עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Beast Canyon, הדור החדש במשפחת ה-NUC, זמין כעת לרכישה בעלות בסיס של יותר מ-1,700 דולרלכתבה

2. שלום לכולם , ניסיתי בימים האחרונים להתקין שני hd3850 ב crossfire על לוח X38-DS4 של Gigabyte. תחת ויסטה למרות עדכונים מלאים לכל הדרייברים + ציפסט + .net ועדיין Crossfire לא עובד. הוא או מתרסק לגמרי (CCC) או שמראה כרטיס מסך אחד בלבד. מחשש לבעייה בחומרה התקנתי עותק של XP ושם הכל עובד חלק לחלוטין וגם נותן את התוצאות המצופות תחת 3dmark2006. למישהו יש כיוון לפתרון ? אני בעקרון משתמש כבד מאוד של Vista Media Center וצריך וויסטה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. השאלה בכותרת... האם NVIDIA ממשיכה לשפר את הכרטיס שלי או שכבר אפשר להפסיק להוריד דריברים?...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by SixKiller,

שלום.. לפני חודש בערך קניתי.. Radeon 9600XT 128mb הוא עבד בסדר שבועיים-שלוש.. ואז הוא פשוט נדפק.. התחיל להראות ארטיפקטים שלא קשורים לכלום בכל מסך.. אז הלכתי להחליף אותו... אין להם אותו סוג.. יש להם בנתיים.. רק 9550 256מגה בייט במקום.. והבנאדם אומר לי שה9550 לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 שלי... ואני יעני לא מבין... זה לא נשמע לי הגיוני... על כל מה שאני מבין עד עכשיו... שילמתי על ה9600אקס טי 128 - 800 שקל... והוא אומר לי שה9550 אותו מחיר.. ושעוד שבועיים מגיע להם 9600XT 256mb Bravo שהוא טוב יותר מ2 הכרטיסים... לא רק בגלל שהוא 256.. אלא גם בגלל שהוא Bravo... אז השאלות שלי.. Radeon 9550 256mb לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 כמו שהבנאדם אומר?..(כי לי זה ממש לא נראה..) ואם שווה לי עוד…

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  5. אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by aviran15,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב ויש לי התלבטות בין שתי גרסאות של ה4850. 1.gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 לבין 2.Shappire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 מה מבין שניהם עדיף? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by charly0,

חברים יקרים בצער רב הנני כותב שורות אלו... המסך הובא לאחרונה מחול ועבד נפלא....כתוצאה מנפילת חשמל פתאומית השתבש בו משהו שבאופן ברור מזוהה כבעיה במסך ולא בכרטיס מסך (המסך מפגין את ריצוד רציני גם במצב ה SELF TEST. אני מבקש את עזרתכים במציאת נותן שרות למסכים אלו בתשלום כמובן (למרות שהמסך לא נקנה בארץ)....המסך עצמו דנדש לאללה. אני דיי נואש... ??? בכל אופן כל עזרה או הצעה בעיניין תתקבל בהערכה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

איזה מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce FX 5200 128 MB 64 bit geforce 4 mx440 64 MB 128 bit ddr אני יודע על ההבדלים בתמיכה ב DX שונים ה 4 תומך ב 7 וה FX תומך ב 8.1 ועל הנייר הוא גם תומך ב 9 אבל מבחינת ביצועים במשחקים פשוטים יחסית שאני משחק בהם (nba 2005 וכו') האם יהיה הבדל ואני ארגיש ביתרון של אחד על השני? ב 3dmark 2001 se יש מבחנים שה gf4 לא יכול לבצע וה FX כן מבצע.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  9. אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by idanrm,

שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by shloosh,

איפה שהמאוורר של הכרטיס,אז מתחתיו שמתי מאוור גנריק 80 מ"מ שמאוורר כאילו יחד עם המאוורר של הכרטיס ונותן יותר אוויר. השאלה היא האם זה לא יכול להזיק למאוורר של הכרטיס?? אם נניח 2 המאווררים לא מסתובבים באותו כיוון? אבל עדיין מאווררים לאותה נקודה?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  12. קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה

13. Started by leahd3,

שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by demultiplexer,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,

16. Started by havlin,

שלום רציתי להתיעץ האם כדאי ליקנות החודש כרטיס מסך כמו x1900xt/xtxובמחירים האלו או כדאי לחכות ל-dx10 והאם המחירים יהיו בסביבות ה-xt/xtx בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GTX אבל עוד לא בחרתי של איזו חברה ורציתי את עזרתכם. המחיר נע בין 2,990 ל 3,800 ש"ח. העניין הוא לא כספי. כרגע אני מתלבת בין : Gigabyte XFX ASUS מה אתם אומרים ? יש הבדל ביניהם בביצועים ? תודה

• 13 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by chenc,

אני יודע שרשמתי הרבה על סמכים בזמן האחרון... אבל אני עדיין אל יודע במה לבחור מבין שני אלו... אני פחות מתלהב מהLGF700P... ולכן החלטתי באחד מבין השניים הללו לפחות... מה אתם אומרים? אני יודע שהFD2 חדיש יותר... לעומת זאת, קראתי כתבה מעמיק בנושא - שימו לב למסקנה הסופית: http://www.bench-house.net/vidito.php?oliver=186&sid=59&pop=DoP&form22=+Go%21+ (למרות שאני חושב שהNF שדובר שם זה הDIAMONTRON הראשון ולא הM2)... בתודות רבות לכל המשיב. חן.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by eitanb3,

רכשתי אותו הערב, אתקין אותו מאוחר יותר תשאירו לי שאלות שאתם מעוניינים לדעת ואעלה בהתאם לזה סיקור קצרצר עליו היום או מחר. איתן.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום לכולם, מישהו מכיר כרטיס HD3870X2 עם יציאת HDMI מובנית ? כולם מוצעים עם מתאם DVI ל- HDMI, האם זה לא פוגע באיכות ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by xena,

אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אז בבקשה : (Car Low + Dragothic Low + Lobby Low) x 10 = total #1 (Car High + Dragothic High + Lobby High + Nature) x 20 = total #2 Total #1 + Total #2 = 3DMarks Score תכנסו ל Details ותעשו את החישוב ... תראו שזה נכון. תהנו.!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=75 הנה הוא כאן: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=powercx8256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817

24. Started by D.Apsentel,

אני קונה את הגרסה של חברת ספירא והנה המפרט של המחשב שלי amd athlon 64 x2 dual core processor3800+ לוח אם k9n neo series (ms-7260 v1.x) atx mainboard ספק כוח עם 500W וראם OCZ VISTA UPGRADE EDITION XTC 2x1GB DDR2 800Mhz pc2-6400 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  25. לטובת San andreas! ושיהיה שמיש גם להמשך!!! The guy is despaired!!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים