כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי חבר שמוכר לי כרטיס מסך של חברת ATI דגם 9800 pro עם זכרון של 128MB השאלה שלי היא איך ניתן לדעת ממנו איזה סוג כרטיס זה 128 או 256 bit שאלה שניה האם ההבדל הוא כל כך משמעותי ? (יש אולי למישהו לינק המשווה בין השתיים?) ושאלה אחרונה, בכמה כדאי לקנות אותו ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס! ברשותי מחשב בן 4, יקר לליבי,בעל המפרט הבא: Athlon XP 1400+, 256RAMDDR,GF4MX440. באחרונה רכשתי מסך של LG1710HR ושמתי על רזולוציה של 1280X1024 מאז רוב הפעולות במחשב נהיו איטיות. פתיחת מסמכים, מעבר בין תמונות , שומר מסך גרפי... ראוי לציין שאני משתמש במחשב רק לצורך אינטרנט, קבצי וורד ופווארפוינט ושמיעת מוזיקה. שום דבר מעבר. מה לדעתכם עשוי לשפר את המצב? האם זיכרון DDR נוסף? חצי ג'יגה ? או דווקא האם כרטיס מסך חדש? שלא אשתמש בביצועיו כלל? שדרוג מעבד ולוח אם הוא מעבר לתקציב בכל מקרה... תודה על כל עיצה שתתקבל, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
איך אני עושה את מה שעושים במדריך הזה בסטיקי לא הבנתי.. יש לי סנכרון אנכי על אוף ויש לי את התוכנה RIVA TUNER הכי חדשה.. מה צריך להיות לי מסומן בוי בתוכנה שבאה עם הריוה(3D3) ב SETUP ועל איזה אפשרות לבחור למעלה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל קריטי עד כדי כך שעדיף לקחת את הגרסה עם גיגה? אגב המסך שלי הוא 22 אינץ .
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהו והאם יש הבדל משמעותי ביניהם? ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, האם כדאי לקנות את ההרקולס או לחכות ל-4200?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקראו את הכתבה הבאה ותבינו כמה דברים על מסכי LCD. בין היתר תלמדו שבעולם רק 2 או 3 יצרני מסכים כאלה ולכן אין הבדל משמעותי בין הפירמות השונות. ניתן ללמוד מה חשיבות חיבור DVI וכיצד היצרניות מודדות את ביצועי המסכים שלהם. בבקשה http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=1855&p=1
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום. הציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה- Gigabyte 9800GT. איך הכרטיס מישהו מכיר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לחבר שלי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 מתוצרת galaxy ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של nvidia אבל המחשב לא קיבל את הדרייבר :-\ ניסיתי למצוא את האתר של היצרן כדי להוריד ממנו דרייבר עדכני אך ללא הצלחה ניסיתי למצוא את היצרן דרך google ודרך תוכנה בשם aida תעזרו לי למצוא דרייבר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מתכוןן שהוא לא נכנס למארז מסויים או למעבד מסויים????
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ATI הוציאו את תשובתה לסדרת ה6600 של NVIDIA. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040921/index.html
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך:GF-5200-128MB של GainWard. בחודש האחרון המסך שלי ( LG - F700B ) מציג את התצוגה עם גוון ורוד בהיר. במקומות שבהן הצבע כהה ישנה מריחה ורודה של הצבע לצד ימין של המסך. חיברתי שני מחשבים אחרים למסך הזה והמסך הציג תצוגה באופן תקין - כלומק המסך עצמו תקין. עשיתי פורמט למחשב שלי - בהנחה שהדריוור של הכרטיס מסך שלי לא תקין אך ללא הועיל. למיטב הבנתי הכרטיס מסך שלי לא תקין. מה אתם אומרים - יש מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חבר'ה,השבוע שידרגתי בשעה טובה לQ6600 עם לוח אם ASUS P5K,ו2 ג'יגה זכרון,ועכשיו נשאר לקרוא למלך... Geforce 8800 GT,GTS,GTX...320 640 מי יותר ראוי??? יש הרבה גרסאות ואני רוצה לדעת וליהיות בטוח שאני עושה קנייה נכונה,מי ייתן יותר מענה למשחקים עתידיים ועל מי יותר כדאי להשקיע?? כמובן שהמטרה העיקרית כרגע היא קרייסיס,אבל לא רק,משחקי עתיד זה לא פחות חשוב... תודה רבה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בדיוק אותו הפנאל של הSamsung 172X. http://www.zone365.com/content/10/102/1 עכשיו השאלה שלי אם יש מה להתלבט בינו ל172T אם המסך הוא בשביל משחקים וסרטים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הדירקס 11 , האם אפשר להתקין אותו גם על ויסטה קראתי כתבה שכן ואם כן איפה אפשר להשיג הורדה שעה אני מחפש ולא מוצא
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים... פרטי מערכת: P4. 2.8 dual core 2 Giga Win Xp
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
נניח שיש לי משחק דו מימד, האם ה AA יעבוד עליו? (אני יודע שאני רק צריך לנסות אבל ההתקנה ארוכה מדי) כי הצלחתי להפעיל אותו דרך הכרטיס מסך במשחק שלא תומך ב AA והוא הפעיל את הפונקציה הזאת, רק שזה היה משחק תלת מימד.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי GTO2 וכבר פתחתי לו צינורות ועשיתי גם OC,אבל משחקים עובדים דיי גרוע. FEAR למשל עובד על 1024X768 וכל שאר ההגדרות על MEDIUM בלי פילטרים והמשחק מקרטע. אני יודע שFEAR משחק כבד,אבל עדיין הוא אמור לעבוד קצת יותר טוב. HALF LIFE 2 היה עובד אצלי על הכי גבוה,אבל עכשיו הוא גם מקרטע מידי פעם(על רזולוציה הכי גבוהה). חשוב לציין שזה קרה עוד לפני הפתיחת צינורות והOC
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא כלכך מבין בזה, ויש לי כמה שאלות: 1) יש הבדל בין כרטיס טלויזיה לכרטיס לוכד וידאו? 2) איזה מבין הכרטיסים הבאים, הכי מומלץ? ומה כל אחד ייתן לי? מה האפשרויות שלו? כרטיס טלויזיה ורדיו AVERMEDIA AVERTV 007 FM PLUS 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו LIFEVIEW FLYTV PLATINUM LR214WR *כרטיס לכידת וידאו AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER GOLD PCI כרטיס טלויזיה LEADTEK WINFAST TV2000 XP EXPERT STEREO+FM RADIO 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS TV/FM PCI CARD 7135 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS MY CINEMA-P7131 TV/FM 1Y . תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, ככל נראה אני מתכנן לקנות את המחשב שלי מחנות KSP. עד היום הייתי עם כרטיסי מסך של ATI, אבל היום כבר שמעתי שמועות עדיף לעבור ל NVIDIA. אם כן, מהמבחר שיש שם, מה מומלץ? דברים שמצאתי שעומדים בערך בטווח מחירים: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1000 זה התקציב המקסימלי, צריך משהו תומך מעבד INTEL, ובנוסף, מאיזו חברה לקנות אותם? (יש כמה חברות המציעות את אותו המוצר...) המלצות?? תודה, איתי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז נתחיל ככה זה המפרט שלי DualCore Intel Core 2 Duo E6300 ASRock ConRoe945G NVIDIA GeForce 7600 GS אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים הכרטיס התחרפן. מופיעות נקודות על המסך, לרוב בירוק, אך גם בצבעים אחרים. במשחקי הכרטיס מזייף ומופיעים מן ריבועים שחורים והתמונה מתחרבשת. פעם שעברה שכתבתי הודעה על זה, לא עזרו לי, אני מניח כי אף אחד לא ידע. אז חקרתי קצת ומצאתי את הדף הזה http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=19181 לפי מה שהבנתי זה פאק שקורה בכרטיסים בסדרה 7 של נוידיה. הפיתרון היחיד הוא כזה: 1. להעביר לדרייברים הקודמים (למרות שניסיתי וזה לא שינה). 2. לכבות את הSLI 3. לשלוח לתיקון שאני ממש מעדיף שלא, אם זה מה שהם יעשו, אני מעדיף לעשות את זה בעצמי ולגמור עם זה. אז נתחיל בזה שהד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך במחשב של האחיין שלי הלך לעולמו והוא רוצה אחד חדש. איזה כרטיס יוכל להחליף אותו כראוי מבלי שהמחשב יהווה צוואר בקבוק? יש עדיפות לכרטיס של Nvidia. הכרטיס שמת: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 מפרט המחשב: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Asus B85M-G for 1150 Hynix DDR3 8GB 1600 כמו כן הוא רוצה להוסיף עוד סטיק של 8gb זיכרון, האם זה יועיל? המחשב מיועד לגיימינג. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Hello i just want to ask your opinion on this cards what is better an what can i get for the same price..(if its better..) Geforce 5700- 700nis Ati radeon 9250 Game Edition(GE)-256 MB-550nis please help me....
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-