כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר הייתי רוצה לקבל רשימה (רצוי מלאה) של כל המשחקים שתומכים ב - HDR.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב תראו התקנתי את הרדאונטור ונראה לי שיניתי משהו, עכשיו המהירויות הם על הכי נמוך 200.25mhz גם הליבה וגם הזכרון. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB מה זה הפסים הכחולים שבתוך הפסים הלבנים בתמונה?? לא שמתי שום אמצעי קירור........ איך שזה בא מהחברה... אתם יכולים לבדוק לי מה המהירויות של הכרטיס בלי אוברקלוק ואם אני יכול להעלות בלי חשש לשריפה.................. תודה. [
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי את ה-FAQ הפותח את הפורום ונראה לי שאינו רלוונטי כל כך,באשר להערכת מסכי 19",מאחר ונוספו עוד דגמים בשוק. אבקש המלצכתם למסך 19" עד 2000 ש"ח, פלוס מינוס 10%. תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תמליצו על כרטיס מסך טוב שיותר יקר מרדאון 9550 256 מגה בערך ב-300-350 שקל. תודה
-
- 12 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה קרור מתאים ל 1900XT. אשמח לראות השוואות. לפני כמה זמן ראיתי כאן POST שטען שבנועה יש SAPPHIRE 1900XT ב 2400 ש"ח שכולל קרור. לא ראיתי שם אזכור לקרור שם. יש חדשות בנושא?
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה, האמת שגם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה הדרייבר נותן לעלות עד 790 לליבה ו 1100 לזכרון, את זה הכרטיס מאשר ללא שום בעיה... רציתי לנסות לראות לאן הכרטיס מסוגל להגיע, השאלה את יש תוכנת אוברקלוק חיצונית ש "מכירה" את הכרטיס הזה... כי ATI-TOOL ו RIVA-TUNER לא מזהות לי... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם... מפאת חוסר מקום "שידרגתי" את עצמי למסך LCDחדש (סמסונג 710N). הבעיה שלי היא שנורא קשה לי להתרגל למסך, התקנתי דריוורים וניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות. קשה לי להגיע לתוצאות שמספקות אותי. הטקסט נראה מוזר-הלבן בוהק-נראה כאילו הפונט שונה-ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אפילו... ישנן תוכנות/עזרים/מדריכים שיכולים לעזור לי (ואני בטוח שלאחרים)? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הי, אני מחדש את הHTPC שלי (מחליף את כל הבפנים מלבד קול עריכת טלויזיה מארז ו-VFD). התוכנית היא: Q9400 4GB 800MHZ seasonic 400W ולא יותר מדיי בנוסף (מבחינת הספק הספק) (צורב SATA אחד, שני SATA HD). הכי חשוב לי כמובן שהוא יהיה שקט כי הוא תקוע בסלון וזה מעצבן. מה מומלץ?? מבחינת מחיר - אלא אם יש סיבה ממש טובה אני מקווה לא לעבור את ה-800 ש"ח. THNX
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 3.0 עם 1GB זכרון וXP. ברשותי כרטיס מסך RADEON X700. חשבתי לשדרג רק כרטיס מסך (כלכלית) כיד שאוכל לצפות בסרטי HD 720P 1080P. 1. האם זה נכון שרק לכרטיסי NVIDIA יש מקודדים שתומכים בהאצת חומרה על הכרטיס (COREAVC). אין כאלה מקודדים לATI? 2. איזה כרטיס מסך אוכל לרכוש בסביבות 500 שח שיענה לי על הדרישות? מעדיף ATI אבל אם אין מקודדים אז אפשר NVIDIA 3. האם יש כרטיסים שקטים? הכרטיס מסך שלי מרעיש מאד היום ואפילו אם אני פותח אקספלורר עם איזה פרסומת פלאש המאוור שלו טוחן... 4. תודה רבה ושבת שלום[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 10:00:58 יש לי PCIex על הלוח
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=9954 BenQ LCD 19 FP91E 8Ms 1:1000 1280*1024 מיועד למשחקים.. עכשיו יש לי LG F900P אני יודע שהוא לא רואה שום LCD ממטר אבל אני רוצה יותר מקום על השולחן ושאני יוכל לקחת אותו לכל מקום בלי בעיה.. עריכה: עכשיו קראתי עליו משהו מעניין... כתוב עליו שהוא 20MS ולא 8 לא יודע איך להסביר את זה אבל זה לא מסך 8MS קיצר מי שמתעניין גם אל תקנו!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... האם NVIDIA ממשיכה לשפר את הכרטיס שלי או שכבר אפשר להפסיק להוריד דריברים?...
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המסך 20" והכרטיס עדיף מתוצרת Nvidia אין חנות מועדפת ותקציב עד 700 ש"ח.. תודה! *עריכה*: שיריץ PROTOTYPE ומשחקים כבדים אחרים חלק...
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
איפה אני ארגיש שיפור, והאם יש סיכון?
-
http://www.guru3d.com/news/thousands-of-diamondmm-radeon-3870-cards-fail/According to our industry source, Diamond Multimedia has been aware of the problem, but decided to keep the faulty cards in the channel. We were told that all HD 3850 512 MB cards shipped between January and July are defective as well as a substantial number of HD 3870 512 MB cards and X2 models. All cards lack power management features; the 3850s were identified to have quality issues with poor soldering and integrated memory problems while the 3870s were delivered with a wrong resistor value, which can result in computers not starting up and system crashes. The whole issue was amplified through a c…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב ויש לי התלבטות בין שתי גרסאות של ה4850. 1.gigabyte HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 לבין 2.Shappire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 מה מבין שניהם עדיף? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מקור: http://www.vr-zone.com/index.php?i=5044 אפשר לראות מעבר מהיר ל55 NM, וממשיך לR600 כבר חודש הראשון של תחילת השנה (שכולל הפעם UVD)
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם אפשרי להפעיל HDR ב-NFSMW ואם מומלץ לי לפי המפרט שמופיע לי בחתימה. אם אפשר בבקשה תגידו למה כדאי (אם אפשרי) ולמה לא כדאי, ואם אפשר גם השוואה איך נראה משחק HDR ובלי HDR. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro ובמשחקים יש לי רק מקסימום 72 אפ פי אס איזה עידכון אני צריך להוריד בישבילי לעלות את האף פי אס שלי ל100?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s533-mx עם כרטיס מסך מובנה(sis 651) יש שקע צהוב שנראה כמו יציאה ל TV האם זה שקע ל TV אם כן איך מפעילים את התצוגה בטלויזיה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ואיך הוא עומד מול ה 8600GS? אני שואל כמעצב גרפי שאוהב גם לשחק.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-