כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
מזה כשנה ומעלה מחובר המיני לפטופ שלי (asus intel atom 1.6~1GhZ~160Gb~10.1' widescreen) עם כבל VGA מוצלב לטלוויזית LCD 32' של LG. עד אתמול הטלויזיה הציגה את המסך בלפטופ כמו שצריך ובאיכות מעולה. אולם מאתמול הטלויזיה מסרבת להציג את המחשב משום מה. הדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך בנייד ווידאתי שהכבל אכן מחובר כמו שצריך מבחינת המגעים ב-2 הכיוונים. זה נראה על פניו כאילו "קשה" על הטלויזיה להציג את המחשב. כאשר מדליקים את הלפטופ ומכוונים את הטלויזיה לערוץ המתאים (RGB PC) רואים מסך שחור כאשר ההבהוב של "אין אות" אינו מופיע. ורק כאשר הווינדוס מגיע למסך שבו הסמן של העכבר עולה, מתחיל ההבהוב של "אין אות" שוב על מסך הטלויזיה. הסיבה היחידה שעולה לי היא אולי עומס של חיבורי USB שיש לי …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עוד לא בדקתי אותם אבל קראתי שם שהם פותרים כמה בעיות. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.44.html http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=119
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני משתמש ב-RivaTuner. נכנסתי ל-Low-level system tweaks, לחצתי על Install, נכנסתי לאפשרויות ואני חושב שאפשר לפתוח שם 4 צינורות עיבוד ועוד יחידת Vertex Shader(אם זה מה שהתפריט הזה עושה). התכוונתי לנסות את זה, אבל ההודעה הנ"ל קצת מפחידה אותי: מהם הסיכויים שיהרס הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי לכולם אני לפני הזנצ המסך שרציתי SDM-HS94P וחשבתי לשאול אתכם האם היה לכם נסיון עם חברת "לייף" ? בישפאר רוצים על המסך הנ"ל קרוב ל- 6000 בלייף רוצים עליו 4200 ש"ח מכיוון שאין הרבה ברירות וישפאר קצת "גנבים" אז נשאר רק "לייף" אלא אם כן אתם אומרים שיש בעיות שירות עם לייף תודה
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ככה סתם ! למה ! ? ! HD4870 , ויסטה 32
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פירמטתי לאחרונה את הכונן ולאחר שהתקנתי הכל וניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה ישנה בעיה של פס שעובר כל הזמן על גבי מסך הטלוויזיה,יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 כמו כן לפני הפרמוט לא היתה כל בעיה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
129 דולר... שווה? או שיש פה איזשהו טריק? אם כן , אז איך אפשר להביא מוצר בארהב? צריך לארגן איזה קרוב משפחה?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
CHAINTECH nVIDIA GeForce FX5700LE Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV-Out, AGP, Model "SA5700L" -Retail 97$ Connect3D ATI Radeon 9600 Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV Out, 8X AGP -Retail 104$
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ערב טוב ומצטער על הספאמריות (לא ראיתי נושא בעניין). בשנה שעברה ראיתי בתערוכה (ששמה פרח מזכרוני) בגני התערוכה DEMO של ATI שרץ על ה X850XT, בו יש בחורה שרצה אל עבר מצוק או משהו כזה. מאיפה אפשר להוריד אותו? אני צריך EYECANDY בשביל החבר'ה רוץ מ 3DMARK06...
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מדיי פעם כשאני מפעיל משחק הפילטרים לא עובדים ורק AA8X עובד מה יכולה להיות הבעיה ? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הפילטר עובד שוב הכרטיס מסך 7600GT MSI
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי ולמרות זאת התופעה הייתה גם במחשב הקודם. בשניהם יש כרטיס nvidia Geforce בישן יש geforce 4 mx 440 בחדש יש geforce fx5200 הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרט divx כלשהו (גם xvid) בטלווזיה התמונה של הסרט לא חלקה...כלומר...כאשר בסרט עצמו יש תנועה אופקית איטית, ימינה או שמאלה, הפריימים מתעכנים רצועות רצועות...יש כזה דיסטורשין בתמונה. ניסיתי הרבה קודקים ופליירים...וגם אני משתמש בדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך. מישהו פעם התנסה בבעיה? מישהו יודע איך לפתור אותה? זה ממש מרגיז...הסרט לא רץ חלק בטלוויזיה....בעיקר בתנועות אופקיות או תנועות חדות ומהירות...מוזר... אני כרגע משתמש בקודקים של Lionetwork
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
GPU: FX5900XT albatron + CPU: AMD ALTHON XP 2500 איך התוצאה?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
מה עדיף לשים במחשב חדש שאני עומד לקנות? x850gto או gto2? gf7800gt? או שני כרטיסי gf6800gt בתצורת sli?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן יש לי רדיון 4870 שיש לו שתי יציאות HDMI ואחת SVIDEO, כרגע המסך מחובר ליציאה אחת והטלויזיה מחוברת ליצאיה השניה, מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף עוד מסךככה שיהיו שני מסכי מחשב ולהשאיר עדיין את הטלויזיה מחוברת, יש אפשרות כזאתי, מפצל או משהו ? או שלא ניתן לעשות את זה , ב SVIDEO אני לא מעוניין להשתמש כי הוא לא איכותי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם יצא דרייבר בטא חדש... הדרייבר הקודם ( 71.20 ) שיפר משמעותית ב 3DMARK 2005 והרגשתי הבדל גם בכל שאר הדברים... עכשיו יצא דרייבר חדש 71.22 אתם מוזמנים לעלות תגובות/BENCHMARK למיניהם לפני ואחרי הדרייבר החדש... קישור הורדה לדרייבר http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=939&file=4&evp=41780e70ab1698a7791646a62b9bc7eb
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הגיפורסMX200 המגעיל שלי, עכשיו פה הבעיה.... בטווח של עד כ 450 ש"ח איזה כרטים יתן לי ביצועים טובים לאורך זמן.... אני חשבתי בכיוון של RADEON 9100 כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. ד"א לא מתוכנן עליו אובר קלוק, לפחות לא לרגע זה....
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם ה- 17" Viewsonic VP171B Black Pivot LCD Monitor הוא טוב? ומה עם ה- 17" Samsung 173V LCD Montor האם יש לMAG מסכים LCD טובים? אני רוצה שתגידו לי אם הם טובים ולא מה יותר טוב כי מי שאני קונה הוא אמר שהוא מביא לי אחד משניהם
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
החלטתי להתקין Halo 1 על הוויסטה שלי המשחק רץ בלי בעיות, אבל המשחק לא רץ חלק, זה לא בעיה של FPS נמוך, זה בעיה פשוט שהוא לא רץ חלק משום מה, חשבתי לכבות Vsync בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... עדיין לא רץ חלק.... מה אני צריך לשנות עוד בהגדרות של הכרטיס בשביל שהמשחק ירוץ חלק, כי זה ניראה ניקטע.. אני בטוח שיש איזה פילטר של הדרייברים שמפריע... או משהו שצריך לשנות בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... הכרטיס מסך שלי זה Leadtek nvidia 8800GTS... 640MB. פירסמתי את הנושא פה, כי חשבתי שזה מתאים לפה, תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי את ה-FAQ הפותח את הפורום ונראה לי שאינו רלוונטי כל כך,באשר להערכת מסכי 19",מאחר ונוספו עוד דגמים בשוק. אבקש המלצכתם למסך 19" עד 2000 ש"ח, פלוס מינוס 10%. תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לילה טוב, אני מחפש מסך סביר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. והנ"ל LG 17" T710BH FLATRON נשמע לי די מתאים. בפורום ראיתי כמה תגובות לשני הצדדים, ו"מנגד" בעיקר תגובה של אחד שאמר: "העובדה שה-T710BH ישן משפיעה בכך שיש כיום מסכים איכותיים הרבה יותר וכמו כן ישנה האפשרות כי המשתמש יקבל מסך אמנם חדש מהקופסא, אך אחד שיוצר לפני 3 שנים ולא הייתי רוצה להוציא כסף על רכיב ששכב בקופסא 3 שנים. בעיה נוספת ב-T710BH היא שהמסך הזה אף פעם לא היה מסך איכותי ותמיד נחשב למסך תקציבי ואם לפני 4 שנים איכותו לא הייתה מדהימה, מה ניתן לאמר עליו היום? למזלי הציעו להחליף לי בלי לשאול שאלות אז לקחתי את מה שהיה - LG T710BH. טעות ענקית!!! המסך הזה לא רק מתעוות, הוא גם מציג מגוון מרשים של בעיות שבחיים לא נתקל…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
היי יש לי HD4850 חדש של CLUB3D, לפני שבועיים בערך... כל כמה זמן במשחקים, המשחק פשוט קורס, או יש מסך שחור ואז קורס, או פשוט מסך שחור לכמה שניות ואז ממשיך, וב SYSTRAY אני מקבל ת ERROR הבא: Display driver atimkg stopped responding and has recovered successfully בהתחלה הייתי על דרייבר 8.10, אחר כך ניקיתי הכל ועברתי ל 8.11, גם לא עזר (למרות שיש הרבה פחות, ואפילו היה יותר גרוע עם 8.10) מפרט: e8400, gigabyte ga-ep43-ds3l, psu corsair 550w, 22 samsung windows vista ultimate x64 הרצתי גם בדיקת ARTIFACTS ב ATI TOOL ונופל גם שם לפעמים... מעלות של הכרטיס 35-40 במנוחה 55-60 ב LOAD אין לי מושג מה לנסות כבר
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-