עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avinatbezeq,

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by ashbit_q,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת מה יש בתוך הקופסה אם משהוא קנה אחת סגורה אני אשמח לדעת, הגרסה היא "ריטייל".

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by iAzi,

שלום לכולם , עוד כשבוע אני קונה מחשב חדש אז יש לי תקציב של כ 5300 כולל מסך אפשר לחרוג קצת עד 5500 גג אז מצאתי את הכרטיס GTX560 של חברת SPARKLE במחיר מעולה של 633 שקל בקניית מחשב חדש , הבעיה היא שאני לא יודע מה עדיף גם כרטיס HD7950 נכנס למפרט וגם GTX670 נכנס אמרו לי שמערך GTX560 עובר את הביצועים של הHD7950 ומגיע בערך לGTX670 אז אני לא יודע מה עדיף לקחת מערכת שעולה 1260 או כרטיס בודד שעולה 2000 שקל (GTX670 ) המטרה היא מין הסתם משחקים כבדים שרצים על הגדרות מקסימליות לפחות על 50 ~ 60FPS

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by leahd3,

שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. 1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. יש בעייה באבוס של sPD משום מה וכל פעם שאני מנסה לשלוח את ההודעה בשלמותה אני מקבל את השגיאה... לכן העלתי את זה כתמונה לשרת שלי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by guyfaran,

סיפרתי לכם שאני צריך כרטיס מסך חדש והמלצתם לי על ה-Geforce6600 ששמעתי עליו באמת הרבה דברים טובים אז חיפשתי ויש איזה מאה כרטיסים בסדרה של ה-6600 ובחרתי 3 במחיר סביר עם 256 מגה אז רק תגידו לי איזה מהם יותר טוב ... מישהו פה אמר לי שאני צריך AGP שאישית אין לי מושג מה זה אומר אבל לכם זה אומר משהו אז תתחשבו בזה בקשה חח ואם אתם חושבים שאני צריך משהו אחר בכלל אז תגידו לי בקשה תודה חמודים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1258&products_id=9429 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=8506 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=8515 מה שהכי הרבה ימליצו עליו מחר אני כבר מזמין …

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  8. הכרטיס הקודם שלי היה ATI ושם השליטה על שני מסכים היתה מאוד פשוטה. אפשר להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהמסכים והם עבדו כשני תצוגות שונות אבל צמודות. ב nVidia העסק הפך להיות קצת יותר מסובך, ומסיבה מפגרת ולא מובנת הדרייבר שלהם החליט לאפשר לי אך ורק רזולוציה רחבה או ארוכה (דואל מוניטור) שכל התמונה והכל בעצם נמרח לתצוגה אחת גדולה, דבר שלא מאפשר רזולוציות שונות לכל התקן. מצד אחד יש לי טלויזיה שלא מסוגלת לעבוד ברזולוציות גבוהות, ומהצד השני עומד לו LCD שלא מעוניין לרדת מ 1280X1024. מה עושים? תודה (:

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. אהלן... כשקניתי את הכרטיס מסך שלי ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) וכשקניתי אותו היו לו 3 יציאות מאחורה : למסך , TV ועוד משהו.. הנה תמונה להמחשה - http://img181.exs.cx/my.php?loc=img181ℑ=aut08672ve.jpg אתם בטוח מזהים את הכרטיס מסך שנמצא מעל הכרטיס של המודם 56K ( ההוא עם ה2 חוטי טלפון שמחוברים אחד אפור ואחד אדום ) אז היציאה הימנית היא כמובן המסך , אבל לא הבנתי - מה זה היציאה השחורה ומה זה היציאה הלבנה ? http://img35.exs.cx/my.php?loc=img35ℑ=aut08661xr.jpg ואם אני רוצה שיראו את מה שיש לי במחשב בטלויוזיה - מה אני עושה?! צריך גם לחבר את זה לכרטיס קול? תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  10. יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by a-v-i,

חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך LCD בגודל 17" אבקש חוות דעת על הדגם הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1340193 התקציב שלי מוגבל ולכן הבחירה הזולה תודה מראש!

12. הפכתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ללא זמין בטעוצ ומאז אין לי תצוגה אז אני לא יכול להחזיר את זה מה אפשר לעשותת?? =/

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by musari,

תנו לינקים מעניין אותי מזה עושה...אם אפשר לא בתמונות בדמו REALTIME

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by SixKiller,

שלום.. לפני חודש בערך קניתי.. Radeon 9600XT 128mb הוא עבד בסדר שבועיים-שלוש.. ואז הוא פשוט נדפק.. התחיל להראות ארטיפקטים שלא קשורים לכלום בכל מסך.. אז הלכתי להחליף אותו... אין להם אותו סוג.. יש להם בנתיים.. רק 9550 256מגה בייט במקום.. והבנאדם אומר לי שה9550 לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 שלי... ואני יעני לא מבין... זה לא נשמע לי הגיוני... על כל מה שאני מבין עד עכשיו... שילמתי על ה9600אקס טי 128 - 800 שקל... והוא אומר לי שה9550 אותו מחיר.. ושעוד שבועיים מגיע להם 9600XT 256mb Bravo שהוא טוב יותר מ2 הכרטיסים... לא רק בגלל שהוא 256.. אלא גם בגלל שהוא Bravo... אז השאלות שלי.. Radeon 9550 256mb לא פחות טוב מה9600אקסטי 128 כמו שהבנאדם אומר?..(כי לי זה ממש לא נראה..) ואם שווה לי עוד…

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by Ido.K,

משתלם לי לקנות את המסך הזה מה דעתכם?! תודה ענקית לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  16. אני רוצה לדעת עם ב cs יהיה לי 100 fps חלק גם בעשן... Sapphire Radeon 9600 256MB 256 DDRAM P4 2000 ???

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  17. מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by kalabasa,

השימוש שלי הוא משחקים וסרטים אני לא מתכנן בזמן הקרוב ואפילו לא הרחוק לשים שניי כרטיסי מסך שאם אני לא טועה זה נקרא sli הלוח אם שאני אקנה כנראה יהיה Gigabyte GA-K8NF-9 nFrorce 4X . אז אני אשמח אם תעזור לי כי אני לא מבין בכלל וחשוב דבר אחד שיהיה יציאה לטלוויזיה ויהיה נחמד אם יהיה גם כניסת די וי... אני צריך בערך בסכום של 1200 שקל משהו כזה אפשר קצת לחרוג... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

באיזה כרטיס יעבוד המשחק FAR CRY יותר טוב ב-GEFORCE GT 6800 256 או ב-ATI X800 256 כי ראיתי הרבה בנצ'מרקים וש שמראים שברדיאו יותר טוב ויש שמראים שבNVIDIA

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  20. אם כן שמעתי שהם מעולים... נכון?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by Red-AnGel,

שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by generalA,

מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by JediMaster,

שלום לכולם! ברשותי מסך רגיל (לא שטוח), ובטעות בעבודה עם מגנט צבעי המסך התחילו להשתנות לאדום וירוק, ועכשיו המסך קצת תקוע עליהם. האם זה סופו של המסך? יש אפשרות לתקן או שזה כך לנצח? תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by Bypass,

שלום, אני עובד עכשיו עם מסך ויוסוניק 19 ישן (1024X1280) ומעוניין לרכוש דל U2412M. כרטיס המסך הוא AMD HD6770, שברזולוציה הזאת אין לי מה להתלונן עליו, כולל בכמה משחקים חדשים. השאלה היא איך הכרטיס יעבוד עם מסך 24 16/10, ואם צריך לשקול לקנות חדש ? תודה...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. שלום לכולם. תכננתי לרכוש את ה 7970,אבל לאחר שראיתי את המחיר במכירה הקבוצתית,עלתה בראשי דילמה האם להוסיף עוד כ 600 שח ולרכוש 2 כרטיסי 7950 שיחוברו ב CF.כל הרעיון מתבסס על חיבור לשלושה מסכים של DELL U2312 עבור משחקים כגון BF3,DIRT3 וכו'. התקציב הראשוני היה כ 2000 ש"ח עבור הכרטיס אך אין בעיה לחרוג קצת אם זה כדאי.המפרט שלי היום: i5 2500K 4.2g asrock z68 extreme4 g skill 4 gb ssd m4 128gb seasonic s12-2 620w לא מתכנן OC אבל אם תהיה לי את האופציה,אז למה לא. תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.