,

האם יש מאמר\אתר שעושה השוואות\סיקורים על מסכים של מחשבים ניידים? תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה דיי כללית על כרטיסי מסך, יותר נכון על החברת ייצור שלהם 1. החברה של הכרטיס באמת משנה ולמה?! ועד כמה היא משנה ? 2. אם החברה באמת משנה אז מי החברה הכי טובה ? יש כזאת או שזה תלוי בכרטיס מסך ?! תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. Started by rafi k,

הלך לי הכרטיס מסך ואני זקוק לכרטיס מסך חדש. היה לי Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL לוח אם שלי זה MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray [/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב עד 1300 שקל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. איזה תוצאה צריכה להיות לה 6800u בה 3DMark05 בערך?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Overkiller,

אני קונה מסך שיעבוד ברזולוציה של 900*1440 הכרטיס שלי (8800GTS 320) נחנק ברזולוציה כזו, ולכן אני רוצה שדרוג. מהי הבחירה הטובה ביותר? עריכה: אני מחפש כרטיס שקט (אפילו פאסיבי אם אפשר), עם ביצועים דומים ופשוט תמיכה ברזו' גבוהה (מאחר ולכרטיס שלי יש מגבלת זיכרון) אפשר להגיע עד 600 ש"ח (כולל משלוח)

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by kobibo,

רציתי לדעת האם משתלמת הקנייה של הכרטיס הזה ואיך הוא יחזיק משחקים חזקים כיום? Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  19. היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף? אם כדאי למה להחליף? אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייה אני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3 ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץ תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ברשותי לוח P5Q-E של אסוס, כרטיס Geforce 6200 LE וכרטיס Radeon HD4670 (שנקנה לאחרונה). אני רוצה להריץ 3 מסכים (אחד על הHD4670 ושניים על השני, קטנים יותר). חיברתי את הHD לסלוט הרגיל ואת ה6200 לאחד הסלוטים השחורים של הCF. אני מריץ XP x64 (זיכרון 4GB) האם יש דרך לגרום לשני כרטיסי מסך נפרדים לעבוד (לא בCF או SLI או משהו כזה) במקביל, כל אחד על המסכים שמחוברים אליו? הדרייברים של NVIDIA (התקנתי את העדכני ביותר היום מהאתר) זורקים מסך כחול ברגע שאני מגיע לlogin welcome, איזושהי בעיה שתועדה כבר (mishandling system PTEs) ואני מניח שזה פשוט התנגשות של הדרייברים של NVIDIA עם אלה של ATI. ראוי לציין שלמרות שאני יודע שגרסת 64 של XP מקבלת הרבה תלונות, הכל רץ לי חלק כשרצתי רק עם ה6200 והדרי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ GIGABYTE ‏8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E‎ Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by kimi,

האם יש הבדל בין 7300GT של GIGABYTE לזה של Point Of View ? הGB יקר יותר והשאלה אם יש טעם לקנות אותו תודה

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by dfffgfg2,

http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by Cyron,

מהם הכרטיסים הכי טובים בטווח המחירים האלה: עד 800 שח ? עד 1000 שח ? עד 1200 שח ? האם בכלל שווה להגיע עד ל-1200 בשביל כרטיס ?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  25. לדוגמה כמה פיקסל שיידר יש לו לדוגמא מידע על הכרטיסים GigaByte GeForce 6600GT AGPx8 GV-N66T128VP Sapphire X800SE 256MB 256BIT

• 12 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.