כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
hello every body im in the US for the next couple of years, so i need a computer i bought 28" hanns-g what is the graphics i would need to play games in a good resolution on this kind of screen thenk you in advance
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600XT ויש לךי בכרטיס 2 יציאות אחד לא מיודע השניה דומה ליציאת S-VIDEO אבל יש לה יותר חורים מיציאה רגילה עם אני יכול מה אני צריך לעשות איזה כבל לקנות ואיזה תוכנה להשתמש ?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx 400 128mb וסתם.. רציתי לבדוק אותו בתוכנה. קיבלתי ציון: 168. איך זה בשביל הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עומד בפני הרכבת מפרט למחשב שישמש לעבודה גראפית בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ודומות (ללא משחקים או עריכת סרטים אבל עם אופציה לצפייה בסרטים). כחלק מהמפרט אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007 (ברזולוציה 1200X1600) ולכן חשוב לי לברר מהו הכרטיס המומלץ לשימוש כזה שמסוגל "להחזיק" מסך כזה בתקציב של כ-500 שקל ועדיף הזול ביותר. ממה שהבנתי, ה-7300GT אמור להיות לא רע - השאלה אם הוא מתאים למסך כזה? אופציה נוספת היא לקנות מסך 19" Samsung 971P ואז להסתפק בכרטיס הנ"ל. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי את הכסף לשידרוג , 5870 נכנס בתקציב , אני כנראה יעבוד על מסך ברזולוצית FHD ומעלה ( משחקים בעיקר ) יש לי קונה ב600 ש"ח לכרטיס שלי ולכן החלטתי על הדרך לרכוש את אחד מהכוכבים החדשים של ATI , השאלה שלי זה האם יש משהו אחר שלא שקלתי ( 4890 ?) לפי מה שהבנתי ל5850 יש 200 פחות מעבדי זרימה מל5870 ולכן הוא בטיפה חלש יותר , אבל רציתי לשאול אם זה יספיק לי לרזולוציות של 26" . בקיצור , 5850 - אוברקיל או כרטיס משתלם? אותו דבר לגבי ה5870 ( תוספת של 600 ש"ח למחיר ה5850 , יש את הכסף אבל האם שווה ? ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD4870 והתקנתי הכל והכל היה בסדר, שיחקתי איזה שעה וגם הרצתי כמה בנצ'מארקים עבד מצוין. הלכתי קצת לסלון וכשחזרתי באתי לשחק משחק והמחשב פשוט איתחל את עצמו לבד. ומאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל משחק... מה עושים הספק לא משהו אני יודע.. EZCOOL 1050W ביטלתי OC,הגברתי מאווררים וזה גם קורס ב3DMARK ולא רק במשחקים. תודה..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב רציתי לעדכן דרייבר אז מחקתי את הדרייבר הקודם ועכשיו לא משנה איזה דרייבר אני מתקין אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא התקנתי דרייבר, נפתח לי חלון של חומרה חדשה אבל" בהוספה הסרה של תוכניות "יש את ההתקנה של הדרייבר. ניסיתי למחוק את הדרייבר אפילו Driver Cleaner ואז להתקין אבל גם זה לא עזר.... מה עושים ???
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מפרט שחסר לי בו רק הכרטיס מסך.... התכנון היה ללכת על 4870, אבל בגלל בעיות תקציב אין ביכולתי לקנות אותו ובנתיים נאלצתי לבחור את ה4850. רציתי לדעת אם בחודש הקרוב תהיה ירידת מחירים של אחד מהכרטיסים בכותרת? (4850.4870.GTX260) והאם ההפרש בביצועים בין 4870 ל4850 מצדיק את ההפרש במחיר כיום? 450 שקל...
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי כרטיס המסך החדש של AMD, שנוצר על מנת לשרת את קהל המשתמשים אשר מחפש תמורה טובה בהשקעה מינימלית בימי מחסור מאתגריםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.שיתמוך בShader 3.0. --> סביר להניח שאין... --> מת לשחק במשחק GIRD החדש...בטח לא "יזוז" אצלי(אם "יזחל" זה טוב)... 4.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים). זה לא המקום ואולי כן...בקשר לכרטיס קול: כרטיס קול עם יצאה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) לחבר לרסיבר DENON AVR-1705. תודה רבה . שלומי.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19278 מישהו יכול להסביר למה משמשת יחידת עיבוד הוידאו ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר שקיבל במתנה (איזה משפחה מפגרת), GECUBE 1950PRO 512 מעוניין למכור אותו ב-200 שקל לכל אחד מהחבר'ה שירבה במחיר דומה לו. עכשיו יש לי X1800XT בן חצי שנה בערך, כדאי להחליף? מה בעצם ההבדלים?
-
- 13 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בקניית כ. מסך עד 1000 ש"ח [אםשר חריגה קטנה]. שיתאים למשחקים חדשים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך כרטיס מסך לעריכת תמונות ולמשחקים ברמה בינונית - טובה, ובעיקר לשאר הפעולות הרגילות- office, internet וכו'. נוסיף את העובדה שיש לי הנחות על כרטיסי asus : ati או nvidia. וגם אני מהפנאטים של אסוס (לטוב ולרע..) אז רציתי לשאול על איזה כרטיס שלהם אתם ממליצים? בנוסף אני יכול להשיג את הכרטיס A9550 TD Radeon Ati 128MB DDR 400MHz ב- 300 ש"ח. האם הוא יספיק? או שאתם מליצים על משהו קצת יותר חדש ויקר שביצועיו הרבה יותר טובים? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כרטיסי מסך: 1. 500MB Geforce 9400 GT - inno3D 1GB NVIDIA GeForce 8600 GT .2 איזה יותר טוב מבין השניים מה גם שיש לציין כי בראשון יש כניסה DVI אחת ובשני יש שתי יציאות כאלו למרות שזה לא כ"כ משנה הייתי רוצה לדעת מי מבין השניים יותר טוב? תודה רבה למי שעונה...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי אני כרגע אצל חבר בבית,יש לו בעיה במסך,המסך כול הזמן כבה ונדלק אחרי שמפעילי ם תוכנה או שסתם אני מזיז את העכבר... יש פיתרון לזה? הבעיה נפתרה,הכרטיס מסך שלו כבר קשיש ועומד למות אז המלצתי לו לקנות כרטיס אחר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מיפרט:מעבד 7200,לוח גייגביייט p43,זיכרון 4g. משמש למשחקים אך מתוכנן גם לחבר לטלויזיה חדשה. הציעו לי gt610 2048 . המלצות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי עכשיו: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT אני ממש לא מרוצה מהכרטיס הזה, ואני עכשיו רוצה למכור אותו ולקנות את הכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 מה אתם אומרים עליו? רוחב פס זיכרון שלו הוא רק 128, זה מספיק? חשבתי שיצא מאותו סוג כבר עם 256 רוחב פס זיכרון.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בקרוב בע"ה , ורציתי לדעת - אני קונה את המסך T220 22'' LCD 2ms 1:20000 DVI WideScreen ותיכננתי לקנות ת'כרטיס מסך 4870HD 1Gb , המסך הזה מצריך 1GB ? או שאפשר להסתדר בלי , אבל בכל אופן אומרים שעוד שנתיים ידרש 1Gb למשחקים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם Point Of View טובים בכרטיסי מסך? חבר שלי רוצה לקנות POV GeForce 8800GTX PCI-E 768MB dvi TV out ב- 2800 ש"ח, אבל אני לא בטוח אם החברה הזאת איכותית בכלל, ברוב החנויות לא מתעסקים איתם. דרך אגב חברה מאוד מאוד זולה השאלה פה זה גם אם המוצרים שלהם מאוד זולים בביצועים? תגובות בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יום חמישי אני נוסע עם אחותי לקנות למחשב שלה כרטיס שבחרתי שלדעתי יהיה הכי טוב לצרכי שימוש במחשב שלהם פרטי הכרטיס לפי מה שמופיע באתר: nvidia geforce fx 5600 gpu 0.13 micron 128-bit studio-precision color* agp x8* 4pixels rendering pipeline pixel shader 2.0 vertex shader 2.0 63-phase video scaler directx 9.0 support \ opengl 1.4 graphic core 256-bit memory interface 128-bit ddr mem bandwidth 8.8 gb\s fill rate 1.3 billion verticies 81 million operations per sec 1.03 trillion effective mem clock : 550mhz core frquency : 325mhz ramdacs (each have 2) 400 אוקי אז הכוכבית שציינתי למעלה שואלת האם השורה הזאת אומרת הזכרונות 128ביט, או מה זה מתכוון? והכוכבית השניה שואלת האם יהיה …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני משחק בWIC, המהנהל תצוגה שלי קורס והמשחק נתקעה. יכול להיות שהכרטיס חם מידי (אל תשאלו אותי לגבי טמפרטורה כי משום מה בויסטה אני לא יכול לבדוק) או שבכלל הכ. מסך פגום? מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
החלפתי את ה 480 ב 680 וניסיתי בגוגל לבדוק אם את ה 480 אני יכול סתם לדוגמה ליעד רק לפיזיקה או כרטיס עזר משו בסיגנון ולא מצאתי תוצאות ,אז יש מה לעשות עם ה 480?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-