עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guy950,

לא ממש מצאתי תשובה מפורשת לזה, גם כן שעיקר החיפוש עשיתי דרך האייפון אז זה מתיש לחפש כל כך הרבה. אז שאלתי היא ככה - במערך CF או SLI אם שמים כרטיס בעל 2GB זיכרון וכרטיס בעל 4GB זיכרון, וכמובן הכרטיס בעל 4GB יהיה הכרטיס הראשי - האם יהיה 4GB זיכרון או שהכרטיסים יהיו חייבים להתאים את עצמם וירדו ל2GB? חשבתי לקנות עכשיו כרטיס בעל 2GB ובהמשך כשאקנה סוף סוף מחשב חדש, אקנה את אותו הכרטיס עם 4GB. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. היי התקנתי אתמול ויסטה ועכשיו כשהכרטיסי מסך מחוברים כקרוספייר התצוגה בסדר עד שהלוגו של ויסטה אמור לעלות ואז המסך נכבה. אם אני מחבר את המסך ישירות לכרטיס מסך אז הכל עולה ואז אני יכול לחבר את הכבל של הקרוספייר וזה מזהה את החיבור. מה עושים?? מפרט בצד תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום לכולם.אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים,כרגע יש לי מסך LG 1970 ואני לא מתכוון להחליף אותו לפחות בשנתיים הבאות.אני עובד על 1280*1024 אני יודע שאני אקנה מעבד INTEL 8400,לוח אם עם ציפסט P43/45 ,זכרון 4GB אבל לגבי כרטיס מסך אני לא יודע מה לקחת.....הבנתי מפוסטים קודמים שרזולוציה שלי-היא לא גבוהה ואז אפשר לקחת כרטיס מסך לא הכי הכי. אני מבקש המלצה מפורטת,מה יתן לי ביצועים טובים ביותר ברוזולוציה 1280*1024.כמובן שאני כמו כולם רוצה את תמורה מלאה לכסף,אבל מצד שני אני לא רוצה לחסוך היום ובעוד חצי שנה -שנה לרוץ לקנות כרטיס חדש.חבוש לי גם שיהיה שקט,מאוד חשוב.אם אתם חושבים גם שניתן להוריד במעבד-אשמך אם תגידו מילה,אני יודע שזה לא המקום......תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by amirx19,

אני מעוניין להציג FLASH על שלושה מסכים אחד ליד השני בפריסה של תמונה ולא תמונה זהה בשלושת המסכים.גודל המסכים הוא 22 כך שהרזולוציה יוצאת 5040 על 3150 .מה הפתרון הכי יעיל לנושא.אין מגבלת תקציב.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by yo-c24,

איזה מהכרטיסים עדיף? inno3d nvidia geforce 260gtx 896mb freezer x2 192p pcie שעולה 830 ש"ח או power color radeon 4870hd 512mb ddr5 ב850 ש"ח על מסך סמסונג 22' 2243bw? תודה על העזרה חבר'ה...

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. טוב אז ככה: יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD. המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם. אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה. השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות. תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. אז ככה קיבלתי את המחשב אתמול, ובגלל שה-CRT שלי הוא VGA אז לא היה לא כניסה לכרטיס מסך, במקום זה חיברתי את ה-LCD שלי לכרטיס מסך והתחלתי להתקין ווינדוס ואת כל הדברים שצריך. היום גיליתי שיש בקופסא של הכרטיס מסך מתאם VGA TO DVI אז חיברתי את ה-CRT שלי לכרטיס מסך כמובן דרך המתאם, אך הבעיה היא שהצבעים "מתים" וזה ממש לא קשור למסך שלי, המסך CRT שלי במחשב הקודם הראה צבעים חיים, ולעומת ה-LCD הוא נראה גרוע. מה עושים במצב כזה ? נ.ב התקנתי את הדרייברים של המסך שלי גם לא עזר.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by eliezer,

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך שכזה שיש לו גם חיבור DVI וגם VGA

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by לוח שנה,

ראיתי שאנשים כותבים פה על זה. איפה זה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. שלום יש לי בעייה עם הכרטיס מסך שלי (geforce FX 5200) שלפי הטכנאי גרמה לי לפריזינג (קפיאות) ולמסך הכחול הידוע לשמצה של וויינדוס.. בכל אופן.. אני צריך להחליף את הכרטיס מסך.. הטכנאי שם הציע לי Radeon 9600 ATI 256MB DDR1 ואמר שזה ההכי טוב שיש לו שמתאים לי ללוח אם.. אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב יש שמתאים ללוח אם שלי.. וגם מחירים.. אני אשמח לתשובה זריזה.. (ואפילו לזריזה מאוד : ) תודה רבה על העזרה..

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by kwawi,

שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד הוא הולך ככה מעבד אינטל quad core q9550 לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו ספק 650W של טרמאלטייק עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3 ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבב…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by Tbox27,

טוב אז ככה , בכל המדריכים שקראתי בפורום לא הצלחתי להבין אם יש הבדל בין הגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י ATI עצמה לגירסא של הדריברים שמיועדים לכרטיסים שנבנו ע"י חברות כמו ג'יגהבייט וכ'..... זה ישנה הרבה אם אני יתקין הפוך בינהם ? ועוד שאלה יש 2 דריברים אחד בשפות אנגלית צרפתית וגרמנית אני חושב, והשני יש בו 24 שפות אחרות .... מה להוריד ? ואם מישהו יוכל לתת לינק לדריברים POWERED BY ATIכי אני לא מוצא מאיפה להוריד אותם והלינקים במדריך לא עובדים ...

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by TC,

אני מתכנן לקנות מסך טוב וגדול שילווה אותי להרבה זמן ... האם זה יעשה את העבודה ? http://store.yahoo.com/justdeals/scx9ii19lcdf.html אני יכול להביא אותו לארץ כי חבר נוסע לאמריקה עוד מעט .. אבל הוא שווה ? אני לא מבין ממש בLCD אבל קראתי שהresponse time צריך להיות נמוך .. ורשום שם שזה 10 ו15 נשמע לי נמוך מאוד.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום ! יש לי תקציב בין 500-600 שקל והייתי רוצה המלצה רצינית לכרטיס מסך של ATI או NVIDIA !! אני צריך תשובה בדחיפות.....תודה !!

17. Started by McJ,

שלום....היום התקנתי את הקירור של זלמן לכ.מסך שלי... הטמפ ירדה ב20 מעלות אבל בזמן משחק(בדקתי בספלינטר סל) יש כל מיני נקודות לבנות ועצמים(נגיד פתאום יש משו שניראה תכמו מוט) שלא שייכים...למישהו יש מושג מה קרה? אולי הגוף קירור לא יושב טוב? השתמשתי גם בAS3(עם זה משנה)

18. Started by Sifo Jen,

היי, האים כרטיסי הדור הבא (אשר ידועים כNV40 וR4XX) יצאו רק בגרסאות של PCI EXPRESS או שגם לכל כרטיס תצא גרסא של AGPX8, ויתר מזה אני אשאל אם יצאו כרטיסי AGP האים הם גם יהיו תואמים AGPX4? תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  19. האם יש מה לעשות עם מסך שירד ממנו הציפוי? :

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by tom123,

האם ה- 17" Viewsonic VP171B Black Pivot LCD Monitor הוא טוב? ומה עם ה- 17" Samsung 173V LCD Montor האם יש לMAG מסכים LCD טובים? אני רוצה שתגידו לי אם הם טובים ולא מה יותר טוב כי מי שאני קונה הוא אמר שהוא מביא לי אחד משניהם

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. דיפדפתי היום באינטרנט ומצאתי ביקורת מעניינת על כרטיס המסך : Sapphire Radeon 9800 Pro Ultimate Edition. הנה הלינק לביקורת: http://www.3dvelocity.com/reviews/sapphire9800pro/ultimate.htm (הביקורת באנגלית). לעצלנים שביננו אני יביא את הדברים החשובים שנאמרו בביקורת. אני יתחיל בלהסביר בקצרה מה עושה את ההבדל בינו לבין ה9800PRO הרגיל או הLite Retail. הנה כמה תמונות : אני מדלג על הבאנדל של הכרטיס, שכן הוא הדבר הפחות מעניין. כפי שאתם רואים לליבה של הכרטיס מחובר סינק ענק של חברת Zalman בצורת 'כ' שמקיף את הכרטיס מסך. בתמונה האחרונה ניתן לראות איך זה עובד - החום של הליבה מועבר אל הלוח העליון הלוח העליון שמחובר לצינור שמכיל נוזל שמתחמם(בכך שהוא מתחמם הלוח הראשון מתקרר),…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by Wiz01,

טוב אז ככה לפני בערך שנה קניתי את המחשב הזה : מעבד : Intel Pentium 4A, 2266 MHz לוח-אם : Intel Brownsville D845GBV זיכרון : 512 DDR כרטיס מסך : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) מסך : LG DVD-ROM DRD8160B (16x/48x DVD-ROM) לא לצחוק זה לא אני בחרתי זה אבא שלי עכשיו אני רוצה לשפר אותו כי שום משחק חדש כמו Far Cry , Spilnter Cell 2 , Unreal 2004 כלום מאלה לא עובד לי ... אז חודש הבא יש לי יום הולדת ואני רוצה לשפר... יהיו לי בערך 1500-2000 שקל. ב1000 שקל אני קונה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card http://www.pch.co.il/docs/pd-668104803.htm אז את הכרטיס מסך שזה הכי טוב סידרתי כדאי להחליף עוד משהו? או לשמור את הכסף?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. בעקרון, אני לא צריך כרטיס מסך :-) אבל שכנעו אותי שבשל ההשקעה המועטה, זה כדאי. דרישותי : 1. שהכרטיס יהיה זול (!) (עד 300 ש"ח, פלוס מינוס 10% ) 2. שיעבוד עם מסך ה LCD שלי ("BenQ FP767 17) 3. בעל יציאת S-Video (שאוכל לראות את הסרטים בטלויזיה) 4. AGP 8 / DX9 - הבנתי שאלו דרישות חובה 5. שיעבוד עם מערכת מבוססת AMD (מעבד AMD Athlon XP 2400) 6. שיעבוד עם לוח האם ASUS A7N8X-X וגם עם WinFast K7NCR18G-Pro LEADTEK NFORCE 2 חשוב להזכיר שאינני מריץ משחקים כלל (אולי פיפ"א פעם בשנתיים), אין לי צורך בעיבוד גרפיקה ברמה גבוהה, משהו סטנדרטי לא מעבר. איזה כרטיס הוא הכרטיס הזוכה ?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by i.k,

אני מחפש מסך טוב עד 1200 שייח ,מסך אם קצבי רענון מעולים שהמסך יכלול תמיכה ב1600 על 1200 זה מבחינתי חובה. שמעתי דברים טובים על הviewsonic G75f ,אם מישהו יודע על המסך הזה עוד מידע שיגיד אם הוא באמת שווה קנייה.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by arpa,

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe ויש לי בביוס בקטגוריה של Advanced -> Chipset יש לי שם Graphic Aperture Size והערך שלו מכוון על 64mb עכשיו יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce 5600FX ורציתי לדעת מזה האופציה הזאת בכלל והאם היא קשורה לכרטיס מסך ? אם כן האם עלי לשנות אותה לערך גבוה יותר ? (יש לי עד 256 מגה אפשרות להעלות את הערך הזה)

• 5 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.