כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את זה עם הקופסא של המחשב שלי . אתם יכולים להסביר לי מה זה ? Sapphire CrossFire Interconnect Cable . תודה .
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חיפשתי לעצמי כרטיס בתחום ה500 ולהפתעתי מצאתי כרטיס חביב זה שהומלץ פה בסכום מעולה אני הולך על זה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר של אומגה מהכתובת - http://www.omegadrivers.net וזה לא עולה לי. מה קרה לאתר? או שהכתובת שלי לא נכונה ? ד"א שמתי את זה פה כי זה על כרטיסי מסך \:
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי אני לא מתכוון להתעסק יותר מדי עם אוברקלוק האם אני צריך להחליף את הספק כוח ביחד אם הכרטיס? ואם כן לאיזה ספק ממולץ להחליף?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלם , אני מתלבט בין שני כרטיסים , המטרה שלהם היא כמובן גיימינג כבד , ואני מתכוון לעשות להם OC עד הסוף . הכרטיסים הם : Powercolor X800GT 256MB DDR3 PCIe מחיר 1,100 ~ למה כן? כי זה פאוור קולור קירור יותר טוב מהספייר זול למה לא? כי יש לו 8 צינורות עיבוד Sapphire X800GTO 256MB DDR3 PCIe מחיר : 1,200~ למה כן? 12 צינורות עיבוד יותר ביצועים מהGT ( נכון? ) למה לא? יקר יחסית לא יודע אם שווה את זה קירור יותר חלש מהP.C בקיצור - למי יש יותר ביצועים , למי יש יותר פוטנציאל OC , מי יהיה יותר חזק אחרי OC כבד , ומה יהיה הטמפ' אחרי הOC
-
- 13 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פרטים עליו באתר של אביט אז אם מישהו יכול להביא עליו קצת פרטים, ואם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס- מה טוב ? קיבלתי את הכרטיס הזה - כי הקודם נדפק לי ,הוא היה של חברה עלומת שם
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את המרענן הרשמי של AMD לקיץ 2022 אשר רוצה לשרת את ההמונים, אך עדיין תלוי במצב השוק שלא חזר לעצמו באופן מלא - Radeon RX 6650 XTלכתבה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב כי גיגהבייט התחילו להוסיף לכרטיסי מסך שלהם צ'יפ להאלאת המתח דרך תוכנה ולא מובן לי עדיין איך זה שרק היא עושה שימוש בדבר הנפלאה הזה!? הצ'יפ הזה פשוט גאוני והיה ממש דורש להוסיף אותו לכרטיסים... השנה אני מצפה לשינוי דרמתי בכרטיסי מסך בגלל אותה עובדה שאינטל קורעת את AMD לא רק בגלל הביצועים אלה גם בגלל יכולות ה-OC.... אז.... מתח דינמי לכרטיסי מסך>ATI ו-NV יתחילו לעבוד על כרטיסים בעלי יכול OC טובות (כמובן שNV תנצח כי ATI גרועים בזה)>אנשים יתחילו לקנות כרטיסי מסך כמו שהיום קונים מעבד(לקנות במטרה לבצע OC במינימום מחיר אבל ללא התפשרות בביצועים)....... בקיצור שווה לחכות.... הולך להיות מעניין. עריכה: ד"א הייתי בטוח שATI ו-NV אוסרות שינויים קיצוניים כאלו העיצוב כר…
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
המפרט שהולך להיות Intel Core 2 Duo E8400 Tray Gigabyte GA-EP43-S3L Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD Antec Sonata III 500W השאלה היא האם לקחת 9800GTX או 4850 ? או בכלל להשקיע עוד קצת ב 4870?? האם זה משתלם? ויראו הבדל ממשי
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי ATI RAEDON X600 אז ככה על הקוספא רשום שזה X600PRO אבל בתוך המחשב בפרטים שם ובדרייבר בINFORMATION CENTER רשום שזה X600 SERIES משהו כזה....זה אומר שזה לא PRO או שזה PRO אבל ככה זה רשום...בבקשה תענו לי מהר אני חייב לדעת דחוף
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות את הכרטיס אבל אני צריך מידות כדי שלא יקרה מצב שזה יחוסם לי את זרימת האוויר במארז... תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע v9950 asus ואין לי את המצב של "העתק מדויק" על שני מסכים ב nview. מה מקור הבעיה ואם אפשר לפתור אותה?? בבקשה חייב עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מזה כשנה ומעלה מחובר המיני לפטופ שלי (asus intel atom 1.6~1GhZ~160Gb~10.1' widescreen) עם כבל VGA מוצלב לטלוויזית LCD 32' של LG. עד אתמול הטלויזיה הציגה את המסך בלפטופ כמו שצריך ובאיכות מעולה. אולם מאתמול הטלויזיה מסרבת להציג את המחשב משום מה. הדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך בנייד ווידאתי שהכבל אכן מחובר כמו שצריך מבחינת המגעים ב-2 הכיוונים. זה נראה על פניו כאילו "קשה" על הטלויזיה להציג את המחשב. כאשר מדליקים את הלפטופ ומכוונים את הטלויזיה לערוץ המתאים (RGB PC) רואים מסך שחור כאשר ההבהוב של "אין אות" אינו מופיע. ורק כאשר הווינדוס מגיע למסך שבו הסמן של העכבר עולה, מתחיל ההבהוב של "אין אות" שוב על מסך הטלויזיה. הסיבה היחידה שעולה לי היא אולי עומס של חיבורי USB שיש לי …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עוד לא בדקתי אותם אבל קראתי שם שהם פותרים כמה בעיות. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.44.html http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=119
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני משתמש ב-RivaTuner. נכנסתי ל-Low-level system tweaks, לחצתי על Install, נכנסתי לאפשרויות ואני חושב שאפשר לפתוח שם 4 צינורות עיבוד ועוד יחידת Vertex Shader(אם זה מה שהתפריט הזה עושה). התכוונתי לנסות את זה, אבל ההודעה הנ"ל קצת מפחידה אותי: מהם הסיכויים שיהרס הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי לכולם אני לפני הזנצ המסך שרציתי SDM-HS94P וחשבתי לשאול אתכם האם היה לכם נסיון עם חברת "לייף" ? בישפאר רוצים על המסך הנ"ל קרוב ל- 6000 בלייף רוצים עליו 4200 ש"ח מכיוון שאין הרבה ברירות וישפאר קצת "גנבים" אז נשאר רק "לייף" אלא אם כן אתם אומרים שיש בעיות שירות עם לייף תודה
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ככה סתם ! למה ! ? ! HD4870 , ויסטה 32
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פירמטתי לאחרונה את הכונן ולאחר שהתקנתי הכל וניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה ישנה בעיה של פס שעובר כל הזמן על גבי מסך הטלוויזיה,יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 כמו כן לפני הפרמוט לא היתה כל בעיה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
129 דולר... שווה? או שיש פה איזשהו טריק? אם כן , אז איך אפשר להביא מוצר בארהב? צריך לארגן איזה קרוב משפחה?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
CHAINTECH nVIDIA GeForce FX5700LE Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV-Out, AGP, Model "SA5700L" -Retail 97$ Connect3D ATI Radeon 9600 Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV Out, 8X AGP -Retail 104$
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ערב טוב ומצטער על הספאמריות (לא ראיתי נושא בעניין). בשנה שעברה ראיתי בתערוכה (ששמה פרח מזכרוני) בגני התערוכה DEMO של ATI שרץ על ה X850XT, בו יש בחורה שרצה אל עבר מצוק או משהו כזה. מאיפה אפשר להוריד אותו? אני צריך EYECANDY בשביל החבר'ה רוץ מ 3DMARK06...
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-