עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Access Denied,

מה יתן ביצועים יותר טובים יחסית למחיר... לוח של nForce4 עם SLI ושני כרטיסי 6800LE או לוח אחר עם כרטיס 6800GT?? ולמי משניהם פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר??

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

איזה מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce FX 5200 128 MB 64 bit geforce 4 mx440 64 MB 128 bit ddr אני יודע על ההבדלים בתמיכה ב DX שונים ה 4 תומך ב 7 וה FX תומך ב 8.1 ועל הנייר הוא גם תומך ב 9 אבל מבחינת ביצועים במשחקים פשוטים יחסית שאני משחק בהם (nba 2005 וכו') האם יהיה הבדל ואני ארגיש ביתרון של אחד על השני? ב 3dmark 2001 se יש מבחנים שה gf4 לא יכול לבצע וה FX כן מבצע.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by pincher77,

מישהו יכול להסביר לי למה FX5900XT עדיף על R9600XT...? שמעתי שיש מלא ילדים שיש להם בעיות עם הרידון..מצד שני כולם אומרים לי לקנות רידון רידון רידון ואני חושש מזה ! הלכתי לנועה מחשבים לתמיכה שלהם באתר...אמרו לי קח רידון כי FX5900 לא מיוצר כבר... אני במשך חודשיים תכננתי לקנות FX5900 XT של חברות כמו: MSI, ALBATRON, GAINWORD עכשיו אומרים לי שהוא לא מיוצר יותר =/ לקחת את הרידון אז? אני לא יודע מה לעשות חלק אומרים כן הוא תותח חלק אומרים יש בעיות איתם!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Tuvok,

קניתי היום כרטיס טלויזיה של Pinnacle PCTV2000. עברתי תלאות על מנת להתקין אותו. מסתבר, שהדרייברים המסופקים אינם נתמכים ב-XP SP2 והלינק להורדת דרייברים מהאתר שלהם לא עבד. הצלחתי איכשהו להשיג... בררר... עכשיו, על מנת להתקין את התוכנה שלהם, אני נדרש להקיש את ה-Serial שכתוב על האריזה. כמובן, שלא כתוב כל Serial.... למישהו יש Serial לתת לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by overload,

(קודם כל , עשיתי חיפוש ומצאתי רק תשובות ישנות מאוד ולא רלווונטיות) מה הוא ה6600 (לאGT) ל AGP הכי טוב היום במחיר של 700-800 שקל? והאם ה256 MB שווה את ה 100-150 שקל הפרש לעומת ה128MB? זה הכי טוב שמצאתי עד עכשיו: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# Gigabyte GV-N66128DP GeForce FX6600 128MB Bulk במחיר של 750 שקל אבל שמעתי שהקירור שלו חלש. זה נכון?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by nemo9439,

מישהו הצליח להריץ AirXonix עם ה6800GT? אני ניסיתי להריץ את המשחק והיו ארטיפקטים נוראיים,אני לא יודע אם הבעיה אצלי או במשחק ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by tovtov,

שלום, כמעט וקניתי כרטיס מסך GFORCE 6600 של LEADTEK, עד שראיתי את הכרטיס הזה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6784&CatCode=122 כרטיס מסך RADEON X700 256MB PRO PCI EXPRESS . האם זה כרטיס עדיף ושווה את המחיר. פשוט לי הוא נראה זול כאשר ה 6600 עולה 640 ש"ח וזה 687ש"ח. מה דעתכם? דרך אגב זה גבול התקציב שלי - עד 700 ש"ח - לא יותר - ואני לא גיימר מושבע. תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. כמו שכתוב בכותרת .. יש לי כרטיס טלויזיה מסוג WinFast PVR 2000. עכשיו הכרטיס מגיע עם שלט, השלט שולט אך ורק בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס... עכשיו רציתי לשאול האם יש איזה תוכנה או משהו שיגרום לכך שאני יכול לשלוט בעוד תוכנות בעזרת השלט?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by TUCG,

לא מצאתי כזה בשום מקום. זה כמובן בלתי אפשרי כי היה חייב להיות מתישהו כזה. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by The-Devil,

אני מחפש לדעת את מהירות התגובה של המסך אבל אני פשוט לא מצליח למצוא את זה למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by kobibo,

http://www.tomshw.it/graphic.php?guide=20050902&page=sapphire_x800gt-02 http://www.digital-daily.com/video/powercolor-x800gt/index02.htm מתלבט בין שני הכרטיסים,לפי מה שהבנתי פה יש המלצה חמה מאוד לכרטיס מחברת powercolor ולפי התמונות גם הקירור שעל הכרטיס נראה יותר טוב, אבל מה שמפריע לי שבכרטיס של powercolor ישנם שתי יציאות DVI ולי יש מסך CRT ללא DVI . האם המתאם הזה (בין DVI ל RGB ) עלול להפחית מהאיכות ?

12. Started by ruff stuff,

הי אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה his ati radeon 7000 64 mb? אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך והייתי שמח לקבל עזרה. בנוסף אני שוקל לרכוש מסך lcd שיתאים לכרטיס החדש עם יציאת dvi המסך הקיים שלי הוא סמסונג 753 dfx והוא איתי מ 2002 האם ה dvi הוא באמת הכרחי או שאפשר להסתדר גם בלי? מודה לכם מראש . מקווה שהפעם הכותרת יותר אינפורמטיבית.

13. Started by saruti,

המחשב שלי בן 4 שנים 4 גיגה זיכרון מעבד DUAL 2.8GHZ בזמן האחרון התחלתי לצלם בעזרת מצלמת GO PRO3 הצילומים באיכות מטורפת ולא הצלחתי לראות אותם במחשב עם הכרטיס ON BOARD אז קניתי כרטיס מסך לפני יומיים : Gigabyte HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E התקנתי אותו על המחשב ואני מצליח לראות את הסרטונים, אבל לא חלק כמו למשל בעבודה. בעבודה יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ON BOARD. הסרתי את הדרייברים והתקנתי חדשים יותר אבל עדיין אותו דבר. כשאני עוובד על המחשב יש לי לפעמים קווים דקים מרצדים לרוחב המסך.... הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצאה של 500 בערך. מה אתם אומרים? יכול להיות שהכרטיס מסך הזה לא מספיק טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. יש לי מחשב i5 3470 עם ספק כוח Thermal take TR2 500W. מהי פחות או יותר קטגוריית כרטיסי המסך החזקים שספק זה יכול להריץ ללא שום בעיות? חשבתי לכיוון הgtx670. התקציב שלי לכרטיס הוא 2000 בלחץ, אבל אם אני צריך גם לזרוק מאות שקלים על ספק נוסף, אני אעדיף להתפשר על עוצמת הכרטיס. מה אתם אומרים? אציין מעבר לכך שאין במחשב שלי שום רכיבים מיוחדים(דיסק SSD אחד וזהו) ואני לא עושה אוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by Danie,

יש לי ניסיון טוב עם כרטיסים של NVIDIA, אבל שמעתי שהסדרה R9 של AMD נותנת פייט טוב מבחינת מחירים וביצועים. התקציב שלי זה 1000 ש"ח עם חריגה קטנה של עד 100 ש"ח ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: MSI GTX760 2GB HDMI RETAIL או Sapphire R9 270X 2G DDR5 OC Toxic או Gigabyte 7850 2GB GDDR5 Oc איזה כרטיס יותר חזק, ושוםמר על חום נמוך ועל שקט? עוד שאלה קטנה,ספק כוח 520W של SEASONIC יספיק כאן או שיש צורך לקחת 620W?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. ענקית השבבים חושפת באופן רשמי את מותג כרטיסי המסך והליבות הגרפיות המתקדם שלה לגיימינג, בואו להכירלכתבה

17. Started by yaron@,

שלום רב, לאחרונה הבן שלי התחיל לשחק במחשב בנוסף לפלייסטיישן וניסה להעלות משחק בשם 4 forza horizon, בזמן התקנת המשחק והפעלתו נרשם שהמחשב לא עומד בדרישות הבסיסיות שלו.. אשמח לשדרג לו את הכרטיס מסך שיוכל לשחק במשחק הזה ובמשחקים מתקדמים אחרים. לוח האם שכרגע יש לי הוא: MS-7B86 (B450-A PRO) גירסת לוח אם 2.0 מעבד: AMD RYZEN 5 2400 WITH RADEON VEGA GRAPHICS זיכרון: 8 GB במידה ויש לשדרג חלק נוסף אשמח שתבהירו.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by barbone,

היי מדובר בכרטיס מסך [h=1]Asus Radeon HD 7850 DirectCU 1GB [/h] חדש לגמרי עם אחריות ל3 שנים מציעים לי ב370 שח. השאלה שלי האם המחיר משתלם או עדיף דבר לקחת כרטיס אחר עד 400 שח יותר חזק? (אם בכלל קיים דבר כזה עלות מול תועלת במחיר) השאלה בכלל אם יעבוד על הלוח קיים שלי GA-M61PME-S2P ספק 360W SESONIC GOLD אני חייב לקנות בימים הקרובים כי הכרטיס מסך שלי הקיים שלי קרס. אינני מעוניין בכרטיסים יד שניה והשאלה שלי מופנת לכרטיס חדש בלבד. תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. מבקש המלצה על כרטיס מסך שתומך בעבודה עם 3 מסכים. כלומר שכל 3 המסכים שיהיו מחוברים אליו, יעבדו כולם בו זמנית קבוע בלי שום משחקים נוספים של הגדרות כלשהן. האם כרטיסי המסך הבאים תומכים בכך? 1) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3593#ov 2) http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=55FF24B0-E779-4ED6-B247-FB20A74D6D8A&lang=eng תודה מראש וחג אורים שמח, dr70

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך בינוני עד שאני יקנה את הכרטיס החזק יותר אני מעדיף כרטיס של nVIDIA GeForce לא משנה הדגם אבל חייב שיתמוך ביציאת DVI בתווך מחיר של 200 פלוס מאה מינוס מאה משהו בסביבה אבל אני לא נעול על nVIDIA GeForce אם מישהו חושב או יודע שיש כרטיס של ATI אז בכיף אז מישהו יכול לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by ATk,

תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

שלום אני חדש פה, יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר ומהסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר בקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by nvered,

שלום, מעוניין לקנות כרטיס TV כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר הדיגיטאלי (כבלים). המטרה היא לראות טלויזיה במחשב. תקציב - לא מוגבל. לצורך צפייה בלבד . תודה, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. טוב אז אני מחפש מחליף ל7600GT שלי שלא סוחב לי סרטי HD. המטרה של הכרטיס מסך היא אך ורק סרטי HD, משחקים אני משחק אך ורק בפלייסטישן לא נוגע במחשב, המטרה של המחשב היא HTPC למטרת סרטי בלו-ריי בעיקר. חשוב מאוד שיהיה שקט ושיהיה בדיוק לצרכים שלי, לא צריך איזה כרטיס מפוצץ שיריץ משחקים הכי טובים ללא תקיעות כמו שהסברתי יש את הפלייסטישן בשביל זה. חשבתי על 2600XT אבל ראיתי שהמחליף כבר בדרך, יש רעיונות? מפרט נוכחי- D920-כן כן זבל של מעבד, אבל אוברקלוקר לא רע ומחזיק מצויין את הצרכים שלי P5WD2-P- של אסוס 975X 2GIGA 800MHZ- יש לי 4 סטיקים של 512. וכמובן ה7600GT הנוכחי.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.