עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wwwqqrr,

היי ראיתי שיצא דרייבר חדש של nvidia ואני רוצה לעדכן את הדרייבר שבירשותי. השאלה שלי אם אני צריך להסיר קודם כל את הדרייבר הישן או פשוט להתקין עליו ? ואם כן צריך להסיר,אז עושים את זה עם תוכנה או פשוט דרך הלוח בקרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. אני רוצה כרטיס NVIDIA שיוציא וידאו בFULLSCREEN למסך נפרד באיכות טובה. HD או קומפוננט. איזה מסך - אני עדיין מתלבט, אז אם יש המלצות גם לזה אני עוד יותר אשמח... כרגע יש לי טלויזיה 15" ליד המחשב והיא מקבלת קומפוזיט ורואים די מטושטש, אז אני שוקל או מסך LCD כמו מסך מחשב שמקבל כניסות וידאו או טלויזיה קטנה עם כניסת קומפוננט לפחות. הייעוד הוא לעריכת וידאו עם PREVIEW במסך גדול. חשוב שיהיה כרטיס PCI-E ומבוסס NVIDIA.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Elysian,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17. בחרתי את הדגם הזה רק בגלל נתוניו על הנייר - זמן תגובה 8ms ו-DVI, אבל לא ראיתי את התמונה בו בעיניים. מה גם שאין אף ביקורת על הדגם הזה. למישהו יש נסיון איתו ויכול להמליץ עליו?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by inuse,

תודה לכל מי שיוכל לעזור תקציב: 300 חריגה מקסימלית:500 (לא נראה לי שאני יכל כי ספק הכוח שלי גרוע) אני לא מעוניין לקנות ספק כוח חדש מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס לSLI או CF\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: IVORY מפרט של המחשב: מעבד: Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך נוכחי: NIVIDIA GEFORCE 8500 GT (אם אתם לא יודעים מה המפרט שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!) ספק: PFC 450W FAN12 CI-POWER CWT איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב ע…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by 7k9af,

אחרי שקראתי כמה דיונים פה , עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מה יותר טוב, יש לי Geforce 4 Ti4200 64Mb AGPX8 ואני מתלבט מה להתקין .. תודה מראש על כל התגובות!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by ביצה,

כרטסי מסך חיצוני של אינטל, משתמש בטכנולוגיה חדשה. כתבה בפוקטhttp://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=221593

7. הוידאו שאני צריך להקליט ולערוך הוא ( לצערי) כרגע מימצלמת וידאו מהדור הקודם(אנלוגי?) ולא DVI החדשות האם VIVO אומר שאני יכול להעלות למחשב וידאו ולערוך? ושאלה נוספת : ראיתי תמונה של כרטיס 1900GT - וראיתי שהקונקטורים שמחוברים למסך הם שונים מהקונקטורים הקונבנציונאלים. לי יש מסך בן שנה....האם זה אומר שאצטרך להחליף גם מסך? או שיש פלאג/מימיר קונקטור לתצורה הישנה ? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  8. יש לי כרגע מחשב נייד עם HD3200 ואני רוצה לשדרג למקבוק איר, שיש לו את ה 320M ורציתי לדעת לצורך השוואה איזה מהם יותר חזק ויחסית בכמה? (לא מצאתי בנצ'מרקים של שני אילה בשום מקום...)

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by evgeni1984,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6950 TOXIC ןיש לי ספק כוח Enermax MODU87+ 700W ורציתי לשאול אם הספק הזה יספיק לעוד כרטיס מסך מאותו דגם הכוונה לקרוספייר???????????????

10. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. לא מצליח להגדיר תצוגה צבעונית בטלויזיה דרך TV-OUT הכרטיס הינו לידטק PX6600TD 256MB. כאשר רק הטלויזיה מחוברת לכרטיס מסך (ללא מסך) הPOST ועלייה של חלונות מוצגים בצבע ע"ג הטלויזיה לאחר העליה של חלונות התצוגה נהיית שחור לבן, מתוך זה אני יוצא בהנחה שהבעיה הינה בדרייבר או חלונות. החלפת סוג שידור PAL או NTSC דרך דרייבר לא עושים שום שינוי הדבר מופיע על שתי הטלויזיות שיש בבית, נבדקו גם שני כבלים שונים המחברים בינהם. כמו כן נבדקו כמה גרסאות של דרייברים ושתי מערכות הפעלה שונות. אחרי כמה דקות של עבודה במצב שחור-לבן מתחילים להופיע כתמים אדומים על הטלויזיה והתמונה מתעוותת טיפה (אתם יודעים, כאילו מעבירים מגנט מול הטלויזיה), הדבר מופיע בשתי הטלויזיות. האם יש לכם רעיונות בנדון? הדבר מוכר?…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by 2Fluffy4U,

חשבתי אולי לקנות למחשב של אחותי כרטיס טלוויזיה מכיוון שאין לה טלוויזיה בחדר, אבל כן יש לה יציאה של ממיר דיגיטלי.. האם זו אפשרות כדאית? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ומעוניין בקניית מחשב חדש. המפרט שאני מעוניין בו הוא: מעבד core i7 920 לוח אם תואם gigabyte ex58 זכרון triple channel 3x1g את המפרט לקחתי מהאתר הזה. הבעיה שלי הינה שאני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור. קראתי קצת ומצאתי מספר אופציות: HD4890 HD4870 2xHD4870 2xHD4770 GTX275 GTX285 אני יודע שרשמתי הרבה אבל אני רוצה להיות בטוח במערכת שאני קונה. האם האופציות שרשמתי טובות בכלל ואם כן אז מה הכי משתלם גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר. בנוסף ראיתי שכל כרטיס משווקות מספר חברות והמחירים ביניהם שונים. האם זה נתון נוסף שאני צריך לשים אליו לב, או שזה לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל מי שעונה ועוזר. דנוצה.

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Swed,

האם 9800GTX נכנס במארז NZXT TEMPEST פתחתי נושא בפורום מארזים אבל אפחד לא עונה שם וזה דיי חשוב לי..

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by ZivX,

של גיפורס ורדאון. הגירסה הטובה ביותר עם 256. מה יותר מביניהם למשחקים?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  16. שלום, אני צריך כרטיס מסך שישמש למשחקים ולעבודה גרפית בסיסית ( פוטושופ וכאלה) בתקציב של עד 1000 שקל למחשב Dell Optiplex 620GX יש לו ספק של 305W או 2 כרטיסי מסך עד 1000 שקל שניהם. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Jenia24,

המיפרט שלי ממוצע למדיAMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ARTעכשיו אני רוצה להביא 1950P ואני רוצה לדעת קודם כל אם הספק יחזיק אותו ואם לא יווצר צוואר בקבוק ואיך הוא בכלל ביחס ל1650XT.תודה מראש

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  18. אהלן... אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שלי במחשב שלי: amd 64 3700 gigabyte k8n sli 6600gt 128 1.5 גיג'ה זיכרון DDR 400 ספק 500 וואט אני מוכן לשים בין 400 ל-500 שקל ככה על כרטיס שיחזיק לי משחקים כשאני חוזר בסופש"ים למה אני חייל. איזה כרטיס יכול להתאים למפרט שלי? (המחשב דיי ישן תאמת.. אבל אין לי כסף לקנות אחד חדש למה אחד טוב יכול לעלות לי יותר מ-2000 שקל) תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. שלום וברכה לכולם! רציתי להודות לכם ולומר שנעזרתי ואני נעזר עדיין רבות בפורום הזה לכל רכיבי המחשב. שנית, רציתי לשאול באופן כללי אם יש לי כרטיס מסך של GAINWARD בדגם ספציפי בשבבי NVIDIA, ואותו דגם ספציפי ב-GIGABYTE. איזה עדיף ואיזה יותר איכותי, אמין וחזק. אני לא מדבר על המחיר אלא על איכות המוצר. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. היה לי כרטיס מסך של 8600GT של GIGABYTE והחליפו ל 9600GT של INNOVISION INNOVISION היא חברה בסדר?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by LIOR42,

ברצוני לקנות כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם זכרון 1GB ושאלתי היא האם היציאה של המסך הסטנדרטי תכנס ג"כ לכרטיס החדש אצלי בכרטיס הישן יש את הכניסה הכחולה המוכרת

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  22. לאחרונה התחילו תופעות מעצבנות במחשב כמו שאני פותח אותו והווינדאוז נפתח ברזולוציה מינמלית של פעם כאילו לא מותקן דרייבר של כרטיס מסך, מדי פעם לסירוגין גם מופיע המסך הכחול הזה, עדכנתי דרייברים, פירמטתי את המחשב, אך התופעות חוזרות ועושה הרושם שהכרטיס מסך התעייף. בכל מקרה מדובר במחשב קצת ישן, לא יודע איזה מהכרטיסים החדשים מתאים אליו הכרטיס מסך המדובר הוא: Gigabyte Geforce 9600GT 512MB GDDR3 הדגם המדוייק הוא: GV-NX96T512HP הלוח אם שיש לי: Gigabyte GA-P35-DS3L השימוש שלי בכרטיס המסך הוא בעיקר צפייה בסרטי HD בטלויזיה, לא משחקים ולא כלום, אין צורך בכרטיס מסך יקר ומפוצץ. חשוב שיהיה יציאת DVI פעמיים או אחד DVI ואחד HDMI תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by snop,

שלום.. שאלתי היא כזו - איזה כרטיס מסך יותר טוב ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש והנה חלק מהרכיבים שיהיו לי ב"ה : מעבד - Core2Dou E6600 2.4 לוח אם - Asus P5W DH Deluxe אני יודע שהכרטיס מסך של Asus מתאים, השאלה האם הכרטיס של Sapphire יתאים ואם הוא נחשב בכלל טוב ? הנה קישורים לשני הכרטיסים : Asus : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3179 Sapphire : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2960 אז מה יותר טוב ? ומבחינת מחירים יש מצב לירידת מחירים ? כי ראיתי בהודעה אחרת שה-X1900XT אמור לרדת.. יש צפי מתי ? וחוץ מזה ראיתי שיש גם X1900XT של Asus מי יותר טוב מבין שתי החברות ? תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by YRP99,

יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?

25. Started by Guarding angel,

היי אני כרגע אצל חבר בבית,יש לו בעיה במסך,המסך כול הזמן כבה ונדלק אחרי שמפעילי ם תוכנה או שסתם אני מזיז את העכבר... יש פיתרון לזה? הבעיה נפתרה,הכרטיס מסך שלו כבר קשיש ועומד למות אז המלצתי לו לקנות כרטיס אחר

דיונים חדשים בפורומים