עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bessmertniy,

אז ככה קניתי ממש יום כרטיס מסך 9500 np שאפשר לעשות לו softmod ל 9700 ורציתי לדעת אם לעוד מישהו יש כזה כרטיס מסך ועל איזה דרייברים הוא היה ממליץ לי יותר? או אולי בכלל לא אומגה או משהו אחר. עכשיו אני עם ה 4.3 בלי סופט מוד קיבלתי 10600 עם 13000 ב2001 2003 ניסיתי רק בלי סופט מוד ושם קיבלתי 3000. המפרט שלי xp2500 nf7 512ddr הכל ביינתים פועל מצויין בלי שום ארטיפקס . ועוד משהו אני דיי חדש אם ה כרטיסים של ה radeon ATI יש משהו שהייתם ממליצים לי לעשות? ועוד משהו האם יש איזה שהיא דרך לראות כמה ביט יש לי? אם זה 128 או 256 בקיצור חצי מהתשובות לשאלות גיליתי לבד והנה תמונה סתם רציתי לשתף אתכם.) איזה כייף)

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Toxin II,

אהלן, לפני חודשיים-חודשיים וחצי קניתי מחשב חדש עם GF9800GTX [עוד כשהוא היה חדש דנדש] סתם רציתי לדעת, מתוך סקרנות, מה ההבדל בין הכרטיס שלי ל-9800GTX+ ? כרטיס מומהר? זכרונות מהירים יותר? יותר נפח BIT? יותר זיכרון?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Blabber,

אתמול התחדשתי לי בכרטיס שכזה, הכנתי פרופילים של idle ו gaming והוא עושה לפעמים underclock ל 500 gpu ו 750 memory (במקום 625 ו 993 בהתאמה). עכשיו,לפעמים הוא נמצא על המהירויות הראשונות, ולפעמים על שניות, השאלה היא האם הוא פשוט עושה underclock כשאין שימוש ב gpu או שמשהו דפוק?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by קלוקיי,

שלום! היה לי כרטיס מסך 260GTX וראו אחרי בדיקת הכרטיס בחנות נמצא שיש לו בעיות של חומרה, (ארטיפקטים וכל זה...)... עכשיו אני מקבל עליו זיכוי ורציתי כרטיס אחר, שמעתי שהכרטיסים של ATI טובים מאוד יחסית, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס שלהם מומלך כיום?, או חברה אחרת של כרטיסי מסך...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. למומחי האתר שלום לא יודעה עם זה הפורום המתאים אפשר לשנות מעוניין בכרטיס לכידה ועריכה של סרטונים קצרים קול ותמונה שהייה תומך WIN 7 8 64BIT מה עדיף פנמי או חיצוני יש לי כול החבורים החדשים תומך רזולוציה FHD 1980X1200 30+FPS או יותר רזולוציה FPS שהייה איכותי ואמין אפשר גם לקנייה בארץ או בחול אין בעיה מבקש עם אפשר לרשום למה אתם ממליצים על כרטיס כזה או אחר ועם יש לו פיצ'ר מיוחד שאין לכרטיסים אחרים תודה

6. אז ככה לחבר שלי יש מסך 24 אינטש של חברת DELL, הוא מעוניין לשחק ברזולוציות גבוהות + פילטרים המפרט שלו E8400 + 4GB ספק של חברת קרוסייר 550W ולוח אם X38.(החלקים כבר אצלו חוץ מכרטיס המסך) בתקציב כמו שלו יש 3 שילובים שיתאימו(או אפילו 4) 1) 4870 512MB 2) 4870 1GB 3) 260GTX שממה שקראתי הוא מעולה לOC ואפשר להגיע איתו למהירות של 280GTX 4) או שעדיף בכלל CF של 4850 (אם חריגה קטנה)

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  7. שלום לכולם מישהו במקרה ניסה פעם לחבר כרטיס מסך כזה למחשב עם ספק נמוך? מה שרשום שם זה ככה: 304W 12VA -18.0A 12VB - 18.0A מה יכול לקרות? האם מסוכן לנסות? אין אפשרות להחליף ספק לכן אני שואל. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Zakash,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.

9. Started by BioTech,

אהלן חברים, ברשותי כרטיס מסך: Palit 512MB Radeon HD 4850 אני משחק במחשב במשחק Bionic Commando וכל כמה שניות יש לי הודעה שהכרטיס מסך לא מגיב ונעשה לי vpu recover יש לי אפשרות של send\dont send. המממ אני עושה כמה פעמים dont send ואז זה יוצא לי לוינדוס. קורה לי הרבה פעמים ההודעה הזאת שאני משחק במחשב, אם אני אבטל את ה VPU recover המחשב יתקע. מה ניתן לעשות עם זה כך שאוכל לשחק באופן רציף?

10. Started by lmlm,

האתר Digital Report בדק את ההבדל בין DX9 ל DX10 בביושוק (יש תמונות) וגם מבחנים של 8800GTX כנגד HD2900XT http://www.digitalreport.net/content/view/52/29/

11. Started by pazer005,

קניתי כרטיס X1900XTX 512 ולאחר מכן אמרו לי בחנות שבסוף אין את הכרטיס אבל בגלל שהזמנתי כבר אז אני יכול להוסיף כבר 120 שקל ולקבל את X1950XTX. השאלה היא אם זה שווה את המחיר ועד כמה יש הבדל בין הכרטיסים.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום, מפרט TDG1001 AMD Value Game PC 5000: * CPU (מעבד): Athlon X2 5000 * Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI * Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB * Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB * Graphics (כרטיס.מסך): ATI ASUS HD3200 + ASUS HD3450 256MB * Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW * Case (מארז): Recom Blackdraft ATX * Power Supply (ספק כוח): Recom 450W * OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה): Vista Premium 32bit + Norton Nis2008 * מחיר סופי כולל מע"מ: 2,499 ש"ח מפרט כזה (בדגש במיוחד על הכרטיס מסך), יסחוב משחקים קלים ופופולאריים? (fifa, sims וכו') אני מתכוון לעוד שנה שנתיים (sims3, fif…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by djelectric,

לא מזמן התקנתי את ה ACCELERO S1 על הכרטיס שלי (אפילו פתחתי ת'רד על זה) והתחלתי לעשות OC.... 8) אני משתמש בתוכנה EVGA PRECISION כי מצאתי אותה נוחה.... כבר נראש אני אומר שהטמפ' הם לא האישו פה כי אני נשאר על טמפ' נמוכה גם המאמץ הכי גדול ב OC הגעתי לשעונים של 666 CORE 1620 SHADER 1010 MEMORY אבל אני רוצה עוד.... אני לא מצליח להגיע ליותר מזה... נגיד אם אני יקח את ה CORE ל 700 וישחק קצת, CRYSIS כי זה הכי טובעני... המחשב פשוט יקפא במקום ואני אצתרך להפעיל אותו מחדש... אולי יש איזושהי פעולה שאני צריך לבצע בביוס ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jony12,

הלווו HWzone!!! חחח אני חדש באתר הזה... אחלה אתר שבעולם!!! נחמד שיש למי לפנות... יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן של חברה בשם ZOLTRIX (נראה לי, זה מה שרשום עליו באותיות קידוש לבנה...) חיפשתי דרייבירים ומצאתי את האתר של החברה שהיה ממש לא מספק. כמובן לא מצאתי כלום ואני דיי נואש... אני לי שמץ של מושג איזה מודל יעני הכרטיס ואודה מקרב לב למי שיוכל להסביר לי איך מבררים את זה, או אפילו יותר טוב איך פשוט מתקינים את הבנזונה הקטן... אני ממש חייב את זה. בתודה מראש, יונתן....

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  15. שלום לכם , אני מעוניין לשפר את הביצועים של המערכת במשחקים. הבעייה המרכזית שלי היא שאני צריך לשחק ברוב משחקי הדור החדש בהגדרות LOW מכיוון שאני עובד עם מסך ברזולוצייה 1680X1050. אז או שאני מוריד ומשחק על 1280X1024 בהגדרות MED או שאני משחק ברזולוצייה הטבעית בהגדרות LOW . בכל מקרה , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600GT עם מעבד פרסקוט (540) וג'יגה זיכרון ( ראו מפרט מלא.. ) ורציתי לדעת מה לדעתכם יתן שיפור יותר מורגש למשחקים ? אני יכול לקנות בתקציב שלי X1950PRO ולהישאר עם אותו מעבד או להבדיל להישאר עם הכרטיס מסך ולקנות לוח + מעבד 6300 .. השאלה האם המעבד לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס כמו 1950PRO ? אשמח לדעת במה הייתם בוחרים להשקיע את הכסף כדי לקבל מכונת משחקים קצת יותר רצינית ממה שיש …

16. Started by CXC,

אהלן כאשר אני מנסה להתקין דרייבר 13.4 של AMD (או כל גרסת דרייבר אחרת) אני נתקל בהודעה הבאה: current version not installed amd cim installation package ולאחר סיום ההתקנה, כאשר אני נכנס ל-CCC אני מקבל הודעה כזאת: catalyst control center cannot be started. there are currently no settings that can be configured ניסיתי שוב פעם להסיר לחלוטין את הדרייבר ולהתקין אחד אחר וזו הודעה שאני מקבל: application install: install is already running. complete that installation before continuing מה עושים לעזאזל? זה משגע. פעם ראשונה שזה קורה לי... מתחיל לאכזב - - - תגובה אוחדה: - - - טוב... אז עקב שגיאה חמורה נאלצתי לעשות שחזור מערכת ועכשיו זה בסדר. תודה וכל טוב

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. תראו מצידי גם שיעלה 400 שקל הקטע הוא שישמש את הצרכים שלי המחשב הוא בעיקר ביתי ואינטרנטי לגבי המשחקים אז מדי פעם אני ארצה להוריד משחקים חדשים ולשחק בהם בהנאה אבל לא ברמה של גיימר כבד ובטח שלא ברזולוציה הכי גבוהה רזולוציה ורמה של משחקים ברמה בינונית תספק אותי. אפשר כרטיס מומלץ ומחיר? תודה.

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  18. במחשב החדש שלי יש כ"מ 8600GT 256MB של LEADTEK, אבל משום מה המחשב מזהה שלכרטיס מסך יש זכרון של 512MB. למישהו יש מושג למה זה קורה? (לא שאני מתלונן, פשוט מסקרנות)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TheWave,

בכל משחק ותמונות גדולות אני רואה את הקווים שבחוץ (יעני הבורדר) הוא כזה מוזר זיגזג כזה אני לא יודע איך להסביר את זה אני אצלם תמונות וישים פה. הכרטיס מסך שלי הוא Radeon 9800Pro של חברת ELSA תודה מראש לעונים! :

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by FalseStart,

שלום לכולם עקב מות כרטיס המסך הנוכחי שלי בטרם עת, אני עומד לרכוש כרטיס חדש. (AGP) קיבלתי המון המלצות על 6600GT, אבל יש כאלה שאומרים שה 6600 מספיק לגיימר ממוצע שכמותי, שאין לו כ"כ הרבה זמן פנוי ובשיטוטיי באתר נתקלתי גם ב6800...שמשום מה הוא יותר זול מה6600GT מישהו יכול לעשות לי סדר? מה הכי חזק מבין אלו? אין זה שה6800 יותר זול מה6600GT? וברגע האחרון התווסף גם ה6800GS לתחרות, עדיין במסגרת התקציב...אבל מה עם הביצועים? בכל מקרה, אתם גם מוזמנים לזרוק כרטיסים מומלצים אחרים (תקציב עד 800 ש"ח) מפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) ASRock 775VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 512 MB עריכה:טעות שלי, ה6800GS ממש לא במסגרת התקציב. נפל אח…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. נשרף לי הכרטיס שקניתי מKSP השרמוטות האלה אחרי כמעט שנתיים..והם אומרים שיש לי רק שנה אחריות בכל מקרה - המפרט שלי: E6300 Gigabyte 965P-S3 2x 1G Kingston DDR2 667 X1950pro 512mb Arctic Cooling - ז"ל :'( הכרטיס הזה סחב לי עד היום הכל על הכי גבוה עם 1680X1050 (ברור שחוץ מקרייסיס) אז אני מחפש יורש ראוי, וחשבתי על ה9600GT, או שיש 9800GT..הם אמורים להיות טובים ומשתלמים ביחס למחיר לא? המוכר הציע HD4850 אבל אני לא בטוח שהמעבד שלי יכול לנצל אותו בכלל.. בקשה דעות\המלצות.. תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by adi518,

יש לאח שלי כזה והוא סוחב לו משחקים ב FHD בצורה מטורפת...נראה לי כרטיס די סביר. השאלה אם כדאי להוסיף עוד 150 - 200 שקל ל- 6850 או ללכת על ה- 5770 וזהו ?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by firebug,

אהלן אני מחפש כרטיס חדש בגלל שהכרטיס שיש לי או יותר נכון שהיה לי (ati hd4850) כי הוא פשוט נשרף ולא פועל יותר ואני חייב כרטיס חדש בכללי יש לי רק כרטיס אחד בראש וזה זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2139 אבל ראיתי בנתוני של התחממות שהכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1995 מתחמם קצת פחות (הבדל של 6-8 מעלות) עכשיו השאלה היא האם זה שווה את ההשקעה ולהוסיף עוד כסף או שזה לא קריטי והאם בכלל leadtek היא חברה טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. היי יש לי מסך "24 FreeSync 144Hz האם עדיף כרטיס מסך RX VEGA 56/64 (rx vega 56 עולה 2250 שקל) או GTX 1070 / 1070TI / 1080 יש לי מעבד i7 8700k תודה רבה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by PaceDawg,

קראתי ביקורות טובות על הלידטק שהוא מעולה ל- OC, אבל אני לא מתכוון לעשות OC בכלל ופה אני רוצה לשאול אתכם שאלה מאוד פשוטה: יש לכם אפשרות לקנות כרטיס מסך 7600GT של אחת משתי החברות הבאות: לידטק או XFX כאשר אין הבדל במחיר, מה הייתם בוחרים כאשר לא מתוכנן OC. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.