עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ido_,

אהלן, יש לי לוח אם שתומך בCROSSFIRE אבל נכון להיום יש עליו רק כ"מ אחד (4850HD עם 512MB זכרון). הכרטיס עשה (ועושה) עבודה טובה ברזולוציות הנמוכות אבל ברגע שעוברים לרזולוציות הגבוהות מתחילות בעיות - לדעתי בעיקר בגלל שהזיכרון שלו מלא לחלוטין (באחד הבנצ'מרקים שהרצתי זה אפילו הוכח). האם כדאי לי לנצל את יכולת הCROSSFIRE ולקנות עוד 4850HD (או משהו אחר שנחשב בינוני) או שעדיף כבר להחליף אותו לגמרי למשהו חדש וחזק? מבחינת תקציב אין לי בעיה להוציא 1500~ ש"ח על כרטיס חדש, השאלה אם זה יהיה שווה את זה בהתחשב בעובדה ש4850 עולה בערך שליש מזה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by דנוצה,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ומעוניין בקניית מחשב חדש. המפרט שאני מעוניין בו הוא: מעבד core i7 920 לוח אם תואם gigabyte ex58 זכרון triple channel 3x1g את המפרט לקחתי מהאתר הזה. הבעיה שלי הינה שאני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור. קראתי קצת ומצאתי מספר אופציות: HD4890 HD4870 2xHD4870 2xHD4770 GTX275 GTX285 אני יודע שרשמתי הרבה אבל אני רוצה להיות בטוח במערכת שאני קונה. האם האופציות שרשמתי טובות בכלל ואם כן אז מה הכי משתלם גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר. בנוסף ראיתי שכל כרטיס משווקות מספר חברות והמחירים ביניהם שונים. האם זה נתון נוסף שאני צריך לשים אליו לב, או שזה לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל מי שעונה ועוזר. דנוצה.

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by netanel38121,

כפי שנאמר לעיל, אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל המפרט שלי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון: 8GB Kingston DDR2 800MHZ ספק: SEASONIC S12II-500 מארז מערכת הפעלה WIN 7 U 64BIT כמה שאלות: האם המחשב והספק יספיקו בשביל הכרטיס? והאם המעבד יגביל/צוור בקבוק ברוב המשחקים עם 6950 יש לציין שיש לי 5 כוננים קשיחים במחשב איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? ה 4870 שיש לי הוא של GIGABAYTE והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 4870 שעד עתה שירת אותי נאמנה יותר משנה וחצי. אבל אני רוצה להשתדרג .. תודה רבה , וחג שמח, נאט.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. http://www.engadget.com/2008/11/28/windows-7-warp-system-to-allow-for-directx-10-cpu-acceleration/ http://www.custompc.co.uk/news/605271/windows-7-allows-directx-10-acceleration-on-the-cpu.html

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by LIOR42,

ברצוני לקנות כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם זכרון 1GB ושאלתי היא האם היציאה של המסך הסטנדרטי תכנס ג"כ לכרטיס החדש אצלי בכרטיס הישן יש את הכניסה הכחולה המוכרת

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

6950 או 560TI?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by finish,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו WARCRAFT 3 ואייג אוף ימיטולגי המסך ניכבע לי כאילו הכרטיס מסך שלי נשרף על השניה ורק ריסטארט מחזיר אותו לחיים הכרטיס הוא RADEON 9550 128MB 64BIT והמעבד החדש שלי זה AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגבייט K8NSC גם הכרטיס מסך הוא של גיגבייט חבר שלי אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח שהוא 300W של איזה חברה מעפנה את המחשב הרכיבו לי KSP איך אני יכול לשחק בלי שהמסך יכבה לי כל שניה????

8. Started by THE FOX,

מעוניין בכרטיס מסך זול ובסיסי שיציג וידאו באיכות HDTV.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  9. שלום אני במהלך בניית מפרט לHTPC, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך חרישי כמה שיותר (פסיבי לא ניתן, כי המארז חם מידי) שיוכל להתחבר ל2 טלויזיות, הולך להריץ סרטי HD (חשבתי על כרטיסי HD3XXX כי הם בעלי תמיכה טובה בHD). תקציב כ500 ש"ח. כרטיס טלויזיה, הקלטה באיכות של לפחות 1650X1080 (המחשב הולך להחזיק לפחות חמש שנים בתקווה ל10 עם שידרוגים), עדיף עם שלט רחוק. תקציב עד 500.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס לפי דעתכם טוב יותר: ati radeon 8500 128 MB או לחלופין התאום שלו radeon 9100 לעומת הדור החדש יותר - ati radeon 9550 128mb - 128 bit לפי דעתי ה 9550 יותר טוב גם כי הוא חדש יותר וגם כי הוא הסה"כ גרסא מוחלשת של ה 9600, באופן כללי איך ה 9550 מול כרטיסי ה high end הישנים של NVIDIA : כגון gf4 ti 4600, 4400 או אפילו ה gf3 ti 500 . בברכה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. Started by Jack_g,

ראיתי את הכרטיס הזה: Xelo ATI Radeon 9700 128MB DDR והוא מאוד זול איך החברה בכלל פעם ראשונה שאני שומע עליה היא טובה? יש לכם אולי ביקורת עליו ?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by eli33,

איזה כרטיס מסך עדיף X700 או 6600 רגיל אני מדבר על שתיהם עם יציאות pci-x ?? ומה ההבדל בניהם במחיר אני לא ממש גיימר מושבע אז ירדתי מה 6600GT שחשבתי עליו בהתחלה בגלל המחיר שלו .. ודרך אגב אמרו לי שה X700 בא עם קירור גז האם זה נכון??? ומה עדיף 6600 או X700 ...??? זה קצת דחוף כי כבר סיימתי עם כל המפרט רק בזה אני מתלבט תודה

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by X1peL-,

שלום,קוראים לי אביאל והבעיה שלי היא די מסובכת אני יסביר לכם, נכון שמפעילים את המחשב כמו לכולם הרזולוצייה שאתה מגדיר דרך לחיצה על לחצן ימני->מאפיינים->הגדרות אצלי זה על 10248X768 סבבה הכל טוב. אבל עכשיו שאני לוחץ על הכפתור Menu במסך שלי זה לא כותב לי כמו פעם שהרזולוצייה העכשוית היא 1024X768 אלא זה רושם לי איפה שאמור להיות הרזולוצייה רשומה זה רושם "PRESET MODE" ואני לא יודע איך לתקן את זה עכשיו עשיתי שם דרך לחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, על "פתרון בעיות" והיה שם פתרון בעיה בשם "המחשב לא מגדיר רזולוצייה ליותר מ640X480 ו16 צבעים" מה שאצלי רק שאצלי אני יכול להגדיר 32 צבעים רק לא יותר מהרזולוצייה של 640X480. פירמטתי את המחשב כל הדרייברים שלי מעודכנים ממש הכל טו…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by FatalZero,

היי אני רוצה לפרק את הכרטיס מסך מה-AGP, עכשיו הכרטיס הוא מאוד ארוך וגדול (Leadtek 6800Ultra) ואני לא יכול להגיע ל-AGP Locker הקירור העצום של Leadtek חוסם את הגישה שלי ל-Locker רציתי לדעת, אם אפתח את הבורג שנועל את הבראקט של הכרטיס למארז ואמשוך את הכרטיס החוצה (מבלי לפתוח את ה-AGP Locker) האם הכרטיס יצא ללא נזק? או שמא זה יסב נזק לכרטיס? רב תודות

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by neogod,

האם אפשר להפעיל את המחשב רק בחיבור ה TV OUT מבלי צורך במסך מחשב על מנת לעבור למצב ה TV OUT ?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by ili,

לא מצאתי שם השוואה בנושא

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by merso,

היי. בפורום מחשבי ניידים לא כ"כ ידעו לעזור לי אז אנסה כאן. רציתי לדעת אם למישהוא יש נסיון עם ה go 7900gs בהרצת תוכנות כמו 3D max, SketchUp ? מספיק טוב ? (בדעתי לקנות נייד dell inspirion 9400 עם 2 GB זיכרון ומעבד core dou 2 במהירות 83 .1) תודה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by Alfies,

אני מתלבט בין שני כרטטיסי טלויזיה+ עריכת וידאו: PCTV Stereo של Pinnucle או VIDEO HOME GRBEEX PLUS ואם אפשר אז להסביר למה תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  19. תודה.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Lanzar,

אני צריך לרכוש כרטיס מסך AGP עד סכום של 1200 שקל. השאלה איזה כרטיס יהיה הכי טוב לתקציב הזה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by serialmaster,

שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך יותר טוב Geforce 8800 Ultra 768MB או ATI HD 4850 512MB תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  22. אני תכננתי לקנות כרטיס טלויזיה די מזמן אבל חיכיתי לעבוד קצת בחופש ואולי לקנות פשוט טלויזיה. לצערי, לא מצאתי אף טלויזיה מתאימה בישבילי אז אני חוזר לרעיון של כרטיס טלויזיה. לפחות אם אני בכל זאת לא ימצא טלויזיה. אז ככה, המפרט שלי מצויין בצד והמסך שאני עובד איתו הוא ה-1970HR (החדש). האיכות תיהיה טובה בזמן צפייה בטלויזיה (ממיר של יס. לא יודע אם זה משנה)? אני מדבר על כרטיסי Low-mid range. אני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כי אני מתכנן על פלזמה לחדר. אה ואיך תיהיה האיכות בהשוואה לטלויזית מקרן אחורי למשל? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Chura,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה למחשב שלי, ע"מ שאוכל לחבר את הממיר למחשב ולראות בצד המסך... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב ? אין לי טעם בכרטיס יקר או משו, רק אחד איכותי שיעשה את העבודה :-) תודה מראש, חן.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by IzikDude,

יש לי כרטיס מסך leadtek px780GT ועכשיו פרמטתי את המחשב והביצועים שלו ממש גרועים (10 FPS בסין אפיסוד על הגדרות הכי נמוכות) מקודם הוא פעל אחלה מה קרה ומה צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  25. בקיצור אני מחפש המלצה לדריוור טוב בשביל להביא אובר מקסימלי לכרטיס מסך,ושיציג ביצועים גם במצב סטוק במשחקים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים