עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by giloman,

אני יכול להשיג אתד שניהם באותו מחיר אז מי יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by anevsky,

מדובר בתחנת עבודה די חזקה אבל די ישנה - פעמיים 2.4 XEON וג'יגה RDRAM + כמה SCSI 15K ..... כרטיס קודם הלך..... הבעיה ש ללוח יש סלוט AGPX4PRO . איזה כרטיס כדאי להכניס פה - ומה קורה כשמחברים כרטיס AGPX8 (למרות שרב היצרנים כותבים שכרטיסיהם מתאימים)??? אציין כי רב העבודה שנעשית במחשב הזה היא באפליקצית תלת מימד (MAYA) וכן קצת עריכה . התקציב הרצוי בסביבות 1400 - 1500 . בינתיים עובדים עם כרטיס 9600XT של ASUS 128MB - מה לעשות יש עבודה - אבל לא תהיה בעיה להחליף למשהו אחר/יותר טוב..... תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  3. Started by Shitface,

הי, אני מחדש את הHTPC שלי (מחליף את כל הבפנים מלבד קול עריכת טלויזיה מארז ו-VFD). התוכנית היא: Q9400 4GB 800MHZ seasonic 400W ולא יותר מדיי בנוסף (מבחינת הספק הספק) (צורב SATA אחד, שני SATA HD). הכי חשוב לי כמובן שהוא יהיה שקט כי הוא תקוע בסלון וזה מעצבן. מה מומלץ?? מבחינת מחיר - אלא אם יש סיבה ממש טובה אני מקווה לא לעבור את ה-800 ש"ח. THNX

4. נשרף לי לפני יומיים כרטיס מסך radeon 9800 pro בעל חיבור AGP. כרגע יש לי תקציב בין 400 ל600 שקלים ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה, לא משהו רציני. חיפשתי בKSP וראיתי את ה7600GS ב495 שקלים וזה נראה לי דבר סביר בשבילי. השאלה שלי היא האם שווה לי לשדרג את הלוח אם (של אינטל סוקט סטנדרטי למעבדי פנטיום 4, שכחתי את המספר מצטער) ולקנות כרטיס PCIE בתקציב או ללכת על כרטיס AGP? אני בסך הכל מתגייס בעוד פחות משנה ככה שאני לא צריך כרטיס מסך מטורף אבל מצד שני אם יהיה הבדל עצום בביצועים יש על מה לדבר. אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש וכ"מ חדש אז יעזור אם תתנו לי שמות של דגמים, ואם אתם יכולים (לא חובה בכלל) אז שיהיה אפשר לרכוש את החלקים בKSP או logicpc משום שנוח לי …

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by gambit_elaad,

יש בידי כרטיס טלויזיה דגם TV2000XP RM EDITION מחברת WINFAST ברצוני לדעת האם יש באפשרותי לראות ערוצים מארצות אחרות (לדוגמה אני רוצה לראות באנגליה את בניון וכאלה או לפחות לקלוט ערוצים שמשודרים בהזמנה) אם מישהו יכול לעזור אני מאד ישמח !

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by kipi25,

שלום, יש לי כרטיס מסך 7600GS EXTREME של XPERTVISION. במהלך התקנת ווינדוס, המחשב מזהה לבד רכיב WDM CAPTURE, מתקין, אך בסוף ההתקנה זורק הודעת שגיאה שלא ניתן להפעיל את היישום, קוד שגיאה 10. למיטב ידיעתי אין בכרטיס מסך הזה VIVO, לכן מוזר שהמחשב מזהה את זה. מישהו כבר נתקל בתופעה כזו, ואיך לעזאזל אני פותר את זה???

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. השאלה בכותרת... האם NVIDIA ממשיכה לשפר את הכרטיס שלי או שכבר אפשר להפסיק להוריד דריברים?...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום, אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT. אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה. יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות. יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות. לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק. ערב טוב לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by new!!!!,

בדריבר הקודם ב4.10 ו4.11 הייה לי בעיות בכמה משחקים אחרי דקה המשחק נתקע בכלל וצריך לכבות את המחשב וניראה לי שאמרו בדריבר החדש זה היסתדר זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  10. אהלן... כשקניתי את הכרטיס מסך שלי ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) וכשקניתי אותו היו לו 3 יציאות מאחורה : למסך , TV ועוד משהו.. הנה תמונה להמחשה - http://img181.exs.cx/my.php?loc=img181ℑ=aut08672ve.jpg אתם בטוח מזהים את הכרטיס מסך שנמצא מעל הכרטיס של המודם 56K ( ההוא עם ה2 חוטי טלפון שמחוברים אחד אפור ואחד אדום ) אז היציאה הימנית היא כמובן המסך , אבל לא הבנתי - מה זה היציאה השחורה ומה זה היציאה הלבנה ? http://img35.exs.cx/my.php?loc=img35ℑ=aut08661xr.jpg ואם אני רוצה שיראו את מה שיש לי במחשב בטלויוזיה - מה אני עושה?! צריך גם לחבר את זה לכרטיס קול? תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by aviran15,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב ויש לי התלבטות בין שתי גרסאות של ה4850. 1.gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 לבין 2.Shappire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 מה מבין שניהם עדיף? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי ה Ge Force 440MX שלי לא תומך ב Pixel Shader אני לא רוצה משהו רציני - משהו בסביבות ה 600 700 שקל העיקר שיתמוך ב Pixel Shader או איך שאומרים וגם אם אפשר בדרך גם ב directx 9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9600256&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  15. קדימה להצביע!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by TimoTy,

אמרו לי שאת הכרטיס-ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM אני לא אוכל להפוך ל-PRO מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול או לא ובבקשה להסביר לי למה ....... כי אני עגלה תודה!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. ?X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E? או ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? gigabyte או שאם יש הצעות יותר טובות לגבי כרטיס מסך שיחזיק כמה שנים ויתמוך בכל האופציות העתידיות [=...תודה..מצפה לתגובות

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  18. קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה

19. אז עם העובדה שכל התחום מתקדם, אני בודק את האפשרות של להתקדם גם ולשדרג מעט את הכרטיס מסך, כי הבסיס לדעתי עדיין טוב מאוד. המפרט המלא: i5-750 + קירור Scthe Ninja Rev/ B Gigabyte GA-P55M-UD2 G. Skill DDR3 4096MB ( 2048X2 ) 1333MHz 9-9-9-24 ATI RADEON HD4890 TWIN TURBO PRO 1024MB ספק Seasonic S12II 500W מארז Lian Li A17 השאלה היחידה היא - באיזה טווח מחירים של כרטיסים חדשים הכרטיס של נמצא? כי אם נגיד הכרטיס הזה היום עומד מול כרטיסים ב 500-600 ש"ח, אני תאכלס לא חושב שאני אקנה חדש בנתיים, זה בערך הטווח שאני מציב לי לשיפור הכרטיס מסך ( מניח שאצתרך גם זכרון נוסף ) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. חבר שלי צריך כרטיס agp 4x הכי טוב שיש ומה ההבדל בין agp 4x and agp 8x???????

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by eitanb3,

רכשתי אותו הערב, אתקין אותו מאוחר יותר תשאירו לי שאלות שאתם מעוניינים לדעת ואעלה בהתאם לזה סיקור קצרצר עליו היום או מחר. איתן.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אני לא זוכר איזה כרטיס זה בדיוק, אך אני בשלב חיפוש כרטיס מסך חדש, המפרט שלי: לוח ABiT Nforce NF-7 מעבד AMD Barton 2500 זכרון 2*512 Geil+Cooling כרגע הכרטיס שלי Radon 8500 אני מעוניין להשתדרג, בלוח שלי אין PCI-E... רק AGP. א. איזה כרטיס זה היה, של ATI, שאפשר "לפתוח אותו" עם ה-Driver של Omega? ב. איזה כרטיס מומלץ עד 500 ש"ח ? תודה.

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  23. אז בבקשה : (Car Low + Dragothic Low + Lobby Low) x 10 = total #1 (Car High + Dragothic High + Lobby High + Nature) x 20 = total #2 Total #1 + Total #2 = 3DMarks Score תכנסו ל Details ותעשו את החישוב ... תראו שזה נכון. תהנו.!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  24. http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=75 הנה הוא כאן: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=powercx8256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817

25. Started by D.Apsentel,

אני קונה את הגרסה של חברת ספירא והנה המפרט של המחשב שלי amd athlon 64 x2 dual core processor3800+ לוח אם k9n neo series (ms-7260 v1.x) atx mainboard ספק כוח עם 500W וראם OCZ VISTA UPGRADE EDITION XTC 2x1GB DDR2 800Mhz pc2-6400 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים