כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
PCIE.2?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה עדיף לי? היכולות oc של 3850 טובות? אני מתלבט מכיוון שבעזרת תכונת המאוורר של ה4670 אני יכול לעשות לו oc גדול מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי היום (סוף סוף ) את הכרטיס ATI HD4670 של Sapphire ממה ששמתי לב בינתיים יש שיפור רציני ב COD4 מהכרטיס הקודם שהיה לי במחשב (היה Geforce 6600) שמתי לב שסרטי 1080P עדיין דיי מגמגמים... ממה שהבנתי הכרטיס הזה מכיל מאיץ וידאו שאמור לשפר משמעותית את הצגת סרטי ה HD. המפרט של המחשב הוא: P4 3000MHZ Prescott 512MB X 2 Dual channel DDR2 לוח אם ASUS P5LD2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 האם אני צריך להפעיל פיזית את האצת החומרה של הכרטיס על מנת שהוא יעזור למעבד בהצגת הסרטים הללו? אם כן, איך אני עושה את זה? ניסיתי בתוכנות BSPLAYER וב Media Player של וינדוס... יש לי על המחשב את חבילת המקודדים CCCP וגם את CoreAVC Pr…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro ובמשחקים יש לי רק מקסימום 72 אפ פי אס איזה עידכון אני צריך להוריד בישבילי לעלות את האף פי אס שלי ל100?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בraedeon 9600 XT,עד כמה ההבדל בין שני היצרנים האלה משנה?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי עכשיו: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT אני ממש לא מרוצה מהכרטיס הזה, ואני עכשיו רוצה למכור אותו ולקנות את הכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 מה אתם אומרים עליו? רוחב פס זיכרון שלו הוא רק 128, זה מספיק? חשבתי שיצא מאותו סוג כבר עם 256 רוחב פס זיכרון.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! אי רוצה לדעת אם אפשר להכניס למחשב איטי כרטיס מסך טוב למשל GeForce 6800GT על מחשב פנטיום 4 2.4, 768 מגה, לוח אם חדש. רעיון לשאלה זה אם אני מכניס את הכרטיס הזה אז לא יווצר לחץ על הכרטיס וזה יפגע באיכות גרפית או שיהרוס את הכרטיס או לדעתי הכי גרוע, לא יהנה מביצועים מקסימלים של הכרטיס הטוב הזה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מסך חדש מדגם: ViewSonic's P95F+. הוא רוצה לדעת עם יש למסך usb ועד איזה רזולוציה מגיע המסך.... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s533-mx עם כרטיס מסך מובנה(sis 651) יש שקע צהוב שנראה כמו יציאה ל TV האם זה שקע ל TV אם כן איך מפעילים את התצוגה בטלויזיה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצילו!!! יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ושיקתי איתו קצת וכעת לא רואים כלום במסך !!! אני יכול לראות את ההכל במסך רק שאני לוחץ בהתחלה שאני מפעיל את המחשב ולוחת על "VGA MODE" אבל אז כל המסך ענקי ובפורמט VGA!! איך אני מחזיר את המסך למקודם ?(אגב שנכנסים לDISPLY ואז לוחצים SETTING אז אין לי יותר את האפשרויות של הGFORCE 4 שהיה לי בהתחלה. אנא צריך את עזרתכם דחוף!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, אחרי כל מה שעשיתי בשבילו, הנקיונות התקופתיים, המריחה מחדש של נאנוטרם, הנשיפות העדינות מדי פעם, המתח (וולט וחצי או כמה שהוא לא צריך) שנתתי לו בקביעות... אחרי שלושה ימי צליעה, המאוורר של הכרטיס מסך שלי מת. מדובר בכרטיס Triplex Geforce 4 MX 440 (מתנת HWzone!). המאוורר עצמו הוא עגול ומחובר לכרטיס בשני פיני פלסטיק. עכשיו השאלה מה עושים. הטמפרטורות של המחשב שלי סבירות לאחרונה (41\35), אבל אני עדיין חושש... השאלות הן: 1. האם אני יכול להמשיך לעבוד בימים הקרובים עד שאני אמצא פתרון? 2. האם יש דרך להחליף אותו? איפה אני יכול להשיג מאוורר שיתלבש שם כמו שצריך? 3. מה אתם אומרים על מאוורר לסלוט PCI שנושף אוויר כלפי מעלה? אם אני אשים אחד כזה מתחת לכרטיס מסך זה יהיה בסדר? כמה הם מרעיש…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה בין שני הכרטיסים ולמה הבחירה הזאת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce4 Ti4200 (של MSI), אני משתמש ביציאת TVOUT שלו לצפייה בסרטים... אבל התמונה לא הכי חדה... טקסט שאינו גדול מספיק - אינו קריא, והצבעים קצת נמרחים... יש למישהו מושג למה זה קורה? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמצאתי שקוראים לה TvTool במקום ה-nview של nvidia - אבל כנראה שהיא לא תואמת לכרטיס... ורואים הכל מעוות... הטלויזיה מחוברת לכרטיס דרך היציאה בקאבל RCA איכותי (חיבורי זהב, עבה מאד, מתאים להעברת וידאו) - לא ארוך בכלל (הבנתי שקאבלים ארוכים מורידים באיכות), רק שבין הקאבל לכרטיס יש מתאם RCA--> SVIDEO (שבא עם הכרטיס)... יכול להיות שזה מה שמוריד באיכות? (למרות שלא נראה לי... אחרת, למה צירפו אותו עם הכרטיס?)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6950 TOXIC ןיש לי ספק כוח Enermax MODU87+ 700W ורציתי לשאול אם הספק הזה יספיק לעוד כרטיס מסך מאותו דגם הכוונה לקרוספייר???????????????
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא אמורה להיות בעייה לשלב כרטיס HD5850 רגיל לגמרי של חברת Sapphire עם Sapphire Radeon HD 5850 XTREME נכון ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שבת שלום. אתמול קיבלתי סוף סוף את הHD6450 (לאחר שנים שהייתי עם 7600GS). הסיבה שהחלפתי את הGS היא שהוא לא הצליח לנגן סרטי Blueray FHD. הבעיה,שכעט הניגון של סרטים אלה יותר גרועה עם ה6450. עכשיו יש ריבועים בסרטים והסרט בקושי זז. הנגנים שאני משתמש בהם: BSPlayer,PowerDVD,KMPlayer וmpc-hc. בכולם התגובה זהה. זה עניין של הגדרות בדרייבר או בנגן?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות את הכרטיס אבל אני צריך מידות כדי שלא יקרה מצב שזה יחוסם לי את זרימת האוויר במארז... תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
עד לפני שבוע המחשב מס' 2 במפרט שלי היה מחובר למסך 42 של BENQ (מעולה דרך אגב) עם כרטיס GFORCE 8800GT והכל עבד נפלא החלפתי מחשב למחשב מס' 1 במפרט עם כרטיס 4850 והורדתי דרייבר מעודכן של ATI בתצוגה על המסך הקטן-סמסונג 22 1680/1050 הכל בסדר אבל עכשיו כשאני מנסה תצוגה HD 1920/1080 במסך הגדול אני מקבל את זה עם מסגרת שחורה של כ 10 ס"מ מכל צד, למען האמת התצוגה היחידה שמתקבלת עכשיו ב "42 כמסך מלא זה 1280/1024 ניסיתי לשנות הגדרות בדרייבר ובמסך וכלום לא עוזר בבקשה עיזרו לי ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/photos/atis-dual-gpu-radeon-hd-5970/2408144/
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-