עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NuXeR,

בבקשה עזרו לי מהר מהר מהר......... GALAXY נחשבים טובים בכרטיסי מסך ? הבנתי שלא ממש שהם נחשבים בערך כמו ספיר שהם לא הכי טובים..... בבקשה עזרו!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by ido-nava,

האם אני יכול לשים כרטיס מסך AGP על לוח שתומך רק ב PCI-E או שאני חייב לקנות כרטיס מסך חדש ? תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by Oranl,

אהלן, מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס XFX 8800GT Alphadog Edition XXX 512MB חוץ מב-FOXPC?? אין להם את זה במלאי וכל שבועיים הם אומרים עוד שבועיים... יש מקום אחר שמוכר את זה? לא ייתכן שרק מקום אחד בארץ יחזיק את הכרטיס הזה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by zahi74,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB היום שיחקתי עם NEED FOR SPEED CARBON הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 85 מעלות ברגיל הוא נמצא על 65 מעלות זה נורמלי?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Armageddon1,

ברשותי מחשב בן מספר חודשים וכרטיס מסך של ATI HD5850 התקנתי לפני זמן מה מערכת הפעלה windows 7 ואת הדרייברים האחרונים 10.2 וזה עושה GSOD אני סבלתי מתקיעות דומות מאוד בwindows XP ועכשיו כשאני פרמטתי הכל והתקנתי מחדש מערכת הפעלה חדשה שוב יש את הבעיה הזו . נראה לי שהכרטיס הזה תקול . לא דרייברים ולא שום דבר זה פשוט סדרה שלמה של כרטיסים תקולים שיצאו לATI . להוציא כלכך הרבה כסף על מוצר ולא להנות ממנו , אותי ATI כבר בטוח הפסידו כלקוח . מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות עם הכרטיס מסך . ניסיתי כבר איזה 5 דרייברים שונים ו2 מערכות הפעלה.

• 81 תגובות
    • 6.6k צפיות
  6. Started by gab1234,

המסך שלי גווע ואני חייב מסך חדש ואני רוצה לקנות אותו עד יום שני אז בבקשה תעזרו לי לבחור מסך עד 800 ש"ח דחוף !!! תודה מראש לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by SEangel,

אני מחפש כרטיס שישמש ללכידה מממיר (לכן לא צריך טיונר) וממצלמת וידאו רגילה במחיר של עד 500 שקלים כמו כן אני לא צריך שהכרטיס יקודד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי ATI RADEON 9200se . 128DDR 8x. חדש ואיך שאני מפעיל CS / quake3 רק שהמשחק מתחיל להעלות (מחליף מסך) המחשב נתקע ועושה ריסט....הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מהאתר בית. התקנתי, ועדין הבעיה קיימת...לא שינתי שום דבר בהגדרות. יש לי מחשב פנטיום 3 500, לוח אם של pc partner עם ציפסט של SIS 5600 עיינתי בחוברת של הלוח ומצויין שם: AGP slot 1x/2x אשמח לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by adamos,

אהלן לכולם! מותקנים לי במחשב שני כרטיסי R9 290 בדגמים שונים : 1) Sapphire Trixx R9 290 . 2) Sapphire R9-290 (Reference). עכשיו לבעיה.. לאחר שאני מתקין את הדרייבר המעודכן מאתר AMD שהוא 14.9 /14.9.1 /14.9.2 ולאחר מס' קטן של פעמים שבהם אני מכבה ומדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור בהעלאה של מערכת ההפעלה, כשהמסך נשאר דלוק, אך אין שום תצוגה.. ואיכשהו, כשאני מתקין את הדרייבר 14.4 (ישן), הבעיה לא מתרחשת... הדרכים שניסיתי לפתור את הבעיה עד כה הם : 1) לצרוב לשני כרטיסי המסך גרסת קושחה זהים (התאמתי את גרסת הרפרנס לגרסת ה-Trixx - אך לא ניסיתי הפוך) - לא עוזר. 2) ביטול ULPS דרך ה-REGEDIT לשני כרטיסי המסך - גם לא עזר. אני כרגע עובד עם Msi Afterburner, אם יש מישהו שמודע לבעיה של …

10. Started by iveco,

ראיתי באתר של techpowerup שה GTX 1060 3GB חזק מ GTX 1650 4GB ב 13% הוא שווה משהו בתור משומש למשחקים ב STEAM ? זה עולה בסביבות ה 45 דולר

11. Started by ValooMaster,

אהלן. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם RADEON 9500 PRO של HERCULES, עכשיו כאשר אני מעלה את המשחק FIFA2005, הגרפיקה נראת כאילו היא על מצב של SOFTWARE RENDER ברזולוציה מאוד נמוכה (למרות שהגדרתי רזולוציה גבוהה במשחק) ובאיכות גרועה. האם הבעיה קרתה למישהו והאם יש דרך לטפל בה? הורדתי את הדרייברים הכי חדישים וכמו כן גם את ה-DX הכי חדש אם כי הבעיה נשארת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. שלום אנשים. אני משתמש בכרטיס מסך און בורד לוח אסוס M2NPV-VM הכרטיס מגיע עם יציאת DVI-D/ SVIDEO/ RGB /D-SUB/TV OUT-RCA לחיבור המוניטור אני משתמש ב- D-SUB ולחביור הטלויזיה אני משתמש ב- tv-out בננת RCA לתמונה בלבד (קול מהרמקולים של המחשב) ניתקלתי ב-2 בעיות: 1: אני לא מצליחה לראות סימולטנית גם במוניטור וגם בטלויזיה 2: וזו הבעיה הכי אקוטית למרות שאני משתמש בכבל איכותי (10מ') התמונה שנקלטת על הטלויויזה נוראית ממש מגורענת+גלי רוחב משהו זוועה. אני מאד לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כיון שמבחינת הביצועים הכרטיס הנ"ל מספק אותי לחלוטין. השאלה אם יש דרך לפתור את הבעיות הללו. כמובן שהורדתי את הגרסה העדכנית של הדרייבר מאתר אסוס לגבי הבעיה ה-1 מישהו אמר לי שאם אחרבר את המוניטור באמצעות DVI-…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by dol222,

שלום אני קונה בזמן הקרוב מחשב ורציתי שתתנו לי דגם של כרטיס מסך איכותי וחזק למשחקים כבדים. שמעתי על הדגמים האלה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe הם טובים? שווים קניה? זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

איזה מכל ה- TI 'ים למיניהם אתם מעדיפים? כי אני רוצה לקנות אחד ;D

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני רואה שהחיבורים היום של כרטיסי המסך הם ב :PCI - EX זה בגלל שהחיבור הזה הוא יותר חדש ויותר מהיר?.. :s05:

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. האם יש כרטיס מקביל ל HD2400 של GEFORCE ? עלויות עד 500 ש"ח וכן ממשק AGP או PCIX כולם עונים לי שה 2400 מצויין אבל סתם לבדיקה , מה יש של GEFORCE , ואם כן איזה ממשק AGP או PCIX ?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  17. ואם אפשר לדעת מתי יגיעו לחנויות בארץ כרטיסי ה 480 GTX תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-960-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%a2%d7%a8/

19. Started by Sifo Jen,

ראיתם את המחיר שדורשים?? :o 3900 שקל בשבל כרטיס גרפי??????? זו בטח בדיחה, בל גייטס לא היה מוציא כל כך הרבה כסף על כ. מסך!!! אם מישהוא קונה או חושב בכלל על לקנות אשמח לדעת מה עובר בראשו ;D אז בבקשה... החווה דעותיכים. יאיר.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  20. מחפש כרטיס מסך לשמוש קולנוע ביתי. הדרישות הן שקט, בעל חיבור HDMI ושמאפשר ריבוי צגים (CLONE ו- DUAL- עבודה בו זמנית עם שני מסכים בעלי רזולוצית מסך שונה). בעיקרון אני מעדיף ATI כעת יש לי NVIDIA 8400GS ואני מאד מאוכזב. אני לא יודע אם זו שאלה של כרטיס מסך אבל הייתי שמח שהכרטיס יאפשר קריאה ברורה של טקסקטם על מסך LCD 32 HD READY. תודה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. 3-way SLI של GTX 480 נגד 5870 ו5970 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=nl&tl=en&u=http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnampoZGCa/Clash_of_the_Titans_3way_SLI_GTX_480_test/&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhgE8NXwM_Ztma2_Bt7JOdSVHy2xeQ

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  22. Started by nehmia,

יש לי את התוכנה השאת ואני לא מבין בה בערך כלום...למשהו יש מדריך בעברית או הסבר קצר על איך עובדים איתה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איך אני ניגש בכלל להגדרות של TV OUT אם לא התקנתי את ה CONTROL PANNEL ???.. (אני לא אוהב את ה CON...זה מאט את הביצועים משמעותית , אבל שם היה לי את האפשרות לגשת לTV OUT) ישנה דרך אחרת לגשת ל TV OUT ? הבנתי שבעיקרון שהטלויזיה מחוברת לכרטיס מפעילים ת'XP מחדש וזה עובד אז נכון , זה מראה את הטעינה של WINDOWS אבל זהו ... אחר כך חוזר למסך כחול

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by Ido.K,

http://www.galaxytech.com/news/36/6200A.htm אני מעוניין לקנות אותו אני מתכוון לפתוח צינורות עיבוד הוא מוצלח?! תודה ענקית לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.